رسول سنائی‌راد/ انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 با سرنگونی رژیم استبدادی و وابسته به استعمار غربی، به برپایی نظام مردم‌سالاری دینی انجامید و پارادایم قطعی بودن عبور مردم‌سالاری از معبر سکولاریزم و لیبرالیزم را برهم زد و الگویی عملی از امکان زیست مستقل از نظام برساختة قدرت‌های جهانی را ارائه داد.
شاید به همین جرم بود که به سرعت گروهک‌های چپگرا و راستگرای سکولار علیه انقلاب اسلامی و نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران فعال شده و با گذشت حدود یک‌سال‌ونیم از پیروزی انقلاب اسلامی، صدام حسین تکریتی و سرکرده حزب بعث عراق که سودای رسیدن به رهبری جهان عرب را در سر داشت،  با اطلاع از امکان جلب نظر و حمایت قدرت‌های فرامنطقه‌ای و دولت‌های وابستة منطقه‌ای که در نگرانی از الهام‌بخش شدن این الگوی جدید و مستقل وجه اشتراک داشتند، به تحمیل جنگ هشت ساله بر کشورمان اقدام کرد. اما با وجود حمایت‌های گسترده این کشورها و باز بودن دست صدام در اعمال هرگونه جنایت علیه مردم مظلوم و انقلابی‌مان، حضور نیروهای انقلابی در دفاع مقدس و تکیه رزمندگان اسلام بر ارزش‌های برآمده از انقلاب و در رأس آن مدیریت و اقدام جهادی نه تنها جنگ، نظام مستقل و نوپای اسلامی را از پای درنیاورد؛ بلکه حماسه‌ها و مقاومت جانانه ملت انقلابی ما، الهام‌بخش ملت‌های مظلوم و خسته از سلطه مستکبران و همچنین مقوّم اعتماد‌به‌نفس و انگیزه‌های استقلال‌گرایی و خودکفایی برای افزایش قدرت ملی برای دورة بعد از دفاع هم شد. لذا اعتبار و کارکرد مدیریت جهادی که خود موجب سازندگی و پیشرفت‌های عمرانی، رشد علمی و فناوری و جهش خیره‌کننده در صنایع و قدرت دفاعی کشور و میدان یافتن برای ایفای نقش منطقه‌ای شد، از پیامدهای هشت سال دفاع مقدس و تجلی ارزش‌های انقلاب و انقلابی‌گری در این عرصه‌ها به شمار می‌آید که دشمن برای مهار آن به تهاجم فرهنگی و نفوذ برای استحالة ارزش‌ها و نیروهای انقلاب و ترویج و جایگزینی ارزش‌های غربی و نیروهای غربگرا با پوشش میانه‌رو، رو آورد و چاشنی تحریم و فشار را هم برای درهم شکستن اراده‌های معطوف به ایستادگی و مقاومت انقلابی، بدان افزود.
همان‌گونه که در جنگ نظامی و نبرد سخت دادن تلفات اجتناب‌ناپذیر است، بدیهی است در این مرحله نیز جبهه انقلاب متحمل تلفاتی شد که پرهزینه‌ترین آن، خستگی و «فاصله گرفتن برخی از نیروها از انقلاب و انقلابی‌گری» یا «انحراف گروهی دیگر از مسیر انقلاب و انقلابی ماندن» بود. علاوه بر این در نحوه چگونگی جبران و مقابله، چندگانگی در نظر و اختلاف برای اقدام، بروز کرد که نتیجه آن سوء استفاده نیروهای غربگرا از این اختلاف و بهره‌گیری آنها از فضای روانی و جنگ نرم نظام لیبرال ـ دموکراسی برای بی‌اعتبارسازی انقلاب اسلامی و نیروهای انقلاب و رویکرد آنان به مصادره نظام و جایگاه‌های مسئولیتی به جای جنگ و مقابله با نظام اسلامی بود. جریان غربگرا در پیوند با نفاق جدید، نیروهای خسته و بریده و مدافع نرمالیزاسیون، به همان معنای ختم انقلاب و فاصله گرفتن از انقلابی‌گری که سابقه انقلابی و حتی مسئولیت در نظام اسلامی را داشتند، برای عبور از موانع، نه تنها وقیحانه انقلابی ماندن را افراطی‌گری نامیده، بلکه رهبر کبیر انقلاب را در مقطعی در موزه تاریخ جای داده و در مقطع دیگر به تحریف معظم‌له برای خنثی‌سازی گفتمان انقلابی و مکتب سیاسی او و بالاتر از آن با عبور از اسلام ناب، به دفاع از اسلام آمریکایی و سازش با پوشش اسلام رحمانی رو آوردند. 
