تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۲:۳۶  ، 
کد خبر : ۲۶۴۳۲۰
سردار احمدی‌مقدم، فرمانده ناجا:

انحرافی‌ها مدعی‌اند از امام زمان حکم می‌گیرند


گروه سیاسی: فرمانده «ناجا» گفت: «کسانی که به‌غیر از تفکر ولایت فقیه می‌اندیشند و خود را مستقیم به امام‌زمان‌(عج) متصل می‌دانند و هشت سال در سخنرانی‌ها خود را مرتبط به امام‌زمان‌(عج) می‌دانند، بازهم ولایت فقیه را کامل نمی‌دانند، باید بدانند که قرآن و ولایت دو چیز جدایی‌ناپذیر است و ولایت فقیه اصل مراجعه به اسلام است.» سردار احمدی‌مقدم با بیان اینکه «اعضای فرقه انحرافی جدید مدعی هستند که حکمشان را از امام زمان می‌گیرند»، گفت: «آنها هشت سال در کشور حرف زدند اما معلوم نیست ولی آنها چه کسی است.»

وی در سومین همایش تکریم حافظان و چهره‌های قرآنی افزود: «کسی که به غیر از ولایت فقیه، تمسکی به اسلام داشته باشد، سلفی‌گری را در پیش گرفته و خونش مباح است. امروز سرویس‌های بیگانه تلاش می‌کنند چهره‌ای خشن و غلط برای اسلام بسازند.» احمدی‌مقدم گفت: «فتنه آنجایی پیش می‌آید که حق را می‌شناسیم و تمایلات و هوس‌ها، ما را به سمت دیگری می‌کشاند و اگر می‌خواهیم در فتنه گمراه نشویم و مسیر را گم نکنیم باید پیرو ولایت باشیم و با سوار شدن بر کشتی قرآن که ناخدایش ولایت است از تمام مشکلات و طوفان‌ها عبور کنیم و بر مومن جایز نیست که در این مسیر تنبلی و کاهلی کند.»

فرمانده «ناجا» با اشاره به اهمیت اصل ولایت فقیه، گفت: «بنیادی‌ترین کار ما در نیروی انتظامی حمایت از قرآن و ولایت است. قرآن کتاب هدایت است و جزییات دین در قرآن نیامده و اگر بخواهیم فقط به ظاهر قرآن و سنت پیامبر نگاه کنیم، به تفکر سلفی‌ها می‌رسیم و قرآن و اسلام را به روز و کارآمد نسبت به مسایل عصر جدید نمی‌دانیم.» سردار احمدی مقدم افزود: «حافظ قرآن بودن فضیلت بزرگی است ولی اگر ولایت نباشد فقط یک امتیازی است که حافظان عرب هم دارند که در نهایت با قرار گرفتن در گروهی مانند القاعده آبروی اسلام را می‌برند.» سردار احمدی‌مقدم گفت: «نیروی انتظامی باید تسلط نسبی به احکام الهی داشته باشد و عامل به قرآن نیز باشد، چطور می‌شود ماموری، بدحجابی را ارشاد کند ولی در خانه خودش مبتلا به این موضوع باشد.»         

فرمانده نیروی انتظامی همچنین عصر روز گذشته در جلسه دانشجویی در دانشکده حقوق دانشگاه تهران در مورد مسایل مختلفی همچون حادثه کهریزک، 25‌خرداد، کوی دانشگاه، سفارت انگلیس و... صحبت کرد. به گزارش ایسنا، سردار احمدی‌مقدم در مورد طرح امنیت اخلاقی گفت: «از اول تیر سال 91 رسانه‌های خارجی همچون بی‌بی سی، VOA و غیره تهاجم رسانه‌ای شدیدی را آغاز کردند به‌گونه‌ای که سعی داشتند با بزرگ‌کردن تحریم نفتی، ایران را به هم بریزند.»

وی با بیان اینکه «در مورد انتخابات سال 88، اقدامات رسانه‌ای از ابتدای سال 87 شروع شده بود»، گفت: «این در حالی است که برای انتخابات سال 92، رسانه‌های بیگانه دقیقا از یک سال قبل شروع به ایجاد جنگ رسانه‌ای کرده‌اند.» فرمانده «ناجا» با بیان اینکه «سال گذشته اتفاق سختی افتاد و درآمد نفتی کشور نصف شد گفت: «تلاش دشمن به این سو می‌رفت که در موضوع اقتصادی بحران و ناامنی ایجاد کند و طبقه ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه را در برابر حکومت قرار دهد و اینگونه القا کند که ناامنی و فروپاشی در حال شکل گرفتن است و تنها نسخه حلال این مساله، سازش و مذاکره با غرب است و همچنین شرایطی را فراهم کنند که منجی وارد شود.»

احمدی‌مقدم با بیان اینکه «دشمنان امنیت داخلی کشور را نشانه گرفته بودند»، گفت: «همه دستگاه‌ها و مسوولان تلاش‌های خود را انجام داده و مردم هوشمندانه این مسایل را تحمل کردند و هدف دشمنان محقق نشد.» فرمانده نیروی انتظامی پیرامون حوادث سال 88 با بیان اینکه پلیس در درگیری‌های این سال با خویشتنداری برای حفظ امنیت مردم ایستاد، گفت: «در این مدت بیش از 500 مامور ما مجروح شدند.» احمدی‌مقدم با بیان اینکه «در محیط‌های دانشگاهی و خوابگاهی ورود نیروی انتظامی ممنوع است»، افزود: «در‌صورت عدم‌توان واحدهای حراست، پلیس آمادگی تامین کامل امنیت را دارد.» فرمانده «ناجا» گفت: «امنیت محیط پیرامون خوابگاه دانشگاه تهران را تقویت می‌کنیم. به گفته وی با عبور از خطوط قرمز برخورد می‌شود.»

راهپیمایان سکوت  25 خرداد یک‌ میلیون نفر بودند

احمدی‌مقدم، در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید چرا نمی‌گذاریم مردم اعتراض کنند و اعتراض خود را بیان کنند، خطاب به دانشجویان گفت: به عنوان نمونه در روز 25خرداد 88 که اوج جمعیت بود یک‌میلیون نفر حاضر شده بودند. صندوق‌های بالای شهر به میرحسین، رای داده‌اند و صندوق پایین شهر به احمدی‌نژاد رای داده‌اند. آنها قصد داشتند القا کنند که در انتخابات تقلب شده و مردم باید یقه کسی را می‌گرفتند که گفت تقلب شده است البته یکی از کاندیداها مردانگی کرد و تعدادی صندوق را معرفی کرد که وقتی رای‌ها را شمردیم باز هم رایش کم شد.

وی تاکید کرد: در روز 25خرداد که به قولی یک‌میلیون نفر در خیابان‌ها حاضر شده بودند هیچ برخوردی نکردیم اگر شما معتقدی که سه‌میلیون نفر در آن روز آمده بودند باید بگوییم که در راهپیمایی 22بهمن نیز بیش از 10‌میلیون نفر می‌آیند. ما در آن روز خویشتندار بودیم البته آنها حادثه حوزه مقاومت را به وجود آوردند که ما باز هم برخوردی نکردیم. به نیروهایم گفتم که مراقب باشید دشمن به‌دنبال پروژه کشته‌سازی است.

احمدی‌مقدم ادامه داد: در روزهای بعد 60 تا 70‌هزار نفر در خیابان‌ها حاضر می‌شدند و ما هم نظم و امنیت را برقرار می‌کردیم و حق اعتراض را برای آنها قایل بودیم اما از 30خرداد شورای امنیت دستور داد که هرگونه تجمعی غیرقانونی است که در آن روز نیز 20‌هزار نفر در خیابان‌ها بودند. شما فیلم «قلاده‌های طلا» را ببینید فیلم اغتشاشات را از پلیس گرفته‌اند و آن صحنه‌ها واقعی است. ما تیم‌های مستندساز و قوی‌ای را در خیابان‌ها داشتیم.

500 نیروی پلیس در فتنه 88 مجروح شدند

احمدی‌مقدم در پاسخ به سوال دانشجویی که از او پرسیده بود که آیا در درگیری 88 شما برای امنیت مردم وارد خیابان‌ها شدید یا امنیت حکومت، با اعلام اینکه ما برای امنیت مردم در مسایل پشت پرده 88 وارد شدیم، افزود: فکر می‌کنید اگر نیروی انتظامی نبود چه اتفاقی می‌افتاد. مطمئنا ما نیز شبیه سوریه و گرجستان می‌شدیم. در آن زمان کنترل‌ها سخت بود اما ماموران با خویشتنداری عمل کردند در حوادث پس از انتخابات 88، 500 نیروی پلیس مجروح شدند البته در چند مورد ماموران که از عملیات خسته بودند مردم به سمتشان گلدان پرتاب کرده بودند که به ستون فقرات یکی از ماموران برخورد کرد و آنها نیز عصبانی شدند و شیشه تمام خودروهای آن خیابان را شکستند البته ما از تمامی مردم عذرخواهی کرده و خسارتشان را دادیم و ماموران متخلف را بازداشت کردیم. وی گفت: وقتی آقایی ستادی راه می‌اندازد و از اراذل و اوباش برای تخریب استفاده می‌کند باید جلوی او ایستاد. راهپیمایی بدون مجوز و غیرقانونی راه انداختند که ما گفتیم حال که آمدید ایرادی ندارد. اما آنها دست به تخریب زدند.

