سردار پاکپور درباره نقش نیروی زمینی سپاه در سوریه گفت: یک جنگ ابعاد مختلفی دارد که مهم‌ترین بخش آن بخش زمینی است؛ ما هم در این بخش به کمک نیروی قدس رفتیم و از برادران باتجربه زمان جنگ و درگیری‌های چند سال اخیر شمال غرب و جنوب شرق کشور مستشار به سوریه فرستادیم که الآن هم آنجا هستند؛ باز هم اعزام خواهیم داشت و تا زمانی که نیاز داشته باشند، کمک مستشاری خودمان را ادامه می‌دهیم. 
فرمانده سپاه اشنویه در گفت‌وگو با صبح صادق
  علی عباسی/ جمهوری اسلامی ایران دارای وسعت عظیم و اهمیت فراوان به لحاظ موقعیت جغرافیایی است و در این میان شمال غرب کشور و منطقه کردستان برای مردم ایران بسیار نام آشناست. موقعیت راهبردی این منطقه در ابعاد سیاسی، جغرافیایی و فرهنگی و بحث برقراری امنیت پایدار در این منطقه اهمیت فراوانی دارد. در این فضا سپاه مسئولیت مستقیم دارد. برای واکاوی بیشتر این موضوع با  سرهنگ یوسف عابدی فرمانده سپاه اشنویه به گفت‌وگو نشستیم و از او وضعیت منطقه را در ابعاد مختلف جویا شدیم. ماحصل این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید.

* ضمن تشکر از شما برای در اختیار قرار دادن فرصت این گفت‌وگو، بفرمایید شما چند سال است که در این منطقه هستید؟
مدت هشت سال است که در این مسئولیت در خدمت مردم شریف اشنویه هستم، البته پیشتر هم در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن مدتی را در خدمت مردم این منطقه بوده‌ام.

* دیدگاه شما درباره مردم منطقه کردستان، به ویژه مردم شهرستان اشنویه چیست؟
ببینید عده‌ای از منافقان داخلی با همدستی بیگانگان تلاش کردند که اکراد و مردم منطقه را ضد انقلاب جلوه بدهند، اما این مردم خودشان ثابت کردند که این طور نیست. مردم منطقه کردستان بسیار ولایتمدار و حامی و پشتیبان نظام و وفادار به انقلاب هستند. همچنین در تمامی صحنه‌ها همچون مراسم 22 بهمن‌، روز قدس و 9 دی وفاداری خود را به انقلاب و اسلام به اثبات رسانده‌اند و در آخرین انتخابات‌هایی که در کشور برگزار شد، در انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس شورای اسلامی حضور این مردم بیش از 80 درصد بود؛ یعنی از میانگین کشوری خیلی بالاتر بود و این موضوع یک پیام مهم دارد. ببینید در همه جای جهان وقتی بخواهند میزان حمایت مردم از یک نظام سیاسی را بسنجند به سراغ میزان مشارکت مردم آن کشور در روندهای تعریف شده سیاسی می‌روند. می‌خواهند ببینند مردم چقدر در انتخابات شرکت می‌کنند و به چه طیفی رأی می‌دهند. این یک اصل است. مردم اشنویه این موضوع را عملاً ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام و حامی انقلاب هستند و ان‌شاءالله در انتخابات پیش‌رو با «حضور حداکثری» و انتخاب «فرد اصلح» بار دیگر اتحاد و انقلابی بودن خود را به جهانیان ثابت خواهند کرد و با این مشارکت جواب دندان‌شکنی به دشمنان خواهند داد.

* پس از انقلاب منطقه کردستان شهدای زیادی تقدیم نظام و انقلاب کرده است، نقش شهدای منطقه و عشایر کرد و به ویژه پیشمرگان کرد مسلمان را در تأمین امنیت و ثبات در منطقه چگونه ارزیابی می‌کنید؟
رهبر معظم انقلاب توجه ویژه‌ای به تجلیل از مقام و منزلت پیشمرگان کرد مسلمان دارند. می‌دانید امنیت در منطقه ما بومی‌سازی شده است؛ یعنی اینکه اگر اتفاقی افتاد در مرحله اول این خود مردم ساکن در منطقه و بسیجیان کرد هستند که در صف اول جهاد علیه دشمن قرار می‌گیرند و این داوطلبی برای دفاع از مرز و بوم امری مهم و مبارک است. مردم کرد همواره همراه شهدا بوده و هستند و این حضور مردم کرد در صحنه دو پیام مهم دارد؛ پیام اول به تعداد معدودی از اکراد است که از بیگانگان تبعیت نکرده و پشتیبان نظام و انقلاب و همراه مردم کرد باشند و پیام دوم به رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا است که تا زمانی که مردم کرد بیدار و در صحنه هستند، دشمنان نظام نخواهند توانست حتی فکر ناامن کردن این منطقه از ایران را به ذهن خود راه دهند و این مردم از حریم ولایت تا پای جان دفاع خواهند کرد.

* با توجه به اینکه دشمنان انقلاب به طور همه‌جانبه کشور را مورد تهاجم قرار داده‌اند، به نظر می‌رسد شما در منطقه با برقراری هر دو بعد امنیت، یعنی هم سخت‌افزاری و هم نرم‌افزاری سر و کار دارید، لطفاً در این زمینه توضیح دهید؟
همان‌طور که می‌دانید منطقه کردستان ساختار فرهنگی و سیاسی مهمی دارد. در این منطقه لازم است افزون بر تأمین امنیت لازم در مرزها، در بحث فرهنگی هم فعال باشیم تا بتوانیم رویکرد مثبت مردم به نظام و انقلاب را از نظر روحی و معنوی تقویت کنیم. تهدید در این منطقه تهدید توأمان سخت و نرم است، به طوری که در این منطقه بیش از 20 شبکه تلویزیونی وابسته به استکبار جهانی به زبان کردی اذهان مردم را بمباران تبلیغاتی و فرهنگی می‌کنند؛ بنابراین ما، هم در مرزها با اشرار و گروه‌های معاند مسلح درگیر هستیم و هم باید افکار عمومی را در مقابل سیل تبلیغات ماهواره‌ای ضد انقلاب مجهز به نیروی بصیرت بکنیم. عمده هدف دشمن هم  این است که از نظر فکری و فرهنگی و تبلیغی مردم را به نظام بدبین کند و البته ما هم در قالب برنامه‌های بسیج و برخی دیگر از برنامه‌های شهرستانی در مقابل این حرکت‌ها ایستاده‌ایم و فهم و درک و شعور بالای مردم کرد به همراه بصیرت و آگاهی‌شان هیچ وقت اجازه موفقیت به دشمنان نمی‌دهد و صد البته مردم قدردان خدمات نظام هستند و بین مردم منطقه و نظام اعتماد متقابلی در همه زمینه‌ها حاکم شده است.   

* لطفاً درباره حادثه سیل اخیر و عملکرد سپاه در امر امدادرسانی به مردم آسیب‌دیده بفرمایید؟
سپاه و بسیج و همچنین دیگر نهادهای امدادی با همه ظرفیت‌ها و تجهیزات ممکن در خدمت سیل‌زدگان بودند و نهاد مقدس سپاه که یک نهاد کاملاً مردمی است و تمامی اقداماتش در این راستا می‌باشد با ایثار و اقدامات مؤثر و به موقع بار دیگر برگ‌ زرین دیگری به کارنامه عملکردی خود افزود، به طوری که مردم گرفتار در این حادثه طبیعی در برخورد با نیروهای امداد و رزمندگان سپاه اشنویه از حضور به موقع و شبانه‌روزی آنها صمیمانه تقدیر و تشکر کردند.
در حادثه سیل خسارت‌های روحی و مالی زیادی به مردم تحمیل شده، به نظر من لازم است مسئولان به طور مستمر و مداوم در محل حضور یابند و با تمام قدرت و امکانات موجود در خدمت سیل‌زدگان و مصیبت‌دیدگان باشند و با جبران بخش کوچکی از زیان مالی این مردم مرزنشین که در خط مقدم مبارزه با دشمنان هستند، مرهمی بر آلام این ملت قدرشناس باشند.


  علیرضا جلالیان/  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با مأموریت اساسی صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در ابتدای پیروزی انقلاب تشکیل شد. نوع مأموریت سپاه سبب شد تا این نهاد انقلابی تک‌ساحتی نباشد؛ بر همین اساس اگرچه ابتدای انقلاب نیاز کشور امنیتی و نظامی بود؛ اما سپاه در ابعاد دیگر، از جمله در حوزه فرهنگ هم ورود داشت. دفاع مقدس مهم‌ترین بستر فرهنگی بود که سپاه در آن ورود پیدا کرد و صد البته بسترساز فعالیت‌های فرهنگی سپاه در سال‌های آتی شد. پس از دفاع مقدس مأموریت فرهنگی سپاه در قالب نیروی مقاومت بسیج پیگیری شد؛ اما با وجود دولت‌های تکنوکرات و لیبرال این عملکردها پاسخگوی نیاز انقلاب اسلامی نبود. بسترسازی‌هایی همچون راهیان نور، کارهای ویژه در ایام هفته دفاع مقدس، هفته بسیج و روز سوم خرداد و تشییع شهدای گمنام از جمله کارهای عادی بود که در این سال‌ها کلید خورد و موفق هم بود. اما با ورود جدی به عصر ارتباطات در کشور و بالا گرفتن هجمه‌های فرهنگی در قالب جنگ نرم رسانه‌ای بسترهای تغییر افکار و احساسات در مردم شکل جدی‌تری گرفت و ماجرای فتنه 88 برون‌داد این مسئله شد. از این رو پس از این موضوع سپاه حضور خود در عرصه فرهنگ را تقویت کرد. تقویت نهادهای رسانه‌ای وابسته به سپاه و بسیج، ایجاد انسجام و گسترش راهیان نور هم موضوع دیگری بود که اقدام شد. تقویت مؤسسات مردم‌نهاد انقلابی هم در دستور کار سپاه قرار گرفت. در موضوع محرومیت‌زدایی هم سپاه مأموریت محرومیت‌زدایی فرهنگی را در اردوهای جهادی، حاشیه پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، مناطق محروم مرزی و مناطق کمتر برخوردار کشور به اجرا گذاشت. از سویی حمایت از سینماگران انقلابی که به تولید آثار فاخر و پر فروش منجر شد، روی دیگر این امر بود؛ اما اصلی‌ترین کارویژه سپاه در این مسئله ورود به عرصه فضای مجازی بود. این ورود در جنبه امنیتی و اطلاعاتی آن قبلاً انجام گرفته بود؛ اما ورود در حوزه ایجابی و بالا بردن کیفیت و کمیت محتوای متناسب با انقلاب اسلامی خلائی بود که سپاه برای پر کردن آن وارد عرصه شد.
ایجاد مؤسسات فرهنگی، رسانه‌ای همچون روایت فتح و انجمن‌های بنیاد فرهنگی روایت، تقویت مؤسسات مردم‌نهاد فرهنگی با مدیریت قرارگاه خاتم‌الاوصیاء(ص) از جمله اقدامات مهم سپاه در این عرصه بوده است.
از سویی بسیج گسترده‌ترین شبکه فعالان فرهنگی کشور است که در مساجد می‌توانند انقلاب فرهنگی را محقق کنند؛ اما متأسفانه در جهت انسجام اقدامات در این حوزه با وجود ظرفیت‌های فراوان هنوز اقدامی نشده و به نظر می‌رسد سپاه با استفاده از توان بسیج و انسجام این توان در مساجد و هم‌راستا کردن اقدامات می‌تواند انقلاب فرهنگی مدنظر انقلاب اسلامی را در کشور محقق کند. در اینجا تنها مدیریت کلان در سطح فرماندهی سازمان بسیج و واگذاری امور و برنامه‌ریزی از پایین به بالا امری است که باید محقق شود. ان‌شاءالله

همسر شهيد مدافع حرم «سيدعبدالله حسيني»
 احسان امیری/ شهيد حسيني يكي از جوانان رعنا و شجاع مشهدی از لشكر فاطميون بود كه در اوج جواني و لذات دنيوي، زن و فرزند و تمام تعلقات دنيايي را رها كرد تا با جان خود از اسلام ناب محمدي دفاع كند. سيده‌عاليه حسيني، همسر شهيد مدافع حرم سيدعبدالله حسيني از سال‌های زندگی با او می‌گوید: 
«من و همسرم دختر عمو و پسر عمو بوديم. من متولد سال 63 هستم و سيدعبدالله متولد 1361 بود. مهر ماه سال 82 ازدواج كرديم و سال 84 خدا دختري به نام زهره به ما هديه داد. پس از 12 سال زندگي مشترك، سرانجام 22 بهمن 94 همسرم به شهادت رسيد. خانواده همسرم زماني كه شوروي به افغانستان حمله كرد، به ايران پناه مي‌آورند و الان حدود 40 سال است که در ايران زندگي مي‌كنند.
سال 93 پسرخاله‌ام سيدحسن حسيني یک روز پیش از شروع ماه رمضان به شهادت رسيد. سيدحسن از سال 91 به سوريه مي‌رفت و همسرم در جريان كارهایش قرار داشت. در همان سال 93 يكي ديگر از بستگان‌مان به نام سيداسماعيل حسيني به شهادت رسيد. تا اینکه همسرم تصمیم گرفت به سوریه برود. يك روز همسرم زنگ زد و گفت من جلوي پسرخاله‌ام نشستم، شما رضايت بده تا من به سوريه بروم! گوشي روي بلندگوست شما رضايت بده اينها فرم را پر كنند. چند ساعت بعد كه به خانه آمد، گفت من فرم را پر كردم. ديگر رفتنش به سوريه جدي شد و 15 مهرماه هم به سوريه رفت. پس از اعزامش به سوريه 20 روز اول نمي‌توانست با ما تماس بگيرد. 10 شب اول محرم هيئت داشتيم. نگران بودم و بي‌خبري خيلي برایم سخت بود. در نهایت تماس گرفت كه من تازه به دمشق رسيدم. آن روزها گذشت تا اینکه اول دي ماه به مشهد آمد. از خوشحالي انگار روي زمين نبودم. پس از 75 روز به خانه برگشته بود. يك ماه پيش ما بود؛ آنگاه دوباره عزم رفتن كرد. گفتم تو كه يك بار رفتي! گفت آن كه رفته با آن كه نرفته فرق مي‌كند. اگر کسی يك بار به سوريه برود و مظلوميت مردم را ببيند، نمي‌تواند اينجا پابند شود. با چشمانم ديدم اخبار تلويزيون تكفيري‌ها و داعشی‌ها اعلام مي‌كند: «يزيديان به پا خيزيد عاشوراي ديگري به پا كنيد» داعشي‌ها براي چه سر مي‌برند! چون آنها از نسل يزيد و از نسل ابوسفيان و بني‌اميه هستند كه سر شهداي ما را مي‌برند. چطور مي‌توانم طاقت بياورم و به سوريه نروم.
به من مي‌گفت اگر راضي نباشي، وقتی آن دنيا امام حسين(ع) از تو بپرسد چرا نگذاشتي شوهرت براي دفاع از حرم خواهرم برود، چه توجيهي داري؟ زهره من به فداي بي‌بي رقيه(س) سه ساله. حضرت رقيه(س) سه ساله بود كه پدرش شهيد شد. وقتي به سوريه رفتم، ديدم چقدر بي‌بي رقيه(س) و بي‌بي زينب(س) غريبند. فقط اقليت دفاع مي‌كنند و مي‌جنگند. آن اقليت همچون 72 تن هستند. همسرم آنقدر از بي‌بي رقيه(س) و بي‌بي زينب(س) و غريبي‌شان گفت كه قانع شدم و الآن افتخار مي‌كنم که همسر شهيد هستم و همسرم عاقبت‌بخير شد. كاش راهي باشد تا ما هم برای دفاع برويم.
سیدعبدالله جزء نيروهاي شناسايي بود و نزديك دمشق به شهادت رسيد. به این ترتیب که يك گروه شناسايي 10 نفره به دل دشمن مي‌زنند؛ اما موقع برگشت از تل قريب، دشمن تيربار مي‌زند و تير به پا و سر همسرم مي‌خورد؛ البته آن موقع هنوز شهید نشده بود و چون قد رشيدي داشت و هم‌رزمانش مجبور مي‌شوند چهار نفري او را به عقب منتقل كنند كه در مسير بازگشت به شهادت مي‌رسد.»

«بیست‌وهفت در 27» عنوان مجموعه کتاب‌هایی است که به زندگی فرماندهان لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص) اختصاص دارد. این کتاب‌ها که در قالب سرگذشت‌نامه منتشر می‌شود، در نوع خود جامع‌ترین روایت‌های موثق از زندگی فرماند‌هان شهید است. «پهلوان گود گرمدشت» هشتمین جلد از این مجموعه است که به زندگی شهید «حسین قجه‌ای» می‌پردازد. این کتاب شامل 18 فصل به انضمام عکس‌ها و اسناد مرتبط با شهید قجه‌ای است و زندگی این شهید را از فعالیت‌های انقلابی تا حضور در جبهه‌های جنگ تحمیلی علیه ایران تا شهادت روایت می‌کند.  حسین قجه‌ای در سال 1337 متولد و در سال ۱۳۵۳ وارد فعالیت‌های سیاسی شد. با پیروزی انقلاب سپاه پاسداران زرین‌شهر را تأسیس کرد. مدتی مسئول توپخانه سپاه مریوان و دزلی بود و در عملیات محمد رسول‌الله(ص) با سمت فرمانده عملیات حاضر شد. قجه‌ای پس از شرکت در عملیات فتح‌المبین با سمت فرمانده گردان سلمان فارسی در عملیات الی‌بیت‌المقدس شرکت کرد و سرانجام در جاده اهواز ـ خرمشهر در تاریخ 11 اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در ۲۴ سالگی همراه عمده نیروهای گردانش به شهادت رسید.  در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «فشار دشمن از یک طرف و کمبود نیرو، مهمات، آذوقه و آمبولانس هم از طرف دیگر چنان عرصه را بر حسین تنگ کرده بود، که ما هر آن منتظر بودیم تا نیروهای سلمان خط را رها کرده، به عقب بیایند. دیدیم حسین تنهای تنها وضعیت آشفته‌ای دارد. تعدادی زیادی از مجروحین و شهدا در اطراف موضع گردان سلمان روی زمین افتاده بودند و به دلیل نبود امکانات، هیچ کاری نمی‌شد برای‌شان انجام داد. قبل از اینکه ما چیزی بگوییم، حسین پیشدستی کرد و با حالتی بغض‌آلود گفت: فلانی، به برادر احمد بگو یک کاری برای این بچه‌ها بکنند...» «پهلوان گودگرمدشت، سرگذشت‌نامه شهید حسین قجه‌ای» به قلم «گلعلی بابایی» در 248 صفحه به همت نشر «صاعقه» و همکاری «نشر بیست‌وهفت» در 3000 نسخه منتشر شده است.


به طور فعال در راه‌پیمایی‏‌ها و تحرکات سیاسی شرکت می‏‌کرد و هماهنگ‌کننده‏‌ تظاهرات در منطقه بود، این فعالیت او تا جایی رسید که تحت تعقیب ساواک قرار گرفت و به منزلش ریختند. اما از آنجا که محمدرضا هوش سرشاری داشت پیش از اینکه هر اتفاقی بیفتد خودش چند روز قبل تمام کتاب‌ها، جزوات و نوارهایی را که داشت جمع کرده و مخفیانه به یک جای امن منتقل کرده بود. آن روز مأموران دژخیمان پهلوی هیچ مدرکی از محمدرضا پیدا نکردند.
به نقل از خانواده شهید ترور محمدرضا رحیمی
محمدرضا سال 1338 روز میلاد پیامبر اکرم(ص) در یکی از محله‏‌های جنوب تهران، متولد شد. از هوش سرشاری برخوردار بود و توانست در یک سال تحصیلی سه پایه را با هم امتحان داده و قبول شود. در 15 ‌سالگی دیپلمش را گرفت. یکی از اعضای فعال و مؤسس مسجد الهادی بود. بعدها به یاری چند نفر از دوستانش به تأسیس کتابخانه و واحد فرهنگی و تبلیغی مسجد همت گماشت. سال 1357 در رشته بورسیه پزشکی ارتش در دانشگاه شهید بهشتی قبول شد. با این وجود چون نمی‌خواست در ارتش طاغوت حضور داشته باشد، پس از پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر به دانشگاه مراجعه کرد و به تحصیل ادامه داد. با پیروزی انقلاب سپاه پاسداران نیز از وجودش بهره‏مند شد و مسئولیت ستاد الهادی را به وی واگذار کردند. با شروع انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاه‏ها بیشتر اوقات خود را در آموزش و پرورش و در مسجد محل (مسجد الهادی) می‏‌گذراند.
با شروع جنگ تحمیلی و تجاوز وحشیانه‏ بعثیان راهی جبهه‌‌های جنگ شد و بنا به ضرورتی که در آن مقطع زمانی تشخیص داد به تهران بازگشت. تمام تلاشش را معطوف افشای گروهک منافقین می‏‌کرد. سرانجام در تاریخ 22/3/1361 در خیابان سلسبیل (چهار راه دامپزشکی)، به دست دو نفر از عوامل سازمان منافقین با شلیک سه گلوله‏ به شهادت رسید. 


گزارشی از مراسمی که همزمان با صعود‌ بازی‌دراز برگزار می‌شود
هفته اول اردیبهشت ماه هر سال زمزمه‌های برگزاری اجتماعی بزرگ در ارتفاعات بازی‌دراز استان کرمانشاه همه‌گیر می‌شود و اولین جمعه نزدیک به هشتمین روز این ماه صعود سراسری به این ارتفاع برای گرامیداشت سالروز عملیات بازی‌دراز صورت می‌گیرد.
 عملیاتی که هشتم شهریور ماه سال 1360 انجام شد و طی آن سه ارتفاع مهم و مشرف به منطقه، یعنی ارتفاعات 1020، 1050 و 1150 در بین مثلث شهرهای سرپل‌ذهاب، گیلان‌غرب و قصر ‌شیرین آزاد می‌شود. این عملیات از مهم‌ترین عملیات‌های این منطقه بوده و اشراف نیروهای بعثی را از روی این منطقه و شهرهای اطراف برمی‌دارد. شهید بهشتی پس از انجام این عملیات در بازدید از منطقه عملیات بازی‌دراز قول معروفی دارد که «عرفان خانقاهش بازی‌دراز است.»
 درک این موضوع به حضور در بازی‌دراز و دانستن شرایط عملیات منوط است. امسال حدود 25 هزار نفر از سراسر کشور در این صعود شرکت داشتند که خود نشان از استقبال بسیار خوب مردم از این حرکت فرهنگی است. در میان این امر که حدود 25 هزار نفر از مردم کشورمان در استان کرمانشاه حضور پیدا کرده و از یادمان‌های راهیان نور کرمانشاه، سرپل‌ذهاب، گیلان‌غرب، مرصاد و... بازدید می‌کنند، پیشکسوتان بی‌سیم‌چی تیپ نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه پنج سالی است که مشغول برگزاری یادواره شهدای مخابرات این تیپ در دوران دفاع مقدس هستند و همه ساله در یکی از شهرستان‌های استان چنین برنامه‌ای را برگزار می‌کنند که هم در زمانی که عمده پیشکسوتان و رزمنده‌های قدیمی در منطقه جمع هستند، بهانه‌ای برای تازه کردن دیدارهاست و هم مجلسی برای بزرگداشت دوستان قدیمی و شهدا به شمار می‌آید. امسال این یادواره در شهرستان سنقر و کلیایی برگزار شد و قرار است سال آینده در همین زمان این یادواره در اسلام‌آباد غرب و به یاد شهدای مخابرات غرب استان و مناطق گیلان‌غرب، سرپل‌ذهاب، کرند غرب و دالاهو برگزار شود. در واقع این سلسله یادواره‌ها هر سال در یک منطقه و به یاد شهدای آن منطقه برگزار می‌شود. برگزارکنندگان این یادواره یک جمله از شهید شوشتری را همواره به یاد دارند و آن، اینکه «شما بی‌سیم‌چی‌ها پیام‌رسان شهدا بودید. الآن هم پیام‌رسان شهدا باشید.»
از نکات مهم در اجرای برنامه امسال معرفی وبلاگ «شهدای لیله‌القدر» بود که طراحی شده است تا تمامی دوستان و پیشکسوتان مخابرات تیپ نبی اکرم(ص) در دوران دفاع مقدس عکس‌ها، دلنوشته‌ها، خاطرات و آثار و دست‌نوشته‌های مربوط به شهدا را با هم به اشتراک گذاشته و از سویی آرشیو کنگره شهدای مخابرات استان را تکمیل کنند.

تازه از سوریه برگشته بود. می‌گفت اولش که می‌خواستم اعزام بشم، از خودم می‌پرسیدم اونجا وضعیت چطوریه؟ توی کشور غریب چطوری می‌شه دو ماه موند و جنگید؛ ولی وقتی رفتم دو تا موضوع رو متوجه شدم: اول اینکه من برای دفاع از حرم و مقابله با دشمنان اسلام به ویژه صهیونیست‌ها اونجام و دوم اینکه اینجا وقتی کنار رزمنده‌های ایرانی، سوری، عراقی، لبنانی یا افغانی هستی، اصلاً احساس غریبی نمی‌کنی، اینجا هدف همه رزمنده‌ها سربازی امام زمان(عج) و مقدمه‌سازی برای ظهور ایشونه؛ مابقی مسائل حاشیه است.
۰911۰۰۰1368/ برخی از سخنان آیت‌الله مجتهدی‌تهرانی را در صبح صادق منتشر کنید.
۰911۰۰۰4944/ چرا سپاه سابقه تحصیلی افسران دانش‌آموخته را مثل افسر محصل‌های خود روی سنوات سابقه نمی‌آورد؟/ یزدانی از نکا
۰912۰۰۰1865/ به منظور صرفه‌جویی بهتر است از داخل پایگاه سایت پاسدار برای ارائه فیش‌ها استفاده شود و از فیش کاغذی عبور کنیم.
۰912۰۰۰0615/ بنده در شهر پردیس مستأجر هستم و متأسفانه به دلیل بالا بودن اجاره بهای مسکن و پایین بودن درآمد در وضعیت مالی نامناسبی هستم. با این وضعیت، متأسفانه به تازگی مبلغ واریزی هزینه حق مسکن برای ساکنان پردیس نسبت به کارکنان دیگر کمتر شده، این در حالی است که اصلاً خدماتی برای نیروهای مسلح در پردیس وجود ندارد. 
۰914۰۰۰9134/ اخلاق ایجاب می‌کند از تلاش‌های ارزنده سرلشکر باقری در افزایش حقوق‌ها نهایت سپاسگزاری را اعلام کنیم. دست‌مریزاد سردار.
۰914۰۰۰6155/ با اینکه حقوق‌ها را کمی افزایش دادند؛ ولی حقوق‌های کارمندان دیگر سازمان‌ها بیشتر است. لطفاً حق نیروهای مسلح را تمام و کمال بگیرید.
 ۰914۰۰۰5164/ به بسیجیان فعال که در زندگی با مشکلات حادی روبه‌رو هستند، از طریق حمایت‌های جزئی و وام‌های قرض‌الحسنه رسیدگی کنید.
۰914۰۰۰9923/ از فرماندهان محترم می‌خواهم همیشه این نهاد مقدس را از نظر نیرو، اعتقاد، علم و فناوری زنده نگه دارند.
۰914۰۰۰3264/ کسانی که اواخر سال 91 وام حکمت گرفتند، با توجه به تورم همان سال با آن مبلغ، رهن یا اجاره هم نمی‌توانند بکنند، به داد خانواده‌ها برسید.
۰914۰۰۰6880/ چند سالی منتظر بودیم که ارشدیت تحصیلی ماده ۷۹ درباره پاسداران هم اعمال شود. دستور‌العملش آمد. اینقدر ماده و تبصره اضافه شد که شامل هیچ‌کس نمی‌شود!
۰914۰۰۰3798/ چرا حقوق کارکنان سپاه از نهادهای دیگر کمتر است، مگر ما نظامی نیستیم؟
۰914۰۰۰5305/ لطفاً مجوز تحصیلی درجه‌داران را پیگیری کنید.
۰916۰۰۰0237/ متأسفانه برنامه‌های دینی و معنوی در سپاه جنبه صوری پیدا کرده و خروجی ندارد، باید کاری کرد!
صبح صادق: پیشنهاد شما چیست؟
۰916۰۰۰7348/ پانزده سال است که در تعاونی مسکن ماهشهر ندسا نام‌نویسی کرده‌ام؛ ولی هنوز منزل ما آماده نشده است. 
۰917۰۰۰4605/ درباره شهید مدافع حرم ابوذر فرحبخش هم مطلب بنویسید. ایشان اهل استان فارس شهرستان داراب روستای بانوج بودند که فروردین امسال در سوریه به شهادت رسیدند.
صبح صادق: اطلاعاتی از این شهید و خانواده ایشان برای ما ارسال کنید.
۰918۰۰۰5982/ چرا ایثارگری نیروهایی که در مناطق عملیاتی خدمت می‌کنند، اعمال نمی‌شود؟
۰918۰۰۰3155/ چرا وقتی به نوای ماهانه نیاز داریم، جواب نمی‌ده؟
۰930۰۰۰8961/ خیلی عجیبه! با گذشت حدود 40 روز از سال جدید گویا مسئولان رستوران‌های طرح یکسان‌سازی هنوز سیزده بدر هستن، امروز رستوران لاله سنندج به ما گفت غذا تقریباً تا اطلاع ثانوی آزاد حساب می‌شه!
۰990۰۰۰5098/ متأسفانه در مناظره اول با موضوع اجتماعی بحث حجاب و برنامه نامزدها درباره اجرای قانون حجاب و عفاف مسکوت ماند.
۰910۰۰۰2958/ جوانی 35 ساله هستم سرپرست سه فرزند یتیم که بزرگ‌ترین آرزویم دیدار با رهبر معظم انقلاب است.