در حالی که نظام سلطه برای شکست انقلاب اسلامی و براندازی مردم‌سالاری دینی، جنگ نرم پرشدت را دنبال می‌کرد و در مقاطعی با حمایت از گروهک‌های ضد انقلابی مسلح و فتنه‌گران زمینه‌ساز انقلاب رنگی، دشمنی خود را پنهان نکرده و تروریسم تکفیری ساخته و پرداخته نظام استکبار نیز ابایی از نزدیک شدن به مرزها و تلاش برای توسعه ناامنی به عمق داخلی کشورمان نداشت. اما تأسف‌بارتر اینکه همراهی با نظام سلطه که جمهوری اسلامی ایران و الهام‌بخشی انقلاب اسلامی را جدی‌ترین مانع هژمون و سلطه خویش در غرب آسیا می‌دید، نه تنها از سوی برخی عناصر تابلو‌دار و غربزده، بلکه از سوی برخی چهره‌های سیاسی دارای سابقه انقلابی‌گری و حتی همنشینی با امام راحل(ره) صورت می‌گرفت. کسانی که به خصلت‌های دنیاطلبی، رفاه‌گرایی، اشرافی‌گری و فساد آلوده شده، نه تنها دیگر دل و پای همراهی با انقلاب را نداشتند؛ بلکه وجه اشتراک آنان با مستکبران و دشمنان نظام جمهوری اسلامی این بود که انقلابی ماندن و انقلابی‌گری را مانع دستیابی به اهداف حقیر مادی خویش می‌دیدند که با قدرت پیوند خورده بود؛ لذا همین گروه در حالی که به مستکبران روی خوش نشان داده و از گفت‌‌وگو و تعامل سخن می‌راندند، به مدافعان انقلاب روی ترش کرده و برای بی‌اعتبار‌سازی و حذف آنان از هیچ تلاشی فروگذار نبوده‌اند.
 کسانی که نه تنها در عرصه نظری، نرمالیزاسیون به معنای پایان انقلاب را دنبال می‌کنند؛ بلکه در عرصه عمل نیز با تمسخر استقلال، ‌انقلابی‌گری، مدیریت و کار جهادی، حقیرانه وابستگی را تعامل و ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانسته و دستاوردهای انقلاب را نفی کرده و با بی‌انصافی حتی فرسایش قدرت ملی که خواسته اصلی نظام استکبار است را پیش می‌برند. تردیدآفرینی درباره توان و صنعت دفاعی کشور، ارائه تحلیل‌های نادرست و یکسویه از دستاوردهای جهادی در مقابله با تروریسم تکفیری و جنگ نیابتی جهان استکبار در منطقه، حمایت از واردات کالاهای غربی و گرم کردن بازار مصرف و مصرف‌گرایی و... بخشی از کژراهه انتخابی جریان فاصله گرفته و منحرف از ارزش‌های انقلابی است که با خوش‌رقصی در برابر سردمداران نظام لیبرال ـ دموکراسی در بخش‌هایی ناآگاهانه و در بخش‌هایی آگاهانه مصداق همان ضرب‌المثل معروفند که بر شاخه نشسته و بن
می‌برند.
مکمل این جریان خودباخته، جنگ شدید رسانه‌ای نظام سلطه و مزدوران وابسته به آنان در سیاه‌نمایی علیه نظام و انقلاب اسلامی است که سعی در مأیوس‌‌کردن مردم از آینده انقلاب اسلامی دارد.
اما در همین حال دستاوردهای منطقه‌ای نیرو‌های انقلاب از یک سو و عبرت‌آموزی از برخی غفلت‌های داخلی و درک واقعی از نفوذ جریان فاصله گرفته از انقلاب و معارض با ارزش‌های انقلابی از سوی دیگر، ضرورت بازگشت به انقلاب و خصلت‌های انقلابی، ‌اتحاد و وحدت بین تمامی مدافعان نظام اسلامی و معتقدان به انقلاب اسلامی و به کارگیری روحیة انقلابی‌گر و جهادی را برای حل مسائل اساسی کشور گوشزد می‌کند. با اتحاد این نیروها که البته مستلزم داشتن بصیرت نافذ، حلم و ایثار انقلابی است، می‌توان چشم‌انداز روشنی پیش روی انقلاب در مرحله دولت اسلامی، یعنی اسلامی شدن کارگزاران نظام، تصور کرد.
آسیب‌هایی چون خودباختگی نسبت به بیگانگان و احساس ترس و وحشت در برابر بیگانگان، تکبر و نخوت نسبت به مردم، ‌اشرافی‌گری و فساد برای دستیابی به امتیازات رانتی،‌ حرام‌خواری و دریافت حقوق‌های نجومی، کسلی و تنبلی و کم‌تحرکی در عرصه مدیریتی و بر زمین ماندن وظایف و حل نشدن مسائل اساسی که به کارآمدی نظام ضربه می‌زند و طمع بیگانه و ضد انقلاب را برمی‌انگیزد، تنها با ارزش‌های دینی و انقلابی درمان می‌شود که در رأس آن ترجیح خدمت بر قدرت، مردم‌گرایی و ساده‌زیستی، کار جهادی،‌ عدالت‌ورزی و فاصله گرفتن از قبیله‌سالاری، تبعیض و تمکین به قانون است.
ایجاد فضای مثبت نسبت به فسادستیزی، ‌عدالت‌خواهی و وحدت‌ و همگرایی نیروهای وفادار و معتقد به انقلاب اسلامی و تحرکات میدانی برای خدمت به مردم و تکریم محرومان نویدبخش چشم‌انداز روشن پیش روی انقلاب اسلامی است که می‌تواند همان جهش در عرصه‌های نظامی ـ امنیتی، فناوری‌های پیشرفته و نفوذ منطقه‌ای را در عرصه‌های اقتصادی،‌ اجتماعی و سیاست داخلی نیز رقم بزند. 
جیغ بنفش روباه پیر انگلیس خبیث در کنار اذعان برخی از اعضای اتاق‌های فکر آمریکایی مبنی بر تبدیل شدن ایران اسلامی به یک قدرت منطقه‌ای در کنار برخی رفت و آمدهای دیپلماتیک به ایران، نشانگان روند رو به جلو و امیدبخشی است که پشتوانه آن روحیات و انگیزه‌های انقلابی و جهادی بوده است. توسعه این توفیقات هم لازم است و هم مقدور و شدنی است و البته شرط آن هم بازگشت به همان خصلت‌ها و روحیات مولد انقلاب اسلامی و درخشش در صحنه‌های دفاعی، علمی و عمق‌بخشی منطقه‌ای است که امام خامنه‌ای از آن به انقلابی ماندن و انقلابی‌گری یاد می‌فرمایند.


ششمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت به همراه انتشار سه تقریظ حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای بر کتاب‌های «وقتی مهتاب گم شد»، «گلستان یازدهم» و «دختر شینا» برای اولین بار با تقدیر از راویان و نویسندگان این کتاب‌ها در شهر همدان برگزار خواهد شد. 
گفت‌وگوی خبرنگار صبح صادق با کسانی که به عشق امام و انقلاب اسلامی مسلمان شدند
معصومه طاهری/ زندگی ساده، چهره عرفانی و مواضع انقلابی حضرت امام خمینی(ره) تصویری از ایشان در دل مستضعفان جهان و ملت‌های آزاده ایجاد کرد و میلیون‌ها جان عاشق را از سیرت خود سیراب نمود؛ دم مسیحایی امام(ره) چنان جان جهانیان را تشنه اسلام ناب کرد که بسیاری از متفکران ادیان دیگر در میانه راه متوجه انقلاب اسلامی ایران شدند و مرید آن حضرت گردیدند. خبرنگار صبح صادق در گفت‌وگو با چند نفر از این اندیشمندان توصیف لحظه‌های شیرین گرایش آنان به سمت انقلاب، اسلام و تشیع را جویا شده است که از نظرتان می‌گذرد.
من لحظه‌ای بدون امام می‌میرم
«روبرت رایکو» (سلمان) تازه‌مسلمان ايتاليايي که متأثر از انقلاب اسلامی و شخصیت امام راحل پژوهش‌ها و مطالعات زیادی انجام داده است و بسیار اشتیاق دارد این مطالب بکر را در اختیار سایر هموطنان ایتالیایی خود نیز قرار دهد، با گلایه از کم‌کاری در این حوزه می‌گوید: «متأسفانه طی سال‌های پس از انقلاب اسلامی وضعيت ترجمه آثار ديني و انقلاب اسلامي در ايتاليا خيلي كم و ضعيف است. مسلمانان در ایتالیا تشنه فهمیدن اسلام و مفاهیم ناب انقلاب اسلامی و شخصیت امام خمینی(ره) هستند؛ اما در این زمینه کار زیادی نشده است.»
به او گفتم دعا کن امامم را ببینم. گفت: من لحظه‌ای بدون امام باشم می‌میرم. گفتم: تو امام را دیده‌ای؟ گفت: دیدار امام چشم ظاهری نمی‌خواهد، باید با تمام وجود او را دید.

به دلیل علاقه به امام کارم را از دست دادم
«ميلاني فرانکلين» (مرضيه هاشمي) تازه مسلمان دیگر از اهالي ايالت لوئیزياناي آمریکا و دانش‌آموخته رشته رادیو ـ تلویزیون است که فعالیت‌های زیادی در این حوزه دارد؛ به دليل اهميت رسانه در آمریکا رسم بر این است که از شاگردان ممتاز اين رشته برای کار در شبکه‌های مختلف دعوت به همکاری می‌کنند. او هم در یکی از شبکه‌های تلویزیونی مشغول به کار شد تا اينكه در سال ۱۳۷۹ زمزمه‌هايي از يك حركت بزرگ اسلامي در ايران به گوش ‌رسيد. وی می‌گوید: «انقلاب اسلامی ایران و به ویژه شخصیت حضرت امام(ره) خیلی من را تحت تأثیر قرار داد و باعث شد تا در زمینه اسلام و زندگی بزرگان ديني، از جمله امام خمینی(ره) مطالعه كنم و به اسلام روي بياورم؛ چون الحق مرد بزرگی بود، البته به ‌دلیل تشرف به اسلام و عقاید دینی و انقلابی و حجابی که داشتم، در جامعه‌اي كه مدعي آزادي است، شرايط كاري خود را از دست دادم؛ اما عشقم را نه.»

شرح دعای سحر روی من تأثیر بسیاری گذاشت
پروفسور «کریستین بونو» (یحیی) صاحب کرسی فلسفه در دانشگاه سوربن فرانسه، از جمله کسانی است که به واسطه آثار عرفانی امام خمینی(ره) به اسلام و تشیع گرویده است. رساله دکتری او «الهیات در آثار فلسفی و عرفانی امام خمینی(ره)» در دانشگاه سوربن به عنوان پژوهش سال برگزیده شد. دو کتاب امام؛ از جمله «مصباح‌الهدایه الی خلافه‌الولایه» و «شرح دعای سحر» روی من خیلی اثر گذاشت؛ از این رو تصمیم گرفتم درباره چهره تحریف شده امام خمینی(ره) بنویسم. کم کم دریافتم ادیان مختلف اصالت ندارند؛ تنها اسلام شیعی اصالت دارد و ادیان دیگر دین خود را از آن گرفته‌اند. دین یکی است؛ چون خدا یکی است و تنها هدف آن انسان شدن است.

درس امام خمینی جاودانه مانده است
دکتر «علی لینستاد» پزشک نروژی، که در ابتدا عقاید مارکسیستی و کمونیستی داشته، ولی به دین اسلام گرویده است و پس از آشنایی با انقلاب اسلامی، شیفته امام خمینی(ره) شده است، درباره تأثیرات حضرت امام(ره) و انقلاب اسلامی می‌گوید:
«انقلاب اسلامی ایران تأثیر بسیار زیادی روی من داشت و به من کمک کرد که مسلمان شوم. امام خمینی(ره) راهنمای بزرگ من در جهت‌گیری دینی و بین‌المللی بود. او الگویی را ارائه داد که چطور یک انقلاب حقیقی باید پیروز شود؛ درسی که برای تمام خاورمیانه جاودان مانده است. اکنون آیت‌الله خامنه‌ای راهنما و رهبر است، ان‌شاءالله خداوند راهنمای او باشد و به او طول عمر عنایت کند.»
در درياي عشق خمینی غرق شديم
«فلیپ پاز» (عبدالکریم) امام جماعت آرژانتین از شخصیت‌های برجسته و شناخته شده در آرژانتین است که پس از تشرف به اسلام برای نشر مبانی دینی فعالیت زیادی داشته است. وی می‌گوید: «پس از آنکه شيعه شدم، بعضی افراد بر من تأثيرگذار بودند؛ از جمله علامه طباطبايي كه كتاب‌هاي‌شان را ترجمه كرده‌ام،‌ شهيد مطهری و در رأس همه امام راحل(ره) که بسیار بر من اثر داشت. ‌چهره ايشان،‌ بيان‌شان و نوشته‌هاي‌شان همه جالب و مؤثر بود. امام را نماينده واقعي انبيا مي‌ديدم؛ شخصيتي باعظمت و قدرتمند كه در مقابل فرهنگ سكولار غربي محكم ايستاد و موفق هم شد. در سال ۶۶ براي جشن ۲۲ بهمن ما را به تهران دعوت كردند و به جماران بردند، وقتي امام(ره) آمدند، چهره نوراني و جاذبي داشتند. همه بلند شدند و شعار دادند. ما كه نمي‌فهميديم، تنها « اشهد ان لا اله الا الله» مي‌گفتيم و از ديدن امام گريه مي‌كرديم. آن روز در درياي عشق امام غرق شديم؛ بعداً سخنان امام را براي ما ترجمه كردند.»
 
رهبر معظم انقلاب، شاگرد اصلح امام خمینی(ره) است
«تینا ماری هاسکی» که پس از مسلمان شدن نامش را «نجمه ترابیان» گذاشته است، متولد آمريكاست و با همسر ايراني‌اش در شيراز سكونت دارد. وی در گفت‌وگو با صبح صادق درباره امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) گفت: «من رهبر انقلاب را خیلی دوست دارم. همیشه آرزو داشته‌ام یک بار به دیدن ایشان بروم. نزدیکان یا به هر کسی که به دیدار امام خامنه‌ای رفته، توصیه می‌کنم کاری کنند تا من هم به دیدارشان بروم، برای‌شان شعر بخوانم یا کتابی را که به نام «مثلث عشق» نوشته‌ام، تقدیم‌شان کنم و برایم امضا کنند؛ اما تا حالا قسمتم نشده است. معتقدم ایشان مانند خلبان یک هواپیمای مسافربری است که در هر شرایطی هواپیما را هدایت می‌کند تا به سلامت به مقصد برسد. ما مسافران اصلاً متوجه خطرات نیستیم؛ چون به خلبان اعتماد داریم.  او نمی‌خواهد برای کسی اتفاق بدی بیفتد. رهبر معظم انقلاب، شاگرد اصلح امام خمینی(ره) است. من خیلی دوستش دارم و حرف‌هایش را گوش می‌دهم.»

رهبري بزرگ که مهربانانه صحبت ‌مي‌كند
«آگوستين زواليوس» جوان هنرمند آرژانتینی است كه پس از تشرف به اسلام نام «خليل» را بر خود نهاده است. وي در شهر بوئنوس آيرس و در خانواده‌اي كاتوليك و معتقد به مسيحيت متولد شد. خليل از همان بچگي به هنر علاقه زيادي داشت؛ از این رو در رشته نقاشی و مجسمه‌سازي تحصيلات‌ دانشگاهي دارد؛ اما از وقتي که به لطف خدا با اسلام آشنا شد و به تشيع گرويد، همه چيز را به حال خود رها كرد و براي جست‌وجوی حقيقت تشيع و تكميل باورهاي ديني‌اش راهي ايران شد و در رشته فقه و معارف اسلامي مشغول به تحصيل گشت تا روزي بتواند در كشورش فعاليت ديني و تبليغي داشته باشد و ديگر هموطنانش را هم با طعم دلچسب اسلام و تشيع آشنا کند.
خلیل می‌گوید: «چندي پیش امام خامنه‌اي نامه‌اي خطاب به جوانان اروپايي و آمريكايي نوشتند، ما ترجمه آن را در شبكه‌هاي اجتماعي و رسانه‌هايي كه مي‌توانستيم منتشر كرديم تا همه كساني كه ايشان را نمي‌شناسند بدانند رهبر مسلمانان جهان كيست و چه پيامي دارد؛ به ویژه آنکه ايشان در نامه آورده بودند ظرف ده دقيقه مي‌توانيد رژیم صهیونیستی را نابود كنيد. اين جمله كوتاه، اما تأثيرگذار بسيار شجاعانه بود؛ زيرا معظم‌له نابودی رژیم صهیونیستی را که خیلی‌ها آن را، قدرتي بزرگ مي‌دانند، به راحتي اعلام كردند و براي همين بیشتر مردم دوست داشتند و خوشبختانه نامه با استقبال هم روبه‌رو شد. پس از انتشار خيلي‌ها دوست داشتند بدانند رهبر مسلمانان جهان چه نوشته ‌است. از سویی وقتي سبك نوشتاري ايشان را مي‌ديدند، بيشتر شوق و اشتياق نشان مي‌دادند كه چطور رهبري بزرگ، مهربانانه با آنها صحبت ‌مي‌كند؛ انگار با فرزندان‌شان حرف زده بود؛ برخلاف تصويري كه رسانه‌ها مدام از ايشان و اسلام نشان مي‌دهند و اين نشان از آگاهي و شناخت رهبر اسلام دارد كه نامه را در بهترين موقعيت زماني نوشتند.»

 جعفر قنادباشی/ آل‌خلیفه خود را آماده می‌کند تا با موج دوم انقلاب بحرین برخوردی آهنین داشته باشد و به زعم خود، انگیزه انقلابیون را از بین ببرد؛ انگیزه‌ای که برای مقابله با رژیم آل‌خلیفه در ششمین سالگرد انقلاب این کشور نه تنها فروکش نکرده، بلکه با شدّت بیشتری جریان دارد و در آخرین تحولات، مردم بحرین با تجمع مقابل منزل شیخ‌عیسی قاسم، رهبر شیعیان این کشور، علیه رژیم آل‌خلیفه راه‌پیمایی کردند و همزمان گروه‌های مخالف بحرینی مستقر در خارج با صدور بیانیه‌ای بر پایبندی به خواست و راه شهدا و ادامه حضور در صحنه مقابله با استبداد تأکید کردند. 
مدت شش سال از آغاز حرکت بیداری اسلامی در بحرین می‌گذرد و به عبارت دیگر انقلاب مردم این کشور در آستانه ورود به هفتمین سال حیات و حرکت خود قرار دارد؛ ولی به هیچ‌وجه از ظرفیت انقلاب برای ادامه راه و از انگیزه‌های مردم برای رسیدن به اهداف‌شان کاسته نشده است و این به معنای استثنایی بی‌سابقه و بی‌نظیر در بین کلیه انقلاب‌های جهان است و بسیار مهم‌تر اینکه مردم انقلابی بحرین در طول این شش سال، تنها با اقدامات سرکوبگرانه و انواع خدعه‌ها و فریبکاری‌های رژیم آل‌خلیفه روبه‌رو نبوده‌اند؛ بلکه همزمان اقدامات خشونت‌آمیز نیروهای سرکوبگر رژیم عربستان و دیگر امیرنشین‌ها و سلطان‌نشین‌های منطقه را با عنوان «نیروی سپر جزیره» تجربه کرده‌اند. در همین حال، دولت آمریکا با هدف جلوگیری از فروپاشی پایگاه دریایی بسیار مهم خود در بحرین (مرکز فرماندهی پنجم نیروی دریایی آمریکا) و انگلیس به لحاظ برنامه‌ها و سیاست‌های جدید خود برای احیای پایگاه نظامی سابقش در بحرین در طول این شش سال بیشترین حمایت‌ها را از رژیم آل‌خلیفه به عمل آورده و به صورت غیر مستقیم و گاهی مستقیم در سرکوب انقلاب مردم بحرین، با هدف تثبیت و تحکیم پایه‌های لرزان حکومت پادشاهی مشارکت داشته‌ است.
واقعیت این است که اعتراضات انقلابی مردم بحرین-با جمعیتی کمتر از یک‌ میلیون نفر از چنان بسامد پرقدرتی برخوردار است که ابتکار عمل را از دست ‌آل‌خلیفه و هم‌پیمانانش خارج کرده و به ‌مثابه سدی محکم در برابر مطامع استکبار در منطقه عمل می‌کند.
پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که موج اعتراضات خشمگینانه مردم بحرین پس از اعدام‌های اخیر، شدت خواهد گرفت و با واکنش مقامات امنیتی این کشور، شرایط به سمت تحولات جدیدتر و در نهایت به سوی پیروزی کامل پیش خواهد رفت.
منبع: پایگاه خبری ـ تحلیلی بصیرت

 اوهام پهلوی
 پایگاه آمریکایی «بریت بارت» ضمن مصاحبه با «رضا پهلوی» فرزند شاه مخلوع ایران اظهارات وی را بازتاب داده است. رضا پهلوی مدعی شده است: «با مرگ [درگذشت] رفسنجانی نشانه‌هایی از شروع تکه‌تکه شدن حکومت ایران به چشم می‌خورد و در نهایت نیز به فروپاشی آن خواهد انجامید.» وی گفته است: «ما می‌دانیم که حکومت فعلی ایران به صورت داوطلبانه صحنه را ترک نخواهد کرد و به همین علت ما کمپین مقاومت و نافرمانی مدنی را تشکیل داده‌ایم. ما با افراد زیادی در ایران در تماس هستیم که نماینده دیدگاه‌های اقشار مختلف هستند.» این اظهارات نشان می‌دهد که فرزندان پهلوی هیچ‌گونه شناختی از ایران ندارند‌ و بر اساس اوهام خود سخن می‌گویند.

کپی ریگان
روزنامه وال‌استریت ژورنال در مطلبی نوشت: «به گزارش منابع آگاه، دولت ترامپ در حال استفاده از فرماندهان نظامی آشنا به مبارزه با افراط‌گرایی اسلامی در شورای امنیت ملی و به دنبال محدود کردن قدرت ایران در خاورمیانه است. مقامات فعلی و سابق آمریکایی معتقدند که ترامپ بعد از رونالد ریگان بیش از هر رئیس‌جمهور ایالات متحده تا اندازه زیادی برای حل مسائل امنیتی ملی به کارکنان نظامی وابسته است.»

احکام سنگین برای سخنرانی اربعین
در حالی که صهیونیست‌ها در آذربایجان شوروی برای هر اقدامی در این کشور آزادند، اما شیعیان به دلیل برگزاری مراسم اربعین به احکام سنگین محکوم می‌شوند. جلسه نهایی دادگاه جرایم سنگین باکو، در زمینه محاکمه طالع باقر‌زاده، رهبر «جنبش اتحاد مسلمانان جمهوری آذربایجان» و ۱۷ متهم دیگر پرونده حوادث «نارداران» برگزار شد و متهمان به 20 سال زندان محکوم شدند. گفتنی است شیعیان نارداران اربعین سال گذشته برای برگزاری مراسم عزاداری دور هم جمع شده بودند و حجت‌الاسلام طالع باقرزاده نیز برای آنان سخنرانی می‌کرد که پلیس به این تجمع یورش برد و چهار نفر را به شهادت رساند و طالع باقرزاده را به همراه چند نفر دیگر دستگیر کرد. 

نکته: آتش زبانه می‌کشید و هرچه در مسیرش بود را می‌سوزاند و جای پای سیاه خود را می‌گذاشت و می‌رفت در حالی که کسی قدرت نزدیک شدن به آن را نداشت، گنجشکی با عجله و با تمام توان به آتش نزدیک می‌شد و برمی‌گشت! پرسیدند: چه می‌کنی؟ پاسخ داد: در این نزدیکی چشمه آبی هست، من مرتب نوک خود را از آب پر می‌کنم و آن را روی آتش می‌ریزم. گفتند: حجم آتش در مقایسه با آبی که تو می‌آوری بسیار زیاد است و این کار فایده‌ای ندارد؛ گفت: شاید نتوانم آتش را خاموش کنم، اما آن هنگام که خداوند می‌پرسد، زمانی که خانه دوستت در آتش می‌سوخت تو چه می‌کردی؟ پاسخ می‌دهم هر آنچه از من بر می‌آمد!
نظر: در اطفای حریق ساختمان پلاسکو ملت ایران هر یک به گونه‌ای کمک کردند؛ آتش‌نشانان فداکارانه برای نجات انسان‌ها گرفتار شعله‌های آتش شدند و مردم قدرشناس در حال جبران این ایثار برادران خود هستند؛ از سوی دیگر سایر مسئولان در حال انجام خدماتی برای بنای مجدد این قطب اقتصادی کشور هستند و همه ملت هم مسئول هستند که مسیر این آتش را به گونه دیگری ببندند. درست است که پلاسکوی چهار راه استانبول در جلوی دیدگان همه سوخت؛ اما پلاسکوهای در حال سوختن بسیارند، ما با خرید کالاهای خارجی هیزمی بر شعله آنها می‌اندازیم، کاش بیدارتر بودیم و آتش پنهان بر اقتصاد کشورمان را می‌دیدیم و قطره‌ای آب بر شعله‌های آن می‌پاشیدیم تا در اشتغال جوانان مملکت‌مان هم سهیم 
شویم.

در حالی که برخی از جریان‌های داخلی با استفاده از برجام به دنبال بزک کردن چهره آمریکا بودند، اکنون یکی از مراکز نظرسنجی آمریکا اعلام کرده است، مردم ایران به آمریکا بدبین‌تر شده‌اند. بر اساس نظر‌سنجی‌ دانشگاه مریلند، در پاسخ به این پرسش که چرا برجام هنوز شرایط اقتصادی مردم را بهتر نکرده است، ایرانی‌ها عمدتاً گفته‌اند دلیل آن دخالت‌های آمریکاست. حدود 77 درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند، اعتمادی به پایبندی آمریکا به تعهداتش ندارند و 90 درصد اظهار داشته‌اند، آمریکا تحریم‌ها را یا برنداشته یا تأثیرات منفی تحریم‌ها را نگه داشته است.
مسلمان شدن  سرباز روسی
یک سرباز روسی در جریان دیدار با «صلاح مژیف» مفتی چچن در حلب که هفته گذشته وارد این شهر در شمال سوریه شده است، اسلام می‌آورد و در مسجد تخریب شده‌ «اموی» در حلب نماز می‌گزارد. در فایل ویدئویی منتشر شده که هیئت رسانه‌ای همراه مفتی چچن آن را تهیه کرده است، سرباز روسی، که از افراد «پلیس نظامی» است، در حضور صلاح مژیف با بیان شهادتین اسلام می‌آورد.
کاسه داغ‌تر از آش
عربستان به اندازه‌ای جیره‌خوار صهیونیست‌ها شده است که حتی ادعاهای دروغ آنها را هم پیگیری می‌کند. یک مجله سعودی وابسته به خاندان سلطنتی این رژیم در اقدامی بی‌سابقه مقاله‌ای از یک روزنامه‌نگار برجسته صهیونیستی با عنوان «ایران باید جوابگو باشد» را چاپ کرده و در آن ادعاهایی درباره نقش ایران در بمب‌گذاری بوینس آیرس مطرح کرده است. این در حالی است که دادگاه‌های آرژانتین این پرونده دروغین را از دستور کار خارج کرده‌اند.
نحوه  وفات آیت‌الله هاشمی
دکتر سید محمود علیزاده‌
طباطبایی، وکیل خانواده مرحوم آیت‌الله هاشمی در گفت‌وگو با روزنامه «آرمان» جزئیاتی از نحوه فوت وی مطرح کرده و گفته است: «آیت‌الله هاشمی هفته‌ای دو جلسه ورزش می کردند و روز یکشنبه برای ورزش به استخر «کوشک» رفته بودند. این استخر تحت نظارت حفاظت مجمع تشخیص مصلحت نظام بود و شخص دیگری نمی‌توانست از آن استفاده کند. آیت‌الله هاشمی اجازه نمی دادند که در زمان ورزش ایشان دوربین‌ها روشن باشد و محافظان نیز در اطراف ایشان حضور نداشتند. به همین دلیل هنگامی محافظان ایشان از مسئله مطلع می شوند که کار از کار گذشته بود؛ یعنی آیت‌الله هاشمی قبل از اینکه به بیمارستان برسند، رحلت کرده بودند. ایشان تا ساعت ۵ عصر در مجمع تشخیص مصلحت حضور داشتند. پس از آن نماز خود را می‌خوانند و برای ورزش وارد آب می شوند. پس از مدتی که ایشان وارد آب می شوند، گویا عارضه قلبی رخ می دهد.»
فروپاشی نظام بانکی
محمد جواد شریف زاده اقتصاددان با تشریح وضعیت سیستم بانکی و بیان این که بازی باخت- باخت در شبکه بانکی شروع شده است گفت: بانک‌ها یکی پس از دیگری در حال ورشکستگی هستند اما با حمایت بانک مرکزی روی پا ایستاده‌اند.وی گفت: متأسفانه بحث ورشکستگی بانک‌ها از سوی تصمیم‌گیرندگان اقتصادی جدی گرفته نشده است اما واقعیت این است که بانک‌ها به هر علتی که بحث روی آن بسیار مفصل است، با کاهش سوددهی در گام اول و زیان‌دهی در مرحله دوم مواجه شده‌اند و تسهیلات زیادی پرداخت کردند که هنوز بازنگشته است.در این شرایط بانک‌ها خودشان متقاضی پول شده‌اند تا بدهی‌های خود را پرداخت کنند.شریف زاده اضافه کرد: ممکن است برخی از بانک‌ها در صورت‌های مالی خوب سود درج کنند اما سود این بانک‌ها در واقعیت عملیاتی نیست و با این حساب با واگذاری یک ملک به زیرمجموعه خود بوده است که از محل آن سود شناسایی شده است.