بودجه نظامی پادشاهی عربستان با پیشی گرفتن از روسیه، در حال حاضر سومین بودجه نظامی جهان بعد از آمریکا و چین است و این نشان می دهد این کشور در سال های اخیر توان خود را صرف خرید تسلیحات از کشورهای غربی به ویژه آمریکا و انگلیس کرده است.
در صورت نداشتن دستاورد ملموس و خاص از سوی کانال مالی، چه لزومی وجود دارد که ایران همچنان به اصول حاکم بر برجام پایبند باشد؟
امنیت سازی پایدار رژیم صهیونیستی، مدیریت منازعات منفعتساز برای آمریکا و غرب و مهار بازیگران غیرهمسو و حفظ یک نظم و پارادایم آمریکایی همواره سرفصل راهبردهای آمریکایی را در غرب آسیا تشکیل داده است.
نیم نگاهی به رفتارها و ارزیابی عملکرد ترامپ در طول یک و نیم سال گذشته، به خوبی حکایت از این دارد که سیاست و حکومت در عالی ترین سطح و به طور کلی «دموکراسی» در آمریکا به یک دمکراسی هوچی گر، شومن گونه و انحصارجو حرکت کرده است
13 آبان نیز فرا رسید و آمریکا نه تنها نتوانست تحریم نفت ایران را به صفر برساند و جشن موفقیت تحریم هایش را بگیرد بلکه وضعیت تحریم هایش یک بار دیگر این سخن رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) را تأیید کرد که «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند»
اقدام شیطنت آمیز جنگنده های این رژیم که منجر به انهدام هواپیمای روسی و خدمه آن شد موجب گردید تا کرملین به صورت قاطع فرصت و بهانه مشروع تحدید زمینه های افزایش تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی در خاک سوریه را بگیرد.
خداوند متعال در آیه 2 سوره ممتحنه می فرماید:" اگر آن ها بر شما مسلط شوند دشمنتان خواهند بود و دست و زبان خود را به بدی بر شما می گشایند و دوست دارند شما به کفر بازگردید."
در واقع خروج آمریکا از برجام و بی خاصیت نمودن آن با هدف ائتلاف سازی مجدد جامعه بین المللی بر علیه برنامه های موشکی ایران صورت می گیرد تا این کشور بتواند ج. ا. ایران را وادار به باز کردن مشت نظامی خود کند.
نگرانی امنیتی فقط بهانهای برای سوءاستفاده اخلاقی برخی از معدود افرادی است که به نوعی معتاد تبادل تصاویر، متون و سایر مطالب مبتذل و مستهجن و یا شایعات و مسائل سیاسی کذب و بیپایه و اساس و بعضاً جاسوسی در این فضا شدهاند و بخش قابل توجهی از معترضین را همینگونه افراد به خود اختصاص دادهاند.
بنا بر مستندات و منابع متعدد موجود در طول سه سال گذشته امارات بر خلاف عربستان سیاست کنترل زمین را در پیش گرفته و به گروههای شبه نظامی یمنی تحت نفوذ خود کمکهای مالی و نظامی هنگفتی را ارائه می دهد تا این گروه ها توانایی بیشتری برای اشغال و کنترل مناطق استراتژیک یمن داشته باشند.
اهمیت راهبردی برجام برای آمریکا بیش از هر توافق بین المللی است زیرا در حالی که بر اساس آمارها بیشترین هجمه های ترامپ بر علیه این توافق بین المللی بوده است، باز هم آمریکا نسبت به حفظ آن علاقمند است و منافع خود را در حفظ برجام می بیند.
فضای وب، سراسر فضای خطر نیست و با اذعان به منافع و گستردگی آن، نه می توان حکم به برچیدن و جمع کردن سفره مذکور داد و نه می شود فیلترینگ را موجب دوری از این فضاهای آمیخته با خطر دانست.
رضا سراج، در جمع دانشجویان دانشگاه افسری امام حسین (ع):
از ده روز پیش به طریق بیسابقهای شاهد گسترش این نوع اعتراضات آرام به سطح ساختارشکنانه در شهرهای کوچک و بزرگ کشور شدیم. همزمانی این اغتشاشات پا گرفته با یوالله 9 دی، تداعی فتنه دیگری در سطح فتنه 88 بود به همین دلیل نگرانی عدهای از مردم از این ناامنیها به مراتب بالاتر از واقعیتهای موجود کف خیابانی بود. اکنون با عبور از این فضای ملتهب فرصتی دست داد تا به بررسی و مقایسه فتنه 88 با حوادث اخیر در کشور پرداخته شود و علل و عوامل این حوادث مورد مداقه و تحلیل قرار گیرد.
به منظور جلوگیری از تحمیل شدن هزینههای اقتصادی بیشتر، نباید به جبهه استکباری اجازه داد تا اعتراضات به حق مردمی بر علیه گرانیها و وضعیت نابسامان اقتصادی کشور را به نفع خود مصادره کنند و به اصطلاح از آب گلآلود ماهی گرفته و کشور را مجدداً در مخمصه دیگری از ناامنی روانی و آسیب های اقتصادی بعدی قرار دهند.
تلاش دشمن برای تغییر ساختارهای ذهنی جامعه ایران نسبت به ماهیت انقلاب و تلاش او برای نفوذ در قوه ادراک سیاسی، اساساً به منظور تسهیل سلطه بر کشور صورت می گیرد. پروژه نفوذ، امری بدیهی است و کسانی که این واقعیت را نمی ببیند، باید در ابزارهای شناختی خود بازنگری کنند.