صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴  ، 
شناسه خبر : ۲۹۰۸۹۸
امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) وضعیت کنونی دنیا نتیجه حاکمیت شبکه وسیع سرمایه‌داران صهیونیست است که حتی بر دولتی همانند آمریکا غلبه و نفوذ دارد و به قدرت رسیدن جریان‌ها و احزاب منوط به پیروی و تبعیت از این جریان صهیونیستی است. (95/2/16)
نشریه اخبار و تحلیل‌ها word
نشریه اخبار و تحلیل‌ها pdf

▼ حرف روز
هنجارشکنی برای حیات سیاسی

ديدار فائزه هاشمي با جمعي از اعضاي فرقه بهائيت و انتشار اخبار و تصاوير آن در هفته گذشته با موجي از انتقادات روبه‌رو شد و افکار عمومي را به واکنش واداشت. اين انتقادات تا آنجا ادامه يافت که حتي آقاي هاشمي نيز نتوانست در برابر آن سکوت کند و مجبور شد که اعلام کند: «فائزه اشتباه بدي کرده و بايد آن را تصحيح و جبران کند. فرقه ضاله بهائيت، يک فرقه استعمار ساخته و منحرف است که هميشه با همين انحراف شناخته شده و ما هميشه از اين فرقه تبري جسته و مي‌جوييم.»
اما متأسفانه بار دیگر فائزه هاشمي روز گذشته به مصاحبه با «يورو نيوز» پرداخت و در آن گفت‌وگو اعلام کرد، خلافي نکرده‌ و پشيمان نيست! فائزه در ادامه پاي را از اين هم فراتر گذاشت و رسماً به دفاع از فرقه ضاله بهائيت پرداخت و نظام اسلامي را به تضييع حقوق آنان متهم کرد!
چنين اظهاراتي در حالي صورت مي‌گيرد که ارتباط پيدا و پنهان فرقه ضاله بهائيت با بيگانگان از زمان شکل‌گيري تا به امروز و در رأس آن، شبکه صهيونيستي زرسالاران يهودي چيزي نيست که بر کسی هم که اندکی از تاريخ و سياست آگاه است، پوشيده باشد! امروز نيز رسماً مرکز اين فرقه در سرزمين‌هاي اشغالي قرار داشته و اين تفکر با حمايت رژیم صهیونیستی جنايتکار در حال گسترش است.
فائزه فردي نيست که از وجود چنين پيوندهايي بين بهائيت و صهيونيسم بي‌اطلاع باشد؛ از این رو مشخص است که چنين رفتارهاي نامتعارفي با هدف ساختارشکني و فضاسازی براي فعال شدن فرقه‌هاي انحرافي دنبال می‌شود و اين همان چيزي است که يک جريان سياسي خاص، حيات سياسي خود را در شکل‌گيري آن مي‌بيند و به آن نيازمند است.
به این ترتیب، ضروری است با چنین سناریوی خطرناکی مقابله کرد و اجازه نداد برخی لمپن‌های سیاسی که با استفاده از برخی رانت‌ها در تلاشند تا فضا را برای فعالیت جریان‌های انحرافی در جامعه فراهم آورند، میدان‌دار صحنه باشند.
انتظار می‌رود نخبگان مذهبی و سیاسی و رسانه‌ها در گام اول و دستگاه قضایی و امنیتی در گام بعدی نسبت به چنین اقداماتی واکنش مناسب نشان دهند.

▼ گزارش روز
جملات گنگ

علی‌عسکری که به‌تازگی و پس از استعفای محمد سرافراز به سمت ریاست صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران منصوب شده است، روز گذشته برای اولین بار در جلسه هیئت دولت که به ریاست آقای روحانی برگزار شد، حضور یافت. رئیس‌جمهور در این جلسه با تبریک به عبدالعلی علی‌عسکری، درباره چگونگی اداره صداوسیما توضیحاتی را بیان می‌کند که در میان سخنانش نکات تأمل‌برانگیزی وجود دارد! وی با انتقاد از رویه صداوسیما، در بخشی از صحبت‌های خود به این مسئله اشاره می‌کند که صداوسیما باید در جهت رفع کاستی‌ها و تشویق اقدامات مثبت باشد و به جای بزرگ‌نمایی نگرانی‌ها، تقویت هویت ملی و روحیه خودباوری را در دستور کار خود قرار دهد. عباراتی که این پرسش را در ذهن ایجاد می‌کند که رسانه ملی کشور، کی و کجا به بزرگ‌نمایی مشکلات پرداخته است؟ کدام برنامه رسانه ملی به دنبال مأیوس کردن مردم بوده است؟ کاش رئیس محترم دولت در این‌باره توضیحات دقیق‌تری می‌دادند یا مثال واضحی برای این گفته خود مطرح می‌کردند تا مصداق بزرگ‌نمایی مشکلات در کشور بهتر روشن شود! چراکه اکنون با این عبارات گنگ این شبهه در افکار عمومی و اهالی رسانه به وجود می‌آید که نکند رئیس‌جمهور هر سؤال از دولت یا هر انتقاد از عملکرد قوه مجریه را مصداق بزرگ‌نمایی مشکلات کشور و لطمه‌زننده به روحیه ملی و خودباوری عمومی می‌داند؟ این تردید حاصل می‌شود که آیا نباید درباره سرانجام برجام، درباره چرایی سکوت در برابر بدعهدی آمریکا، درباره سرانجام مسکن مهر، در مورد قانون هدفمندی یارانه‌ها و... سؤالی پرسیده شود؟ پرواضح است که هیچ‌یک از اینها نمی‌تواند مصداق بزرگ‌نمایی مشکلات و ایجاد کننده فاصله میان مردم و رسانه ملی باشد، بلکه برعکس اگر رسانه ملی از مشکلات نگوید (بسیاری از صاحب‌نظران معتقدند همواره صداوسیما درباره طرح مشکلات کشور عصا به دست حرکت کرده است) فاصله و بی‌اعتمادی دوجانبه بین مردم و رسانه ملی شکل خواهد گرفت.

▼ اخبار ویژه
1- واکنش رهبر معظم انقلاب به اعطای دکتری افتخاری

رهبر انقلاب اسلامی در یکی از دیدارهای‌شان با مسئولان وزارت علوم در پاسخ به پیشنهاد اعطای دکتری افتخاری به ایشان گفتند: «مسئله‌ دکتری افتخاری؛ خوب، البته این یک افتخار است که این دانشگاه این اظهار محبت را به ما بکند؛ لیکن من اهل دکتری نیستم؛ همان طلبگی ما کافی است. اگر بتوانیم به میثاق طلبگی متعهد و پایبند بمانیم -که قولاً و فعلاً این میثاق را از دوران نوجوانی و جوانی با خدای متعال بستیم- اگر خداوند کمک کند و ما بتوانیم این میثاق را حفظ کنیم و در همین عالم طلبگی پیش برویم، من این را ترجیح می‌دهم. شما لطف کردید و این برای ما هم مایه‌ مباهات است، لیکن من پیشنهاد شما را قبول نمی‌کنم.»
2- آمار مغایر با واقعیت
رئیس‌جمهور در حالی از ایجاد حدود 2/1 میلیون شغل در دو سال گذشته سخن گفته است که مشاغل ایجادشده در یک دهه گذشته، سالیانه 700/66 مورد بوده و اقتصاد ایران حتی توان ایجاد ۱۰۰ هزار شغل در سال را هم ندارد. معاون مرکز آمار ایران گفت: در سال‌های ۸۴ تا 94، ۸۸۲ هزار و ۷۰۸ نفر به جمعیت فعال کشور افزوده شده که از این تعداد ۲۱۴ هزار و ۹۲۶ نفر همچنان بیکار هستند.
 
