عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: «به ملت عزیزمان در جزیره‌العرب، اهالی منطقه جنوب، جیزان، نجران، عسیر و تمام منطقه می‌گویم شما برادر و همسایه ما هستید. می‌دانیم شما مظلومید. آل‌سعود برای شما و اکثر مردم جزیره‌العرب هیچ ارزش انسانی یا شهروندی قائل نیستند. این نظامی است که یک کشور را به‌طور کامل، به نام خود نام‌گذاری کرده است. مشکل ما با این نظام زورگو است که آن را به خوبی می‌شناسید. ما فقط درباره شما با برادری، محبت و تقدیر رفتار می‌کنیم.»   
 قاسم غفوری/  اين روزها ايالات متحده در كنار استمرار بحران‌سازي‌هاي جهاني، در داخل نيز با تحولي مهم به نام انتخابات رياست جمهوري (آبان ماه) روبه‌رو است. انتخاباتي كه به دليل شرايط حاكم بر داخل و خارج آمريكا با ابهامات بسياري همراه شده و حتي نزديك به نيمي از مردم آمريكا از احتمال تقلب در انتخابات سخن مي‌گويند. مسئله فلسطين يكي از مهم‌ترين‌ مباحثي است كه در اين انتخابات، مانند انتخابات‌هاي ديگر به چشم مي‌آيد. 
در حالي روند انتخابات براي تعيين چهل‌و‌پنجمين رئيس‌جمهور آمريكا در جريان است كه فلسطيني‌ها اميد چنداني به نتيجه اين انتخابات ندارند؛ زيرا اصولاً احقاق حقوق ملت فلسطين و اصولاً نزاع صهیونیستی- فلسطيني در كمپين انتخاباتي كانديداهاي مطرح، يعني هيلاري كلينتون از حزب دموكرات و دونالد ترامپ از حزب جمهوريخواه جايي ندارد. آنچه در حال وقوع است، مسابقه اين دو نامزد انتخاباتي براي دريافت رأي آمريكايي‌هاي صهیونیستي، سرمايه‌داران صهيونيست و افراد حامي ايده طرفداري از رژيم صهيونيستي و ابراز حمايت و دوستي نسبت به اين رژيم است. 
بسياري از فلسطيني‌ها معتقدند رئيس‌جمهور آتي آمريكا، در خوش‌بينانه‌ترين حالت، بهتر از باراك اوباما نخواهد بود. اوباما داشتن ريشه‌هايي نزديك به مسلمانان و پوستي سياه رنگ، بارقه‌هاي اميد را در دل بسياري، از جمله فلسطيني‌ها براي حمايت از حقوق آنان در نزاع با صهيونيست‌ها پديدار کرد و با اين ديدگاه كه حل قضيه فلسطين كليد آرامش در غرب آسيا خواهد بود، بر کرسی ریاست کشورش تکیه زد و كار خود را آغاز كرد؛ اما در عمل و در رویارویی با انبوه مشكلات، تسليم ديدگاه رژيم صهيونيستي، به ويژه بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير آن شد كه باور داشت، حل منازعات و مشكلات خاورميانه را نبايد از منازعه عربي- فلسطيني شروع كرد. 
اوباما و حزب دموكرات كه در ابتدا سخن از برپايي دولت مستقل فلسطين طي دو سال به زبان مي‌راندند، به جايي رسيدند كه نه تنها نتوانستند رژيم صهيونيستي را به توقف شهرك‌سازي وادار كنند و بن‌بست مذاكرات سازش را در هم بشكنند، حتي بزرگ‌ترين كمك نظامي آمريكا به رژيم صهيونيستي را امضا و اجرايي کردند. كمكي كه در مجموع 10 سال، به 38 ميليارد دلار خواهد رسید و اين به معنای چراغ سبز آمريكا براي مبارزه بيشتر رژيم صهيونيستي با فلسطيني‌ها و جنگ‌هاي بيشتر در منطقه است.
پيشينه رفتاري حزب دموكرات براي فلسطيني‌ها، نقطه درخشان چنداني ندارد و همان‌طور كه گفته شد، هيئت حاكمه كنوني آمريكا از حزب دموكرات، حتي ترجيح داد كه روند به بن‌بست رسيده مذاكرات سازش را براي ممانعت از درگيري با لابي‌هاي صهيونيستي مسكوت بگذارد. نامزد دموكرات‌ها، يعني هيلاري كلينتون همين شيوه را در برابر به حاشيه راندن مسئله فلسطين در كمپين انتخاباتي خود به كار گرفته است. به نظر نمي‌رسد، كلينتون ابداع و ابتكار جديدي براي حل منازعه فلسطيني - صهیونیستي داشته باشد. در حقيقت شيوه او ادامه راه باراك اوباما به شمار می‌آید. وی مواضعي كلان درباره حمايت از رژيم صهيونيستي  و مراعات خط قرمزي مبني بر تأمين امنيت آن ابراز مي‌دارد و حتي در كمپين انتخاباتي خود، ترامپ را به قصور در حمايت از رژيم صهيونيستي و چرخشي بودن مواضعش در اين رابطه متهم كرده است. از سويي صهيونيست‌ها نيز، كلينتون را به منزله حامي عقلاني خود ترجيح مي‌دهند، هرچند كه معتقدند ترامپ براي منافع كلان رژيم صهيونيستي بهتر است. در همين راستا و به مثابه نشانه‌اي براي همگرايي بيشتر با رژيم صهيونيستي، كلينتون طي نامه‌اي به حاييم صابان اعلام كرد، اگر به رياست جمهوري برسد، به رژيم صهيونيستي اجازه خواهد داد كه به جاي دو هزار نفر، 200 هزار فلسطيني را به قتل برساند. رفتار حزب دموكرات همانند حزب جمهوريخواه، نشان‌دهنده تقابل با ايران (البته از طريق شيوه‌هاي نرم) و حمايت از لابي عربستان در برابر جمهوري اسلامي است كه در مجموع، ادامه موضع خصمانه آن را با مقاومت در منطقه نشان مي‌دهد. حزب جمهوريخواه كه در حمايت از رژيم صهیونیستی يد طولايي دارد، بیانیه جديد خود را در راستاي حمايت بيشتر از اين رژيم اعلام كرده و برای نمونه عبارت راه‌حل دو دولتي را به راه‌حل مورد رضايت رژيم صهیونیستی مبدل كرده است. ترامپ براي جذب آراي آمريكايي‌هاي صهیونیستی، ستادهايي را در اراضي اشغالي مستقر كرده و قشر راست‌گرا در اين اراضي، براي او در حال تبليغ هستند.  
فلسطيني‌ها گفتمان ترامپ را درباره خود خصمانه تلقي مي‌كنند و معتقدند، در صورت پيروزي ترامپ، اوضاع آنان بسيار دشوارتر خواهد شد، البته اين به معناي خوب بودن كلينتون براي آنها نيست؛ بلكه به معناي كمتر خصمانه بودن كلينتون در برابر آنان است. ترامپ افزون بر اظهارات حاميانه مكرر خود از رژيم صهيونيستي و اعتراف به بن‌بست رسیدن مذاكرات حتي در آينده (طي دوران رياست جمهوري احتمالي خود)، راه‌حل جالبي را براي حل مسئله فلسطين پيشنهاد داده و گفته است، جزيره پورتوريكو را به فلسطيني‌ها خواهم داد؛ آمريكا هزينه وطن‌گزيني مجدد فلسطيني‌ها در اين مكان را خواهد داد و به آنان اين امكان را خواهد بخشيد كه به جاي قتل صهیونیست‌ها، يك جمهوري در اين جزيره داشته باشند!
