پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
(روزنامه شرق – 1394/09/10 – شماره 2462 – صفحه 2)
نشست «معمای اسفند» با حضور ابراهیم اصغرزاده و محمدرضا خاتمی عصر دیروزدر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار شد. اصغرزاده، سخنران اول این مراسم، گفت: «دولت روحانی مأموریت تاریخی و بزرگی دارد و نمیتواند نقش بیطرف را در آینده داشته باشد و باید عملیات و اقداماتی در صیانت از رأی مردم انجام دهد». به گزارش «آنا» نماینده دوره سوم مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: «دولت روحانی باید از دستاورد خود که همان برجام است دفاع کند و مجلسی شکل بگیرد که مکمل پیروزیهای بهدستآمده در عرصه سیاست خارجی باشد».در ابتدای این مراسم اصغرزاده با اشاره به فعالیتهای مردم ایران برای استقرار قانون، اظهار کرد: «در تمام مراحل بعد از مشروطیت مردم ایران برای قانون قیام کردند و این قانونخواهی هم در انقلاب اسلامی وجود داشت.
این چه معنایی دارد که یک عده فکر کنند از ما بهتران هستند و به خودشان اجازه بدهند که در برابر قانون بایستند و بدون شناسنامه در برابر اتفاقات گردنفرازی کنند». این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: «آیا واقعا مملکت نیاز به لباسشخصی دارد؟ نظام نیازی ندارد که یک عده در خیابان راه بیفتند و به سخنرانی حمله کنند و در مقابل دولت مشروع و قانونی بینظمی ایجاد کنند». او تأکید کرد: «لباسشخصیها یک پارازیت در نظام قانونی هستند. دولت آقای روحانی در مقابل نیروهای پارازیت که میخواهند انتخابات سالم را مخدوش کنند چه کاری میخواهد انجام دهد؟» این فعال سیاسی اصلاحطلب اضافه کرد: «در این نظام رهبری وجود دارد که حرف او در انتخابات سال ٩٢ باعث تحولهای زیادی شد که گفتند رأی مردم حقالناس است و تأکید کردند حتی اگر مخالف نظام هستید، به خاطر کشورتان در انتخابات شرکت کنید».
اصغرزاده با اشاره به بحران منطقه تأکید کرد: «ما میخواهیم ثابت کنیم که اسلام میتواند با دموکراسی سازگار باشد، اما این نیروهای فشار گویا با ریختن در خیابانها میخواهند ثابت کنند که این سازگاری وجود ندارد». این نماینده سابق مجلس اظهار کرد: «قابلقبول نیست که لباسشخصیها برای مسئولان ما تعیینتکلیف کنند. وقتی رهبری میگوید رأی مردم حقالناس است؛ یعنی این نظام هیچ ترسی از صندوق رأی ندارد». اصغرزاده همچنین در بخش دیگری از سخنان عصر امروز خود به اقدامات رئیسجمهوری سابق اشاره کرد و گفت: «احمدینژاد و اصولگرایان استاد انسداد سیاسی هستند». او با اشاره به گزارش اخیر وزارت کشور از وضعیت اجتماعی گفت: «مسائل گزارششده از سوی وزارت کشور مربوط به یک دهه اخیر است و به همین دلیل اصولگرایان باید پاسخگو باشند».
اصغرزاده در میانههای مراسم در اعتراض به اینکه از ورود دانشجویان سایر دانشگاهها به این برنامه ممانعت کرده بودند، جلسه را به حالت تعلیق درآورد. اصغرزاده در ادامه گفت: «احمدینژاد در ابتدای ریاستجمهوری خود گفت انقلاب دوم فرهنگی را انجام میدهیم و در واقع منظور او این بود که دانشگاهها را با خاک یکسان میکند چون او مخالف نهادهای مدنی بود». همچنین به گزارش «ایرنا»، این فعال اصلاحطلب، تصریح کرد: «اگر هر چشمپوشی از اتفاقات آتی انجام شود، دستاوردهای روحانی از بین خواهد رفت. انتخابات آینده بسیار مهم است چراکه تکمیل حرکت سال ٩٢ است».
اصغرزاده با بحرانیخواندن اوضاع منطقه گفت: «در چنین شرایطی ما نیازمند صلح هستیم و تمام گروههای سیاسی اعم از چپ و راست باید به این موضوع توجه نشان دهند و کشور را از صلح دور نکنند. او همچنین درباره افراد حزباللهی نیز گفت: «حزبالله شهروندی خوب است و این مهم باید لحاظ شود. انتخابات آینده میزان التزام ما را به قانون نشان خواهد داد». اصغرزاده در ادامه به تبیین جنبشهای دانشجویی پرداخت و گفت: «جنبش دانشجویی حقیقتخواه بوده است و در تمامی مراحل نیز مقابل خشکهمقدسها و کسانی که میخواستند تصویر حجری ارائه دهند ایستاد. به دنبال عقلانیتبودن، در پی بهبود کارهارفتن، در فکر مردمبودن و... از ویژگیهای جنبش دانشجویی بوده است».
اصغرزاده تصریح کرد: «دانشجو و جنبش دانشجویی هیچگاه در مسیر فسادها و مفسدان نبوده و عملکرد مناسبی داشته است. انجمنهای دانشجویی باید فراکسیونبندی شوند و این مهم باید در رأس کار دانشجویان قرار گیرد». این کارشناس مسائل سیاسی در ادامه به صلح اشاره کرد و با انکار هرگونه جنگ و جنگطلبی، گفت: «مردم ایران نشان دادهاند که همیشه به دنبال صلح بوده و هستند و مردم باید به کسانی رأی دهند که سیاستمداران صلح و مذاکره هستند. ملت ایران در دو سال گذشته که مذاکرات هستهای انجام میشد، نشان داد بهدنبال صلحطلبی بوده و هستند و انصافا نیز دولت روحانی و تیم هستهای پرونده خوبی را از خود بر جای گذاشتهاند. عینکاعتدالداشتن بسیار حائزاهمیت است، اما این بدان معنا نیست که سکوت کنیم و دفاع از حق مردم به معنی ساکتبودن نیست». او افزود: «اصلاحطلبان حتما خنثی نخواهند بود و هویت خود را حفظ خواهند کرد. اصلاحطلبان و حتی روحانی موتور محرکه خود را از دانشجویان و جنبش دانشجویی دریافت کردند».
محمدرضا خاتمی: تصور شکلگیری مجلس ششم دور از ذهن است
همچنین محمدرضا خاتمی، سخنران دوم این مراسم با بیان اینکه انتظار نداریم در این انتخابات تحول عظیمی رخ دهد، گفت: «تصور شکلگیری مجلس ششم یا مجالس اول دور از تصور ذهنی است». نایبرئیس اسبق مجلس ششم در ابتدای سخنان خود با اشاره به بهبود اوضاع کشور، گفت: «امیدوارم سال آینده مراسم روز دانشجو را در حالی برگزار کنیم که هیچ دانشجویی دارای محرومیت تحصیلی نباشد». خاتمی گفت: مجلسی ایدهآل است که پرسشگر باشد و همه دستگاهها را وادار به پاسخگویی کند». او تأکید کرد: «از این به بعد که میتینگهای انتخاباتی شروع میشود جای رقابت درونی وجود ندارد و باید وحدت شکل بگیرد. ما اجازه نداریم در جایی که یک نماینده میخواهد، دو نفر کاندیدا شوند».
این نماینده سابق مجلس گفت: «منافع ملی مردم در رفاه، صلح و آرامش زیستن است. منافع ملی مردم در این است که جوانان به آینده امیدوار باشند». همچنین به گزارش «ایرنا» خاتمی در ادامه سخنان خود، افزود: «دانشگاه باید مرکز جوشش فکر و اندیشه باشد و دانشجویان همواره محور همه تحولات در امور سیاسی و اجتماعی کشور ما بودهاند». او با اشاره به ازدستدادن فرصتهای طلایی در اختیار کشورمان در زمان دولت سابق، گفت: «این فرصتها به آسانی از دست میرود، چه فرصتهای مادی و چه فرصتهای معنوی و انسانیای که در این کشور وجود دارد.
اتلاف منابع مادی را نیاز ندارد مثال بزنیم که چقدر در طول سالیان گذشته بوده است». این فعال سیاسی اصلاحطلب با تأکید بر لزوم بررسی ابعاد برخی عقبماندگیها و راههای برونرفت از آن، خاطر نشان کرد: «ما نمیتوانیم به تجربه دنیا بیتوجه باشیم؛ کشورهایی که پیشرفت کردند و عقبافتادگیهایشان را جبران کردند، تجربههایی است که ما هم در انقلابمان و نظام خود قبول کردیم».
http://www.sharghdaily.ir/News/80103
ش.د9404688