گفت‌وگو با مسعود شجاعی‌طباطبایی دبیر نمایشگاه هولوکاست
برگزاری دومین دوره نمایشگاه کاریکاتور هولوکاست در تهران، یکی از مهم‌ترین اتفاقات هنری جهان در سال جاری است. این نمایشگاه که با حضور هنرمندان 50 کشور جهان، از روز 25 اردیبهشت در حوزه هنری برپا شده است، از معدود رویدادهای هنری جهان به شمار می‌آید که واکنش دولتمردان آمریکا و رژیم صهیونیستی را در پی داشته است. به همین مناسبت با سیدمسعود شجاعی‌طباطبایی، دبیر این دوره از نمایشگاه کاریکاتور هولوکاست مصاحبه‌ای ترتیب داده شد که جزئیات آن را در ادامه می‌خوانید.
***
 * اولین دوره مسابقات کاریکاتور هولوکاست، حدود 10 سال پیش برگزار شد، چه شد که پس از گذشت این زمان دوباره این مسابقه را برگزار کردید؟
همان‌طور که اولین دوره مسابقه کاریکاتور هولوکاست در واکنش به انتشار کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام(ص) برگزار شد، این دوره از نمایشگاه نیز با همین هدف برگزار می‌‌شود. سال گذشته نشریه شارلی ابدو با شمارگان پنج میلیون نسخه و مشتمل بر طرح‌های اهانت‌آمیز درباره حضرت محمد(ص) منتشر شد. متعاقب آن هم ما فراخوان دومین مسابقه و نمایشگاه کاریکاتور هولوکاست را منتشر کردیم.

* انتشار فراخوان دومین مسابقه هولوکاست، چه بازتاب‌هایی داشت؟
ما با دو واکنش متفاوت مواجه شدیم؛ واکنش اول از سوی هنرمندان برجسته کاریکاتور جهان بود که از همان لحظه انتشار فراخوان، به صورت رگباری، شروع به خلق و ارسال آثار خود کردند. اما در مقابل، صهیونیست‌ها و مسئولان رژیم جعلی اسرائیل، بسیار عصبانی شدند و واکنش منفی نشان دادند.

 * چه تعداد اثر و از چه کشورهایی در این نمایشگاه شرکت کردند؟
در فراخوان، اعلام کردیم که این مسابقه دو بخش دارد. موضوع بخش کاریکاتور، نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تعیین شد و برای بخش کارتون هم سه محور مشخص کردیم: اول؛ اگر غرب برای آزادی بیان حد و مرزی قائل نیست، چرا اجازه نمی‌دهند محققان و تاریخ‌نویسان درباره هولوکاست تحقیق کنند؟ دوم؛ چرا باید تاوان هولوکاست را مردم مظلوم فلسطین بپردازند؛ مردمی که در جنگ جهانی دوم نقشی نداشتند؟ و سوم؛ ما نگران هولوکاست‌های دیگر هم هستیم. مثل هولوکاست اتمیک، هولوکاست در عراق، غزه، افغانستان، سوریه و... این موضوعات و منطق ما در قضیه هولوکاست، از سوی هنرمندان کاریکاتوریست جهان پذیرفته شد. به ویژه اینکه کاریکاتوریست‌ها هنرمندان فرهیخته‌ای هستند و کاریکاتور را یک سلاح افشاگر می‌دانند و از قلم خود برای افشاگری استفاده می‌کنند و منطق ما را پذیرفتند. به همین دلیل هم هنرمندان 50 کشور جهان با ۸۵۰ اثر در این مسابقه شرکت کردند. از قضا در برخی از این کشورها، برای تردید درباره هولوکاست، جرائم و برخوردهای بسیار سختی در نظر گرفته شده است. دوره قبل هم بسیاری از شرکت‌کنندگان این مسابقه، با تهدید به مرگ، زندان و جریمه مواجه شدند. ما هم به این هنرمندان گفتیم که اگر مایل هستید، با اسم مستعار شرکت کنید، اما نپذیرفتند و گفتند که حاضرند هر محکومیتی را تحمل کنند. جالب اینکه، پس از ایران، بیشترین تعداد شرکت‌کننده در این مسابقه از فرانسه است. فرانسه، اولین کشوری بود که برای تردیدکنندگان هولوکاست، محکومیت تعیین کرد. اما برنارد بوتان، رئیس فدراسیون کاریکاتوریست‌های فرانسه گفته که ما منطق ایران درباره موضوع هولوکاست را بیشتر از منطق دولت فرانسه درباره این موضوع قبول داریم. تعداد دیگری از کاریکاتوریست‌های فرانسوی نیز با حمایت وی در این مسابقه حضور یافته‌ و گفته‌اند که حاضرند هر نوع مجازاتی را متحمل شوند. بعد از ایران و فرانسه، بیشترین حضور از کشورهای برزیل، اندونزی و ترکیه بود. از کشورهای دیگری هم مثل آمریکا، انگلیس، استرالیا، روسیه، آلمان، دانمارک، اسپانیا، افغانستان، سوریه، لبنان، یمن، ونزوئلا، ازبکستان، اوکراین، سودان، صربستان، سنگال، رومانی، نیجریه، مکزیک، هند، مصر، کوبا، کلمبیا، چین، بلغارستان، کانادا و... نیز آثار زیادی ارسال شده است.

* واکنش صهیونیست‌ها چه بود؟
آنها هم از همان روز اول انتشار فراخوان شروع به فعالیت علیه این مسابقه کردند. نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل برای بان‌کی‌مون رئیس سازمان ملل نامه نوشت و خواستار محکومیت ایران و مؤاخذه کشورهایی که هنرمندان‌شان در این مسابقه شرکت کرده‌اند، شد. همچنین سعی کردند آمارها و اطلاعات نادرستی را درباره این مسابقه منتشر کنند. همین چند روز پیش هم نتانیاهو از جان کری خواست تا برگزاری نمایشگاه هولوکاست را محکوم کند. دلیل عصبانیت آنها هم این است که اولاً، شاکله رژیم صهیونیستی بر هولوکاست بنا شده است و آنها نسبت به هر گونه خدشه‌ در این مسئله احساس وحشت می‌کنند و ثانیا، استقبال بسیار زیادی از این مسابقه شده است. برای نمونه اگر از دو سه کشور در مسابقه هولوکاست شرکت می‌کردند، خیلی اهمیت نداشت، اما از اینکه می‌بینند هنرمندان 50 کشور جهان علیه آنها هم‌صدا شده‌اند، می‌ترسند. این عصبانیت درحدی بود که حتی منوشه امیر، سخنگوی رادیوی فارسی زبان رژیم صهیونیستی، دست‌اندرکاران مسابقه کاریکاتور هولوکاست را مشتی «آدمخوار» معرفی کرد! همچنین آنها سعی می‌کنند تا این نمایشگاه را به یهودستیزی متهم ‌کنند. این درحالی است که در دوره اول این نمایشگاه ما از نماینده کلیمیان در ایران دعوت کردیم و وی آمد از آثار بازدید کرد و گفت که حتی یک اثر هم در این نمایشگاه علیه یهود نبود. 

*نظرتان درباره واکنش وزیر امور خارجه کشورمان که برگزارکنندگان نمایشگاه کاریکاتور هولوکاست را با نژادپرست‌های آمریکایی مقایسه کرده بود، چیست؟
این ادعا سبب شگفت‌زدگی هنرمندان جهان شده که چرا وزیر خارجه کشورمان چنین مباحثی را مطرح کرده است؟! البته ما توقع حمایت نداریم، همان‌طور که دوره قبلی این مسابقه نیز بدون حمایت دولت گذشته برگزار شد. فقط امیدواریم طوری رفتار نشود که هنرمندان خارجی دلسرد شوند و ابعاد بین‌المللی این جریان بزرگ ضدصهیونیستی زیر سؤال برود.

