پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
به گزارش روز چهارشنبه از خبرگزاری تاس، ناریشکین با اشاره به واکنش محتاطانه غرب به بیانیه رئیسجمهوری روسیه مبنی بر تغییر در استراتژی بازدارندگی هستهای تشریح کرد: آنها متوجه شده اند که بازنگریهای پوتین تا حد زیادی تلاش های آمریکا و ناتو را علیه ما تضعیف کرده است.
پوتین دیروز سهشنبه فرمانی را برای بهروزرسانی دکترین هستهای این کشور امضا کرد؛ فرمانی که اصول اساسی سیاست دولتی روسیه در مورد بازدارندگی هستهای را اعلام می دارد. این نخستین بار است که مسکو چنین سندی را در توضیح سیاست خود بر سر تسلیحات هستهای منتشر می کند.
بر اساس آخرین نسخه این سند، اصول اساسی استفاده از تسلیحات هستهای به عنوان آخرین راه حل برای تضمین حفاظت از حاکمیت کشور روسیه در نظر گرفته شده است. اما در عین حال، پارامترهایی به آن اضافه شده که در صورت بروز تهدید و خطرات نظامی علیه روسیه، امکان استفاده از اینگونه سلاحها فراهم می گردد.
در این بهروز رسانی، به عنوان مثال، هر کشور غیر هستهای که با مشارکت یا حمایت یک کشور هستهای دست به حمله به خاک روسیه بزند، تهاجم مشترک علیه مسکو تلقی می شود. روسیه همچنین میتواند در صورت مشاهده هرگونه تهدیدی حیاتی علیه حاکمیت خود و بلاروس، حتی با استفاده از تسلیحات متعارف با استفاده از سلاح اتمی واکنش نشان دهد.
ولادیمیر پوتین رئیسجمهوری روسیه در ماه سپتامبر (شهریور) گذشته گفت موافقت غرب با استفاده کییف از موشکهای دوربرد غربی میتواند به معنای «دخالت مستقیم کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی» (ناتو) باشد.
با این حال، جو بایدن رئیسجمهوری آمریکا، به تازگی و پس از ماهها درخواست مقامهای اوکراینی، استفاده ارتش این کشور از موشک های آمریکایی «اتکمز» (ATACMS) را برای حمله به عمق خاک روسیه، تقویت مواضع نظامی کییف در این مناقشه و افزایش کنترل نیروهای اوکراینی بر منطقه کورسک روسیه تایید و همه محدودیتها در این زمینه را نیز لغو کرد.