حزب‌الله با این ترورها متوقف نمی‌شود
عملیات ترور فرمانده شاخه نظامی حزب‌الله لبنان سبب گمانه‌زنی‌هایی درباره میزان آسیب‌پذیری حزب‌الله در سوریه شده است.
 خبرگزاری فرانسه در گزارشی نوشته است: «مهی یحیی» مدیر موقت مرکز کارنگی خاورمیانه گفت:‌ «با وجودی که مصطفی بدرالدین جایگاه مهمی در مقام بالاترین مسئول عملیات مخفی داشت و دارای مسئولیت در زمینه راهبرد نظامی در سوریه بود من تردید دارم که کشته شدن او روی عملیات حزب‌الله در سوریه تأثیر بگذارد.» وی افزود: «عملیات حزب‌الله روی دوش یک نفر نیست؛ بلکه بخشی از یک ارگان کاملاً گسترده مرتبط با فرماندهی ایران آن را انجام می‌دهد.» نیکلاس پوییار، پژوهشگر مؤسسه خاورمیانه فرانسه (ایفوپ) نیز معتقد است: «کشته شدن او قبل از هر چیز یک پیامد نمادین و روانی دارد چون از اعضای قدیمی و از فرماندهان نظامی اصلی حزب‌الله بود.» پوییار گفت: «مداخله حزب‌الله در این جنگ به صورت ریشه‌ای زیر سؤال نرفته است، ابتدا به دلیل احساس همبستگی مذهبی، سپس به دلیل ترس موجودیتی از تهدید تکفیری‌ها و سوم این حقیقت که اسرائیل به صورت مستقیم علیه حزب‌الله در سوریه اقدام کند.» چیارا کالابرز دیگر کارشناس سیاسی هم اعلام کرد: «این ترور نمی‌تواند حزب‌الله لبنان را در سطح نظامی تحت‌ تأثیر قرار دهد، چون کس دیگری توانایی جانشینی او را دارد.»


هاشمی رفسنجانی حتما به دخترش تذکر دهد 
فائزه هاشمی، فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با فریبا کمال‌آبادی، عضو ارشد بهائیت ایران که به تازگی پس از هشت سال زندان به مرخصی آمده است، دیدار کرد. 
آیت‌الله سیدهاشم بطحایی، عضو لیست انتخاباتی هاشمی رفسنجانی و منتخب مجلس خبرگان رهبری در این باره گفت: «این کار بی‌تعارف کار اشتباهی است. اگر حتی به واسطه دلجویی نیز ایشان به دیدار این فرد بهائی رفته باشد کار غلط و نادرستی است.» وی افزود: «قاعدتاً آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باید به دخترش در این باره تذکر دهد. در دین بحث ما فرزند و اولاد مطرح نیست، اولویت دین ما است. اولویت پدر مادر و فرزند در دین مطرح نیست. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باید حتماً به این بانو تذکر دهد.» فرقة بهائیت که شاخه‌ای از صهیونیسم به شمار می‌رود، طبق دستور، همة قوای خود را برای اجرای نقشة نابودی اندیشه‌های ملی و مذهبی در ایران به کار گرفته و برای این منظور مجریان خود را انتخاب کرده تا در بلندمدت آرمان‌های ملی و سنت‌های دینی را تخریب کنند. حوادث پس از انتخابات و اغتشاشات سران فتنه سبب شد که گروه کوچک بهائیان نیز به گروه‌های آشوبگر بپیوندند و در خیابان‌ها با نیروهای امنیتی درگیر شوند.


ده شباهت موجود  میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی
روزنامه «هافینگتون‌پست» در مطلبی به ده شباهت موجود میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی پرداخت.
این نشریه در باره شباهت رژیم صهیونیستی و آل سعود می‌نویسد:۱ـ هر دو حکومت، گروه‌ها و قومیت‌های غیرمسلط موجود در مرزهای خود را سرکوب می‌کنند؛ ۲ـ هم رژیم اسرائیل و هم عربستان سعودی، به کشورهای همسایه حمله کرده و هزاران غیرنظامی را کشته‌اند؛۳ ـ هر دو حکومت، از مذهب در راستای تقویت منافع خود سوءاستفاده می‌کنند؛ ۴ ـ هر دو، صادرکننده «محصولاتی» هستند که سبب افزایش خشونت می‌شود. رژیم اسرائیل، یکی از صادرکنندگان بزرگ اسلحه است و همچنین به نیروهای نظامی و امنیتی خارجی، تکنیک‌های خشونت‌آمیز را آموزش می‌دهد. سعودی‌ها نیز صادرکننده ایدئولوژی افراطی وهابیت در سراسر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا هستند؛ ۵ ـ هر دو حکومت، در دشمنی با ایران با یکدیگر اشتراک دارند. هر دوی آنها، ایران را یک تهدید وجودی علیه خود قلمداد کرده و از نفوذ فزاینده ایران در منطقه هراس دارند؛ ۶ ـ هر دو حکومت، از کودتای نظامی در مصر به رهبری عبدالفتاح السیسی ـ که سبب براندازی دولت منتخب این کشور و بازداشت بیش از چهل هزار مخالف دولت شد ـ حمایت کردند؛ ۷ ـ هردو از گروه‌های تروریستی حمایت می‌کنند؛ ۸ ـ هر دو حکومت، دارای هزاران زندانی سیاسی، از جمله کودکان و نوجوانان هستند؛ ۹ ـ هر دوی آنها میلیون‌ها دلار هزینه کرده‌اند تا بر سیاست آمریکا تأثیر بگذارند. ۱۰ ـ هر دو حکومت، متحد قدیمی آمریکا هستند. 


انتظار رهبر معظم انقلاب از والدین
همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب، صفحه اینستاگرام رهبر معظم انقلاب تصویری از ایشان هنگام مطالعه کتاب منتشر کرد. 
ذیل این عکس به نقل از رهبر فرزانه انقلاب نوشته شده است: «من اين را مى‌خواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال مطالعه خواب‌شان مى‌برد. خود من هم همين‌طورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مى‌كنم؛ تا خوابم مى‌آيد، كتاب را مى‌گذارم و مى‌خوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مى‌خواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دست‌شان است. من فكر مى‌كنم كه همه خانواده‌هاى ايرانى بايد اين‌گونه باشند.» در ادامه آمده است: «توقّع من، اين است. بايد پدرها و مادرها، بچه‌ها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچه‌هاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند. بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزئيناتى و تجمّلاتى  ـ مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبل‌هاى مختلف و پرده و... ، به كتاب اهميّت بدهند. اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. خلاصه، بايد با كتاب اُنس پيدا كنند. در غير اين صورت، جامعه ايرانى به هدف و آرزويى كه دارد  ـ كه حقّ او هم هست  ـ نخواهد رسید.»


اقتصاد مقاومتی از دیدگاه یک اندیشکده آمریکایی
 جمهوری اسلامی ایران تنها درصورتی می‌تواند ارزش‌های انقلابی‌اش را حفظ کند که در برابر ایالات متحده بایستد.
شورای روابط خارجی آمریکا در گزارشی به قلم عضو ارشد این اندیشکده نوشت: «همان‌طوری که رهبر عالی ایران تبیین می‌کند، اقتصاد مقاومتی اقتصادی است که از صادرات نفتی فاصله گیرد، از صنایع داخلی در برابر رقابت‌های خارجی پاسداری کند، از تجارت به سود بازارهای محلی اجتناب ورزد و دارایی‌هایش را از بانک‌های بین‌المللی دور نگه دارد. عملگرایان در ایران به رهبری هاشمی رفسنجانی، رئیس‌جمهور پیشین همواره الگوی به اصطلاح چینی را مورد ستایش قرار داده‌اند. 
«ری تکیه» معتقد است که ایران تنها در آن صورت می‌تواند ارزش‌های انقلابی‌اش را حفظ کند و در برابر ایالات متحده بایستد. که از غرب کناره‌گیری کرده و از بازارهای جهانی دور بماند.  الگوی چینی برای اشخاص حامی انقلاب پذیرفتنی نیست. چرا که از دیدگاه آنها چین پایبندی ایدئولوژیکش را فدای مزایای مالی کرده است. در واقع این موضع صادق است؛ امروزه هیچ چیز به‌خصوص کمونیستی در رابطه با چین کمونیست وجود ندارد.» وی همچنین افزود: «از نظر [آیت‌الله‌العظمی] خامنه‌ای و اصولگرایان باید از ارزش‌های ایدئولوژیک حکومت [اسلامی] ایران پایداری شود. 


چرا اصل 44 موفق به اجرا نشد
نداشتن ثبات مدیریت و حاکم بودن گرایش‌های سیاسی در اجرا، وجود فساد اقتصادی و اقتصاد در سایه در فضای اقتصادی کشور، ضعف در بدنه کارشناسی دولت و دیگر نهادهای مرتبط با اجرای اصل 44 و ... مانع تحقق این اصل شده است.
یازده سال از ابلاغ سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی می‌گذرد؛ سیاست‌هایی که با هدف رفع نارسایی‌ها در اقتصاد، ایجاد انقلابی اقتصادی و بدون حاشیه و تبدیل ایران به بازیگر اصلی و قدرتمند در عرصه تجارت و بازرگانی جهانی و دستیابی به توسعه ملی پایدار ابلاغ شده است. اما آمارها نشان می‌دهد اهدافی که انتظار می‌رفت پس از یک دهه از اجرای این سیاست‌ها تحقق یابد، به دلیل مشکلات متعدد، از جمله: نداشتن ثبات مدیریت و حاکم بودن گرایش‌های سیاسی در اجرا، وجود فساد اقتصادی و اقتصاد در سایه در فضای اقتصادی کشور، ضعف در بدنه کارشناسی دولت و دیگر نهادهای مرتبط با اجرای اصل 44 و ... محقق نشده است. نگاهی کلی به آمارهای ارائه شده حکایت از آن دارد که در حال حاضر تحقق و اجرای اصل 44 در کشور متناسب با اهداف اقتصادی تبیین شده، نیست و شاید علت اصلی آن را بتوان نبود حرکت جمعی و همگانی برای ایجاد فضای تولید و بالندگی در این زمینه دانست.  تفکر دولتی در بدنه اجرایی کشور و برداشت‌های متفاوت از سیاست‌های اصل 44 از دیگر عوامل است.


 ادعای عجیب هاشمی 
درباره برجام!
 هاشمی رفسنجانی در روز جمعه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین گفت: «شعار مطرح شده توسط دولت تدبیر و امید، با ظهور امام زمان(عج) محقق خواهد شد چراکه با ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) دنیایی امن، پر از نعمت و همراه با عدالت، برادری و برابری خواهیم داشت.» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه دستاوردهای برجام تمام مشکلات کشور را حل کرده‌ است، گفت: با وضعی که برجام به وجود آورده است، راه‌هایی که بسته شده بود، باز شده و امروز در همه دانشگاه‌های جهان به روی جوانان باز است. همچنین دانشجویان می‌توانند در رشته‌های خاص در خارج از کشور ادامه تحصیل دهند.

خبر معاون رئیس‌جمهور
 از قانون احتمالی جدید
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور از بررسی طرحی خبر داد که در صورت تصویب ان، گواهی عدم سوء‌پیشینه و سابقه کیفری در برخی از مشاغل حذف می‌شود. مجید انصاری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: موضوع ساماندهی سابقه کیفری به پیشنهاد من در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال پیگیری است و شخصاً در هیئت دولت بارها مطرح کرده‌ام. وی افزود: یکی از معضلات بزرگ کشور سوءپیشینه کیفری است؛ در هر قانون مربوط و غیرمربوط نوشته شده باید گواهی عدم سوء‌پیشینه کیفری یا محکومیت مؤثر کیفری وجود داشته باشد؛ اول اینکه در بسیاری از موارد لازم نیست؛ دوم اینکه قانون به صراحت گفته است برخی جرایم عنوان سوءپیشینه مؤثر محسوب نمی‌شوند. قانون مجازات اسلامی ماده ۲۵ اعلام می‌کند، یک‌سری جرایم مانند قتل، حبس ابد و مجازات‌های حدی پیشینه مؤثر کیفری است که خود قانون در جایی دیگر گفته است بعد از زمان مشخص آن هم رفع اثر می‌شود.

