صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۲  ، 
کد خبر : ۳۱۴۷۹۵

از پروژه استعفای روحانی تا کارنامه‌تراشی

1ـ کارنامه‌تراشی برای همکاری‌های ایران و آمریکا!

روزنامه «آرمان» در یادداشتی به قلم «یوسف مولایی» نوشت: «همکاری ایران و آمریکا در استقرار نظم و ثبات در افغانستان پس از طالبان و رقابت و همکاری در استقرار نظم در عراق پس از سقوط صدام و مبارزه همزمان علیه نیروهای داعش و تکفیری در عراق و سوریه، همسویی و همپوشانی منافع مشترک دو کشور را در بعضی از مسائل منطقه‌ای به تصویر می‌کشد... هم اکنون تنش بین دو کشور افزایش‌ یافته و مناسبات دو کشور وارد مرحله حساسی شده است. به گونه‌ای که دو کشور بین دو گزینه تنش‌زدایی و حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات و یا افزایش تنش و حرکت در مسیر پرخطر و پرهزینه درگیری نظامی باید دست به انتخاب بزنند. گزینه نظامی، بازی با حاصل جمع صفر است. شکست یک طرف در مقابل پیروزی طرف دیگر و یا در بعضی موارد معدود بازی باخت‌ـ باخت است. ولی گزینه مذاکره بازی برد‌ـ برد است!» طرح موضوع مذاکره در وضعیت کنونی با ادعاهای خنده‌دار، مانند همکاری مشترک در مبارزه با داعش بسیار تأمل‌برانگیز است!

2ـ اعمال سلیقه شخصی در برنامه‌های رمضان سیما!

در طول سال‌های متمادی، در لحظات پس از افطار سخنان آیت‌الله مکارم‌شیرازی از شبکه سوم سیما پخش می‌شد؛ اما برخلاف رویه معمول امسال خبری از پخش این آیتم در شبکه سه نبود تا اینکه روابط عمومی شبکه قرآن اعلام کرد: «مباحث آیت‌الله مکارم‌شیرازی با موضوع دعای مکارم‌الاخلاق صحیفه سجادیه، در ایام ماه مبارک رمضان و در ساعت ۲۱:۳۰ از این شبکه پخش می‌شود.» گفتنی است، چندی پیش آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پاسخ به استفتایی شرکت در برخی برنامه‌های صداوسیما به ویژه «برنده باش» شبکه سه را حرام اعلام کرده بود. موضوعی که به شکل دیگری از سوی رهبر معظم انقلاب هم مورد نکوهش قرار گرفت. شنیده‌ها حاکی است پخش نشدن سخنان آیت‌الله مکارم‌شیرازی با استفتای صورت گرفته و پاسخ این مرجع بی‌ارتباط نیست. اگر این موضوع صحت داشته باشد، باید رئیس رسانه ملی جلوی این‌گونه اعمال سلیقه‌ها و شخصی کردن مسائل را از سوی برخی مدیران شبکه‌ها بگیرد.

3ـ پروژه استعفای روحانی روی میز اصلاح‌طلبان!

«سعید حجاریان» فعال اصلاح‌طلب و از متهمان فتنه ۸۸ به تازگی در یادداشتی که در جدیدترین شماره نشریه «صدا» و با عنوان «کدام اصلاح‌طلبی؟ کدام بقا؟» منتشر شده، با اظهار نگرانی درباره وضعیت اصلاح‌طلبان می‌نویسد: «پس از انتخابات سال ۸۸ طوفانی پدید آمد و کسی در اردوگاه اصلاح‌طلبی سر خود را پایین نگه داشت؛ اما هزینه‌های بسیاری بر این جریان وارد آمد و تا امروز، همچنان شرایط پیش از 88، مهیا نشده است.» حجاریان همچنین مدعی وجود حاکمیت دوگانه در کشور شده و می‌نویسد: «شاید تمهید «حاکمیت یگانه» و پایان دادن به این معضل، از معبر استعفای رئیس‌جمهور و برگزاری همزمان دو انتخابات در اسفند ماه سال جاری بگذرد تا نتیجتاً، مجلس و دولتی همسو با رؤسای همسوتر بر مصدر امور قرار بگیرند.»

4ـ اگر مردم خودرو نخرند قیمت‌ها تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد

محمدرضا منصوری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: می‌شد قوانین سختی برای خرید و فروش خودرو قرار داد، مثلاً می‌شد تعرفه‌های بالایی برای فروش خودرو در نظر گرفت یا فروش خودرو برای کسانی که خودرو صفر می‌خرند تا چند سال ممنوع شود تا مصرف‌کننده واقعی صاحب خودرو شود؛ ولی چون حرکتی انجام نشده، مردم می‌توانند با نخریدن تقاضا را کاهش دهند تا دلالانی که خودرو را می‌خرند و دپو می‌کنند نتوانند قیمت‌ها را افزایش دهند. وی افزود: مردم فعلاً از خرید خودرو خودداری کنند تا قیمت به صورت عاقلانه و معقول اصلاح شود و عرضه و تقاضا متعادل شود. این کار می‌تواند قیمت‌ها را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات