(روزنامه آرمان – 1395/03/25 – شماره 3062 – صفحه 2)
شاید واکنش اصولگرایان در صورت شکست اصلاح طلبان در انتخابات ۹۳ و حتی انتخابات ۷ اسفند ۹۴ گفتن کلماتی مانند «اصلاحات مرده است» از سوی اصولگرایانی مانند بادامچیان بود و طیف تندرو این جریان هم اصلاح طلبان را به شدیدترین شیوه مورد هجمه قرار میدادند و تهمت هایی را روانه اردوگاه اصلاح طلبی میکردند که در نوع خود بی نظیر بود اما اصلاح طلبان چه کردند؟ آیا نمونهای از کنایه آنها به اصلاح طلبان اصیل در این دو انتخابات ثبت شد و یا سبب دلخوری آنها شدند؟ البته اصولگرایان دلواپس روایت دیگری دارند که عملکرد آنها را در سه کلمه «اصولگرایی علیه اصولگرایی» تعریف کرد، همان جریان که به گفته سید محمدرضا خاتمی از سال ۷۶ تا ۸۲ طیفی در میان اصولگرایان كشور قدرت گرفتند كه ریشه در رانت داشتند. این جریان تندرو كه اصلا اصولگرایان را به رسمیت نمیشناخت با برند اصولگرایی و استفاده از چهرهها و اسامی این جریان، از نردبان قدرت بالا رفت.
شاید در سالهای پیش جریان اصیل اصولگرایی تنفس مصنوعی داشت مانند حزب موتلفه که درباره سرنوشت آنها این فعال سیاسی اصلاح طلب میگوید: «وقتی در اكثر انتخاباتها حتی یك نامزد از آنها نیز در لیست وجود نداد این چه معنایی میدهد؟ این جریان از سال ۸۲ تا ۹۲ كه بخش اعظم قدرت را در دست گرفت آنچنان زمین اصولگرایی را شخم زد كه چیزی از آن باقی نماند. اعتبار اجتماعی و سیاسی اصولگرایی از بین رفت و بدتر از آن همه مشكلاتی كه در این سالها برای كشور به وجود آمد به نام اصولگرایی نوشته شد.»
خاتمی از محمود احمدینژاد به عنوان راس این جریان یاد میکند که هنوز هم مدعی بازگشت به قدرت است اما آیا او چنین شانسی را دارد؟ اصلاح طلبان در مرام خود چنین موضوعی را ندارند که به جریانی پیشنهاد دهند وارد عرصه انتخابات نشود هر چند آن جریان همان طیف احمدینژاد باشد که ۸سال رفتار خوبی با اصلاحطلبان نداشت اما دموکراسی اصل پذیرفته شده در اصلاح طلبی است و از همین رو محمدرضا خاتمی میگوید: «منتظریم ایشان نامزد شود تا در انتخابات سال ۹۶ ببینیم هیچ به اضافه هیچ چند میشود؟
http://www.armandaily.ir/fa/Main/Detail/154393
ش.د9500874