عده‌ای در پرونده ستار بهشتی بد رفتار کردند

احمدی‌مقدم با اشاره به پرونده «ستار بهشتی» گفت: یک کارگر وبلاگ‌نویس در وبلاگش چیزی نوشته است که 25 بازدید‌کننده بیشتر ندارد. حال اینکه برویم در خانه‌اش دستبند به او بزنیم و جلوی چشم مادرش او را بکشیم، مادر این بنده خدا می‌ترسد. این ماموران متخلف را به دادگاه فرستادیم که چرا چنین رفتاری می‌کنند.

دانشجویان بازداشتی کوی دانشگاه 88 را بدون اجازه دادستان آزاد کردم

وی در پاسخ به سوال دانشجویی در مورد امنیت خوابگاه‌ها و حادثه کوی دانشگاه سال 88 با بیان اینکه ورود ماموران نیروی انتظامی به محیط دانشگاه ممنوع است، تاکید کرد: وظیفه تامین امنیت خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها برعهده حراست است و اگر توان نداشته باشند و حادثه‌ای رخ دهد پلیس حاضر می‌شود. البته سعی کرده‌ایم حفاظت پیرامونی خوابگاه‌ها را تامین کنیم.

در حادثه کوی دانشگاه 88 از همه‌جا فراخوان زدند و ما نیز نمی‌توانستیم وارد شویم. آنها کوکتل‌مولوتف درست کرده و بر سر نیروها می‌ریختند که بعد ما وارد عمل شدیم. وی ادامه داد: آقای زاکانی و رهبر، در آن زمان با من تماس گرفتند که 80 دانشجو از سوی پلیس دستگیر شده‌اند. من خودم شخصا وارد شدم و مشخص شد که این دانشجوها به بازداشتگاه «وصال» منتقل شده‌اند.

با رییس پلیس امنیت تماس گرفتم که مدعی شد، دادستان گفته این دانشجویان را با اتوبوس به زندان اوین ببریم. گفتم با مسوولیت من همه آنها را آزاد کنند که ساعتی بعد دانشجویان بازداشتی آزاد شدند.

لباس‌شخصی نداریم

دانشجویی از رییس پلیس کشور پرسید چرا در تجمعات دانشگاهی لباس‌شخصی‌ها به جای پلیس حاضر می‌شوند؟ وی با رد این موضوع تاکید کرد: ما نیز به آقای رهبر در مورد این مسایل اندکی معترض بودیم. کانون تجمعات دانشگاه تهران است. اما هم ما و ایشان سعه‌صدر داریم و با نشاط سیاسی فضای دانشگاه موافقیم. هیچ‌گاه مخالفتی نداشته‌ایم و برای هیچ برنامه‌ای لباس‌شخصی نفرستاده‌ایم. در وهله اول تامین امنیت برعهده خودشان است و در صورتی که نتوانند امنیت را برقرار کنند ما وارد می‌شویم.

حمله به سفارت انگلیس اشتباه بود/خودشان در را روی دانشجویان باز کردند

دانشجویی از فرمانده نیروی انتظامی در مورد حوادث آذر 90 و حمله به سفارت بریتانیا پرسید که او اظهار کرد: به نظرم این موضوع دامی بود که آنها گستراندند و خودشان در را باز کردند. چراکه در دولایه و ضدگلوله است و تنها از اتاق کنترل هدایت و باز می‌شود. البته معتقدم عده‌ای افراطی این اقدام را کردند. چراکه وقتی خودمان در خاکمان جا می‌دهیم، باید از آنها حمایت کرده و امنیتشان را تامین کنیم. عده‌ای رفتند در باغ «قلهک» و پرچم را پایین کشیدند که این کار بسیار زشت بود.

وقتی برای دستگیری آنها وارد عمل می‌شدیم، مورد هجوم جریان‌های دانشجویی قرار می‌گرفتیم. در میدان فردوسی، خواهران را جلو فرستاده بودند که ماموران با آنها برخورد نکنند. وی تصریح کرد: خود من شب حادثه در سفارت حاضر شدم . ماموران پلیس دیپلماتیک، کاردار و اعضای سفارت را به ساختمانی امن منتقل کرده بودند و قتی وارد شدم دیدم آنها هیچ نگرانی‌ای ندارند. به آنها گفتم نظرتان چیست؟ آیا می‌خواهید ماموران یگان ویژه برای تامین امنیت در سفارت حضور داشته باشند که خانم کاردار ابتدا قبول کرد. اما مشاور امنیتی آنها چیزی را در گوش او گفت.

بلافاصله خانم کاردار اعلام کرد نمی‌خواهیم و ما نیز نیروها را بلافاصله از سفارت بیرون آوردیم. البته درست است که آنها در را باز کردند اما این یک توطئه بود ما نباید به داخل می‌رفتیم. دانشجویان ماموران را هل می‌دهند تا وارد سفارت شوند. وقتی خدمت حضرت آقا رسیدم ایشان فرمودند کار بسیار غلطی بود و به‌ضرر ما شد.

از زنان کردستانی عذرخواهی می‌کنم

دانشجوی کردی از فرمانده نیروی انتظامی در مورد پوشاندن لباس زنانه در «مریوان» پرسید که وی گفت: لباس زنانه تن این اراذل و اوباش نکردند و آنها یک «تنبان» روی سرش بسته بودند که با ماموران متخلف برخورد کردیم. البته بار دیگر از تمام زنان کردستان عذرخواهی می‌کنم.

به بهانه فردوسی باز هم می‌خواهند جشن بگیرند

رییس پلیس کشور در پاسخ به سوال دانشجویی درباره عدم اجازه به حضور زنان در ورزشگاه گفت: اولین‌بار احمدی‌نژاد این دستور را صادر کرد که زنان می‌توانند وارد ورزشگاه شوند که علما به مخالفت با آن پرداختند و حضرت آقا نیز با حضور زنان در ورزشگاه مخالفت کردند. از ایشان پرسیدیم که آیا این طرح‌ها به فوتبال مربوط می‌شود که ایشان فرمودند خیر و نباید زنان در ورزشگاه‌ها وارد شوند.

به فدراسیون والیبال گفتیم این کار را نکند. اما خودشان بدون توجه، فردا بازی را در حضور زنان برگزار کردند. در مورد جشن دولت در آزادی نیز وقتی ما مخالفت کردیم همه خوشحال شدند که ما به وظیفه قانونی‌مان عمل کردیم. به دولت گفتیم این اقدامات مشکلاتی را به وجود می‌آورد و اقبالی نمی‌شود، اینگونه نیز شد. حال می‌خواهند به اسم فردوسی، دومین همایش‌شان را در ورزشگاه آزادی برگزار کنند.

فراخوان برای ایجاد آشوب در سال 92 تنها 45 لینک داشت

احمدی‌مقدم با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری افراد از شبکه‌های اجتماعی برای فراخوان استفاده می‌کنند تاکید کرد: هرگاه میزان مراجعه‌کنندگان به فضای مجازی بالا می‌رود، هشدار اینکه ممکن است اتفاقی بیفتد نیز وجود دارد. همه ترجیح می‌دهیم به جای اینکه بی‌تفاوت باشیم پیشگیری‌های لازم را بکنیم. اما پیش‌بینی می‌کنیم براساس رصد‌های انجام شده در آستانه سال 92 این فضا بی‌رمق و بی‌جان باشد. وقتی برای سیزده‌بدر امسال فراخوان دادند تا آشوب شود، تنها 45 لینک در این‌باره ایجاد شد. ما به سمت فضای پیشگیرانه حرکت می‌کنیم.

وی در مورد اینکه چرا اجازه نمی‌دهید عده‌ای به راحتی بیایند و راهپیمایی کنند، گفت: دادن مجوز وظیفه ما نیست. اما به نظرم در سال‌جاری کاندیداها در زمان انتخابات تلاششان بیشتر در رعایت قانون است و ما تلاشی را نمی‌بینیم کمپینی را راه بیندازند تا با پافشاری‌های اجتماعی ایجاد فتنه کنند. البته جامعه ما نسبت به سال 88 هوشمند شده است و جامعه دارای بصیرت بالایی است.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات