پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
تاریخ انقلاب اسلامی با داستان ترور گره خورده است. از همان هفتههای پیروزی انقلاب بود که تروریستها زدن بازوان فعال انقلاب را نشانه رفتند، با آن امید که با حذف فیزیکی یاران امام(ره)، ایشان را در مدیریت انقلاب بییاور کنند!
دشمنان این ملت هر وقت توان مقابله مستقیم با توانمندیهای جمهوری اسلامی و ملت ایران را نداشتهاند، از کثیفترین و ناجوانمردانهترین راهها برای مقابله بهره جستهاند که شاید در صدر همه آنها خط ترور باشد. در همان ابتدای انقلاب، آنگاه که توان مقابله فکری با نظام اسلامی را نداشتند، گلوله را بر پیشانی مغز متفکر و ایدئولوگ بزرگ انقلاب اسلامی نشانه رفتند و آیتالله شهید مرتضی مطهری را به شهادت رساندند! در همین روند بود که دکتر مفتح، دکتر بهشتی، برخی از ائمه جمعه و ... یکی پس از دیگری به شهادت رسیدند!
بزرگان دستگاه قضایی جمهوری اسلامی نیز همواره در صدر فهرست ترور جریانهای تروریستی بودهاند؛ چرا که شمشیر عدالتگستر جمهوری اسلامی بسیاری از جنایتکاران این گروهکهای تروریستی را به سزای اعمالشان رسانده است.
در این مسیر، خون پاک ۷۷ قاضی و بیش از ۳۰۰ عضو دستگاه قضائی کشور در این سالها مظلومانه ریخته شده است که در میان آنها میتوان از بزرگانی، چون آیتالله بهشتی، شهید علی قدوسی دادستان کل انقلاب، شهید موسی نوری قلعهنو دادستان زابل، شهید اسدالله لاجوردی رئیس سازمان زندانها، و ... یاد کرد. فهرست بلندپایهای که در پایان آن نام دو شهید بزرگوار حجج اسلام «علی رازینی» و «محمد مقیسه» نیز به تازگی افزوده شده است!
بدون شک، همانطور که دیروز گروهک تروریستی منافقین به مثابه عملههای بیگانگان عمل میکرد، امروز نیز در سناریویی در خدمت استکبار جهانی خط ترور دو قاضی انقلابی کلید خورده است. این سوژه به خوبی حکایت از آن دارد که دشمنان جمهوری اسلامی بار دیگر از رویارویی با نظام و ملت ایران کم آورده و بریده از همه جا به خط ترور روی آوردهاند!
در کنار خط ترور فیزیکی، ضربه زدن به افکار عمومی نیز در قالب جنگ شناختی کلید خورده است تا تلاش کند دستان آلوده به خون تروریستها را تطهیر کند، که در برابر آن باید هوشیار بود و اجازه نداد جای جلاد و شهید عوض شود. ترور این دو قاضی وارسته و شجاع، آغاز خط ترور نبوده و پایان آن نیز نخواهد بود. در این میان این وجدان و افکار عمومی جامعه است که باید مراقب باشیم در پروپاگاندای رسانه ترور نشود و اجازه ندهند قاتلان، فاتحان میدان شوند!
(مهدی سعیدی)
▼ گزارش روز
نشانههای یک شکست!
رژیم صهیونیستی پس از نزدیک به 16 ماه مجبور شد برای آزاد کردن گروگانهای صهیونیست با حماس پای میز مذاکره بنشیند و جنگ غزه به طور رسمی پس از ۴۷۱ روز متوقف شد و مردم قهرمان غزه پس از بیش از ۱۵ ماه مقاومت و ایستادگی به منازل ویران شده خود بازگشتند. در این میان، در پی برقراری آتشبس در غزه میتوان شکست رژیم صهیونی در جنگ غزه را با چند دلیل و برهان واضح به اثبات رساند.
۱ـ تغییر نکردن روحیه و اراده مقاومت ملت فلسطین: به اذعان محافل و رسانههای عبری، صحنههایی که از غزه مخابره میشود، بسیار عجیب است و فلسطینیها با برافراشتن پرچمهای خود بر فراز آوار منازل ویران شده خود جشن پیروزی میگیرند. به اذعان صهیونیستها، تصاویر منتشر شده از غزه، این مسئله را نشان میدهد که اراده فلسطینیان با وجود جنگ خانمانسوز و وحشیانه هرگز شکسته نمیشود.
