سردار سرلشکر جعفری گفت: پس از جریانات دوم خرداد که بخشی از مدعیان اصلاحات در انقلاب شعار توقف انقلاب را سر دادند این تهدیدها جدی شد. از سال ۱۳۷۸ این خطر بسیار جدی‌تر شد و از آن روز بود که رهبر معظم برای مخالفت و مبارزه با این تفکر خطرناک، چفیه‌ای را بر دوش خود قرار دادند و تا به امروز آن را نگه داشته‎اند.

 سیدمحمد مشکوه‌الممالک/ یکی از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب حفظ عزت ملی است. ایشان یکی از راه‌های رسیدن به عزت ملی را توجه یک ملت به سرمایه‌های خود دانسته و فرموده‌اند: «تجربه ۳۷ ساله جمهوری اسلامی نشان می‌دهد که ما باید خودمان را تقویت کنیم، قوی کنیم؛ از لحاظ فکری قوی کنیم، از لحاظ سیاسی قوی کنیم، از لحاظ اقتصادی قوی کنیم، از لحاظ فرهنگی قوی کنیم، از لحاظ علمی قوی کنیم. وقتی قوی شدیم، طبعاً عزّت پیدا خواهیم کرد؛ امروز عزت یک ملت در دنیا به اینهاست.» خبرنگار هفته‌نامه صبح صادق برای تبیین نقش دولت و ملت در حفظ عزت ملی گفت‌وگویی را با سه نفر از نمایندگان مجلس انجام داده که شما را به خواندن آن دعوت می‌کنیم.
ضرورت مقاوم‌سازی اقتصاد
سیدناصر موسوی لارگانی*
رهبر معظم انقلاب تأکید فراوانی بر مباحث اقتصادی دارند و تذکر ایشان به مجلس، دولت و ملت ایران این بوده که سعی کنید از نظر اقتصادی به نحوی برنامه‌ریزی و عمل کنید که کشور وابسته به دیگران نباشد.
به یقین اگر سیاست‌های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در راستای اقتصاد مقاومتی عملیاتی شود، ملت ایران به همان عزت ملی که مدّ نظر ایشان است، دست پیدا خواهند کرد؛ عزت ملی در گرو اقتصاد، امنیت قضایی مردم و امنیت معیشتی مردم است. اقتصاد مقاومتی سبب می‌شود، مردم از فشارها، تهدیدها و تحریم‌ها آسیبی نبینند.
رهبر معظم انقلاب با جدیت به دولتمردان توصیه کردند که جلوی قاچاق کالا گرفته شود، همچنین تأکید کردند؛ دولت باید استفاده از کالای خارجی را بر خود حرام کند و زمانی که کالایی در ایران تولید می‌شود از مشابه خارجی آن استفاده نکند، تا کالایی در ایران تولید می‌شود دولت موظف است در صف اول مصرف‌کنندگان کالای ایرانی قرار بگیرد تا ملت ایران هم به تبعیت از دولت، مجلس و مسئولان از کالای ایرانی استفاده کنند.
اگر بخواهیم صنعت و تولید از رکود خارج شود و چرخ کارخانه‌ها و صنایع کشور به چرخش درآید، وظیفه ملت ایران در این راستا این است که از کالاهای تولید داخل خریداری کنند. اگر چنین اتفاقی بیفتد، هم اشتغال پایدار برای جوانان ایجاد می‌شود و هم اقتصاد کشور به کشورهای دیگر وابسته نمی‌شود که وقتی مشکلی پیش آمد کشورهای سلطه‌گر به بهانه‌های واهی ملت ایران را زیر فشار قرار دهند. در حال حاضر با وجود توافقی که بین ایران و گروه 1+5 صورت گرفته و ایران به تمام تعهداتی که داده عمل کرده و دشمن و طرف مقابل ما به هیچ‌یک از تعهداتش عمل نکرده اکثر این فشارها و تحریم‌ها به زیاده‌خواهی‌های دشمن ما برمی‌گردد.
با توجه به اینکه دشمن نادان و کج‌فهمی در مقابل ملت ایران است، ما باید از نظر اقتصادی کشور را طوری مقاوم کنیم که هیچ‌گونه وابستگی نداشته باشیم تا تهدیدها و تحریم‌ها نتواند به ملت ایران فشار وارد کند.
* نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس 
از بسیاری از حوزه‌ها غافل شده‌ایم
سیدحسن حسینی*
اگر ما خودکفا باشیم، تولید داخلی را رشد دهیم و به خارج از کشور، به ویژه در تهیه کالاهای اساسی نیازمند نباشیم، طبیعتاً در کشور امنیت اقتصادی خواهیم داشت. با اقتصاد مقاومتی حصار امنی دور کشور می‌کشیم و امتیازاتی به دشمن نمی‌دهیم که در موقعیت‌های مختلف ما را محاصره و تحریم کند، یا از واردات محصولات و کالاهای اساسی جلوگیری کند. در حقیقت حصار امن اقتصادی عزت ملی ملت ایران است.
خداوند خطاب به مؤمنان می‌فرماید خودتان را به همه امکانات و توانمندی‌ها مسلّح کنید، توانمندسازی به مسلمانان و جامعه اسلامی عزت می‌بخشد و انسان را از وابستگی نجات می‌دهد. اگر ما وابسته باشیم طبیعتاً باید عزت و شرف‌مان را هم زیر پا بگذاریم.رهبر معظم انقلاب تقریباً ده سال پیش فرمودند که ما باید جهش علمی داشته باشیم. رشد علمی امروز ما کفایت نمی‌کند. بحمدالله این اتفاق افتاد و کلام ایشان محقق شد. ما در نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، سلول‌های بنیادی و دیگر فناوری‌های روز جهان جهش علمی داشتیم و به قله‌ها دست یافتیم. شاید ما نتوانیم یک خودرو را به طور کامل بسازیم؛ اما فناوری موشک نقطه‌زن را به دست آوردیم. ما رشد فزاینده‌ای در کسب علم داشتیم؛ اما متأسفانه پس از گذشت یک سال از اجرای آن و نزدیک به سه سال از مذاکرات به این فرموده رهبر معظم انقلاب رسیدیم که؛ من امیدی به این مذاکرات نداشته و اعتمادی هم به طرف‌های مقابل، به ویژه آمریکایی‌ها ندارم. در این سه سال که مسئولان کشور معطل برجام بودند، از بسیاری از حوزه‌ها غافل شدند، در نتیجه کشور در این حوزه‌ها عقب ماند.از مهم‌ترین حوزه‌هایی که از نظر مسئولان دور مانده حوزه رشد اقتصادی و اصلاح نظام اقتصادی و حوزه رشد علمی کشور است. رشد علمی کشور در سال‌های گذشته بسیار خوب بود؛ اما متأسفانه در این سه سال اخیر با توجه به رکودی که داریم حتی رشد نسبی هم ندارد.
مشکل اصلی ما در تحقق و عدم تحقق اقتصاد مقاومتی این است که ساختار اقتصادی ما ساختاری نیست که برای یک جهش به نام اقتصاد مقاومتی آماده شده باشد، یک تغییر کلان در ساختار نظام اقتصادی لازم است. ساختار نظام اقتصادی ما بر مبنای گذشته بوده است. امروز می‌بینیم که بیش از 60 درصد از کارخانه‌های ما که تولید داخلی را پوشش می‌دادند، تعطیل هستند.
* عضو کمیسیون اقتصادی مجلس 
الهام‌بخشی انقلاب در گرو اقتصاد مقاومتی
محمدمهدی زاهدی*
یکی از شعارهای انقلاب «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» است. در این شعار عزت ملی نهفته است، اگر ما در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد، سیاست، تحولات منطقه، فناوری، صنعت و حتی در حوزه علوم انسانی استقلال داشته باشیم، یک غرور در سطح داخل کشور و در مجامع بین‌المللی، چانه‌زنی‌های سیاسی و گفت‌وگو با سایر کشورها نمود پیدا می‌کند.
بنابراین، عزت ملی که نشئت‌گرفته از استقلال و آرمان‌های انقلاب است، مسئله بسیار مهمی است. کشوری که ملت آن احساس ذلت و حقارت کند، دیگر جایگاهی در جهان نخواهد داشت.
استقلال اقتصادی و سیاسی این است که ما به راحتی بتوانیم در مجامع بین‌المللی حرف خود را بزنیم و دست‌مان پیش بیگانه دراز نباشد و این نیز محقق نمی‌شود جز با اقتصاد مقاومتی و قدرت‌افزایی ملی. اقتصاد مقاومتی اقتصادی است که توان ملی را افزایش می‌دهد. توان ملی اعم از منابع انسانی و منابع مادی است. منابع مادی نیز شامل توان‌های بالقوه و بالفعل موجود در کشور از جمله جنگل‌ها، دریا، خورشید، اقلیم‌های مختلف و ظرفیت‌های گوناگون کشور است. اقتصاد مقاومتی با دیدگاهی درون‌زا از همه ظرفیت‌های کشور استفاده می‌کند. اقتصاد مقاومتی کشور را به کشوری مولد در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی تبدیل می‌کند.
یک کشور با اقتصاد مقاومتی می‌تواند قدرت اقتصادی خود را به رخ دیگران بکشد. کشوری که اقتصاد آن با تکیه بر توان داخلی بنا شده باشد، می‌تواند برون‌گرا هم باشد و از ظرفیت‌های پدیدآمده در کشور و جهان استفاده کند.
اگر ملت و مسئولان ایران اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنند، قدرت ملی افزایش خواهد یافت. افزایش قدرت ملی نیز سبب عزت ملی و نیز اعتمادبه‌نفس در مردم خواهد شد. عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی و بالا رفتن عزت ملی می‌تواند الهام‌بخش ملت‌های دیگر در منطقه و جهان شود. در نتیجه بین کشورهای دیگر جهان با کشور و ملت ایران پیوندی معنوی ایجاد خواهد شد، در این حالت دیگر کشور ایران در جهان تنها نمی‌ماند و طرفدارانی پیدا خواهد کرد و این امر در رأی‌گیری‌ها و مجامع بین‌المللی بسیار مؤثر خواهد بود. در آن شرایط دیگر این ابرقدرت‌ها نیستند که هر چه تصمیم گرفتند همان شود.
* رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس

 مهدي سعيدي/ مجلس دهم پس از گذشت دو ماه از آغاز به کار، به تدريج در حال شناخت ترکيب سياسي خود است که در قالب شکل‌گيري فراکسيون‌هاي مختلف تجلي مي‌يابد. از زمان برگزاري انتخابات اسفندماه 94 تاکنون، شاهد تغيير مواضع سياسي بخشي از نمايندگان بوده‌ايم که در مقطعي تابلوی يک جريان سياسي را بالا برده و روزي ديگر رفتار سياسي متفاوتي را از خود نشان داده‌اند.
در هفته گذشته فراکسيون اميد براي تعيين هيئت‌رئيسه دائم خود تشکيل جلسه داد و در حالي که انتظار مي‌رفت بيش از صد نفر از نمايندگان در آن حاضر باشند، تنها هشتاد نفر در اين نشست شرکت کردند و آقاي عارف برای ریاست اين فراکسيون انتخاب شد. اين وضعيت به خوبي وزن اين جريان سياسي را در مجلس نشان مي‌دهد و حکايت از آن دارد که ادعاي پيروزي در انتخابات تا چه اندازه از واقعيت صحنه فاصله داشته و اين جريان با ريزش شديد افراد خود روبه‌رو بوده است. البته نشانه‌هاي زوال فراکسيون اميد پيش از اين در شکل‌گيري هيئت‌رئيسه مجلس خودنمايي کرده بود، آنجا که عارف با اختلاف فاحشي نسبت به لاريجاني از رسيدن به کرسي رياست مجلس ناکام ماند. به واقع امروز مي‌توان از فراکسيون اميد به‌منزله فراکسيون اقليت نه چندان قوي ياد کرد که کمتر از يک سوم آرای مجلس را در اختيار دارد.
اما در اين ميان خبر آغاز به کار فراکسيون مستقلين يا اعتدال که پيش از اين اخباري مبني بر امکان شکل‌گيري آن وجود داشت، انتشار يافت که رمزگشايي از آن نقش مؤثري در فهم ترکيب سياسي مجلس و وزن هر يک از گرایش‌هاي سياسي موجود در آن دارد. اين فراکسيون که کاظم جلالي ریاست آن را برعهده دارد، مدعي است که تاکنون بيش از هشتاد نماينده پاي برگه حضور در اين فراکسيون را امضا کرده‌اند و پيش‌بيني مي‌شود، حضور نمايندگان در این فراکسيون از يک‌صد نفر تجاوز کند.
نکته مهم درباره اعضاي اين فراکسيون، آن است که بخش محوري اين جريان کساني بودند که با عنوان ليست اميد وارد مجلس شدند؛ اما پس از ورود به مجلس بازي مستقلي را آغاز کرده و حاضر به همراهي با آن فراکسيون نشدند. اين اقدام يادآور رفتار اعضاي فراکسيون رهروان ولايت در مجلس نهم بود که ابتدا با نام اصولگرايي وارد مجلس شدند، اما با خروج از فراکسيون اصولگرايان بازي مستقلي معطوف به کسب قدرت را آغاز کردند و راه ديگري را برگزيدند! جالب آنکه همان کساني که در رأس فعاليت فراکسيون رهروان مجلس نهم بودند، امروز نيز در رأس فراکسيون اعتدال در مجلس دهم قرار دارند!
هر چند اين سبک از رفتار سياسي را بايد در مشي فرصت‌طلبانه معطوف به قدرت ارزيابي کرد، اما ريشه آن را بايد در عدم شکل‌گيري نظام  انتخابات کشور مبتني بر تشکل و تحزب دانست. آفتي که موجب به قدرت رسيدن افرادي می‌شود که مواضع سياسي خود را مبتني بر شرايط و مقتضيات و منافع تغيير مي‌دهند! جالب آنکه بخشي از اين نمايندگان ابتدا به عضويت فراکسيون ولايت درآمدند، اما در انتخاب هيئت‌رئيسه بازي مستقل خود را پي گرفته و با چرخش به سمت فراکسيون رقيب، از انتخاب گزينه‌هاي مورد تأکيد فراکسيون ولايت براي جايگاه نواب رئيسي سر باز زده و به نامزدهاي رقيب رأي دادند!
در اين شرايط تشکيل فراکسيون اعتدال را بايد به فال نيک گرفت؛ چرا که اعضاي آن با مرزبندي روشن با دو فراکسيون ولايت و اميد، به شفاف‌سازي ديدگاه‌ها پرداخته و حرکات زيگزاگي در سياست را کنار گذاشته و رفتار سياسي خود را در معرض بررسي و نقد قرار داده‌اند.
سه قطبي شدن فراکسيون‌هاي مجلس، حکايت‌هاي نهفته ديگري در خود دارد. مهم‌ترين نکته آن، این است که هيچ‌کدام از جريان‌هاي سياسي کشور و فراکسيون‌هاي موجود از قدرت حداکثري در مجلس دهم برخوردار نيستند. از این رو هرگونه تصميم‌گيري و پيشبرد طرح‌ها و برنامه‌ها در مجلس، نيازمند رايزني و همگرايي و ائتلاف بين فراکسيون‌ها خواهد بود. در اين بين هر جرياني که توانايي بيشتري براي تعامل و رايزني داشته باشد، خواهد توانست برنامه‌هاي خود را در مجلس پيش ببرد.


«ثریا» می‌رود
در حالی که رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب مهندس علی عسگری به صراحت در به‌کارگیری نیروهای انقلابی در سازمان تأکید کردند، این روزها خبر می‌رسد که برنامه تلویزیونی «ثریا» که به همت جوانان نیروهای انقلابی تولید می‌شود، در حال تعطیل شدن است و فارغ از پخش نشدن آن در این هفته، در حال حذف دائمی از جدول پخش شبکه یک سیماست. برنامه‌ای که با تلاش فراوان در حال به تصویر کشیدن برتری‌های علمی و فنی کشور در سال‌های پس از انقلاب اسلامی بود. این بی‌مهری‌ها در حالی اتفاق می‌افتد که این برنامه پیش از این مورد تمجید رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و ایشان از سازندگان آن تقدیر کردند. برنامه‌ای که در احوالات امروز صداوسیما خیلی بی‌سابقه است و البته به برکت حضور نیروهای جوان حزب‌اللهی صورت گرفت.

انتخاب راه درست
در دومین اجلاس فعالان مردمی عفاف و حجاب در مشهد، حجت‌الاسلام دعایی متن سخنرانی رهبر معظم انقلاب را که 20 اردیبهشت ماه در جمع شورای جبهه ملی مردمی عفاف و حجاب کشور ایراد شده است،  برای اولین بار مطرح کردند. رهبر معظم انقلاب در این سخنرانی درباره موضوعات مطرح شده درباره پوشش در کشور می‌فرمایند: بحث‌های انحرافی همانند اینکه حجاب الزامی، اجباری یا اختیاری است، وجود دارد. این حرف‌ها به نظر من در جمهوری اسلامی جا ندارد. اگر چنانچه معلوم شد چیزی از نظر شرع حرام است، حکومت اسلامی موظف است در مقابل این حرام بایستد. حالا راهی که انتخاب می‌کند چه راهی است، آن بستگی به این دارد که تدبیرش چه باشد؛ بنشینند و راه درست را انتخاب کنند.

 غرب‌زده در فکر فرو رفته‌اند
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی با اشاره به ثبات جمهوری اسلامی در منطقه بی‌ثبات غرب آسیا، گفت: باید بار دیگر به پشت سرمان نگاه کنیم و ارزش‌های‌مان را بشناسیم. به ویژه وقتی می‌بینیم که به‌تازگی ترکیه برای پنجمین بار با کودتا روبه‌رو شده است. اوضاع اسفناک در سوریه، عراق، بحرین و افغانستان را می‌بینیم. دموکراسی ترکیه‌ای را می‌بینیم و پادشاهی عربستانی را می‌بینیم، موقعیت خوبی است که جمهوری اسلامی را بار دیگر بشناسیم. وی تأکید کرد: غرب‌زده‌ها در فکر فرو رفته‌اند که چرا با جمهوری اسلامی مخالفت می‌کنیم. ثبات سیاسی و دموکراسی جمهوری اسلامی مثال‌زدنی است. 

فروش آب سنگین به روسیه
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت:‌ گام‌های نهایی برای فروش 40 تن آب سنگین تولیدی کشورمان به روسیه برداشته شد و به‌ زودی قرارداد‌‌ آن امضا می‌شود. صالحی افزود: آقای کمالوندی، معاون سازمان انرژی اتمی تاکنون چند بار درباره عرضه این میزان آب سنگین با همتایانش، در مسکو یا تهران مذاکره کرده است و انتظار می‌رود به زودی بتوانیم قراردادش را نهایی کنیم. وی گفت:‌ هنوز موضوعاتی مانند قیمت و اینکه ما به ازای آن، پول بگیریم یا کالای، وجود دارد که باید رفع ابهام شود؛ اما بخش قابل توجهی از مذاکرات در این باره انجام شده است و هنوز به جمع‌بندی واحد و نهایی نرسیده‌ایم. صالحی در ادامه گفت:‌ برای جمع‌بندی نهایی در این زمینه یا آقای کمالوندی به زودی به مسکو می‌رود و با همتای روسش مذاکره می‌کند یا روس‌ها به تهران می‌آیند و موضوع پیگیری می‌شود.

لایحه پیامکی
حمیدرضا فولادگر، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خبر داد: بر اساس آنچه از مجلس به نمایندگان پیامک شده است، آنان فرصت دارند نظرها و پیشنهادهای خود را درباره این لایحه تا هفدهم مرداد به کمیسیون‌های تخصصی ارائه دهند.


 عبدالله عبادی/ نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پی کناره‌گیری همتای بریتانیایی خود از قدرت گفت: دیوید کامرون رهبری محترم بود و دوست حقیقی اسرائیل [رژیم صهیونیستی] و یهودیان به شمار می‌آمد.
بنیامین نتانیاهو در بیانیه‌ای درباره کناره‌گیری دیوید کامرون از قدرت گفت: در طول نخست‌وزیری کامرون، همکاری امنیتی، اقتصادی و فناوری بین بریتانیا و اسرائیل به حد زیادی گسترش یافته و اسرائیل و بریتانیا بنیاد مستحکمی برای تداوم همکاری ایجاد کردند.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همانند وزیر امنیت عمومی کابینه‌اش، گیلعاد اردان که گفته بود از استعفای کامرون غمگین است و وی را سیاستمدار منصف و مسئول، انسان واقعی و دوست کشور یهود می‌نامد، نخست‌وزیر مستعفی انگلیس را ستود.
مبالغه نیست اگر بگوییم دیوید کامرون در عرصه حمایت از تل‌آویو گوی سبقت را از تمامی نخست‌وزیران گذشته انگلیس ربوده بود. آشنایی کامرون از دوران تحصیل در دانشگاه با تعدادی از چهره‌های سرشناس یهودی انگلیس سبب شد تا به سرعت از پله‌های قدرت حزبی بالا برود و به جمع نخبگان حزب محافظه‌کار انگلیس برسد؛ نزدیکی به یهودیان انگلیس تأثیر خود را بر سیاست دولت کامرون نسبت به تل‌آویو گذاشت. اسلاف کامرون، یعنی بلر و براون صرفاً به دولت اسرائیل وعده می‌دادند که درباره تغییر قوانینی که به قضات انگلیسی اجازه می‌دهد قرار بازداشت علیه مقامات «اسرائیلی» ـ البته به سبب انجام جنایات جنگی ـ صادر کنند، اقدام خواهند کرد؛ ولی این تصمیم را به مرحله عمل نمی‌رساندند اما کامرون پس از دوره‌ای کوتاه از ورود به قدرت، قانون مذکور را تغییر داد و تصریح کرد: صدور قرار بازداشت صرفاً با موافقت دادستان کل امکان‌پذیر است. در ضمن دولت کامرون تغییری در قوانین ایجاد کرده است که به موجب آن شوراهای محلی نمی‌توانند دست به تحریم کشورهای خارجی بزنند. این اقدام، آشکارا برای جلوگیری از فعالیت جنبش بایکوت رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.
 همچنین، دیوید کامرون در سال 1393 و در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه که به کشته و زخمی شدن هزاران زن و کودک فلسطینی منجر شد، در مصاحبه با روزنامه «ایندیپندنت» گفت: تفاوت مهمی بین استفاده اسرائیل از تسلیحات برای دفاع از خود و استفاده حماس از موشک‌هایش وجود دارد.

ارتش آمریکا با برگزاری رزمایشی دریایی، در پی اثبات برتری نظامی خود بر روسیه بود. از این رو، یک کشتی کهنه و قدیمی روسی را برای رزمایش در نظر گرفته و مقرر کردند که آن را با یک ضربه، زیر آب ببرند.
به نوشته وبگاه شبکه «روسیا الیوم» کشتی جنگی فرسوده روسی، نه تنها رزمایش دریایی آمریکا را ناکام گذاشت؛ بلکه پس از گذشت ۱۲ ساعت از رزمایش، همچنان بر روی آب ماند.
بر اساس این گزارش، یک زیردریایی آمریکا، ابتدا یک موشکِ ضد کشتی «هارپون» به کشتی فرسوده روسی شلیک کرد؛ اما کشتی فرسوده روسی چندان آسیبی ندید؛ از این رو، نیروی دریایی آمریکا، برای منفجر کردن آن، یک کشتی آمریکایی فرستاد؛ اما این کشتی هم به موفقیت چندانی دست نیافت؛ بنابراین نیروی هوایی آمریکا را به کمک طلبیدند تا کشتی فرسوده روسی را بمباران کنند.
پس از ساعت‌ها ایستادگی کشتی فرسوده و قدیمی روسی، رزمایش نیروی دریایی آمریکا شکست خورد و آنها در تحقق هدف اولیه خود که نابودی کشتی روسی با یک ضربه بود، ناکام ماندند.


به‌تازگی اطلاعات بسیار محدودی از یکی از طرح‌های کلان «پنتاگون» در قالب پروژه‌ای برای اثرگذاری بر سطح اعتقادات مذهبی قربانیان افشا شده است که بررسی مستندات آن، حساسیت و اهمیت بسیار بالای این پروژه را به تصمیم‌گیران و مسئولان امر در حوزه بیوتروریسم کشور گوشزد می‌کند. «فان وکس» (Fun vax) مخفف یک عبارت انگلیسی به‌معنای «ویروس علیه بنیادگرایی مذهبی» و نام پروژه پنتاگون است که انتشار فیلم کوتاهی درباره این پروژه، برخی اهداف، جامعه هدف، نحوه تأثیر‌گذاری و عملکرد آن بر قربانیان و ... را برملا کرده است؛ در این پروژه با وارد کردن ویروس آزمایشگاهی به بدن قربانی، عملکرد بخش خاصی از مغز قربانی دچار اخلال می‌شود.


وزارت صنایع اعتراف کرده است، حدود 38 هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط در کشور مشکل دارند. جالب اینکه پیشنهاد شده است این واحدها در مدت سه سال به چرخه مناسب بازگردانده شوند. گفتنی است، در ارزیابی اولیه مقرر شد امسال با اجرای طرح رونق تولید در واحدهای کوچک و متوسط صنعتی، مشکلات 10 هزار واحد تولیدی احصا و سپس بر طرف شود!

اسناد منتشر شده از همکاری نزدیک «صدقی» مدیرعامل معزول بانک رفاه، با حسین فریدون حکایت دارد. از تأسیس صرافی در اوج بحران ارزی در سال 90 گرفته تا انتصاب در سمت مدیر بانک. به نوشته خبرگزاری بسیج دانشجویی، «شرکت تضامنی صدقی و شرکا»؛ نام صرافی معروفی است که «علی صدقی» مدیر نجومی بانک رفاه راه به همراه حسین فریدون و دو نفر دیگر از مؤسسان آن بودند. همچنین، رئیس سازمان بازرسی کل کشور در یک گفت‌وگوی تلویزیونی به صراحت از نقش فریدون برای انتصاب صدقی سخن گفته است. قاضی سراج ادعا کرده است، پیشتر مسئله‌ فساد 170 میلیارد تومانی مدیر نجومی رفاه را به دولت گوشزد کرده، اما در نهایت لابی فریدون پیروز شده است.

نکته‌: از اصفهان به قم می‌رفت، صدای آهنگ مبتذلی که راننده گوش می‌کرد او را آزار می‌داد. رفت و با خوشرویی به راننده گفت: «اگه امکان داره یا ضبط رو خاموش کنید یا برای خودتون بذارین». راننده با تمسخر گفت: «اگه ناراحتی می‌تونی پیاده بشی»؛ چند لحظه‌ای رفت توی فکر، هوای سرد، بیابان، تاریکی و...، این‌بار به راننده گفت: «اگه خاموش نکنی پیاده می‌شم.» راننده هم بلافاصله پدال ترمز را فشرد و گفت: «بفرما!»
از ماشین پیاده شد. هنوز اتوبوس خیلی دور نشده بود که ایستاد. به سمت اتوبوس حرکت کرد، همین که به آن رسید، راننده گفت: «بیا بالا جوون، ضبط رو خاموش کردم.»
سال‌ها بعد وقتی خبر شهادتش را به آیت‌الله بهاءالدینی دادند، ایشان در حالی که به عکسش نگاه می‌کرد، فرمود: امام زمان(عج) از من یه سرباز خواست، من هم صاحب این عکسو معرفی کردم.
نظر: امروزه امر به معروف و نهی از منکر واجب مظلوم است، در کشور ما اگر به این فریضه عمل می‌شد، با معضلات اقتصادی و سیاسی بزرگ، مانند فیش‌های نجومی، فساد و غارت بیت‌المال روبه‌رو نبودیم و اکنون اگر در موارد کوچکی به مردم تذکر می‌دهیم، فوری جواب می‌دهند که بروید سه هزار میلیارد را برگردانید، بیکاری را رفع کنید و... . از آخرین وصایای امیرالمؤمنین امام علی(ع) این است: «امر به معروف و نهى از منكر را ترک مكنيد كه رشته كار از دست شما بيرون شود، آن‌گاه هر چه دعا كنيد و از خداوند دفع شر خواهيد، پذيرفته نشود و به اجابت نرسد.» (نهج‌البلاغه، نامه ۴۷)

صدای شلیک گلوله این بار در مونیخ شنیده شد! گلوله‌هایی که به گزارش منابع خبری دست‌کم 9 قربانی گرفته و موجی از وحشت افکار عمومی را فراگرفته و فضای این شهر را دگرگون کرده است. نیروهای ویژه امنیتی در سطح شهر حضور یافتند و فضای امنیتی حاکم شده است. کمیسیون امنیت این کشور به درخواست مرکل، صدر اعظم، تشکیل جلسه داد تا مانع از هر اقدام تروریستی دیگر در شهر مونیخ شود. بسیاری از ناظران این حمله را پس از تهدید آلمان به دست گروه داعش در هفته‌های گذشته، برنامه از پیش تعیین شده از سوی این گروه تروریستی می‌دانند و پلیس مونیخ در بیانیه جدید خود از تیراندازی مونیخ با عنوان «یک حمله تروریستی شدید» یاد کرده است. اما فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان همزمان با ابراز خوشحالی اعضا و حامیان داعش در شبکه‌های اجتماعی از این حمله تروریستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هنوز انگیزه‌های این اقدام منزجرکننده به صورت کامل مشخص نشده است. سرنخ‌های متضادی را دریافت کرده‌ایم.» حادثه‌ای که فارغ از آنکه مسئولیتش با چه کسی باشد، در کنار حوادث تروریستی دیگر که در پاریس، بروکسل و... رخ داده است، نشان داد، تأمین امنیت در کشورهای اروپایی در حال تبدیل شدن به یک بحران و یک چالش جدی است.