حجت‌الاسلام سيدحسن خميني با بيان اينكه يكي از پيام‌هاي بزرگ امام(ره) محدود نماندن انقلاب در مرزهاي جغرافيايي بود، اظهار داشت: امروز جوانان ايران، افغانستان، لبنان، سوريه و... خواب به هم ريختن منطقه ما را آشفته كرده‌اند و اين قابليت را دارند كه گفتمان مقاومت را فراتر از مرزهاي يك منطقه خاص در دل تك تك مردم زنده كنند.

 حالت معنوي جريان انحرافي!

حجت‌الاسلام «سقاي بي‌ريا» مشاور امور روحانيون احمدي‌نژاد در دولت نهم و دهم گفته است: مشايي به عنوان عنصر اصلي جريان فتنه در برخي قضايا به سران و مديران اجرايي القا كرده و مي‌گويد كه امام زمان اكنون فلان خواسته را دارد. گاهي اوقات هم مواردي پيش آمده كه خواسته‌هاي او با سخنان رهبر معظم انقلاب در تضاد بوده است. براي نمونه رهبر معظم انقلاب درباره اينكه آقاي احمدي‌نژاد در مناظره اسم شخصي را نياورد تأكيد داشته‌اند؛ اما احمدي‌نژاد اسم آورد. بعدها هم گفت تنها كسي كه به من گفت اسم افراد را بياورم مشايي بود. گويا مشايي مدعي شده من در حالت معنوي كه قرار گرفتم يقين كردم كه امام زمان مي‌خواهد  احمدي‌نژاد اسم افراد را بياورد كه اين در حقيقت همان مفهوم و اصطلاح بابيت است كه در برابر ولايت فقيه مطرح مي‌شود.»

اميدوار به آمريكا!

«اسماعيل گرامي‌مقدم» سخنگوي حزب اعتماد ملي و عضو شوراي عالي سياستگذاري اصلاح‌طلبان مدعي شده است: «وقتي آقاي روحاني به آمريكا رفت، به قول خودش 19 بار اوباما خواست با وي ملاقات كند كه به وي اجازه داده نشد. رئيس دولت اصلاحات خواست با كلينتون دست بدهد، اما ممكن نشد؛ بنابراين در سياست‌هاي كلان كشور رئيس‌جمهور نقشي ندارد؛ اما نبايد از ياد برد كه تبعات برخي مسائل‌ـ براي نمونه در حوزه بين‌الملل‌ـ به دولت و رئيس‌جمهور برمي‌گردد. وي با بيان اين سخنان درصدد است كه بگويد اگر رئيس‌جمهور با اوباما ديدار مي‌كرد يا آن ديگري با كلينتون دست مي‌داد، مشكلات كشور حل مي‌شد؛ در حالي كه همان اندك رابطه و ارتباط‌ها ضرباتي به كشور وارد كرد كه قابل جبران نيست. ثانياً درخواست 19 بار ملاقات هم به نوعي مشكوك است؛ زيرا اين اصرارها ناشي از يك نقشه پيچيده براي ضربه زدن دارد.»

القاي گريز از حجاب!

«پروانه سلحشوري» فعال اصلاح‌طلب و از نمايندگان پرحاشيه عضو فراكسيون اميد، به تازگي طي اظهاراتي تصريح كرد:‌ «اگر پيش از اين حس عمومي عده‌اي به بحث حجاب عدم علاقه بود، در حال حاضر شاهديم كه اين حس در حال تبديل‌شدن به گريز است.» وي در مورد امر به معروف هم گفت: «بايد به اين نتيجه برسيم كه چنين برخوردهايي جواب نمي‌دهد و تنها سبب مي‌شود حال مردم هر روز بدتر از روزهاي قبل شود.» اين در حالي است كه بايد دانست امر به معروف و نهي از منكر يك واجب الهي است كه خصيصه جامعه اسلامي نيز به شمار مي‌رود. ضمن اينكه بايد توجه داشت تأكيد بر حال بد مردم و نااميدي آنها نيز پروژه‌اي است كه از داخل اتاق‌هاي فكر اصلاح‌طلبان هدايت مي‌شود.

خط قرمز تعيين نكنيد

«اريك بروئر» مشاور «جان كري» و «ريچارد نفيو» طراح تحريم‌هاي ايران، در مقاله مشتركي در نشريه هيل نوشتند: «دولت ترامپ خط قرمز خود درباره برنامه هسته‌اي تهران را چنين اعلام كرده كه زمان گريز ايران تا توليد سوخت مورد نياز براي يك بمب اتمي نبايد به زير يك سال كاهش پيدا كند. دولت آمريكا بايد بر روي بازگرداندن ايران به ميز مذاكره تمركز كند و نبايد به فكر تعيين خط قرمز براي تهران باشد.»

 راز سقوط مصدق!

برخي رسانه‌هاي اصلاح‌طلب مدعي شده‌اند كه اگرچه مصدق در تمام مراحل ملي شدن صنعت نفت پاي از منافع مردم ايران عقب نراند، اما پس از ملي شدن، ديگر عنصر مذاكره را دستاويز خود قرار نداد و به همين دليل دولت وي سقوط كرد! به باور اين گروه از رسانه‌ها، اگر مصدق در مسير تحركات سياسي خود به جاي آنكه منافع ملي را مطلقاً در مواجهه با كشورهاي غربي نمي‌ديد و به صورت مستمر مذاكرات را بعد از ملي شدن صنعت نفت ادامه مي‌داد، دولت وي نيز سقوط نمي‌كرد و ايران دچار يك انحطاط سياسي و توسعه‌اي نمي‌شد!