شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: باقی ماندن «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه موضوعی قطعی است، تمامی گام‌هایی که تا کنون ترسیم شده یا ممکن است که ترسیم شود، بشار اسد را به عنوان محور اصلی در نظر گرفته است؛ این مسأله تمام شده، بشار اسد اساس راه‌حل سوریه است و از هر راه‌حلی حمایت خواهد کرد.
 قاسم غفوری/ دولت جدید آمریکا به ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ در حالی با مجموعه‌ای از بحران‌های داخلی و خارجی مواجه شده است که در حوزه سیاست خارجی اقدامی مهم صورت داده است. 
در رویکردی تأمل‌برانگیز «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در سفری دوره‌ای به آسیا، در اولین مقصد این سفر به کره جنوبی رفته است. وی در ادامه راهی ژاپن شده و بر توسعه روابط دو جانبه تأکید کرده است. سفر به اندونزی و استرالیا نیز در حوزه این سفر دوره‌ای قرار داشته است. 
در همین حال ژنرال هربرت مک‌مستر، مشاور امنیت ملی آمریکا، پس از سفر به افغانستان و دیدار با مقامات دولت وحدت ملی این کشور، 28 فروردین، در سفری غیرمنتظره و از پیش ‌اعلام ‌نشده، وارد اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، شد. وی پس از آن به هند رفت تا بر توسعه مناسبات امنیتی دو کشور تأکید کند. 
در اقدامی دیگر جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا سفر خود به کشورهای خاورمیانه و آفریقا را با سفر به عربستان سعودی آغاز کرد. متیس پس از آن، برای بررسی مسائل امنیتی به مصر سفر کرد. در ۲۰ آوریل، وزیر دفاع آمریکا برای نشست با رئیس و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به اراضی اشغالی سفر کرد. متیس پس از آن به قطر و جیبوتی رفت.  
نکته مهم آنکه این چهارمین سفر خارجی وی از زمان تصدی سمت وزارت دفاع در ژانویه ۲۰۱۷ به شمار می‌آید و این موضوع نشان از رویکرد نظامی آمریکا به عرصه جهانی دارد که در دو قالب توسعه نظامی‌گری و فروش تسلیحات قابل تعریف است. 
مجموع این تحرکات در حالی صورت می‌گیرد که در حوزه سفرهای صورت گرفته مجموعه‌ای از اقدامات نظامی نیز از سوی آمریکا مشاهده می‌شود. برای نمونه در کره جنوبی استقرار سامانه موشکی تاد با ادعای مقابله با کره شمالی مورد تأکید قرار گرفت. همزمان با سفر مشاور امنیت ملی آمریکا به شبه قاره هند، منابع خبری از اعزام نیروهای جدید آمریکا به افغانستان و نیروهای امنیتی این کشور به پاکستان و هند خبر دادند. آمریکا همچنین ابربمب یا همان مادر بمب‌ها را در افغانستان آزمایش کرد. 
همزمان با سفر متیس به غرب آسیا و آفریقا نیز نیروهای جدید آمریکایی به عراق اعزام شدند و خبرها از حضور نیروهای جدید آن در سوریه خبر دادند. آمریکا همچنان تحرکات نظامی در یمن را تشدید کرده است. نکته قابل توجه آنکه جیبوتی در حالی از محورهای سفر متیس شد که همزمان آمریکا از استقرار نیروهای آمریکایی در سومالی کشوری هم‌مرز با جیبوتی و البته در نقطه مقابل یمن خبر داد. 
مجموع این سفرها در حالی صورت گرفته که نهادهای آمریکایی بر این ادعایند که در این سفرها بر تحکیم پیمان‌های نظامی آمریکا با شرکای راهبردی این کشور در مناطق مختلف جهان استوار است. 
در همین حال آنها بر همکاری‌ها برای مقابله با فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده و شکست گروه‌های تروریستی افراطی و آنچه برهم‌زنندگان ثبات متحدان آمریکا می‌نامند، تأکید کرده‌اند. 
 این ادعاها در حالی مطرح شده که در زمینه امنیت و مبارزه با تروریسم دیدگاه آمریکا، در حوزه‌ای خاص می‌باشد. در حوزه امنیت توسعه حضور نظامی و نیز حرکت کشورهای عربی در راستای منافع این کشور و در نهایت تحقق امنیت رژیم صهیونیستی در اولویت است. در همین حال آمریکا سعی دارد توسعه نظامی در شرق آسیا و نیز شبه قاره هند را در هر شرایطی اجرایی کند. شواهد نشان می‌دهد که آمریکا با این حربه به دنبال محاصره کشورهایی مانند چین، روسیه و ایران است، در حالی که مقابله با کره شمالی و برقراری امنیت جمعی را بهانه این رفتارها قرار داده است. 
در حوزه تروریسم نیز آمریکا هر چند ادعای مقابله با آن را سر می‌دهد، اما در عمل در کنار آن قرار دارد که تجاوز موشکی آمریکا به سوریه خود سندی بر این مدعاست. 
البته باید در نظر داشت که با توجه به اقدامات اخیر آمریکا در عرصه جهانی می‌توان گفت که همچنان اولویت آمریکا شامل غرب آسیا و مقابله با جبهه مقاومت می‌شود که ایجاد فضای همسان برای برخی تحرکات نظامی علیه سوریه و البته کمک به سعودی در کشتار یمن و حمایت از رژیم صهیونیستی برای توسعه اشغالگری از اهداف این طراحی است.
این فرآیند چنان است که در اقدامی قابل توجه وی به کشور ذره‌بینی جیبوتی سفر می‌کند و این امر صرفاً در یک حوزه تعریف می‌شود و آن تشدید نظامی‌گری آمریکا در آفریقا و نیز بهره‌گیری از این کشور برای اجرای اهداف سعودی علیه یمن است، چنانکه جیبوتی در دو سال اخیر نقشی مهم در عملیات ائتلاف آمریکایی سعودی برای کشتار مردم یمن داشته است. 
به هر تقدیر می‌توان گفت سفرهای صورت گرفته از سوی مقامات نظامی و امنیتی و البته معاون رئیس‌جمهور آمریکا برگرفته از رویکرد نظامی آمریکا به صحنه جهانی است که استمرار راهی است که در دوران‌ گذشته، از جمله در زمان اوباما و بوش سپری کرده و ترامپ در حال تکرار آن سیاست‌هاست، هر چند که در ظاهر ادعای پایان نظامی‌گری و ندادن هزینه در این عرصه را سر می‌دهد. شواهد نشان می‌دهد که آمریکا همچنان سیاست نظامی را کانون سیاست خارجی خود دارد که می‌تواند از یک سو برگرفته از تعهدات دولتمردان آمریکا به شرکت‌های اسلحه‌سازی برای کسب منابع مالی برای آنان با ایجاد بحران‌های جهانی و از سوی دیگر تزلزل شدید در ساختار آمریکا باشد که با رویکرد به قوه نظامی و قدرت‌نمایی ظاهری به دنبال پنهان‌سازی بحران‌های داخلی و ناتوانی‌های جهانی است که در قالب هوچی‌گری‌ها و ایجاد فضای تنش‌آلود در سراسر جهان در لوای حمایت از متحدان آمریکا صورت می‌گیرد. 

  علی تتماج/ ساختار نظام بین‌الملل همچنان در یک جمله خلاصه می‌شود و آن، دورانی تنش‌آلود با سرنوشتی ابهام‌برانگیز است که معادلات جدیدی را رقم زده است؛ چنانکه برخی این دوران را با زمان جنگ‌های جهانی و برخی آن را پیش‌زمینه‌ای برای توافقات جهانی به منظور پایان نزاع‌ها و رسیدن به ثبات نسبی می‌‌دانند. در این میان، غرب آسیا در حالی از اصلی‌ترین کانون‌های تحولات جهانی به شمار می‌آید که روند تحولات نشان‌دهنده تحرکات برخی کشورهای کوچک و به عبارتی ذره‌بینی برای نشان دادن جایگاه بزرگ در معادلات است.
اردن از جمله کشورهایی است که چنین تصوری را دارد و زنجیره‌ای از اقدامات را نیز صورت داده است. این کشور به جای رویکرد به حمایت از فلسطین که صحنه اشغالگری صهیونیست‌ها است به توسعه مناسبات اقتصادی، از جمله در حوزه نفت و گاز با رژیم صهیونیستی می‌پردازد و شواهد نشان می‌دهد، این کشور در حال تبدیل شدن به مؤلفه‌ای برای امنیت رژیم صهیونیستی است.
براساس گزارش‌ها، اردن پس از تونس بزرگ‌ترین صادرکننده تروریسم است که نقش مهمی در ناامنی جهانی دارد؛ در حالی که سران این کشور اقدامی برای مقابله با این وضعیت صورت نداده و صرفاً با اتهام‌زنی به دیگر کشورها سعی در پنهان‌سازی این حقیقت دارند.
اردن روابط گسترده‌ای را با انگلیس و آمریکا نیز آغاز کرده است؛ چنانکه به تازگی ترزا می نخست‌وزیر انگلیس به این کشور سفر داشته و گزارش‌ها از افزایش نیروهای نظامی انگلیس در اردن حکایت دارد. در همین حال آمریکا نیز بر مناسبات گسترده با اردن تأکید دارد و برخی توافقات نظامی میان دو طرف به امضا رسیده است.
برخی معتقدند اردن سعی دارد پایگاه نظامی و امنیتی آمریکا و انگلیس در منطقه شود تا خود را بازیگری تأثیرگذار در معادلات آنها نشان دهد.
نکته قابل توجه آنکه براساس گزارش‌ها، توافقاتی میان اردن و برخی از کشورهای عربی و غربی برای اقدام نظامی علیه سوریه صورت گرفته و گفته می‌شود اردن مرکزی برای اجرای طرح ایجاد منطقه پرواز ممنوع در جنوب سوریه است که محور آن را ایجاد پایگاه نظامی آمریکایی تشکیل می‌دهد؛ چنانکه در مناطق شمالی سوریه نیز این اقدام صورت گرفت.
تشدید اتهام‌زنی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت از دیگر رفتارهای اردن است و سران این کشور آشکارا به موضع‌گیری و بیان ادعاهای واهی علیه ایران پرداخته‌اند تا جایی که حتی خواستار اجماع عربی برای مقابله با جمهوری اسلامی شده‌اند. حال این پرسش مطرح می‌شود که چرا اردن چنین رویه‌ بحران‌سازی را در پیش گرفته و چه اهدافی را دنبال می‌کند؟
روند تحولات نشان‌دهنده یک نکته کلیدی است و آن، اینکه بر اساس شرایط منطقه و نیز رفتارهای آمریکا در دوران ترامپ، اردن بر این تصور است که می‌تواند با ایفای نقش در روند بحران‌ساز منطقه جایگاهی برای خود کسب کند. در سال‌های اخیر، اردن به بازیگری حاشیه‌ای مبدل شده که چندان کارکردی در سپهر سیاسی و امنیتی منطقه ندارد. با توجه به اینکه کشورهایی، مانند مصر و عربستان و حتی ترکیه با بحران‌های متعددی روبه‌رو هستند و کشورهای غربی، مانند انگلیس و آمریکا نیز به دنبال شرکای جدید در منطقه‌اند، اردن تصور می‌کند با ایجاد بحران در منطقه و رویکرد به آنچه این کشورها، به ویژه علیه جبهه مقاومت و روسیه می‌خواهند، می‌تواند نقشی برای خود کسب کند. این رفتار چنان است که اردن زنجیره‌ای از ادعاها را علیه سوریه، ایران و مقاومت منطقه مطرح می‌کند تا چنان نشان دهد که نقشی مؤثر در تحقق اهداف غرب دارد.
با تمام این تفاسیر مشخص است که تصورات اردن یک توهم و خیال‌پردازی دست‌نیافتنی است؛ چرا که آمریکا اکنون هیچ موقعیتی در منطقه ندارد و تحرکات آن بیشتر جوسازی ظاهری برای پنهان‌سازی شکست‌هایش است؛ مهم‌تر از همه آنکه وحدت میان ارکان جبهه مقاومت و روسیه نیز در مبارزه با تروریسم در سوریه امری ناگسستی است.

 ایران به برجام عمل کرده است
خبرگزاری مهر: «رکس تیلرسون» به عنوان اولین نفر از مقامات رسمی دولت «دونالد ترامپ»، گفت: «ایران به تعهدات خود در برجام عمل کرده است.» رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا، «پل رایان» رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا را از این ارزیابی آگاه کرده که ایران تا روز ۱۸ آوریل به تعهدات خود بر اساس برجام عمل کرده است. تیلرسون در عین حال گفته است، کنگره را از قصد دولت برای بررسی اینکه آیا رفع تحریم‌های ایران بر اساس برجام در راستای تأمین امنیت ملی آمریکا بوده است یا نه، آگاه کرده است. وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای نوشت: رئیس‌جمهور دونالد ترامپ، شورای امنیت ملی را مسئول هدایت چند سازمان برای بررسی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و ارزیابی این مسئله کرده که آیا تعلیق تحریم‌های ایران، در پی امضای برجام، برای تأمین منافع امنیت ملی آمریکا حیاتی است یا نه.»
کاخ سفید به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران 
خبرگزاری فارس: یک مقام ارشد کاخ سفید از تلاش واشنگتن برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران پیش از پایان ماه جاری میلادی خبر داد. نشریه «فارین‌پالیسی» به نقل از یک مقام ارشد کاخ سفید اعلام کرد: «واشنگتن به وضع تحریم‌های شدیدتر علیه ایران تمایل جدی دارد. آمریکا حالا در حال بررسی افزایش تحریم‌های ایران شامل بخش بزرگ‌تری از اقتصاد این کشور از طریق هدف گرفتن سپاه پاسداران است.»
 موضع‌گیری جدید «جان بولتون» علیه ایران
خبرگزاری باشگاه خبرنگاران: «جان بولتون» سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود خواستار قرار گرفتن نام «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران» در فهرست سازمان‌های تروریستی شد.  بولتون در این پیام مدعی شد: «ما باید برای حفظ امنیت ملی آمریکا و متحدان خود، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کنیم.» بولتون نه تنها یکی از مخالفان سرسخت توافق هسته‌ای ایران است؛ بلکه در گذشته نیز بارها خواستار استفاده از گزینه نظامی برای متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران شده بود.
حضور در عراق برای مهار ایران
خبرگزاری فارس: ژنرال «فرانکین جفری» از نظامیان و تحلیلگران امنیتی ارشد آمریکایی، در مقاله‌ای در روزنامه «وال‌استریت ژورنال» به بررسی گزینه‌های پیش روی کشورش در عراق پرداخته و نتیجه‌ گرفته است که حضور نیروهای نظامی آمریکا در عراق ضروری است و باید با روشی، عراقی‌ها را به قبول این حضور راضی کرد. هر اقدامی که ایالات متحده انجام می‌دهد، باید در راستای راهبرد مهار ایران و مبارزه با افراط‌گرایی سنی باشد. این دو به هم مرتبط هستند؛ تحت نفوذ ایران بود که دمشق و بغداد آنقدر جمعیت عرب سنی خود را تحت فشار قرار دادند که به داعش بدل شدند.
ترامپ تعلیق تحریم‌های هسته‌ای ایران را تمدید کرد
خبرگزاری ایرنا: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا با تأیید پایبندی ایران به تعهدات خود در برجام، تعلیق تحریم‌های هسته‌ای را برای یک دوره 90 روزه دیگر تمدید کرد. رئیس‌جمهوری آمریکا باید هر 90 روز یک بار دستور تعلیق تحریم‌هایی را که اجرای آنها به موجب برجام متوقف شده است، صادر کند. «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین در آخرین روز فعالیت خود در سمت ریاست‌جمهوری، تحریم‌ها را در یک بازه حداکثری تعلیق کرده بود. بر اساس این، ژاپن و 10 کشور اروپایی از تحریم‌های نفتی اعمال شده علیه ایران معاف خواهند بود.
تعویق در انتشار اسناد کودتای ۲۸ مرداد
خبرگزاری فارس: وبگاه «فدراسیون دانشمندان آمریکا» نوشت: «از انتشار مستندات دخالت آمریکا در کودتای سال 1953 در ایران(کودتای 28 مرداد) که در آن آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا(سیا) نقش داشته و مورخان منتظر انتشار آن بودند، جلوگیری به عمل آمده است.» وبگاه «فارین‌پالیسی» نیز پیشتر اسنادی را منتشر کرده بود که نشان می‌داد آمریکا نقش مستقیمی در اجرای کودتای 28 مرداد علیه دولت قانونی ایران داشته است.

هژمونی آمریکا بر جهان اسلام‌ـ 13
  عبدالله عبادی/ کنیا کشوری به پایتختی نایروبی در شرق آفریقا قرار دارد مومباسا، کیسومو و ناکورو شهرهای مهم آن محسوب می‌شوند. ۷۰ درصد مردم کنیا مسیحی، ۱۹ درصد آنیمیست و بیش از ۱۰ درصد مسلمان هستند. زبان‌های رسمی آنان سواحیلی و انگلیسی است.
امور سیاسی کنیا در چارچوب نظام سیاسی ریاستی قرار دارد که رئیس‌جمهور، هم رهبر کشور و هم رهبر دولت است. قوه مجریه در اختیار دولت است. قوه قانون‌گذاری میان دولت و مجلس ملی کنیا تقسیم شده ‌است. قوه قضائیه مستقل از مجریه و قانون‌گذاری است. پس از مستقل شدن، کنیا ثبات سیاسی خود را در برابر تغییرات سیاسی بحران‌های کشورهای همسایه حفظ کرده ‌است. با روی کار آمدن دموکراسی، کنیایی‌ها از آزادی بیشتری برخوردار شدند.

تاریخچه روابط با آمریکا
روابط آمریکا و کنیا به سال 1960، یعنی آغاز استقلال کنیا بازمی‌گردد، از آن زمان تا به امروز روابط دو طرف در سطحی بالا بوده و از سال 2002 به این سو تا بالاترین سطوح ممکن گسترش یافته است که این موضوع به دلیل بهبود وضعیت حقوق بشر در کنیا بوده است. در حال حاضر حدود 15 هزار آمریکایی در کنیا زندگی می‌کنند و سال 2014 حدود 10 هزار گردشگر آمریکایی از این کشور بازدید کردند.
یکی از وقایع مهم در روابط دو کشور انفجار سفارت آمریکا در سال 1998 در نایروبی به دست القاعده بود، پس از این حادثه سطح روابط دو کشور در زمینه نظامی و اطلاعاتی نیز افزایش یافت و کنیا به یکی از نمادهای مبارزه با تروریسم در شرق آفریقا مبدل شد.
اهمیت راهبردی کنیا و واقع شدن آن در شاخ آفریقا سبب شده که آمریکا توجه خاصی به این کشور داشته باشد، از این‌رو شاهد هستیم که از سال 1976 روابط نظامی بین دو کشور برقرار شد و با امضای موافقت‌نامه‌ای در سال 1980 آمریکا امتیاز بهره‌برداری از بنادر و فرودگاه‌های این کشور را به دست
 آورد.
با امضای این موافقت‌نامه آمریکا حضور خود در اقیانوس هند برای کنترل نفوذ شوروی و تسلط آن بر منطقه نفت‌خیز خلیج‌فارس را تضمین کرد. در دهه 1990 و در جریان جنگ نفت آمریکا با بهره‌برداری از بنادر و فرودگاه‌های عربستان و متحدان خود در شاخ آفریقا، از جمله کنیا توانست برگ برنده را همچنان در دست خود نگه دارد. با ظهور دولت محاکم اسلامی در سومالی و تشکیل یک دولت اسلامگرا در حساس‌ترین نقطه دریای سرخ و تنگه باب‌المندب چنین به نظر می‌رسید که هژمونی آمریکا در این منطقه حساس به چالش کشیده خواهد شد، وجود یک دولت اسلامی ضد آمریکایی مانند جمهوری اسلامی ایران در خلیج‌فارس و یک دولت ضد آمریکایی و اسلامی دیگر در تنگه باب‌المندب، یعنی به خطر افتادن منافع عظیم این کشور در حساس‌ترین نقاط جهان؛ از این رو دولت آمریکا با تسلیح ارتش اتیوپی به جدیدترین سلاح‌ها و تجهیزات، مبارزه با دولت محاکم اسلامی را در دستور کار خود قرار داد. طی نبردی چند ماهه و نابرابر هواپیماهای ارتش آمریکا ضمن پرواز از پایگاه‌های هوایی ارتش کنیا و بمباران مواضع نیروهای محاکم اسلامی راه را برای نفوذ ارتش اتیوپی باز کردند و در نهایت دولت محاکم اسلامی در سومالی نابود شد و به این ترتیب آمریکا ضمن اضمحلال این دولت اسلامی هژمونی خود را با کمک دولت‌های وابسته به خود نظیر کنیا و اتیوپی به طور کامل در منطقه گسترش
 داد.
 با تحکیم روابط آمریکا و کنیا زمینه برای نفوذ رژیم صهیونیستی در این کشور مهیا شد، در حال حاضر رژیم صهیونیستی یکی از مهم‌ترین شرکای سیاسی، اقتصادی و امنیتی کنیا در منطقه است و سطح روابط دو طرف به قدری پیشرفت کرده که عملاً کنترل بنادر و فرودگاه‌های مهم این کشور در دست شرکت‌های امنیتی رژیم صهیونیستی می‌باشد و این شرکت‌ها ورود و خروج کلیه مسافران و گردشگران را به دقت زیر نظر دارند، بر اساس اطلاعات رسیده شرکت صهیونیستی ماگال بازرسی کلیه بنادر و فرودگاه‌های مهم این کشور را در دست دارد و شرکت‌های دیگری چون تادیران بر سیستم مخابراتی این کشور اشرافیت کامل داشته و از وقوع هرگونه اقدام علیه منافع رژیم صهیونیستی در این کشور جلوگیری می‌کنند.
با به قدرت رسیدن اوباما در کاخ سفید و از آنجا که او اصالتاً کنیایی بود، سطح روابط دو کشور بیش از پیش گسترش یافت. در هفتم مرداد 1394 اوباما در رأس یک هیئت بلندپایه سیاسی، اقتصادی به کنیا سفر کرد. این سفر در حالی صورت گرفت که تهدیدات القاعده و الشباب در منطقه شرق آفریقا افزایش یافته و تروریست‌های الشباب به دفعات با نفوذ به خاک کنیا مردم و مقامات این کشور را هدف اقدامات تروریستی خود قرار داده بودند، از سوی دیگر چین که بزرگ‌ترین رقیب اقتصادی آمریکا در سطح جهان و آفریقا محسوب می‌شود، سرمایه‌گذاری سنگینی در کنیا کرده و عملاً کنیا را به یکی از از کشورهای وابسته به خود در شرق آفریقا تبدیل کرده بود، به همین دلیل بسیاری از کارشناسان سیاسی و اقتصادی جهان سفر اوباما به کنیا را از دو مدخل مورد بررسی و کارشناسی قرار دادند؛ نخست مبارزه با بنیادگرایی اسلامی که به واسطه همسایگی این کشور با سومالی رشد فراوانی در آن داشته و هم اکنون صدها جوان کنیایی با عضویت در الشباب به صفوف این جریان تروریستی پیوسته‌اند و دیگری مبارزه با اژدهای زرد که در حال بلعیدن قاره سیاه می‌باشد.
اهمیت راهبردی کنیا برای منافع آمریکا، مسئولان کاخ سفید را بر آن داشت تا پس از پایگاه لمونیر که در سال 2002 در جیبوتی ایجاد شد، با ایجاد یک پایگاه دریایی بزرگ دیگر مانع از بروز هرگونه اقدام علیه منافع بی‌شمار خود در شاخ و شرق آفریقا شوند.
پایگاه سیمبا از جمله پایگاه‌های نیروی دریایی آمریکاست که در شرق کنیا و در مجاورت اقیانوس هند ایجاد شده و کادر حاضر در آن یکصد نفر از تفنگداران دریایی آمریکا هستند.

اتریش: افزایش حمله به مسلمانان
وضعیت بحرانی مسلمانان به دلیل سیاست‌ها و تبلیغات ضد اسلامی سران غرب همچنان ادامه دارد؛ چنانکه گزارش مؤسسه تحقیقاتی از افزایش تعرض به مسلمانان مقیم اتریش، به ویژه بانوان مسلمان مقیم این کشور حکایت دارد. حمله به مسلمانان در اتریش در قیاس با سال گذشته 62 درصد افزایش داشته است.مؤسسه «مرکز مستندات و مشاوره به مسلمانان» طی گزارشی اعلام کرده است در سال 2015، 156 حمله به مسلمانان اتریش صورت گرفت؛ اما در سال 2016 این رقم به 253 حمله افزایش یافته است. زنان مسلمان بیشتر آماج این حملات قرار گرفته‌اند و جالب این است که بیش از نیمی از این حملات در مراکز حمل‌ونقل عمومی یا دیگر مکان‌های عمومی صورت گرفته است. 31 درصد این حملات نوشتاری یا لفظی، 30 درصد سخنان نفرت‌انگیز، 12 درصد حمله به مؤسسات مسلمانان و پنج درصد نیز تعرض فیزیکی علیه مسلمانان بوده است.

آلمان: پناه‌جویان همچنان در بحران
آلمان از جمله کشورهای غربی است که مدعی حمایت از پناه‌جویان است، اما شواهد امر از وضعیت بحرانی پناه‌جویان در این کشورها حکایت دارد؛ چنانکه به گفته سازمان‌های امدادرسان، تعداد پناه‌جویان جوانی که در برلین به تن‌فروشی رو می‌آورند، در حال افزایش است. سازمان‌های امدادی یاد شده می‌گویند، در سال گذشته شمار جوانان تحت سرپرستی آ‌نها به طرز مشهودی افزایش یافته است. این وضعیت در حالی در آلمان رواج یافته است که دولتمردان این کشور به بهانه‌های مختلف از انجام تعهدات خود در قبال پناه‌جویان شانه خالی کرده که نتیجه آن نیز تشدید بحران پناه‌جویان در این کشور است. 

فرانسه: اقامه نماز جماعت در پیاده‌رو
سرکوب و حذف حقوق مسلمانان از جمله آزادی‌های دینی آنان هر روز در فرانسه قربانی جدیدی می‌گیرد؛ چنانکه ده‌ها مسلمان فرانسوی ساکن حومه شرقی پاریس در اعتراض به تعطیلی مسجد منطقه زندگی خود در پیاده‌روی مقابل این مسجد نماز جماعت برپا کردند. مسجد منطقه «مونت فرمیل» تعطیل شده و نمازگزاران این مسجد در اعتراض به تعطیلی آن با پهن کردن زیراندازهای پلاستیکی در پیاده‌روی مقابل مسجد، اقدام به برگزاری نماز جماعت در این محل کردند. نمازگزاران همچنین به نشانه اعتراض خود به تعطیلی این مسجد پارچه‌نوشته‌‌هایی را در دست گرفته بودند که بر روی آنها عباراتی، چون «مسجد نباید تعطیل شود» و «1500 نمازگزار مکان عبادت ندارند» نوشته شده بود. دولت فرانسه از چندی پیش به بهانه‌های واهی، از جمله ترویج عقاید افراطی و عدم انطباق فعالیت‌‌های برخی مساجد با قوانین امنیتی شماری از مساجد این کشور را تعطیل کرده است.

آلمان: حذف مسلمانان به بهانه ارزش‌های اروپایی
در اقدامی که بسیاری آن را مقابله با اسلام و مسلمانان به بهانه ارزش‌های اروپایی می‌نامند، وزیر دارایی آلمان گفت: «مسلمانان مهاجری که حاضر به پذیرش ارزش‌های اروپایی نیستند، باید از کشورهای عضو اتحادیه اروپا بروند.» ولفگانگ شویبله افزود: «به مسلمانانی که پس از ورود به اروپا نمی‌خواهند روش‌های خود را تغییر دهند، باید گفت تصمیم شما برای سفر به اروپا اشتباه بوده است.» شویبله که یکی از متحدان آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان شناخته می‌شود، پیشتر گفته بود هجوم پناه‌جویان به این کشور، «چالشی برای روشنفکری در جریان اصلی جامعه» است. این سیاست‌مدار 74 ساله در مقاله‌ای برای نشریه «ولت آم زونتاگ» از مسلمانان تازه‌وارد خواسته بود خود را با آنچه وی «اسلام آلمانی» بر اساس لیبرالیسم و تحمل خوانده بود، سازگار کنند. این ادعاها در اصل ترویج اقدام علیه مسلمانان است که در لوای نام ادغام فرهنگی یا حفظ ارزش‌های اروپایی صورت می‌گیرد.