نگاهی به فیلم «دلبری»
فیلم «دلبری» به کارگردانی جلال دهقانی اشکذری، تازه‌ترین محصول سینمای ایران در زمینه دفاع مقدس است. این فیلم با حضور بازیگران مطرحی چون؛ هنگامه قاضیانی، آتیلا پسیانی و عباس غزالی و همچنین طرح یک موضوع بسیار خوب و زیبا و کمتر گفته شده درباره دفاع مقدس، یکی از امیدهای سی‌وچهارمین دوره جشنواره فیلم فجر در سال گذشته بود؛ اما با استقبال چندانی مواجه نشد. دهقانی اشکذری، فیلمساز جوانی است که در سال 92 با اولین فیلم خود؛ «خانه‌ای کنار ابرها» خوش درخشید و یک پدیده مطرح شد. همین موضوع هم سبب شد که بسیاری منتظر فیلم دوم وی بودند. «دلبری» آمد، اما برخلاف فیلم قبلی، نتوانست دل مخاطب را ببرد.
این فیلم، داستان یک خانواده است که در شب ازدواج یکی از عزیزان‌شان، درگیر ماجرایی می‌شوند. ما همه اعضای این خانواده را می‌بینیم. مادر و فرزندان برای حضور در جشن عروسی آماده می‌شوند، اما پدر خانواده با اینکه حضور دارد، اما نمایش داده نمی‌شود. در ادامه متوجه می‌شویم که او یک جانباز قطع نخاع است که حتی توان حرف زدن هم ندارد و فقط با اشاره چشم با دیگران ارتباط برقرار می‌کند. مخاطب فیلم، هر از گاهی اتفاقات و آدم‌های درون فیلم را از نگاه این شخصیت می‌بیند، به ویژه لحظات صحبت و درد دل زن با شوهر جانبازش را. فیلم دلبری، به شیوه «قهرمان غائب» روایت می‌شود؛ یعنی شخصیت اصلی و اول فیلم که عامل اصلی ایجاد درام و داستان است، دیده نمی‌شود. در این فیلم هم، شخصیت جانباز چنین خصوصیتی دارد. همه اینها می‌توانست فیلم «دلبری» را به یکی از بهترین فیلم‌های سال‌های اخیر تبدیل کند، چون هم موضوع فیلم و هم نحوه ترسیم داستان، خلاقانه است؛ اما دریغ از اینکه این موضوع و خلاقیت، به دلیل ضعف در داستان‌پردازی، سوخته شده‌اند!
«دلبری» شروع بسیار خوبی دارد؛ ماجراها در یک آپارتمان شروع می‌شوند. به طور معمول فیلم‌های آپارتمانی تلقی منفی ایجاد می‌کنند. چون اصطلاح فیلم آپارتمانی درباره فیلم‌های ساده و پیش پا افتاده و با موضوعاتی مثل «خیانت» به کار برده می‌شود. اما فیلم مورد بحث این گونه نیست. البته «دلبری» یک فیلم عاشقانه است. عشق بین مرد جانباز و همسرش. ما با یک خانواده تراز و فضایی امیدبخش و روشن، با ضرباهنگی دلنشین روبه‌رو هستیم. اما درست از جایی که مادر خانواده با شوهر جانباز خود شروع به گفت‌وگو می‌کند، گویی فیلم هم تمام می‌شود!
سوژه بدیع و مهم فیلم، باید با فیلمنامه‌ای خوب در هم می‌آمیخت که متأسفانه این اتفاق نیفتاده است! در نتیجه، «دلبری» نمی‌تواند تأثیری بر مخاطب خود بگذارد. حتی برخی از لحظات فیلم که به گفت‌وگوهای زن با مرد جانباز اختصاص دارد و باید احساس‌برانگیز می‌شد، به یک طنز ناخواسته تبدیل می‌شود! داستان فیلم، فقط به درد یک فیلم کوتاه 15 دقیقه‌ای می‌خورد. با توجه به اینکه همه فیلم در یک خانه می‌گذرد و بخش اعظم داستان فیلم را گفت‌وگوی زن با همسرش در بر می‌گیرد، باید فراز و نشیب‌های داستانی بیشتری برای آن طراحی می‌شد.


استقبال فیلمسازان 67 کشور از جشنواره مقاومت
دبیرخانه مسابقه بین‌الملل چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در این دوره با استقبال کم‌سابقه سینماگران و فیلمسازان متقاضی جهان روبه‌رو شده است. محمد خزاعی دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با اعلام این خبر، طراحی موضوعات بین‌المللی و پیش‌بینی تنوع و تعدد مضامین در ساختار محتوایی و رویکردهای جشنواره را از عوامل استقبال سینماگران دانست و خاطر‌نشان کرد: در این دوره جشنواره برای نخستین‌بار سراغ موضوعاتی رفته‌ایم که سابقه نداشته است؛ مقابله با تبعیض ‌نژادی و خشونت پلیس آمریکا با رنگین‌پوستان، معرفی شهدای مقاومت و شخصیت‌های آزادیخواه جهان، مبارزه اهل سنت و مسیحیان با جنایات داعش و بوکوحرام و دیگر گروه‌های تکفیری، نقش خاندان آل‌سعود در تفرقه‌افکنی، حمایت تروریسم و کشتار مردم بی‌گناه یمن، نقش رسانه‌های نظام سلطه و ‌هالیوود در پیشبرد اهداف استکبار، نقش امپریالیسم در برافروختن جنگ و خشونت در جهان، مقابله با تحمیل سبک زندگی غربی، افشای پشت پرده‌های فاجعه منا از جمله این موضوعات است. چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

جشنواره تئاتر مقاومت برگزار شد
نوزدهمین جشنواره ملی تئاتر مقاومت (فتح خرمشهر) از روز سه‌شنبه بیست‌وهشتم اردیبهشت ماه تا دوم خرداد در آبادان و خرمشهر برگزار شد. در این جشنواره 9 اثر در بخش مسابقه، سه اثر در بخش جنبی و 11 اثر هم برای بخش خیابانی شرکت کردند. در این دوره از جشنواره تئاتر مقاومت، آثار در دو بخش ویژه شهدای مدافع حرم و شهدای غواص به نمایش درآمد. در مراسم اختتامیه نیز از خانواده‌های برخی از شهدای مدافع حرم تجلیل شد.

انتقاد از حضور بی‌ثمر در جشنواره کن
در حالی که اسامی اعضای کاروان ایران در سفر به جشنواره کن محرمانه است و فرزندان برخی از مدیران خانه سینما نیز در این کاروان حضور دارند، یک فیلمساز تأکید کرد که نتیجه حضور دولت ایران در جشنواره کن «هیچ» است. علیرضا رئیسیان گفت: «من چند دوره که با هزینه شخصی خودم در کن حضور یافتم می‌دیدم فعالیت‌های نهادهای دولتی ثمره‌اش «هیچ» است.» وی توضیح داد: «برای حضور در بازار کن افراد در سمت‌های دولتی مختلف حضور دارند و بیشتر به یک سفر تفریحی شبیه است. این همه آدم وقتی به یک سفر می‌روند و راندمان کاری آنها ظرف سال‌های گذشته این قدر پایین است، این سفر هویت خود را از کار به تفریح تغییر می‌دهد. حضور نمایندگان نهادهای دولتی، نمایندگان خانه سینما  بیشتر شبیه به گشت‌وگذار است. حاصل این حضور چیست؟ چرا منابع سینما این‌گونه باید هزینه شود؟ هرگاه پرسشی می‌شود به توجیهات مسئولان و مدیران بین‌الملل بسنده می‌شود؛ توجیهاتی که هیچ‌گاه قانع‌کننده نبوده‌اند.» 

فتنه دوباره جان گرفته
از عمق جان، مهدی تو را، هر شب بخوانیم
صاحب زمان، مولا بیا، تا جان فشانیم
آقا، عیان گویم، حساب خود رسیدیم
دیدیم، در ظاهر نکو، بد در نهانیم
شرمنده‌ایم ای زاده زهرای اطهر(س)
ما درخور شأن تو، خود هرگز ندانیم
در جمعه‌ای لبریز از عشق و ارادت
الغوث‌مان گوش تو، ای مولا رسانیم
مولا، شهیدان را کنون، ارزان فروشند
ما با تجارت‌پیشگان هم‌کاروانیم
فتنه دوباره جان گرفته، قد کشیده
در تنگنای فتنه‌ها، در امتحانیم
مولا، نفوذی‌ها در ایران رخنه کردند
اکنون در این عصر و زمان، درماندگانیم
بر انقلاب ناب‌مان، نقشه کشیدند
یاری نباشد از تو مولا، ناتوانیم
نقشه کشیده، پیر فتنه، موذیانه
حق را نشانه رفته، ما غمگین از آنیم
سیدعلی ای وای، از رفتن بگوید؟
مولا بیا، مولا بیا، ما خسته‌جانیم
حزب‌اللهی در تنگنای روزگار است
ما عاشقان ساده، رسوای جهانیم
مولا، بدی‌های «فرائی» را ببخشا
عیدی عطا کن، فتنه‌بازان را برانیم
عبدالمجید فرائی

دنیا، دنیای دیگری است...
نگفته‌هایم بسیارند آقا اما می‌گویم، قربت‌الی‌الله
باشد که باشند گوش‌هایی برای استماع
آقاجان! می‌دانی؛ دنیا دنیای دیگری شده است
هر روز پیشرفت‌های‌مان را تیتر روزنامه‌ها می‌کنیم؛ اما پسرفت داریم در بندگی...
باورها قالب تهی کرده‌اند
توکل‌ها رنگ باخته‌اند
تردیدها جان گرفته‌اند و می‌روند به یقینی خانمان‌برانداز بدل شوند
تعلقات مدام زاغ سیاه‌مان را چوب می‌زنند
دیگر «یاد خدا» معامله می‌شود با خدا
آنقدر که؛ از یاد برده‌ایم رسم عاشقی را...
تحریم‌های اقتصادی هیاهو کرده‌اند؛ دریغ از کمی توجه به تحریم‌های اعتقادی...
همه شده‌ایم رهروان «یک شبه و ره صد ساله»
و مهم نیست که چه چیزهایی را «یک شبه» از کف بدهیم
و حافظه‌هایی که ضعیف‌تر از آنند که به یاد بیاورند؛ «بنده آنیم که در بند آنیم»
آقا! تو خود حدیث مفصل می‌دانی از این مجمل...
پس؛ نظری... نگاهی.... عنایتی....

...۰۹136740/ چرا برنامه‌ای تحت عنوان پاسداران از صداوسیما پخش نمی‌شود تا به همه شبهات درباره سپاه پایان بدهد. تو را به خدا مستندسازی كنید، مردم باید قدر سپاه را بدانند.
...۰۹106499/ چرا وزارت آموزش و پرورش از طلاب علوم دینی در مدارس راهنمایی و دبیرستان برای تدریس زبان عربی، مباحث پرورشی و آموزش دین و زندگی استفاده نمی‌کند؟ 
...۰۹124165/ تا امروز بابت تزریقات در درمانگاه‌های سپاه به دلیل بیمه نیروهای مسلح و جانبازی هزینه‌ای پرداخت نمی‌کردیم، ولی طبق بخشنامه جدید باید پرداخت کنیم. 
...۰۹139438/ چرا ما سپاهیان تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستیم و بیمه پول داروهای قند من را که حدود 200 هزار تومان می‌شود، قبول نمی‌کند؟
...۰۹143721/ چرا ارشدیت خدمت سربازی درجه‌دارانی که ادامه تحصیل داده‌اند، اعمال نمی‌شود.
...۰۹102968/ بی‌حجابی همچون خوره باورهای دینی جامعه را می‌خورد و مسئولان بی‌تفاوتند.
...۰۹147308/ اکبری هستم. پاسدار، برای ارائه مطلب چگونه می‌توانم با شما در ارتباط باشم؟
* صبح صادق: نحوه ارتباط با ما در پایین صفحه دوم نشریه نوشته شده است.
...۰۹153233/ امثال عزیزانی که مدرک کاردانی داخلی دارند، آیا درست است که برای ادامه تحصیل از صفر شروع کنند. چرا پیگیر معادل دادن آن از طریق وزارت علوم نیستند؟
...09336302/ به نوبه خودم از آقای قالیباف به دلیل احداث مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب در جوار حرم امام راحل(ره) تشکر می‌کنم. ایشان زحمات زیادی برای این مجموعه و همچنین آبادانی شهر تهران، کشیده‌اند، ان‌شاءالله که در انجام مأموریت‌های خود موفق باشند./ سیدفضل‌الله محمدی
...۰۹153845/ چرا با وجود پیگیری‌های فراوان دانشجویان سابق دانشکده افسری امام حسین(ع) در زمینه رسمی کردن مدارک داخلی دانشگاه، مسئولان فکری نمی‌کنند؟ عاجزانه از مسئولان امر درخواست داریم که پیگیری کنند.
...۰۹155626/ بیشتر برادران که در مناطق محروم زندگی می‌کنند، سهمیه یکسان‌سازی را در مسافرت استفاده می‌کنند، پس بهتر است که سهمیه نسوزد.
...۰۹159633/ چرا ارشدیت تحصیلی سپاه پس از تصویب در مجلس و تأیید شورای نگهبان اجرا نمی‌شود؟
...۰۹159854/ چرا با توجه به اتمام مهلت توزیع سهمیه لباس‌های ستادی، مراکز ساتر سبز استان‌ها نسبت به تعویض لباس همکاران از موجودی انبار اقدام نمی‌کنند./ بجنورد
...۰۹162361/ چرا فکری برای تغییر طیف درجه‌داران با سابقه بالا که مدرک دانشگاهی دارند، نمی‌شود. خواهش می‌کنم پیگیری کنید.
... ۰۹166052/ با توجه به کهولت سن بالای 50 سال بازنشستگان بهتر است هر پنج سال یک بار سفر زیارتی رایگان، فقط هوایی برای مشهد مقدس انجام شود.
...۰۹176955/ چرا حق بیمه افراد تحت تکفل، مانند پدر و مادر با درصد بالا محاسبه می‌شود؟
...۰۹185437/ لطفاً از گوینده خبر آزادی‌سازی خرمشهر، اگر در قید حیات هستند، تقدیر و تجلیل لازم را به عمل آورید. 
...۰۹192413/ خواهشمند است درباره آزمون جامعی که یک بار بدون اطلاع همه در تهران برگزار شد، اطلاع‌رسانی به موقع شود تا ما هم از آن باخبر شویم.
...۰۹193864/ مسئولان محترم در گسترش روابط اقتصادی با دولت ترکیه که شریک تروریست‌ها در ریختن خون مدافعان حرم در سوریه است، تجدیدنظر کنند.
...۰۹195193/ چرا در تنها بیمارستان سپاه قم، بیمارستان علی‌بن‌ابیطالب(ع) سونوگرافیست خانم وجود ندارد؟ با این هزینه‌های بالای سونوگرافی تكلیف ما چیست؟!
...۰۹196762/ از دست‌اندرکاران نشریه وزین «صبح صادق» بسیار ممنونم. از سال 82 تا الآن، تحلیل‌ها و اخبار صبح صادق را به عنوان تنهاترین، صادق‌ترین، به‌روزترین و جامع‌ترین اخبار و تحلیل‌ها دنبال كرده‌ام. اجرتون با صاحب صادق حق...
...۰۹355308/ درباره قسمت «روی خط» به نظر بنده جالب نیست که برخی مشکلات کارکنان را چاپ کنید؛ زیرا ممکن است افزون بر سوءبرداشت، از سوی دشمنان هم استفاده سوء شود.
...۰۹355590/ چرا مراجع ذی‌ربط برای بانکداری بدون ربا یک کار اساسی نمی‌کنند، این با ساختار دولت اسلامی تناقض دارد.
...۰۹375723/ شهرستان‌های قدس، شهریار، ملارد، بهارستان و رباط‌کریم نه مرکز درمانی ویژه نیروهای مسلح دارند نه رستوران یکسان‌سازی.
...۰۹389766/ لطفاً فکری به حال تهاجم فرهنگی و شبکه‌های معاند ضدانقلاب کنید. این شبکه‌ها علیه ارزش‌های انقلاب اسلامی و ذهن جونان ایرانی تبلیغات مخرّب انجام می‌دهند. 
...۰۹397302/ در تیپ جوادالائمه(ع) خراسان شمالی به هیچ‌وجه درباره امتحانات دانشگاه امام حسین(ع) اطلاع‌رسانی نمی‌شود. خواهشمندیم شما از طریق هفته‌نامه اطلاع‌رسانی کنید.
* صبح صادق: همراه گرامی موضوع اطلاع‌رسانی آزمون‌ها وظیفه روابط عمومی دانشگاه است و ما در واقع اطلاع‌رسان هستیم و تنها می‌توانیم آنچه این معاونت برای ما ارسال می‌کند، درج کنیم. البته ما هم این درخواست را از روابط عمومی دانشگاه داریم.