رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست‌جمهوری با بیان اینکه در کشوری به وسعت ایران، با وجود این همه صندوق رأی برخی تخلفات به طور طبیعی رخ می‌دهد، اظهار داشت: «اگرچه ممکن است گاهی تعرفه دیر برسد یا زمان شروع کار به تأخیر افتد؛ ‌اما هیچ‌گاه کسانی که به وظیفه خود عمل می‌کنند با کسانی که در انجام وظیفه خود کوتاهی می‌کنند، برابر نیستند و یکی باید تشویق و دیگری باید تنبیه شود.» سیدرضا اکرمی گفت: «شورای نگهبان اصل انتخابات را تأیید کرده؛ ولی تخلفات را به قوه قضائیه که مسئول چنین اموری است، ارجاع می‌دهد تا با متخلفان برخورد شده و مجازات مناسب درباره آنها اعمال شود.»
  محمدرضا مرادی / تروریست‌های داعش در عراق و سوریه روزهای آخر خود را می‌گذرانند. به همین دلیل این گروه تروریستی به دنبال انتشار خود در مناطق مختلف است تا با این ترفند از نابودی کامل رهایی یابد. فعال شدن شاخه این گروه تروریستی در مصر در چند ماه اخیر سبب حمله به چند کلیسا شده است. در لیبی نیز این گروه تروریستی همچنان برخی از شهرهای این کشور را در اشغال خود دارد؛ اما شرق آسیا یکی از مهم‌ترین مناطقی است که به تازگی مورد توجه گروه تروریستی داعش قرار گرفته است؛ چرا که عده زیادی از تروریست‌های این گروه نیز از شهروندان کشورهای همین منطقه هستند. 
چندی پیش گروه مسلحی از افراط‌گرایان اسلامی که به تازگی با داعش اعلام بیعت کرده‌اند، یکی از شهرهای جنوب فیلیپین را به تسلط خود در‌آوردند. دولت فیلیپین ضمن اعلام حکومت نظامی، نیروهای ویژه خود را برای مقابله با آنها اعزام کرد. داعشی‌ها از سه‌شنبه دوم خردادماه درگیری مسلحانه را آغاز کرده بودند و پنج‌شنبه چهارم خرداد ماه توانستند «ماراوی» از شهرهای جنوبی فیلیپین را به صورت کامل تحت سلطه خود درآورند. شهر ماراوی یکی از شهرهای مسلمان‌نشین فیلیپین است. این شهر بیش از 200 هزار نفر جمعیت دارد.  این موضوع سبب شده است تا کارشناسان اعلام کنند که داعش به دنبال گسترش فعالیت‌های خود در شرق آسیا است.
مرکز بین‌المللی سنگاپور برای تحقیقات تروریسم و خشونت‌های سیاسی اعلام کرده است، حوزه نفوذ گروه تروریستی داعش در جنوب شرق آسیا در سال‌های اخیر گسترش یافته است. بیش از 60 گروه شبه‌نظامی در این منطقه با ابوبکر بغدادی، سرکرده داعش بیعت کرده‌اند. شبکه سی‌ان‌ان نیز به تازگی در گزارشی اعلام کرده گروه تروریستی داعش از غرب به سمت شرق آسیا در حال پیشروی است. براساس اعلام مرکز تحقیقات تروریسم سنگاپور، داعش گروه «کاتبه‌المهاجر» را برای سازماندهی جنگجویان خود در شرق آسیا تشکیل داده است. این در حالی است که نگرانی‌ها درباره بازگشت تروریست‌ها به کشورهای‌شان نیز افزایش یافته است. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، بیش از هزار نفر از جنوب شرق آسیا به گروه تروریستی داعش در خاورمیانه پیوسته‌اند. 
حال این سؤال مطرح است که شرق آسیا از نظر جغرافیایی با مناطق درگیر در خاورمیانه فاصله زیادی دارد، پس چگونه داعش در این منطقه رشد داشته است؟ توسعه داعش در جنوب شرق آسیا نشان می‌دهد که شکل‌گیری داعش به عواملی فراتر از تحولات داخلی عراق و سوریه وابسته است. شکل‌گیری داعش در جنوب شرق آسیا به ویژه طی دو سال گذشته همزمان با گسترش و افزایش کمک‌های مالی عربستان تحت نام کمک به مؤسسات اسلامی بوده است. در جریان سفر اخیر پادشاه عربستان به جنوب شرق آسیا، فقط در یک نوبت، پادشاه سعودی مبلغ 250 هزار دلار را تحت عنوان کمک به مؤسسات مذهبی مالزی در اختیار مفتی مالزی قرار داد. در اندونزی نیز حضور و حمایت عربستان تحت آنچه کمک به مؤسسات اسلامی توصیف می‌شود، بسیار پر رنگ است. عربستان بیش از 150 مسجد، یک دانشگاه رایگان بزرگ در جاکارتا و چندین مؤسسه آموزش زبان عربی در اندونزی تأسیس کرده، مبلغان و معلمانی را به اندونزی فرستاده و هزینه هزاران بورس تحصیلات تکمیلی را تأمین کرده است. مؤسسه مطالعات اسلام و زبان عربی (LIPIA) که کانون سلفی‌گری در اندونزی به‌شمار می‌رود، در دانشگاهی در جنوب جاکارتا قرار دارد و به‌ طور کامل عربستان آن را تأمین مالی می‌کند. در حالی که دو کشور مسلمان‌نشین عمده جنوب شرق آسیا شامل اندونزی و مالزی تحت بیشترین حمایت‌های مالی عربستان از مؤسسات اسلامی هستند، هیچ جای تعجب نیست که طی چند سال گذشته و به ویژه در حال حاضر به یکباره داعش به رشد چشمگیری در این منطقه دست یابد.
در واقع، با توجه به اینکه وهابیون و آل‌سعود مهم‌ترین منابع تروریسم هستند، نباید چندان نسبت به شکل‌گیری گروه ترویستی داعش در شرق آسیا تعجب کرد؛ چرا که رد پای عربستان در این منطقه کاملاً مشهود است و در ماه‌های آینده به همان میزان که داعش در خاورمیانه شاهد شکست باشد، در شرق آسیا و شمال آفریقا فعالیت‌های خود را گسترش خواهد داد.

   حسین عبداللهی‌فر/ روزنامه شرق در سرمقاله‌ای با عنوان «روحانی چگونه تغيير كرد؟» تغییر وی را یک فرض اثبات شده انگاشته و از وی می‌خواهد تا به عقب، جایی که احساس امنیت و آرامش کند، باز نگردد. 
اینکه روحانی به عقب برنمی‌گردد درست است؛ چرا که مردم نیز همین انتظار را دارند تا او از تجارب چهار ساله اولش بهره گرفته و به حل مشکلات کشور و مردم بپردازد. بر همین اساس وی نیز در نخستین اظهارنظر پس از انتخابات 96 اعلام کرد دولت دوازدهم کم‌اشتباه‌تر از دولت یازدهم خواهد بود. اما اینکه رئیس‌جمهور مطابق با میل افراطیون حرکت کرده و بخواهد همان فضای انتخابات را ادامه دهد به نظر می‌رسد نه تنها با شعار اعتدال روحانی همخوانی ندارد؛ بلکه با روحیات وی نیز سنخیتی ندارد. 
لذا تعمیم ژست‌های ویژه دوره رقابت به پس از آن، انتظار نابجایی است که کمتر در گذشته اتفاق افتاده است؛ چراکه نامزد انتخابات، وقتی در حال رقابت است برای گرفتن رأی از سبد اقشار مختلف سخن می‌گوید و چون خود را در معرض باخت می‌بیند نیاز دارد تا آرای اقشار خاکستری و سیاه را هم با خود همراه کند. اما وقتی رأی گرفت و رئیس‌جمهور شد، رئیس‌جمهور همه است و نمی‌تواند مطابق خواست قشر خاصی حرکت کند. 
آنچه مسلم است اینکه، خواسته اکثریت جامعه ثبات سیاسی کشور به همراه کارآمدی دولت است و عمل خلاف آن با مصالح عمومی کشور و منافع مردم در تضاد است و کسی که سوگند یاد می‌کند به قانون اساسی وفادار بماند و از آن دفاع کند بعید است مسیری پیش گیرد که صرفاً به منظور خوشامد جمعی افراطی باشد. 
البته، این تنها اشتباه این نوشتار نیست؛ بلکه مفروضات نادرست زیادی دارد که به برخی از آنها اشاره می‌شود.

1ـ اینکه در تیتر آورده‌اید روحانی چگونه تغییر کرد؟ در واقع برای رسیدن به خواسته خود «تغییر روحانی» را مفروض گرفته‌اید و به دنبال تبیین چگونگی آن هستید، در حالی که شاید زود قضاوت کرده باشید و روحانی همان نشده باشد که شما دل‌تان می‌خواهد.  
2ـ از باب قیاس در اولین جمله از نوشتار به کلان روایتی اشاره کرده‌اید که مردم سیاستمداران را می‌سازند و برعکس. این در حالی است که تعمیم این گزاره در مجامع تحت تأثیر لیبرال دموکراسی ممکن است که از سیاست نه دیانت می‌خواهد و نه اخلاق. اما در جوامع ارزشی و اصولی که هنوز پارادایم رویکرد مردم دینی است، این دین و اخلاق است که سیاستمدار را می‌سازد، اگر سیاستمداری از این گردونه خارج شد، هم در مقابل شارع قرار می‌گیرد، هم مردم.
3ـ مانور مکرر شما بر 24 میلیون رأی روحانی و اینکه گفته‌اید «این قريب ٢٤‌ میلیون رأی مردم به خودشان است.» این همان میزان رأیی است که چند سال پیش هم همین مردم در نه به گذشته و عملکرد اصلاح‌طلبان به صندوق‌ها ریختند؛ اما شما آن را نپذیرفتید و برای ابطال آن به خیابان‌ها ریختید. آنجا رأی را تقلب و پوپولیسم و بی‌ارزش و... خواندید و امروز احساس غرور می‌کنید، در حالی که خودتان معترفید برای به دست آوردن این رأی روحانی را وادار به تغییر کرده‌اید.
4ـ بارها اشاره کرده‌اید که این رأی، نه به احمدی‌نژاد و گذشته بود و خوش‌اقبالی روحانی این بوده که رئیسی و قالیباف کپی برابر اصل احمدی‌نژاد بودند، این هم اشتباه بزرگ دیگر شماست؛ چرا که مردم اگرچه دلخوشی از احمدی‌نژاد ندارند، امروز کمتر کسی پیدا می‌شود از او دفاع نکند. اما این شما بودید که به دوقطبی با او نیاز داشتید و مرتب تلاش کردید تا رقبای خود را به او وصل کنید، در حالی که خوب می‌دانید که اگر احمدی‌نژاد و یا کپی او تأیید صلاحیت می‌شد حالا کجا بودید؟ بروید برای رهبر معظم انقلاب دعا کنید که به ایشان توصیه کرد نیاید و البته آن توصیه برای جلوگیری از دوقطبی بود تا کسی خلاف مصالح کشور سخن نگوید و حالا که بدون احمدی‌نژاد این کار را کردید و از سایه آن برای ترساندن مردم استفاده بردید تلاش نکنید از طریق رئیس‌جمهور فضای کشور را افراطی کنید.   

 حزب‌الله ۱۰ برابر قوی‌تر از سال ۲۰۰۶
رون پروسور، نماینده سابق رژیم صهیونیستی در سازمان ملل گفت: «حزب‌الله بر بیشتر کشورهای ناتو برتری نظامی دارد و 10 برابر قوی‌تر از سال 2006 میلادی شده است.» پروسور در ادامه نگرانی خود از افزایش قدرت مقاومت لبنان را ابراز داشت و گفت: «حزب‌الله 150 هزار موشک در اختیار دارد که می‌تواند با آن سراسر خاک (فلسطین اشغالی) را در تیررس خود قرار دهد.» این مسئول صهیونیست در اشاره به ناتوانی تل‌آویو در مقابله با مسلح شدن حزب‌الله، از آمریکا خواست تا ابتکار عمل را به دست گرفته و برای خلع سلاح حزب‌الله دست به اقدامات دیپلماتیک در سازمان ملل بزند.

توهین وزیر بهداشت
 به خبرنگار
در حاشیه جلسه هیئت دولت خبرنگار روزنامه قدس از قاضی‌زاده‌هاشمی، وزیر بهداشت درباره افتتاح بیمارستان امام رضا(ع) و حساب ملی سلامت سؤالی مطرح می‌کند که با واکنش عجیب وزیر مواجه می‌شود. قاضی‌زاده خطاب به خبرنگار روزنامه قدس می‌گوید: «روزنامه قدس یک روزنامه سیاسی شده، از پول امام رضا(ع) خرج می‌کند و سیاست‌هایش علیه امام رضا(ع) است.» آرش خلیل‌خانه، خبرنگار روزنامه قدس درباره برخورد وزیر با وی می‌گوید: «خطاب به وزیر گفتم که ما هم یک رسانه‌ایم و بخش‌های مختلف داریم و سؤال‌مان را می‌پرسیم؛ اما وزیر در ادامه گفت: شما مگر مزدورید؟ هر چرتی را که به شما می‌دهند نباید بپرسید، آدم از گرسنگی بمیرد بهتر از این است که برای این روزنامه ‌کار کند.»

اثرات تدبیر حکیمانه رهبری
156 نماینده مجلس شورای اسلامی با امضای نامه‌ای خطاب به علی‌‌اکبر ولایتی، رئیس هیئت امنا و هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تأکید بر نقش و جایگاه این دانشگاه و تدبیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب در انتصاب وی، تأکید کردند خواهان استمرار رشد کیفی و ارتقای جایگاه علمی کشور در عرصه‌های ملی و بین‌المللی بوده و از اقدامات مدبرانه وی حمایت می‌کنند. علی‌اکبر ولایتی برای اولین بار نکات مهمی را درباره دلیل اصلی تشکیل جلسه فوق‌العاده هیئت‌ امنای دانشگاه آزاد در ماه گذشته و عزل میرزاده مطرح کرد.

رابطه با جهان
 این‌گونه است؟!
رستم قاسمی، وزیر نفت دولت دهم اظهار داشت: «پرونده قرارداد گازی ایران و ترکیه مربوط به سال 94 است و نه 91، که در آن دولت ترکیه نسبت به قیمت قرارداد معترض بوده و در همین زمینه به دادگاه‌های بین‌المللی شکایت کرده است.» وی افزود: «به ‌دلیل آنکه آقایان نتوانستند به ‌درستی از حق ملت ایران دفاع کنند، دادگاه به ‌نفع دولت ترکیه رأی داده که طی این حکم باید به ‌صورت رایگان به ترکیه گاز صادر کنیم.» قاسمی تصریح کرد: «آقایان ادعا می‌کنند روابط‌شان با دنیا خوب شده است؛ اما می‌بینیم که چگونه دو میلیارد دلار بر اثر دفاع نکردن صحیح از حق ملت ایران به بیت‌المال خسارت تحمیل شد.»

ضرر 300 میلیارد تومانی معتادان خیابانی
سعید صفاتیان، رئیس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «اکنون 20 تا 25 هزار معتاد خیابانی در کشور به سر می‌برند که نزدیک به 300 میلیارد تومان در سال به اقتصاد ضرر می‌زنند.» 
وی افزود: «ساماندهی معتادان خیابانی دچار چالش جدی است و ضعف ما در برنامه‌های کارآفرینی سبب شده است شرایط معتادان خیابانی بدتر شود. در بحث اسکان معتادان خیابانی به‌ ارائه خدمات اجتماعی، راه‌اندازی مددسراها، نگهداری موقت آنان و مهار آسیب‌های اجتماعی نیاز داریم تا بتوانیم در ساماندهی این افراد عملکرد مطلوبی در کشور داشته باشیم.

 فتوای دردسرساز
رئیس اتحادیه جهانی علمای اسلام با صدور فتوای «اگر خانه و خودرو ندارید روزه بر شما واجب نیست!» سروصدای زیادی به پا کرد تا جایی که رسانه‌های بین‌المللی و شبکه‌های مجازی در جهان عرب درباره فتوای عجیب «مصطفی راشد» رئیس اتحادیه جهانی علمای اسلام بحث می‌کنند. مصطفی راشد که در کارنامه خود صدور فتواهای عجیب و غریب بسیاری دارد، مدعی شده است هدف اصلی از روزه گرفتن کمک ثروتمندان به فقرا و غذا دادن به آنهاست و اگر هر شخصی در روز به یک فرد مسکین غذا دهد، این بهتر از روزه‌داری است! این مفتی مصری با حساب و کتابی که انجام داده، خط فقر در مصر را 750 دلار درآمد ماهیانه اعلام کرده و با رعایت جانب احتیاط این مبلغ را به 500 دلار کاهش داده و گفته است هر فردی کمتر از این مبلغ درآمد داشته باشد، فقیر محسوب می‌شود. بنا به مدعای مصطفی راشد ملاک اصلی تعیین فقیر و غنی همان تعریفی است که رسول گرامی اسلام(ص) بیان داشته و فرموده‌اند؛ فقیر کسی است که قادر به تأمین غذا برای خود و خانواده‌اش به مدت یک ماه نیست و همچنین خانه و مرکب ـ معادل امروزی آن خودرو ـ ندارد. او با این تعریف چنین نتیجه گرفته است که اگر هر مصری درآمد ماهیانه‌اش زیر 500 دلار بوده و خانه و خودرو نداشته باشد، روزه بر او واجب نیست! او در عین حال تأکید کرده است، منظور اصلی فتوای او دعوت فقرا به نگرفتن روزه نیست؛ بلکه او می‌خواهد مقاصد اصلی شرع مقدس را برای مردم روشن کند.

نام نمایندگانی که خیانت کردند، منتشر شود
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: «فراکسیون امید مجلس باید لیست کسانی را که با نام این فراکسیون در مجلس بالا آمدند و به آن خیانت کردند، منتشر کند.» 
پروانه سلحشوری درباره انتخابات هیئت‌رئیسه اظهار داشت: «ما در انتخاب رئیس و نواب رئیس با فراکسیون‌های مستقلین ولایی و نمایندگان ولایی توافق داشتیم و رأی خوب هم آوردند؛ ولی فراکسیون‌های دیگر در دبیران و ناظران به عهدشان وفا نکردند و بی‌اخلاقی کردند.» 
وی تصریح کرد: «آنان درباره نامزدهای دبیری و ناظر همان 6 ـ 6 را که بسته بودند، عملی کردند و همه نقش‌ها با فراکسیون مستقلین بود.» نماینده مردم تهران در مجلس گفت: «آنهایی که هویت خاصی ندارند، هر دفعه با عده‌ای می‌پرند؛ از این رو من تأکید می‌کنم باید لیست کسانی که با امید بالا آمدند و به آن خیانت کردند، منتشر شود و شفاف‌سازی صورت
 گیرد.»
 سلحشوری ادامه داد: «اگر مطهری هم رأی آورد، فقط به دلیل این بود که ما بازی آنها را فهمیدیم که می‌خواهند این نماینده را بیندازند، دست‌شان را خواندیم و اجازه ندادیم که این نامزد نایب‌رئیس را بیندازند.»

کنایه قالیباف به دولتمردان
شهردار تهران به بی‌توجهی دولت در پرداخت حقوق قانونی خود به شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: «دولت مکلف است 80 درصد پول خرید اتوبوس‌ها را به شهرداری بدهد، سؤال کنید اگر دولت در چهار سال اخیر یک ریال به اتوبوسرانی تهران داده است، بگویند.» 
قالیباف همچنین به وظایف دولت در حمایت از متروی تهران اشاره کرد و افزود: «دولت باید 50 درصد هزینه‌های مترو را بپردازد. 
شهرداری تهران در سال 95، حدود چهار هزار و 400 میلیارد تومان در مترو هزینه کرده است و دولت از سهم دو هزار و 200 میلیارد تومانی خود چقدر پرداخت کرده است؟» 
وی همچنین ادامه داد: «دولت وظیفه دارد 60 درصد مبلغ جریمه‌های تخلفات راهنمایی و رانندگی شهر تهران را به شهرداری بدهد. چرا دولت این رقم را به شهرداری 
نمی‌دهد.»
 شهردار تهران در ادامه به نقل مطلبی از جک استراو، خطاب به دولتمردان گفت: «جک استراو که دوست شما هست حداقل انصاف‌تان قد جک استراو باشد که بعد از بازدید از تهران گفت، من اثری از تحریم در این شهر ندیدم.»

میرسلیم: فتنه‌ها هنوز شعله‌ور است
مصطفی میرسلیم در نامه‌ای عنوان کرد: «به اصل امنیت نباید خدشه وارد شود، باید با فتنه‌ها مقابله کرد؛ چون بدخواهان با ما مشکل جدی دارند.» 
در نامه این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم به منتخبان جدید شورای شهر آمده است: «خوشبختانه در جمهوری اسلامی و پس از تشکیل و تأسیس جمهوری اسلامی علی‌رغم مخاطرات متعددی که متوجه جامعه ما و جمهوری اسلامی شده است، چون جمهوری اسلامی مبنای مشارکت مردمی بسیار قوی داشته است، هیچ‌گاه مخاطرات نتوانسته است امنیت ما را به صورتی که نظام را متزلزل کند، سلب کند و امنیت‌شان صوری و متکی به اسلحه نیست؛ بلکه متکی به اعتقاد است.
 این برای نظام یک برگ برنده است؛ باید توجه داشته باشیم که نباید به اصل امنیت خدشه وارد شود. باید با فتنه‌ها مقابله کرد؛ چون بدخواهان با ما مشکل جدی دارند و ما به طور آرمانی به اهداف‌مان پایبندیم. فتنه‌ها شعله‌ور است و هنوز خاموش نشده است و تهدیدات همواره وجود دارد؛ اما بحمدالله تاکنون نتوانسته‌اند فائق آیند؛ ولی خطر جدی است و باید برای آن هزینه، سرمایه‌گذاری و اقدام کرد.»

   اکبر معصومی/ یکی از اصول مهم دین اسلام تشکیل امت واحده است تا بتواند به واسطه آن رحمت و آسایش توأم با معنویت را برای بشر به ارمغان بیاورد. به عبارت دیگر، دین اسلام برای نجات بشر از همان روزهای اول خود دیدگاه جهان‌شمولی داشته و درصدد آن بوده است که همه افراد جامعه جهانی را به گونه‌ای تربیت کرده و تعالی بخشد که جهانی عاری از خشونت به وجود آورد تا آحاد بشر در نهایت آرامش در کنار هم زندگی کنند. از این رو دین اسلام در واقع نه تنها مخالف جهانی‌شدن نیست؛ بلکه برنامه‌ای برای بهتر شدن آن دارد. جهانی که در آن همه افراد جامعه با رسم و رسوم متفاوت و با فرهنگی گوناگون در کنار هم با امید به آینده‌ای روشن به زندگی خود ادامه دهند. در واقع، امروزه گفتمان جهانی‌شدن بهترین فرصت برای کشورهای اسلامی به ویژه جمهوری اسلامی ایران (که مرکز و نشردهنده اسلام ناب است) است تا از این طریق هدف واقعی دین اسلام را در جهان مطرح کند و آن را در زندگی افراد جامعه جهانی نظم دهد؛ به همین دلیل جهانی‌شدن فرایندی محسوب می‌شود که همواره در حال تکمیل شدن است.
حال این پرسش اساسی مطرح می‌شود که چرا برنامه‌هایی که در کشورهای مختلف، از جمله جمهوری اسلامی ایران (سند 2030) در حال اجراست، دقیقاً برخلاف دین اسلام و مترادف با فرهنگ غربی یا نظام سرمایه‌داری است؟
گفتمان جهانی‌شدن با موضوع جهانی‌سازی متفاوت است. به عبارتی، جهانی‌سازی پروژه‌ای است که گروه خاصی در جهان به دنبال آن هستند تا از این طریق فرهنگ خود را به همه افراد بشر عرضه کنند؛ اما جهانی‌شدن با وجود اینکه فرصتی برای تعالی معنوی و پیشرفت مادی بشر فراهم کرده است، اما تهدیداتی نیز دارد. در واقع، جهانی‌سازی در راستای منافع کشورهای سرمایه‌داری و بی‌توجه به منافع و مصالح و ارزش‌های دینی و فرهنگی، تهدیداتی در بطن خود دارد که به طور خلاصه به سه مورد از آنها اشاره می‌شود:
1ـ تشدید بحران‌ها و بی‌ثباتی بین‌المللی؛ پروژه جهانی‌سازی برای کشورهای غربی چنان اهمیتی دارد که این کشورها از طریق توسعه‌طلبی و سلطه‌جویی، جهان امروز را دچار بحران کردند و از طریق تشدید این بحران‌ها درصدد تکمیل پروژه جهانی‌سازی خود هستند. برای نمونه، می‌توان به مناطق غرب آسیا، آفریقا، جنوب شرق آسیا و ایجاد اختلاف بین کشور‌ها اشاره کرد. 
2ـ ترویج فساد اخلاقی و فرهنگی؛ تولید برنامه‌های ضد دینی و فرهنگی و در دسترس قرار دادن آن از طریق رسانه‌ها اعم از ماهواره‌ها، شبکه‌های تلویزیونی و اینترنتی به پروژه جهانی‌سازی یا سلطه فرهنگ غربی بر دیگر کشورها کمک شایانی می‌کند. از سوی دیگر، این کشورها از طریق سازمان‌های بین‌المللی که در حیطه خود هستند، نفوذ فرهنگی خود را تکمیل می‌کنند که در این زمینه می‌توان به سازمان یونسکو اشاره کرد. گفتنی است، کشورهای غربی توانسته‌اند از طریق این سازمان برنامه‌های آموزشی خود را به کشور‌های جهان سومی تحمیل کنند که سند 2030 جزء آن است.
3ـ ایجاد اندیشه‌های معارض با اسلام؛ از نتایج مهم جهانی‌سازی مطرح کردن اندیشه‌های مخالف و رقیب دین اسلام است. یکی از اصلی‌ترین اندیشه‌های معارض با دین اسلام «سکولاریسم» است که از آن می‌توان به یک جریان نیرومند دین‌گریز و گاهی دین‌ستیز نام برد.
با توجه به اهداف از پیش تعیین شده جهان سرمایه‌داری و کشورهای غربی در ایجاد یک فرهنگ غربی در جهان که جهانی‌شدن را به جهانی‌سازی تبدیل کرده است، اجرای سند 2030 در راستای پروژه جهانی‌سازی است. اجرای این سند در کشور ما که برنامه قوی آموزشی برگرفته از اسلام دارد، با هدف نفوذ فرهنگی اتفاق افتاده است.