▼ اخبار
1- امید آمریکایی‌ها به «ایران بسیار متفاوت»!
«گوردون براون» دستیار ویژه سابق رئیس‌جمهور آمریکا در نشستی با عنوان «درون توافق هسته‌ای با ایران» در اندیشکده آمریکایی «بیکر»، طی سخنانی از ماهیت اصلی توافق هسته‌ای پرده برداشت و تغییر رفتار ایران در بلندمدت را راهبرد اصلی اوباما معرفی کرد و گفت: «این توافق به دنبال تغییر رفتار ایران است؛ یعنی اوباما مسیری متفاوت در رسیدن به مدارا و حل صلح‌آمیز مناقشه برگزیده است که به تدریج و تنها در بلندمدت رخ خواهد داد.» وی با اشاره به اینکه طبق این توافق محدودیت‌ها بر زیرساخت‌های هسته‌ای ایران تا 10، 15 یا 20 سال بر جای خود باقی می‌ماند، افزود: «دست‌کم این احتمال وجود دارد، زمانی که محدودیت‌ها برداشته شود، با ایرانی بسیار متفاوت روبه‌رو شویم.» گوردون با بیان اینکه حتی موافقان توافق هسته‌ای در دولت اوباما هم تأیید می‌کنند تصور اینکه اجرای توافق، بی‌درنگ به تغییر رفتار ایران می‌انجامد، اصلاً واقع‌بینانه نیست، گفت: «آنها معتقدند توافق هسته‌ای با ایران، صرفاً هسته‌ای است؛ یک توافق محدود با تمرکز بر مهار احتمال دسترسی ایران به تسلیحات هسته‌ای از طریق ابزار دیپلماتیک، در غیاب بدیل‌های بهتر».
2- هنوز اجازه کاندیداتوری به عارف داده نشده است!
به تازگی جلسه‌ای با حضور برخی از سران اصلاحات و رئیس دولت اصلاحات برای تعیین چگونگی تحرکات اصلاح‌طلبان در مجلس دهم برگزار شده است. بر اساس اخبار دریافتی در این جلسه هدایت مسیر مجلس، هدف اصلی اصلاح‌طلبان تعیین شده و درباره ریاست مجلس نیز تصمیم گرفته شده است که تنها در صورت حتمی بودن رأی آوردن عارف، اجازه کاندیداتوری به وی داده شود و در صورت رئیس نشدن، با تقویت ارتباطات عارف با جریان اصلاحات در بیرون از مجلس، وی در مجلس به یک شخصیت مرجع تبدیل شود که حتی آقای لاریجانی هم به وی پناه بیاورد. گفتنی است، در این جلسه همچنین به دست آوردن کمیسیون امنیت ملی به دلیل اطلاع این کمیسیون از مسائل مهم کشور و کمیسیون اصل 90 به دلیل توان بالای این کمیسیون در بازرسی حتی از نهادهای زیرمجموعه‌ مقامات عالی، یکی از اهداف اصلاح‌طلبان بیان شده است.
3- انتشار گزینه‌های تحت تعقیب صهیونیست‌ها برای ترور
پس از اعلام خبر شهادت شهید مصطفی بدرالدین از سوی حزب‌الله، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» با انتشار گزارشی، تغییراتی در فهرست گزینه‌های تحت تعقیب رژیم صهیونیستی برای ترور اعمال کرد. در جدیدترین تصویر منتشرشده توسط این روزنامه از فهرست ترور رژیم غاصب صهیونیست، روی عکس شهید بدرالدین، عبارت «ترور شد» درج شده است. بر اساس تصویر جدید منتشرشده از سوی «یدیعوت آحارونوت»، هنوز سه نفر در فهرست ترور اسرائیل قرار دارند: «محمد ضیف» فرمانده گردان‌های شهید عزالدین قسام که شاخه نظامی حماس است، سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس و «مصطفی مغنیه» فرزند بزرگ عماد مغنیه که پس از شهادت برادر کوچک‌ترش، اکنون جای او را گرفته است.
4- صنعت خودروسازی در حال حاضر شبه‌انحصاری است
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اجرای ناقص سیاست‌های اصل ۴۴ در صنعت خودروسازی، گفت: صنعت خودرو در حالت شبه‌انحصاری به‌سر می‌برد؛ از این رو باید با عبور از این حالت و اصلاح ساختار خودروسازی، مسائل و مشکلات این صنعت را برطرف کرد. حمیدرضا فولادگر افزود: علت اصلی مشکلات را باید در ساختار صنعت خودروسازی جست‌و‌جو کرد.

▼ اخبار کوتاه
قدرتعلی حشمتیان، رئیس جبهه مستقلین و اعتدالگرایان با تأکید بر اینکه تشکیل فراکسیون مستقلین در مجلس دهم ضروری و حتمی است، تصریح کرد: «در رابطه با ریاست مجلس علی‌رغم اینکه خواست مردم تغییر در همه سطوح مجلس است، ما در مورد آقایان لاریجانی و عارف به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم؛ لذا پیشنهاد کرده‌ایم که آنها با یکدیگر تفاهم کنند.» وی یادآور شد: «ما به آقایان مطهری و حضرتی پیشنهاد کردیم تا کاندیدای نواب رئیس شوند.»
اطلاعات جدید مرکز آمار اروپا نشان می‌دهد، کشورهای عضو اتحادیه اروپا بالاترین میزان تابعیت خارجی را دارند؛ به عبارت دیگر، این کشورها بیش از دیگر مناطق جهان، به اتباع کشورهای خارجی، تابعیت اعطا کرده‌اند. در صدر این آمار، سوئد قرار دارد که 6/7 درصد از شهروندان این کشور، اتباع کشورهای دیگر هستند و ملیّت سوئدی، تابعیت دوم آنهاست. مجارستان و پرتغال با 5/6 و 9/5 درصد در رده دوم قرار دارند.
محسن کوهکن، منتخب مردم لنجان در مجلس دهم، با بیان اینکه قطعاً انشعابی در جریان اصولگرایی در مجلس آینده به وجود نمی‌آید، گفت: مقدمات تشکیل فراکسیون فراگیر در مجلس آینده فراهم شده و نمایندگانی که پایبند به قانون اساسی، نظام و انقلاب هستند و بیانات رهبر معظم انقلاب برای آنها فصل‌الخطاب است و به دور از حاشیه‌ها هستند، می‌توانند عضو این فراکسیون شوند.
پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی با اشاره به اینکه ساختمان سوهانک هزار میلیارد تومان قیمت‌گذاری کارشناسی شده است، اظهار داشت: ساختمان میدان آزادی 140 میلیارد تومان از بنیاد مستضعفان خریداری شده و حدود 40 میلیارد تومان نیز صرف ساخت آن خواهد شد. کلاً هزینه بهره‌برداری از این ساختمان 180 میلیارد تومان می‌شود و مابقی هزینه‌ها را نیز برای وام قرض‌الحسنه امداد که به تصویب هیئت امنا رسیده است، هزینه می‌کنیم.
محسن جلال‌پور، رئیس اتاق بازگانی ایران گفت: باید نگاه اقتصادی در کارکنان سفارتخانه‌ها افزایش یابد. وی افزود: از آنجا که هدف‌گذاری در اقتصاد مقاومتی درونزای برون‌نگر است، اهمیت دارد که سفارتخانه‌ها برای تقویت صادرات و بازارگشایی بازارهای جدید، برنامه‌ریزی کنند.
برات قنبری، معاون وزیر ارتباطات گفت: در حال تدوین سند توسعه پهنای باند هستیم تا به میانگین سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه برای هر فرد در پنج سال آینده برسیم.
نام:
ایمیل:
نظر: