صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۲  ، 
کد خبر : ۳۱۱۷۲۱

اخبار ویژه روزنامه‌ها 15 مرداد ماه

روزنامه کیهان **

رانت‌خواری حزب اشرافی و ژست رسیدگی به مشکلات اقتصادی مردم

مسببان نابسامانی‌های اقتصادی و به ستوه آوردن اقشار ضعیف، درصدد موج‌سواری روی اعتراضات مردم هستند.

روزنامه سازندگی، ارگان حزب اشرافی کارگزاران، دیروز تیتر تمام قد صفحه اول خود را به اعتراضات اقتصادی چند وقت اخیر در اصفهان اختصاص داد. این روزنامه ذیل تیتر «در شاهپور جدید چه می‌گذرد؟»، می‌نویسد: در سلسله گزارش‌هایی به آسیب‌شناسی اجتماعی و راه‌های برون‌رفت از شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور خواهیم پرداخت. در نخستین گزارش به سراغ شهر اصفهان منطقه شاپور جدید رفتیم که مردم آن منطقه صنعتی مطالبات خود را اعلام کردند و معترض هستند.

نکته جالب اینکه ارگان حزب کارگزاران، سالگرد تشکیل دولت دوازدهم را با سکوت برگزار کرد و این در حالی است که اعضای همین حزب، سال گذشته در انتخابات، در باغ سبز به مردم نشان می‌دادند و از گشایش‌های اقتصادی بی‌سابقه پس از انتخابات سخن می‌گفتند. کارگزارانی‌ها از سابقه‌داران بزک شیطان بزرگ و مذاکره با آمریکا بودند.

نکته مهم دیگر این که سیاست‌های اقتصادی و مفاسد طیف کارگزاران چه در دولت‌ سازندگی - که منجر به تورم 49 درصدی شد- و چه در دولت‌های خاتمی و روحانی، موجب شکاف‌های طبقاتی گسترده، نارضایتی مردم و اعتراضات کارگری و اقتصادی شده است. کرباسچی دبیرکل کارگزاران سال 79 به خاطر برخی مفاسد اقتصادی، بازداشت و محکوم شد اما 3 سال بعد، دبیرکل کارگزاران به همراه عبدالله نوری و قبه (معاون کرباسچی) کارخانه رشت‌الکتریک را خریداری کرده و موجب تعطیلی کارخانه و بیکار شدن کارگران نان‌آور 540 خانواده شدند. سال گذشته نیز خبرهایی منتشر شد که همین تیم می‌خواهند زمین 12هزار هکتاری کارخانه را با ده‌ها آپارتمان اشرافی در شمال تهران معاوضه کنند و بدون هیچ کارآفرینی و ارزش افزوده‌ای، پول روی پول بگذارند. این درآمد نجومی نامشروع در واقع، حق غصب شده 540 خانواده گرفتار بود که باید از سوی دادگاه به صاحبان اصلی آن بازمی‌گشت.

تیم کرباسچی و شرکا مدعی شده بودند می‌خواهند زمین مذکور در رشت را با 60 آپارتمان در بالا شهر تهران معاوضه کنند.

یادآور می‌شود کارخانه مذکور با ثمن‌ بخس به قیمت 2 میلیارد تومان و در 13 قسط خریداری شده است!

سال 82 در اقدامی بی‌سرو‌صدا و با همکاری وزارت صنایع، 72 درصد از سهام کارخانه رشت الکتریک در پوشش اجرای اصل 44 قانون اساسی به همسران 4 نفر از اعضای حزب اشرافی کارگزاران واگذار شد.

در حالی که قیمت واقعی کارخانه 12 هکتاری رشت الکتریک حدود 90 میلیارد تومان بود، به قیمتی تقریبا رایگان (2 میلیارد تومان) و به صورت اقساط 13 ماهه، به همسر کرباسچی دبیرکل فعلی کارگزاران، و همسران آقایان عبدالله نوری، غلامرضا قبه(معاون و شریک تخلفات کرباسچی در شهرداری) و... فروخته شد.

همسران 4 عضو کارگزاران، 2 میلیارد تومان را که در سال 82 رقم بسیار هنگفتی بود، از کجا آوردند؟ مایملک همسران آنها و خودشان اکنون چند صد یا چند هزار میلیاردی است؟ بودجه مافیای رسانه‌ای کارگزاران با دهها روزنامه و مجله و سایت و کانال از کجا تامین می‌شود و چرا همین طیف اصرار بر عدم شفافیت مالی، بزک کردن غرب به ویژه آمریکا و تولید حاشیه و مسائل انحرافی داشته‌اند؟ و چه قدر می‌توان ادعای رسیدگی به مشکلات مردم را از سوی این حزب و رسانه‌های وابسته به آن جدی گرفت.

نسخه طلایی یک فتنه‌گر؛ راه حل مشکلات، آزادی سران فتنه است!

محسن صفایی فراهانی، از فعالان اصلاح‌طلب و از مدیران دوره اصلاحات که سابقه محکومیت در ماجرای فتنه سنگین 88 را هم در پرونده خود دارد، در گفت‌وگو با ایرنا به نسخه نویسی عجیب برای مشکلات کشور پرداخته و آزادی آشوب‌گران را دمیدن روح امید نامیده و گفته است:« باید روحیه امید به جامعه دمیده شود. اگر زندانیان رویدادهای سیاسی مثل حوادث سال 88 و محصوران آزاد شوند، رویکردی مثبت تلقی می‌شود. با این اتفاق، این پیام به جامعه منتقل می‌شود که مسیر در حال اصلاح است و در این صورت جامعه امید پیدا می‌کند. در این شرایط، مردم و حکومت به ‌هم نزدیک‌تر می‌شوند. »

وی در بخش دیگری از گفت‌وگو با نادیده گرفتن وطن‌فروشی مدعیان اصلاحات و هشت ماه آشوب و فتنه‌ای که با اسم رمز تقلب پدید آوردند، بیان داشته است:« مشی اصلاح‌طلبی تسلیم‌شدن در برابر قانون و رأی اکثریت است. اگر دولتي مبتنی بر قانون و مشارکت مردم باشد، خاطرجمع باشید که هم تولید ناخالص ملی کشور بالا می‌رود، هم درآمد ملی و هم ثروت ملی افزایش پیدا می‌کند و هم بهره‌وری اصلاح می‌شود.»

نسخه نویسی مضحک این مجرم امنیتی برای حل مشکلات کشور در حالی است که وی چندی پیش در مصاحبه با اعتماد ،گفته بود که مشکلات کشور ربطی به حصر ]فتنه گران[ ندارد و آزادی آنها مشکلی را حل نمی‌کند. وی در این مصاحبه گفته بود : «فرض کنید که آقای مهندس موسوی یا آقای کروبی از حصر خارج شوند، خب، خیلی خوب است اما مشکل مردم را حل نمی‌کند. به عنوان مثال مردم از این موضوع خوشحال می‌شوند. مانند برد تیم ملی است که وقتی به آن طرف دنیا می‌روند و پیروز می‌شوند مردم خوشحال می‌شوند اما مشکل مردم که حل نمی‌شود.... چون بحران‌هایی که در زندگی‌شان به وجود آمده آن‌قدر روی آنها تأثیر منفی می‌گذارد که این شادی به‌زودی پاک می‌شود و بار دیگر به معضلات و مشکلاتی که از قبل داشته‌اند بازمی‌گردند.»

نقش خاوری‌های پنهان در توطئه ارزی دشمن

«کدام خاوری‌های جدید در سیستم بانکی، نابسامانی اقتصادی و کودتای ارزی مدد می‌رسانند؟».

روزنامه رسالت در سرمقاله خود نوشت: حدود 8 ماه است که بازار ارز، طلا و سکه در تلاطم است. فتنه پولی، بانکی و ارزی می‌رود تا تداعی‌گر 8 ماه آشوب و اغتشاش فتنه سال 88 باشد. در آن فتنه رد پای سرویس‌های سیا و «ام.آی 6» و موساد در ماجرا عیان بود. در این فتنه ارزی و سکه و طلا هم، همان رد پاها مشاهده می‌شود. و تشابه عملکرد مدیران ناکاربلد به گونه‌ای است که امروز شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور به نوعی کودتای ارزی از سوی دشمنان نظام شبیه است.

در هیاهوی فتنه 88، خاوری رئیس‌خائن وقت بانک ملی در اثر غفلت دستگاه‌های نظارتی و محاکم قضائی به کانادا فراری شد. قوه قضائیه نتوانست علیرغم پرداخت سالانه چندصدهزار دلار عضویت ایران در اینترپول، وی را دستگیر کند و او در کانادا ماند تا به ریش دستگاه‌های نظارتی ما بخندد.

سؤالی که اکنون مطرح است، این است، چند نفر از این نوع خاوری‌ها در سیستم بانکی کشور، مترصدند تا فرار را بر قرار ترجیح دهند؟ توجه و تدقیق در مراتب زیر باعث خواهد شد که دستگاه‌های نظارتی ازجمله محاکم قضائی از سوی برخی مدیران متخلف بانکی رکب نخورند و ملت مظلوم ما از سوراخ خاوری‌ها دو یا چند بار گزیده نشوند.

فتنه سکه با توزیع 7 میلیون سکه شروع و با پیش‌فروش‌آن از سوی بانک مرکزی ادامه یافت و با چنین تصمیم نادرستی حدود بیش از 60 تن از ذخایر شمش بانک مرکزی از آن خارج و بخشی از نقدینگی ریالی را به صورت مسکوک به بهای افزایش حباب‌گونه یک سکه 5/1 میلیون تومانی به حدود 5/4 میلیون تومان ترقی داد. مسئول یا بهتر بگویم بالاترین مقام مسئولی که چنین تصمیم نادرستی را اتخاذ کرد، چه کسی بود؟ رئیس‌کل بانک مرکزی، دبیرکل بانک مرکزی؟ معاونین بانک مرکزی؟ کدامیک؟

آیا با رفتن رئیس‌کل بانک مرکزی یا استعفای دبیرکل آن ماجرا خاتمه یافته است؟

بند هـ از ماده 23 قانون دیوان محاسبات کشور می‌گوید هر خرج یا تصمیم نادرستی که منتهی به اتلاف بیت‌المال و تضییع حقوق دولت شود، باید تصمیم‌گیرنده تحت پیگرد دادسرای دیوان قرار گیرد تا هیئت مستشاری در مورد جبران اتلاف بیت‌المال در موردشان رای صادر کنند.

مسئولین قضائی می‌گویند، بانک مرکزی میلیون‌ها دلار را توسط چند نفر که ارز از بانک دریافت و در بازار توزیع کرده‌اند که نه مسئول بانکی بوده‌اند و نه صراف و این چند نفر اکنون در بازداشت هستند.

پرسش این است چطور کسانی که قانونا حق دریافت ارز و توزیع آن در بازار را نداشته‌اند، دستگیر شده‌اند، اما آن مقام یا صاحب‌منصب بانک مرکزی این ارزها را در اختیار آن افراد گذاشته، دستگیر نشده‌اند. مگر می‌شود دریافت‌کننده ارز را به عنوان متخلف و مجرم دستگیر کرد، اما پرداخت‌کننده ارز به وی را رها کنیم؟

دهها تن از مدیران بانک‌ها و صرافی‌ها که باید صلاحیت‌شان به عنوان مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره به موجب قانون برنامه پنجم و ششم توسط بانک مرکزی تایید شود، بدون داشتن چنین صلاحیتی ازجمله دوشغله و چندشغله بودن همچنان مصدر کارند.

قانونگذار می‌گوید ادامه تصدی آنها در حکم دخل و تصرف غیرقانونی در وجوه و اموال دولت است. آیا مسئولیت اینگونه تصدی‌های با وصف مجرمانه منتهی به این گونه خسارت‌های ارزی و سکه‌ای با بانک مرکزی نیست؟

تعیین‌کننده نرخ دلار 4200 تومانی دولت است. تعیین‌کننده نرخ دلار 11 یا 12 هزار تومانی کیست؟

سعید لیلاز در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا در مورد تک‌نرخی شدن ارز و دلیل تعیین عدد 4200 تومان که اکنون می‌رود تا مرز 12 هزار تومان را هم رد کند، می‌گوید، در جلسه مشترک با معاون اول رئیس‌جمهور و مقامات بانک مرکزی توضیح داده‌اند که نرخ 4200 تومان، رقمی است که صندوق بین‌المللی پول استخراج کرده و بانک مرکزی هم همزمان به همین نرخ رسیدند. آیا بالاترین مقام مسئول در بانک مرکزی ما آقای سیف است یا رئیس‌صندوق بین‌المللی پول؟ آیا مراجع قضائی باید در این نابسامانی‌ها یقه رئیس‌بانک مرکزی را بگیرند یا یقه رئیس‌صندوق بین‌المللی پول را؟

علیرغم ممنوع کردن عرضه ارز توسط صرافی‌ها و قاچاق نامیدن مبادلات خارج از بانک مرکزی، اما گفته می‌شود برخی از صرافی‌های دولتی همچنان ارز می‌فروشند، آیا این رویداد حقیقت دارد؟ آیا بانک مرکزی از این رویداد باخبر است؟ اگر هست، چرا اقدام نمی‌‌کند. اگر نیست، چرا باید بی‌خبر باشد؟

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* وزیر اوقاف مصر به روحانیون و واعظان همراه حجاج این کشور در موسم حج امسال دستور داد درباره سیاست صحبت نکنند. به گزارش پایگاه خبری «مصراوی»، «محمد مختار جمعه»، وزیر اوقاف مصر ضمن درخواست از روحانیون و واعظان همراه کاروان‌های حج این کشور در موسم حج امسال بر عدم صحبت درباره سیاست و خودداری از بحث‌های مذهبی با کاروان‌های سایر کشورها، تاکید کرد که دستورات مقام‌های عربستان سعودی در تمامی مسائل مربوط به برقراری نظم، لازم الاجرا می‌باشند. براساس این گزارش، وزیر اوقاف مصر تاکید کرد فقط کاروان‌های رسمی حجاج این کشور در موسم حج امسال روحانیون و واعظانی به همراه دارند.

* عبدالعزیز الریس، مفتی سرشناس سلفی و از شخصیت‌های اصلی جریان جامی در عربستان درباره هرگونه انتقاد از حاکم و برگزاری تظاهرات علیه او هشدار داد. به گزارش القدس العربی، الریس که در یکی از مساجد مدینه منوره سخنرانی می‌کرد، گفت:‌ اگر حاکم به صورت علنی زنا کند و در تلویزیون رسمی مشروبات الکلی بنوشد، اعتراض به او و انتقاد از او جایز نیست. فتوای عجیب مفتی وهابی سعودی واکنش تند کاربران فضای مجاز را به همراه داشت بطوری که در واکنش به آن گفتند: چنین فتاوایی از مسئولان امور مسلمانان، خدا می‌سازد و باعث می‌شود آنها باطل را بدون هیچ گونه مجازاتی قانونی گردانند. عده دیگری نیز وی را بدعتکار خواندند و افزودند صدور چنین فتاوایی در مدینه منوره اهانت به مقام پیامبر(ص) و دین اسلام است. سلفی جامی یا جریان جامی در عربستان شاخه‌ای از جریان سلفی در عربستان است که مهم‌ترین ویژگی آنها دشمنی با هرگونه تحزب علیه حکومت است. جریان جامی بر پنج محور کلی تاکید دارد که عبارتند از: پیروی از کتاب و سنت، سلف صالح، پیروی از ولی امر، بدعت و گمراهی و مخالفت با تحزب.

*********************************

روزنامه خراسان**

دستور فوری دولت برای سرعت در ترخیص کالاهای اساسی

بر اساس ابلاغیه یک مسئول اقتصادی در دولت به تعدادی از سازمان ها و ادارات مربوط در امر واردات کالا که با قید "فوری" ارسال شده، از مدیران مربوط خواسته شده است با توجه به شرایط ویژه کنونی و ضرورت بیش از پیش افزایش سرعت در تامین کالا و تسهیل فرایندهای داخلی، ضروری است صدور گواهی ها و مجوزهای مورد نیاز برای تامین کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز کشور، به فوریت انجام شده و در صورت نیاز حتی شیفت عصر، شب و ایام تعطیل نیز دایر شود.

پیگیری وزرا برای اجرای تاکید روحانی در روز رأی اعتماد

پس از آن که حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور در جلسات مربوط به رای اعتماد به کابینه خود در مرداد سال گذشته، تاکید کرد از وزیر جدید دادگستری، بهبود سازمان تعزیرات را پیگیری خواهد کرد، طبق پیشنهاد تعدادی از اعضای کابینه که به تازگی مورد موافقت مسئولان نهاد ریاست جمهوری نیز قرار گرفته، قرار است به زودی طرح توسعه تشکیلات اداری این سازمان به تصویب دولت برسد تا امکان اجرای وسیع تر و سریع تر انتظارات از این نهاد فراهم شود.

*********************************

روزنامه ایران**

عمل جراحی موسوی و رهنورد توسط وزیر بهداشت

میرحسین موسوی و زهرا رهنورد تحت عمل جراحی آب مروارید قرار گرفتند که این عمل را حسن قاضی‌زاده ‌هاشمی، وزیر بهداشت انجام داده است. به گزارش اعتماد آنلاین، عمل جراحی آنها موفقیت‌آمیز بوده است.

ترامپ: دیدار با روحانی به ایران بستگی دارد

دونالد ترامپ که دوشنبه گذشته، برای دیدار و گفت‌و‌گوی بدون پیش‌شرط با رئیس جمهوری کشورمان اعلام آمادگی کرده بود، دیروز در پیامی توئیتری نوشت: «ایران و اقتصادش بسیار بد و سریع پیش می‌رود! اینکه من دیدار کنم یا نه، مهم نیست، بستگی به آنها دارد!.» با این حال در میان گمانه‌زنی‌های مختلف، روزنامه کویتی الجریده ادعا کرد که ایران شروطی برای گفت‌وگو با امریکا را از طریق عمان به کاخ سفید انتقال داده و امریکایی‌ها هم این شرایط را پذیرفته‌اند. همزمان یک مقام ارشد سازمان ملل در گفت‌وگو با یک رسانه صهیونیستی از احتمال دیدار رؤسای جمهور ایران و امریکا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک خبر داد.

توضیح صرافی انصار

مدیرعامل شرکت صرافی «انصار» خبر روزنامه ایران به نقل از ایرنا را تکذیب کرد. در توضیح سید علیرضا اتابکی با اشاره به خبر روز سه‌شنبه روزنامه ایران مبنی بر اینکه صرافی وابسته به بانک انصار یکی از دو صرافی بزرگی است که در بازار ارز التهاب آفرینی کرده‌اند، آمده است: «از آنجا که صرافی انصار با فعالیت‌ها و خدمات کاملاً شفاف و سالم، همواره به‌عنوان حامی و بازوی بانک مرکزی و دولت محترم و تحت نظارت و هماهنگی مستمر آن بانک عمل کرده است و با عملکرد حرفه‌ای و به دور از هر‌گونه آلودگی و رانت خواری، بویژه در شرایط ملتهب اقتصادی امروز کشور، مانع تلاش‌های سودجویانه عده‌ای معدود شده است و این واقعیت مورد تصدیق صاحبنظران و مسئولان امر نیز می‌باشد، ادعای مطرح شده را صریحاً تکذیب می‌نماید.»

*********************************

روزنامه وطن امروز **

مدعیان حقوق بشر از ایجاد آشوب در ایران حمایت می‌کنند

آیت‌الله آملی‌لاریجانی، رئیس قوه‌قضائیه گفت: امروز که در یمن بیماران و کودکان و زنان مورد هجمه عظیم قرار می‌گیرند، دهان مدعیان حفظ حقوق بشر بسته است اما وقتی به ایران می‌رسند از آشوبگران خیابانی و کسانی که مغازه‌ها را به آتش می‌کشند حمایت می‌کنند. وی با انتقاد از وضعیت حقوق بشر در دنیا گفت: اکنون جنایات جنگی در یمن در حال رخ دادن است. امروز در یمن بیماران، کودکان و زنان مورد هجمه عظیم قرار می‌گیرند و اخیرا هم بیمارستانی مورد حمله قرار گرفت و بیش از 200 نفر کشته شدند. آیت الله آملی‌لاریجانی افزود: آمریکایی‌ها کارهایی در افغانستان و فلسطین انجام دادند تا امروز قراردادهای 25 ساله نفتی امضا کنند. همچنین خلق داعش نمونه بزرگ نقض حقوق بشر توسط آمریکا در دنیای معاصر است. حتی ترامپ در سخنرانی‌های انتخاباتی خود در رابطه با خلق داعش انتقاداتی را به اوباما و کلینتون مطرح کرد اما همین افراد ایران را محکوم به نقض حقوق بشر می‌کنند!

سیاست آمریکا چماق و چماق است نه چماق و هویج

فواد ایزدی، کارشناس مسائل سیاسی گفت: مطرح کردن پیشنهاد مذاکره از سوی ترامپ به دلیل برخی دعواهای داخلی آنها و همچنین به‌کارگیری بحث تبلیغاتی در سطح جهانی است، گویا آمریکا این کار را از اسرائیلی‌ها آموخته که همه جور فشاری را به طرف مقابل می‌آورند و هیچ‌گونه قصد مذاکره‌ای هم ندارند اما اینطور مطرح می‌کنند که می‌خواهند وارد مذاکره شوند. به گزارش مهر، ایزدی خاطرنشان کرد: در این باره توجه داشته باشیم که این سیاست آمریکا در قالب سیاست چماق و هویج نیست، آنها با انجام عملیات روانی اینطور وانمود می‌کنند که فشار و تحریم‌های ما را که دیدید، حالا هویج هم که مذاکره باشد را از سوی ما ببینید، در صورتی که در این داستان ما هویجی نمی‌بینیم، اصل داستان چماق و هویج این است که شما 2 انتخاب دارید اما سیاست آمریکا به واقع چماق و چماق است یعنی آمریکا می‌گوید ما شما را تحریم می‌کنیم و اگر این را نپذیرید باید تسلیم شوید، انتخاب بین تسلیم و تحریم است که هیچ کدام هم گزینه خوبی نیست.

برخی مدیران دولتی کار نفوذی‌های دشمن را می‌کنند

محمدنبی حبیبی، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: ما معتقدیم علاوه بر ضعف‌‌های موجود در تیم اقتصادی فعلی دولت، مدیرانی در همین دولت هستند که کار نفوذی دشمن را انجام می‌دهند. وزارت اطلاعات موظف بوده و هست این اشخاص را شناسایی کند و برخورد لازم را با آنها از طریق قوه‌قضائیه به‌عمل آورده یا بعدا به عمل آورد. وی ادامه داد: به عنوان نمونه ورود بیش از ۶ هزار اتومبیل خارجی آن هم با تقلب در اسناد و مدارک جز با تبانی افرادی در داخل دولت میسر نبوده است. کار غیرقانونی محرزی که صدها میلیارد تومان درآمد نامشروع بادآورده را نصیب چند نفر کرده است. دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: آقای رئیس‌جمهور می‌دانند یا باید بدانند برای معاضدت با ایشان برای حل مشکلات مردم دایره وسیعی وجود دارد که در داخل این دایره افرادی کارآمدتر از تیم موجود اقتصادی هستند. ما دچار قحط‌الرجال نیستیم، همه نیروهای انقلاب آماده کمک به رئیس‌جمهور در این‌باره هستند.

دیدار سفیر ایران در پاکستان با عمران‌خان

سفیر ایران در اسلام‌آباد ضمن حضور در دفتر عمران‌خان، پیروزی «تحریک انصاف» در انتخابات عمومی پاکستان را به او و حزبش تبریک گفت. به گزارش تسنیم به نقل از صفحه رسمی رهبر حزب تحریک انصاف در فیس‌بوک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، «مهدی هنردوست» سفیر کشورمان در اسلام‌آباد با عمران‌خان، رهبر حزب تحریک انصاف که موفق شده است در انتخابات اخیر این کشور پیروز شود دیدار کرد و پیروزی وی را تبریک گفت. هنردوست ضمن ابلاغ پیام تبریک دولت ایران به وی ابراز امیدواری کرد در دولت عمران‌خان ارتباط میان 2 کشور بهتر از قبل شود. وی ضمن آرزوی موفقیت برای رهبر حزب تحریک انصاف ابراز امیدواری کرد روابط برادرانه تهران و اسلام‌آباد گسترش پیدا کند. عمران‌خان نیز ضمن تشکر و قدردانی از تلاش تهران برای تحکیم روابط دوجانبه گفت: برنامه ویژه‌ای برای گسترش روابط با ایران داریم و هیچ مانعی نمی‌تواند باعث کم شدن روابط ما با ایران شود.

***************************************

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات