در نخستین روزهای عملیات طوفان الاقصی، واشنگتن برای دلگرمی دادن به رژیم صهیونیستی که در شوک حمله بی سابقه مقاومت فلسطین قرار داشت نمایش تبلیغاتی با عنوان حمایت نظامی مستقیم از این رژیم به راه انداخت.
نیروی دریایی امریکا اقدام به اعزام ناوگروه هواپیمابر "جرالد فورد" به شرق دریای مدیترانه و فاصله ۴۰۰ کیلومتری از سواحل لبنان کرد؛ با این مضمون که در صورت وقوع جنگ تمام عیار اقدام به عملیات نظامی مشترک با اسرائیل خواهند کرد.
کمی بعد اعلام شد که ناوگروه هواپیمابر "آیزنهاور" و ناو بالگردبر آبی خاکی "باتان" نیز به مدیترانه اعزام خواهند شد؛ نمایشی که موجب شد برخی به اشتباه تصور کنند امریکا در صورت وقوع درگیری میان اسرائیل و حزب الله لبنان قصد دخالت مستقیم در این نبرد را خواهد داشت.
اما اخباری که از سوی منابع غربی نظیر وال استریت ژورنال یا نیویورک تایمز از جلسات مشترک میان امریکا و اسرائیل منتشر می شد نشان می داد دولت بایدن بارها به تل آویو اعلام کرده از باز کردن یک جبهه جدید در شمال سرزمین های اشغالی خودداری کرده و تنها روی حملات به مقاومت فلسطین در نوار غزه متمرکز شود؛ امریکایی ها به خوبی می دانند که ارتش رژیم صهیونیستی در حالی که اقدام به حمله زمینی به نوار غزه کرده باشد توانایی نبرد همزمان با رقیبی چندین برابر قوی تر در جبهه شمالی را نخواهند داشت.
نیروی دریایی امریکا آماده عقب نشینی می شود
وزارت دفاع امریکا مدعی است در شب ۱۹ اکتبر ناوشکن USS Carney نیروی دریایی این کشور حمله موشکی و پهپادی بزرگی را در دریای سرخ خنثی کرده است.
امریکایی ها بدون اینکه مدارک و تصاویر موثقی از ادعای خود منتشر کنند می گویند انصارالله یمن ۴ تیر موشک کروز و ۱۵ فروند پهپاد انتحاری را به سمت خاک سرزمین های اشغالی (احتمالا پایگاه دریایی بندر ایلات) شلیک کرده است اما ناوشکن مربوطه که شمال دریای سرخ حضور داشته اقدام به رهگیری پرتابه ها با موشک های پدافندی SM-۲ و جلوگیری از وقوع فاجعه برای اسرائیل شده است.
اگرچه تا کنون شواهدی برای اثبات ادعای امریکا وجود ندارد، اما در صورتی که فرض را بر وقوع چنین حمله ای بگذاریم این مسئله نشان می دهد که استراتژی هوشمندانه مقاومت در منطقه هرگز به ارتش امریکا اجازه نخواهد داد با تمرکز قوای خود در نزدیکی اسرائیل اقدام به دفاع از این رژیم در راه عملیات زمینی علیه نوار غزه کند.
در حالی که قرار بود ۳ ناوگروه هواپیمابر و ۱ ناو بالگردبر در دریای مدیترانه مستقر شده و به حمایت از اسرائیل بپردازند، اکنون ناوگروه "باتان" در دریای سرخ مستقر شده تا مانع از حملات احتمالی از خاک یمن به سمت اسرائیل شود و بنابر اعلام رسمی لوید آستین وزیر دفاع امریکا، ناوگروه آیزنهاور نیز با دستور بازگشت به آبهای اقیانوس هند و دریای عمان مواجه شده است تا اکنون تنها ناوگروه جرالد فورد در شرق دریای مدیترانه حضور داشته باشد.
انتقال گسترده سامانه های پدافندی از ترس حملات مقاومت
با افزایش تهدیدات و رجزخوانی های رژیم صهیونیستی به ویژه پس از جنایت وحشیانه حمله به بیمارستانی در نوار غزه، فعالیت گروه های مقاومت برای کمک به رزمندگان فلسطینی در سطح منطقه شدت گرفته است.
این حملات موجب وحشت فرماندهان نظامی امریکایی شده است؛ لوید آستین وزیر دفاع امریکا اعلام کرد یک آتشبار سامانه پدافندی "تاد" و چند گردان سامانه پاتریوت برای تقویت دفاع هوایی پایگاه های ارتش امریکا به منطقه عملیاتی سنتکام در خاورمیانه ارسال خواهند شد.
به نظر می رسد فرماندهان امریکایی پیش بینی می کنند در صورت آغاز حمله زمینی صهیونیست ها به نوار غزه، سطح حملات به قوای امریکایی در منطقه بالاتر رفته و علاوه بر پهپاد یا راکت سبک امکان شلیک موشک های بالستیک، کروز یا راکت های سنگین و دوربرد به محل حضور نظامیان امریکایی نیز متحمل خوهد بود.