در ماههای اخیر، تظاهرات بسیاری در شهرها، دانشگاهها و کالجهای آمریکایی در حمایت از حماس و فلسطین همراه با شعارهای ضد اسرائیل و آمریکا برگزار شده است. این تظاهرات با شعارهایی، مانند «حماس در راه است»، «از رودخانه تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد»، «مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا»، «پایان اشغالگری» و «آتشبس فوری» همراه بوده است. اما واقعیت این است که حماس نه تنها در راه نیست، بلکه مدتهاست که در آمریکا و دیگر کشورهای غربی حضور دارد!
حماس در سال ۱۹۸۸ میلادی به عنوان شاخهای از «اخوانالمسلمین» تأسیس شد. اخوانالمسلمین یک جنبش اسلامی است که هدف آن ایجاد خلافت جهانی و اجرای قانون شریعت است. اعضای اخوانالمسلمین در کشورهای گوناگون، از جمله آمریکا مستقر شدهاند و به فعالیتهای خود در جهت تحقق اهداف خود ادامه میدهند.
در سال ۱۹۹۱ میلادی، «محمد اکرم» دبیر دفتر اجرایی اخوانالمسلمین در آمریکا، در سندی با عنوان «هدف استراتژیک کلی برای اعضای گروه در آمریکای شمالی» نوشت: «فرآیند استقرار یک فرآیند جهادیـ تمدنی است که با تمام معانی آن همراه است. اخوانالمسلمین باید بداند که کار آنها در آمریکا نوعی جهاد بزرگ است که هدف آن از بین بردن و نابودی تمدن غربی از درون و خراب کردن خانه آن با دستهای خود و دستهای باورمندان (مسلمانان) است تا اینکه آن را از بین ببرند و دین خدا بر همه ادیان دیگر غالب شود.»
در سال ۱۹۹۷ میلادی، دولت آمریکا حماس را یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کرد، اما اخوانالمسلمین هنوز به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی نشده است.
منشور حماس اعلام میکند، اسرائیل تا زمانی که اسلام آن را از بین نبرد، وجود خواهد داشت. همچنین، منشور حماس میگوید، روز قیامت تا زمانی که مسلمانان با یهودیان بجنگند و آنها را بکشند، فرا نخواهد رسید.
در تظاهراتهای اخیر، برخی از شرکتکنندگان با شعارهای حمایت از حماس و فلسطین و همچنین شعارهای ضد اسرائیل و ضد آمریکا، نشان دادهاند که از اهداف و فعالیتهای حماس و اخوانالمسلمین آگاهی ندارند؛ اما واقعیت این است که حماس و اخوانالمسلمین هدفهای خود را به وضوح اعلام کردهاند و فعالیتهای خود را در جهت تحقق آنها ادامه میدهند.
سؤال این است که آیا این افراد که شعارهای حمایت از حماس و فلسطین و همچنین شعارهای ضد اسرائیل و ضد آمریکا سر میدهند، در حال تربیت شدن برای تبدیل شدن به جهادیهای آینده یا تهدیدهای امنیتی ملی هستند؟
پی نوشت: این ترجمه برای آشنایی با کیفیت و نوع رویکردهای ضد اسلامی اندیشکده مرکز سیاست امنیتی (CSP)، که از جمله نزدیکترین اندیشکدهها به دولت جدید ترامپ است، تهیه شده است. لطفاً توجه داشته باشید که این محتوا بازتاب دیدگاههای این اندیشکده است.