صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴  ، 
کد خبر : ۲۷۲۲۳۴

عکس های روز

تصاویری از شهید جهاد مغنیه؛ نبش قبر عالم دینی توسط داعش ونهضت بزرگ عاشقان رسول الله(ص)و....

 

 

جهاد مغنیه به فیض شهادت نائل آمد

"جهاد مغنیه" در جریان حمله هوایی صهیونیستها به قنیطره در سوریه به شهادت رسید.

این حمله تروریستی هنگامی روی داد که دو خودروی نیروهای مقاومت لبنان در حال بازدید از منطقه مرزی جولان اشغالی بودند.

حزب الله لبنان شامگاه یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: گروهی از مجاهدان حزب الله هنگام بازدید از شهر "مزرعه الامل" در منطقه "قنیطره"، هدف حمله موشکی بالگرد دشمن صهیونیستیقرار گرفتند.

حزب الله لبنان تأکید کرد که در این حمله دشمن صهیونیستی، چند تن از نیروهای مجاهد حزب الله به شهادت رسیدند که اسامی آنان پس از اطلاع این موضوع به خانواده هایشان، اعلام می شود.

جهاد مغنیه

 

جهاد مغنیه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جهاد مغنیه

 

جهاد مغنیه

 

 

چه کسی  طولانی‌ترین پل شناور نظامی جهان را ساخت؟+دانلود فیلم

پل خیبر که تحت عنوان پل خیبر نام‌گذاری شد طولانی‌ترین پل شناور نظامی جهان با مواد جدید و پایدار در مقابل بمباران بود. در سال 63 یگان مهندسی رزمی سپاه با مشارکت جهاد سازندگی و وزارت صنایع سنگین وقت در طرحی ابتکاری برای وصل کردن ساحل شرقی هورالهویزه به جزایر مجنون در طول 75 روز اقدام به احداث پل خیبر به طول 13 کیلومتر کردند که از سه راهی فتح آغاز و به جزایر مجنون می‌رسید.

خبرگزاری فرانسه در سوم فروردین ۱۳۶۳ اعلام کرد: «به گفته مسئولان دولتی امریکا، دست یافتن به پل قایقی با چنین طولی در تاریخ نظامی مدرن بی‌سابقه است.» از این خبر معلوم می‌شود آن‌ها هنوز نفهمیده بودند کیفیت ساخت پل قایقی نیست.طراحی پل حاصل مطالعات و کار شبانه‌روزی شهید مهندس «بهروز پورشریفی» و جهادگران جهاد سازندگی و همکاری موثر وزارت سپاه و قرارگاه صراط المستقیم بود.

شهید پور شریفی بزرگ‌مردی بود که در دشوارترین و سخت‌ترین شرایط جنگی و وجود موانع طبیعی در منطقه سعی می‌کرد با خلاقیت خود و دوستانش به بهترین و سریع‌ترین طراحی برای عبور و مرور رزمندگان اسلام دست پیدا کند، ابتکارات و نوآوری‌ها و خلاقیت‌های مهندس رزمی از کوه‌های سر به فلک کشیده شمال غربی کشور تا دشت‌های گلگون خوزستان و جزایر خلیج‌فارس طراحی پل خیبر در عملیات والفجر ۸ بر روی اروندرود، پل قادری در مناطق کوهستانی غرب، پل عظیم بعثت بر روی اروندرود، پل سریع النصب نصر در مناطق کوهستانی غرب با دهانه ۵۱ متر، پل شناور فجر، پل‌های کابلی نفرر و با دهانه ۱۲۰ متر، سنگرهای پیش‌ساخته فلزی و بتنی و سنگرهای ویژه، طرح سینی خمپاره‌انداز در مناطق باتلاقی، زرهی کردن ماشین‌آلات سنگین و سبک در کربلای ۵، تخلیه کمپرسی با سیستم جاروبی برای مناطق در دید دشمن، سطح شناور برای نصب بیل مکانیکی ۹۱۲ برای کار در هور، شناور حامل خمپاره‌انداز ۱۲۰ میلی‌متری معروف به رعد، پناهگاه‌های شهری و پناهگاه‌های طرح v i p، طراحی دکل به ارتفاع ۳۰۰ متر برای تأسیسات مهم کشور، طراحی سازه «فانوس دریایی» رفلکتورهای حفاظ کشتی‌ها در جنگ خلیج‌فارس گوشه‌ای از فعالیت‌های سردار شهید مهندس حاج بهروز پورشریفی در تیپ مهندسی رزمی ۵۷ فجر جهاد سازندگی بود.

