صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶  ، 
کد خبر : ۳۴۹۴۲۱

جنگ با حزب‌الله کابوسی که تمام صهیونیست‌ها را به وحشت انداخته است

پایگاه خبری واللانیوز در گزارشی در این رابطه مدعی شد، از حادثه برپایی خیمه که توسط حزب الله صورت گرفت، شرایط در شمال (فلسطین اشغالی) رو به بحران رفته است.

جنگ با حزب الله کابوسی که تمام صهیونیست‌ها را به وحشت انداخته است

به زعم این رسانه عبری زبان با وجود آن که محاسبات در رابطه با تاثیرات منفی اعتراضات گسترده خیابانی بر توان ارتش اسرائیل اشتباه است اما اسرائیل باید در این شرایط فکورانه عمل کرده و وارد دام جنگ نشود.

این رسانه عبری زبان همچنین اعتراف کرد، خیمه حزب الله در چند متری خط آبی برپا شده است.

در بخشی از گزارش واللا نیوز آمده است، در شرایطی که حزب الله همچنان خیمه خود را برپا نگه داشته، اسرائیل هم به دنبال افزایش موانع مرزی است تا نیروهای رضوان نتوانند به آسانی از خط مرزی عبور کنند.

در این بین حزب الله هم سرگرم ایجاد پست‌های دیده بانی در طول خط مرزی (با فلسطین اشغالی) است، همه این تحولات در حالی رخ می‌دهند که خیابان‌های (فلسطین اشغالی) شاهد موج شدیدی از اعتراضات علیه کابینه به دلیل تغییرات پیش روی قضایی است.

در ادامه این گزارش آمده است: طی 17 سال گذشته به جز در چند مورد، مرز با لبنان شاهد آرامش نسبی بود، اما این امر نمی‌تواند نافی این حقیقت باشد که محوری که ایران آن را رهبری می‌کند و حزب الله نوک پیکان آن محسوب می‌شود، مدت هاست که خود را برای یک درگیری چند جبهه‌ای آماده می‌کند.

از اینرو باید منتظر حملات و عملیات مختلف از جمله ضربات موشکی از غزه و لبنان و حتی سوریه باشیم.

واللا نیوز سپس می‌نویسد: امروز تحرکات و فعالیت حزب الله را می‌توان با چشم غیر مسلح دید، اقداماتی که همه می‌دانند برای ضربه زدن به اسرائیل در حال تدارک است.

سرلشکر ایلی ماروم نویسنده این گزارش تحلیلی می‌افزاید: مهم‌‌ترین تهدید برای اسرائیل امروز از سوی حزب الله است، حزب الله امروز به یک سازمان شبه نظامی تبدیل شده است که دارای توانمندی‌های زیادی است، ده‌ها هزار نیرو در اختیار داشته و یگانی به نام رضوان دارد که جزو یگان‌های ویژهو خاص است که توان آن حدود 2500 نیرو تخمین زده می‌شود، در کنار آن نباید فراموش کرد که این حزب 100 هزار موشک دارد که قسمتی از آن دقیق هستند و می‌توانند بخش‌های عمده‌ای از (رژیم صهیونیستی) را هدف قرار دهند.

به اعتراف این ژنرال صهیونیست: حزب الله توانمندی و ظرفیت هدایت انجام عملیات در عمق اسرائیل را دارد که نمونه بارز آن عملیاتی است که چندی پیش در تقاطع مجدو شاهد آن بودیم.

اما شاید مهمترین مسئله نگران کننده آن باشد که حزب الله به (فلسطین اشغالی) نزدیک است و در عین حال دارای روابط تنگاتنگی با گروه‌های فلسطینی بوده و همین امر دست این حزب را برای انجام اقدام در عمق (رژیم) اسرائیل باز نگه دارد.

واللا سپس می‌نویسد: چه بخواهیم و چه نخواهیم رویارویی بین اسرائیل و حزب الله رخ خواهد داد، تنها سئوال باقی مانده در این زمینه زمان وقوع آن است.

از اینرو صحیح تر آن است که ما در اینجا به تحلیل توانمندی‌های این سازمان بپردازیم.

یگان رضوان با حدود 2500 نیروی یکی از واحدهای دارای تجربه عملیاتی بالا است که آن را در جنگ سوریه کسب کرده و ظاهرا برای تصرف کل منطقه الجلیل یا حداقل بخش‌‌هایی از آن آمادگی کاملی پیدا کرده است.

صرف انتشار تصاویری و فیلم‌های تبلیغاتی از این عملکرد این نیرو کافی بود که رعب و وحشت را در اسرائیل به راه بیاندازد.

به اعتقاد این ژنرال صهیونیست: شمار نیروهای یگان رضوان از تعداد معمول یک نیروی نخبه بیشتر است و چون به طور حتم نمی‌توان آنها را یک نیروی عادی برای گشت زنی رده بندی کرد، باید گفت که این یگان در واقع نیروی زمینی با اپشن‌ها و توانمندی‌های فراتر از این نیروی عادی است.

موشک‌ها و پرتابه‌‌هایی که در اختیار حزب الله قرار دارد هم بسیار زیاد است، پس در جنگ آتی باید منتظر شلیک حجم زیادی از آن به سوی اسرائیل باشیم.

سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل این ساختار را از سال‌های گذشته زیر نظار دارند، گرچه گفته می‌شود برخی از مخازن این موشک‌ها شناسایی شده اما حداکثر کارآمدی این برنامه می‌تواند در حد چیزی باشد که در ابتدای جنگ (33 روزه) شاهد آن بودیم.

در بخش دیگری از این گزارش تاکید شده است، اعتراضات در اسرائیل و تبعات آن از جمله اعلام عدم حضور نیروهای احتیاط در یگان‌های خود و به ویژه استنکاف پرسنل احتیاط نیروی هوایی در حضور داوطلبانه در یگان‌هایشان، به دقت توسط نصر الله و ایرانی‌ها رصد می‌شود و آن را در چارچوب تحقق دیدگاه خانه عنکبوت توصیف می‌کنند.

با این حال برداشت فعلی در حزب الله و متحدانش در حال حاضر عدم ورود به جنگ است چون آنها همچنان در حال تدارک برای انجام جنگ چند جبهه‌ای خود هستند.

این جنگ چند جبهه‌ای در تحلیل دیگر رسانه‌های عبری زبان هم قابل لمس است، روزنامه هاارتص در شماره امروز خود تاکید کرد: در جنگ آتی باید منتظر شلیک 10 هزار فروند موشک از لبنان و 5 هزار موشک از نوار غزه باشیم، اینها رقم‌های خیالی نیستند، بلکه به واقعیت خواهند پیوست.

ایال گلعادی نویسنده این مقاله که در شماره هفتگی این رسانه عبری زبان منتشر شد، تاکید کرد، نگرانی وزیر جنگ از تمرد شماری از خلبانان، پزشکان یا فعالان بخش سایبری نیست، بلکه او به همراه رئیس ستاد مشترک در کابوس سناریویی قرار دارند که اسرائیل را در شرایطی قرار می‌دهد که حتی تمامی نیروهای احتیاط هم حاضر شوند باز قادر به تعامل با آن نیستند، چون اطلاعاتی وجود دارند که نشان می‌دهند دشمنان ما بعد از سال‌ها خویشتنداری به دنبال معکوس کردن این معادله هستند.

در این بین واکنش خوانندگان این روزنامه هم در ذیل این مقاله در سایت روزنامه قرار داده شده نیز قابل تامل است.

یکی از کاربران نوشت: من جزو نیروهای ویژه هستم، اکنون در آمریکای جنوبی در تعطیلات به سر می‌برم، میشه لطف کنید همین تابستان جنگ را انجام دهید تا من نباشم؟

دیگری نوشت: به خدا همسایگان ما چنین فکری نمی‌کنند، این ترس زایده توهمات شماست.

کاربر دیگری به نام نیر 22 هم نوشت: آنچه که شما تصور می کنید، صحیح نیست، خطر بزرگ تهدید کننده اسرائیل کودتایی است که علیه خود انجام داده‌ایم، در واقع این کودتا بود که باعث شد که تحول در دیدگاه راهبردی دشمنان ما به وجود آید، هر چه که باشد ارتش اسرائیل مدت‌هاست که آماده جنگ نیست، این کودتا و درگیری‌های داخلی نیز به مثابه ضربه هولناکی به ساختار آماده سازی است که از سال‌ها پیش شروع شده بود، ما پنج سال گذشته را در هرج و مرج به سر می‌بریم.

یکی دیگر از خوانندگان هم تاکید کرد: به جای آمادگی برای جنگ، رئیس ستاد ارتش و رئیس شاباک باید خود را برای کمیته تحقیق آماده کنند، لحظه انفجار (داخلی) نزدیک است، آنگاه است که ما به خیابان‌ها آمده و تمامی جنایتکاران را محاکمه خواهیم کرد، اولین افراد در لیست هم رئیس ستاد و رئیس شاباک هستند که می‌دانستند چه فاجعه‌ای را نتانیاهو برای ما تدارک دیده اما کاری نکردند.

دیگری هم نوشت: الان باید چه کنیم؟ رهبری اسرائیل که منتظر معجزه است، ارتش ما هم فروپاشیده، بهتر نیست چمدان‌ها را ببندیم و برویم.

خواننده دیگری نیز با اشاره به تعبیر سابقی که در مورد اشغال لبنان توسط گروه موسیقی ارتش اسرائیل به دلیل ضعف این کشور به کار می‌رفت، نوشت: با توجه به شرایط و بحرانی که ارتش اسرائیل دچار آن شده هرگز نباید گالانت فرماندهی و مسئولیت جنگ را به عهده بگیرد چون در این صورت گروه موسیقی دشمن در خیابان‌های (فلسطین اشغالی) مشغول اجرای برنامه خواهد شد.

یکی دیگر هم با عصبانیت نوشت: وزرای کابینه نتانیاهو بهتر است بروند خیابان های اروپا جارو  بکشند.

یک خواننده دیگر هم نوشت: چرا تصور می‌کنید ایران در شرایط فعلی که ما در آن به سر می‌بریم، نیازی به جنگ با ما داشته باشد؟

دیگری هم نوشت: در واقع این نتانیاهو است که بزرگترین و واضح‌‌ترین خطر مستقیم علیه امنیت اسرائیل است.

یک خواننده دیگر هم به شکل تیتر واری شرایط رژیمش را اینگونه توصیف کرد.

  1. احتمال دارد فردا صبح این جنگ آغاز شود.
  2. حزب الله دقیقا از همان لحظه‌ای که تسیبی لیونی برای التماس کردن جهت پایان جنگ (33 روزه) به مقر سازمان ملل رفته بود، کار تامین موشک‌های جدید خود را برای جنگ بعدی آغاز کرد.
  3. حزب الله 150 هزار موشک در اختیار دارد، نه 10 هزار موشک، که در مقاله به ان اشاره شده، این گروه قادر‌ است یا چند موشک در روز شلیک کنند، اما به طور میانگین بین 1000 تا 5000 موشک را شلیک خواهد کرد و همانطور که گفته می‌شود تمامی فرودگاه ها، بنادر، مراکز تصفیه آب، نیروگاه‌های هسته‌ای و.. زیر آتش آنها قرار خواهد گرفت.
  4. اسرائیل توانایی مقابله با این حجم از موشک‌ها را نخواهد داشت، به همین دلیل بود که رئیس سرویس اطلاعات نظامی (امان) چندی پیش برای قانع کردن قضات دادگاه عالی جهت اعطای میدان گازی به لبنان به نزد آنها رفت، تا حداقل عصبانیت نصر الله فروکش کرده (و تهدیدش را عملی نکند).
  5. ارتش اسرائیل از سال 1967 به بعد در هیچ جنگی پیروز نشده است، ما در جنگ‌های سینا، غزه، یهودا و سامره و لبنان شکست خوردیم، شرایط ما بسیار بد است تا این حد که ما برای حمایت از خود به حماس در غزه باج می‌دهیم، با تشکیلات خود گردان در کرانه باختری مماشات می‌کنیم  و در همین حال میدان گازی را هم به نصر الله در لبنان بخشیدیم.

او سپس می‌نویسد من که از اینجا خواهم گریخت، سکولارهایی مثل من دیگر آینده‌ای در اینجا ندارند، نه از لحاظ جمعیتی، نه اقتصادی و نه فرهنگ و نظامی ما دیگر در اینجا آینده‌ای نداریم، هر شب دعا می‌کنم که راهی برای فرار پیدا کنم به هر شکل یا گرفتار جنگ داخلی خواهیم شد یا ایران و شاخه‌هایش در شمال و جنوب به حمله خواهند کرد، اسرائیلی‌ها باید سناریوی کابل اوت 2020 (فرار آمریکا از افغانستان) را پیش چشم خود داشته باشند.

 

منبع: تسنیم

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات