سردار نجات، جانشین سازمان اطلاعات سپاه گفت: ایران اسلامی در منطقه حرف اول را می‌زند و این اقتدار ملی در سایه اتکال خداوند و اعتماد به جوانان انقلابی به دست آمده است و دشمن نیز این موضوع را به خوبی می‌داند. آنچه باعث شد گروه 1+5 در پای میز مذاکره، فناوری هسته‌ای و غنی‌سازی ایران را بپذیرد، قدرت علمی و ایستادگی است. نباید در مقابل دشمن کوتاه آمد، تفکری که برای رفع مشکلات نگاه به غرب دارد، با شکست روبه‌رو می‌شود.
مسئول اداره ارزشیابی شایستگی‌های پاسداری معاونت نیروی انسانی در گفت‌وگو با صبح صادق
  حسن ابراهیمی/ شایستگی‌های پاسداری اصطلاحی است که از حدود یک دهه پیش در سپاه مطرح شده که بر اساس آن ستون اصلی سپاه که پاسداران هستند، باید واجد یک سری شایستگی‌ها باشند تا بتوانند به خوبی از عهده مأموریت‌های پاسداری از انقلاب برآیند. این بر اساس نظام شایسته‌سالاری بوده و در سپاه طرح آن تدوین و در مراحلی به صورت آزمایشی اجرا شده و قرار است این نظام فراگیر شده و از این پس بر اساس این نظام ارزشیابی‌ها و ترفیعات انجام پذیرد. برای شناخت بهتر این روند به سراغ سرهنگ حسن نقی‌زاده، مسئول اداره ارزشیابی شایستگی‌های پاسداری معاونت نیروی انسانی سپاه رفتیم که ماحصل گفت‌وگوی ما با وی درباره نظام شایستگی‌های پاسداری را می‌خوانید.

* در ابتدا لطف کنید درباره نظام ارزشیابی در سپاه که بر اساس طرح تحول و تعالی تنظیم شده در حوزه معاونت نیروی انسانی توضیح دهید.
بله. ابتدا لازم است درباره ارزشیابی یک توضیحی بدهیم. اصولاً واژه ارزشیابی، محاسبه، برداشت و تلقی، اندازه‌گیری، سنجش نظارت، رصد کردن و فهم درست تعریف می‌شود و در نظام ارزشیابی فرایند رسمی نظام یافته منطقی و مستمر برای پایش سنجش ارزش‌گذاری و قضاوت درباره ویژگی‌های ارزشی و خصوصیات کاری توانمندی‌ها و عملکرد پاسداران در دوره‌های زمانی معین در مقایسه با سطح مورد انتظار تعریف شده است. این امر در زمینه شایستگی‌های پاسداری یک‌سری ضرورت‌هایی دارد که می‌توان در این میان به تعیین سطح و میزان شایستگی‌های پاسداری، شناسایی ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و توانمندی‌ها، تعیین نیازهای آموزشی و دیگر کمبودها به منظور رشد و تعالی پاسداران در سیر خدمت، کمک به تحقق شایسته‌گزینی و شایسته‌سالاری، ترسیم شایستگی‌های فردی و سازمانی و جهت‌دهی برنامه رشد و ارتقا اشاره کرد.
این نظام در جهت اهداف کلان طرح تحول و تعالی سپاه متناسب با شرایط و نیاز امروز سپاه تهیه شده است و از پیوستگی و استمرار برخوردار است؛ یعنی از مقطع گزینش شروع می‌شود و در آموزش عمومی بدو خدمت ادامه می‌یابد و در طول خدمت استمرار دارد. افزون بر این، نظام جدید در محتوا و معیارهای ارزشیابی روش‌ها و دوره‌های زمانی، مراجع ارزشیابی‌کننده و سازوکارهای اعتباربخشی و تأیید و تصویب با نظام قبل متفاوت است؛ به طور کلی نظام جدید هم در محتوا اعم از اهداف، اصول و سیاست‌ها، شاخصه‌ها و نظایر آن و هم در شکل، مثل روش اقدام و جمع‌بندی و اعلام نتیجه تفاوت چشمگیری با نظام‌های قبل دارد.

* این تفاوت‌ها به چه شکل است و چگونه سنجش می‌شود؟
همه پاسداران عزیز ما شایستگی‌ها و قابلیت‌هایی دارند که میزان آن در بین افراد متفاوت است. در عملکرد افراد هم تفاوت‌هایی وجود دارد. قرار است نظام موجود همه ابعاد را که در مجموع به آن شایستگی پاسداری می‌گوییم، اندازه‌گیری کند و با سازوکارهای پیش‌بینی شده به صیانت و رشد و تعالی پاسداران عزیز کمک کند. بر اساس این، هدف نظام جدید تعیین میزان شایستگی‌های پاسداران و کمک به صیانت رشد و تعالی آن تعیین شده است. در این راستا، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های پاسداری در اولویت قرار داشته و بر نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی ـ انقلابی و جوهره پاسداری، حاکمیت روحیه کار و تلاش و یاوری و هدایت‌گری برای پاسداران تأکید شده است. البته پیش از این هم این بوده؛ ولی در این ساختار نظام‌مند و دارای شاخصه و معیار شده است.

* روش اقدام در این نظام به چه شکل است؟
یکی از خصوصیات این نظام توجه به مرجع اقدام است. به منظور ارزشیابی مطلوب از بین پاسداران هر رده افرادی که واجد شرایط بوده‌اند، به عنوان ارزیاب انتخاب شده‌اند و آموزش‌های لازم را به صورت متمرکز فراگرفته‌اند و با استقرار در همان رده مسئولیت ارزشیابی پاسداران را عهده‌دار شده‌اند. در واقع عملیات ارزشیابی را کارشناسانی انجام می‌دهند که در این رابطه تعیین و تربیت می‌شوند. نظر به اهمیت و ضرورت ارزشیاب‌ها به دو گروه تقسیم شده‌اند؛ یک گروه مسئولیت ارزشیابی آحاد پاسداران و گروه دیگر مسئولیت ارزشیابی فرماندهان را بر عهده دارند. این افراد کلیه پاسداران رسمی و بسیجیان شاغل، افراد پیمانی، محصلان مراکز آموزشی و به تعبیری عموم پاسداران در عضویت‌های مختلف را ارزشیابی می‌کنند و نتیجه آن نیز پس از سیر مراحل تصویب در موارد متعددی از قبیل عضویابی و گزینش ترفیعات، سازماندهی و انتصابات، اعزام به آموزش و ارتقای تحصیلی، تشویق، تنبیه و... تأثیرگذار خواهد بود.
از سوی دیگر در جهت ارتقای توانمندی‌ها و عملکردها، افراد و رده‌ها می‌توانند پیشنهادهایی را برای دیگر نظامات ارائه کنند.

* روند اجرایی کار به چه شکل است؟
برای توجیه و همراهسازی فرماندهان و مدیران و مراجع مختلف اقدامات توجیهی در دو سطح پیش‌بینی و اجرا شده است. یک سطح خاص فرماندهان و مراجع مسئول در اولین زیرمجموعه سپاه است که کار توجیهی را افراد اعزامی از مرکز در جایگاه نمایندگان ستاد فرماندهی کل سپاه انجام می‌دهیم.
سطح دوم امر توجیه و همراه‌سازی عموم پاسداران است که بر عهده فرماندهان و مسئولان محترم نمایندگی رده‌ها خواهد بود، که در قالب جلسات عمومی در حال اقدام است.
سنجه‌های ارزشیابی در این نظام در قالب چهار بعد ارزشی، توانمندی، خصوصیات و عملکرد تعریف شده و افزون بر نیروی انسانی مراجعی از قبیل حوزه نمایندگی، ساحفاسا، تربیت بدنی، فرهنگی، عملیات و تربیت و آموزش مسئولیت ارزشیابی پاسداران در برخی سنجه‌ها را عهده‌دار هستند.

* اگر نکته دارید بفرمایید. 
معاونت نیروی انسانی سپاه با توجه به وظایف ذاتی خود و اهمیتی که نتایج ارزشیابی در ارتقای شایستگی پاسداران دارد، با هدایت سردار کریمی با دقت وظایف محوله را انجام داده است؛ به گونه‌ای که رضایت کارکنان سازمان حاصل شود. البته همکاران عزیز در صورت داشتن هرگونه سؤال یا ابهام می‌توانند از طریق سامانه جامع نیروی انسانی یا مراجعه به ارزشیابی و نیروی انسانی رده‌ها اطلاعات مورد نیاز را کسب کنند.

  علیرضا جلالیان/ سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در سخنرانی خود در شهر دزفول که چهارم خرداد، همزمان با روز پایداری و مقاومت مردم این شهر برگزار شد، از تأسیس سومین کارخانه زیرزمینی تولید موشک در ایران به دست سپاه پاسداران خبر داد. این در حالی است که تولید موشک‌های راهبردی کشور عمدتاً برعهده سازمان هوافضای وزارت دفاع بوده و ورود سپاه به عرصه تولید تخصصی موشک با تغییر ساختار نیروهای مسلح و ایجاد نیروی هوافضای سپاه به جای نیروی هوایی سپاه صورت گرفت.
در سال‌های میانی دفاع مقدس، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همکاری وزارت سپاه آن دوران در کشور برای اولین بار موشک تولید کرد و از آن زمان تاکنون پیشرفت‌های شگرفی در این عرصه داشته است. دهه هفتاد اولین زمزمه‌های تولید موشک‌های بالستیک بازدارنده به گوش رسید، در این دوران موشک‌های شهاب لرزه بر اندام دشمن انداخت. در سال‌های بعد آزمایش‌های موشکی رونق گرفت و زمانی که برد موشک‌ها بر اساس راهبردهای دفاعی کشور به اندازه مورد نظر برای تهدید دشمنان قسم‌خورده رسید، بحث کیفیت کار موشک‌ها و قدرت انهدام و نقطه‌زنی آنها در دستور کار قرار گرفت. اما در این سال‌ها توجه مسئولان امر همواره به این موضوع بود که این توان بازدارنده باید محفوظ بماند؛ لذا سیلوهای پرتاب موشک‌های راهبردی در کشور زیر زمین ساخته شد و همه این فعالیت‌ها به صورت مخفیانه صورت گرفت، البته کارهای ساخت زیرزمینی این تأسیسات از دوران دفاع مقدس و برای مقاوم‌سازی تأسیسات نظامی در مقابل حملات هوایی و موشکی دشمن بعث صورت گرفته بود که در دهه‌های 70 و 80 سرعت گرفت، به صورتی که بر اساس اطلاعات آشکار هم‌اکنون بیش از 30 شهر موشکی در تمامی نقاط راهبردی کشور با سیلوهایی مملو از موشک‌های آماده به شلیک در اختیار نیروی هوافضای سپاه است و البته چیزی که سردار حاجی‌زاده به تازگی از آن رونمایی کرد، کارخانه‌های زیرزمینی تولید موشک بود. تولید انبوه موشک و شلیک آن در مقرهای زیرزمینی، در واقع به نمایش گذاشتن بخشی از توان دفاعی کشور در موضوع بازدارندگی است.
براساس دکترین بازدارندگی، مبتنی بر آیات قرآن توان دفاعی کشور باید به حدی باشد که دشمن جرئت حمله به کشور را نداشته باشد؛ خواه دشمنان منطقه‌ای و خواه دشمنان فرامنطقه‌ای. اینکه تا امروز تا این مقدار از توان اصلی‌ترین سلاح بازدارنده کشور ـ موشک ـ رونمایی شده، مطمئناً مبتنی بر تهدیداتی بوده که متوجه کشور است و باید دید در آینده که تهدیدات بیشتر و گسترده‌تر خواهند شد، از چه توانمندی‌های دیگری رونمایی می‌شود. هر چند تمام موشک‌های سپاه که به نمایش گذاشته می‌شوند عمدتاً برای ایجاد توازن و قدرت بازدارندگی است، اما باید توجه داشت که موشک‌های سپاه سلاح اتمی نیست که توان شلیک آنها هم وجود نداشته باشد ـ دقیقاً چیزی که امروز در شبه‌جزیره کره اتفاق افتاده ـ و هر لحظه در صورت تهاجم تمام این توان بر سر مهاجمان فرود می‌آید؛ لذا دشمنان هم با توجه به همین موضوع همواره تمامی این توان را جدی گرفته و به آن توجه دارند.

سردار شهید مدافع حرم شعبان نصیری از نگاه خانواده
 احسان امیری/ اسمش شعبان است و در آخرین روز از ماه شعبان به شهادت رسید. «شعبان نصیری» متولد سال 1338 و از پاسداران کهنه‌کار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که در هشت سال دفاع مقدس در جبهه‌های نبرد حضور یافت. او که به واسطه ارتباطش با نیروهای سپاه بدر عراق که در خلال دوران دفاع مقدس متشکل از اسرای پناهنده به ایران شکل گرفته بود، برای نبرد با نیروهای تکفیری به عراق رفت و در چهار سال حضور مداوم خود در عراق مدتی پیش از ناحیه دست و کتف مجروح شد و با وجود بهبود نیافتن کامل به عراق بازگشت. در نهایت در راه مجاهدت در جبهه مقاومت آخرین روزهای ماه شعبان امسال به شهادت رسید و پیکر پاکش بعد از انتقال به تهران در معراج شهدا تهران قرار گرفت و پس از ودای یاران در شهر کرج تشییع و به خاک سپرده شد.
«امیرحسین نصیری» پدر شهید شعبان نصیری درباره ویژگی‌های اخلاقی فرزندش می‌گوید: «از ابتدای دفاع مقدس مسئول مجاهدین عراقی بود. چند سال مرتب به عراق می‌رفت. این اواخر مجروح شد و مدتی در بیمارستان بود، اما بار دیگر سه هفته پیش با وجودی که دستش خوب نشده بود، خبر دادند که باید برود و رفت. آخرین بار خیلی فوری به عراق رفت و فرصت نشد با ما خداحافظی کند. سال پیش که همراه مادرش به کربلا رفتیم مادرش را با ویلچر همه جا برد. دو نیروی عراقی به دنبالش آمدند و خبر دادند که باید به عملیات برود؛ لذا به کاظمین رفت.» و مادر شهید از فرزندش این‌طور روایت می‌کند: «عاشق انقلاب بود. خیلی با گذشت بود. دوست داشت به دیگران کمک کند. می‌گفت مادر جان بروم کربلا دعایت می‌کنم. وقتی به عراق رفت گفتم تو هشت سال در دفاع مقدس خدمت کردی، ‌حالا بگذار بقیه بروند، گفت من نروم که بیایند ایران را بگیرند؟! مدام می‌گفت برای رهبر و انقلاب دعا کنید. با رفتنش دلتنگی می‌کردم، اما به خاطر امام حسین(ع) و حضرت زهرا(س) چیزی نمی‌گفتم. به خودش می‌گفتم ان‌شاءالله بعد از 120 سال و بعد از اینکه امام زمان(عج) را دیدی شهید بشوی. دلم نمی‌آمد به خاطر حضرت زهرا(س) و اسیری حضرت زینب(س) بگویم، نرود. بار آخر که تماس گرفت، گفتم برای ماه رمضان برمی‌گردی؟ گفت نه، تازه به اینجا آمده‌ام، به من احتیاج دارند برای عید فطر می‌آیم، اما عید نشده برگشت. 
«معصومه مؤذنیان» همسر سردار شهید شعبان نصیری نیز درباره سال‌ها مجاهدت او می‌گوید: چهار سال بود که شهید در عراق در جایگاه مستشار نظامی حضور داشت. احساس مسئولیت کرد و به عراق رفت، گفت اگر نرویم کسی نیست که جلوی داعش بایستد. همیشه او را در صف اول جبهه هشت سال دفاع مقدس دیده بودیم و می‌دانستیم که نمی‌تواند نسبت به جنگ عراق بی‌تفاوت باشد. همیشه می‌گفت من سرباز نظام هستم، آنقدر به جهاد می‌روم تا در زمان ظهور امام زمان(عج) نیز سرباز ایشان باشم. چند روز پیش بود که تماس گرفت و درباره انتخابات با من صحبت کرد و گفت ما به وظیفه خود در انتخابات عمل کردیم و هر اتفاقی بیفتد قطعاً مصلحت خدا است. همیشه وقتی مدافعان حرم را در تلویزیون می‌دید، می‌گفت یک روز نوبت من می‌شود و تو باید مثل همسران شهدا صحبت کنی.»

 کتاب «ساعت 16 به وقت حلب» محصولی از انتشارات صاعقه است که به زندگی سردار شهید مدافع حرم «حاج‌حسین همدانی» می‌پردازد. این کتاب همزمان با اولین سالگرد شهادت سردار حسین همدانی رونمایی شد. کتاب خاطرات «ابووهب»، فرمانده محبوب محور مقاومت سوریه با عنوان «ساعت ۱۶ به وقت حلب» به اهتمام زهرا همدانی «فرزند شهید» و به کوشش سیدحسن شکری گردآوری و روانه بازار کتاب شده است. این کتاب که روایت‌هایی از زندگی استاد جنگ‌های نامتقارن محور مقاومت، پرچمدار رشید سپاه محمد رسول‌الله(ص) و فرمانده مستشاران نظامی محور مقاومت در سوریه سردار سرلشکر شهید حاج‌حسین همدانی است، خاطراتی که از کودکی این شهید تا پس از شهادت او را دربرمی‌گیرد. در بخش‌های مربوط به دفاع مقدس و پیش از انقلاب اسلامی از خاطراتی که خود شهید روایت کرده نیز استفاده شده تا انسجام کتاب حفظ شود. این کتاب دربرگیرنده 65 خاطره کوتاه به همراه تعدادی از روایت‌های خود شهید درباره موضوعات مختلف، از جمله حضور این شهید در سوریه و شهر حلب است. شهید همدانی که نقش اساسی در بازگشایی گره‌های موجود در سوریه داشته، در این خاطرات به خوبی به خواننده معرفی می‌شود؛ اما آنچه بیشتر در این کتاب بروز و ظهور دارد، سلوک فردی این فرمانده دفاع مقدس است که به چشم اطرافیان آمده است. نحوه برخورد این شهید با خانواده‌های رزمندگان به ویژه شهدا و تعامل او با نیروهای بسیجی در این کتاب هر خواننده‌ای را به خود جذب می‌کند. نقش شهید همدانی در انسجام بسیج مردمی در سوریه و فرماندهی محور مقاومت در این کشور هم در این کتاب بیان شده است. خاطرات «ابووهب»، فرمانده محبوب محور مقاومت سوریه از زبان دیگران نقل شده و نگارنده آن تلاش کرده تا از نظر زمانی سیری منطقی در مطالب ایجاد کند. این کتاب را انتشارات صاعقه با قیمت 12 هزار تومان روانه بازار کتاب کرده است.
هر موقع دچار مشکلی می‌شدیم، سراغ کشتکار می‌رفتیم. قرار بود برای تردد رزمندگان اسلام جاده‌ای در کوت شیخ از بین درختان خرما احداث کنیم. شبی که کار را شروع کردیم، بچه‌ها واهمه داشتند؛ چرا که لحظه به لحظه آتش شدیدتر می‌شد و این‌گونه احساس می‌شد که دشمن متوجه تحرکات ما شده است. خود شهید کشتکار در منطقه حضور یافت و با همان لباس بسیجی در حالی که کلاه آهنی بر سر گذاشته بود، سوار کامیون شد و جلوی همه وارد عمل شد و اولین گوشه خاکریز را بنا کرد، دیگران هم به تبع ایشان مشغول احداث جاده در نخلستان‌ها شدند.
به نقل از جعفرزاده همرزم شهید عبدالرضا کشتکار
 عبدالرضا در سال ۱۳۳۷ در تهران به دنیا آمد و در خانواده‌ای مذهبی و کشاورز پرورش یافت. وی همزمان با تحصیلات ابتدایی به فراگیری تعالیم اسلامی نزد پدر و در مسجد محل مشغول شد. در سال ۱۳۵۵ موفق به اخذ مدرک دیپلم شد و پس از قبولی در کنکور سراسری به دانشکده نفت آبادان راه یافت. عبدالرضا در کنار دیگر دانشجویان هم‌فکر اولین هسته‌های مخالفت با رژیم شاه را تشکیل داد. در روزهای نزدیک پیروزی انقلاب به همراه مردم تهران در آزادسازی پادگان‌های نظامی و کلانتری‌ها مشارکت داشت. او و دوستانش در روز ۱۲ بهمن به کمیته استقبال از حضرت امام(ره) پیوستند. پس از بازگشایی دانشگاه‌ها بار دیگر به آبادان بازگشت و مشغول تحصیل شد و با هم‌فکری دیگر دوستان انقلابی‌اش توانست انجمن اسلامی دانشکده نفت را پایه‌گذاری کند. همچنین، با صدور فرمان امام(ره) جهاد سازندگی آبادان را بنیان نهاد. دو بار مجروح شد؛ ولی هر بار سعی می‌کرد زخم‌های خود را پنهان کند. سرانجام این جهادگر دلیر ششم مرداد 1361 در جریان عملیات رمضان در جبهه کوشک بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید و به دیدار معبود خود شتافت.

همزمان با ماه مبارک رمضان در مسجد الغدیر ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد
متولد سال ۱۳۴۳ است و سال ۱۳۶۱ وارد سپاه شده است. تحصیلاتش در حوزه رایانه و نرم‌افزار است. نام او همواره تداعی‌کننده اولین نوارهای ترتیل قرآن پس از انقلاب است که در کشور وجود داشت. حافظ کل قرآن و داور بین‌المللی مسابقات قرآن است. افزون بر حضور در مسابقات بین‌المللی و شرکت در این مسابقات و بعدها داوری آنها، در چندین کشور خارجی تلاوت داشته و امروز هم در حوزه قرآن فعالیت‌های خود را ادامه می‌دهد. «شهریار پرهیزکار» با نوای ترتیلش برای بسیاری از اهالی قرآن آشناست.

اگرچه دیر بود، اما...
چنین تجلیلی از استاد فعال قرآنی که پاسدار هم هست اگرچه دیر بود، اما باز هم جای تقدیر دارد. ابتدای مراسم که در مسجد الغدیر ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، استاد سعیدیان از دوستان قدیمی و از استادان و قاریان برجسته کشور قرآن را تلاوت کرد و پس از اتمام قرائت خود بنا به درخواست مجری برنامه در زمینه خصوصیات استاد پرهیزکار گفت: «دغدغه آقای پرهیزکار کسب دانش، اندیشه و بصیرت قرآنی بوده و در این نزدیک به بیش از 40 سالی که در فعالیت‌های قرآنی حضور دارد، همواره با سلوک معنوی، خشوع و خضوع بوده است.»
وی نقطه عطف پرهیزکار را در مسابقات بین‌المللی عربستان دانست که توانست در این مسابقات با وجود تلاش داوران سعودی که بیش از حد متعارف از او سؤال کردند، نفر اول این مسابقات باشد و پرچم جمهوری اسلامی را در آن مسابقات برافراشته کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین رضایی، مسئول معاونت امور روحانیون نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه دیگر سخنرانی بود که در این محفل پشت تریبون رفت و درباره مقام و اهمیت قاریان و استادان قرآنی سخن گفت. 

تولدش همزمان با ولادت امام حسن عسکری(ع) بود
وی پس از بیان چند مورد از اهمیت قرآن در زندگی بزرگان و علمای اعلام، درباره زندگی استاد پرهیزکار گفت: «او در خاطرات خود نقل می‌کند که در 25 سالگی پیگیر تاریخ قمری تولدش بوده و با مراجعه به بایگانی روزنامه‌ها توانسته است تاریخ قمری تولد خود را پیدا کند و جالب اینکه تولد او همزمان با ولادت حضرت امام حسن عسکری(ع) بوده است.»

هدیه را نگرفته، هدیه داد
در ادامه این مراسم از مسئولان حاضر سردار سپهر، معاون هماهنگ‌کننده نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه؛ حجت‌الاسلام رضایی، مسئول معاونت امور روحانیون نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه؛ سردار محبی، معاون تبلیغات نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه و سردار انجم شعاع و حجت‌الاسلام فخر، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ستاد فرماندهی کل سپاه، لوح سپاس و هدیه‌ای را به استاد شهریار پرهیزکار اهدا کردند که ایشان هم جایزه خود را در حضور حضار به پدر گرامی‌اش که در مراسم حضور داشتند، هدیه داد. همچنین، در این مراسم آقای پرهیزکار امتیاز معنوی قرائت ترتیل خود را به خانواده شهدای مدافع حرم و پاسداران انقلاب اسلامی تقدیم کرد.

می‌گفت شهرک سازمانی جای خوبی نیست. ما رو از جامعه جدا می‌کنه و بچه‌هامون هم نمی‌تونن در آینده توی جامعه حضور فعالی داشته باشند. به جای این اگر کمک‌هزینه اجاره مسکن می‌دادند، بهتر بود. گفتم یه جورایی درست می‌گی یه جورایی هم اشتباه. خونه‌های سازمانی محیط‌های کنترل شده دارند و برای تربیت بچه‌ها توی سنین هفت تا چهارده سال خوب هستند، اما برای چهارده سال به بالا بچه‌ها باید توی محیط جامعه باشند، اگه خوب تربیت بشن، خودشون راه‌شون رو پیدا می‌کنن.
09100000209/ چرا جبهه داوطلبي رزمندگان دفاع مقدس در قبولي فرزندان در دانشگاه تأثير ندارد؟
09100005937/ پيگير ارشديت تحصيلی باشيد.
09110000891/ سود وام‌هاي نظام جامع مثلاً وام خودرو، وام‌هايي که به بانک سپه معرفي مي‌کنند 18 درصد است که اين، با روح معنويت سپاه ناسازگار است، خواهشمند است پيگيري بفرماييد.
09110003193/ تشکر از اينکه سهميه هفته‌نامه در شهرستان گاليکش را افزايش داديد.
09110004783/ از سازمان حقوق و مزايا تشکر می‌کنم براي درج حديث‌هاي بسيار زيبا و پر معنا در پشت فيش‌های حقوقي.
09120000856/ عضو پروژه مسکن طلائيه زنجان هستم که از سال 86 پول واريز مي‌کنيم و نزديک به 200 خانواده پاسدار عضو هستند، ولی هنوز کار به پایان نرسیده است!
09130003077/ لطفاً دوره عمومي بسيجيان ويژه را حذف کنید، چون بعد از 11 سال با مشکلات کاري و شخصي و سنی که بالا رفته، رفتن به اين دوره‌ها مشکل است.
09130006530/ لطفاً کارت‌هاي يکسان‌سازي را مثل کارت سوخت نکنيد!
09140007750/ از سال 95 خبري از وام مسکن نيست، همچنين مبلغ وام خيلي کم است.
09140005343/ اهداف اصلي سند 2030 که مورد انتقاد رهبر عزيز بود، شامل 17 بند مي‌باشد در هفته‌نامه‌تان چاپ کنيد.
صبح صادق: در خصوص سند 2030 مطالبی در هفته‌نامه طی هفته‌های اخیر منتشر شده و در شماره‌های آینده نیز کار خواهد شد.
09140009375/ تعداد تمديدي‌ها خيلي زياد شده و اين موضوع باعث عدم ترفيع ديگر نيروهاست، لطفاً فکري براي اين مشکل شود.
09140004323/ چرا پروژه مسکن مهر بازرگان براي پايوران و بسيجيان که ثبت‌نام کردند پنج سال است که متوقف شده است.
09160003956/ چرا سپاه که حامي مستضعفان است، مدارک دانشگاه پيام نور را که اتفاقاً از قشر متوسط و ضعيف جامعه هستند، قبول نمي‌کند.
09160000966/ چرا بسيجيان با کد 89  نيروي دريايي سپاه، تعيين تکليف نمي‌شوند؟
09160008734/ چرا سود سهام ثامن که از کليه کارکنان مبلغ 10 ميليون ريال کم شده در سال گذشته واريز نشده است؟
09180007030/ از فرماندهان محترم سپاه استدعا دارم که سابقه تحصيلي افسران دانش‌آموخته را جزء سنوات خدمت آنها حساب کنند.
09180004662/ چرا نسبت به تغيير عضويت بسيجيان ورودي 85 بعد از 11 سال با کد 89 اقدام نمي‌کنید؟
09180004291/ خوشحاليم که صبح صادق به دورترين نقاط کشور، همچون موسيان و دشت عباس هم مي‌رسد.
09030007756/ حق مرزي شهرهاي استان شهيدپرور سيستان‌وبلوچستان به کجا رسيد؟ آب‌وهواي 58 درجه، هم‌مرز بودن با کشور بي‌ثبات افغانستان و پاکستان، درگيري‌هاي مرزي و استاني با دارا بودن بالاترين آمار شهدا در اين چند سال اخير رزمندگان اين استان را هم دريابيد.