سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: داعش فرقی بین شیعه و سنی قائل نیست. استکبار جهانی دست روی نقطه‌ای گذاشته است تا سرمایه‌های مناسبی که در جامعه اسلامی وجود دارد را از بین ببرد. دشمن برای نفوذ در بین مردم و مسئولان بسیار تلاش می‌کند که باید بسیار هوشیار باشیم. در جنوب شرق کشور امنیت ما در مرزها را مردم تأمین می‌کنند و همین اقدام دشمن را تحریک کرده است؛ زیرا این کار سبب انسجام و وحدت بین مردم و مسئولان شده و دشمن این را نمی‌خواهد.
گزارشی از ریشه اقدامات اخیر تروریستی و پشت پرده پنهان و پیدای آن
  حسن ابراهیمی/  17 خرداد ماه امسال خبر عملیات تروریستی در نیمروز تهران رسانه‌ای شد. عملیاتی که منجر به شهادت و مجروحیت تعدادی از هموطنان و نیروهای نظامی، امنیتی شد. این خبر به سرعت مرزهای کشور را در عصر ارتباطات درنوردید و جهانی شد. در حالی که همه ایران را امن‌ترین کشور در منطقه پرآشوب و بلای غرب آسیا می‌دانستند، این خبر ممکن بود تمام این امنیت را زیر سؤال ببرد و این درست جزو خواسته‌های دشمنان انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران بود؛ اما این واقعه نه اول ماجرا بود و نه آخر آن.

نه اول ماجرا و نه آخر آن
ایران همواره طرف مهم در درگیری‌های سوریه بوده است. با ظهور داعش، شام و سپس عراق و تهدید بغداد و حرم ائمه(ع) در عراق و نزدیک شدن آنها به مرزهای ایران، جمهوری اسلامی ایران خط قرمزهایی را به تروریست‌ها و فرماندهان منطقه‌ای آنها اعلام کرد. «بغداد و شهرهای زیارتی عراق»، این خط قرمز جمهوری اسلامی بود که در آن زمان سرلشکر باقری در سمت معاون وقت ارکان ستاد کل نیروهای مسلح به طور رسمی آن را اعلام کرد. 
ارتش جمهوری اسلامی در 30 کیلومتری خاک عراق با بخشی از تروریست‌ها برخورد کوبنده‌ای انجام داد. این اخبار بعدها به وسیله امیر پوردستان، فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش اعلام شد. از طرفی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در سوریه و عراق فعالیت مستشاری را حول مبارزه با تروریست‌ها با همکاری هم‌پیمانان خود به آنجا رساند. حال این حضور ایران، شکست‌های پی‌در‌پی تروریست‌های تولیدی دستگاه‌های اطلاعاتی غرب و عربستان را موجب شد.
 راهبرد تروریست‌پروری سرویس‌ها
همین نقش جمهوری اسلامی باعث شد تا دشمنان انقلاب اسلامی در جبهه استکبار و ارتجاع منطقه‌ای که حامی و به وجود آورنده تمام این گروه‌های تروریستی بودند، همواره به دنبال بر هم زدن این امنیت باشند. تا مانعی برای به قدرت رسیدن ایران در منطقه و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و گسترش قدرت راهبردی ایران تا سواحل مدیترانه شوند. به همین اساس اقدام به تقویت و باز تأسیس گروه‌های تروریستی در اطراف مرزهای ایران کرده‌اند و نیز اقداماتی در کشور برای ترویج جدایی‌طلبی اقوام داشته‌اند. 

هم‌پیمانی مریم و فیصل
حضور رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان در جمع منافقین و اعلام هم‌پیمانی منافقین با رژیم سعودی از دیگر اقدامات علنی رژیم سعودی بود که اذهان را به سمت بازسازی سازمان فرسوده، پیر و بی‌سرزمین منافقین به وسیله سرویس‌های جاسوسی عربستان و هم‌پیمانان آنها می‌برد. منافقین سال‌ها در ایران اقدام به جاسوسی کرده و برای نیل به اهداف ناامن‌سازی کشور می‌توانند نیروی خوبی برای همکاری با تروریست‌های تکفیری باشند، چه اینکه زمانی‌که این سازمان در ابتدای انقلاب دارای تفکر مارکسیستی بود و به آغوش امپریالسم آمریکا سقوط کرد، این امر هم در رابطه با سقوط این سازمان به دامن تکفیر دور از ذهن نیست. 

تحرکات در مرز با پاکستان
در مرزهای پاکستان علاوه بر تقویت و تشویق گروه‌های تکفیری قبلی، تأسیس گروه‌های جدید تکفیری آغاز شده که به طور عمده تربیت‌یافتگان مدارس مذهبی تأسیس شده به وسیله عربستان در منطقه هستند و اقداماتی برای تقویت باندهای قاچاق موادمخدر صورت گرفت و همین باندها در کنار گروه‌های تروریستی منطقه اقدام به ایجاد ناامنی کردند. 

مرزهای بدون کنترل ترکیه
تحرکات در منطقه مرزی کردنشین ایران با ترکیه هم زیاد شده است. در این منطقه بنابر اعلام سردار پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه اطلاعات دقیقی وجود دارد که سرویس اطلاعاتی عربستان و دیگر همکاران منطقه‌ای آنها تحت پوشش کنسولگری و فعالیت‌های اقتصادی در کردستان عراق در حال تقویت و تسلیح دوباره گروه‌های کرد ضدانقلاب مانند؛ کوموله و دموکرات هستند که سال‌ها سلاح را زمین گذاشته‌اند و زمزمه‌هایی مبنی بر تشکیل دوباره گروهک پژاک و تقویت پ.ک.ک شنیده شده است. در مرز منطقه کردنشین بین ایران و ترکیه هم دولت ترکیه هیچ کنترلی بر مرزهای خود ندارد. تحرکات داعش نیز در روستاهای کردنشین نزدیک مرز ترکیه، عراق و ایران هم مشاهده می‌شود. 

اظهارات مشکوک سعودی‌ها
در دگرسو باید واکنش مقامات جدید عربستانی را هم دید. وزیر دفاع و جانشین ولی‌عهد، سخن از کشاندن جنگ به داخل ایران می‌راند و وزیر امورخارجه نیز حرف از تنبه ایران می‌زند. حضور ترامپ در عربستان هم جنبه ضد ایرانی پیدا می‌کند.

هجمه گروه‌های تروریستی
اما در این سو از حدود سه تا چهار سال گذشته گروه‌های تروریستی در داخل کشور نفوذ پیدا کرده‌اند و عمده این گروه‌ها در دام دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور گرفتار شده‌اند. وزیر اطلاعات که سخنگوی دستگاه‌های امنیتی و دبیر شورای اطلاعات است بعد از حوادث اخیر تهران ابعاد جدیدی از حضور و برخورد با تروریست‌ها را بیان می‌کند. بعد از حوادث تهران دیگر برخورد با گروه‌های تروریستی به شکل کامل اطلاع‌رسانی می‌شود. اطلاعات نشان می‌دهد از سه سال گذشته تاکنون بیش از 120 گروه تروریستی با رصد دستگاه‌های اطلاعاتی منهدم شده‌اند. حجم انبوهی از تجهیزات و تسلیحات و مواد و بسته‌ای انفجاری و انتحاری از این گروه‌ها کشف شده که هر کدام برای یک کشتار وسیع کافی است و ارتباط این گروه‌ها که قریب 95 درصد آنها تکفیری و بقیه وابسته به سایر گروه‌های تروریستی مثل منافقین و اکراد هستند با عربستان و سایر اعراب مرتج منطقه محرز است؛ البته بخشی از این گروه‌ها که بعد از شناسایی، متواری شده‌اند در این آمار گنجانده نشده است.

چین در جبهه مقاومت!
باوجود تحرکات در لیبی، اندونزی و فیلیپین؛ افغانستان در نزدیک مرزهای ایران مقصد بعدی داعش است. تحرکات اخیر ارتش آمریکا در افغانستان که مهد القاعده و گروه تروریستی طالبان است و تحریک حدود 40 گروه تروریستی که عمدتاً در حال هم‌پیمانی با داعش هستند به وسیله دستگاه‌های اطلاعاتی عربستان و آمریکا این خبر سرلشکر محسن رضایی را که حدود هشت ماه پیش خبر از تحرکات داعش در مرزهای تاجیکستان و افغانستان می‌داد، تأیید می‌کند. حال باید منتظر ورود چین بعد از روسیه به جبهه مقاومت بود.


  علیرضا جلالیان/ 17 خرداد سال 1396 در تقویم تاریخ ایران ماندگار شد. در ماجرای نیمروز این تاریخ دو حمله تروریستی صورت گرفت. پس از خنثی‌سازی و هلاکت کامل تروریست‌ها پس از حدود سه ساعت وزیر اطلاعات که دبیر شورای اطلاعات کشور نیز هست از پروژه بزرگ سلسله عملیات‌های تروریستی در کشور خبر داد، به طوری که در حدود دو و نیم ماه گذشته دستگاه‌های اطلاعاتی کشور حدود 50 تیم تروریستی را منهدم و اعمال تروریستی آنها را خنثی کرده بودند و تروریست‌های ماجرای نیمروز نیز پس از آنکه از انجام هدف اصلی خود بازمانده بودند و تیم‌های موازی آنها منهدم و بازداشت شده بودند از سر ناچاری و پیش از اینکه شناسایی و بازداشت شوند، دست به اقدامات انتحاری زدند. پس از این ماجرا نیز تمامی تیم‌های تروریستی داخل کشور که برای رصد بیشتر تحت نظر دقیق دستگاه‌های اطلاعاتی بودند منهدم شدند و عده‌ای دیگر که هنوز اقداماتی را شروع نکرده بودند و قصد فرار از کشور را داشتند در تورهای اطلاعاتی و کمین نیروهای امنیتی کشور قرار گرفتند و بازداشت یا منهدم شدند. در این میان مهمات زیادی از برخی از این گروه‌ها در کنار دیگر ادوات تروریستی کشف شد که نشان می‌داد رژیم قبیله‌ای عربستان با همدستی سرویس‌های جاسوسی اربابان خود، یعنی ایالات‌متحده و رژیم صهیونیستی درصدد ایجاد یک ناامنی سراسری در کشور در حد تحولات و ناامنی‌های تروریستی سال‌های ابتدایی دهه شصت بودند، اما اشراف اطلاعاتی دستگاه‌های امنیتی کشور مانع از تحقق این هدف شد. در این میان باید به نقش مؤثر سپاه پاسداران در مقابله با گروه‌های تروریستی اشاره‌ کرد. سپاه پاسداران در مجموعه خود چند دستگاه امنیتی عضو در شورای اطلاعات کشور دارد. مقابله سپاه با این گروه‌ها ابعاد مختلفی دارد که به طور موجز می‌توان به عملیات‌های مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی در مناطق مرزی، بومی‌سازی امنیت در این مناطق، اشراف اطلاعاتی سپاه با بهره‌گیری از بدنه مردمی خود در بسیج، آموزش‌ها و دقت عمل در ایجاد و توسعه یگان‌های ضد تروریستی و مقابله با اقدامات تروریستی در رده‌های عملیاتی سپاه، بالا بردن سطح حفاظت و امنیت در حوزه‌های حفاظت شخصیت و امنیت مراکز حساس کشور و توسعه توان رزمی و اطلاعاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر جبهه مقاومت و به کارگیری نیروهای غیر ایرانی پاسدار انقلاب اسلامی همچون مجاهدین افغانی و پاکستانی از کشورهای خارج از جبهه مقاومت و نیروی حشدالشعبی و دفاع مردمی عراق و سوریه و یگان‌های رزمی حزب‌الله لبنان تحت مدیریت مستشاری نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر پهنه جبهه مقاومت نام برد.
در این میان مهم‌ترین نقش سپاه در برقراری امنیت و مقابله با تروریسم در داخل کشور بهره‌گیری و مدیریت توان مردمی بسیج در قالب یگان‌های امنیتی مردم‌پایه و استفاده از اشراف اطلاعاتی بدنه مردمی بسیج بوده است تا در این شرایط و با این دشمنان، رویای سعودی‌ها و آمریکایی‌ها ایجاد ناامنی‌های دهه شصت در کشور به گور برده شود.


مادر شهید مدافع حرم سیدمصطفی صادقی
 احسان امیری/ شهید سیدمصطفی صادقی همزمان با عملیات داعش در تهران، در سوریه شهید شد. همان روز تصویر یک پدر در کنار دخترهایش فضای مجازی را تکان داد؛ تصویری از خداحافظی یکی از شهدای مدافع حرم کشورمان با دو دختر کوچکش؛ تصویری که آخرین وداع لقب گرفت... . شهید سیدمصطفی صادقی مدافع حرمی که در شهر حماء سوریه آسمانی شد، از همان روز شهادتش تصویر خداحافظی با دخترانش در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد و دل همه را لرزاند. در ادامه خانم کافیه نعمتی، مادر سیدمصطفی از فرزند شهیدش چنین می‌گوید: «من چهار فرزند داشتم، مصطفی فرزند سوم و تنها پسرم بود. جانم به جانش بسته بود. بار اولش نبود که می‌رفت، پارسال دو بار اعزام شده بود. مادرها همیشه نگرانند؛ اما باور کنید مصطفی آنقدر روح بلندی داشت که با حرف‌هایش و دلیل‌هایی که برای رفتن می‌آورد همه را قانع می‌کرد؛ طوری که ما حق می‌دادیم در این راه قدم بگذارد. مهم‌ترین دلیل رفتنش ایمان و اعتقاداتش بود. می‌گفت اگر من و امثال من برای دفاع از حرم نرویم چه کسانی بروند؟! می‌گفت دفاع از حرم بر منِ مسلمان شیعه واجب است. می‌گفت خانم زینب(س) آنجا تنهاست، ما اگر مسلمان واقعی هستیم، نباید ایشان را تنها بگذاریم. می‌گفت سوریه برای نیروهای تکفیری مثل در ورودی است، اگر ما این در ورودی را رها کنیم و مراقبش نباشیم، یک روزی آنها وارد خانه ما هم می‌شوند. پسرم اصرار داشت که حتماً برود آنجا تا پای آنها به خانه ما نرسد.
رضایت دادم چون خودش دوست داشت. من با چشم‌های خودم می‌دیدم که مصطفی دارد برای رفتن پرواز می‌کند، می‌دیدم که چقدر بی‌تاب است که به سوریه برود. چطور می‌توانستم راضی نباشم؟ مگر یک مادر چیزی جز رضایت فرزندش می‌خواهد؟ رضایت پسر من در همین بود که به سوریه برود.
بیست‌وششم اسفند اعزام شد، قرار بود بیست‌وششم خرداد هم دوره مأموریتش تمام شود و برگردد ایران. آخرین نفر پدرش با او روز سه‌شنبه صحبت کرده بود و مصطفی ساعت چهار صبح چهارشنبه شهید شده بود، من چهارشنبه به خاطر کسالتی که داشتم بیمارستان بودم، همان موقع تماس گرفتند و گفتند: از طرف مصطفی یک بسته‌ای برای شما داریم. کی می‌رسید منزل؟ گفتم: دو ساعت دیگر. وقتی رسیدم خانه، دیدم خیلی شلوغ است و فامیل جمع شده‌اند، همان‌ جا فهمیدم چه اتفاقی افتاده...
من روز دوشنبه با مصطفی تلفنی صحبت کرده بودم؛ چون تقریباً سه ماه از رفتنش می‌گذشت، خیلی دلتنگش بودم. حرف که می‌زدیم، گفتم: مصطفی جان مواظب خودت باش... خیلی دلم برایت تنگ شده... گفت: مادر من را به حضرت زینب(س) بسپار، دلت آرام می‌شود. الآن هم با اینکه پسرم شهید شده؛ اما دل من آرام است. چون پسرم را سپردم به خانم زینب(س) و می‌دانم که این بهترین سرنوشت برایش بوده. مطمئنم که بهترین جایگاه را دارد. 
دو دختر کوچک شهید هم یکی صدیقه‌السادات است که پدرش خواست او را زینب صدا بزنیم. او کلاس اول را تمام کرد. یک نوه دیگر هم دارم به نام مطهره‌السادات که او را هم به خواست پدرش رقیه صدا می‌زنیم؛ الآن دخترها این اسم‌ها را خیلی دوست دارند؛ چون آنها را یاد پدرشان می‌اندازد.»


«ابوعلی کجاست؟» عنوان کتاب زندگی‌نامه خودگفته شهید مرتضی عطایی معروف به «ابوعلی» است که نشر معارف و دفتر مطالعات جبهه فرهنگی منتشر کرده است. تحقیق این کتاب برعهده محمدمهدی رحیمی بوده و تدوین آن را نوید نوروزی انجام داده است. در این کتاب 144 صفحه‌ای افزون بر زندگی‌نامه خودگفته شهید مرتضی عطایی، شعرهای این شهید و عکس‌هایی از دوران حیات و حضور او در جبهه مقاومت نیز به چاپ رسیده است. در مقدمه این کتاب می‌خوانیم: «این سؤال را سه دسته می‌پرسند: دسته اول؛ داعشی‌ها و فتنه‌گران تکفیری هستند که در عملیات بصرالحریر، عکس شاخص فاطمیون دست‌شان بود و دربه‌در دنبال ابوعلی می‌گشتند. آنها مدام با ترس از اسرا می‌پرسیدند، ابوعلی کجاست؟ دسته دوم؛ دلبستگان به مذاکره و لبخند دشمنند که از رزم ابوعلی و امثال او متعجبند و درحال تمسخر. به اینها باشد، کل توان دفاعی کشور را تعطیل می‌کنند و ابوعلی‌ها را تنها می‌گذارند. دسته سوم با افسوس و آرزو می‌گویند: «وَ لا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ‌اللهِ أَمواتاً بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ.» این کتاب حاصل ۱۰‌ ساعت گفت‌وگو با مرتضی عطایی از رزمندگان لشکر فاطمیون است. این مصاحبه‌ها در مرداد ماه 95 در شهر مشهد ضبط شد تا در کتاب خاطرات شهید مصطفی صدرزاده استفاده شود، اما با شهادت وی فرصتی برای چاپ خاطرات ابوعلی پیش آمد تا دسته‌های اول و دوم و سوم، سؤال‌شان را دوباره بپرسند که «ابوعلی کجاست؟» در بخش دیگری از این کتاب آمده است: «در عملیات بصر‌الحریر دشمن نه نفر اسیر گرفت که پنج نفر از آنها را به شهادت رساند و چهار نفر دیگر در ماه رمضان سال 95 با اسرای مسلحین معاوضه شدند، یکی از این اسرا حیدر محمدی بود. مسلحین موقع اسارتش عکس شاخص فاطمیون را به او نشان داده و گفته بودند، ابوعلی کجاست؟ می‌گفت: «ابوعلی دیگر به منطقه نرو، اگر رفتی اسیر نشو که برایت نقشه‌ها دارند.»
«یک روز یک نفر آمده بود جلوی در مجلس، خیلی به مسئولان اعتراض داشت، آمده بود جلو و داد و بیداد می‌کرد. شهید تیموری جلو رفته بود تا آرامش کند، اما او جواد را می‌زد، جواد ‌گفت؛ عیبی ندارد به من هرچه می‌خواهی بگو، ولی نمی‌توانی داخل بروی.» 
 محافظ بی‌ادعایی که ساعت‌ها با مردمی سر و کله می‌زد که از راه‌های دور و نزدیک برای دیدار با نمایندگان و حل مشکلات‌شان به مجلس می‌آمدند، همه تلاشش را می‌کرد تا هم مراعات حال مردم گرفتار را بکند و هم اصولی از حفاظت زیر پا نرود، محافظی که از «شخصیت نظام» حفاظت می‌کرد. جواد دوست داشت مانند برخی از همکارانش برای دفاع از حرم راهی سوریه شود، اما شهادت پیشقدم شد و در همین تهران به‌سراغش آمد.
به نقل از حسن تیموری برادر پاسدار شهید جواد تیموری
شهید جواد تیموری متولد سال 1370 و از نیروهای سپاه حفاظت و امنیت مستقر در مجلس شورای اسلامی بود. سال 90 وارد سپاه انصار شد. در حین بازرسی مردمی بود که وارد مجلس می‌شوند که تروریست‌ها وارد شده و از پشت به مردم تیراندازی می‌کنند، همان لحظه کسی را که بازرسی می‌شده، می‌زنند و بعد هم جواد تیموری و بسیاری از دوستانش را با تیر می‌زنند. او بر اثر جراحت به زمین می‌افتد، تروریست‌ تکفیری که کینه مضاعفی از پاسداران انقلاب دارد، در گیر و دار درگیری پیش آمده دوباره بالای سر او رفته و تیر خلاصی به صورت وی شلیک می‌کند که به چشم و فک او اصابت کرده و وی را به شهادت می‌رساند. برادرش «شهید رضا تیموری» سال 67 در عملیات مرصاد به‌دست کوردلان منافق به شهادت رسید و بعد از گذشت 29 سال از شهادت برادر بزرگش او نیز به دست عده‌ای دیگر از ضد انقلابان کوردل و تروریست‌های تکفیری در 26 سالگی شهید شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در فرماندهی دژبان کل سپاه خبر داد
  سلمان اسکندری/ مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در فرماندهی دژبان کل سپاه گفت: «نادمین سپاه بنابر شرایط خاص خود باید در فضایی متناسب نگهداری شوند؛ از این رو ندامتگاه دژبان کل برای این منظور تشکیل شده و حوزه نمایندگی در این مجموعه موظف به اجرای برنامه‌های فرهنگی و معنویت‌افزا است.»
حجت‌الاسلام والمسلمین صمدی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در فرماندهی دژبان کل سپاه درباره اقدامات فرهنگی و معنوی این دفتر برای نادمین سپاه اظهار داشت: «حفظ شأن نیروهای مسلح سبب می‌شود افرادی از این نیروها که به واسطه جرایم مالی و بدهکاری، برای نمونه چک برگشتی یا بدهکاری مهریه و دیه به دستور محاکم قضایی به حبس محکوم شده‌اند، در فضایی جدا از ندامتگاه‌های عادی نگهداری شوند.»
وی افزود: «به واسطه فضای انضباطی در نیروهای مسلح برخی اقدامات موجب می‌شود حکم بازداشت برای این نیروها صادر شود که یکی از این قبیل مسائل مربوط به سربازان فراری یا تخلفات حین خدمت سربازی است. در مجموعه سپاه، فرماندهی دژبان کل موظف به نگهداری از زندانیان سپاه است و به همین منظور ندامتگاهی پیش‌بینی شده است که در آن افزون بر درخور شأن بودن فضای فیزیکی برای زندانیان، فضای روحی و روانی مناسب با شرایط نیروهای سپاه نیز حاکم است. بر اساس این، در این مجموعه فعالیت‌های فرهنگی برای نادمین انجام می‌شود.»
حجت‌الاسلام صمدی در ادامه ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت بازگشت و قرب به درگاه الهی دانست و افزود: «برنامه‌های ویژه فرهنگی و ورزشی برای نادمین عزیز و نیز پایوران و سربازان مجموعه ندامتگاه مرکزی سپاه در ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده است.»
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در فرماندهی دژبان کل سپاه اظهار داشت: «برنامه‌های ورزشی نظیر مسابقات فوتسال جام رمضان، برگزاری جشن میلاد امام حسن مجتبی(ع) به همراه مسابقات متنوع فرهنگی، برگزاری کلاس‌های روزانه آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و نیز برگزاری کلاس اخلاق به صورت هفتگی ویژه عزیزان نادم و سربازان و پایوران شاغل در مجموعه، از جمله این ویژه‌برنامه‌های ماه مبارک رمضان است.»
وی افزود: «در ماه مبارک رمضان اقامه نماز در هر سه نوبت به صورت جماعت است و در بین نماز روحانی مستقر در ندامتگاه به مسائل شرعی و عبادی نادمین پاسخ می‌دهد.»
حجت‌الاسلام صمدی در ادامه گفت: «به مناسبت لیالی قدر برنامه‌های ویژه احیا، سخنرانی و عزاداری حضرت علی(ع) در نظر گرفته شد که مورد استقبال خوب نادمین و کارکنان این مجموعه قرار گرفت.»
وی یکی از فعالیت‌های مهم حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در ندامتگاه 66 را برگزاری جلسات اخلاق برای نادمان دانست و خاطرنشان کرد: «جلسات اخلاقی و بیان شرح حال بزرگان حوزه اخلاق و علمای بزرگ و نیز بیان سجایای اخلاقی فضای خوب معنوی را برای نادمان فراهم کرده که تأثیر بسیار خوبی در روحیه معنوی آنها داشته است و در کنار دیگر برنامه‌های فرهنگی و غیره توانسته است به معنی واقعی کلمه ندامتگاه باشد.»

می‌گفت این فرمانده گردان ما چقدر به نظم و دقت در کارها الکی‌ گیر می‌ده و سختگیره! گفتم می‌دونی فرمانده شما پیش از اینکه بیاد گردان شما کجا کار می‌کرده؟ گفت نه. گفتم اون دو سال فرمانده مستشاری یکی از گردان‌های مقاومت توی سوریه بوده که گردانش اونجا از مسلحین سوریه شبیخون‌ خورده و یک شب 25 تا شهید داده، اون می‌خواد دیگه این مشکل برای نیروهاش پیش نیاد.
 در ضمن توی کار نظامی می‌گن؛ «هر چقدر توی آموزش عرق بیشتری ریخته شود، خون کمتری توی جنگ می‌ریزد.»

0914۰۰۰3854/ آينده بسيجيان طرح امنيت چه مي‌شود؟ بيمه نيروهاي مسلح و فيش حقوقي نداريم.
0916۰۰۰2985/ چرا سهام ثامن را تعيين تکليف نمي‌کنند؟!
0911۰۰۰4387/ پس از 11 سال و مشکلات شخصي و کاري و داشتن چند فرزند، رفتن به دوره عمومی برای بسیجیان ویژه که تبدیل عضویت می‌شوند، خیلی سخت است.
0912۰۰۰۰082/ در حوزه ايمني و تأميني که دغدغه امروز است، براي هوشياري بيشتر مطلب نوشته شود.
0935۰۰۰۰648/ چرا کارت‌هاي يکسان‌سازي شارژ نمي‌شوند؟
صبح صادق: پیگیر این موضوع خواهیم بود.
0938۰۰۰۰544/ چرا در زمینه پروژه مسکن مهر بازرگان براي پايوران و بسيجيان که پنج سال است نام‌نویسی کرده‌اند، هنوز اقدامي نشده است؟!
0913۰۰۰۰890/ از مشاهده و خواندن مطالب ستون انعکاس مربوط به کارهاي بسيار خوب صالحين بسيج خوشحال مي‌شوم و خدا را شکر مي‌کنم که چنين برنامه‌هايي صورت گرفته است، مانند طرح منبر صالحين/ طلبه جهانشاهي
0912۰۰۰7889/ لطفاً پيگير وام مسکن باشيد.
0914۰۰۰8765/ به گوش مسئولان برسانيد بسياري از مردم هستند که نان شب ندارند، لطفاً فکري به حال آنها بکنيد؛ واقعاً درد‌آور است. دولت که دولت وعده‌هاست، حداقل سپاه کاری کند.
0910۰۰۰3408/ يک سال است بازنشسته  شده‌ام؛ اما هنوز پاداش و طلب مرخصي ما را نداده‌اند.
0916۰۰۰4882/ لطفاً فکري براى جانبازان داخلي سپاه شود تا حداقل فرزندان‌مان از مزاياي جانبازي در دانشگاه استفاده کنند.
0918۰۰۰2322/ در برخی از نواحي‌ها بخش مهندسي جايگاه حقوقي ندارد با اينکه کارش زياد است، خواهش می‌کنیم چاره‌اي انديشيده شود/ جواد از پاوه
0918۰۰۰5985/ چرا بسيجيان دانش‌آموخته با کد 88 در گردان عملياتي استان کردستان که در شرايط سخت منطقه کار می‌کنند، تغيير عضويت نمي‌شوند؟ در اين استان اقدامات بسيار کند است.
 0911۰۰۰3098/ در سال ۱۳۹۵ مبالغي به حقوق کارکنان اضافه شد، اما متأسفانه باز هم برخی بی‌عدالتی‌ها در حقوق وجود دارد؛ به ویژه درباره برخی افراد با سنوات بالا که حقوق آنها با افراد با سنوات پایین برابری می‌کند یا کمتر است. برای این مسئله چاره‌اندیشی شود.
0917۰۰۰5678/ خواهش مي‌کنم يه فکري به حال پروژه مسکن ولي‌عصر اهواز بکنيد. خيلي گرون حساب کردن؛ بهره بانکی که می‌گیرن هم خیلی بالاست، ما نمی‌خواهیم ربا بدهیم و بگیریم.
0914۰۰۰4709/ چرا من که یک جوان این کشور هستم، 10 سال است که با کد 89  بلاتکلیف مانده‌ام؟
 0915۰۰۰9334/ لطفاً پيگير مشکلات بسيجيان کد 88 باشيد، به ویژه تبدیل عضویت‌ها.
0915۰۰۰0381/ چرا سپاه که براي تحصيل در پيام نور مجوز داده، حالا در اعمال ارشديت تحصيلي مدرک پيام نور را قبول ندارد؟!
0933۰۰۰2809/ درود بر ملت ایران که دو روز پس از ترقه‌بازی تروریست‌های داعشی با حضورشان در مراسم تشییع جنازه شهدای ترور بار دیگر حماسه آفریدند و مکر دشمن را به خودش بازگرداندند/ سیدفضل‌الله محمدی(سیدسقا)