کارگرانی که مجبورند
 «پوشک» بپوشند
خبرگزاری فرانسه به نقل از گزارشی از آکسفام (یک کارتل بزرگ بین‌المللی در زمینه کار و مبارزه با فقر) فاش کرد، کارگران چندین شرکت فعال در بخش صنایع غذایی در آمریکا، در طول کار پوشک می‌پوشند؛ زیرا اجازه ندارند در زمانی که در خط تولید مشغول کار هستند، به سرویس بهداشتی مراجعه کنند. بیش از 250 هزار کارگر این صنف اگر تقاضای رفتن به سرویس بهداشتی کنند، مورد تمسخر قرار گرفته، به درخواست آنها بی‌توجهی شده یا به اخراج از کارخانه تهدید می‌شوند. حدود 100 هزار نفر از کارگران شرکت‌های مواد غذایی «تایسان»، «پرودو»، «پیلگیریم پرایز» و شرکت «ساندرسون» که 60 درصد کل کارکنان این صنف را تشکیل می‌دهند، با این معضل درگیرند.

اسناد دخالت را به وزیر کشور تقدیم می‌کنم
رئیس فراکسیون اصولگریان مجلس در واکنش به اظهارنظر‌های اخیر وزیر کشور و مسئولان ستاد انتخابات درباره ارائه مستندات وی در زمینه دخالت دولتی‌ها در انتخابات گفت: شواهد و نمونه‌هایی را تقدیم وزیر کشور خواهد کرد. غلامعلی حدادعادل اظها‌ر داشت: در روزهای اخیر از دخالت دولتی‌ها در انتخابات مطلبی گفته بودم که پس از آن موج تبلیغات وسیعی علیه بنده برپا شد. وی افزود: برخی‌ها با داستان‌سرایی، خاطراتی را نقل کردند و راست و دروغ را بر هم بافتند که مایل به پاسخگویی آنها نیستم؛ ولی این نکته را می‌خواهم تصریح کنم که من نگفته بودم در انتخابات تقلب شده است،‌ بلکه گفته بودم برخی مسئولان دولتی در روند انتخابات دخالت کرده و امکاناتی را در اختیار یک نامزد خاص قرار می‌دهند. شواهد و نمونه‌هایی نیز دارم که تقدیم وزیر کشور خواهم کرد.

تحول سلامت از زبان وزیر رفاه
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همایش پزشکان عمومی با اشاره به خاطره کودکی خود، گفت: زمانی که بسیار کودک بودم و در حوالی منطقه راه‌آهن زندگی می‌کردیم، وضع مالی مناسبی نداشتیم، زمانی که بیمار می‌شدم مادرم مرا به کول می‌گرفت و مسافت طولانی را پیاده طی می‌کرد تا مرا نزد پزشک مرحوم اکرامی ببرد. این پزشک در مطب خود جعبه‌ای گذاشته بود و بر رویش نوشته بود که هر کسی پول نداشت، ندهد. ربیعی که در بیان این خاطره احساساتی شد، گفت‌: اکنون می‌فهمم که چرا مادرم به آن سختی مرا به آنجا می‌برد. وزیر رفاه در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: پیش از اجرای طرح تحول سلامت مردم دچار هزینه‌های کمرشکن بودند یا به قول ما بیمه‌ای‌ها دچار تله فقر بودند. یک بیماری جدی زندگی‌شان را جابه‌جا می‌کرد. من سال‌ها پیش که حقوق استادی مناسبی هم داشتم، در دوره‌ای که بیمه تکمیلی نداشتم، به دلیل بیماری همسرم بخشی از زندگی خود را فروختم تا هزینه سنگین شیمی‌درمانی را برای همسرم بپردازم؛ اما اکنون وضع خیلی بهتر شده است.

درخواست وزیر کشور
 از رهبر معظم انقلاب
رحمانی فضلی با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب گفت: در صحبتی که با رهبر معظم انقلاب داشتم، از ایشان درخواست داشتم با محبت خود دستوری به سازمان‌های حاکمیتی غیردولتی بدهند تا ما را در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی یاری کنند. وزیر کشور با بیان اینکه اراده ما در دولت بر این است که دستور رهبر معظم انقلاب را در رابطه با اقتصاد مقاومتی عملی کنیم، تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی از هر جنبه‌ای که مورد بررسی قرار بگیرد، قابل توجیه و تبیین است و عملی کردن آن یک واجب شرعی و عقلی محسوب می‌شود. وی افزود: رهبر معظم انقلاب شش سال بر این موضوع تأکید داشتند و در سال جاری نیز با جدیت تمام بر این موضوع تاکید کردند؛ از این رو ما وظیفه شرعی، عقلی و حکومتی خود می‌دانیم تا این دغدغه رهبری را برطرف کنیم.

احمد شهید: 
حق با حسن روحانی است!
 گزارشگر حقوق‌بشری سازمان ملل گفته است: اطلاعی از جزئیات علت مجادله دولت و شورای نگهبان ایران بر سر آرای «مینو خالقی» ندارد؛ اما همین‌قدر می‌داند که حق با حسن روحانی است و نه شورای نگهبان. «احمد شهید» گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در گفت‌وگو با «صدای آمریکا» به اختلاف اخیر برخی اعضای کابینه و شخص حسن روحانی با شورای نگهبان بر سر ابطال آرای مینو خالقی پرداخته است. احمد شهید که از جزئیات این موضوع اطلاع نداشته، به جزئیات قوانین انتخاباتی و اختیارات شورای نگهبان پرداخته و گفته است: «رئيس‌جمهور روحانی به طور واضع آنچه را که درست است، گفته؛ زیرا براساس قوانین ایران، شورای نگهبان تنها حق نظارت بر انتخابات را دارد و نمی‌تواند برای منتخب مردم تصمیم بگیرد.»


دلایل پیشرفت‌ ایران
 از زبان رایس
کاندولیزا رایس را یک نظریه‌پرداز در حوزه علوم سیاسی و یکی از اصلی‌ترین استراتژیست‌های دولت بوش پسر می‌شناسند. او نماد اوج دشمنی‌های یک مقام آمریکایی در دوران داشتن مسئولیت در برابر ایران است. وی در مصاحبه‌ای به اعترافاتی درباره ایران پرداخته و گفته است: «ما خیلی تلاش کردیم که در طول تاریخ با مذهب و رویکرد ایرانی‌ها کنار بیاییم و در کنار آنها و دوشادوش آنها حرکت کنیم، ولی نشد. به نظر من جرج بوش هیچ‌وقت سیاست ایران را درک نکرد و این کشور را آن‌طور که باید نشناخت. بوش باید می‌دانست که مذهب از سیاست ایران جدا نیست و باید برای مذهب ایرانی سیاستی تعریف می‌کرد.» وزیر خارجه سابق آمریکا در ادامه افزوده است: «اگر امروز ایران در جغرافیای سیاسی پیشرفت‌هایی به‌ دست آورده، همه به این دلیل است که به بنیان‌های مذهبی و ایدئولوژیکی خود معتقد است و به آنها باور دارد. شاید اگر ایران کشوری، مانند فرانسه یا آلمان بود، نقشه منطقه‌ای به شکل دیگری چیده می‌شد.»

 پاسدار در لغت به معنای نگهبان و مراقب است و پاسداران کسانى هستند که در حساس‌ترين لحظات تاريخ از ميان خلق برمى‌خيزند و همچون دژى مستحکم مردانه و شجاعانه در جهت رسيدن به حق و حقيقت و حفظ آن گام برمى‌دارند.
هویت پیش‌روندگی و پیش‌برندگی پاسداران
بعضی از افراد تلقی محافظه‌کارانه از مجموعه سپاه دارند و سپاه را خواهان وضع موجود تلقی می‌کنند، در حالی که این برداشت از سپاه نه تنها مورد تأیید رهبر انقلاب نیست؛ بلکه با ذات سپاه نیز در منافات است. سپاه، پاسدار دستاوردهای انقلاب است. انقلاب یک موجود زنده و پیش‌رونده می‌باشد. رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «حفظ انقلاب یعنى حفظ همین حالت پیش‌‏روندگى و پیش‌‏برندگى. پاسدارى از انقلاب، به این معناست. اگر ما این جور نگاه کردیم و مفهوم پاسدارى را این جور فهمیدیم، آن‌‏وقت آن طراوت و شور و هیجانى که در حرکت پاسدارى هست، مضاعف خواهد شد.» ( 13/4/90)
الگو بودن پاسداران در عرصه علم، جنگ و معنویت
بعضی افراد پاسداران را منحصر در جنگ و رزم می‌دانند و به عنوان یک نیروی صرفاً نظامی می‌شناسند، در حالی که این تحلیل با واقعیت سازگار نیست. یک پاسدار تراز انقلاب، هم باید در عرصه جنگ سرآمد باشد، هم در عرصه علم و هم در عرصه معنویت. رهبر فرزانه انقلاب در این باره فرموده‌اند: «سپاهی ما، اگر در میدان جنگ رزمنده‌ خوبی است، در میدان علم هم آزمایشگر و سازنده و مخترع خوبی است.» ( 6/11/71)‌
 جهاد در راه خدا
تلاش انسان‌ها در زندگی به خاطر موارد مختلفی می‌تواند باشد یکی فقط در فکر این دنیاست تا به معیشت خود سامان دهد و... اما یک پاسدار واقعی تمام تلاشش در جهت تعالی اسلام و مسلمانان می‌باشد و فقط رضای او را در خاطر دارد. رهبر معظم انقلاب در این باره فرموده‌اند: «پاسداران برای خدا مجاهدت کردند.»(17/۰۷/81)
 سپاهیان؛ مظهر کامل اخلاص‏
پاسداران کسانی هستند که با  وجود تمام ظواهر دنیوی، معنویت را سرلوحه کار خود قرار داد‌‌ه‌اند. پاسدار واقعی اول از همه باید اخلاص را سرلوحه کار خود قرار دهد. رهبر حکیم انقلاب در این باره فرموده‌اند: «‌این شهداى بزرگ ما، روزى که قدم در این میدان گذاشتند، به این نیّت نبودند که یک روز نام‌شان پشت بلندگوهاى عظیم این کشور و این دنیا برده شود؛ نه... این اخلاص است. این اخلاص را امروز ملت ما با خود حمل مى‌‏کند و دارد؛ مظهر کامل آن هم در مجموعه‏‌هاى جوان و مؤمنى است که یکى از بهترین و برجسته‏‌ترین آنها، مجموعه سپاه پاسداران است.»(2/9/77)
 زیست عاشورایی داشتن و انقلابى ماندن پاسداران
از ویژگی‌های ذاتی ملت ایران ذلت‌ناپذیری است. نمونه کامل این هویت در مجموعه پاسداران قابل مشاهده می‌باشد. رهبر‌ی، فرموده‌اند‌: «انقلابی زیستن و انقلابی ماندن» و «ثبات قدم» را از جلوه‌های زیبای سپاه پاسداران خواندند و خاطر‌نشان کردند: «این تشکیلات قوی بنیه، هیچ‌گاه به بهانه‌هایی نظیر بروز تغییرات در جهان و ضرورت تغییر در داخل، از راه اصلی و صحیح منحرف نشد.» (26/۰۶/92)
 بصیرت کامل از زمان
در کلام امام و رهبری ورود نظامیان به عرصه مجادلات سیاسی نهی شده است که اتفاقاً صحبت درستی است، ولی به معنای عدم داشتن آگاهی از وضع کشور و جهان نیست. «‌سپاه برای حفاظت از انقلاب، حتماً باید از تحولات و جریان‌های عرصه‌های مختلف شناخت کافی و کامل داشته باشد. پاسداری از انقلاب نیازمند شناخت دقیق واقعیت‌هاست، بنابراین نمی‌شود مجموعه‌ای که بازوی نگهبان انقلاب است درباره جریان‌های گوناگون انحرافی، غیر‌انحرافی وابسته و یا دیگر جریان‌های سیاسی، چشمی بسته و نابینا داشته باشد.» (26/۰۶/92)