صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۰  ، 
کد خبر : ۲۵۱۴۹۱

اخبار ویژه برخی روزنامه های 12 آذر 1391


 کاخ سفید در مقابل سنامخالفت با تحریم‌ جدید ایران

جام جم آنلاین: روز گذشته، سنای آمریکا با ۹۴ رأی موافق تحریم‌های جدید علیه ایران و تنبیهات برای افراد، بانک‌ها و شرکت‌هایی را که در بخش انرژی، بنادر، کشتیرانی و کشتی‌سازی و تجارت فلزات گرانبها با ایران همکاری کنند، به تصویب رساند؛ این در حالی بود که کاخ سفید، مخالف این تحریم‌ها بود و تصویب آن را منجر به عقب‌گردی در کنترل مناقشه هسته‌ای با ایران می‌دانست.به گزارش «تابناک»،کاخ سفید با فرستادن ایمیلی به رهبران دمکرات در سنا، اعلام کرده بود که هم‌اکنون اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران به هیچ وجه ضروری نیست و از آنها خواسته بود تا سال آینده،به تعویق اندازند.در این ایمیل، به یکی از دلایل مخالفت کاخ سفید با این بسته جدید تحریمی اشاره شده، مبنی بر این که تهیه گزارش‌هایی از رفت‌وآمد کشتی‌ها در بنادر ایران، مستلزم صرف وقت بسیار زیاد نهادهای اطلاعاتی آمریکا و مأمورین آمریکایی است.همچنین این بسته جدید، لزوم بازنگری در کشورهایی که قرار است از تحریم‌های نفتی ایران جدا شوند را ضروری می‌نماید؛ بنابراین، هنوز این احتمال هست که این بسته جدید تحریمی با وتویی از سوی اوباما روبه‌رو شود.

فعالیت چراغ خاموش اصلاح طلبان

تیمی از اعضای مجمع روحانیون ماموریت یافته اند تا با کاندیداهای جبهه اصلاحات از جمله محمدرضا عارف، محمد شریعتمداری، مهرعلیزاده، کواکبیان و اسحاق جهانگیری دیدار و مذاکره داشته باشند تا آنها را از کاندیداتوری منصرف نمایند. مجمع روحانیون بصورت چراغ خاموش تلاش می کند محمد خاتمی را به عنوان گزینه نهایی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی نماید.به گزارش مشرق، همچنین سید محمد خاتمی کمیته های پنج گانه ای را در حوزه های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و بین الملل راه اندازی کرده تا آخرین گزارش ها و تحلیل ها را دریافت نماید. از یونسی، ربیعی، موسوی لاری، نجفی و صادق خرازی به عنوان مسوولان این کمیته ها نام برده می شود.  از سوی دیگر برخی نمایندگان از تنظیم نامه ای خبر می دهند که در آن از علی لاریجانی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری دعوت به عمل آمده است. پیش بینی می شود این نامه با امضای حداقل 150 نماینده که اکثر آنها از اعضای فراکسیون رهروان ولایت هستند منتشر شود.

 طرح تاسیس کشور بدخشان بزرگ

آمریکا و انگلیس در راستای توطئه های تجزیه طلبانه خود در منطقه، طرح تاسیس کشوری به نام "بدخشان بزرگ" را در دستور کار قرار داده اند. بر این اساس مناطقی از بدخشان تاجیکستان، نورستان افغانستان، چترال پاکستان و سین کیانگ چین، کشور بزرگ بدخشان را با هدف فشار بر روسیه و چین تشکیل می دهند.پادشاه این کشور آقاخان چهارم رئیس فرقه اسماعیلیان نزاری خواهد بود که در لندن زندگی می کند و القاب و نشانه های متعددی از ملکه انگلیس و دربار به خاطر خدماتش به بریتانیا دریافت کرده است.فرقه های بهاییت، وهابیت و اسماعیلیه توسط دولت انگلیس در خاورمیانه تاسیس شده اند.

