تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶  ، 
کد خبر : ۳۱۱۴۷۸

اتاق شورش صهیونیست ها علیه ایران

همچنین روزنامه جروزالم پست می نویسد: برای نخستین بار در تاریخ ارتش اسرائیل، این نهاد نظامی فردی را صرفا برای فرماندهی «پروژه ایران» که با هدف مقابله با تهدیدهای جمهوری اسلامی تشکیل شده، منصوب کرده است.
پایگاه بصیرت / دیدگاه / محمدرضا فرهادی
آمریکا و رژیم صهیونیستی در راستای افزایش فشار بر ایران، کارگروه مشترکی را برای ایجاد نارضایتی داخلی در ایران تشکیل داده‌اند. طبق گزارش پایگاه اکسیوس آمریکا ، فعالیت این کارگروه مشترک که چندماه پیش تشکیل شده اما خبر آن اکنون به بیرون درز کرده، بر تلاش برای تشویق اعتراضات در داخل ایران و افزایش فشار بر دولت ایران متمرکز است.
دو مقام اسرائیلی در همین ارتباط به «باراک راوید» خبرنگار شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی گفته‌اند تشکیل این تیم کاری مشترک در راستای سندی است که در 12 دسامبر سال گذشته (2016) برای مقابله با ایران بین مقامات آمریکا و اسرائیل در یک جلسه محرمانه در کاخ سفید امضا شد. این دو مقام همچنین اعلام کردند که کارگروه یادشده طی ماه‌های اخیر تاکنون چندین بار تشکیل جلسه داده است.
اهداف کارگروه مشترک
هرچند شاکله اصلی این نهاد توسط اسراییل تاسیس شده ، اما آمریکا نقش مهمی در ایجاد آن داشته است. مهم ترین اهداف کارگروه مشترک را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:
1- خطاب قرار دادن مردم ایران در شبکه‌های اجتماعی و حمایت آنها از ناآرامی‌ها ؛
2-طرح ادعاها درباره هزینه کردن پول در خارج از کشور توسط دولت ایران به جای سرمایه‌گذاری آن در داخل؛
3- ایجاد آشوب و اغتشاش در ایران . حرکتی که از منظر آنها می تواند منجر به ایجاد تغییرات گسترده در داخل من جمله تغییر رفتار حکومت شود. روزنامه اسرائیلی معاریو می نویسد: به دستور مستقیم «گادی آیزنکوت» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اسرائیل، بخش جدیدی تحت عنوان «پروژه ویژه» ارتش اسرائیل برای هماهنگی مسائل مربوط به مناقشات با ایران، راه‌اندازی شد. آیزنکوت همچنین با صدور حکمی ژنرال «نیصان الون» رئیس سابق اداره عملیات ارتش را به عنوان اولین مسئول این پروژه منصوب کرد.
معاریو می نویسد : این اولین بار است که ارتش اسرائیل یک مسئول برای «پروژه مقابله با ایران» منصوب کرده که باید اقدامات در تمام حوزه‌های تقابل تل‌آویو با تهران را، از جمله برنامه هسته‌ای و حضور ایران در سوریه، هماهنگ کند.
  1. همچنین روزنامه جروزالم پست می نویسد: برای نخستین بار در تاریخ ارتش اسرائیل، این نهاد نظامی فردی را صرفا برای فرماندهی «پروژه ایران» که با هدف مقابله با تهدیدهای جمهوری اسلامی تشکیل شده، منصوب کرده است.
این نشریه اسرائیلی نوشته است، مقابله با برنامه هسته‌ای ایران، هماهنگی داده‌های اطلاعاتی با دیگر کشورها، و مقابله با استقرار ایران در سوریه از وظایف این نهاد تازه تاسیس است.
کارگروه مشترک در ایران به دنبال چیست؟
با توجه به موارد ذکر شده می توان اهداف و غایت نهایی کارگروه مشترک را بهتر بررسی کرد. نهادی که اهداف زیر را به عنوان راهبردهای خود برای آینده در جهت مقابله با ایران در نظر خواهد گرفت:
1-  این کارگروه مشترک پروژه ای شبیه به تشکیل نهاد ضد ایرانی سازمان سیاه طی سال های گذشته است که فرماندهی آن بر عهده مایک دی آندریا یا آیت الله مایک بود. این نهاد به دستور پمپئو تشکیل شد و نقش مهمی در ایجاد اغتشاش و تحریک مردم در سال 1396 داشت. ایران یکی از سخت‌ترین اهداف برای سازمان سیا است چرا که به راحتی نمی‌تواند به آن نفوذ کند، دسترسی سازمان سیا به ایران  محدوداست و از آنجایی که آمریکا در تهران سفارت ندارد که با پوشش دیپلماتیک نفوذ کند، اتاق های عملیات  آمریکا و اسراییل این نقش را برعهده گرفته اند.
2- این نهاد کار اصلی خود را بر جمع آوری اطلاعات از سازمان های جاسوسی دیگر کشورها قرار داده است. بدین گونه که با جمع آوری این اطلاعات، داده های خود را پردازش می کند و براساس این داده ها و اطلاعات  از طریق عوامل اجرایی خود اقدام به پیاده سازی برنامه های خود خواهد کرد. مهم ترین برنامه آنها در شرایط موجود استفاده از بستر اقتصادی و نارضایتی عمومی در جهت ایجاد اغتشاش است.
3-این نهاد تمرکز اصلی خود را در داخل ایران قرار خواهد داد. هدف نیز ایجاد آشوب و اعتراض در ایران برپایه نارضایتی های داخلی اقتصادی است. به گونه ای که رییس سابق موساد به این نکته اذعان می کند که با جوسازی و ارائه آمارهای دروغین درباره بیکاری و تورم در ایران می توان به ایجاد نارضایتی و آشوب دامن زد.
4-کارگروه مشترک به دنبال ارائه راهکارهایی به تصمیم گیران رژیم صهیونیستی است که از قِبل آن بتواند حضور و نفوذ ایران را در منطقه و بالاخص سوریه کاهش دهد. یکی از راه حل های مدنظر ایجاد هزینه در داخل ایران در جهت حضور کم رنگ تر ایران در سوریه و منطقه است. این امر در راستای همان ادعاهای ترامپ است که اذعان داشت از زمان خروج از برجام رفتار ایران در منطقه تغییر کرده است!!
5-ایجاد جنگ روانی در داخل ایران با شانتاژ تبلیغاتی وسیع. اصلی ترین وظیفه این نهاد نیز همین ایجاد جنگ روانی است. به عنوان مثال این کارگروه وظیفه دارد که ادعاهایی درباره هزینه کردن پول ایران در خارج از کشور توسط دولت ایران به جای سرمایه‌گذاری آن در داخل به ذهن مردم القا کند. در اعتراض های اخیر به وضوح این امر مشاهده شد که مردم به جای اعتراض به مسایل اقتصادی، شعارهای منطقه ای سر می‎دادند.
6-ایجاد ارتباط با کشورهای عربی در جهت ایجاد آشوب در ایران. مهم ترین گزینه عربستان است که به طور مستقیم وارد تقابل با ایران شده است. شرایط اخیر همچون عادی سازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی نیز در این هم گرایی افزوده است.
7-ایجاد ائتلافی هم سو با کشورهای عربی منطقه و گروه های مخالف جمهوری اسلامی ایران همچون سازمان تروریستی منافقین. یکی از سازمان هایی که به کارگروه مشترک در زمینه جمع آوری داده و اقدامات اجرایی کمک خواهد کرد، منافقین هستند. این همکاری یک منفعت دوطرفه برای منافقین و کارگروه مشترک دارد:
الف) منافقین از طریق عناصر داخلی خود، اطلاعات وسیعی را می توانند در اختیار این نهاد قرار دهند.
ب) سازمان منافقین می تواند از حمایت های مالی اسراییل و آمریکا برخوردار شود. این سناریو شبیه همان سناریوی دوران دفاع مقدس است که منافقین با در اختیار قرار دادن اطلاعات مهم کشور و مراکز نظامی به صدام، توانستند حمایت مالی وسیعی از سوی صدام کسب کنند و در عراق با حمایت های صدام به تاسیس پایگاه نظامی مبادرت ورزیدند. بنابریان ضلع سوم این کارگروه مشترک را باید منافقین در نظر گرفت. هرچند شاید نقش آنها خیلی ملموس و عینی نباشد، اما براساس اینکه هدف منافقین و کارگروه مشترک تغییر نظام در ایران است، خود به خود همین عاملی در جهت قرار گرفتن آنها در یک خط مشترک است.
ارزیابی نهایی
همان گونه که رهبر معظم انقلاب اتاق جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران را در وزارت خزانه داری این کشور دانستند، اتاق جنگ صهیونیست ها را نیز باید در این کارگروه مشترک دانست. کارگروهی که با گرفتن اطلاعات از وزارت خزانه داری آمریکا و تبلیغ و تبیین آن در حوزه های امنیتی و سیاسی نقش آفرینی خواهد کرد. بنابراین اتاق جنگ علیه ایران در بُعد اقتصادی وزارت خزانه داری آمریکاست و در بُعد امنیتی و سیاسی همین کارگروه مشترک است.


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
باربد
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۲
0
1
سلام . دقیقا همین مطلب با عنوانی دیگر در سایتی به نام www.tanincenter.com درج شده است و البته بدون ذکر منبع و رفرنس. معلوم نیست شما اخلاق رسانه ای را رعایت نکرده اید یا سایت مذکور یا نویسنده ای که از هر دو سایت پولی به جیب زده!!!
مدیر پایگاه مطلب ما در تاریخ 20 تیر و مطلب سایت مزبور در تاریخ 21 تیر منتشر شده است که این نشان می دهد که مطلب ما در سایت آنها باز نشر شده است و ما کپی برداری نکرده ایم . از دید ما مشکلی ندارد که مطالب سایت ما بدون درج منبع در سایت های دیگر منتشر شود
نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات