چه کسانی از اوباما هم آمریکایی‌ترند؟!
باراک اوباما در سخنانی تعجب‌برانگیز گفت: «دلیل اینکه بسیاری از مسائل آمریکا حل نشده این است که بخش زیادی از جمعیت آمریکا، به‌ویژه جوانان در انتخابات شرکت نمی‌کنند.» 
رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «در سال 2014، میزان مشارکت مردم در انتخابات در پایین‌ترین سطح از زمان جنگ جهانی دوم بود. کمتر از یک نفر از هر پنج نفر جوان آمریکایی به پای صندوق‌های رأی رفتند و آن چهار نفری که رأی ندادند به همان اندازه‌ای در تعیین سرنوشت کشور نقش داشتند که آن یک نفر نقش داشت؛ زیرا انتخابات پیامدهای خاص خودش را دارد و تعیین‌کننده کنگره و اولویت‌های سیاستی است.»
باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه راجرز نیوجرسی این سخنان را بر زبان آورد؛ این وضعیت کشوری است که می‌خواهد کل جهان را دموکراتیزه کند. این به معنای آن است که آمریکا اساساً خود یک کشور دموکراتیک نیست و حکومت در آن، تنها یک اقلیت از مردم را ـ آن هم پس از گذر از فیلتر نخبگان سیاسی ـ نمایندگی می‌کند. خوب است «آمریکاگرایان» در ایران، یک بار این سؤال را از خود بپرسند که آیا از اوباما هم آمریکایی‌ترند؟ 

کارزار فضای مجازی نیازمند اقدامات پدافندی است
مهندس ضرغامی گفت: «تولید انبوه شبهات در حوزه دین و اعتقادات اسلامی و شیعی در اولویت کاری دشمن است.» 
وی در همایش سراسری ائمه جمعه سراسر کشور با موضوع فضای مجازی خاطرنشان کرد: «این شبهات، جدید نیست، ولی در بسته‌بندی‌های جدید و حرفه‌ای ارائه می‌شود.» ضرغامی در ادامه افزود: «فضای مجازی مانند کوه یخ بزرگی است که فقط بخشی از آن از آب بیرون آمده و قابل مشاهده است. بسیاری از ابعاد گسترده آن هنوز پنهان مانده است.»
رئیس اسبق صداوسیما در این همایش اظهار داشت: «رهبری هر کاری که لازم بود انجام دادند. تشکیل قرارگاه مرکزی فضای مجازی با اختیارات کامل و قانونی، راه‌اندازی مرکز ملی فضای مجازی، ابلاغ سیاست‌ها و اولویت‌های مرکز و پیگیری دائمی ایشان در این حوزه حجت را بر همه تمام کرده است. ایشان معتقدند، اینکه برخی موافق و برخی مخالف فرصت‌های موجود در فضای مجازی معرفی می‌شوند، یک مغالطه است.» 
وی با بیان اینکه عرصه کارزار فضای مجازی نیازمند اقدامات پدافندی است، گفت: «رصد دائمی پیام‌های مخرب و تولید و انتشار پیام‌های آگاهی‌بخش و اقناع‌کننده باید در دستور کار نهادهای حوزوی و تبلیغی قرار گیرد.»

بدون درک سپاه درک ایران ناممکن است
یک نشریه آمریکایی نوشت: چند عامل درباره نیروی قدرتمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران  وجود دارد که باید دانسته شود.
 «وکس» در گزارشی نوشت: « سپاه پاسداران ایران نیرویی است که از نظر امنیتی و نظامی مسئولیت حفظ نظام را بر عهده دارد و بدون درک سپاه، درک ایران ناممکن است. این نشریه در آغاز با اشاره به نخستین مؤلفه‌ای که باید درباره سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دانسته شود به نحوه شکل‌گیری سپاه پاسداران پرداخت و نوشت: «سپاه ایران تنها نیروی نظامی نیست؛ بلکه قدرت سیاسی و اقتصادی شگرفی دارد. مهم‌ترین دلیل وقوع انقلاب اسلامی سال 1979 در ایران  پاسخ به نفوذ آمریکا بود.» بر اساس این گزارش، سپاه ایران مهم‌ترین عامل بازدارنده راهبردی ایران «برنامه‌های موشکی» را در اختیار دارد.
نشریه وکس در ادامه به سومین عامل اهمیت نقش سپاه پرداخت و نوشت: «اهداف سپاه ترکیبی از منافع ملی و عقیدتی است. بر این اساس، حفظ جایگاه اسلام و محوریت رهبر ایران، اولویت اصلی است. از سوی دیگر نیروهای سپاه نفوذ غرب در کشور را شدیدترین چالش برمی‌شمارند و حامیان دموکراسی غربی از منظر آنها با معیارهای انقلاب مخالف هستند.»

وزارت خارجه به جایگاه ایران پی نبرده است
جهان امروز از حالت جهان دو قطبی خارج شده است و جغرافیا بر روابط سیاسی حاکم بر جهان تأثیرگذاشته است. 
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران با اشاره اینکه وزارت امور خارجه ایران براساس الگوهای 30 و 40 سال قبل اداره می‌شود، گفت: «متأسفانه سیاست وزارت امور خارجه ایران بر مبنای تسامح و تساهل است که راه به جایی نخواهد برد.» پیروز مجتهدزاده با تأکید براینکه ایران هنوز یک قدرت شاخص در منطقه است و همه کشورهای منطقه به این موضوع واقفند، تصریح کرد: «قدرت‌های درجه دو به دنبال برهم زدن قدرت ایران هستند که از جمله این کشورها عربستان سعودی است که از طرق مختلف مانند رقابت یا همکاری به دنبال برهم زدن قدرت ایران است.»
این استاد دانشگاه اظهار داشت: «متأسفانه با سیاست‌های نادرست در مسیری که عربستان می‌خواهد قدم برداشته‌ایم که این موضوع عزت و غرور ملی را خدشه‌دار می‌کند.» وی در پایان با اشاره به اینکه عربستان هیچ‌وقت نخواهد توانست با ایران رقابت کند و به قدرت بزرگ تبدیل شود، گفت: «ایران قدرت اقتصادی، ارتش و نیروهای مسلح مجهز و دانشمندان برجسته در تمام حوزه‌های علمی دارد که این موضوع باید مورد توجه وزارت امور خارجه باشد.»

حرم نماد یک فرهنگ است
عدالت به‌صورت مسالمت‌آمیز محقق نخواهد شد، چون ظالمان در برابرش می‌ایستند و عزت خود را به قیمت ذلت دیگران می‌خواهند
حسن رحیم‌پور ازغدی در همایش اهل‌بیت(ع)، جوانان و نهضت حمایت از محرومان با تأکید بر نقش جوانان در سرنوشت انقلاب گفت: «عدالت جهانی آخرالزمان با زبان خوش و گفت‌وگو انجام نخواهد شد. مگر می‌شود سفره ظلم و ستم بدون ریختن خون برچیده شود؟» وی به سخنان امام خمینی(ره) دراین‌باره اشاره کرد و افزود: «طبق فرموده امام راحل اگر عدالت بدون درگیری و ریختن خون اتفاق می‌افتاد که باید در زمان پیامبر اکرم‌(ص) این‌گونه می‌شد. حال‌آنکه در زمان حیات ایشان 80 جنگ بر رسول گرامی اسلام(ص) تحمیل شد تا ایشان توانست توحید و عدالت را در شبه‌جزیره حجاز برقرار کند. عدالت به‌صورت مسالمت‌آمیز محقق نخواهد شد چون ظالمان در برابرش می‌ایستند و عزت خود را به قیمت ذلت دیگران می‌خواهند. جبهه حق هرگز خواهان درگیری نخواهد بود و این درگیری همواره بر جبهه حق تحمیل می‌شود.» وی همچنین با ذکر این نکته که مدافع حرم، مدافع یک بنا یا یک مزار نیست، ادامه داد: «حرم نماد یک فرهنگ محور است و شهدای مدافع حرم با هر ملیت شهید می‌شوند تا هزینه‌های گسترش توحید و عدالت را بدهند.»

آمریکا حاضر به رفع ابهامات نیست
حقوقدانان مسائل تحریمی سخنان وزیر خارجه آمریکا درباره بازگشت شرکت‌ها و بانک‌ها به ایران را به چالش کشیدند و گفتند که واشنگتن حاضر به رفع ابهام تحریم‌های ایران نیست.
پس از آنکه در روزها و هفته‌های گذشته شرکت‌ها و بانک‌های اروپایی به صراحت از واشنگتن به دلیل مانع‌تراشی در ایجاد «برجام» گله کرده‌اند، 20 حقوقدانان که اغلب با دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا در زمینه تحریم‌های ایران در تماس هستند، در مصاحبه با رویترز درباره اکراه شرکت‌ها و بانک‌های بین‌المللی برای بازگشت به ایران علی رغم «برجام»، گفتند: مانع‌تراشی واشنگتن و عامل اصلی اکراه بانک‌های جهانی در مبادله با ایران است؛ چرا که وزارت خزانه‌داری آمریکا حاضر نیست ابهامات موجود درباره تحریم‌های ایران را رفع کند و به دلیل همین ابهامات، بانک‌های بین‌المللی از نقض تحریم‌های رفع‌نشده آمریکا علیه ایران از انجام تراکنش‌های بانکی مربوط به قراردادهای تجاری ایران بیم دارند. رویترز همچنین در این باره افشا کرد، وزارت خزانه‌داری آمریکا درخواست رویترز برای مصاحبه در این باره را رد کرده است.


 تحقق اقتصاد مقاومتی با رفاه‌طلبی؟!
محمدسعید احدیان، مدیرمسئول روزنامه «خراسان» طی یادداشتی در این روزنامه نوشت: «اسکان استانداران سراسر کشور با عنوان همایش اقتصاد مقاومتی در هتل درویشی که از گران‌ترین هتل‌های مشهد است، با هیچ منطقی جور درنمی‌آید و نشان از نبود دغدغه دوری از اشرافی‌گری در دولت جدید می‌دهد؛ امری که در طول سال‌های بعد از جنگ، به‌ویژه در دولت سازندگی از مسیر حرکت انقلاب دچار انحراف شد و حال دوباره داریم این رویکرد را مشاهده می‌کنیم. وقتی مردم از رکود شدید اقتصادی و تبعات سنگین آن همچون بیکاری، ماه‌ها حقوق عقب‌مانده، کاهش تولید و... رنج می‌برند، چگونه در همایشی که نامش اقتصاد مقاومتی است، دولتمردان در اشرافی‌ترین هتل اقامت می‌کنند؟»

حیا‌زدایی با نام آموزش عکاسی
بر اساس گزارش دریافتی، در آموزشگاه‌های عکاسی با عنوان «آموزش عکاسی پرتره و مدلینگ» اتفاقات خلاف فرهنگ و هنجارهای ایرانی در حال وقوع است؛ برای نمونه در کلاس‌های آموزشگاه «م» در تهران که  مجوزهای رسمی دارد و اعتبار قابل توجهی نیز کسب کرده است، کشف حجاب موضوعی پذیرفته‌شده و حتی  پیش‌شرطی برای حضور در این کلاس‌هاست. گفتنی است، براساس گزارشات منتشر شده تربیت عکاسان مدلینگ و کشف و استعدادیابی برای رونمایی از مدل‌های جوان، یکی از اهداف اصلی این مؤسسه است.
شکست برای وجهه هاشمی خوب نیست
در حالی که خبرها حکایت از کناره‌گیری هاشمی از نامزدی برای ریاست مجلس خبرگان رهبری به دلیل شکست احتمالی‌اش دارد، روزنامه «قانون» در این‌باره نوشت «نفر اول این کارزار، آیت‌‍‌الله هاشمی‌رفسنجانی است. با توجه به مشارکت بالا و رأی مردم تهران به هاشمی شاید خواست بسیاری از مردم ریاست او باشد؛ اما نوع ترکیب راه‌یافتگان به مجلس خبرگان این مهم را دشوار می‌کند و شاید برای شأنیت هاشمی رفسنجانی هم رفتاری مشابه انتخابات ۹۲ مناسب‌تر باشد؛ یعنی رویکردی که پس از ردّ صلاحیت، پرده‌نشینی گزید و با حمایت از حسن روحانی، یک رئیس‌جمهور ساخت. او اکنون هم باید رئیس‌ساز باشد نه خواهان ریاست؛ شاید یک شکست دیگر مشابه آنچه در مقابل آیت‌الله یزدی در دوره قبل تجربه کرد، در انتظارش باشد.»

عقب‌نشینی اصلاح‌طلبان
روزنامه «اعتماد» که بیش از دیگر روزنامه‌های اصلاح‌طلب بر طبل پیروزی و ریاست عارف پس از وزن‌کشی اول سیاسی کوبیده بود، این بار در گزارش خود از دومین وزن‌کشی سیاسی نوشته است، نشست دوم بیش از هر چیز نمایش انسجام و وحدت اصلاح‌طلبان است که دیگر اصولگرایان پس از سال‌ها بدون رقیب و چالش در مجلس نیستند! عقب‌نشینی روزنامه اعتماد از اینکه اصلاح‌طلبان اکثریتند و حالا فقط یک رقیب در مجلس دهم هستند، در حالی صورت گرفت که روزنامه «شرق» نیز در گزارش خود از دومین وزن‌کشی سیاسی مجلس تنها به گزارش اتفاقات نشست دوم فراکسیون امید پرداخت و حتی این‌بار به تعداد حاضران در جلسه دوم امید هم هیچ اشاره‌ای نکرد. البته شرق در پایان گزارش خود از زبان مصطفی کواکبیان از برخی عهدشکنی‌های منتخبان لیست امید خبر داد و انتقاد شدید وی را منتشر کرد!

خروج هاشمی از کابینه؟
به تازگی خبرهایی در رسانه‌ها منتشر شده است که نشان می‌دهد، دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دلیل برخی مشکلات ساختاری و مالی در امور بهداشتی و همچنین تجمیع بیمه‌ها و عدم تأمین اعتبار طرح سلامت، مسئولان ارشد دولت را به خروج از کابینه تهدید کرده است.

حامیان دولت یا اصلاح‌طلبان؟
اسماعیل ابراهیمی، دبیرکل حزب میهن اسلامی ایران در مصاحبه‌ای اظهار داشت: واقعیت را نمی‌توانیم قربانی توهمات شخصی و جناحی کنیم. متأسفانه، کسانی در لیست اصلاحات قرار گرفتند که هیچ ریشه‌ای در اصلاح‌طلبی ندارند و اصلاً نمی‌توانند اصلاح‌طلبی را هضم کنند. وی تأکید کرد: آقای عارف به هیچ‌عنوان حق نداشتند افرادی را در لیست امید قرار دهند که به اصلاح‌طلبی اعتقاد ندارند. دبیرکل حزب میهن اسلامی ایران خاطرنشان کرد: آقای علی نوبخت دو روز مانده به انتخابات وارد لیست امید می‌شود و رأی می‌آورد، بنابراین دولتی که با اصلاح‌طلبان توافق کرده، حق ندارد در هتل استقلال تهران جلسه بگذارد، منتخبان را دعوت کند و بگوید که اینها حامیان دولت بودند که رأی آوردند.

پست جدید برای یک متهم
احمد غلامی، مدیرکل سابق بورس وزارت علوم به تازگی به عنوان رایزن علمی ایران در روسیه معرفی شده است؛ این در حالی است که وی یکی از عوامل دخیل در پرونده جنجالی بورسیه‌هاست. وی  از متهمان اصلی پرونده شکایت دانشجویان بورسیه در قوه قضائیه است و با این انتصاب، سرانجام پرونده شکایت دانشجویان بورسیه از ایشان، بیش از پیش در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

ادامه مطالبه‌سازی جریان فتنه
یکی از سران فتنه در دیدار با شاخه علامه دفتر تحکیم با بیان اینکه امیدوارم مجلس دهم دولت را برای تحقق وعده‌های روحانی یاری دهد، گفته است: تنها وعده آقای روحانی برجام نبود. اولویت با برجام بود که به دلیل آن برخی شعارهای دیگر تحت‌الشعاع قرار گرفت. تبدیل فضای امنیتی به سیاسی، حرمت دانشگاه و هزینه نداشتن نقد که آقای روحانی آنها را مطرح می‌کنند؛ رفع محدودیت‌ها و رفع حصر خواست‌های مطرح شده از سوی آقای روحانی است و انتظار این است که حمایت از دولت برای عملی شدن همه شعارها باشد. آقای روحانی مواضع مشخصی درباره دانشگاه‌ها داشتند، ولی برخی نهادها مانع اجرای آن شدند. با تشکیل مجلسی  همسوتر با دولت، زمینه رفع مشکلاتی که در حوزه اختیارات دولت است، فراهم می‌شود.

چالش عجیب اصلاح‌طلبان
شبکه فرانس ۲۴ در گزارشی در زمینه چگونگی تعامل اصلاح‌طلبان با دولت روحانی گفت: «جریان اصلاح‌طلب که از دریچه نفوذ حسن روحانی دوباره به صحنه سیاسی بازگشته‌اند، نمی‌خواهند لقب حامی دولت به آنها داده شود تا شریک مصائب دولت روحانی باشند.»

ادعاهای بی‌پایان دیکتاتوران سعودی
یک مقام عربستان سعودی در اتهام‌زنی جدید علیه ایران، تهران را به داشتن شبکه جاسوسی در شهرهای عربستان سعودی متهم کرد. «بسام‌بن‌زکی عطیه» مقام ارشد دادستانی عربستان سعودی مدعی شده است: «دولت سعودی شبکه جاسوسی که از سوی سفارت ایران در ریاض هدایت و سازماندهی شده بود، دستگیر کرده و در محاکمه هستند.»

قورباغه آرام‌پز!
 پایگاه خبری «رصد» نوشت: چندی پیش مدیرعامل شبکه فارسی‌زبان «فارسی وان» میهمان برنامه صدای آمریکا بود که وقتی مجری برنامه از او پرسید برنامه آینده شما چیست، در پاسخ گفت: تا سال ۲۰۲۰ کاری می‌کنیم که مردهای ایرانی خودشان زن‌های‌شان را برای نمایش دادن از خانه بیرون بفرستند.
مجری برنامه گفت: مگر می‌شود مردهای ایرانی با آن همه غیرت این کار را بکنند؟
میهمان برنامه پاسخ گفت: وقتی یک قورباغه را در آب صد درجه بیندازی، یک دفعه بیرون می‌پرد، چون خیلی داغ است؛ اما اگر قورباغه را ابتدا در آب خنک بیندازی که برایش خوشایند است و سپس آرام آرام آب را جوش بیاوری، قورباغه با وجود اینکه می‌خواهد بیرون بپرد، اما دیگر توانی برای بیرون پریدن ندارد. ما کاری می‌کنیم که زن‌های ایرانی آرام آرام تا جایی پیش بروند که دیگر خودشان بدانند  راهی برای برگشت ندارند.

تفاوت فرهنگی
حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرباقری، نماینده مجلس خبرگان رهبری درباره تفاوت فکر فرهنگی امام خامنه‌ای و هاشمی رفسنجانی گفت: «بین آقای هاشمی و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) یک «تفاوت فرهنگی» جدی وجود دارد که به تفاوت در قرائت از «رابطه اسلام و غرب» بر می‌گردد. 
بنده در جاهای مختلف توضیح داده‌ام که درباره رابطه اسلام و غرب سه قرائت وجود دارد: «سکولارها»، «مسلمانان تجددگرا» و «طرفداران تمدن نوین اسلامی». به نظرم مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) طرفدار قرائت سوم و آقای هاشمی نهایتاًً طرفدار قرائت دوم است. آقای هاشمی مسلمان است، اما این قرائت از اسلام را قبول دارد و معتقد است که فعلاًً تنها راه، توسعه و پیشرفت به نحو غربی است؛ اما به صورت اسلامیزه‌شده که البته از لحاظ منطقی، شدنی نیست.
اما رهبر معظم انقلاب اسلامی به دنبال علوم، الگوها، سبک‌ها، سازوکارها و نهادهایی است که به تمدن اسلامی در مقابل تمدن غربی دست پیدا شود.» 

طرح دریافت غرامت از آمریکا
پایگاه تروثدیگ به دنبال تصویب طرح نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی‌بر دریافت غرامت از آمریکا، نوشت: خسارتی که دولت آمریکا با حمایت‌های تسلیحاتی و شیمیایی خود از صدام به ایران وارد کرد، معادل تریلیون‌ها دلار ارزیابی می‌شود.

جاهلیت بشر از نظر دوره تاریخی به دو دوره جاهلیت قدیم که به دوران پیش از بعثت رسول اکرم(ص) مربوط می‌شود و جاهلیت مدرن که با وضعیت جامعه دوران آخرالزمان مرتبط است، تقسیم می‌شود. رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی با تحلیل وضعیت ظلم و فساد حاکم بر جهان، این وضعیت را محصول «جاهلیت مدرن» دانستند. از دیدگاه ایشان همانند زمان پیغمبر اسلام(ص)، امروز نیز امت اسلامی برای مبارزه با جاهلیت مدرن باید راه تازه‌ای را باز کند که این راه عبارت است از ایجاد «تمدن نوین اسلامی». (16/2/95)
جاهليت چيست؟
رهبر انقلاب با تأثير از روايات و آيات قرآن، جاهليت را «غلبه نيروي شهوت و غضب انساني بر محيط زندگي» مي‌دانند و مي‌فرمايند: «وقتی ‌که شهوت و غضب بر رفتار انسان‌ها حاکم شد، آن‌وقت شما ملاحظه می‌کنید که در دو جنگ بین‌الملل، میلیون‌ها انسان به خاک‌وخون می‌غلتند، جان انسان بی‌مقدار می‌شود، حرمت انسان از بین می‌رود. این حاکمیّت شهوت و غضب، در مقابل، حاکمیّت خِرد راهنمایی شده‌ به دست انبیا، در همه‌ سطوح هست.» (16/2/95)
تجهيز و سوء‌استفاده از علم؛ وجه تمايز جاهليت اولي و مدرن
سوء‌استفاده از علم و دانش در راستای سیاست‌های توسعه‌طلبانه غرب، اولین شاخصه جاهلیت مدرن از دیدگاه معظم‌له است که در این زمینه می‌فرمایند: «این جاهلیتی که در مقابل بعثت پیغمبران است، به‌معنای نداشتن علم نیست؛ این جهل، جهل در مقابل علم نیست؛ گاهی علم در خدمت جاهلیت قرار می‌گیرد، کما اینکه امروز این‌جور است. امروز در دنیا، دانش بشری پیشرفته است، اما در خدمت همان جاهلیتی است که بعثت پیامبران برای زدودن آن جاهلیت بوده است. این جاهلیت نقطه‌ مقابل عقل هدایت‌شده‌ به‌وسیله‌ پیامبران و پروردگار است. خِرد بشری حاکم نباشد، شهوت و غضب حاکم خواهد شد؛ نفسانیات حاکم خواهد شد.» (16/2/95)
 جاهليت در عرصه  سياسي
جاهليت مدرن جاهليتي خشن، بي‌رحم، قسي‌القلب است که به انواع و اقسام ابزارها مجهز است و از تمامي امکانات و ابزارهاي موجود استفاده مي‌کند. يکي از عرصه‌هاي جولان اين گفتمان، عرصه سياسي و اختلاف‌افکنی با روش‌هاي گوناگون است. شعارهاي زيباي سياسي فريبي بيش نيستند.رهبر انقلاب(دامت‌ظله) مي‌فرمايند: «کشورهاي منطقه مراقب باشند؛ سياست دشمنان اين منطقه و دشمنان اين مجموعه‌ اسلامي، ترساندن اين کشورها از همديگر است، دشمنِ موهوم درست کنند و دشمن اصلي را که استکبار است، کمپاني‌هاي متجاوز و متعدي و وابستگان آنها هستند، صهيونيست است، در حاشيه نگه دارند. دشمن موهوم درست کنند؛ ايران در مقابل عرب، فلان قوميت در مقابل فلان قوميت ديگر، شيعه در مقابل سنّي؛ اينها سياست‌هاي دشمنان است؛ بايد با اين مقابله کرد. مقابله‌ با يک چنين سياست‌هايي مقابله‌ با جاهليت است. جاهليت مدرنِ امروز، جاهليتي خشن، بي‌رحم، قسي‌القلب و مجهّز به انواع و اقسام ابزارهاست؛ هوشيارانه بايد با اين مقابله کرد و ملّت ايران اين مقابله را کرده است، باز هم خواهد کرد» (26/۲/94)
تبرج زنانه
رهبر فرزانه انقلاب یکى از نشانه‌هاى جاهلیت مدرن را تبرج زنانه می‌دانند و می‌گویند: «امروز یکى از عمده‌ترین مظاهر تمدن غربى، همین تبرج است؛ این همان جاهلیت است، منتها جاهلیتى که توانسته است خود را با سلاح تبلیغات مدرن مجهز بکند، حقایق را از چشم مردم بپوشاند.»(6/3/93)

«مصطفی بدرالدین» فرمانده ارشد حزب‌الله در سوریه، در یک حمله موشکی به فرودگاه نظامی دمشق به شهادت رسید. نحوه شهادت و جزئیات حادثه نشان می‌دهد که هدف قرار گرفتن دقیق محل حضور مصطفی بدرالدین نمی‌تواند به صورت اتفاقی بوده باشد و حکایت از یک اقدام اطلاعاتی و عملیاتی دقیق و پیچیده دارد که این امر خود ترور شهید بدرالدین را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.
حزب‌الله لبنان پس از تحقیق و بررسی علت شهادت مصطفی بدرالدین، رئیس شاخه نظامی خود را حمله توپخانه‌ای گروه‌های تکفیری اعلام کرده است. این در حالی است که هنوز هیچ گروه یا جریانی مسئولیت مستقیم این ترور را برعهده نگرفته است؛ اما شواهد نشان می‌دهد که این ترور، حاصل یک طراحی پیچیده بوده است و به ویژه اقدامات پس از آن از یک مرکز هوشمند طراحی و اجرایی می‌شود. به منظور رمزگشایی از نحوه ترور شهید ذوالفقار و نیز عملیات روانی پس از شهادت او ذکر چند نکته مهم ضرورت دارد که در ادامه به آنها پرداخته خواهد شد.
اول؛ نحوه ترور و جزئیات حادثه نشان می‌دهد که هدف قرار گرفتن دقیق محل حضور مصطفی بدرالدین نمی‌تواند اتفاقی بوده باشد. پشتوانه این ترور یک اقدام اطلاعاتی و عملیاتی دقیق و هوشمند بوده است و بالاتر از سطح و توان گروه‌های تکفیری صورت گرفته است و این گروه‌ها به احتمال فراوان، تنها پیمانکار و مجری این ترور بوده‌اند.
دوم؛ در پی ناآرامی و جنگ داخلی در سوریه طی پنج سال اخیر، سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی رژیم غاصب صهیونیستی تلاش کرده‌اند با ایجاد شبکه‌های جاسوسی متعدد در نقاط مختلف عملیاتی گروه‌های تکفیری، علاوه بر جمع‌آوری اخبار و اطلاعات از مواضع مقاومت، از سویی در پرتو خلأ امنیتی در سوریه، جوخه‌های ترور خود را فعال کنند که ترور مصطفی بدرالدین می‌تواند یکی از خروجی‌های این شبکه‌های اطلاعاتی باشد.
سوم؛ همزمان با ترور شهید ذوالفقار، موجی از عملیات روانی در رسانه‌های خبری از سوی جریانات صهیونیستی مبنی بر اینکه مصطفی بدرالدین، قربانیِ تصفیه درونی حزب‌الله شده به راه افتاد که این امر از پروژه‌ای حکایت دارد که صهیونیست‌ها آن را آغاز کرده، گروه‌های تکفیری آن را ادامه داده و سپس رسانه‌های عربی و غربی این پروژه را در افکار عمومی تکمیل می‌کنند.
چهارم؛ ترور مصطفی بدرالدین در سوریه و بیانیه حزب‌الله مبنی بر اینکه شهادت وی از سوی گروه‌های تکفیری انجام‌شده، بیانگر این موضوع است که این ترور تحولی خطرناک در درگیری‌های موجود در سوریه و منطقه به شمار می‌رود؛ چراکه گروه‌های تکفیری ـ صهیونیستی نه‌تنها جنگ نیابتی صهیونیست‌ها علیه مقاومت را مدیریت می‌کنند؛ بلکه از این به بعد پیمانکار عملیات‌های اطلاعاتی و امنیتی سرویس‌های جاسوسی صهیونیستی هم خواهند بود.
در پایان نباید این نکته را از نظر دور داشت که اقدامات مشکوک و تحرکات اخیر آمریکایی‌ها، ترکیه و عربستان در سوریه تنها در بعد نظامی‌گری خلاصه نخواهد شد؛ بلکه از یک ائتلاف امنیتی و اطلاعاتی نشان دارد که گستره عملیاتی آن در خارج از سوریه خواهد بود.
اما این بار هم حزب‌الله پاسخ همه تروریست‌ها را چه در میدان نبرد، چه در سوریه و چه در لبنان یا قلب تل‌آویو خواهد داد تا دشمنان مقاومت اسلامی بدانند که مقاومت بر سر ارزش‌ها و آرمان‌های خود با کسی شوخی ندارد.