ایرانیان غنی‌سازی می‌خواهند

یک نظرسنجی انجام شده از جانب دانشگاه مریلند در آمریکا نشان می دهد اکثریت مردم ایران عقیده دارند کشور باید غنی سازی اورانیوم را ادامه بدهد حتی اگر بهای آن جنگ باشد.به گزارش باشگاه خبرنگاران ، نظرسنجی انجام شده نشان می دهد اکثریت مردم ایران عقیده دارند کشور باید غنی سازی اورانیوم را ادامه بدهد حتی اگر بهای آن جنگ باشد.در حالی که کشورهای غربی و برخی از چهره های نزدیک به جریان فتنه و همچنین اپوزیسیون خارج از کشور در ماه های گذشته تلاش کرده اند اینگونه نتیجه گیری کنند که مشکلات اقتصادی باعث سست شدن اجماع داخلی در حمایت از برنامه هسته ای شده، این نظرسنجی که نتایج آن در 26 اکتبر 2012 (5آبان 1391)منتشر شده، بوضوح نشان می دهد افکار عمومی در ایران همچنان به طور قدرتمند مدافع برنامه هسته ای است.

کیهان

پیغام دولت آمریکا به سنا تشدید تحریم ها به ضد خود تبدیل می شود

کاخ سفید مخالف تحریم های جدید مصوب سنای آمریکاست. سنای آمریکا در مصوبه ای که با رای همه اعضا به تصویب رسید خواستار اعمال تحریم های جدید برای بانک ها و شرکت هایی شده که در زمینه های کشتیرانی و کشتی سازی ، بنادر، انرژی و تجارت طلا با ایران همکاری می کنند.
تامی ویتور سخنگوی کاخ سفید در توضیح علت اعلام مخالفت دولت با این مصوبه گفت: کاخ سفید با ارسال نامه ای به سران دموکرات ها در سنا تصریح کرده بود که اعمال تحریم های جدید ضرورت ندارد چرا که این تحریم ها در تناقض با اعمال تحریم علیه ایران است و می تواند در راه اعمال تحریم های قبلی باعث اختلال شود.
وی گفت؛ به نظر کاخ سفید این تحریم ها در برهه فعلی کارآمد نیست. همچنین با توجه به تلاش ها برای اعمال مؤثر تحریم های کنونی، تصویب تحریم های مضاعف می تواند روند موجود را تهدید کند.
ویتور گفت: ما در مورد برخی از فرمول بندی هایی که اکنون در متن بسته تحریم ها قرار دارد نگران هستیم و می خواهیم با اعضای کنگره مشورت کنیم تا اقدامات مورد نظر سنا روند جاری را منحرف نکند. یکی از نگرانی های عمده این است که کنگره مشوق معافیت از تحریم ها را به میزان کافی برای دولت در نظر نگرفته است. این در حالی است که دولت می توانست از طریق معافیت از تحریم ها متحدان خود را برای همسویی با این روند ترغیب کرده و در مقابل برخی همکاری ها آنها را از تحریم های اعمالی علیه ایران معاف کند.
سخنگوی کاخ سفید معتقد است: تحریم ها علیه اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی تنها در شرایطی اعمال می شود که آنها به حضور در برنامه های هسته ای و موشکی جمهوری اسلامی متهم باشند. اما متن تحریم های مصوب سنا می گوید حتی در صورتی که اشخاص حقیقی و حقوقی به طور مستقیم در برنامه های هسته ای و موشکی حضور نداشته باشند نیز امکان تحریم آنها وجود دارد. از سوی دیگر دولت نمی خواهد بخشی از تحریم های جدید را اجرا کند که به موجب آن باید در مورد هزاران کشتی که در بنادر ایرانی پهلو می گیرند و ده ها هواپیمای ایرانی که در فرودگاه های جهان به زمین می نشینند به کنگره گزارش دهد. چرا که این روند زمان زیادی را از جامعه اطلاعاتی و مقامات ناظر اعمال تحریم ها علیه ایران تلف می کند.
در همین حال رویترز گزارش داد خریداران آسیایی نفت ایران برای سومین بار از تحریم های نفتی موجود علیه ایران معاف می شوند. مقام های دولتی هند، کره جنوبی و چین، می گویند انتظار دارند که معافیت شان از مجازات های ناشی از تجارت نفتی با ایران، برای شش ماه دیگر تمدید شود. یک منبع آگاه در وزارت اقتصاد کره جنوبی به رویترز گفته است با توجه به این که موعد آغاز معافیت های جدید 18آذر ماه است، تصمیم گیری و اعلام نهایی آمریکا حوالی 17 آذر ماه صورت خواهد گرفت. سخنگوی کاخ سفید بدون اظهار نظر در این خصوص تنها گفته است که تصمیم گیری در مورد تمدید معافیت برخی کشورها از تحریم های نفتی ایران طی روزهای آینده صورت خواهد گرفت.
نقش اشباح اپوزیسیون در رونق هتل های متروکه دنیا

اگر تشکیل جلسه برخی گروههای اپوزیسیون هیچ سودی ندارد اما حداقل فرصت شغلی برای کارکنان هتل هایی فراهم می کند که مدت هاست محل کارشان متروکه و نیمه تعطیل شده است.
این مطلب را پایگاه اینترنتی خودنویس (وابسته به برخی عناصر فراری) در واکنش به نشست دو هفته پیش شماری از سلطنت طلبان، عناصر تجزیه طلب و برخی مدعیان اصلاح طلبی و جنبش سبز در هتل «ان.اچ» پراگ منتشر کرد. جواد خادم و شهریار آهی در کنار برخی همکاران ارگان رسمی سازمان سیا (رادیو فردا) میزبان این جلسه بودند.
خودنویس در مطلبی به ظاهر طنز و منقش به تصویر اشباح که نهایت عصبانیت از بیهودگی چنین جلساتی را در خود نهفته دارد، می نویسد: آنها هر چند وقت یکبار در جست وجوی کنفرانس و سمینار و شورایی از این شهر به آن شهر و از این هتل به آن هتل سر می کشند و اگر هفته ای جلسه ای برای تماشا نیابند، از فرط خماری به درد استخوان و عضله دچار می شوند! در این جلسات اولی می نویسد، دومی جواب می دهد، سومی می خواند و چهارمی تحلیل می کند، و تعدادی تماشاچی که قبلا برای آنها بلیط تهیه شده است تشویق شان می کنند، همین! نه اینکه فقط چهار نفر باشند شاید کمی بیش از ده نفر و شاید هم بیست نفر که با احتساب تماشاچیان، چیزی ش��ید بیشتر از صد نفر شوند.
نویسنده این مطلب ادامه می دهد: همه آن افراد، آدم های معروفی هستند که غیر از خودشان و مدیر چند سایت و صاحبان چند هتل متروکه در پراگ و استکهلم و واشنگتن، کسی آنها را نمی شناسد، البته ناگفته نماند کارکنان و کارگران آن هتل های متروک که فقط به هنگام تشکیل جلسه این افراد معروف بر سر کار خویش حاضر می شوند نیز آنها را می شناسند، گرچه شاید نتوانند اسم کامل آنها را خوب تلفظ نمایند، اما آنها را آدم های سرشناسی می دانند که گاه و بی گاه برای گرفتن تصمیماتی بزرگ دور هم جمع می شوند اما در انتها هیچ تصمیمی نمی گیرند! با این حال تشکیل جلسه این چند نفر اگر هیچ سودی برای کسی ندارد، اما حداقل فرصت شغلی برای کارکنان هتل هایی فراهم می کند که سال هاست کارشان نیمه تعطیل و متروکه اعلام شده است؟ چند ساعت بعد مجددا این هتل ها متروکه می شوند و آرامش به جمع اشباح برمی گردد.
خودنویس در پایان خاطر نشان کرد: این چند در پایان هر جلسه، کاغذی نوشته و به امضای هر کس که در آن نزدیکی هاست می رسانند و قرار بعدی برای جلسه بعدی در هتل بعدی را می گذراند. آنگاه شرح جلسات از لابی های غیرعلنی هتل های متروکه به صحن وب سایت ها منتقل شده، یکی می نویسد، یکی می خواند و دیگری تحلیل می کند و تماشاچیان کف زده و هورا می کشند، آنها آنقدر معروف شده اند که همه اشباح همه هتل های متروکه دنیا آنها را می شناسند.
اعترافات وزیر صهیونیست درباره جنگ 8 روزه

وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی اذعان کرده صهیونیست ها بعد از جنگ 8 روزه دچار ناامیدی شده اند.
به گزارش العالم، مجری کانال دو تلویزیون رژیم صهیونیستی پس از پخش بخشی از اظهارات اخیر «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان که خطاب به مسئولان سیاسی و نظامی اسرائیل گفته بود «اگر از رویارویی با غزه محاصره شده درمانده اید چگونه می توانید با دشمنان دیگر خود مقابله کنید؟»، از وزیر امور راهبردی «اسرائیل» پرسید: آیا با این شرایط می خواهیم به ایران حمله کنیم؟ یکی از وزرای عضو کابینه اسرائیل از احتمال کشته شدن 200 سرباز در صورت حمله نظامی به غزه سخن می گوید. موشه یعلون وزیر امور راهبردی «اسرائیل» که علایم دستپاچگی کاملا در چهره اش نمایان بود در پاسخ گفت: مسئله به شناخت محدوده توان رزمی مربوط نمی شود، بلکه آنچه حائز اهمیت است فعال سازی هدفمند و صحیح توان رزمی است. به گونه ای که اهداف سیاسی اسرائیل محقق شود. وی ادامه داد: اعتراف می کنم تنها با یک عملیات نمی توانیم حماس را سرنگون کنیم. یعلون افزود: ما مصر را برای حل و فصل موضوع قاچاق اسلحه به غزه، «واسطه» قرار داده ایم. وی در ادامه گفت: من اعتراف می کنم که برخی طرف ها در اسرائیل دچار یاس و ناامیدی شده اند. ارتش ما باید تقویت شود. ما باید ثابت کنیم اسرائیل، خانه عنکبوت نیست.
کلینتون: ایران سخت ترین مسئله در روزگار وزارت من بود

وزیر خارجه آمریکا می گوید ایران سخت ترین مسئله پیش روی وی در دوران تصدی وزارت خارجه بوده است.
هیلاری کلینتون در آخرین ماه های تصدی وزارت خارجه آمریکا به سر می برد و بنابر گمانه زنی های جدی قرار است فرد دیگری در دولت جدید اوباما جایگزین وی شود. کلینتون که در جمع گروهی از مقامات رسمی، دیپلمات ها و کارشناسان آمریکایی و غیرآمریکایی در واشنگتن سخن می گفت، تصریح کرد: ایران سخت ترین مسئله ای بود که به عنوان وزیر خارجه با آن برخورد کردم. دلیل این امر، رفتارهای خطرناک ایران است. وی افزود: خطر بزرگ تر زمانی روی می دهد که ایران دارای سلاح اتمی باشد. کلینتون برخلاف روند خصومت و فشارهای آمریکا مدعی شد آمریکا آماده است در صورت آمادگی ایران با این کشور مذاکره کند.
واشنگتن: رهبری با پیام وحدت احمدی نژاد را از فشارها رهاند

 یک روزنامه آمریکایی نوشت: دستور رهبری در ایران برای توقف سوال از رئیس جمهور باعث احیای موقعیت احمدی نژاد شده است.
روزنامه واشنگتن پست نوشت: برای ماه ها موقعیت احمدی نژاد درون نظام به کسی شباهت داشت که ممکن است حتی نتواند دوره دوم ریاست جمهوری را به پایان ببرد. اما حالا به نظر می رسد احمدی نژاد موقعیت خود را دوباره احیا کرده است. به گزارش عصر ایران، واشنگتن پست می افزاید: در حالی که ایران به شدت با تحریم های سخت در حال جنگ است و نیز در شرایطی که این کشور در آستانه مذاکرات هسته ای قرار دارد، رهبر ایران با ارسال پیام وحدت ملی، دریچه ای را برای تداوم حیات سیاسی دولت ایجاد کرد. واشنگتن پست می افزاید: پیش از پیام وحدت رهبر ایران، محمود احمدی نژاد زیر شدیدترین انتقادات مخالفان بابت سوء مدیریت اقتصادی و نیز عملکرد برخی مشاوران و نزدیکانش قرار داشت.
گفت و گوی ادیان با ولخرجی رژیم حامی جنگ های مذهبی!

«مرکز گفت و گوی ادیان» شاه سعودی هفته گذشته با هزینه سالانه 15 میلیون یورویی در وین راه اندازی شد.بنابر برخی گزارش ها عطاءا... مهاجرانی در این مرکز به کار گرفته شده است.
مهاجرانی و علیرضا نوری زاده 9 ماه پیش با شرکت در نشست «الجنادریه» مبلغ 18 میلیون دلار از سعودی ها برای راه اندازی شبکه ای ماهواره ای در لندن دریافت کردند.
هفته گذشته در کاخ هافبورگ وین مراسم راه اندازی مرکز گفت و گوی ادیان موسوم به مرکز عبدالله بن عبدالعزیز با حضور بان کی مون و شماری از سیاستمداران و نمایندگان ادیان مختلف برگزار شد. پادشاه عربستان سعودی در سال 2007 در جریان دیداری که از واتیکان داشت موضوع تاسیس چنین مرکزی برای گفتمان بین ادیان جهانی را مطرح کرد و دولت اتریش نیز همزمان وین را به عنوان محل این مرکز پیشنهاد کرد. ریاض هم این پیشنهاد را قبول کرده و قصری را به قیمت 13 میلیون یورو در وین خریداری کرد.
مرکز عبدالله در وین به عنوان یک مرکز بین المللی تاسیس گردیده و اتریش، اسپانیا و عربستان سعودی به عنوان اعضای اصلی آن هستند و واتیکان نیز نقش ناظر را در آن دارد. گفته می شود درباره برنامه های این مرکز یک هیئت 9 نفره از نمایندگان ادیان مختلف از جمله کاتولیک ها، اوانجلیک ها، پروتستان ها، ارتدکس ها، سنی ها، شیعیان، وهابی ها، یهودیان، بودایی ها و هندوها تصمیم گیری می کنند و «فیصل عبدالرحمن معمر» وزیر سابق آموزش دولت سعودی به عنوان دبیرکل این مرکز، مهاجرانی را به عنوان نماینده شیعیان در این هیات 9 نفره تعیین کرده است.
در پی افشای این موضوع مرکز اسلامی امام علی(ع) وین به عنوان کانون اصلی همگرایی شیعیان در اتریش اعتراض کرد. رئیس مرکز اسلامی امام علی(ع) وین خطاب به مرکز ملک عبدالله تاکید کرده است که مهاجرانی نماینده تفکر شیعه نیست. تحرکات شبه مذهبی رژیم سعودی در حالی است که این رژیم منشأ بسیاری از جنگ های مذهبی، فرقه گرایی و فعالیت های تروریستی در پوشش مذهب شناخته می شود. مهاجرانی پس از تصدی وزارت ارشاد، در دولت اصلاحات تصدی مرکز گفت و گوی تمدن ها را بر عهده گرفت اما به خاطر برخی رسوایی های اخلاقی و شکایت های انجام گرفته از کشور گریخت.

 

ملت ما

این روزنامه از قول محسن رضایی نوشته:مسئولین باید به شرایط حساس کشور توجه داشته باشند و زندگی با یکدیگر را یاد بگیرند.از سوی دیگر، محمدصادق کوشکی، استاد دانشگاه تهران نیز به مسئولان درجه یک توصیه کرده که برای حضور در مناظرات تمرین کنند. از نگاه وی گفت وگوهای تلویزیونی نباید فضایی برای تبادل اتهامات باشد.

قانون

این روزنامه تیتر یک خود را به"اقتصاد ایران میان بخشنامه ها سرگردان است"اختصاص داد و نوشت:متاسفانه تصمیمات دولت برای مقابله با تحریم ها یک جانبه وبدون در نظرگرفتن نظرات بخش خصوصی است.

ایران

محمد جعفر بهداد در یادداشت این روزنامه با تیتر "بسیجی، یعنی چه کسی؟" نوشت:انحراف از قواعد اخلاقی، اصول دینی، آرمان های انقلاب اسلامی و هویت ملی همواره مدعیان ارزشمداری را تهدید می کند. کسانی که به بهانه های مختلف، ارزش های دینی و ملی را تحقیر می کنند و یا این ارزش ها را نادیده می گیرند، حتما دچار انحراف هستند.در بخش دیگری از این یادداشت آمده است که:انحراف به نادیده گرفته شدن الزامات حفظ امنیت ملی مربوط می شود. تعداد کسانی که با تابلو و شعار انقلابی با برخورد های احساسی و دور از اخلاق امنیت ملی را به مخاطره می اندازند، کم نیستند.ماجرای تخریب رئیس جمهور مکتبی، انحراف بزرگی از جنس به مخاطره انداختن امنیت ملی بوده است.

آرمان

این روزنامه در گفت و گو با قدرت ا...علیخانی به روایت دلایل لغو سفر هاشمی به رفسنجان پرداخت ونوشت: رسم بزرگان و دلسوزان نظام همین است که وقتی با فضای نامناسب و هجمه های ناجوانمردانه مواجه می شوند برای مصلحت نظام و انقلاب از خود می گذرند و سعی می کنند تا تنش ها را به کمترین سطح برسانند.علیخانی با بیان اینکه آقای هاشمی خود تصمیم به لغو این سفر گرفته است، گفت: آقای هاشمی حاضر نیست به بهانه نام ایشان کوچک ترین سوءاستفاده ای صورت بگیرد و نظام کمترین ضربه ای بخورد.

محدوده مدعی شد

یک منبع آگاه گفت: "ع.ل" به احتمال قوی در روزهای مانده به انتخابات ریاست جمهوری خود را به عنوان کاندیدای مستقل معرفی خواهد کرد.این کاندیدا گفته است که قصد ندارد وارد بازی های انتخاباتی قبل از موعد شود که سودی برای کسی ندارد و به همین دلیل قصد دارد فعلا به طور رسمی حرفی از کاندیداتوری اش در میان نباشد.این کاندیدا هم چنین عنوان کرده که در سالهای گذشته ضربات سختی از ورود زود هنگام به رقابت های انتخاباتی خورده است.وی برنامه های تبلیغاتی خود را به طور نامحسوس و با انجام برخی سفرهای خارجی آغاز کرده است.این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری ، پیش از این حضورش را در انتخابات تکذیب کرده بود.

مشرق مدعی شد

تیمی از اعضای مجمع روحانیون ماموریت یافته اند تا با کاندیداهای جبهه اصلاحات از جمله محمدرضا عارف، محمد شریعتمداری، مهر علیزاده، کواکبیان و اسحاق جهانگیری دیدار و مذاکره داشته و آن ها را از کاندیداتوری منصرف نمایند.مجمع روحانیون به صورت چراغ خاموش تلاش می کند سیدمحمد خاتمی را به عنوان گزینه نهایی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کند.

آصف نیوز مدعی شد

محمد سعیدی کیا که خود را برای رقابت های انتخاباتی آماده می کند به چهار استان قم، گیلان، مازندران و گلستان سفر کرده و با شخصیت های مذهبی ، سیاسی و نخبگان این استان ها دیدارهایی را انجام داده است.

مشرق مدعی شد

منابع رسمی از ذخیره مطلوب کالاهای اساسی همچون گوشت ،گندم و روغن در کشور خبر می دهند. به اعتقاد کارشناسان اقتصادی برخی کمبودهای نقطه ای مواد غذایی در کشور ناشی از مشکلات توزیع است و سیلوها و سردخانه ها از ذخیره خوبی برخوردارند.

تابناک نوشت

قرار است امروز یکشنبه همزمان با سالگرد تصویب قانون اساسی در مجلس خبرگان قانون اساسی در سال 1358، همایش «جایگاه قوه مجریه در قانون اساسی» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.یکی از نشریات دیروز کشور، این همایش را مقدمه ای برای تغییر قانون اساسی دانسته است.حجت الاسلام میرتاج الدینی، معاون رییس جمهور در نظارت بر قانون اساسی نیز گفته که در این بحث آکادمیک و علمی، تغییر قانون اساسی در برخی مقالات مطرح می شود، ولی تغییر قانون اساسی در حیطه این همایش نیست.

مشرق نوشت

آمریکا و انگلیس طرح تاسیس کشوری به نام "بدخشان بزرگ" را در دستور کار قرار داده اند. بر این اساس مناطقی از بدخشان تاجیکستان، نورستان افغانستان، چترال پاکستان و سین کیانگ چین، کشور بزرگ بدخشان را با هدف فشار بر روسیه و چین تشکیل می دهند. پادشاه این کشور آقاخان چهارم رئیس فرقه اسماعیلیان نزاری خواهد بود که در لندن زندگی می کند و القاب و نشانه های متعددی از ملکه و دربار به خاطر خدماتش به بریتانیا دریافت کرده است.فرقه های بهاییت، وهابیت و اسماعیلیه توسط دولت انگلیس در خاورمیانه تاسیس شده اند.

خبرآنلاین نوشت

در حالی دیروز خبر تصمیم مجمع روحانیون برای به میدان فرستادن سیدمحمد خاتمی، منتشر شد که مجید انصاری این خبر را دروغ پردازی رسانه ها دانست و رئیس شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز گفت :خاتمی تصمیمی برای کاندیداتوری ندارد.رادیو آلمان

مرزهای آبی ایران با دیگر کشورهای ساحلی دریای خزر با گذشت ۲۱ سال از فروپاشی شوروی هنوز مشخص نشده است. ایران و روسیه اکنون اعلام می کنند که مواضع دو کشور در تعیین رژیم حقوقی خزر به یکدیگر نزدیک شده است.محمد مهدی آخوندزاده، معاون حقوقی و بین المللی وزارت خارجه و نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر روز پنج شنبه ۹ آذر در راس هیئتی به مسکو سفر کرد. وی با ایگور براتچیکوف رئیس هیئت روسیه در مذاکرات دریای خزر ملاقات کرد. دکتر هومن پیمانی پژوهشگرارشد موسسه مطالعات انرژی دانشگاه ملی سنگاپور که به مسائل دریای خزر نیز آگاه هست، در گفت و گو با دویچه وله خاطرنشان می کند: «مواضع روسیه و ایران بسیار متفاوت هستند. روسیه نفعی در تقسیم مساوی دریای خزر ندارد، بخاطر این که بخش شمالی دریای خزر بین ۳ کشور روسیه، آذربایجان و قزاقستان تقسیم شده و روسیه دیگر تمایلی برای مذاکره بر مبنای تقسیم مساوی بین ۵ کشور ندارد و تغییری هم در مواضع روسیه ایجاد نشده است که توجیه گر تغییر سیاستش درباره همکاری با ایران باشد.»

رادیو آلمان

روزنامه اصلاح طلب بهار که پیش از این توسط هیأت نظارت بر مطبوعات توقیف شده بود از شنبه، ۱۱ آذر بار دیگر منتشر شد. این روزنامه رویکردی فرهنگی دارد و حجم زیادی از مطالب آن به موضوعات فرهنگی، ادبی و هنری اختصاص دارد.سعید پورعزیزی مدیر مسئول این روزنامه است.

رادیو آمریکا

رئیس اتحادیه املاک از کاهش شدید معاملات املاک در ایران خبر داده و گفته است در چهار ماه آخر سال گذشته، بطور متوسط روزانه ۱۵ هزار معامله مسکن صورت می گرفت، ولی امسال این رقم به پنج هزار و ۷۰۰ معامله در روز کاهش یافته است.

جمهوری اسلامینقش امیر قطر در ترور یک فرمانده فلسطینی فاش شد. یک هفته بعد از ترور فرمانده گردان‌های قسام در غزه که توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفت، مدیر مرکز یافا در مصر اعلام کرد این فرمانده در خودروئی ترور شد که امیر قطر آن را به جنبش حماس هدیه کرده بود. وی افزود: خودروئی که امیر قطر به حماس هدیه کرده بود، پیشرفته و مجهز به ردیاب بود و تا روز چهارشنبه هفته گذشته مورد استفاده قرار نگرفته بود. ترور فرمانده گردان‌های قسام درست هنگامی صورت گرفت که وی برای اولین بار درحال استفاده از این خودرو بود. نکته مهم اینست که این فرمانده، اول کسی بود که به این خودرو سوار شد که بلافاصله توسط صهیونیست‌ها ترور شدعلت تعلل دولت مصر در برآوردن خواسته مردم این کشور، که خواستار قطع رابطه با رژیم صهیونیستی هستند، مشخص شد. یک عضو کنگره آمریکا اعلام کرد اگر دولتمردان مصری بر مواضع خود در قبال اسرائیل پافشاری کنند، آمریکا کمک‌های خود به مصر را قطع خواهد کرد. آمریکا به محمد مرسی رئیس‌جمهور مصر وعده داده کمک‌های مالی به دولت مصر را ادامه خواهد داد. علاوه بر این، واشنگتن کمک‌های غیرمالی نیز در اختیار دولت مصر قرار می‌دهدوجود تعدادی تابلوی تبلیغاتی مشروبات الکلی در ورزشگاه‌های سعودی موجب زیر سؤال رفتن وهابیت شده است. با اینکه وهابیون بر رعایت احکام اسلامی در ظاهر تأکید زیادی می‌کنند، ورزشگاه بین‌المللی "ملک فهد" در عربستان سعودی که وهابیون حاکمیت دینی دارند، در جریان بازی دوستانه تیم ملی عربستان با تیم ملی آرژانتین شرکت آرژانتین مشروبات "کویلمیس" تابلوی تبلیغاتی در این ورزشگاه نصب کرد. این تصویر در سایت‌های مختلف خبری عربستان منتشر شده و مورد انتقاد شدید کاربران اینترنتی قرار گرفته و آن را اقدامی ضد اسلامی دانسته‌اند

دنیای اقتصاد

باهنر: احتمال نامزدی ناطق نوری منتفی نیست

خبرگزاری فارس نوشت: دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین درباره برنامه‌های انتخاباتی جبهه پیروان گفت: برای انتخابات شوراها و ریاست‌جمهوری ستاد و کارگروهی تشکیل داده‌ایم که مشغول رایزنی است؛ اما فعلا رسیدن به مصداق در جدول زمانی ما نیست.محمدرضا باهنر درباره کاندیداتوری ناطق نوری و روحانی برای طرح وحدت ملی ابراز بی‌اطلاعی کرد و در عین حال از ملاقات خود با ناطق‌نوری خبر داد و افزود: بنده دوبار با ناطق‌نوری صحبت کردم و او گفت که نامزد نمی‌شوم و این مساله را تکذیب کرد؛ اما در عالم سیاست هیچ احتمالی منتفی نیست. وی درباره نظر‌هاشمی برای گزینه‌ وحدت ملی اظهار کرد:‌ هاشمی یک پدیده ویژه است و خودش باید تصمیم بگیرد.

محصولی: بازگشت الهام جبهه پایداری را به دولت نزدیک کرد
 خبرگزاری تسنیم نوشت: صادق محصولی، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری می‌گوید با حضور الهام در دولت به دولت نزدیک شده‌ایم.وی افزود: درباره انتخاب کامران باقری لنکرانی به عنوان نامزد جبهه پایداری در انتخابات ریاست‌جمهوری باید بگویم جبهه پایداری در رابطه با انتخابات ریاست‌جمهوری سال 92 ورود مصداقی نداشته و تاکنون در جلسات خود بحثی در مورد اشخاص انجام نداده‌ایم.محصولی درباره بازدید رییس‌جمهور از زندان اوین تاکید کرد: اگر دقت نکنیم و کارآمدی نظام را در نظر نگیریم و اقداماتی انجام دهیم که ادعای دشمن مبنی بر ناکارآمدی نظام، تایید شود، قطعا به کشور خیانت کرده‌ایم. اگر فرض کنیم نیت احمدی‌نژاد سیاسی بود، نمره وی دو منفی می‌بود، اما می‌توانستیم نمره دو مثبت هم به وی بدهیم، ولی قوه‌قضائیه نباید کاری کند تا همان نمره دو منفی به پنج منفی تبدیل شود.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات