پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
(روزنامه جامجم – 1396/07/26 – شماره 4949 – صفحه 2)
این نشست درحالی برگزار شد که روحانی سالهاست در جلسات این تشکل حضور نیافته بود و به همراه آیتالله هاشمیرفسنجانی و علیاکبر ناطق نوری، سه عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بودند که غیبتی طولانی در جلسات جامعه روحانیت مبارز داشتند. با اینحال آنطور که برخی از اعضای جامعه روحانیت مبارز گفتهاند تفاوت غیبت روحانی با دو چهره دیگر این بود که رئیسجمهور هیچوقت نگفته که اصلا دیگر در جلسات شرکت نمیکند، بلکه همواره برای حضور در این جلسات ابراز تمایل کرده و عدم حضور خود را ناشی از برخی مشکلات عنوان کرده است.اما با توجه به اینکه غیبت روحانی در جلسات جامعه روحانیت مبارز از چند سال قبل از آغاز دوران ریاستجمهوریاش آغاز شد و در انتخابات هم جامعه روحانیت مبارز از نامزدی به غیر از روحانی حمایت کرد، بروشنی میتوان به اختلافاتی که میان این تشکیلات سیاسی و حسن روحانی وجود دارد، پی برد.
محور سخنان برخی اعضای جامعه روحانیت شامل غلامرضا مصباحیمقدم، سیدمهدی طباطبایی، عبدالمقیم ناصحی، محمدسعید مهدویکنی، سیدرضا تقوی، عبدالحسین معزی، مصطفی پورمحمدی، سیدمحمدحسن ابوترابیفرد و محسن مجتهد شبستری که به عنوان نمایندگان جامعه روحانیت مبارز با رئیسجمهور دیدار کردند نیز حکایت از آن دارد که فضای جلسه بیشتر به انتقاد اعضای جامعه روحانیت مبارز از عملکرد دولت و برخی اظهارات رئیسجمهور اختصاص داشته است.
اما جزئیات جلسه هرچه بوده آنطور که اعلام شده رئیسجمهور برای حضور در جلسات جامعه روحانیت مبارز ابراز علاقه کرده و قرار شد دیدارهای بعدی بهمنظور نشست مشترک با رئیسجمهور برگزار شود. مصباحیمقدم در این زمینه گفته رئیسجمهور ابراز تمایل کرد که حتما جلسات جامعه روحانیت مبارز در حضور ایشان تشکیل شود؛ چون از نظر امنیتی ملاحظاتی هست و باید تدابیری صورت گیرد.
این موضوع را در صورت تحقق میتوان به فال نیک گرفت و زمینهای دانست برای نزدیکی دوباره روحانی به تشکیلاتی که سالها قبل توسط او و برخی همفکران سیاسی او راهاندازی شد تا بتواند در تحولات سیاسی اثرگذار باشد.
انتظارات روحانیت از دولت
حسین ابراهیمی، عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به جلسه دوشنبهشب نمایندگان جامعه روحانیت مبارز با رئیسجمهور گفت: با توجه به شرایط فعلی کشور در عرصه داخلی و خارجی همچنین مشکلات اقتصادی کشور و فشارهای موجود از سوی آمریکا نیاز به انسجام و هماهنگی بیشتری میان ارگانها و نهادهای مختلف کشور احساس می شود.
وی در گفتوگو با جامجم با تاکید بر ضرورت همگرایی روحانیت و دولت افزود: ضرورت وجود چنین همدلی بویژه از سوی دلسوزان نظام و انقلاب احساس میشود، آنها باید از فرصتها استفاده کنند و اقداماتی در جهت تقویت نظام داشته باشند، چراکه در حال حاضر نیاز به انتقال و تبیین مشکلات مردم به دولتمردان همچنین مشکلات دولت برای مردم وجود دارد.
این عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز همچنین با توجه به عضویت روحانی در شورای مرکزی این تشکل گفت: قبل از انتخابات یازدهم هم با آقای روحانی ملاقات داشته و همراهی خود را اعلام کردیم، چراکه معتقدیم دولت در جهت برداشتن گامهای بهتر در مورد رفع مشکلات جامعه نیاز به همراهی و حمایت همه نهادها دارد.
ابراهیمی در مورد میزان حضور روحانی در جلسات شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز، عنوان کرد: ایشان بنا به دلایل موردنظر خود مدتی در جلسات این تشکل شرکت نکرده است که البته امیدواریم از این پس شاهد حضور ایشان در جلسات جامعه روحانیت مبارز باشیم.
وی افزود: امروز احساس می کنیم جامعه روحانیت درجهت منافع مردم با مسئولان سخن میگوید که به این ترتیب گام مثبتی در جهت حل مشکلات مردم است.
همسویی، حول محور رهبری
محمدتقی رهبر، عضو جامعه روحانیت مبارز هم توضیح داد: دیدار جامعه روحانیت با رئیسجمهور در راستای منویات مقام معظم رهبری و خط انقلاب بود که حضرت امام(ره) حرکت در این مسیر، راه و رسم و اصول آن را تبیین فرمودند.
وی در گفتوگو با جامجم با تاکید بر اینکه این اولین دیدار جامعه روحانیت با رئیسجمهور بعد از انتخاب ایشان در سمت ریاست جمهوری است، تصریح کرد: جامعه روحانیت وظیفه خود میداند با دولت و رئیسجمهور در تماس باشد و دغدغههای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و آنچه را به صلاح کشور است، بگوید. رهبر یادآور شد: جامعه روحانیت بر آن است که حول محور خط امام و رهبری، همدلی و همسویی در جنبههای مختلف رعایت گردد تا رشد و تعالی کشور حاصل شود.
http://press.jamejamonline.ir/Newspreview/3034765776670978331
ش.د9602867