۲ـ محقق نشدن واضح اهداف اعلامی جنگ از سوی نتانیاهو: سخنرانیهای مکرر «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی درباره اهداف جنگ، بیانکننده واقعیت شکست رژیم صهیونیستی است. جایی که نه جنبش حماس از بین رفته، نه مقاومت فلسطین ریشهکن شده و نه حاکمیتی جدید بر غزه تحمیل شده است. محقق نشدن حتی یکی از اهداف جنگ علیه غزه در شرایطی رخ داد که نتانیاهو هم اکنون در برابر جامعهای یکپارچهتر و متحدتر فلسطینی قرار گرفته است.
۳ـ انزوای بینالمللی تلآویو و افزایش نفرت عمومی از اشغالگران: با توجه به انتقادهای گسترده از نقض حقوق بشر و ویرانی بزرگی که در غزه از سوی رژیم صهیونیستی ایجاد شده، وجهه این رژیم در صحنه بینالمللی بسیار تیرهتر و بدتر از گذشته شده است و جنایتکاران صهیونیست در روز پس از توقف جنگ، با خشم بیسابقه مردم جهان و افکار عمومی بینالمللی مواجه هستند.
4ـ حکم بازداشت جانیان صهیونیست: احکام بازداشت سران صهیونیست، از جمله بنیامین نتانیاهو و یوآف گالانت، نخستوزیر و وزیر جنگ این رژیم از سوی دیوان کیفری بینالمللی، ضربه سختی به سیاستهای تلآویو، به ویژه شخص نتانیاهو و همپیمانان وی به شمار میآید.
۵ـ تشدید شکافهای داخلی در سرزمینهای اشغالی: جامعه صهیونی در نتیجه رخدادهای اخیر مربوط به جنگ دچار اختلافات عمیقتری شده است. تشدید انتقاد بخش بزرگی از جامعه صهیونی از ادامه جنگ غزه، تنها به افزایش شکاف داخلی در سرزمینهای اشغالی منجر شده است و حالا هم پس از توقف جنگ نتانیاهو باید شکافهای درون کابینهای، به ویژه جدا شدن «ایتماربنگویر» وزیر امنیت داخلیاش را مهار کند؛ رخدادی که کابینه وی را در خطر فروپاشی قرار داده است. (محمد علوی)
▼ خبر ویژه
حماس قدرتمندتر از قبل 7 اکتبر
براساس گزارش رسانههای عبری و کارشناسان نظامی، میزان جذب نیروهای جدید حماس بهطور چشمگیری افزایش یافته است. تا جایی که «گرشون هاکوهن» فرمانده سابق ارتش رژیم صهیونیستی تأکید کرد: «حماس تنها یک سازمان نظامی نیست، بلکه سازمانی مردمی، ملی و مذهبی است که از طریق قلبها نفوذ میکند.» کمیته مسائل خارجی و نظامی کنست به تازگی اعلام کرده است، حدود ۲۰ تا ۲۳ هزار نیروی فلسطینی در غزه فعالند. از این تعداد، حدود 9 هزار نفر عضو گردانهای سازمانیافته حماس و حدود 7 هزار تا 10 هزار نفر به صورت غیرسازمانیافته فعالیت دارند. «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نیز اذعان کرد، مقاومت فلسطین توانسته تلفات نیروهایش را جبران کند. همچنین تحلیلگران نظامی اذعان دارند، نیروهای حماس از ایمان و آرمانهای اسلامی و ملی انگیزه میگیرند. به گفته هاکوهن: «افرادی که به خدمت حماس میپیوندند، این کار را از روی ایمان انجام میدهند، نه فقط برای تأمین معیشت» و به نظر می رسد این ویژگی، قدرت بسیج مردمی حماس را دوچندان کرده است.
▼ اخبار
گرای ضعف به دشمن!
«حسین مرعشی» دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی در یک سخنرانی با دادن گرای خطرناک و غلط به آمریکاییها، گفته است: «ورقهای اصلی خود را در منطقه از دست داده و چارهای جز مذاکره با آمریکا نداریم.» البته او این مذاکره را دیر هنگام خوانده و نوشته است: «در شرایط فعلی هر نوع گفتوگویی به ضرر ایران است. ایران دیگر برگ لبنان، عراق، سوریه و روسیه را ندارد. بله مقاومت ریشهدار است و میماند؛ اما زمان میخواهد. ما باید به موقع گفتوگو و مصالحه میکردیم. امروز باید مقدار زیادی صبوری و متانت داشته باشیم؛ لذا به هیچ عنوان گفتوگوی زودهنگام و گفتوگویی که ما بخواهیم آغازگر آن باشیم، به نفع ایران نیست. الان وقت وفاق آقای پزشکیان است و همه باید پشت سر رهبری و رئیسجمهور باشند. هر نوع علامتی از داخل که منجر به امیدوار کردن دشمن باشد، به ضرر ایران است.»
من حتی یک دقیقه هم در شهرکهای اطراف غزه نمیمانم
«شای بیخور» روزنامهنگار و تحلیلگر صهیونیست در اظهاراتی عنوان کرد، با بازگشت حماس، همه چیز در غزه به حالت عادی برگشته است! وی ضمن اظهار حیرت درباره وضعیت فعلی غزه، گفت: «پلیس و نیروهای نظامی حماس در سراسر نوار غزه حضور دارند و به عنوان قهرمانان مورد استقبال قرار میگیرند. همه با لباسهای زیبا و ماشینهای جدید دیده میشوند. شاید اصلاً جنگی در کار نبوده و همه اینها فقط یک دروغ بزرگ بوده است؟» وی در ادامه افزود: «آیا شما هم شاهد «روز پس از جنگِ معروف» هستید؟ حماس بازگشته و با بازگشت آن، همه چیز به حالت عادی برگشته است. حالا سؤال اینجاست: چه زمانی به شهرکهای اطراف غزه حمله خواهند کرد؟» تحلیلگر صهیونیست با بیان ترس خود از انتقام احتمالی مقاومت به خاطر جنایات و نسلکشی ارتش اشغالگر در غزه، گفت: «من حتی یک دقیقه هم در شهرکهای اطراف غزه نمیمانم، زیرا انتقام فلسطینیان وحشتناک خواهد بود.»
وزیر خارجه دولت ترامپ کیست؟
سنای آمریکا با 99 رأی موافق و بدون رأی مخالف، «مارکو روبیو» را که فردی سختگیر در قبال چین و حامی سرسخت اسرائیل شناخته میشود و همواره سیاستهای ضدایرانی بسیار تندی را دنبال میکند، به عنوان وزیر خارجه تأیید کرد. طبق گزارش خبرگزاری «رویترز»، روبیو اولین فرد از نامزدهای کابینه ترامپ بود که تنها چند ساعت پس از آنکه رئیسجمهور برای دومین دوره ریاست جمهوری خود در کاخ سفید سوگند یاد کرد، در سنا تأیید شد. روبیو 53 ساله، منتقد سرسخت چین و حامی پروپاقرص رژیم صهیونیستی از خانواده مهاجران کوباست که با وجود این موضوع، خواستار اقداماتی سختگیرانه علیه این جزیره و متحدان آن از جمله دولت رئیسجمهور ونزوئلا، «نیکولاس مادورو» شده است. روبیو سیاستهای بسیار ضدایرانی دنبال میکند و بارها ادعاهایی بیاساس علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است و در یکی از جلسات تأیید صلاحیت خود در کنگره با اتهام زنی به ایران گفت: «چیزی که تحت هیچ شرایطی نمیتوان اجازه آن را داد، ایران مجهز به سلاح هستهای است.»
اروپا باید بیدار شود!
به گزارش نشریه «نیوزویک»، مکرون در جریان سخنرانی سالانه سال نو خود در فرماندهی پشتیبانی دیجیتال و سایبری ارتش این کشور با اشاره به نارضایتی ترامپ از بودجه دفاعی اندکی که کشورهای اروپایی برای امنیت خودشان هزینه میکنند، یادآور شد: «این رویکرد رئیس جمهور آمریکا زنگ هشداری است تا اروپا بیدار شود؛ چرا که به دلیل تغییرات مورد انتظار در سیاست خارجی واشنگتن، لزوم کاهش اتکا به ایالات متحده برای تأمین امنیت اروپا امری اجتناب ناپذیر است.» وی در ادامه با تأکید بر لزوم افزایش بودجه دفاعی کشورهای اروپایی و تقویت تواناییهای دفاعی آنها، خاطرنشان کرد: «آیا در صورت بروز شرایطی که منجر به خروج ناوهای جنگی ایالات متحده از دریای مدیترانه یا انتقال مرکز ثقل و تمرکز استقرار نیروهای آمریکایی به اقیانوس آرام شود، اروپا از آمادگی لازم برای مقابله با خطرهایی که آن را تهدید میکند، برخوردار است؟» به نوشته این روزنامه بریتانیایی، همپیمانان غربی ایالات متحده برای بازگشت «دونالد ترامپ» آماده شدهاند و با وجود امیدواری اما درکل برای بدترین اتفاقاتی که ممکن است آشوبزا و گیجکننده باشد، آمادگی ندارند.
▼ اخبار کوتاه
◄ «محمدحسین پویانفر» مداح سرشناس کشورمان که در روزهای اخیر به دلیل انتشار پستی درباره «سیدحسن افتخارزاده» با انتقادهایی روبهرو شده بود، در فضای مجازی پاسخی منتشر کرد. او در این باره نوشت: «صرفاً برای کسانی که گوش شنوایی دارند عرض میکنم: نسبت من با انقلاب اسلامی در تمامی این سالها واضح و مشخص بوده است. اگر هم قدمی هر چند کوچک برای این انقلاب برداشتم، یقیناً بهخاطر رضایت امام عصر(عج) بوده است. برای دلسوزان میگویم:من فرزند انقلاب اسلامی هستم و خواهم بود و آرزویی جز شهادت ندارم.»
◄ «ابومحمد الجولانی» رئیس دولت جدید سوریه طی پیامی، آغاز دوره فعالیت «دونالد ترامپ» به عنوان چهلوهفتمین رئیسجمهوری آمریکا را تبریک گفت. رهبر گروه مسلح «هیئت تحریرالشام» با اعلام اینکه اطمینان دارد دونالد ترامپ صلح را به خاورمیانه بازمیگرداند، گفت: «مشتاقانه منتظر بهبود روابط بین دو کشور بر اساس گفتوگو و تفاهم هستیم.»
◄ شبکه آمریکایی «انبیسی» گزارش داد، دولت دونالد ترامپ طرحی را در دست بررسی دارد که بر اساس آن، بخشی از جمعیت ۲ میلیون نفری نوار غزه در دوران بازسازی به خارج از این باریکه منتقل خواهند شد. طبق این گزارش، اندونزی یکی از گزینههای مطرحشده برای استقرار موقت این گروه از فلسطینیهاست.
◄ «محمد نزال» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: «حماس نمیخواهد در غزه حکومت کند؛ بلکه ایده تشکیل اداره ملی برای نوار غزه را مطرح کرده است. این اداره متشکل از شخصیتهای مستقل و شایسته است که قادر به اداره نوار غزه در زمینههای خدماتی، پزشکی و غیرنظامی هستند. این چیزی است که در سند کمیته پشتیبانی برای اداره نوار غزه آمده بود؛ سندی که در قاهره حماس با آن موافقت کرد اما فتح آن را رد کرد. گروههای مقاومت فلسطین اتفاق نظر دارند که این سند مرجع اداره غزه خواهد بود.»
◄ «جیحون بایراموف» وزیر خارجه آذربایجان، در نشست خبری خود اعلام کرد، فعالیت آژانس توسعه بینالمللی آمریکا (USAID) از 1 ژوئن 2024 به طور رسمی متوقف شده است. بایراموف با بیان اینکه کمکهای آژانس توسعه بینالمللی آمریکا در جمهوری آذربایجان در جهت تأمین منافع آمریکا بوده، گفت: «به همین دلیل ما خواستار پایان دادن به توافقنامهها با آمریکا و توقف پروژههای آژانس توسعه بینالمللی آمریکا شدیم.» اما آژانس توسعه بینالمللی آمریکا در واکنش به این اظهارات، در اقدامی مداخلهجویانه اعلام کرد، به حمایت از مردم جمهوری آذربایجان متعهد است.
◄ «امیر سرتیپ کیومرث حیدری« فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: «نیروهای مسلح کشور در آمادگی صد درصدی برای مقابله با هرگونه تحرکات تروریستی و غیرتروریستی در هرمقیاس و سطحی قرار دارند و دست و پای متجاوزان به حریم امنیت کشور را قطع خواهند کرد.»