پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
لیو جیئن چائو وزیر بینالملل حزب کمونیست چین که به تهران سفر کرد، عصر چهارشنبه ۱۵ آذر ماه با سیدکمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی دیدرا و گفتوگو کرد.
خرازی در این دیدار گفت که نظم جهانی آینده چند قطبی به جای تک قطبی خواهد بود و قدرتهای نوظهور منطقهای نیز در شکلگیری آن نقش خواهند داشت.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی همچنین همکاری ایران، چین و روسیه و کشورهای جنوب را در شکلگیری نظم نوین جهانی حائز اهمیت خواند و گفت: سازمانهایی همچون شانگهای و بریکس میتوانند بستر خوبی برای این همکاری باشند.
وی پیشنهاد داد که گفتوگوهای راهبردی بین شورای راهبردی روابط خارجی و وزارت امور بینالملل حزب کمونیست چین تداوم یابد که این پیشنهاد مورد استقبال طرف چینی قرار گرفت.
خرازی همچنین در این دیدار با ابراز نگرانی از گسترش افراطگرایی در کشورهای غربی، به موضوع جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه پرداخت و افزود: آمریکا و اروپا با حمایت تسلیحاتی، مالی و سیاسی از رژیم صهیونیستی در کشتار کودکان، زنان، سالمندان و افراد غیرنظامی سهیم هستند.
او هشدار داد که وضعیت منطقه بسیار خطرناک و بحرانی است و در چنین وضعیتی هر آن احتمال گسترش جنگ وجود دارد.
رئیس شورای راهبردی روابط خارجی همچنین بر ضرورت گسترش روابط مردمی بین ایران و چین تأکید و پیشنهاد کرد برای آشنایی مردم دو کشور با یکدیگر، صنعت گردشگری بین دو کشور توسعه یابد و نشستهایی به منظور گفتوگوهای تمدنی بین دو کشور برگزار شود.
لیو جیئن چائو وزیر امور بینالملل حزب کمونیست چین نیز در این جلسه با تشریح دیدگاه پکن نسبت به روابط بینالملل، گفت: چین از نظم بینالمللی با محوریت سازمان ملل و مبتنی بر اصول دموکراتیک حمایت میکند.
وی در همین حال تصریح کرد که چین در برابر مداخله دیگر قدرتها در امور داخلی خود مقاومت میکند و تسلیم سیاست سلطهگری دیگر کشورها نخواهد شد.
لیو جیئن چائو درباره جنگ غزه نیز تصریح کرد: چین همواره از مردم فلسطین حمایت میکند و در کنار کشورهای عربی و اسلامی میایستد.
وی همچنین از تقویت همکاری بین دو کشور و ضرورت شناخت هر چه بیشتر دو ملت ایران و چین از یکدیگر از طریق توسعه صنعت گردشگری و برقراری گفتوگوی تمدنی بین دو کشور استقبال کرد و گفت یکی از محورهای مورد تاکید رئیس جمهور چین گفتوگوهای تمدنی است.