«کنث مککنزی»، فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در غرب آسیا امروز چهارشنبه با متهم کردن ایران به «رفتاهای مخرب» در منطقه مدعی شده «دامنه و شدت» این رفتارها افزایش یافته است.
او که در یک ویدئو کنفرانس با اندیشکده «شورای ملی روابط آمریکا-کشورهای عربی» صحبت میکرد در توضیح درباره این ادعا مدعی شده «گروههای نیابتی ایران» در عراق، ۵۰ حمله راکتی علیه پایگاههای آمریکا و نیروهای ائتلاف انجام دادهاند.
مککنزی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت که کشورش به دنبال جنگ با ایران نیست. او گفت سیاست فشار حداکثری بعد نظامی ندارد.
کنثمککنزی با وجود این گفت چنانچه ایران وارد «دور فزاینده رفتارهای تنشزا با ایالات متحده شوند»، «سرانجام کار برایشان خوشایند نخواهد بود.»
او گفت: «ایران از عراق به عنوان میدان جنگ نیابتی خود علیه ایالات متحده استفاده میکند و هدف نهاییاش اخراج آمریکا از عراق و منطقه است.»
رئیس تروریستهای سنتکام در بخش دیگری از این ادعا گفت: «سیاست فشار حداکثری هیچ مولفه نظامی ندارد. فشار حداکثری، کاملا یک رویکرد دیپلماتیک و اقتصادی است.»
او در ادامه ادعاهایش گفت آمریکا وابستگی خود به نفت منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) را کاهش داده است.
مککنزی گفت: «زمانی این استدلال مطرح میشد که تنها دلیل حضور آمریکا در خاورمیانه به خاطر نفت این منطقه است. اگر امروز به واقعیتها بنگرید، ما به طرز محسوسی وابستگیمان به نفت خاورمیانه را کاهش دادهایم.»
وی در ادامه تصریح کرد: « با آنکه ما وابستگیمان به نفت این منطقه را کاهش دادهایم هیچ شکی وجود ندارد که قیمت نفت به عرضه ایمن این محصول در دنیا بستگی دارد.»
رئیس تروریستهای آمریکایی در غرب آسیا مدعی شد که ایران امنیت عرضه نفت در دنیا را به خطر میاندازد. او گفت: «تهدیدی دیرینه علیه ثبات منطقه وجود داشته که از ایران نشأت میگیرد. ایران با انجام فعالیتهای مخرب از هنجارهای بینالمللی سرپیچی کرده است.»
دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریمها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاستهایی تحریکآمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.
ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.
در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده میگذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ از سوی گروههای مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.
منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بیمورد تنشها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کردهاند.