پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
«ایوانا استرادنر» پژوهشگر «بنیاد دفاع از دموکراسیها» در واشنگتن، در گزارش تحلیلی خود برای تارنمای نشریه بریتانیایی «تلگراف» نوشت: «در حالی که برخی در غرب ممکن است هدف پوتین در بهرهبرداری از بریکس را کاهش وابستگی به دلار آمریکا و سیستم سوئیفت بدانند؛ اما این موضوع اصلی نیست. شعار اجلاس، «تقویت چندجانبهگرایی برای توسعه و امنیت عادلانه در جهان» است که نشاندهنده تلاشهای تازه مسکو برای ایجاد نظم جهانی چندقطبی جدید است.»
نویسنده با بیان اینکه بریکس نامی است که از حروف اول کشورهای بنیانگذار برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی گرفته شده است، افزود: «کشورهای بریکس تقریباً نیمی از جمعیت جهان و بیش از یکسوم تولید اقتصادی جهانی را تشکیل میدهند. با توجه به هدف اعلامی بریکس در زمینه چندقطبیگرایی و برای به چالش کشیدن دنیای تحت سلطه آمریکا، این گروه به یک بستر تبلیغاتی ایدهآل برای گسترش سیاستهای ضد غربی تبدیل شده است.»
در این گزارش آمده است: «مسکو نظم جهانی غربی را در حال فروپاشی میبیند و به دنبال ترویج یک موازنه جهانی جدید است که در آن نقش مرکزی داشته باشد. پوتین پی در پی به سلطه آمریکا انتقاد دارد و از دورنمای «جهان چندقطبی» جدیدی صحبت میکند. ناکامی کشورهای غربی در مقابله با تبلیغات روسیه، به این سازمان اجازه داده است تا تقویت شود. این بلوک همچنان به جذب اعضای جدید ادامه میدهد و این هفته ۱۳ کشور جدید را بهعنوان کشورهای شریک به اتحاد خود افزود.»
این رسانه غربی با اشاره به حضور دبیرکل سازمان ملل در نشست اخیر بریکس نوشت: «در حالی که روسیه برای بازسازی نظم لیبرالی تحت رهبری غرب تلاش میکند، تصمیم آنتونیو گوترش برای شرکت در این اجلاس با انتقادات زیادی در غرب مواجه شد؛ زیرا گوترش درخواست کییف در ژوئن سال گذشته را برای حضور در یک اجلاس جهانی صلح در سوئیس رد کرده بود.»