تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۶  ، 
کد خبر : ۲۶۹۲۱۸

اخبار ویژه روزنامه های سه شنبه 11 شهریور


*کیهان

بانک مرکزی چرااز نظارت بر بانک‌ها طفره می‌رود؟

«بانک‌ها نقش خود در اقتصاد مقاومتی را ایفا نمی‌کنند. بانک‌ها به جای بانکداری به شرکت‌داری مشغولند. بانک‌ها در بازپس‌گیری معوقات بانکی جدی نیستند. بانک‌ها به جای بخش تولید، به فعالیت‌های غیرمولد تسهیلات می‌دهند. بانک‌ها نقدینگی و تورم را دامن می‌زنند. بانک‌ها سپرده‌ها را می‌بلعند و قدرت خرید مردم را کاهش می‌دهند. بانک‌ها عامل دلالی و نوسان در بازار مسکن، طلا و ارز هستند. بانک‌ها از تحریم سوءاستفاده می‌کنند و در ازای انتقال منابع ارزی کارمزدهای نامتعارف دریافت می‌کنند. مدیران بانک‌ها پاداش‌ها و حقوق نجومی برای خود کنار می‌گذارند. بانک‌ها از منابع رایگان قرض‌الحسنه سوءاستفاده می‌کنند.»وب‌سایت الف با مرور این جملات از قول مسئولین مختلف نوشت: وقتی معاون نظارت بانک مرکزی (مهمترین مقام ناظر بر نظام بانکی) از پذیرش مسئولیت نظارت بر بانک‌ها شانه خالی می‌کند، دیگر از سایر نهادهای نظارتی نمی‌توان انتظار داشت! بانک مرکزی اختیارات لازم برای نظارت بر بانک‌ها دارد. کمبود اختیارات نیز از طریق احکام برنامه پنجم توسعه و مصوبات نهادهای امنیتی جبران شده است. بانک مرکزی سامانه‌های متعددی ایجاد کرده که می‌تواند به صورت سیستمی بر عملکرد بانک‌ها نظارت کند و به طور کلی دستش در این حوزه باز است. اما مشکل اصلی بانک مرکزی نه اختیارات قانونی است و نه ابزار، مشکل این است که بانک مرکزی وابسته به دولت است و مسئولان این بانک در همه دولت‌ها (به جز در یک مقطع) جرأت و جسارت نه گفتن و حساب‌کشی از متخلفین نداشته و ندارند و بعضا سعی می‌کنند تا در اندک زمان مسئولیت، بار خویش را از طریق تعامل با متقاضیان ببندند!

نویسنده معتقد است: از هر زاویه که بخواهید به اصلاح کشور بنگرید، موضوع بانک‌ها یک اولویت اجتناب‌ناپذیر است، برای کنترل تورم؛ برای تحقق اقتصاد مقاومتی؛ برای مقابله با فساد؛ برای ایجاد توسعه؛ برای بسط عدالت، برای اسلامی شدن فضای جامعه و... در اصلاح نظام بانکی، ‌اولویت با اصلاح ساختار بانک مرکزی است. تا بانک مرکزی اصلاح نشود، سایر کارها به نتیجه نمی‌رسد و سریال فساد، تبعیض و مالیات تورمی در کشور ادامه خواهد داشت. چند سال قبل تلاش‌هایی در بانک مرکزی برای اصلاح قانون بانکداری بدون ربا (مصوب دهه 60) و قانون پولی و بانکی کشور (مصوب قبل انقلاب) آغاز شد اما به نتیجه نرسید (در دولت مسکوت ماند). لذا پیشنهاد می‌شود نمایندگان مجلس ضمن پیگیری مسائل حاشیه‌ای، به اولویت‌های راهبردی کشور در محور اصلاح نظام بانکی اهتمام ورزند و یک بار برای همیشه این معضل ملی را برطرف کنند.

عضو کارگزاران فاتحه سازمان مدیریت را خواند!

عضو مرکزیت حزب کارگزاران می‌گوید ضرورتی برای احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی که جزء وعده‌های انتخاباتی بود وجود ندارد و روحانی نیز به این ضرورت نرسیده که این سازمان را احیا کند.انحلال سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در دولت سابق- که در واقع انتقال ماموریت آن به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور بود- با موجی از انتقادهای شدید مواجه شد. طیف‌های مختلفی از کارگزاران گرفته تا اصلاح‌طلبان و سپس حامیان انتخاباتی دکتر روحانی و از جمله خود وی با انتقاد از این انحلال، یکی از وعده‌های انتخاباتی خود را احیای سازمان مدیریت اعلام کردند اما با گذشت یک سال از تشکیل دولت نه تنها این وعده محقق نشده بلکه در کنار معاونت برنامه‌ریزی ریاست جمهوری، ستادی نیز تحت عنوان ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تشکیل شده که اخیراً مسئولیت آن از محمدعلی نجفی به مسعود نیلی سپرده شد.

در همین زمینه سعید لیلاز (از اعضای کارگزاران که مدتی نیز در فتنه 88 بازداشت شد) در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت «استراتژی روحانی آزادسازی اقتصاد است» . خبرنگار روزنامه اعتماد در این مصاحبه پرسید «یکی از وعده‌های روحانی در پیش از انتخابات احیای سازمان برنامه بوده است که تاکنون محقق نشده است. با توجه به اینکه سیاست‌های اقتصادی دولت به نوعی آزادسازی اقتصادی است اصلاً نیازی به احیای این سازمان هست و فکر نمی‌کنید وجود چنین سازمانی با سیاست‌های آزادسازی اقتصادی منافات داشته باشد زیرا اقتصاد آزاد نیاز به برنامه‌ریزی دولت ندارد و بازار خودش همه چیز را مشخص می‌کند.»

لیلاز در پاسخ گفت: بستگی دارد که ما چه کارکردی را از سازمان برنامه داشته باشیم. اگر سازمان برنامه بخواهد به سه برنامه آخر رژیم شاه و سه برنامه اول جمهوری اسلامی بازگردد که به نظر من چنین چیزی ممکن نیست، ضرورتی ندارد و کارآمدی هم نخواهد داشت. 
وی افزود: من در مجموع مخالف احیای سازمان برنامه به‌عنوان مرکز و قطب فرماندهی اقتصادی و اجتماعی ایران حتی در مسیر اجرا هستم اما اگر این سازمان تبدیل به یک مخزن فکری شود و در واقع یک نهادی باشد که استراتژی برای دولت بچیند فکر می‌کنم هم دولت و هم کشور به چنین اتاق فکر اندکی منسجم‌تر و اندکی عملیاتی‌تر احتیاج دارد منتها نه فراتر از آن.وی در پاسخ این سؤال که فکر می‌‌کنید چرا روحانی با وجود وعده‌اش هنوز این سازمان را احیا نکرده؟ اظهار داشت: به نظر من روحانی براساس تفکراتی این وعده را پیش از انتخابات به مردم داده بود ولی در عمل به این ضرورت نرسیده که این سازمان را دوباره احیا کند.

لیلاز در ادامه این مصاحبه مدعی شد: روحانی در مسیر آزادسازی اقتصادی حرکت می‌کند. در استراتژی بازار آزاد دولت فقط باید در موارد شکست بازار وارد عمل شود و به کمک بازار بیاید. این استراتژی آزادسازی اقتصاد استراتژی حزب است.یادآور می‌شود با همین نسخه‌پیچی‌های بازار آزادی و بی‌مسئولیتی دولت بود که در سال 74 و در سایه سیاست‌های کارگزاران سازندگی- در حالی که چالش تحریم مانند امروز نبود- تورم به رقم 49 درصد رسید. امروز نیز در کاپیتالیسم غربی، سخن از دولت رفاهی، سیاست‌های حمایتی دولت به طور جدی مطرح است و منطق آدام اسمیتی تعادل عرضه و تقاضا (بازار آزاد) خریداری ندارد

بازداشت نفوذی فتنه‌گران در خبرگزاری دانشگاه آزاد


سردبیر خبرگزاری دانشگاه آزاد و از فعالان فتنه 88 بازداشت شد.به گزارش جهان نیوز، ماموران امنیتی دیروز با مراجعه به تحریریه خبرگزاری آنا عمارکلانتری را بازداشت کردند.کلانتری از مدیران سایت‌های تعطیل شده اینده و بازتاب، بود که پس از روی کار آمدن حمید میرزاده،به‌عنوان سردبیر خبرگزاری دانشگاه آزاد انتخاب شد.وی از همکاران فواد صادقی و علی غزالی است. غزالی در جریان استیضاح وزیر علوم‌ به‌عنوان بازیچه فتنه‌گران در سیاه‌بازی بورسیه‌ها عمل کرد. غزالی که به گفته خودش با کمک و توصیه مسئولان ارشد وزارت علوم این نقش را ایفا کرد، پس از تکذیب مسئولان وزارت علوم با همین مقامات به‌عنوان دوستان سابق درگیر شد.گفتنی است، با آغاز ریاست میرزاده تغییرات جدی در رسانه‌های دانشگاه آزاد ایجاد و جمع زیادی از فعالان رسانه‌های زنجیره‌ای و فتنه 88 به خبرگزاری و روزنامه دانشگاه آزاد راه یافته‌اند، طوری که مدیر مسئولی روزنامه فرهیختگان به احسان مازندرانی از زندانیان فتنه سپرده شده است.

جنگ غزه راز مگوی اسرائیل را فاش کرد

«اهالی غزه به خاطر پایداری خود و شجاعت جوانانی که دشمن را تحقیر کرده و غرورش را زیر پا گذاشتند، خوشحالی کردند و برای اولین‌بار ترس را به داخل جامعه صهیونیستی منتقل کردند تا رهبران آن سردرگم و آشفته شوند».فهمی هویدی تحلیل‌گر در مقاله‌ای که در فلسطین آنلاین منتشر شد، نوشت بعد از پنجاه روز برای اولین بار اجساد شهدا از خیابان‌های غزه جمع‌آوری شد و نشانه‌های شادی و خوشحالی برچهره نوار غزه نمایان گشت. اهالی غزه به خاطر پایداری خود و شجاعت جوانانی که دشمن را تحقیر کرده و غرورش را زیر پا گذاشتند، خوشحالی کردند و برای اولین‌بار ترس را به داخل جامعه صهیونیستی منتقل کردند تا رهبران آن سردرگم و آشفته شوند. بعد از این جنگ طولانی مقبولیت دولت نتانیاهو به شدت کاهش یافت و نظرسنجی‌های شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که هشتاد درصد جامعه صهیونیستی از عملکرد کابینه نتانیاهو ناراضی هستند و 90 درصد نیز از توافق آتش‌بس رضایت ندارند، این همه ماجرا نیست گزارش‌های مطبوعاتی نشان می‌دهد که نیمی از اعضای کابینه امنیتی مخالف این توافق هستند چرا که اکثر اعضای این کابینه این سوال را مطرح می‌کنند که چگونه ممکن است بعد از 50 روز جنگ مجبور به پذیرش واقعیتی شویم که با آن مخالف بودیم؟!

در همین حال امنون ابرامویچ تحلیلگر سیاسی شبکه دو اسرائیل گفت؛ این جنگ چشم‌های بسیاری را بر واقعیت‌های جدید گشود و سوالاتی را از این قبیل مطرح کرد؛ اگر تهدیدات رژیم عبری در مورد ایران واقعی باشد، در صورتی که مجبور به جنگ همزمان در دو جبهه غزه و لبنان شود، در این صورت شرایط چگونه خواهد بود؟! سپس نتانیاهو و یعالون به عنوان صاحبان این نظریه که مسئله فلسطین غیر قابل حل است بعد از شکست نظریه مدیریت جنگ، چگونه رفتار خواهند کرد؟! اسرائیل که شعار مخالفت با مذاکره در شرایط جنگ را سر می‌داد، چگونه مجبور شد در شرایط  جنگ برای آتش‌بس مذاکره‌ کند؟ آیا تنها دستاورد نتانیاهو این نبود که توانست جنگ فرسایشی که مقاومت فلسطین توانسته بود با شایستگی‌های نظامی وی را به سمت آن بکشاند، متوقف سازد؟رسانه‌های صهیونیستی می‌گویند 70 درصد ساکنان مناطق اشغالی در جنوب فلسطین به فکر مهاجرت افتاده‌اند.

یک سال لاپوشانی برای بزک کردن شیطان بزرگ

باز هم آمریکا بعد از توافق ژنو ایران را تحریم کرد تا بحث قابل اعتماد یا غیر قابل اعتماد بودن آمریکایی‌ها داغ شود! البته این بار واکنش مسئولان دستگاه سیاست خارجی کشور نسبت به تحریم‌های قبلی آمریکا بعد از توافق ژنو، کمی صریح‌تر بوده و آنها «جدید» بودن این تحریم‌ها را پذیرفته‌اند اما در هر صورت از نقض توافق ژنو سخنی نمی‌گویند و این موضوع را تنها مغایر با «روح» توافقنامه می‌دانند!به گزارش رجانیوز، از یک سال قبل که دولت یازدهم کار خودش را شروع کرد؛ آقای روحانی با تکیه بر مذاکره با اروپا و آمریکا تمام تلاش خود را بکار بست تا تحریم‌ها علیه ایران لغو شود؛ اما این موضوع از ابتدا مورد انتقاد خیلی‌ها در داخل کشور بود چرا که آنها معتقدند دل بستن برای رفع تحریم‌ها از سوی دشمن «خوش‌خیالی» و «غیر واقعی‌بینانه» است و با مذاکره با آمریکا نه تنها مشکلی حل نمی‌شود بلکه مشکلات بیشتر هم خواهد شد.

حالا گذشت یک سال نشان می‌دهد ظاهراً حرفهای منتقدان دولت درست بوده است، چرا که بعد از توافق ژنو، آمریکایی‌ها از تحریم‌های یک‌جانبه و غیر منطقی علیه مردم ایران دست نکشیده‌اند و در 12 ماه گذشته تأسیسات هسته‌ای کشور نیز پلمب شده است.
اما چه افراد و چه جریان‌هایی باعث شدند تا این تحلیل نادرست و «آدرس غلط» در افکار عمومی بوجود بیاید که مذاکره با آمریکا رفع‌کننده مشکلات داخلی کشور است؟پاسخ به این پرسش، نیازمند بازخوانی عملکرد رسانه‌های حامی دولت در یک سال گذشته و بویژه بعد از توافق ژنو است، درست همان روزهایی که منتقدان از «غیر قابل اعتماد بودن آمریکا» سخن می‌گفتند و در مقابل حامیان دولت با بوق و کرنا کردن توافق ژنو، از حل تمام مشکلات بواسطه مذاکره با آمریکا سخن می‌گفتند! همان روزهایی که هر کس علیه توافق ژنو کوچکترین سخنی به میان می‌آورد؛ با برچسب «بی‌سواد»، «تندرو»، «مغرض»، «افراطی»، «بدون شناسنامه» و... توصیف می‌شد اما گذشت زمان ظاهراً نشان داد اظهارات همین بی‌سوادهای افراطی درست‌تر از کسانی بود که مدعی تدبیر و شناخت دیپلماسی بودند.

رجانیوز برخی از تیترهای دروغین و توخالی نشریات زنجیره‌ای طی یک سال اخیر را مرور کرده است از جمله؛ «آرمان: تا 2 ماه دیگر تحریم‌ها کاملاً برداشته می‌شود (12 مهر 92)»، «اسرار: فشار کری منجر به تعویق تحریم‌ها شد»، «ایران: تحریم‌ها رو به پایان است (30 مهر 92)»، «شرق: فروپاشی سازمان تحریم آغاز شد (30 آذر 93)»، «فرهیختگان: دستاورد دولت روحانی در صدمین روز؛ پایان هزار و یک شب هسته‌ای»، «اعتماد: دستان بن‌بست شکن ظریف- کری»، «ایران: عبور از بحران 10 ساله در 100 روز»، «گسترش صنعت: تحریم‌ها ترک خورد»، «اعتماد: مرگ تحریم‌ها»!رجانیوز می‌نویسد: شاید بهترین توصیف برای عملکرد روزنامه‌های زنجیره‌ای که در آن زمان تلاش داشتند تا به هر قیمت چهره آمریکا را «بزک» کرده و از دوستی و مهربانی دشمن برای ملت ایران سخن بگویند، سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در 28 بهمن 92 باشد که فرمودند: «برخی افراد تلاش دارند با بزک کردن چهره آمریکا، زشتی‌ها و  خشونت‌ها و وحشت‌آفرینی‌ها را از این چهره بزدایند و دولت آمریکا را دولتی علاقه‌مند به مردم ایران و انسان‌دوست معرفی کنند، اما تلاش این افراد به نتیجه نخواهد رسید.»

*خراسان


رکورد جالب درخواست های یک مسئول مهم دولتی

بر اساس بررسی های یک نهاد دولتی از اقدامات و پیشنهادات یک مسئول مهم اجرایی، مشخص شده 75 درصد از پیشنهادات و درخواست هایی که وی به نمایندگی از دستگاه ذی ربط خود برای تصویب به کمیسیون ها و هیات دولت ارائه کرده، نیازمند چنین مجوزهایی نبوده و از طریق عقد تفاهم نامه با دیگر دستگاههای اجرایی امکان عملی شدن آنها وجود داشته است. همچنین بخش قابل توجهی از این پیشنهادات به دولت، فاقد تایید دیگر دستگاههای ذی ربط است که از نظر قانونی دارای اشکالات مختلفی است.

لغو مصوبه سال 1379 دولت هفتم توسط کابینه یازدهم

بر اساس پیشنهاد سازمان محیط زیست و موافقت روزهای اخیر هیئت دولت، مقرر شده تصویب نامه مورخ 28 اسفندماه سال 1379 کابینه در خصوص روش های جلوگیری از آلودگی آب که بر اساس تکلیف قانونی مصوب مجلس در سال 1373 به تصویب دولت هفتم رسیده بود، لغو و با اصلاحاتی در زمینه اعضای کمیسیون جلوگیری از آلودگی آب و روش های اخذ تصمیم، به دستگاه های مربوطه ابلاغ شود.

ایران*

توضیح رسمی در مورد درگیری دانشجویان خارجی در  دانشگاه بین‌المللی امام خمینی

موضوع درگیری میان دانشجویان خارجی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) در کمیته انضباطی این دانشگاه بررسی می‌شود. به گزارش ایران، «حمید ساوه» مدیرکل روابط عمومی این دانشگاه گفت: با دانشجویان خاطی مطابق آیین‌نامه برخورد خواهد شد. وی با تأکید بر اینکه «موضوع درگیری دانشجویان خارجی بزرگنمایی شده و آن‌گونه که در رسانه‌ها مطرح شده نبوده است»، جزئیات حادثه را تشریح کرد. به گفته وی، «روزی که درگیری رخ داد، دانشجویان در زمین چمن هنگام بازی  در مورد  داوری و تعداد گل‌های زده اختلاف پیدا می‌کنند و همین امر باعث ایجاد درگیری میان دانشجویان عرب و تاجیک می‌شود.» مدیرکل روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) افزود: این حادثه یک درگیری معمولی بوده و دانشجویان به هیچ عنوان از چاقو و چماق استفاده نکرده بودند. متأسفانه حراست دانشگاه بدون هماهنگی با رئیس دانشگاه، نیروی انتظامی را مطلع کرده که طرفین درگیری به کلانتری منتقل می‌شوند و با دخالت مسئولان دانشگاه، مسأله پایان می‌یابد. وی درخصوص جراحت‌های وارد شده به دانشجویان گفت که مشکل جدی برای دانشجویان رخ نداده و دو نفر از آنان به صورت سرپایی مداوا شدند.

واکنش وکیل مهدی ‌هاشمی به مطلب کیهان لندن

وکیل‌ مدافع مهدی ‌هاشمی گفت مطلب کیهان لندن در ارتباط با مهدی‌ هاشمی سندسازی سرویس اطلاعاتی انگلیس است. به گزارش ایسنا، سیدمحمود علیزاده‌ طباطبایی پیش از آغاز هفتمین جلسه رسیدگی به اتهامات موکلش گفت: تمام مطالب منتشر شده در این راستا در ادامه تخریب آقای ‌هاشمی است. وی درباره‌ انتشار مطالبی توسط مهدی‌ هاشمی در فیس‌بوک گفت: این مطالب در پاسخ به مواردی است که علیه مهدی ‌هاشمی در رسانه‌ها منتشر می‌شود وگرنه در آنها به جزئیات جلسه غیرعلنی دادگاه اشاره نشده است.

حضور دو چهره ارشد فوتبال در پرونده فساد

رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس از حضور دو چهره مشهور دیگر در پرونده فساد فوتبال خبر داد. «محمدعلی پورمختار» به ایرنا گفت این افراد قراردادهایی را بسته و از آنها سوءاستفاده می‌کردند که  اطلاعات آن اخیراً به کمیسیون رسیده است. وی  با بیان اینکه «اخبار و اطلاعات درخصوص فساد در فوتبال زیاد است و روز به روز اطلاعات جدیدی در این باره  به دستمان می‌رسد»، درباره زمان ارائه گزارش گفت ترجیح می‌دهد گزارش اندکی به عقب بیفتد اما کامل باشد.

توفیقی از فردای استیضاح فرجی دانا به وزارت علوم نرفت

ایرنا گزارش داد:  جعفر توفیقی که در زمان وزارت رضا فرجی دانا به عنوان مشاور عالی وزیر علوم مشغول به کار بود، از فردای استیضاح به این وزارتخانه نرفت.یک منبع آگاه  دیروز در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: توفیقی مشاور شخص فرجی دانا بوده و نه وزیرعلوم، پس طبیعی است که با رفتن وزیر سابق از این وزارتخانه می‌رود.برخی سایت‌ها تلاش توفیقی برای خارج کردن وزارت علوم از حواشی در دوران سرپرستی محمدعلی نجفی را علت خداحافظی وی با این وزارتخانه اعلام می‌کنند.

 

*جمهوری اسلامی

* رهبران مذهبی انگلیس هم علیه پیوستن انگلیسی‌ها به گروه‌ تروریستی داعش برای جنگیدن در سوریه و عراق فتوا داده‌اند. بنابر اعلام روزنامه نیویورک تایمز، این فتوا که توسط امامان مذهبی انگلیس صادر شده، مهمترین اقدامی است که جامعه مسلمانان انگلیس خطاب به شهروندان این کشور در خصوص پیوستن به گروه‌ تروریستی دولت اسلامی عراق و شام (داعش) صورت گرفته است. بنا به گفته نخست‌وزیر انگلیس، در حال حاضر دستکم 500 انگلیسی برای داعش می‌جنگند و این حکومت خلیفه‌گری، تهدیدی برای امنیت انگلستان است.انگلستان این روزها به کشور مبدأ بسیاری از تروریست‌های داعش تبدیل شده و حتی برخی گزارش‌ها از بازگشت نیمی از تروریست‌ها به این جزیره خبر می‌دهند. 

* پس از اعلام وزارت آموزش و پرورش مبنی بر معرفی مدارس غیرانتفاعی که بیش از حد برای ثبت‌نام دانش‌آموزان از والدین شهریه می‌گیرند، یکی از مخاطبان فرارو از دریافت شهریه هنگفت یکی از دبستان‌های غیرانتفاعی در منطقه شهرک قدس تهران خبر داد. براساس این گزارش،‌ دبستان مورد نظر به والدین دانش‌آموزان پایه‌های چهارم و پنجم دبستان اعلام کرده است باید شهریه 11 میلیونی برای سال تحصیلی 93- 94 پرداخت کنند. از نکات جالب توجه این است که صورت حساب بر روی سر برگ دبستان تنظیم نشده است و شکلی غیررسمی دارد. والدین هم حق انتقال آن به خارج از مدرسه را ندارند و در مدرسه باید آن را امضا کنند و پرداخت مبالغ مورد نظر را متعهد شوند. در این صورت حساب، که در اختیار فرارو قرار گرفته است در ابتدا یک شهریه مصوب بیش از سه میلیون تومانی به عنوان شهریه پایه ذکر شده است و ذیل آن تعداد زیادی عنوان فرعی دیگر با رقم‌های نجومی عنوان شده است. در انتهای صورت حساب مجموع رقم شهریه 8 میلیون تومان اعلام شده است، اما این پایان ماجرا نیست چرا که به والدین دانش‌آموزان اعلام شده است رقم هزینه غذا و شهریه نیز باید پرداخت شود که مجموعاً 11 میلیون تومان می‌شود. مسئولین دبستان ادعا کرده‌اندکه این شهریه به تأیید آموزش و پرورش منطقه رسیده است. 

* یک مفتی عربستانی، گروه تروریستی داعش را کافرتر از بت‌پرستان دانست. شیخ سعد بن ناصر الشثری عضو سابق دارالفتوای عربستان افزود:" داعشی‌ها از یهود و نصاری کافرترند، آنان به نبرد با خدا و رسول خدا برخاسته‌اند و همه خانواده‌ها در هر کشور اسلامی که عضوی از اعضایشان به این گروه پیوسته‌اند وظیفه دارند این موارد را به مراکز مسئول گزارش کنند." الشثری که چند سال قبل به دلیل آرای تندش درباره اختلاط دختر و پسر در مراکز آموزشی، با حکم پادشاه عربستان از عضویت در دارالفتوا کنار گذاشته شد افزود: "داعش با خدا و رسولش مبارزه می‌کند، در خانه‌های خدا را می‌بندد، علمای دین را می‌کشد و بندگان خدا را عذاب می‌دهد... ارتباط با این گروه گناهی بزرگ و حتی ارتداد از دین اسلام به شمارمی آید." وی در ادامه خطاب به اعضای داعش، آنان را به جدا شدن از این گروه دعوت کرد و گفت:" با توجه به اینکه این گروه هر فردی را که بخواهد از آنان جدا شود به قتل می‌رسانند، از اعضای آن می‌خواهم فرماندهان ارشد را هدف قرار دهند و تا می‌توانند داعشی‌ها را بکشند تا مشمول مغفرت الهی شوند." الشثری ادامه داد:" هر فردی از داعش که کشته می‌شود نه تنها اهل بهشت نیست بلکه اهل جهنم است، بیعت با آنان بی‌ارزش است.. همکاری با آنان به هر نحوی که باشد حرام است و خیانت به خدا، رسول خدا و مومنان به شمار می‌آید... جنگیدن با آنها از اوجب واجبات است و کسی که در این راه کشته شود شهید راه خداست."

به گزارش پایگاه اینترنتی شفق نیوز، وی از مردم عراق و سوریه خواست برای مقابله با این گروه متحد شوند و از علمای دینی خواست خطر این گروه را بازگو کنند. وی گفت:" اینکه داعشی‌ها را خوارج بخوانیم درست نیست، زیرا آنان ملحد و زندیقند و با خدا و رسول خدا مبارزه می‌کنند، آنان نه خداوند را به عنوان پروردگار قبول دارند نه اسلام را به عنوان دین و نه محمد(ص) را پیامبر می‌دانند، آنان از بت پرستان هم کافرترند و این گروه با هیچ معیاری، با اسلام مورد نظر محمد بن عبدالوهاب ارتباط ندارد." 

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات