تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۹  ، 
کد خبر : ۳۱۰۲۹۰

کودک‌کشی در یمن جنایت مشترک سعودی - صهیونیسم

(روزنامه كيهان ـ 1396/12/10 ـ شماره 21856 ـ صفحه 8)

«عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن، به صورت سریالی، سخنانی را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده همین سریالی بودن اظهارات و ادعاهای ضدایرانی موجب شده تا از پیش طراحی شدن چنین اقدامی در اتاق‌های فکر اربابانِ سعودی وی کاملا واضح و عیان شود. منصور هادی در یکی از ادعاهای خود، ایران را به حمایت تسلیحاتی از گروه‌های یمنی و به ویژه نیروهای انصارالله متهم کرده است! این درحالی است که وی همچون اربابانِ سعودی‌اش تاکنون از ارائه کوچکترین سند و مدرکی برای اثبات ادعای خود عاجز مانده است. هادی همچنین در ادعاهایی تعجب برانگیز، مدعی شده است: «افراط گرایان و شبه‌نظامیانِ حوثی مورد حمایت ایرانی در کمین یمن هستند! ما با جامعه جهانی تلاش می‌کنیم تا از این کمین عبور کرده و به صلح و امنیت برسیم!»

رئیس‌جمهور فراری یمن همچنین ادعا کرده است: «آمریکا حامی مشروعیت یمن است. ما از واشنگتن به دلیل مواضع آن در حمایت از مشروعیت قدردانی می‌کنیم!» از سوی دیگر، منصور هادی در یکی دیگر از سخنان خود مدعی شده است: «شبه ‌نظامیان کودتاچی یک جنگ وحشیانه را علیه ملت یمن به راه انداخته‌اند؛ جنگی که منافع توسعه‌طلبانه ایران را تأمین می‌کند!» این ادعای مضحک در حالی مطرح می‌شود که حملات تجاوزکارانه رژیم سعودی و متحدان آن به یمن پس از درخواست رسمی منصور هادی آغاز شد؛ حملاتی که تاکنون بیش از 33 هزار شهید و زخمی برجای گذاشته است. رئیس‌جمهوری مستعفی و فراری یمن همچنین ادعا کرد که عملیات طوفان قاطعیت، نقشه ایران در یمن را با شکست مواجه ساخته است!

شبیه‌ترین فرد به «آنتوان لحد»

تاریخ هیچگاه فراموش نخواهد کرد که جنایت‌های هولناک و قرون وسطایی عربستان سعودی و متحدان آن علیه مردم بی‌دفاع و بی‌گناه یمن، در واقع محصول خیانت بزرگی است که «عبد ربه منصور هادی» علیه ملت خود مرتکب شد. اگر ائتلاف متجاوز سعودی به سرکردگی عربستان سعودی در تاریخ 25 مارس سال 2015 حملات ددمنشانه خود علیه مردم یمن را کلید زد، علت آن به درخواست رسمی منصور هادی از سعودی‌ها برای آغاز چنین عملیات تجاوزکارانه‌ای باز می‌گردد؛ درخواستی که پوشش مناسبی را برای اقدامات ضد حقوق بشری و ضد حقوق‌بشردوستانه سعودی‌ها فراهم آورد و موجب شد تا آنها اینگونه به افکار عمومی القاء کنند که عملیاتشان در یمن، به درخواست رئیس‌جمهور آن کشور بوده و بدین ترتیب کاملا قانونی تلقی می‌شود.

در حال حاضر منصور هادی به جایی رسیده است که هیچ کس از حیث ارتکاب خیانت علیه یک ملت مظلوم با او برابری نمی‌کند، از همین روی، از این نظر بهترین کسی که می‌توان هادی را به او تشبیه کرد، «آنتوان لحد» است. آنتوان لحد یک نظامی لبنانی بود که با شعارهای ناسیونالیستی و ادعای وطن‌پرستی، از ارتش لبنان خارج شد و با پول و سلاح اسرائیل، ارتشی تشکیل داد که 20 سال با نظامیان لبنانی جنگید. وی مجری توطئه‌های اسرائیل در لبنان و از عوامل اصلی جنگ داخلی 15 ساله در کشورش بود و در کشتار صبرا و شتیلا نیز نقش داشت. اکنون نگاهی به تحولات یمن و نقشی که منصور هادی در چارچوب این تحولات ایفا می‌کند، در وهله اول خاطرات اقدامات خیانتکارانه لحد را به اذهان تداعی می‌کند؛ گویی که تاریخ بار دیگر و در جایی دیگر، تکرار شده است.

عروسک خیمه شب بازی

«منصور هادی» در 27 مارس سال 2015 پس از آغاز عملیات نظامی تجاوزکارانه سعودیها و هم‌پیاله‌های آنها، فرار را بر قرار ترجیح داد و به عربستان سعودی‌گریخت. سِیر تحولات قریب به سه سال گذشته در ارتباط با نحوه برخورد مقامات ریاض با منصور هادی به خوبی گویای این واقعیت است که وی تنها یک عروسک خیمه شب بازی در نزد خاندان سعودی است، به گونه‌ای که حتی برای آب خوردن نیز به اجازه آنها احتیاج دارد. منصور هادی تنها مجری دستورات صادره از کاخ پادشاهی سعودی است و بیش از این، اختیاری از سوی خود ندارد. وی حتی در سال گذشته توسط مقامات سعودی برای مدت زیادی در حصر خانگی قرار گرفت تا نتواند به صورت خودسرانه اقدامی را در رابطه با تحولات یمن صورت دهد. این حصر خانگی در ریاض پس از آن صورت گرفت که منصور هادی طی چند نوبت تلاش کرد تا برخلاف تمایل خاندان سعودی، به شهر عدن در جنوب یمن سفر کند.

پس از پافشاری هادی بر لزوم انجام این سفر، مقامات سعودی به او تفهیم کردند که وی دیگر هیچ جایگاهی در عرصه تحولات یمن نداشته و این ریاض است که تصمیمات لازم در این خصوص را اتخاذ می‌کند و تمامی امور نیز باید با هماهنگی مقامات ریاض انجام شود. در همین ارتباط، رسانه آمریکایی «آسوشیتدپرس» پیشتر اعلام کرده بود: «ناتوانی هادی در بازگشت به جنوب یمن، تاکیدی بر از دست رفتن اختیار و قدرت او حتی در محور جنوبی است». براساس آنچه که گفته شد، پر واضح است که اظهارات و ادعاهای ضدایرانی منصور هادی طی روزها و هفته‌های گذشته در اتاق فکر سعودی برنامه‌ریزی شده است و او به عنوان یک «مُهره سوخته» تنها مجری یک طرح ضدایرانی از سوی خاندان سعودی است.

طرح مشترک ریاض و تل‌آویو

در شرایط کنونی به نظر می‌رسد که با یک طرح ضدایرانی مشترک جدید از سوی عربستان سعودی و مقامات رژیم صهیونیستی مواجه هستیم. اظهارات ضدایرانی منصور هادی به عنوان یکی از عاملان و مزدوران سعودی و به موازات آن، فرافکنی‌های اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر نفوذ یک پهپاد ایرانی به حریم هوایی سرزمین‌های ‌اشغالی، حکایت از آن دارد که نقشه جدیدی از سوی سعودی و صهیونیسم برای مواجهه با نفوذ روزافزون جمهوری اسلامی ایران در منطقه، طراحی شده است. مقامات سعودی و صهیونیستی خود نیز به این مسئله اذعان داشته و بارها گفته‌اند که اجازه افزایش نفوذ ایران در کشورهای منطقه را نخواهند داد و با این نفوذ، مقابله خواهند کرد. این را نیز اضافه کنید که قدرتی که امروز محور مقاومت از آن برخوردار است، در مقایسه با سال‌های گذشته بی‌سابقه بوده و همین مسئله موجبات نگرانی مقامات ریاض و تل‌آویو را فراهم آورده است. بنابراین، کاملا طبیعی است که آنها در اتاق‌های فکر مشترک خود به طراحی برنامه‌های ضدایرانی متوسل شوند.

از سوی دیگر، منافع مشترک ریاض و تل‌آویو در سوریه موجب شده است تا آنها از تمامی ظرفیت‌های خود برای مقابله با ایران بهره‌برداری کنند. یکی از عوامل مهم همزمانی تلاش‌های مزبوحانه ریاض و تل‌آویو برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران، منافع مشترک این دو در سوریه است. جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از مهم‌ترین بازیگران تأثیرگذار بر تحولات سوریه تاکنون نقش مهمی را در ناکام گذاشتن اهداف سعودی و صهیونیسم در این کشور ایفا کرده است. سعودیها و صهیونیستها اکنون بر آن شده‌اند تا به زعم خود از طریق تضعیف ایران، زمینه کاهش نقش آن در سوریه را فراهم کنند. موفقیت نهایی دولت و ملت سوریه در نبرد با تروریسمِ تحت‌الحمایه سعودی و صهیونیسم، ضربه کاری را به هر دوی آنها وارد خواهد آورد؛ کما اینکه تاکنون نیز پس لرزه‌های این موفقیت نسبی، دامن‌گیر آنها شده است. برهمین اساس، یکی از اهداف اصلی فرافکنی‌های همزمان سعودیها و صهیونیستها علیه ایران از طریق تشکیل اتاق فکر مشترک، مقابله با نفوذ تهران در سوریه است.

توّهم ایجاد اجماع منطقه‌ای

سعودی و صهیونیسم امروز در توّهم ایجاد یک اجماع منطقه‌ای و بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران هستند. آنها این اقدام خود را به ویژه پس از سلسله مواضع اخیر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا علیه تهران، بیش از پیش تشدید کرده‌اند تا شاید از این رهگذر، جامعه جهانی را بیش از قبل علیه ایران تحریک کنند. سلسله اظهارات اخیر مزدوران سعودی همچون منصور هادی و همچنین فرافکنی‌های مقامات صهیونیستی علیه ایران در واقع، با هدف هم‌صدایی و همنوایی با دولت کنونی ایالات متحده و هم‌پیمانان غربی آن مطرح می‌شود؛ به ویژه آنکه آنها (آمریکا و غرب) طی هفته‌های اخیر به صورت یکصدا بر لزوم تغییر رفتار منطقه‌ای ایران تأکید کرده‌اند. اکنون سعودی و صهیونیسم عزم خود را برای موج سواری بر روی زیاده خواهی‌های آمریکا و غرب از ایران جزم کرده و می‌خواهند بیش از گذشته به این موج دامن زنند. این درحالی است که به نظر می‌رسد تل‌آویو و ریاض فراموش کرده‌اند که معادلات قدرت در مقایسه با سال‌های دور تفاوت چشمگیری داشته است و اکنون، این اقتدار جمهوری اسلامی است که آینده تحولات را رقم می‌زند و نه توطئه‌چینی‌های چند رژیم کوچک و دیکتاتورمسلک که مؤلفه‌های قدرت را تنها در کودک‌کُشی و به خاک و خون کشیدن مردم مظلوم و بی‌گناه خلاصه می‌کنند.

منبع: فارس

http://kayhan.ir/fa/news/127310

ش.د9605213

نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات