سمنان >>  عمومی >> اخبار ویژه
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷  ، 
کد خبر : ۳۶۷۰۲۵
قسمت نخست گفتگو با حجت‌الاسلام «هادی ابراهیمی» در سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی

«طوفان‌الاقصی» مسئله فلسطین را به مسئله اول جهان تبدیل کرد

حجت‌الاسلام «هادی ابراهیمی» گفت: «مطرح شدن مجدد مسئله فلسطین به عنوان مسئله اول جهان، نه جهان اسلام بلکه فراتر از جهان اسلام که باعث آگاه شدن کشور‌ها خصوصاً جوانان در دانشگاه‌های کشور‌های غربی نسبت به این قضیه شد و اعتراض به عملکرد رژیم صهیونیستی به اوج خود رسید.»

پانزدهم مهرماه سال گذشته عملیات طوفان‌الاقصی توسط حماس در سرزمین‌های اشغالی آغاز شد. این عملیات واکنشی بود به بیش از یکصد سال استعمارگری بریتانیا و صهیونیست‌ها علیه یک ملت. ملت فلسطین در یک تجربه تاریخی به این نقطه رسید که برای از دست ندادن سرزمین، هویت و ارزش‌هایش راهی جز آغاز یک طوفان ندارد. به همین مناسبت گفتگویی با حجت‌الاسلام «هادی ابراهیمی»، معاون سیاسی سپاه قائم آل محمد(ص) استان سمنان انجام داده‌ است که تقدیم حضور علاقه‌مندان می‌شود.

دستاوردهای بی‌شمار طوفان‌الاقصی برای مقاومت

نکته‌ای که در مورد عملیات طوفان‌الاقصی در یک سالگی وجود دارد دستاوردهای بی‌شمار این عملیات برای مقاومت است. اگر بخواهم به طور مختصر و دسته‌بندی شده عرض کنم شاید بهترین دستاورد، وحدت ساحات است که اتفاق افتاد؛ به این معنا که برای اولین بار در طول تاریخ، تمام گروه‌های مقاومت از یمن گرفته تا عراق، لبنان، ایران، حشدالشعبی و حشدالوطنی علیه رژیم صهیونیستی وارد عمل اجرایی شدند. یعنی با فرماندهی واحد، بدون هیچ‌گونه اختلاف نظر، تحت حمایت یکدیگر و با قدرت را می‌توان بزرگترین دستاورد این عملیات دانست. دستاورد‌های دیگری که می‌توانیم نام ببریم: انزوای رژیم صهیونیستی در جهان، مطرح شدن مجدد مسئله فلسطین به عنوان مسئله اول جهان، نه دنیای اسلام بلکه فراتر از دنیای اسلام، آگاه شدن کشور‌ها خصوصاً جوانان مانند آنچه در دانشگاه‌های کشور‌های غربی نسبت به این قضیه و اعتراض به عملکرد رژیم صهیونیستی، نمایان شدن خوی ددمنشانه غیرانسانی و غیربشری، تجاوز به زن، کودک، مجروحین و سال‌خوردگان، قحطی خودساخته و گرسنگی و رفتار ناجوانمردانه با اسرا است. یکی دیگر از این دستاوردها اختلاف نظر شدید بین سران رژیم صهیونیستی در کابینه و هم بین متحدان درجه یک آنها مثل انگلستان، فرانسه و ایالات متحده شاهد هستیم، به‌طوری که بعضی از آنها از ارسال تسلیحات به سرزمین‌های اشغالی خودداری کرده‌اند.

انزوای رژیم غاصب پس از طوفان‌الاقصی

از لحاظ اقتصادی، طبق آخرین آماری که ما داریم این عملیات تا امروز نزدیک به ۶۳ میلیارد دلار برای رژیم اشغالگر هزینه داشته است. اسرائیل تقریباً اکثر درآمدش از صادرات تکنولوژی محور است و ما تعطیلی این شرکت‌ها و خروج مهندسین، نخبگان و دانشمندان آنها از اراضی اشغالی ضرر بسیار زیادی به پیکره رژیم وارد کرده است. توقف شهرک سازی‌ها اتفاق افتاده، آنها قرار بود مردم غزه را چادرنشین کنند اما حالا برعکس شده و خودشان چادر‌نشین شده‌اند. سران رژیم صهیونیستی عنوان می‌کردند حزب‌الله باید ۷۰ کیلومتر از مرز ما فاصله بگیرد اما الان خودشان مجبور شده‌اند شهرک‌های حاشیه مرز را تخلیه کنند و به عمق بروند. مهاجرت معکوسی که در اراضی اشغالی اتفاق افتاده نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر یا مهاجرت کرده‌اند و یا در شرف مهاجرت قرار دارند. عدم ورود گردشگران به اسرائیل که حدوداً ۹۰درصد کاهش داشته و درآمد عظیمی را از این طریق از دست داده‌اند. تحریم کالا‌های رژیم صهیونیستی، از کار انداختن بنادر آنها، عدم امنیت روانی برای شهرک‌نشینان و لغو پرواز‌های متعدد از کشور‌های دیگر به اسرائیل. انزوای رژیم صهیونیستی به طوری که وقتی نتانیاهو می‌خواهد در سازمان ملل صحبت کند بسیاری از کشورها به نشانه اعتراض سالن را ترک می‌کنند.

تغییر وضعیت منطقه به نفع مقاومت

ما اعتراضات و اعتصابات داخلی اراضی اشغالی را هر شب در تل‌آویو می‌بینیم. خودشان می‌گویند که از هفت جهت ایران ما را محاصره کرده و دارد به ما ضربه می‌زند. روند اضمحلال این رژیم به شدت شتاب گرفته و باید گفت اینها دستاورد‌های طوفان‌الاقصی است که ما داریم می‌بینیم. واقعاً عاملان عملیات طوفان‌الاقصی فکر نمی‌کردند که این همه دستاورد بعد از این عملیات داشته باشد. یعنی آماده روی ریل مسیر نابودی با دست خودشان با کمترین هزینه دارد این مسیر طی می‌شود. کشته‌هایی که دارند با وجود سانسور‌های شدید خبری، فقط در عملیات اربعین حزب‌الله طبق گزارش اندیشکده‌ها بیست و دو کشته و هفتاد و یک زخمی که این هم دروغ است و تلفات آنها را باید چند برابر این بدانیم. رژیم غاصب برای آزاد کردن دو اسیر خود جنگ سی و سه روزه راه انداخت که بتواند اسرای خود را برگرداند، اما الان در یک عملیات حزب‌الله بیست و دو کشته می‌دهند. در جنگ شش روزه مگر ندیدیم چهار لشکر کشور‌های عربی در شش روز از آنها شکست خوردند و حال تئوری شکست‌ناپذیری ارتش چهارم جهان، قدرت عجیب امنیتی همه از بین رفته است و وضعیت تغییر کرده و می‌توانیم بگوییم اینها همه از دستاورد‌های طوفان‌الاقصی است.

وحدت جهان اسلام، صهیونیست‌ها را مجبور به آتش‌بس می‌کند

بزرگ‌ترین نقطه ضعف امروز جهان اسلام، عدم وحدت نظر در مقابل رژیم صهیونیستی و برخورد کشور‌های زیادی من جمله ترکیه و آذربایجان با این قضیه است. با وجود اینکه در حرف به رژِم غاصب توهین و انتقاد می‌کنند، ولی در عمل حدود ۷۰درصد انرژی رژیم صهیونیستی از آذربایجان و ترکیه تامین می‌شود. وقتی این انرژی قطع گردد یعنی تمام حیاتش از بین می‌رود. مردم غزه بدون آب و غذا هستند اما مواد غذایی از ترکیه به سمت اراضی اشغالی ارسال می‌شود. من یادم نمی‌رود که وقتی تصویری از سربازان اسرائیلی را در خانه‌ای در غزه نشان ‌می‌دادند، آب معدنی ترکیه در دستانشان بود. اگر امروز کشور‌های مسلمان به این نتیجه برسند که می‌توانند بدون هیچ‌گونه هزینه‌ای شریان‌های حیاتی رژیم صهیونیستی را در عمل قطع کنند، بسیاری از این فشار‌ها از مردم غزه کم می‌شود، حتی رژیم صهیونیستی مجبور به آتش‌بس می‌شود. اما شما می‌بینید حتی کم هم نمی‌کنند، ترکیه می‌آید عدم صادرات بعضی از کشور‌های اسلامی به اسرائیل را جبران می‌کند، یعنی هرجا هم که نقطه ضعف دارد، محرمانه جبران می‌کند. چرا؟ می‌خواهد مثلاً تراز مالی‌اش را بالا ببرد و تولید ناخالص ملی‌اش را افزایش دهد با وجود اینکه داعیه‌دار امپراتوری کشور‌های اسلامی است.

کشورهای منطقه مانند یمن اقدام کنند

به نظر می‌رسد تحرکی که شهید امیرعبداللهیان، دیپلمات انقلابی ما شروع کرده بود و الان هم بسیار خوب آقای عراقچی دارد پیگیری می‌کند باید ادامه پیدا کند تا شریان‌های حیاتی رژیم کاملاً قطع شود. اگر نشد باید کاری که یمن انجام داد و بنادر رژیم غاصب را بست، توسط همه کشورهای مسلمان انجام شود. اگر ترکیه و آذربایجان هم کمی همراهی می‌کردند، سه ماهه جنگ تمام می‌شد. جالب است این را هم بدانیم که ما نمی‌توانیم مدعی شویم به حمایت از فلسطین، درصورتیکه کالا‌هایی که تحت لیسانس رژیم صهیونیستی است در کشور خودمان تولید شود. باید از خودمان شروع کنیم. در حال حاضر روسیه و خیلی از کشورهای اروپایی این محصولات را در کشورشان محدود کرده‌اند، ولی ما هنوز نتوانستیم به این سمت برویم.

صهیونیست‌ها به هیچ‌یک از اهداف خود دست پیدا نکرده‌اند

ما باید این را بدانیم که عملیات حماس و گروه‌های مقاومت، بعدازظهر هفتم اکتبر تمام شد. این چیزهایی که داریم می‌بینیم، پاتک دشمن است به تک حماس که یک سال هم طول کشیده است و این پاتک به یمن، لبنان، سوریه و عراق هم رسید. دشمن وقتی هشتم اکتبر شروع به پاسخ دادن کرد، خب اول حمله هوایی را شروع کرد و بعد شروع کرد به حمله زمینی به هدف‌هایی که مشخص کرده بود؛ اولین هدف حذف فیزیکی رهبران حماس، دومین هدف عدم تسلط حماس بر نوار غزه و استقرار مثلاً نیرو‌های اسرائیلی یا نیرو‌های حافظ صلح و جدا کردن شمال غزه از جنوب، به گفته خودشان، چون نوار غزه از پنج شهر تشکیل می‌شود. هدف سوم آزاد کردن اسرای خود و چهارمین هدف هم قطع حملات موشکی حماس به سرزمین‌های اشغالی بود. خب الان یک سال گذشته است، به کدام یک از اهدافشان دست پیدا کرده‌اند. رهبران حماس که هستند، عدم کنترل حماس بر نوار غزه که دومین هدفشان بود، همین الان ۸۹درصد از مردم آواره غزه در اردوگاه نصیرات می‌گویند: بهترین اداره کننده غزه بعد از جنگ هم حماس است و همین الان هم دارند دستورات آنها را اجرا می‌کنند. سومین هدفشان آزادسازی اسرا بود که بیش از ۱۲۰ اسیر هنوز در اسارت حماس هستند. هدف چهارمشان هم عدم حمله موشکی حماس بود که چند شب پیش، حماس حمله موشکی به اراضی اشغالی داشت. پس به هیچ کدام از اهداف معین شده خودشان در غزه نرسیدند. در جا‌های دیگر گفتند: عدم درگیری با حزب‌الله و عدم گشودن جبهه جدید اما می‌بینیم که در آنجا هم درگیر شده و جبهه جدیدی باز شده است.

خدا را شکر که بچه‌های غزه راحت خوابیدند

درخصوص یمن هم باید بگوییم که بعد از هشت سال جنگ، گروه ۵۳ هزار نفری طایفه حوثی پیروز می‌شوند البته با حمایت مردم مقاومشان و چنان اراده و ایمانی دارند که تمام کشور‌های جهان نمی‌توانند امپراتوری دریایی را بر آنها تسلط بدهند و تاکنون حدود ۱۸۸ کشتی‌ای که قصد ورود به بنادر رژیم غاصب را داشته‌اند، توسط یمنی‌ها مورد اصابت موشک قرار گرفته‌اند. وقتی رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت در واکنش به حملات یمن، آنها را بمباران کند، یک شب تا صبح یمن را بمباران کرد. فردای آن روز یک مصاحبه‌ای با عبدالملک‌بدرالدین عزیز گرفتند که دیشب تا صبح بمباران شدید، گفت: «خدا را شکر می‌کنم که دیشب بچه‌های غزه راحت خوابیدند و جنگنده‌ها بمب را بر سر ما ریختند.» این تفکر پیروز است، چه کشته شود چه بکشد. وقتی گفتند چرا حزب‌الله شروع کرده به حمله کردن؛ البته حزب‌الله قواعد را رعایت می‌کرد، هنوز که هنوز است حزب‌الله خانه‌ها را نمی‌زند و فقط دکل‌ها و تجمع نظامیان را می‌زند، حزب‌الله اهدافش را این‌گونه اعلام کرد: «مشغول سازی حداقل دو لشکر از هفت لشکر رژیم صهیونیستی به این قسمت و کم کردن فشار روی نوار غزه.» درخصوص سوریه هم باید بگویم که با وجود اینکه کشوری جنگ زده است، میزبان آوارگان لبنانی شده است. سوریه‌ای که در یک شبانه‌روز سه ساعت برق دارد و هرچه نفت دارد آمریکا غارت می‌کند و هنوز گروه‌های متفاوت از ترکیه، داعش، النصره و مخالفین اسد یک گوشه‌ای از کشور حضور دارند. بقیه را هم که هر زمان برسد اسرائیل بمباران می‌کند. ولی با این وضعیت باز هم حاضر شده است به مقاومت کمک کند.

ادامه دارد...

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات