سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه در حاشیه بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب آذربایجان شرقی گفت: سپاه از دقایق اولیه در محل حادثه حضور یافته و تا پایان عملیات امداد و نجات و اسکان در کنار مردم خواهد بود. مهندسان نیروی زمینی سپاه و دیگر کارشناسان امر در بحث لایروبی و احداث پل و ساخت خانه به خانواده‌هایی که در سیل خانه و کاشانه خود را از دست دادند، کمک خواهند کرد.
گزارشی از فعالیت‌های گروه جهادی امام محمد باقر(ع)
  سعید علی‌بخشی/   بندر لنگه یکی از بنادر مهم جنوب ایران، در استان هرمزگان است که با ارتفاع ۱۴ متر از سطح دریا و تاریخی درخشان و پررونق، هنوز عروس و مروارید خلیج فارس به شمار آمده و قابلیت‌ها و مزیت‌های فراوانی دارد؛ اما با این حال مردم برخی از روستاهای آن با مشکلاتی مواجه هستند که برای رفع محرومیت در این منطقه، گروه‌های جهادی فعالیت‌هایی را آغاز کرده‌اند. گروه جهادی امام محمدباقر(ع) در سال 1390 در غرب استان هرمزگان شهرستان بندر لنگه به صورت خودجوش و مردمی در جهت امور محرومیت‌زدایی در روستاهای مختلف این شهرستان شروع به فعالیت کرد تا به منظور کمک به محرومان و محرومیت‌زدایی از روستاهای محروم که فرمایش رهبر معظم انقلاب است، اقدامات لازم را برنامه‌ریزی و اجرایی کند. این گروه در کمیته‌های آموزشی، فرهنگی، عمرانی، ورزشی، اشتغال و بهداشت و درمان سازماندهی شد و در راستای کم کردن و التیام دردهای مردم محروم روستاهای بخش‌های مختلف برای اجرای برنامه‌های گوناگون برنامه‌ریزی و اقدام شد.
این گروه جهادی در طول پنج سال در ایام نوروز به کمک 150 نفر اردوهایی، از جمله اردوهای یک یا سه روزه و اردوهای جهادی یک هفته‌ای در مناطق برگزار کرده است. باید افزود، به جز مردم جهادگر شهرستان بندر لنگه از دانشگاه‌ها و استان‌های مختلف کشور مانند تهران، مازندران، گیلان و قم در این گروه شرکت کرده‌اند.

بهداشت و درمان
این گروه جهادی در بخش‌های تخصصی بهداشت و درمان 10 پزشک با تخصص‌های مختلف، 25 پرستار، 10 ماما، چهار متخصص اورژانس و متخصص بهداشت محیط را جذب کرده و به منظور امور درمانی که شامل ویزیت رایگان، آموزش بهداشت دهان و دندان، آموزش بهداشت فردی، بهداشت محیط و... می‌شود، اقدامات لازم را انجام داده است. افزون بر این، در طول این سال‌ها حدود 15 اردوی جهادی سلامت انجام شده و 10 میلیون تومان داروی رایگان و حدود 40 میلیون خدمات پزشکی مختلف برای مردم روستاها به صورت رایگان صورت پذیرفته است.

عمرانی
در بخش عمرانی پنج مهندس عمران با هدف انجام امور پروژه‌های عمرانی جذب و سازماندهی شده و تا الآن در طول این سال‌ها در بخش عمرانی یک مدرسه یک کلاسه به مبلغ 30 میلیون تومان ساخته و تجهیز شده است. هفت مدرسه به مبلغ 10 میلیون تومان بازسازی و رنگ‌آمیزی شده و یک خانه محروم به مبلغ 30 میلیون ساخته شده است. همچنین، تعداد چهار خانه محروم به مبلغ پنج میلیون تومان بازسازی شده و چهار چشمه سرویس بهداشتی با اعتبار 12 میلیون تومان ساخته شده است.

آموزشی
در بخش آموزشی 30 مربی در موضوعات مختلف قرآنی، تحصیلی و تربیتی به آموزش دانش‌آموزان و والدین روستاییان برای رشد اعتقادی و درسی و رشد اخلاقی خانواده‌ها پرداخته‌اند و حدود 200 ساعت کلاس برای دو هزار و 300 نفر از دانش‌آموزان و والدین برگزار شده است.

اشتغال‌زایی
در بخش اشتغال‌زایی پنج مربی در حوزه آموزش صنایع دستی در بین خانواده‌های روستا به منظور ایجاد مشاغل خانگی اقدامات لازم را انجام داده‌اند.

مبلغان و روحانیت
در بخش فرهنگی با به کارگیری مبلغان و روحانیت معزز در روستاها به منظور ارتباط‌گیری و اجرای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی پیرامون موضوع خانواده و سبک زندگی اسلامی برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است. در این زمینه، مبلغان با برگزاری مراسم مذهبی و جشن‌های فرهنگی برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها فضای شاد فرهنگی را ایجاد کردند؛ مانند جشن بزرگ وحدت با یک کیک 500 کیلویی، اجرای جشن در اعیاد مختلف در روستاها و شهرستان و برگزاری یادواره‌های شهدا در شهرستان و روستاها.

بسته‌های حمایتی
توزیع بسته‌های حمایتی یکی دیگر از اقداماتی است (شامل برنج، روغن، ماکارونی، سویا و مرغ و حبوبات است) که در دوره‌های مختلف در بین نیازمندان توزیع می‌شود. گفتنی است، ارزش هر بسته حدود 100 هزار تومان است. توزیع 700 بسته حمایتی تحصیلی شامل کیف، نوشت‌افزار، پوشاک و کفش در بین دانش‌آموزان نیازمند از جمله اقداماتی است که برای 700 نفر به مبلغ 21 میلیون تومان انجام شده است.

ورزشی
برگزاری مسابقات مختلف ورزشی، مانند فوتبال، طناب‌کشی و دارت با هدف افزایش روحیه و شادابی در بین جوانان روستا و اهدای جوایز ورزشی مختلف، همچنین برگزاری مسابقات علمی طراحی و ساخت قایق‌های هوشمند در بین دانش‌آموزان شهرستان بندر لنگه و اکران فیلم‌های جشنواره عمار، فیلم‌های شیار 143، بادیگارد، ایستاده در غبار و... از دیگر فعالیت‌های انجام شده به شمار می‌آید.

  علیرضا جلالیان/ 29 فروردین ماه در تقویم رسمی کشور روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی زمینی و دوم اردیبهشت ماه نیز سالروز تأسیس رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با فرمان امام راحل(ره) است. دو بزرگداشت در فاصله چهار روز برای دو شاخه اصلی نیروهای مسلح. بر اساس این، خوب است بازنگاهی به نیروهای دفاعی کشور داشته باشیم.
اندیشه دفاعی جمهوری اسلامی ایران و در بعد گسترده‌تر انقلاب اسلامی نگاه بازدارندگی دارد. این اندیشه بر اساس قواعد (دکترین‌های قرآنی) تنظیم شده است و مبنای این دکترین، آنجاست که خداوند در مصحف شریف تأکید دارد: «هر نیرویی در قدرت دارید، برای مقابله با آنها [دشمنان‌]، آماده سازید!». بر اساس این، در ابتدای انقلاب با ضرورت‌های انقلابی چند اتفاق در کشور می‌افتد. در آن دوران با توجه به اجرای سیاست «نه شرقی نه غربی» پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تبدیل شدن اصلی‌ترین متحد ارتش، یعنی ایالات متحده به دشمن درجه یک کشور ارتش تضعیف شد؛ اما توانست خود را در دفاع مقدس بازیابد. در همین زمان با شروع تجاوز رژیم بعث عراق پس از یک سال و عزل بنی‌صدر رئیس‌جمهور خائن، ارتش و سپاه با قدرت بسیار بالا وارد عرصه دفاع مقدس شدند و بسیج مردمی هم در اختیار سپاه قرار گرفت و عمده عملیات‌ها با پشتوانه نیروهای مردمی صورت پذیرفت. با پایان رسمی مخاصمه و پذیرش قطعنامه 598 سازمان ملل دور جدیدی از تحولات در کشور اتفاق افتاد. حال دو نیروی نظامی در کشور حضور داشت که یکی پس از انقلاب به واسطه دفاع مقدس توانست خود را با وجود ضعیف شدن بازیابد و دیگری به واسطه همزمانی ایجادش با دفاع مقدس توانست به سرعت سازماندهی و طرح‌ریزی کند. در این زمان پیر جماران از عالم فانی رخ بر بست و یارانش را در زمین تنها گذاشت. با زعامت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) دور جدیدی از تحولات و سیاست‌گذاری‌های دفاعی در کشور آغاز شد. همانجا عده‌ای از سیاستمداران معتقد به انحلال یکی از دو نیروی نظامی بودند، البته شاید این مسئله که سپاه و ارتش نیروهای موازی هم هستند، دلیل اصلی آنها برای این مسئله بود؛ اما سال‌های بعد با اجرای سیاست‌های فرمانده معظم کل قوا در نیروهای مسلح، همگان به ضرورت وجود این دو شاخه نیروهای مسلح در کنار هم پی بردند و در سال‌های اخیر این ضرورت بیشتر درک می‌شود.
در تفکیک مأموریت‌ها، سپاه یک شاخه از نیروهای مسلح کشور است با نیروهای چهارگانه و سازمان بسیج که عملکردی ناهم‌تراز دارد. به این ترتیب نیروهای چهارگانه و بسیج در این شاخه از نیروهای مسلح بر اساس نبرد ناهم‌تراز تجهیز شده، آموزش می‌بینند و بر اساس نیاز انقلاب اسلامی عملیات می‌کنند؛ اما در ارتش وضعیت به این شکل است که نیروهای چهارگانه ارتش بر اساس نبرد تراز عمل کرده و مبتنی بر نیاز جمهوری اسلامی حرکت می‌کنند. در واقع، امروز نیروهای مسلح به هشت رده تخصصی تبدیل شده‌اند که در کنار خود می‌توانند از نیروهای مردمی هم استفاده کنند. این امر با مدیریت جهادی و انقلابی همراه بوده و عاملی برای بازدارندگی شده است و اینها همه مرهون تدابیر ولی‌فقیه زمان است.

پدر شهید مدافع حرم سعید بیاضی‌زاده
 احسان امیری/ سعيد بياضي‌زاده 22 سال بيشتر نداشت كه داوطلبانه به صفوف مدافعان حرم بانوي مقاومت حضرت زينب كبري(س) در سوريه پيوست و در منطقه‌ «حماه» به شهادت رسيد. آنچه در ادامه مي‌آيد، واگویه‌های پدر این شهيد روحانی است.
«من متولد 1347 هستم. اهل كرمان و جانباز جنگ تحميلي‌ام. خيلي از اعضاي خانواده ما به جبهه رفتند. برادرم اكبر بياضي‌زاده در سال 1361 طي عمليات رمضان به شهادت رسيد و برادرزاده‌ام شهيد غلامرضا بياضي‌زاده در آزاد‌سازي مهران و در جريان كربلاي ۱ آسماني شد. خود من هم جانباز شدم. كارگر روزمزد هستم.  سعيد فرزند سوم خانه و متولد 1373 بود كه در دفاع از عقيله بني‌هاشم در 22 سالگي به شهادت رسيد. 
دوران ابتدايي را در روستاي حجت‌آباد و دوران راهنمايي را در شهرستان انار در مدرسه شهيد دستغيب سپري كرد و پس از اتمام مقطع راهنمايي با توجه به علاقه‌اش به روحانيت به حوزه علميه رفت. از همان دوران كودكي علاقه بسیاری به احكام و امور ديني داشت. زيارت عاشورا را حفظ كرده بود و هميشه در كنار مادرش كه قالي مي‌بافت، زمزمه می‌کرد. اهل مسجد و نماز بود و رابطه خوبي با روحانيون مسجد داشت. مادرش خيلي دوست داشت او لباس پيامبر(ص) را به تن كند. در نهايت، سعيد يك روز از مسجد به خانه آمد و به مادرش گفت من دوست دارم آرزوي شما را برآورده كنم، مي‌خواهم روحاني شوم. 
سال 1394 به من گفت كه مي‌خواهد به سامرا برود. آن زمان آنجا درگيري بود و پسرم هم مي‌خواست به مدافعان حرم كمك كند. به من گفت فعلاً به مادرم حرفي نزن، بعد كه من راهي شدم به او اطلاع بده. نگران بود نكند مادرش اجازه ندهد. ماه مبارك رمضان بود كه به عراق رفت. وقتي از عراق بازگشت، به ما گفت مي‌خواهد براي دفاع از اسلام به سوريه برود. براي اينكه دل مادرش را همراه كند و اذن رفتنش را بگيرد، با روايات، احاديث و خواندن آيات قرآن از جهاد و لزوم حضور و دفاع از اسلام سخن به ميان مي‌آورد. مادرش هم راضي شد و سرانجام سعيد در اول ماه رمضان سال 1395 راهي مأموريت سوريه شد. پس از مدتي به ايران بازگشت و با هم به مشهد رفتيم. آنجا خيلي از شهادت براي‌مان صحبت مي‌كرد. وقتي مادرش ‌پرسيد چرا اين حرف‌ها را مي‌زني؟ مي‌گفت مي‌خواهم آماده‌تان كنم! كمي پس از حضور در اردوهاي جهادي در مناطق محروم و سفر به كربلا، بار دیگر راهي سوريه شد.  ما شرايط عراق و سوريه را به خوبي مي‌دانستيم. سعيد 11 محرم سال 1395 تماس گرفت و با من و مادرش صحبت كرد و بعد در عصر همان روز، يعني 22 مهر 95 به شهادت رسيد. باورمان نمی‌شد؛ چرا كه با او به تازگي صحبت كرده بوديم؛ اما گويي خبر شهادتش صحت داشت.  با بچه‌های تیپ فاطمیون ارتباط خوبی داشت. در نهايت هم انگار برات شهادت را از شهداي فاطميون گرفت. پسرم زمان همراهي با يكي از شهداي فاطميون از حرم تا بهشت معصومه(س) دست در دست شهيد فاطميون گذاشته و از آن شهيد خواسته بود که نزد مادرش حضرت زهرا(س) شفاعت كند تا خدا صبري زينبي به مادرش دهد و او براي گرفتن انتقام خون شهداي مدافع حرم به ميدان برود.»

 «بر بال امواج» عنوانی کتابی از «محمدحسین غلامی‌سرای» است، که در آن به زندگی برادر جانبازش «یحیی غلامی‌سرای» پرداخته است. این کتاب وقایع انقلاب اسلامی از سال 53 تا پایان جنگ را شامل می‌شود، که بخش مهم آن مربوط به سال‌های دفاع مقدس و حضور یحیی غلامی‌سرای در جبهه‌های غرب و جنوب است. یحیی غلامی‌سرای سال 1360 برای اولین بار در لباس یک بسیجی به کردستان رفت. پس از مراجعت، آبان ماه همان سال راهی جبهه سوسنگرد شد و تا روزهای پایانی جنگ، جبهه را ترک نکرد. این رزمنده جانباز سال 61 عضو رسمی سپاه شد و در عملیات‌های بزرگ و سرنوشت‌سازی چون خیبر و کربلای 5 (بی‌سیم‌چی غواص) حضور داشت. کتاب در 10 فصل به انضمام فهرست اعلام و تصاویر، به این ترتیب واقعه‌نگاری شده است: «روستایی انقلابی»، «اولین قدم حضور در جبهه»، «دلهره‌های کردستان»، «جبهه‌های سوسنگرد»، «عضویت در سپاه»، «مربیگری مخابرات»، «نبرد سهمگین خیبر»، «بی‌سیم‌چی غواص»، «فتح‌الفتوح کربلای5»، «نبرد فرکانس‌ها»، «یک چشمه از کربلای8». «بر بال امواج» بر اساس دست‌نوشته‌های یحیی غلامی‌سرای با رعایت امانت‌داری در روند وقایع و رسم‌الخط او، تنظیم و تدوین شده است. از این منظر کتاب را باید جزء منابع دست اول به شمار آورد. به همین دلیل این کتاب حال و هوای رمان‌های دهه 60 را تداعی می‌کند و می‌تواند حُسنی برای «بر بال امواج» باشد. نشر «هادی» تبریز و «اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی» این کتاب را در 280 صفحه مصور تدوین و در 2000 جلد منتشر کرده‌اند. در بخشی از متن این اثر می‌خوانیم: «به خود می‌گفتم من باید اولین دانش‌آموز انقلابی روستا باشم. پس بدون درنگ برای اینکه از قافله عقب نمانم، در اولین حرکت انقلابی عکس شاه را از اول کتابم پاره کردم. بچه‌ها نهیب زدند: دیوانه! ما دانش‌آموزیم؛ اگر مدیر ببیند کتاب تو عکس شاه ندارد، از مدرسه اخراج می‌شوی.»
با روحيه معنوي و رفتاري منطقي و صداقتي كه هاله‌اي از صميميت آن را مي‌پوشاند، به راحتي در دل ديگران نفوذ داشت و همين ويژگي منحصر‌به‌فردش، او را محبوب و دوست‌داشتني مي‌كرد. خوشرويي، سادگي و تواضع جزو لاينفك وجود او بود. صادق و بي‌ريا، صميمي و مهربان رفتار مي‌كرد. و در بين اطرافيان، شخصيتي جاافتاده داشت. 
به نقل از خانواده شهید «خلیل‌الله معدنی»
اول تير ماه 1341 در خانواده‌اي متدين به دنيا آمد. وقتي دوره راهنمايي را تمام كرد، دامنه موج انقلاب اسلامي همه جا را فرا گرفته بود. خيلي زود به امواج خروشان مردم انقلابي پيوست. در بيشتر راه‌پيمايي‌ها شركت داشت، چون در بين دوستانش نفوذ کلام و مقبوليتي تام داشت، آنها هم با اشتياق در راه‌پيمايي‌ها شركت می‌کردند. پس از پيروزي انقلاب اسلامي به عضويت بسيج درآمد و از نيروهاي دائمی و فعال آن شد. بيشتر اوقاتش به فعاليت‌هاي فرهنگي در مسجد مي‌گذشت و شب‌ها براي برقراري آرامش و امنيت محل به همراه بچه‌هاي پايگاه بسيج، به حراست و پاسداري مي‌پرداخت. با شروع جنگ تحميلي بارها به مناطق جنگي اعزام شد و تا زماني كه خدمت سربازي‌اش فرا برسد، تجربيات زيادي كسب كرده بود. وقتي هم به خدمت سربازي فراخوانده شد، با توجه به ويژگي‌هاي فوق‌العاده‌اي كه از نظر بدني داشت، به يگان تكاوري ارتش پيوست. او تكاوري رشيد و شجاع شد. پس از آموزش‌هاي تكميلي از آنجا كه به مناطق جنگي آشنا بود، خيلي زودتر از همرزمان ديگرش به ميدان نبرد اعزام شد. به دلیل لياقتي كه از خود نشان داده بود، در محل خدمت جزو نيروهايي بود كه آمادگي داشت تا در صورت لزوم به جاي كساني كه به هر دليل نمي‌توانستند در مأموريت شركت داشته باشند، اعزام شود. سرانجام 19 مرداد ماه سال 1363 در منطقه «سومار» به شهادت رسید.

دکتر رئیس‌زاده در نشست خبری هشتمین کنگره سلامت در حوادث و بلایا
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: «شناخت خطر گام اصلی و مهم برای جلوگیری از تلفات در خطرات است. در گذشته مفهوم خطر و بلایا در جامعه تبیین نشده بود، اما آموزش خطر به مردم جزء مباحث بنیادین است که باید به آن توجه ویژه شود.
محمد رئیس‌زاده، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در نشست خبری هشتمین کنگره سلامت در بلایا، ضمن بیان این مطلب، افزود: «مردم هنوز نمی‌دانند وقتی دو روز به صورت پیوسته باران می‌بارد، نباید در مسیر آبراه بایستند یا توقف کنند؛ علت این است که ما مردم را آموزش نداده‌ایم و خطر را در جامعه، مدارس، دانشگاه‌ها، مهدکودک‌ها و... تبیین نکرده‌ایم و این امر برای جامعه ما به هیچ عنوان شایسته و زیبنده نیست که در اثر یک سیل، ۴۸ نفر از هموطنان خود را از دست بدهیم.»
وی گفت: «تصور نکنید که هشتمین کنگره سلامت در بلایا صرفاً یک کنگره است؛ بلکه به این بیندیشید که اگر به واسطه این کنگره بتوانیم بحث شناخت خطر را در جامعه نهادینه کنیم و به مردم آموزش دهیم و حتی بتوانیم جان یک نفر را نجات دهیم، از اخبار سیاسی که جامعه امروز را پر کرده است، کار مهم‌تری انجام داده‌ایم.»
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور، گفت: «آموزش خطر به مردم جزء مباحث بنیادین است، ممکن است بسیاری از ما اهل کوهنوردی باشیم، چقدر آگاهی دارید که از مسیر آبراه و رودخانه‌های فصلی در دل کوه، حرکت نکنید، شاید هم این آگاهی وجود داشته باشد، اما ملکه ذهن‌ها نشده است؛ امروز صرف‌نظر از اینکه قرار است در این کنگره چه شود، این موضوع مهم را بهانه‌ای برای شناخت خطر و بلایا و حوادث قرار دهیم و بدانیم که چنین مفهومی در جوامع و دانشگاه‌های مطرح دنیا جهان می‌شود و اندیشمندان و صاحب‌نظران روی آن بحث می‌کنند؛ پس در فضای امروز که بحث انتخاباتی است، از کنار این مسئله به راحتی نگذرید.»
رئیس‌زاده، با مروری بر اهمیت هشتمین کنگره سلامت در بلایا که قرار است از دوم تا چهارم اردیبهشت در سالن همایش‌های رازی برگزار شود، کرد: «این کنگره چند خصوصیت دارد که آن را متمایز از گذشته می‌کند؛ علاوه بر کنگره جامعه جراحان که قدمت ویژه‌ای دارد، این کنگره جزء تنها بحث‌های علمی است که بیشترین استمرار را در کشور داشته است؛ از سال ۸۲ تا الآن نزدیک به ۱۴ سال این کنگره عمر پر برکت، مفید، بالنده و رو به رشدی داشته است و هر سالی که برگزار شده به روز شده و پیشرفت کرده است.»
وی ادامه داد: «موضوع مدیریت بحران در سال‌های اول برگزاری این کنگره، هم در جامعه و هم فضای رسانه‌ای و در بین سیاستگذاران، مطرح شد و گوشزد کرد که چیزی به نام علم مدیریت بحران در جهان وجود دارد؛ قطعنامه پایانی ۱۲ بند داشت که یکی از این بندها، درخواست برای تشکیل سازمان مدیریت بحران بود که سه سال بعد این امر به واقعیت تبدیل شد، دوستان در بسیج جامعه پزشکی موضوع را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کردند و به تشکیل سازمان مدیریت بحران کمک کردند؛ بنابراین تشکیل این سازمان یکی از نتایج قطعی کنگره بوده است.»

می‌گفت اینکه می‌گن لباس‌ها رو توی پادگان عوض کنیم خیلی هم خوب نیست. چرا مثل ارتشی‌ها با لباس نظامی از خونه بیرون نیاییم؟ این‌جوری چشم مردم هم به لباس‌های ما آشناتر می‌شه و خودش یه کار فرهنگیه برای مقابله با سپاه‌هراسی.
 گفتم شاید درست بگی، ولی خیلی از پاسدارها دوست ندارند با لباس پاسداری و درجه توی خیابون و محله‌شون دیده بشن، در ضمن یه سری ملاحظات حفاظتی هم داره. سپاه مثل ارتش صرفاً نظامی نیست؛ فرهنگی، اجتماعی و امنیتی هم هست.

09110000571/ سال گذشته شاغلان افزايش حقوق داشتند؛ اما به بازنشستگان هيچ توجهی نشده است؛ آنها در پيچ‌وخم زندگي گرفتارند./ محمدي از ساري
09130002248/ کساني که به صورت نقدي وام مسکن گرفته‌اند (30 میلیون)، با اين تورم کفاف خريد مسکن ندارند، چه بايد بکنند؟
09120001238/ در رده ما فرمانده برای هدیه به بخشی از کارکنان حدود 300 پتو از مرز بانه خرید کرد که هم کم کیفیت‌تر و هم گران‌تر از پتوی تولید داخل بود. وقتی عده‌ای به خرید خارجی اعتراض کردند، توبیخ شدند!
09130002595/ چرا درباره مجوز ادامه تحصيل براى کارکنان اينقدر ابهام و تبعيض وجود دارد؟!
09140004602/ چرا سپاه با ادامه تحصيل درجه‌داران و کارمندان فني مخالفت مي‌کند؛ در حالي که در ساير ادارات نيروها را به ادامه تحصيل تشويق و از آنها حمايت می‌کنند.
09140008961/ درباره آن دسته از عزيزاني که پس‌انداز عضويت از برگه حقوقي‌شان کسر نمی‌شود، از طريق فيش به صورت زيرنويس اطلاع‌رساني شود تا از مزاياي آن بهره‌مند شوند.
09140007341/ لطفاً به مسئولان محترم سازمان عمليات حقوق بگویید که به جاي نواي ماهانه، از سيستم‌هاي USSD استفاده شود تا هميشه قابل دسترسي باشد.
09140007745/ پاسدارانی که از شنبه تا چهارشنبه به صورت شبانه‌روزي خدمت مي‌کنند، در معرض آسیب‌های اجتماعی و مشکلات خانوادگی خواهند بود.
09150003919/ اگه ممکنه شماره اون مؤسسه‌اي رو که با حمايت سپاه به مردم کمک مي‌کنه (در شماره 793 صفحه 11 تاريخ 21 فروردين چاپ شده)، بدید.
صبح صادق: مؤسسه خیریه حضرت رقیه(ع)-تهران کیلومتر ۵ جاده مخصوص کرج، تهرانسر، شهرک استقلال پایین‌تر از درمانگاه شهید صنیع‌خانی، مجتمع فدک پلاک۹۲ -تلفن۰۲۱۴۴۵۷۰۳۷۳
09150009563/ لطفاً درباره مجوز تحصيل و اعمال مدارک پيگيري کنيد. سپاه به پاسداران جوان و تحصيلکرده نياز دارد.
09160006192/ نواي ماهانه سيستم خوبيه، ولي پیش از واريز حقوق اطلاعات حقوقي ماه آينده رو نمي‌ده؛ در صورتي که بايد دو يا سه روز قبل اطلاعات بده.
09170007930/ لازم است از تلاش‌هاي سرلشکر باقري براي احقاق حقوق‌ها تشکر کنیم.
09180000755/ مگر انتظار رسمي شدن در سازمان پس از هشت سال برای ما فرزندان پاسدار و جانباز چيز زيادي است؟
09180001613/ شش سال از نام‌نویسی‌مان در پروژه 5 آذر سنندج مي‌گذرد؛ اما متأسفانه همچنان از تحويل خانه‌ها به دليل بدهکاري شرکت به پيمانکاران خبري نيست، با وجود اينکه اقساط را سر وقت پرداخت کرده‌ايم.
09300009073/ مطالب مفيدي در هفته‌نامه شماره 793 چاپ کرديد؛ برامون خيلي مفيد واقع شده؛ اين بحث ابتکارات تربيتي و مدرسه صالحين هم خيلي جالب بود.
09350001265/ درباره شهيد مدافع حرم مهدي قاضي‌خاني بنويسيد.
صبح صادق: اگر از ایشان و خانواده‌شان اطلاعاتی دارید، با ما تماس بگیرید.
09360005430/ درباره مدرسه صالحين و نحوه پذيرش آن بيشتر توضيح دهيد./ گرامي‌پور از همدان