سردار شهید مهندس حاج بهروز پورشریفی در سال ۷۴ براثر حادثه رانندگی حین مأموریت پس از تحمل چندین سال درد و رنج ناشی از جراحات شیمیایی به‌ قرار شهادت رسید.

شهید شریفی

---------------------------------------------------------------------------------------




---------------------------------------
ایرانی ها با راه اندازی کمپین های مختلف، ضمن اعلام انزجار از اقدامات تروریستی، توهین به پیامبر اسلام را محکوم کردند.

 
 
 
 
 
--------------------------------------------------------------------------------
عناصر گروه تروریستی جبهة النصرة روز شنبه با حمله به مسجد الکلتاویه که در نزدیکی منطقه باب الحدید در حلب قدیم قرار دارد اقدام به تخریب و نبش قبر یکی از علما و بزرگان دینی این منطقه کردند.

ترویست‌های تکفیری پس از حمله ، ۲۰ نمازگزار این مسجد را در یکی از اتاق‌های مسجد زندانی کرده و اقدام به نبش قبر «شیخ محمد النبهان» عالم برجسته دینی حلب کردند.

تروریست‌های جبهة النصرة که به گفته شاهدان عینی حدود دویست نفر بوده‌اند در حمله به این مسجد علاوه بر نبش قبر شیخ محمد، قبور همسر، خواهر و یکی از فرزندان وی را که در جوار مزار این عالم دینی دفن شده بودند نبش کردند.

در تصاویر منتشر شده، تکفیری‌ها با دریل و کلنگ اقدام به تخریب قبور کرده و پس از خارج کردن بقایای اجساد، آنها را به مکانی نامعلوم منتقل کرده‌اند.

شیخ محمد بن احمد بن نبهان بن خضر که نسب وی به قبایل الزبیدیه می‌رسد در سال ۱۹۰۰ میلادی در حلب به دنیا آمده و در سال ۱۹۷۴ درگذشت. نسب وی از طرف مادر هم به ذریه امام حسین(ع) می‌رسد.

دکتر محمد الحوت امام جماعت مسجد الکلتاویه درباره شیخ محمد النبهان می‌گوید: این شیخ بزرگ اجازه اجتهاد در امور شرعی را داشته و یکی از شخصیت‌های بزرگی بوده که در بیداری مسلمانان در مقابله با دشمنان نقش‌ زیادی ایفا کرده است.

وی افزود: علمای زیادی از مناطق و کشورهای مختلف برای دیدار با این عالم بزرگ به حلب آمده و او از جایگاه والایی در بین مردم برخوردار بوده است.

گروه تروریستی جبهة النصرة با اعلام اینکه مزار این شیخ یکی از نشانه‌های شرک محسوب می‌شده، با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعلام افتخار به دست زدن به چنین جنایت هولناکی، اعلام کردند که خداوند بر ما منت گذاشت و توفیق داد که این مظهر شرک را از بین بردیم!

این گروه مشرک اعلام کرده که در تخریب این مکان جبهة انصارالدین، احرار الشام، محکمه شرعی حلب، و هیأت امر‌به‌معروف‌ونهی‌ازمنکر مشارکت داشته‌اند.

عناصر تروریستی پس از ارتکاب این جنایت، به جشن و پایکوبی پرداختند که مردم سوریه پس از شنیدن این اقدام به شدت خشمگین و ناراحت شده‌اند.

تخریب و نبش قبر شیخ محمد النبهان اقدامی برخاسته از تفکر وهابیت است. مرقد این عالم دینی برای مردم حلب و سوریه از اماکن مقدس و شناخته شده به شمار می‌رفت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات