فرمانده معظم كل قوا فرمودند: در شرایطی که قدرت‌های زورگوی دنیا، چتر قدرت خود را گسترانیده‌اند و هیچ رحمی در وجود آنها به چشم نمی‌خورد و علناً مجلس عروسی و بیمارستان را به بهانه مبارزه با تروریسم بمباران می‌کنند و صدها انسان بی‌گناه را به خاک و خون می‌کشند و به هیچ سازمان و نهادی هم پاسخگو نیستند، باید توان و قدرت دفاعی را افزایش داد تا قدرت‌های زورگو، احساس تهدید کنند.
نگاهی به اقدامات سپاه پاسداران برای مقابله با شبکه‌های سازمان‌یافته ضد امنیت اخلاقی
 کریم زارعی/ ولنگاری فرهنگی و اثرگذاری منفی فضای مجازی نیروهای انقلابی سپاه را بر آن داشت تا با ورود به این موضوع و دستگیری سردسته‌های انواع گروه‌های مبتذل و موهن در استان‌های متعدد، شوک جدی را به جریان مخرب این فضا وارد کند؛ موضوعی که بازتاب‌های بسیاری نیز در سطح داخلی و بین‌المللی داشت. در هفته گذشته عده‌ای از مدیران گروه‌های فعال در شبکه‌های اجتماعی به دلیل اقدامات ضد امنیت اخلاقی در استان‌های کشور بازداشت شدند. این اقدام در پی افزایش سطح مطالبات عمومی جامعه برای برخورد با مجرمان مجازی و با هدف حمایت از کیان خانواده و جامعه اسلامی صورت گرفت؛ همگان می‌دانند که گسترش روزافزون شبکه‌های اجتماعی در کنار مزایای آن، آسیب‌های فراوانی را به همراه داشته است.
پایگاه خبری «گرداب» وابسته به سازمان مبارزه با جرایم سازمان‌یافته سپاه با انتشار اطلاعیه‌ای نوشت: «تعدادی از افرادی که در حوزه‌های ضد امنیت اخلاقی، چرخه مدلینگ مجرمانه و توهین به عقاید دینی مردم فعالیت می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند. این افراد که در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تلگرام، واتس‌آپ و اینستاگرام فعالیت می‌کردند، بر اساس بندهای الف و ب فهرست مصادیق محتوای مجرمانه مورد تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند. در این اقدام، مدیران 450 صفحه، کانال و یا گروه در شبکه‌های اجتماعی مذکور، دعوت، احضار یا دستگیر شده‌اند. نکته مهم آنکه گزارش‌های مردمی ارسالی به سامانه گرداب، نقش مؤثری در شناسایی این افراد داشته است.»
در این عملیات که در استان‌های سمنان،‌ بوشهر، ایلام، چهارمحال‌و‌بختیاری، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، قزوین، کرمانشاه و کردستان انجام شد، مدیران این شبکه‌های غیرمجاز در استان‌ها شناسایی و عده‌ای از آنها طی مراحل قضایی به مراجع ذی‌ربط تحویل داده شدند.
در جریان این عملیات حدود 170 مدیر گروه یا شبکه اجتماعی که در استان فارس فعال بودند، احضار و برخی نیز دستگیر شدند. این افراد مدیران و کاربران فضای مجازی بودند که در حوزه‌های ضد امنیت اخلاقی، چرخه مدلینگ مجرمانه و توهین به عقاید دینی مردم فعالیت می‌کردند. همچنین تاکنون با مدیران بیش از ٧٠ صفحه تولید محتوا علیه مقدسات اسلامی، اخلاق و عفت عمومی در شبکه‌های اجتماعی در استان بوشهر برخورد قضایی شده و برخورد با سایرین نیز ادامه دارد. طبق اعلام مرکز بررسی جرایم سایبری سپاه، با بیش از 450 نفر از مدیران و گردانندگان صفحات، شبکه‌ها و گروه‌های تولیدکننده محتوا که در شبکه‌های اجتماعی علیه مقدسات اسلامی، عفت و اخلاق عمومی، توهین به عقاید دینی مردم و چرخه مدلینگ مجرمانه فعالیت می‌کردند، در سطح کشور برخورد قضایی صورت گرفته که بخش گسترده‌ای از این پروژه را نیز نیروهای امنیتی سپاه امام صادق(ع) استان بوشهر انجام داده‌اند.
روابط عمومی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نیز در این‌باره تصریح کرد: «مدیران شبکه‌ها که در دام افراد بیگانه و پروژه نفوذ فرهنگی گرفتار شده بودند و با اقدامات اطلاعاتی و رصد فعالیت‌های این افراد در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام بیش از 50 نفر که در حوزه مدلینگ، آرایشگاه زنانه، آتلیه و خالکوبی فعال بودند، در سطح استان شناسایی و با آنان برخورد شد.» مرکز سایبری سپاه حضرت نبی‌اکرم(ص) کرمانشاه نیز از انهدام یک شبکه غیراخلاقی با مدیریت ۲۵ مدیر فعال که همه آنها به دام افتادند، خبر داد که حدود ۴۰۰ هزار نفر را در فضای مجازی به حضور در این شبکه‌ها ترغیب و اقدام به عضوگیری کرده بودند.
سردار رضا محمدسلیمانی، فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) چهارمحال‌وبختیاری نیز گفت: «بر اساس گزارش رسیده و اشراف اطلاعاتی سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع) در حوزه فضای مجازی برخی از کانال‌ها و گروه‌هایی که اقدام به نشر مطالب غیراخلاقی و ضد اسلامی کردند، شناسایی شدند که به حدود 35 کانال می‌رسد؛ در برخی از موارد این کانال‌ها تا یک‌ونیم میلیون دنبال‌کننده داشتند.»
مرکز فرماندهی امنیت سایبری سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام هم از دستگیری عده‌ای از افرادی که در حوزه‌های ضد امنیت اخلاقی و توهین به عقاید دینی مردم فعالیت می‌کردند، خبر داد و تأکید کرد: «این افراد که در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی تلگرام، واتس‌آپ و اینستاگرام فعالیت می‌کردند، بر اساس بندهای الف و ب فهرست مصادیق محتوای مجرمانه مورد تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند. در این اقدام، مدیران 450 صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی مذکور، دعوت، احضار یا دستگیر شده‌اند.»
مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سپاه فتح نیز گفت: «با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج)، سازمان اطلاعات سپاه استان کهگیلویه و بویراحمد و هماهنگی‌های انجام‌شده با مراجع قضایی 22 نفر از متخلفین در شبکه‌های مجازی شناسایی و دستگیر شدند.»
سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین 170 گروه فعال در شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه را به واسطه اقدامات ضد امنیت اخلاقی دستگیر کرد. همچنین، طی عملیاتی 26 نفر از مبلّغان مدل‌های لباس زنانه در شبکه‌های اجتماعی در اردبیل شناسایی و دستگیر شدند. دستگیرشدگان شامل عکاس، صاحبان بوتیک و سالن‌های آرایش زنانه هستند که اقدام به اغفال افراد از طریق برگزاری مسابقات مدل در شبکه‌های اجتماعی می‌کردند که بیش از 300 هزار عضو داشتند.
همه این موارد نشانه‌هایی از توطئه شوم دشمنان ملت ایران در ترویج فرهنگ غربی و ولنگاری فرهنگی در فضای مجازی و به‌تبع آن اثرگذاری بر فضای جامعه است؛ موضوعی که متأسفانه برخی‌ها را مرعوب ساخته و معتقدند دیگر هیچ کاری نمی‌شود در برابر آن انجام داد و همین سبب شد تا رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در روزهای گذشته بار دیگر ولنگاری در عرصه فرهنگ و رها کردن فضای مجازی را یادآور شدند و فرمودند: «عملکرد مسئولان در آفند و پدافند فرهنگی بسیار ضعیف است»؛ لذا نمی‌توان دست روی دست گذاشت و روزانه شاهد آثار و عواقب اسفبار این هجمه نرم فرهنگی بود. سپاه پاسداران با توجه به مأموریت خود برای مقابله با تهدیدات نرم فعالیتی را آغاز کرده و در کنار برخورد شبکه‌های سازمان‌یافته اقدامات ایجابی در عرصه شبکه‌های اجتماعی را هم در دستور کار دارد که با بهره‌گیری از ظرفیت جوانان مستعد، باانگیزه و انقلابی می‌توان آنها را سامان داد و به مقابله با دشمن در این جبهه شتافت.

 مجتبی برزگر/ همیشه سرباز بنام ولایت بود؛ در این عرصه پرهیاهو صدای خودش را به خداوند رساند و هیچ‌وقت ارادت و اعتقادش را نسبت به شهدا و آرمان‌های دوران دفاع مقدس از دست نداد. به ماندگاری دفاع مقدس اهمیت می‌داد؛ یادمان نمی‌رود که در آخرین سخنرانی‌هایش تأکید می‌کرد، رزمندگان ما تا وقتی فرصت دارند باید نسبت به ثبت و ضبط خاطرات خود اقدام کنند؛ باید لحظه به لحظه حضور خودشان و صحنه‌هایی را که دیده‌اند، به رشته تحریر درآورند؛ چراکه معتقد بود تاریخ شفاهی جنگ یک اصل است و به ماندگاری آن در جامعه به منزله یک الگوی بلامنازع کمک می‌کند. او همواره می‌گفت، ما قواره جدیدی به نام دفاع مقدس را رقم زدیم که تا نسل‌ها می‌تواند برای جهانیان به مثابه یک الگوی رزم شناخته شود. 
وقتی حاج‌علی موحددانش او را برای جانشینی تیپ سیدالشهداء(ع) برمی‌گزیند، یا زمانی که فرمانده تیپ 110 خاتم‌الانبیاء(ص) می‌شود و حتی پس از آن مسئولیت اتاق مرکز کنترل و فرماندهی نیروی زمینی سپاه را برعهده می‌گیرد، باز هم بسیار صمیمی و متواضع با افراد پایین‌دست برخورد می‌کند. شاید بسیاری سردار شهید احمد غلامی را برای اولین بار در پادگان ولی‌عصر(عج) سپاه تهران دیده باشند و حتماً رزمندگان و ایثارگران او را بارها در جبهه‌های حق علیه باطل در کنار حاج‌کاظم رستگار دیده‌اند؛ او را یکی از نقش‌آفرینان صحنه تدبیر میدان سخت و دشوار کربلای 5 می‌خوانند. اما هیچ‌یک از این توفیقات او را از زندگی ساده و رفتار بسیار صمیمی با دوستان و همرزمانش جدا نکرد.
جدایی از حاج‌علی موحد و حاج‌کاظم رستگار و برخی دیگر از دوستانش همچون یدالله کلهر و حاج‌همت او را هر روز آسمانی‌تر می‌کرد، به همین دلیل تا دید توطئه وهابیون گریبان اعتقادات اسلامی را گرفته در جامه یک مستشار نظامی وارد کشور عراق شد و در صحنه‌های نبرد رزمندگان علیه داعش تکفیری نقش مؤثری ایفا کرد. پس از سلحشوری‌ها و حماسه‌آفرینی‌های فراوان در سن 65 سالگی بر اثر اصابت ترکش در منطقه حلب به یاران صمیمی و قدیمی خود پیوست. وی در عین حال که مدال افتخار فتح را از دستان مبارک رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) دریافت کرده بود، آخرین مدال فتح و پیروزی را از دستان عمه سادات در جوار حرم حضرت زینب(س) نیز دریافت کرد. حاج‌احمد فرماندهی تلاشگر، بادقت و خلاّق در طراحی عملیات‌ها و به تعبیر همرزمانش سلحشوری بلامنازع بود. 
به تعبیر یکی از دوستانش چندی پیش حاج‌احمد اشاره‌ای به رفتن کرده بود؛ جایی که در دیدار با دختر شهید رستگار می‌گوید نگران نباشید، چند وقت دیگر من در زیر پای پدرت دفن می‌شوم و حالا محل دفن ایشان را زیر پای شهید کاظم نجفی رستگار برگزیده‌اند. سردار شهید حاج‌احمد غلامی با بصیرتی که داشت فتنه‌ای را که رژیم مرتجع و استکبار جهانی علیه شیعه پیش‌گرفته‎اند به خوبی تشخیص داد و با عزم راسخ و شهامت بی‌حد خود نشان داد که حقیقتاً برای دفاع از اسلام مرزی قائل نیست.

تفحص بخش جداناپذیر دفاع مقدس است. جست‌وجویی که ارزنده‌ترین میراث الهی است و در شهادت تبلور یافته است. در این زمینه تا به حال کتاب‌هایی نوشته شده که بیشتر درباره پیدا شدن پیکر شهدا و کرامات این عزیزان بوده و کمتر به اعضای گروه تفحص پرداخته شده است. «ردّ پای رمل» کتابی است که به این بخش از تفحص می‌پردازد. این کتاب چنانکه «محمدحسن منافی» نویسنده آن می‌گوید؛ در واقع به زندگی روزمره گروه تفحص در مناطق جنگی پرداخته و از سویی یادنامه‌ای برای شهیدان «علی محمودوند» و «مجید پازوکی» فرماندهان گروه تفحص است.
این روزنگاری‌ها که شامل خاطرات سال‌های 1376 تا 1380 نویسنده است با جزئیاتی فراوان و به‌دور از تکلّف‌های ادبی و احساس‌گرایی صرف نگاشته شده است. نویسنده به جای آنکه ما را در این کتاب بدون واسطه با حال و هوای تفحص آشنا کند، از زاویه دید خود ما را به مناطق جنگی می‌برد. در واقع، ما سلوک نویسنده را تجربه می‌کنیم. در بخشی از کتاب آمده است: «خرداد ماه 79 فکه‌ شمالی در یکی از پاسگاه‌های ارتش در منطقه والفجر1 به وسیله مخبرها خبر دادند عراقی‌ها دو پیکر شهید پیدا کرده‌اند و می‌خواهند تحویل دهند. آقامجید با دو تا از بچه‌ها رفت به منطقه والفجر1 (پاسگاه ربوط)، حرکت کردند تا با هماهنگی پاسگاه ارتش، به سمت پاسگاه عراقی‌ها بروند و دو شهیدی را که گفته بودند، تحویل بگیرند، ولی بعد از چند ساعت برگشتند. علی‌الظاهر هماهنگی‌های لازم انجام نشده بود و قرار را به فردا موکول کرده بودند. آقامجید تعریف می‌کرد؛ «وقتی عکس امام را به آنها نشان دادیم، زود از دست‌مان گرفتند و بوسیدند. همه‌اش می‌گفتند انا مرید... انا مرید» دوباره صبح روز بعد آقامجید به پاسگاه مربوط برگشت تا قضیه شهدا را پیگیری کند...» «ردّ پایی در رمل» نوشته محمدحسن منافی را نشر 27 بعثت در 312 مصوّر و در 2000 جلد منتشر کرده است. 

با فرارسیدن زمان انتخابات سومین دوره مجلس شورای اسلامی، آیت‌‏الله سیدروح‌الله خاتمی و جمعی از دوستان، به وی پیشنهاد نمایندگی مجلس می‌دهند، ولی او جبهه را ترجیح می‌دهد. در جبهه به درخواست مسئولان تیپ الغدیر، معاون فرهنگی تیپ شد. قرار بود که یک سال در جبهه بماند که همانجا هم به شهادت رسید.
به نقل از دوستان سردار شهید محمدحسین جوکار
محمدحسین سوم اسفند 1334 در خانواده‌ای متوسط در خیرآباد یزد به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه اسلامی خیرآباد گذراند، در دوران دبستان علاقه خاصی به مسائل عبادی و قرآن داشت و از سایر همکلاسی‏‌های خود متمایز بود. برای طی دوره متوسطه وارد دبیرستان اسلامی رسولیان که جوّی کاملاًً مذهبی داشت، شد و در سال 1352 با دریافت مدرک دیپلم ریاضی از دبیرستان فارغ‌التحصیل شد. در جلسات مذهبی که در آن زمان تشکیل می‌شد به طور مستمر شرکت داشت. به دلیل فعالیت‌های انقلابی، با ایمانی قوی و روحیه‏‌ای بسیار خوب، نزدیک به دو سال در زندان‌‏های رژیم پهلوی، قهرمانانه مقاومت کرد. پس از رهایی از زندان، با یکی از خواهران طلبه حوزه علمیه قم ازدواج کرد. پس از انقلاب با فعالیت در کمیته و سپاه به وزارت کشور رفت و در پست معاونت سیاسی استانداری مشغول خدمت شد. علاقه شدید او به شرکت در جبهه سبب شد بارها در کنار رزمندگان در خط مقدم حاضر شود.
در سال 65 به دلیل علاقه به ادامه تحصیل به تهران عزیمت کرد و مدتی در وزارت کشور و سپس در سازمان امور اداری و استخدامی کشور، در مقام مشاور ریاست سازمان خدمت کرد و در نهایت ترجیح داد به جای ماندن در شهر، در سنگر مبارزه با باطل ادامه خدمت دهد، تا اینکه ششم اسفند سال 1366 در محور عملیاتی بیت‌المقدس 2 در بمباران هوایی دشمن به شهادت رسید.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در افتتاح سدّ مخزني كوچري قم
رئیس مجلس شورای اسلامی از خدمات سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در سطح کشور تقدیر کرد و گفت: «این مجموعه با روحیه جهادی تلاشگر پروژه‌های بزرگ کشور را دنبال می‌کند، به همین علت منع قانونی استفاده قرارگاه از اسناد خزانه باید رفع شود.»
به گزارش صبح صادق دکتر علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم بازگشایی سدّ مخزنی کوچری ضمن تشکر از وزیر نیرو و سردار عبداللهی و سایر زحمتکشان ساخت این سدّ، اظهار داشت: «زمانی که سردار عبداللهی این طرح را آوردند، خدمت رهبر معظم انقلاب رفتیم و از اوضاع سخت بودجه‌ای در این زمینه گفتیم که معظم‌له دستوراتی را صادر کردند و قرارگاه نیز با سرعت به فعالیت پرداخت.»
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «ساخت سدّ کوچری خدمت ماندگاری است و از زحمات سپاه پاسداران در احداث این پروژه و سایر پروژه‌ها تشکر می‌کنم که این روحیه جهادی برای کشور به شدت نیاز است.»
سردار عبادالله عبداللهی نیز در ابتداي اين مراسم، با تأکید بر اینکه برای تامین هزینه مورد نیاز انتقال آب به استان قم بخش‌های مختلف مشارکت داشته‌اند، اظهار داشت: «فعالان عرصه سازندگی، فعالان هشت سال دفاع مقدس هستند که با توجه به فرمایشات رهبری در راستای پیشرفت کشور حرکت می‌کنند.»
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: «از مرز آذربایجان غربی تا خوزستان پروژه‌های بسیاری وجود دارد که 17 سد، 140 کیلومتر تونل،600 کیلومتر کانال و خط انتقال بخشی از آنهاست و 13 هزار نفر با استفاده از پنج هزار دستگاه ماشین‌آلات در آنها فعالیت می‌کنند.»
وی ضمن اشاره به مسئله تأمين منابع مالي برای اتمام پروژه‌هاي نيمه‌تمام عمراني و تأکید بر اینکه یکی از پالایشگاه‌های نفتی به 87 درصد پیشرفت رسیده است، تصریح کرد: «این پالایشگاه 140 هزار میلیارد تومان برای کشور آورده دارد؛ زیرا 171 میلیون مترمکعب منابع با استفاده از این پالایشگاه اتخاذ می‌شود.»
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) افزود: «با استفاده از 10 میلیون تحصیلکرده و ده‌ها میلیون نیروی مؤمن کشور می‌توانیم توانمندی کشور را افزایش داده و کشور را متحول کنیم، اما در این راستا مجلس باید در سال 96 انقلابی را برای رفع قوانین مانع رقم بزند.»
وی با اشاره به توانمندی قرارگاه سازندگی در احداث ابرپروژه‌ها در عرصه‌های مختلف، گفت: «سدّ کوچری 170 میلیون مترمکعب ظرفیت دارد که تکمیل آن نشان از توان اجرایی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) است و این قرارگاه آمادگی اجرای پروژه‌های بزرگ‌تر را نیز دارد.»

از کارگردان‌ها و رسانه‌ها شاکی بود، می‌گفت: «اینها فقط از اسارت این رو نشون می‌دن که ما خیلی با هم انسجام داشتیم و همه چیزم جور می‌کردیم، نمی‌گن همه اسرا که رزمنده و انقلابی نبودند، از جاسوس‌های منافقین تا ضد انقلابی که با ما توی یه بند بودند همه و همه مشکل‌سازی داشتند تا خود بعثی‌ها.
اگه هر کدوم‌شون یه باتوم می‌خوردن، یا اینکه خانواده‌شون چند سال ازشون بی‌خبر می‌موندن و بازرسان صلیب سرخ بعد از چند سال پیداشون می‌کردن، دیگه این طوری کار نمی‌کردن!»
 وقتی دیدم داره حرف حساب می‌زنه ساکت موندم...

جمع‌بندی تریبون یازدهم
اولویت اختصاص منابع بانک‌ها به چه بخش‌هایی باید باشد؟
یازدهمین شماره پرسش تریبونی را در حالی كه كشور دچار ركود بی‌سابقه بوده و شش ماه دوم سال را درگیر مشكلات بانكی خواهد بود، ‌به مسئله اولویت اختصاص منابع بانكی اختصاص دادیم كه در ادامه نظرات شما همراهان گرامی را در این‌باره می‌خوانیم.
 زیرساخت‌های عمرانی؛ «قاسم خاتمی» از نیشابور و «مسلم جعفری» از تركالكی معتقدند كه تأمین منابع لازم برای زیرساخت‌های عمرانی باید در اولویت باشد.
 معیشت نیازمندان؛ توجه به معیشت نیازمندان را «روح‌الله ابراهیمی» از روستای کناره‌گمبان و «هادی رضانژاد» از آذرشهر مطرح کرده‌اند.
 بخش خصوصی؛ «علیرضا نوروزی» از هرسین و «روح‌الله زارعی» از اصفهان بخش خصوصی را در اولویت اختصاص منابع بانكی دانسته‌اند.
 صنعت ؛ اما اولویت اختصاص منابع در بخش صنعت را «رضا علیزاده» از فسا و «مهربانی» از گالیکش بیان کرده‌اند.
 ازدواج و اشتغال؛ توجه به دو بعد فرهنگی و اجتماعی در تخصیص منابع بانكی موضوعی بود که «ناهیدالسادات روغنی» از گچساران، «جمال کشاورزی»، «ابراهیم ملکی» از ملایر، «ایرج حسن‌پور» از یاسوج،« مصطفی اکبری» از داران، «ابراهیم ملکی» از ملایر، «احمد محمدی» از آبیک، «سرلک» از نقده، «مالک بازدار» از سیرجان، «حجت جاودان» از رودان، «ناصر قدسی» از مراغه، «آرش بخشی‌پور صداپشته» از لاهیجان و «محمد کریم‌زاده» از اصفهان به آن اشاره داشتند.
 اقتصاد مقاومتی؛ «محمود نصیری» از شاهرود، «روستا» از فیروزآباد، «نجفی» از قشم، «صمدی‌مقدم» از املش، «سیدحامد صفوی» از ماسال، «فؤاد جمیل‌پور» از کرج، «امیر رجبی‌فرد» از کاشان، «عباس حسین‌خانی» از رابر، «سیدهادی موسوی» از سمنان، «علی مؤذن» از ارومیه  و «رضا ولی‌پور» از ایوانغرب با توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی صرف این منابع را در طرح‌های این موضوع در اولویت می‌دانند.
  تولید؛ توجه به تولید داخل هم در پیام‌های «شهبازی» از زنجان، «مرتضی غفاری» از قم، «ابراهیم مهدیخانی» از اصفهان، «سیدسجاد هاشمی‌کیا» از گچساران، «روح‌الله کمالی» از هرمزگان، «یاسر میر» از زابل، «رئیسی حسن‌لنگی» از بندرعباس، «شعیب محمدی» از قزوین، «محسن قلیچ» از شاهرود، «علی زاهد» از بیرجند و «محمد زارعی برآبادی» از خواف بیان شده است.
 بنگاه‌های زودبازده؛ بر این اساس «جابر قاسمی» از آذربایجان غربی، «شهربانو اکبری» از کرج، «محمد فرخی» از پاکدشت، «حسین افضلی» از دامغان، «محمد تاجی» از کرج، «علی مجیدی» از آذرشهر، «کرامتی» از مشهد و «مجید فیاضی‌پور» از دهدشت در اولویت قرارگرفتن بنگاه‌های زودبازده را برای اشتغال و تولید ارزان‌تر مطرح كرده‌اند.
 كشاورزی؛ «حسینعلی جعفرزاده» از اصفهان، «محسن قاسمی» از نهاوند، «ژاله نوعی» از تهران، «محمد تیموری» از تهران، «شیرزاد صحرایی» از صحنه و «رحیمی» از خراسان جنوبی بر اهمیت بخش كشاورزی در اختصاص منابع بانكی تأكید داشتند.
 سایر نظرات؛  «مرضیه احمدی» از داران کارخانه‌های دولتی را در اولویت می‌داند و اعتبارات قرض‌الحسنه به بخش‌های اقتصادی را «محمود عظمتی» از گلپایگان، توجه ویژه به بخش‌های اشتغال‌زا را نیز «محمدرضا زاهد» از بیرجند مطرح کرده‌اند.
 برندگان تریبون یازدهم
ناهیدالسادات روغنی از گچساران / رضا ولی‌پور از ایوانغرب / رحیمی از خراسان جنوبی
پرسش تریبون دوازدهم
از دیدگاه شما اصلی‌ترین تأثیر دفاع مقدس بر فرهنگ كشور چیست؟

 مهدی سلطانی/ شهید ابوذر امجدیان یکی از راست‌قامتان یگان صابرین سپاه است که در روز تاسوعا در تاریخ ۱ آبان ۱۳۹۴ در منطقه حلب، بال در بال ملائک به سایر همرزمان شهیدش پیوست. گفت‌وگو با پدر این شهید سرافراز در سطور زیر تقدیم می‌شود.
ساده و بی‌آلایش
ابوذر در روز ۲۸ مردادماه سال ۱۳۶۵ در روستای سهنله در شهرستان سنقر متولد شد. از هوش و استعداد بالایی برخوردار بود. دبیرستان را در شهرستان سنقر و رشته نقشه‌كشی را در هنرستان صنعتگران پشت سر گذاشت. دانش‌آموز نمونه اخلاقی و علمی بود.
زندگی ما ساده و بی‌آلایش است. ابوذر در چنین فضایی بزرگ شد. از همان دوران کودکی عاشق انجام کارهایی بود که شاید از عهده‌اش خارج بود، اما می‌خواست که اراده‌اش را محک بزند. مثلاً هنگام فراغت از تحصیل به‌ویژه در تعطیلات تابستانی با کار و تلاش فراوان مخارج شخصی خودش را برای سال تحصیلی بعد به دست می‌آورد و از این راه به خانواده خود کمک زیادی می‌کرد. 
تهذیب نفس
به انجام معنویات و عبادات علاقه فراوانی داشت. از سن ۹ سالگی عباداتش را شروع کرده بود و روزه‌هایش را می‌گرفت. هرگز نمازش ترک نشد. تا آخرین لحظات حیات خود، دست از دعا و نیایش برنداشت. همیشه نماز اول وقت را بر همه چیز مقدم می‌شمرد و قرآن و توسل برنامه روزانه‌اش بود.
ورود به قافله پاسداران
ابوذر در سال ۱۳۸۳ مقطع دبیرستان را با موفقیت پشت سر گذاشت. پس از گرفتن دیپلم با شور و اشتیاقی که از روزهای نوجوانی و پیروی از خط رهبری در وجودش بود؛ در سال ۱۳۸۵ توانست با نمرات عالی به استخدام سپاه درآید. در همین سال‌ها با توجه به روحیه و جسارتی که از او سراغ داشتم با طی مراحلی وارد یگان ویژه صابرین سپاه شد.
عشق به مسیر ولایت و اهل‌بیت(ع)
شش ماه پیش از اینکه بحث اعزام‌ از طرف یگان تحت امرش به سوریه پیش بیاید؛ به صورت داوطلبانه برای دفاع از حرم نام‌نویسی کرد و به خانواده گفت که هر لحظه ممکن است به سوریه اعزام شود. حدود یک هفته بعد از عید سعید غدیر به سوریه اعزام شد و گویا در آنجا هم توانسته بود لیاقت و شایستگی ویژه‌ای از خود در قامت یک مدافع حرم نشان بدهد. نام مستعاری هم که در آنجا به ابوذر داده بودند، «رئوف» بود.
اعزام و شهادت در حلب
مادرش به سبب عاطفه مادرانه پس از شنیدن این خبر که ابوذر برای دفاع از حرم به سوریه مشرّف شده خیلی بی‌تابی می‌کرد و نگران بود، ولی ابوذر با همان روحیه آرام و دوست‌داشتنی‌اش همیشه در تماس‌هایش، به خانواده و به‌ویژه به مادرش دلداری می‌داد. می‌گفت برایم دعا کن که شهید شوم و به آرزویم برسم و همان‌طور هم شد که این والامقام خواسته بود و دقیقاً در روز تاسوعای حسینی(ع) به شهادت رسید.
ابوذر واقعاً به امر ولایت اعتقاد کامل داشت و حاضر بود در این راه جان بدهد، که عاقبت هم چنین کرد. همیشه سفارش می‌کرد تقوا پیشه كنیم و تابع رهبری باشیم.