جنگ جبهه مقاومت و رژیم صهیونیستی سر خط رسانههای جهان است. حجم بیسابقه کشتار مردم در غزه و لبنان، نبرد میدان، جنگ رسانه و عملیات روانی و نبرد دیپلماتها همگی رئوس جنگ ترکیبی با رژیم صهیونیستی است. در این میان، نبرد سایبری و فناوریهای نوین یکی از عرصههای نوظهور به شمار میآید.
رژیم اشغالگر ظرف چند دهه، سرمایهگذاری هنگفتی در حوزه امنیت سایبری داشته است تا بتواند امنیت خانه تارعنکبوت را حفظ کند. نکته اینجاست که ظرف یک سال گذشته، آنها سطح بالایی از آسیبپذیری را نشان دادهاند. حملات هکری گروه «حنظله» یا «عصای موسی» رسماً امنیت سایبری رژیم صهیونیستی را به چالش کشیده است.
داستان زمانی پیچیدهتر میشود که تهران در عملیات «وعده صادق ۲» نه تنها گنبد آهنین، بلکه زیرساختهای امنیتی را هم مورد حمله هکرها قرار داد که منجر به افشای اطلاعات گستردهای شد و توهم نفوذناپذیری پوشالی را از بین برد.
رژیم صهیونیستی توهم نفوذناپذیری دارد، زیرا رژیم صهیونی برای تقویت زیرساختهای امنیتی خود هزینه زیادی میکند تا جایی که اکوسیستم فناوری رژیم صهیونیستی متشکل از شرکتهای چند ملیتی فناوری است و تلآویو از نظر تعداد استارتآپها در بین ۲۰ شهر برتر جهان قرار دارد.
اما با همه این تفاسیر، عملیات وعده صادق نه تنها به رژیم صهیونیستی، بلکه به همه همپیمانانش نشان داد که جمهوری اسلامی ایران سطح بالایی از تجهیزات را برای از بین بردن این دشمن غاصب در اختیار دارد؛ اما ترجیح میدهد با سعه صدر و بدون عجله با آنها برخورد کند. از طرفی جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر چندین بار به مثابه یک بازیگر فعال در عرصه جنگ سایبری شناخته شده و توانسته است ناکارآمدی ادعاهای صهیونیستها را به او گوشزد کند.
از سوی دیگر، حملات گسترده گروه هکری «حنظله» به هک سامانه گنبد آهنین و وزارتخانههای رژیم صهیونیستی منجر شد و توانست یک شرکت تخصصی وابسته به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و سیستم امنیت شاباک را هک کند یا توانست خدمات ۹ هزار فروشگاه صهیونیستی را در ماه گذشته مختل کند.
افزون بر اینها، تصاویر شخصی از یک افسر ارشد ارتش رژیم صهیونیستی در خانه و در حین تفریح و مهمانی به همراه خانواده و دوستانش منتشر کرد که این موضوع امنیت سایبری رژیم را به شدت زیر سؤال برد. در حال حاضر نیز شاهد هستیم که حماس به اطلاعاتی از اتاق جلسات تیم مذاکرهکننده صهیونیستی دست یافته و در ادامه نیز حساب رسمی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در شبکه ایکس هک شد.
اما با اینکه امنیت سایبری در سرزمینهای اشغالی یک اولویت ملی تلقی میشود و آنها مدعی هستند که به صورت مداوم در حال به روزرسانی و تقویت زیرساخت خود هستند، شاهد هستیم که در عمل چنین نیست؛ اما این رسوایی و ضعف را نباید منحصر به رژیم صهیونیستی بدانیم، بلکه آمریکاییها و غربیها نیز به نوعی در این شکست سهیم هستند؛ چراکه ناتوانی سامانههای پدافندی اهدایی آنها به این رژیم، در برابر موشکهای جمهوری اسلامی ایران عیان شد.