با توجه به آنچه ذكر شد، مي‌توان گفت برخي از فلسطيني‌ها كه براي تقويت موضع خود خواهان قدرت خارجي هستند و به دنبال تكيه بر نيروي دروني نيستند، در اين وضعیت، در پی يافتن متحدان جديدی براي خود هستند كه از جمله آنها مي‌توان به اروپا و روسيه اشاره كرد؛ درست به همين دليل است كه زمزمه احياي فرايند سازش در روسيه نيز به گوش مي‌رسد.  به هر تقدير، مسلم است كه هيچ كانديدايي در آمريكا ذره‌اي براي فلسطين دلسوزي ندارد و ملت فلسطين يك گزينه بيشتر ندارد و آن، تكيه بر مقاومت و انتفاضه تا تحقق حقوق خويش است.  


 رضا اشرفی/23 ژوئن 2016 بيش از 17 ميليون شهروند انگليسي به همه‌پرسي رأي مثبت دادند و سبب شدند كه راه انگليس براي خروج از اتحاديه اروپا باز شود. از سال 1973 كه‌ اين كشور عضو اتحاديه اروپا شد، مدافعان برگزيت(خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا كشورشان زير چتر اروپا نرود. بيش از 16 ميليون نفر هم خواهان ماندن در ‌اين حوزه بودند؛ اما نتوانستند نظرات خود را به «جدايي‌طلبان» تحميل كنند. ‌اين رخداد بزرگ دست‌كم در دو سطح پيامدهاي فراواني داشت. ابتدا در داخل انگليس كه سبب تغيير دولت و استعفاي ديويد كامرون شد كه جاي خود را به ترزا مي‌داد. اما تحول ديگر در سطح اروپا رخ داده است؛ زيرا ‌اين مسئله از يك سو سبب تضعيف جايگاه «اتحاديه» اروپا شده و از سوي ديگر ‌اين نگراني را براي رهبران فعلي اروپا ‌ايجاد كرده است كه در صورت تداوم مشكلات، ديگر كشورها نيز به ‌اين صف بپيوندند. 
به همين دليل «دیوید دیویس» مسئول مذاکرات برگزیت  نسبت به عملكرد مجلس اعيان انگليس بدگمان است و تأكيد دارد که مجلس اعیان بریتانیا این توانایی را دارد که در راه خروج از اتحادیه اروپا موانعی ایجاد کند. اين مسئله به قدري براي موافقان خروج انگليس از اتحاديه اروپا مهم است كه حتي به دنبال اجراي برگزيت بدون نظر مجلس اعيان هستند. ديويد ديويس در ‌اين باره گفته است كه «می‌توان بدون تصویب پارلمان از اتحادیه اروپا خارج شد، اما اگر مصوبه پارلمان باشد، قوانین مسیر همه چیز را مشخص می‌کند... همه اعضای حزب محافظه‌کار خواستار خروج نیستند و برخی دردسرساز خواهند شد. از سوی دیگر تعداد نمایندگان مجلس اعیان از محافظه‌کاران بیشتر است، پس احتمال سخت‌ شدن مسائل وجود دارد.»
مسئله ديگري كه مخالفان خروج انگليس از اتحاديه اروپا دارند ‌اين است كه بار ديگر همه‌پرسي را به اجرا بگذارند تا مردم دوباره در ‌اين باره تصميم بگيرند. برخي از تحليلگران معتقدند كه طي همين چند هفته گذشته مسائل و مشكلات اقتصادي در انگليس به گونه‌اي بوده است كه برخي از مردم از رأي مثبت خود پشيمان هستند. به هر حال، اولين نتيجه زودهنگام ‌اين خروج كاهش ارزش پوند (پول ملي انگليس) بود كه از سال 1985 بي‌سابقه بود. ‌اين در حالي است كه موافقان برگزيت چنين نظري ندارند و حتي معتقد به تكرار همه‌پرسي نيستند. آنها تأكيد دارند كه با اشراف به ‌اين مسائل رأي مثبت به برگزيت داده‌اند. با‌ اين وجود برخي از مخالفان خروج از اتحاديه اروپا تأكيد دارند كه در حال حاضر 60 درصد مردم مخالف خروج هستند؛ اما موافقان به ‌اين آمارهاي نسبي اعتقادي ندارند و خواهان اجراي نتيجه همه‌پرسي هستند. 
آنگلا مركل، صدراعظم آلمان كه از همان ابتدا مخالف برگزيت بود و تأكيد داشت كه خروج انگليس ضربه‌اي به وحدت اروپا است به تازگی گفته است كه «برگزیت تنها یک اتفاق نیست، این یک شکست عمیق در تاریخ اتحادیه اروپاست، بنابراین مهم است که پاسخی هوشیارانه بیابیم.»
دولتمردان فرانسه نيز نگران ‌هستند برگزيت عواقب اقتصادي و حتي امنيتي براي آنها داشته باشد، به ‌اين دليل كه يكي از نشانه‌هاي برگزيت حس ملي‌گرايي در اروپا است كه در فرانسه به شدت حامي ‌دارد و حتي مي‌تواند به آشوب‌هاي خياباني منجر شود. ملي‌گرايان فرانسه طي چند سال گذشته نشان داده‌اند كه از استقبال زیادی برخوردار بوده‌اند. 
اين موضوعي است كه ديگر كشورهاي اروپايي نيز با آن مواجه هستند، به همين دليل رهبران اروپا خود را ملزم مي‌بينند كه از خروج انگليس جلوگيري كنند و حتي عوارض آن را در سطح ملي انگليس بپذيرند، اما به هر حال پارلمان ‌اين كشور به راحتي نمي‌تواند خود را در برابر دموكراسي و رأي مستقيم مردم قرار دهد.  


 طرحی جدید برای تحریم‌های بیشتر 
خبرگزاری فارس: مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را تصویب کرد که هدف از آن ردیابی دارایی‌های احتمالی مقامات ایرانی در بانک‌های خارجی اعلام شده است. پس از تصویب این طرح و ابلاغ آن از سوی «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا، واشنگتن تلاش خواهد کرد فهرستی از اموال منتسب به رهبر، رئیس‌جمهور و دیگر مقامات ارشد دولتی و نظامی ایران در بانک‌های خارج از کشور تهیه کند، وزیر خزانه‌داری آمریکا باید 270 روز پس از ابلاغ قانون، گزارش خود را در زمینه دارایی‌ها یا حساب‌های 202 مقام ارشد ایرانی در بانک‌های خارجی منتشر کند.
ایران تهدیدی برای امنیت جهان
خبرگزاری مهر: «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا در آخرین سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل، حل پرونده هسته‌ای ایران و از سرگیری روابط با کوبا را دستاورد خود دانست و گفت: «حتی در واشنگتن هم برخی باور کرده‌اند که آمریکا کلید حل همه مشکلات است». باراک اوباما پس از صحبت درباره معتقدین به حل همه مشکلات از طریق آمریکا، بار دیگر به موضوع ایران پرداخت و گفت: «هنگامی که ایران محدودیت‌هایی را علیه برنامه هسته‌ای ‌خود پذیرفت، این موضوع باعث ارتقای امنیت جهانی و توانایی ایران برای همکاری با سایر ملت‌ها شد.»
رئیس‌جمهور جدید باید آماده چالش با ایران باشد
خبرگزاری فارس: «رابرت گیتس» رئیس پیشین پنتاگون در مطلبی نوشت: «رئیس‌جمهوری آینده آمریکا باید آماده چالش با ایران در خلیج فارس باشد». وزیر دفاع پیشین آمریکا مدعی شد: «درباره ایران، جدا از اینکه توافق هسته‌ای آقای اوباما چه چیزی به همراه داشته، این توافق سبب کاهش دخالت‌های تهاجمی ایران در امور خاورمیانه [غرب آسیا و شمال آفریقا] یا کاهش خصومت آن در چالش‌های دریایی آمریکا و ایران در برابر عملیات‌های دریایی آمریکا در خلیج فارس نشده؛ بلکه طی یک سال گذشته این چالش‌ها تقریباً دو برابر شده است».وی ادامه داد: «ایران هر کاری بتواند برای خجالت‌زده کردن آمریکا خواهد کرد. رئیس‌جمهور جدید(آمریکا) باید به بهترین نحو آماده محک عزم آمریکا در خلیج فارس و اقدامات انحرافی ایران باشد».
ادعای 34 سناتور آمریکایی 
خبرگزاری باشگاه‌ خبرنگاران: 34 سناتور آمریکایی در نامه‌ای به جان کری، وزیر خارجه آمریکا از وی خواسته‌اند تا تأیید کند که استفاده روسیه از یکی از پایگاه‌های نظامی ایران برای انجام حملات هوایی در سوریه نقض قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد بوده است. در نامه سناتورهای آمریکایی آمده است: «ما باید از تمامی ابزارهای در دسترس برای منصرف کردن روسیه از ادامه حملات هوایی در سوریه که در راستای منافع ما نیست، استفاده کنیم.» در ادامه این نامه آمده است: «اگر آغاز چنین حملاتی از جانب ایران نقض یک قطعنامه الزام‌آور شورای امنیت باشد، این موضوع باید مشخص شده و اعمال شود.»
راستي‌آزمايی ايران هميشه ادامه خواهد داشت
خبرگزاری تسنیم: «ارنست مونیز» وزیر انرژی آمریکا در مراسمی به مناسبت یک‌سالگی برجام تأکید کرد: «توافق هسته‌ای و راستی‌آزمايی رفتار ايران تا هميشه ادامه خواهد داشت.» وی گفت: همیشه تأکید کرده‌ایم که این توافق به هیچ وجه بر اساس اعتماد بنا نشده است. ایران ذیل این توافق، صنعت هسته‌ای خود را به صورت چشمگیری به عقب راند و برای زمان بلندی، راستی‌آزمایی پیشرفته‌ای روی برنامه هسته‌ای ایران انجام خواهد شد. با این توافق، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ابزار بی‌سابقه‌ای برای رصد برنامه هسته‌ای ایران به دست آورد. آنها به تأسیسات هسته‌ای ایران و زنجیره تأمین مواد هسته‌ای این کشور دسترسی مدام دارند.

 انگلیس: خشونت علیه زنان رکورد زد
آمارهای جدید نشان می‌دهد، خشونت جنسی و تحقیر علیه زنان و دختران انگلیس و ولز به شدت افزایش یافته است و در این کشور از شبکه‌های اجتماعی به‌منزله ابزاری برای تهدید و کنترل استفاده می‌شود. شمار جرایمی چون سو‌ء‌استفاده، تجاوز و آزار و اذیت جنسی از سال 2012 به بعد روند صعودی یافته و بین سال‌های 2015 تا 2016، به میزان ۵/۲۲ درصد افزایش داشته است. گفتنی است، در ماه‌های اخیر و به دنبال اعلام خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، اقدامات نژادپرستانه علیه زنان مسلمان به شدت افزایش یافته است. بسیاری تأکید دارند، سیاست‌های تبلیغی دولتمردان انگلیس زمینه‌ساز تشدید رفتارهای نژادپرستانه در این کشور شده است.
 مجارستان: وضعیت نابسامان پناه‌جویان
مجارستان از جمله کشورهای اروپایی است که کارنامه‌ای سیاه از خود در قبال پناه‌جویان به ثبت رسانده است. چنانکه وزیر خارجه لوکزامبورگ اعلام کرد، مجارستان به دلیل نقض ارزش‌های اساسی اتحادیه اروپا و برخورد نامناسب با پناه‌جویان باید از این اتحادیه اخراج شود. آسلبورن در این‌باره گفت: دولت اوربان چندان با صدور مجوز تیراندازی به پناه‌جویان و درست دانستن رفتار بدتر از حیوانات با این پناهندگان فاصله‌ای ندارد. کسانی که مانند مجارستان در مرزهای خود برای جلوگیری از ورود افرادی که از جنگ گریخته‌اند، نرده‌کشی می‌کنند یا آزادی مطبوعات و استقلال قوه قضائیه را زیر سؤال می‌برند، به صورت موقت یا در صورت لزوم به طور دائم باید از اتحادیه اروپا اخراج شوند. نهادهای حقوق بشر بارها درباره وضعیت بحرانی پناه‌جویان در مجارستان هشدار داده و تأکید کرده‌اند، جان بسیاری از پناه‌جویان در این کشور در معرض تهدید قرار دارد. 
 استرالیا: اصرار بر حفظ بازداشتگاه نائورو 
وزیر مهاجرت استرالیا با بی‌اعتنایی به درخواست مردم این کشور برای تعطیلی بازداشتگاه پناه‌جویان در نائورو به دلیل شرایط غیراستاندارد، تأکید کرد، فرآیند نگهداری پناه‌جویان در بازداشتگاه نائورو برای دهه‌ها ادامه می‌یابد. جمهوری نائورو کشوری کوچک در منطقه اقیانوس آرام با پایتختی «یارن» است که سال 1968 میلادی مستقل شد. حرکت‌های اعتراضی به فعالیت این بازداشتگاه‌ها پس از آن افزایش یافت که روزنامه «گاردین» دو هزار گزارش را در هشت هزار صفحه از فعالیت‌ها و آزار جسمی و جنسی زنان و کودکان در این بازداشتگاه‌ها و خودآزاری پناه‌جویان افشا کرد.
 آلمان: امنیت پناه‌جویان در وضعیت هشدار 
آلمان از جمله کشورهای اروپایی است که ادعای میزبانی گسترده از پناه‌جویان را دارد؛ اما گزارش‌ها از وضعیت بحرانی پناه‌جویان در این کشور حکایت دارد. برای نمونه، یک حمله به اقامتگاه پناهندگان در شهر ارباخ واقع در ایالت بادن ـ وورتمبرگ آلمان و ایجاد آتش‌سوزی در ان به زخمی‌شدن پنج نفر از ساکنان آن منجر شده است. نهادهای حقوق‌بشر بارها هشدار داده‌اند، اردوگاه پناه‌جویان در آلمان هدف حمله‌های نژادپرستانه قرار می‌گیرد. بیشتر پناه‌جویان و قربانیان در این مراکز مسلمان هستند و حملاتی که به این مراکز صورت می‌گیرد، بیشتر جنبه اسلام‌ستیزانه دارد.
 آلمان: تبعيض شغلي عليه زنان
نتیجه یک تحقیق نشان می‌دهد که زنان مسلمان در آلمان، به ویژه افرادی که مهاجر هستند امکان کمتری برای یافتن کار دارند. همچنین زنانی که روسری سر کنند، یا اسم‌های ترکی داشته باشند در مصاحبه شغلی دچار مشکل می‌شوند. پژوهشگران متوجه شده‌اند که فقط 2/4 درصد از این افراد به کار فراخوانده شده‌اند. در آلمان مرسوم است که در فرم درخواست کار، فرد عکسی از خود قرار می‌دهد. به این ترتیب، مشخص شده که به درخواست افرادی که عکس‌شان با روسری است، کمترین تعداد پاسخ داده شده است. نهادهاي حقوق بشر بارها درباره وضعيت بحران زنان مسلمان در آلمان هشدار داده‌اند؛ اما اقدامي از سوي مسئولان اين كشور صورت نگرفته است.

نفوذ رژیم صهیونیستی در جهان اسلام ـ ۳۷
  عبدالله عبادی/ بر اساس اخبار و شواهد طی چند سال اخیر و با افزایش نفوذ ایران در خاورمیانه بین رژیم صهیونیستی و عربستان روابط دیپلماتیک پنهانی ایجاد شده است و هر دو از مهم‌ترین شرکای راهبردی آمریکا در منطقه و مانعی برای نفوذ ایران در خاورمیانه هستند.

تاریخچه روابط 
از سال 1967 تا اواسط دهه 2000 عربستان این کشور مهم اتحادیه عرب از بزرگ‌ترین حامیان فلسطین در عرصه بین‌الملل و همواره خواستار خروج رژیم صهیونیستی از کرانه غربی رود اردن بود؛ اما طی چند سال اخیر این کشور تا حدود زیادی از مواضع سابق خود عقب‌نشینی کرده و حتی مذاکرات دوستانه‌ای را با رژیم اشغالگر قدس آغاز کرده است.
در سال 2002، ملک عبدالله پیشنهاد جدیدی برای حل‌وفصل موضوع فلسطین ارائه کرد، اما رژیم صهیونیستی هیچ واکنشی نسبت به آن نشان نداد. در سال 2007 عربستان دوباره پیشنهاد دیگری برای حل‌وفصل مناقشه اعراب و صهیونیست‌ها مطرح کرد که این پیشنهاد با واکنش منفی رژیم صهیونیستی مواجه شد.
هرچند در سال 20۰0 روابط دیپلماتیک بین عربستان و رژیم صهیونیستی برقرار نبود؛ اما مسئولان عربستانی اعلام کردند با توجه به عضویت این کشور در سازمان تجارت جهانی WTO تحریم کالاها و خدمات رژیم صهیونیستی از سوی دولت این کشور لغو می‌باشد، با این وجود تحریم کالا و خدمات صهیونیستی تا سال 2006 در این کشور ادامه داشت.
از سوی دیگر، با وجود نداشتن ارتباطات دیپلماتیک بین دو طرف، سازمان‌های اطلاعاتی عربستان و رژیم صهیونیستی همکاری‌های گسترده‌ای در زمینه جاسوسی از مراکز نظامی و اتمی ایران را در دستور کار خود قرار داده بودند. بر این اساس، در سال 2007 «انور العشقی» ژنرال بازنشسته سازمان اطلاعات عربستان با «دور گولد» یکی از افراد اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و یکی از دوستان نزدیک بنیامین نتانیاهو در واشنگتن دیدار و در زمینه جاسوسی از مراکز مهم ایران گفت‌وگو کردند.
در سال 2014 و در جریان جنگ غزه «دیوید هرست» با نوشتن مقاله‌ای اعلام کرد که عربستان از حمله رژیم صهیونیستی به غزه حمایت کرده است و روابط نزدیکی بین نیروهای سازمان امنیت این کشور و موساد وجود دارد و در واکنش به این مقاله محمدبن‌نایف عبدالعزیز، سفیر سابق عربستان در لندن اعلام کرد: «عربستان هیچ حمایتی از اسرائیل نکرده؛ بلکه این رژیم را به عنوان جنایتکار جنگی می‌شناسد.»
در سال 1391 خبری منتشر شد که نشان از اوج روابط رژیم صهیونیستی و عربستان داشت و آن تولید نفت عربستان با فناوری رژیم صهیونیستی بود. بر اساس گزارش روزنامه یدیعوت آحارونوت، بزرگ‌ترین شرکت نفتی عربستان که تحت مدیریت شیخ‌عبدالعزیز الغاید می‌باشد، اقدام به خرید یک برنامه مدیریت رایانه‌ای از یک شرکت صهیونیستی کرده بود، این شرکت سعودی علاوه بر خریداری برنامه موسوم به TMB که قیمت آن 700 هزار شیکل بود، کارکنان خود را به آموزش تحت نظر کادر 18 نفره از متخصصان صهیونیستی شرکت «دارونت» مجبور کرده بود.
یدیعوت آحارونوت با این عنوان که؛ نفت سعودی با دستان ما تولید می‌شود، نوشت: «فضای آموزش‌های ارائه شده از سوی متخصصان اسرائیلی به کارکنان شرکت سعودی بسیار صمیمی و مناسب بود.» 
در سال 1392 و پیش از برگزاری مراسم حج در عربستان خبری بر روی تلکس خبرگزاری‌های منطقه رفت که در نوع خود کم‌نظیر بود. طبق این گزارش دولت عربستان امنیت حجاج در زمان برگزاری مراسم حج را به یک شرکت صهیونیستی سپرده بود. براساس این اخبار دولت عربستان از سال 2010 تأمین امنیت حجاج را به شرکت G4S سپرده بود، به گونه‌ای که این شرکت به طور پنهانی برای تضمین امنیت و سلامت حجاج و اماکن مقدسه این کشور فعالیت خود را آغاز کرده بود.
شرکت «جی‌فور‌اس» خدمات‌دهی خود را به دولت عربستان از سال 2010  شروع کرده و شهر ساحلی جده که در 80 کیلومتری مکه قرار دارد را به عنوان مقر خود انتخاب کرده بود. 
اردیبهشت 1393 یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد: اسرائیل روابط اقتصادی گسترده‌ای با عربستان و اعراب خلیج فارس دارد. روزنامه دی مارکر تکنولوژی پیچیده مواد نفتی پلاستیک و همچنین تجهیزات امنیتی را عمده‌ترین اقلام مبادلاتی بین رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، به ویژه عربستان اعلام کرد. این روزنامه همچنین خرید مواد پلاستیکی از عربستان را از دیگر اولویت‌های شرکت‌های صهیونیستی برشمرد. موادی چون پلی‌اتیلن و پلی‌پروفیلین که از نفت خام به دست می‌آید به صورت غیرمستقیم و از طریق واسطه راهی سرزمین‌های اشغالی می‌شود. موضوع جالب و قابل توجه اینکه مواد خام پس از تبدیل به پلاستیک دوباره به عربستان و سایر کشورهای عربی صادر می‌شوند.
در اواخر بهمن ۱۳93 پایگاه خبری الوقت گزارش داد، گروهی از کارشناسان مبارزه با تروریسم در ارتش رژیم صهیونیستی وارد ریاض شدند، بر این اساس سرویس اطلاعاتی عربستان یک همایش سه روزه درباره تحولات امنیتی منطقه در ریاض و با حضور کارشناسان امنیتی کشورهای امارات، اردن و رژیم صهیونیستی برگزار کرد که در این همایش وضعیت امنیتی منطقه و راهکارهای مقابله با آنها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. در پایان این نشست طرحی نظیر دکترین مهار دوجانبه تدوین شده از سوی گروه صهیونیستی به مسئولان ارشد سازمان اطلاعاتی عربستان ارائه شد.
در اواخر فروردین ماه 94 یک وبگاه آمریکایی در گزارشی به افشای روابط نزدیک و محکم عربستان و رژیم صهیونیستی از جمله کمک 16 میلیارد دلاری ریاض به تل‌آویو پرده برداشت. رابرت باردی، سردبیر این وبگاه آمریکایی در مقاله‌ای به روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی پرداخت و اعلام کرد این روابط عجیب  روز به روز در حال گسترش است. در ماه‌های اخیر هم اخبار و شواهد زیادی از روابط پنهانی و آشکار رژیم صهیونیستی با عربستان منتشر می‌شود و سعودی‌ها به سمت همکاری رسمی و آشکار با صهیونیست‌ها حرکت می‌کنند.