صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۶  ، 
شناسه خبر : ۳۲۷۱۵۶
«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت نتایج شورای امنیت سازمان ملل متحد شکست تلاش‌ها برای تضعیف برجام را نشان داد. 
او گفت: «نتایج نشست وزراتی برجام و نشست شورای امنیت نشان‌دهنده شکست کامل تلاش‌های انجام‌شده برای تضعیف این توافق، جلوگیری از اجرای آن و زیر سئوال بردن مشروعیت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است.»
اعضای شورای امنیت در جلسه‌‌ای که چند روز پیش برای بررسی اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ برگزار شد از برجام حمایت کرده و تلاش‌های آمریکا برای به شکست کشاندن این توافق هسته‌ای را رد کردند. 
سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه در ادامه تأکید کرد: «مسیر حرکت به سمت اجرای برجام طولانی و پرپیچ و خم خواهد بود.»
وی اضافه کرد: «آمریکا باید رویه‌های خود در نقض این برنامه اقدام و قطعنامه ۲۲۳۱ را اصلاح کرده و توازن منافعی که زیربنایی این توافق بوده را احیا کند.»
دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که دوران ۴ ساله ریاست‌جمهوری ترامپ رو به اتمام است او در تحقق این هدف ناکام مانده و ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.
«جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا تا به حال به طور صریح و شفاف نگفته که قصد دارد آمریکا را به این توافق هسته‌ای بازگرداند.
او، در عوض، با استفاده از عباراتی مبهم و تفسیرپذیر هم از بازگشت به برجام سخن گفته و هم از قصدش برای انجام مذاکراتی جهت «طولانی‌تر کردن و تقویت» این توافق هسته‌ای.
جمهوری اسلامی ایران گفته که هیچ قید و شرط و مطالبات جدیدی را برای اینکه آمریکا تعهداتش در برجام را اجرا کند نخواهد پذیرفت.
برچسب اخبار
نام:
ایمیل:
نظر: