تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۶  ، 
کد خبر : ۳۰۵۱۸۹
تابش حضور رئيس مجلس در كنار رئيس دولت اصلاحات طبيعي بود

پاپوش دلواپسان برای لاریجانی!

پایگاه بصیرت / مطهره شفیعی

(روزنامه آرمان – 1396/07/05 – شماره 3429 – صفحه 2)

برخی این روزها درصدد هستند تا پاپوشی برای علی لاریجانی درست کرده و او را علاقه‌مند به پیوستن به اردوگاه اصلاح‌طلبی معرفی کنند. دلیل‌شان هم مشخص و واضح است چراکه بیم آن را دارند که رئیس مجلس کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 شده و پروژه انتخابات 92 یعنی ائتلاف اصلاحات و اعتدال تکرار شود که در آن زمان بازنده اصلی جز اصولگرایان غیراعتدالی نیستند. پس باید از هم اکنون با انتشار شایعاتی مانع نزدیکی لاریجانی به اصلاح‌طلبان شوند که بهترین تبلیغ ضدتبلیغ است یعنی این‌گونه وانمود می‌کنند که لاریجانی تمایل به تغییر مشی سیاسی خود و نزدیکی به اصلاح‌طلبان دارد تا نتیجه چنین شود که علاوه بر کاهش آرای لاریجانی در میان اصولگرایان، او را در میان اصلاح‌طلبان هم فاقد ثبات عقیده معرفی کنند تا آرای اصلاح‌طلبان به او تعلق نگیرد.

پاپوش دوختن از اقدامات عادی دلواپسان است و هر از چندگاهی از بیم قدرت گرفتن اعتدالیون برای یکی از شخصیت‌ها پاپوش می‌دوزند! البته این پاپوش‌ها هیچگاه برازنده و دارای مرغوبیت نیست، چرا که بلافاصله دوزندگان آن با واکنش افکار عمومی مواجه می‌شوند و کوک‌های شل این پاپوش‌ها از یکدیگر جدا می‌شود. از جمله موضوعاتی که سبب دوختن پاپوش برای لاریجانی شد به یک هم‌نشینی کوتاه در جمعه شب گذشته باز می‌گردد که رئیس دولت اصلاحات و علی لاریجانی در مراسم عزاداری حسینی و وداع با پیکر آیت‌ا... راستی کاشانی در حسینیه جماران دقایقی در کنار هم نشستند. همان زمان کوتاه کافی بود تا پاپوش‌دوزها فعال شوند و بر طبل گرایش لاریجانی به اصلاح‌طلبی بکوبند.

طبیعی بود

محمدرضا تابش نماینده مجلس درباره چرایی هم‌نشینی لاریجانی و رئیس دولت اصلاحات توضیح داد: «دلبستگی رئیس دولت اصلاحات به انقلاب اسلامی، باور به مبانی فکری امام خمینی و علاقه‌مندی ایشان به نظام و رهبری و سربلندی و پیشرفت کشور درقامت سیاستمداری اخلاقمدار و روشنفکری دیندار، از ایشان شخصیتی ممتاز و قابل احترام برای تمامی جریان‌های فکری و سیاسی و فرهنگی در ایران و جهان ساخته که دیدار و هم‌نشینی با ایشان را در کانون توجه دوستداران و حتی منتقدان رئیس دولت اصلاحات قرار داده و حضور شخصیت‌ها و مسئولان بلند پایه کشور در مجالسی که ایشان حضور دارند را امری طبیعی قلمداد می‌کند. نگرش فاخر وی به انسان و انسانیت، موجب گردیده تا ضمن حفظ اندیشه‌های اصلاح‌گرایانه در پذیرش، احترام و به رسمیت شناختن سایر گرایش‌های فکری و سیاسی به ویژه اصولگرایان و تکریم نقادی آنان بیش از پیش جلوه نماید. وی افزود: برخی از اصولگرایان در دوره دولت اصلاحات به وزارت رسیدند در عین اینکه در مناصب مختلف دیگر نیز ما شاهد به‌کارگیری منتقدان دولت بودیم.

تابش تصریح کرد: جلسه مذکور، جلسه عزاداری سیدالشهداء(ع) بوده که شخصیت ممتاز و محبوبی که جایگاه ویژه‌ای نزد جناح‌ها، گروه‌ها و احزاب سیاسی دارد، متولی برگزاری آن بوده است، لذا به احترام دعوت آیت‌ا... سیدحسن خمینی و همچنین حرمت مکانی که این مراسم در آنجا برگزار شده، از آنجا که آن محل هنوز بوی امام می‌دهد و خاطرات دوران ایشان را زنده می‌کند، طیف‌ها و شخصیت‌های مختلف را ترغیب می‌کند در آن مراسم شرکت کنند. تابش با رد این ادعا که رئیس دولت اصلاحات برای رفع عملی کدورت‌های سال 88 قدمی بر نداشت، اظهار داشت: روحیات، منویات و رفتار و گفتار و عملکرد مودبانه و خیرخواهانه و دلسوزانه رئیس دولت اصلاحات و گام‌های مهم و سازنده‌ای که در جهت همدلی و وحدت برداشته‌اند همگی نشان از خوش نفسی ایشان برای ایجاد فضایی مثبت و زندگی مسالمت‌آمیز و دور از کینه‌ورزی‌هاست.

در همان اوایل نیز رئیس دولت اصلاحات اعلام کردند که اگر از جانب حکومت جفایی به مردم شده است حکومت می‌بایست جبران کند و اگر از جانب مردم حرکاتی انجام گرفته مردم باید جبران نمایند. این موضوعی بود که وی در مقطعی اعلام کرد که برای شخص او بار منفی به همراه داشت ولی از موضع ملی وظیفه یک مصلح را انجام داد.» تابش گفت: اگر برخی با تفکر رئیس دولت اصلاحات مشکل دارند باید عملکرد وی را با سایرین در محک سنجش قرار دهند و ببینند که عملکرد او تا چه‌اندازه برای نظام بار مثبت به همراه داشته است؟ اینکه این فرد با وجود همه عدم تایید صلاحیت‌های گسترده‌ای که صورت گرفت مردم را به مشارکت پرشورتر در انتخابات دعوت کرد آیا وزن مردمسالاری را در نظام بالا برده یا کم کرده است؟ بدون شک رئیس دولت اصلاحات تاکنون عملکرد و رفتارهایی از خود بروز داده است که مقوّم نظام جمهوری اسلامی بوده است.

کنایه قاضی‌پور

پروژه هم‌نشینی کوتاه رئیس دولت اصلاحات و لاریجانی در یک مراسم سودی برای دلواپسان نداشت، اما این موضوع در ذهن برخی باقی ماند و سعی کردند لاریجانی را به همدستی خیالی با رئیس جمهور برای پیش نرفتن امور متهم کنند که از آن جمله نماینده ارومیه در مجلس بود که دیروز با انتقاد از تعیین تکلیف نشدن سوال از رئیس‌جمهور درباره وضعیت سپرده‌گذاران موسسات مالی و اعتباری خطاب به لاریجانی گفت: شما به خاطر تعامل با دولت خودکشی سیاسی هم می‌کنید که دولت زیر سوال نرود. نادر قاضی‌پور گفت: براساس اصل ۸۸ قانون اساسی در صورتی که حداقل یک چهارم کل نمایندگان بخواهند از رئیس‌جمهور سوالی بپرسند باید آن موضوع اعلام وصول شود. وی افزود: سوال ما درباره وضعیت موسسات مالی و اعتباری بود که شما دستور دادید آقای پزشکیان جلساتی را برگزار کنند. به همین دلیل جلسه با رئیس بانک مرکزی برگزار شد و بر حل مشکل تاکید شد. نماینده ارومیه اضافه کرد: متاسفانه امروز این موضوع از حوزه کاری بانک مرکزی خارج شده. شاهد تجمع سپرده گذاران در مقابل مجلس، قوه‌قضائیه و استانداری خراسان رضوی بودیم که به نظر می‌رسد عده‌ای آنها را برای تجمع تحریک می‌کنند.

قاضی‌پور در عین حال گفت: حق سپرده‌گذاران این است که به پول‌هایشان برسند و وظیفه مجلس نیز پیگیری این وضعیت است. آقای لاریجانی ما می‌خواهیم همین امروز سوال را اعلام وصول کنیم تا رئیس‌جمهور به ما توضیح دهد. البته شما به خاطر تعامل با دولت خودکشی سیاسی هم می‌کنید تا دولت زیر سوال نرود. علی لاریجانی در پاسخ به این تذکر گفت: جلساتی با ستاد کل برگزار شده و پیگیری‌ها صورت می‌گیرد تا نظرات تامین شود. وی در مورد موضوع موسسات مالی و اعتباری نیز گفت: ما در حال پیگیری این موضوع هستیم. همان زمان که شما و دوستانتان این موضوع را پیگیری می‌کردید آقای پزشکیان نیز جلساتی برگزار کردند که معلوم شد بین بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و قوه‌قضائیه باید هماهنگی‌هایی به وجود آید تا با دستور قاضی اموال آزاد شده که بتوانند بدهی‌ها را پرداخت کنند. جلسات برگزار شده به فرمولی رسیده‌اند که نشان می‌دهد کار در حال انجام است. رئیس مجلس در پایان گفت: ما این موضوع را با جدیت دنبال می‌کنیم تا اشکالات رفع شود.

http://www.armandaily.ir/fa/news/main/199100

ش.د9602350

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات