سردار حاجی‌زاده گفت: همزمان با ارسال گردش کار محضر فرماندهی معظم کل قوا برای اخذ مجوز ضربات موشکی به تروریست‌ها، در ابتدا 60 هدف از سوی نیروی قدس سپاه در اختیار نیروی هوافضا قرار گرفت که با توجه به تأکید شفاهی و ابلاغ کتبی معظم‌له مبنی بر مراقبت نسبت به آسیب نرسیدن به افراد غیر نظامی، در نهایت بر روی سه هدف اصلی انتخاب شده، شش موشک شلیک شد. تصویربرداری از اهداف مدنظر، پیش، پس و بعد از انجام شلیک‌ها به وسیله پهپاد انجام شد.
  علیرضا جلالیان/ نگاه به تاریخ معاصر پس از انقلاب اسلامی ایران از برخی جنبه‌های خاص می‌تواند دید خوبی نسبت به مسائل کشور بدهد. از روز اول پیروزی انقلاب اسلامی در تمام صحنه‌های دشمنی می‌توان رد پای استکبار جهانی به سردمداری ایالات متحده را دید.
 اما در این میان نکته جالب اینکه در هیچ صحنه رقابت و درگیری راهبردی نمی‌توان ردی از پیروزی طرف مقابل انقلاب اسلامی دید. نکته جالب دیگر اینکه هر کجا که آمریکایی‌ها حضور پیدا کرده‌اند و یک طرف درگیری انقلاب اسلامی بوده است، آنها بازنده میدان بوده‌اند و به همان میزان دخالت آمریکایی‌ها، پیروزی و نفوذ نصیب انقلاب اسلامی ایران شده است.
 امروز می‌توان این مسئله را در صحنه‌های مختلف تقابل انقلاب اسلامی و استکبار جهانی دید. بروز انقلاب اسلامی در جنوب لبنان با حمله ارتش تروریستی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و با حضور مستشاران نظامی ایران در سوریه و لبنان کلید خورد و امروز قوی‌ترین واحد مقاومت در مجموعه جبهه مقاومت و خارج از ساختار نیروهای ایرانی این جبهه همانا حزب‌الله لبنان است.
 در وجه دیگر در عراق حضور آمریکایی‌ها و ساقط کردن صدام اصلی‌ترین زمینه ابراز وجود متحدان عراقی ایران در کشور عراق شد و تا جایی پیش رفت که واحدی از یگان‌های جبهه مقاومت متشکل از جوانان عراقی به نام حشدالشعبی شکل گرفت که جزو نیروهای مسلح رسمی این کشور شد و با الگوگیری از نیروی مقاومت بسیج در ایران عمل کرد.
 در سوریه نیز حضور نیابتی تروریست‌ها بسترساز گسترش نفوذ و عمق یافتن مرزهای راهبردی انقلاب اسلامی تا شرق مدیترانه شده و امروز اصلی‌ترین تهدیدات نرم و سخت علیه رژیم کودک‌کش و تروریست صهیونیستی از سوی جبهه مقاومت اعمال می‌شود، در حالی که هدف کلی این درگیری‌ها دور کردن ایران از منطقه و محاصره مقاومت لبنان بود که به گسترش مقاومت در تمام سرزمین عراق و شام منجر شد. الگوگیری حوثی‌های یمن از شیوه مقاومت بزرگ‌ترین تهدید برای رژیم خائن سعودی در جنوب عربستان بود که امروز نیز عربستان حتی با ائتلافی از هم‌پیمانانش نتوانسته آنها را مهار کند و این جریان در قالب انصارالله هر روز قدرت بیشتری پیدا کرده‌اند.
 بروز و ظهور داعش جدید در افغانستان و پاکستان هم پس از اینکه نیروهای شیعه افغانی و پاکستانی داوطلب شرکت در جنگ‌های سرزمین شام از این درگیری‌ها فارغ شده و توانسته‌اند شکل و سازمان تیپ و لشکر بیابند، درست در زمانی که ایالات متحده قصد دخالت در این دو کشور به بهانه مبارزه با تروریسم را دارد، فرصت دیگری برای گسترش انقلاب اسلامی ایران به شرق است. بروز برخی نشانه‌ها از گسترش انقلاب در قلب آفریقا همزمان با گسترش تفکر وهابیت در این قاره نیز نشانه دیگری از گسترش جبهه درگیری و میدان‌های جدید مقاومت است.

مدیرعامل مؤسسه بیمه و درمان بنیاد تعاون سپاه در گفت‌وگو با صبح صادق
  حسن ابراهیمی/ «از آنجا که در بحث بهبود معیشت کارکنان و افزایش خدمات به آنها با توجه به مکفی نبودن حقوق پاسداران، در سپاه از سال 82 به بعد فعالیت در این حوزه جدی‌تر شد و در آن سال در مجموعه بنیاد تعاون سپاه معاونت بیمه فعال شد، این روند با تغییر ساختار به ایجاد مؤسسه بیمه و درمان انجامید و امروز فعالیت‌های این مجموعه موجب شده تا ضریب نفوذ بیمه در مجموعه سپاه سه برابر ضریب نفوذ آن در کل کشور شود.» این جملات بخشی از صحبت‌های دکتر عیسی احمد‌نژاد مدیرعامل مؤسسه بیمه و درمان بنیاد تعاون سپاه است که در گفت‌وگو با ما بیان کرد. در ادامه مشروح این گفت‌وگو را می‌خوانید.
*فرمودید ضریب نفوذ بیمه در سپاه سه برابر متوسط کشور است، این میزان یعنی چقدر؟
در بازرسی‌های حکمت از سوی وزارت دفاع ضریب نفوذ بیمه در سپاه در سال 95 حدود ۳/۵ درصد بود در حالی که متوسط نفوذ بیمه درکشور ۸/۱ درصد است و این یعنی سه برابر کل کشور و بالاترین سطح در نیروهای مسلح و مجموعه‌های دولتی.
*چه خدمات بیمه‌ای به پاسداران و خانواده‌ها و فرزندان‌شان ارائه می‌کنید؟
ما خدمات گسترده‌ای را داریم که مبتنی بر تهدیداتی که پاسداران و خانواده‌های آنها متوجه آن هستند، تنظیم شده است. برای نمونه بیمه عمر و حوادث که یک درصد از حقوق با دو درصد یارانه سپاه در ماه دریافت شده و مجموعه پرداخت‌ها در زمان فوت عادی ضرب در 4320، مأموریت حین خدمت 5400 و شهادت 6480 می‌شود که به طور میانگین 100 میلیون تومان است، ولی با توجه به سابقه و میزان حقوق متفاوت است. یک بیمه دیگر هم داریم که در ماه 13500 تومان از حقوق پرداخت می‌شود، یارانه سپاه هم 4500 تومان است و در صورت فوت  عادی، حین خدمت یا شهادت به ترتیب 60، 80 و 100 میلیون تومان پرداخت می‌شود. این برای خانواده‌ها‌ هم در نظر گرفته شده است. همچنین منازل پاسداران را هم بیمه کرده‌ایم. برای نمونه در برابر سیل، زلزله و آتش‌سوزی تا سقف 40 میلیون پرداخت داریم. از سال 90 هم طرحی‌ را شروع کرده‌ایم که بیمه عمر و زندگی بدون شرط فوت است و در این بیمه 20 ساله سپاه 20 درصد از حق ماهیانه را یارانه می‌دهد و مابقی از حقوق کسر می‌شود و پس از 20 سال مبلغی قابل توجه به فرد پرداخت می‌شود که در تعریف ما مثل یک فرزند پاسدار که این پرداخت برایش انجام شود، پس از 20 سال که زمان ازدواج او است دیگر مشکل خانه، ازدواج و وسیله نقلیه نخواهد داشت. بیمه عمر مانده بدهکار هم برای پرداخت وام‌های افراد در صورت فوت پیش از اتمام اقساط در نظر گرفته‌ایم. بیمه خودرو نیز در سبد بیمه ما است که هم شامل شخص ثالث، هم بدنه است که در ده قسط از سوی شرکت‌های تابعه ما انجام می‌شود.اماکن سپاه هم تحت بیمه مؤسسه هستند و ما حاضریم اقدامات بیمه‌ای خاص را مبتنی بر دستورالعمل‌های حفاظتی علاوه بر این بیمه برای ساختمان‌ها و مراکز سپاه انجام دهیم.
*برای حوزه درمان و هزینه‌های درمانی چه تسهیلاتی دارید؟
همان‌طور که گفتید بخش دوم کار ما تهدیدات درمانی است که بخشی شامل هزینه‌های درمان است. بر این اساس من ابتدا به بیماران صعب‌العلاج اشاره کنم که تمامی بیماران صعب‌العلاج پاسدار و خانواده آنها در سپاه شناسایی شده‌اند. ما الآن 61 گروه بیماری خاص در قالب 394 عنوان بیماری را در این لیست داریم و چند سالی است که حق نگهداری به صورت سه ماه یک بار و نیز 100 درصد هزینه درمانی آنها پرداخت می‌شود. امسال از شهریور ماه سبد کالا هم به آنها اختصاص داده شده که با مراجعه به فروشگاه‌های اتکا و به روزرسانی کارت حکمت در کارت شارژ شده و می‌توانند به اندازه شارژ شده خرید سوپری مبتنی بر نیازهای خود را انجام دهند. ما در سپاه خانواده‌هایی داریم که حتی سه تا پنج نفر بیمار صعب‌العلاج دارند.
*درباره صندوق شفا توضیح دهید.
 امروز افزون بر آنچه در مجموعه وزارت دفاع در قالب سازمان خدمات درمانی برای پوشش هزینه‌های درمانی نیروهای مسلح انجام می‌شود، در سپاه برای پوشش هزینه‌های درمانی اضافه که در اثر مراجعه به مراکز خصوصی ایجاد می‌شود، اعتبارات صندوق درمانی شفا در نظر گرفته شده که بر این اساس در هر مورد صندوق شفا حداکثر برابر پرداختی سازمان خدمات درمانی به بیماران پرداخت می‌کند. برای این منظور باید به بهداری‌های رده مراجعه شده و اسناد در سامانه‌ای که برای این منظور تعبیه شده بارگذاری شود و پرداخت پس از تأیید اسناد خودکار انجام می‌شود.
*برنامه دوم صندوق شفا چه بود؟
در شهرهایی که نیروهای مسلح مرکز درمانی نداشتند، اعتبارات برنامه دوم صندوق شفا به کار گرفته می‌شد که برای بستن قرارداد با مراکز درمانی آن شهرها پایان سال 94 با توجه به برخی بی‌عدالتی‌ها و نارسایی‌های این طرح، آن را متوقف کردیم. الآن عمده این مسائل بر طرف شده و در طرح جدید از شهریور ماه امسال در سه استان پایلوت دوباره شروع می‌شود و پس از رفع مشکلات طرح دوباره در شهرهای هدف اجرا می‌شود.
*چه ساختاری را برای ارتباط پاسداران با خود و رساندن خدمات به آنها پیش‌بینی کرده‌اید؟
ما در کل رده‌ها در مراکز خدمات کارکنان نماینده بیمه و درمان داریم که کارهای خدماتی این حوزه را انجام می‌دهند. خط کوثر 70181 و نیز تلفن ۴۶ـ 02122662944 هم خط ارتباطی ماست.
*و اما نکته پایانی؟
مسئله اول اینکه برگه بیمه عمر و زندگی صادر شده و از ابتدای شهریور آماده تحویل به پاسدارانی است که در این طرح شرکت کرده‌اند. دوم اینکه خانواده بیماران صعب‌العلاجی که از سال 93 مدارک خود را به‌روز‌رسانی نکرده‌اند، هر چه سریع‌تر این کار را نجام دهند تا خدمات آنها قطع نشود. 
نکته آخر هم متوجه تمام شرکت‌ها و مؤسسه‌ها و ادارات زیر مجموعه سپاه است که نیروهای قراردادی دارند. ما برای این نیروها در قالب کشوری بیمه مکمل درمان در نظر گرفته‌ایم که خدمات بسیار خوبی دارد و تمامی مجموعه‌های اشاره شده می‌توانند نیروهای خود را برای تحت پوشش قرار دادن معرفی کنند که تعداد هم در این طرح سقف و کف ندارد و به صورت کشوری به بیمه معرفی می‌شوند که هم هزینه کمتری دارد و هم خدمات بیشتری ارائه می‌دهد.

همسر قمر فاطمیون شهید مدافع حرم حسین هریری
 احسان امیری/ زیبایی چهره شهید حسین هریری باعث شده بود در جبهه مقاومت اسلامی به «قمر‌ فاطمیون» معروف شود. حسین یک ایرانی ساکن خراسان رضوی بود که بنا به دلایلی از طریق لشکر فاطمیون به سوریه اعزام شد و در 20 آبان ماه 1395 در 27 سالگی به خیل شهدای مدافع حرم پیوست. «زهرا‌سادات‌ رضوی» همسر شهید، دختر جوانی است که هنوز زندگی مشترکش را آغاز نکرده، همسر شهید شد. در ادامه، او از شهیدش می‌گوید:
«حسین، کارمند پدرم در بخش بازرسی قطار متروی مشهد بود. از طرفی پدر من و ایشان هشت سال با یکدیگر دوست بودند و همدیگر را می‌شناختند. همچنین در هیئات مذهبی حسین‌آقا با برادرم دوست شده بود. مادر ‌حسین‌آقا در مراسم روضه‌ای که در خانه‌مان برگزار شده بود، من را دید و بعد از گذشت مدتی از این موضوع، من را برای پسرش خواستگاری کرد. یک روز خانواده حسین با خود حسین برای مراسم خواستگاری به خانه ما آمدند.
قبل از آن یک‌بار اسفند‌‌ماه سال 94 تا اردیبهشت‌ماه سال 95 به مدت سه ماه در سوریه مأموریت داشت. از قرار وقتی دوست صمیمی حسین به شهادت رسید، او هم به ایران بازمی‌گردد.
یکی از شرط‌هایش این بود که چون رزمنده مدافع حرم هستم دوست دارم باز هم به عنوان مدافع حرم باقی بمانم و نمی‌خواهم ازدواج مانعی برای اعزام مجددم شود. در پاسخ گفتم دقیقاً من هم از همسر آینده‌ام این انتظار را داشتم که حداقل یک ‌بار هم شده برای دفاع از حرم حضرت‌ ‌زینب(س) قدمی برداشته باشد. همسرم از شرط من خیلی تعجب کرد. زیرا هر کجا برای خواستگاری رفته بود و این شرط اعزام شدن مجدد خودش به سوریه را اعلام کرده بود، طرف مقابل نپذیرفته بود. حتی خود شهید به من گفت؛ شما چرا قبول کردید؟ خیلی از دخترهای نسل امروزی در این وادی‌ها نیستند. عجیب است که شما پذیرفتید.
از روزی که همسرم برای اعزام مجدد می‌خواست راهی شود خودم پا‌به‌پایش او را همراهی کردم. حتی خود شهید به علت اعتقادی که داشت به من می‌‌گفت: «چون تو دختر سید هستی، فرم مشخصات بنده را بنویس و ارسال کن تا کارهایم زودتر انجام شود.» از آنجا که شهید در اعزام‌های قبلی از سوی دشمن شناسایی شده بود برای اعزام مجدد با مشکل رو‌به‌رو بود. در هر حال من دوست نداشتم در رفتن همسرم به سوریه «نه» بیاورم، حسین‌آقا از من پرسید: «تو واقعاً از ته قلبت راضی هستی که من به سوریه اعزام شوم؟» در جواب گفتم هرچه خدا صلاح می‌داند، همان خواهد شد و نمی‌خواستم در روز محشر شرمنده حضرت زینب(س) باشم.
20 تیرماه سال 95 رسماً به عقد یکدیگر درآمدیم. بعد از یک ماه قصد رفتن به سوریه را کرد که حتی دوستانش به او گفتند؛ شما تازه عقد کردی برای چه می‌خواهی بروی. در همین حین از تهران پرونده اعزامی‌اش برگشت خورد، چون چهره حسین در سوریه نزد تروریست‌ها شناخته شده بود. برای اعزام مجددش به او اجازه ندادند که برود تا اینکه با تلاش بسیار موفق شد. 10 آبان‌ماه 95 با نام مستعار قمر فاطمیون و از طریق لشکر فاطمیون توانست اعزام شود. 22 آبان‌ماه هم به شهادت ‌رسید. کلاً چهارماه دوران عقد ما با هم طول کشید.»

کتاب «احمد متوسلیان هستم» را چند روز پیش انتشارات نارگل منتشر و روانه بازار کتاب کرد. «احمد متوسلیان هستم» شامل سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های حاج‌احمد متوسلیان، فرمانده لشکر 27 محمد رسول‌الله(ص) است که زحمت جمع‌آوری، تنظیم و گویاسازی آن به عهده محمدجواد شادانلو بوده و در این مسیر، علی‌اصغر بهمن‌نیا، مدیر انتشارات نارگل و محمدعلی صمدی نیز او را کمک کرده‌اند.
«احمد متوسلیان هستم» 432 صفحه است که پس از مقدمه، در فصل اول آن زندگی‌نامه حاج‌احمد متوسلیان گنجانده شده است. گفتنی است تا فصل بیستم، سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های جاویدالاثر متوسلیان آمده است و در آخر هم بخش‌های اسناد و عکس‌ها، کتاب‌شناسی، فیلم‌شناسی و نمایه آمده است تا مطالعه این کتاب را برای محققان و پژوهشگران دلپذیرتر کند.
متن کتاب با دو رنگ به چاپ رسیده و عکس‌های ضمیمه شده، همگی چهار رنگند. برای نام‌های خاص و پانویس‌ها از رنگ دوم که طیفی از سبز و آبی را در خود دارد، استفاده شده و صفحه‌آرایی ساده، اما مدبّرانه کتاب، خواننده را به خواندن ادامه آن ترغیب می‌کند. در صفحه 317 کتاب «احمد متوسلیان هستم» و در بخش هفدهم که شامل مصاحبه با راوی دفتر سیاسی سپاه و جمع‌بندی عملیات الی بیت‌المقدس است و در 9 و 11 خرداد ماه 1361 انجام شده، می‌خوانیم:
«سؤال: راجع به شهادت برادر قجه‌ای توضیح بفرمایید. احمد متوسلیان: برادر قجه‌ای در اوایل ورود ما به مریوان به آنجا آمد و در تمام عملیات‌هایی که در مریوان انجام شد، نقش مؤثر داشت. عامل باز شدن جبهه‌ای علیه عراق در منطقه مریوان و همین‌طور عامل پاک‌سازی قسمت‌های زیادی از مریوان ایشان بود. همه جا شجاعت، ایمان، بردباری، فکر و اندیشه خوب و حسن خلق او، زبانزد برادرها بود.»

آخرین باری که به خانه آمد، خیلی کنار دخترمان نشست. مرتب می‌بوسیدش و به او محبت می‌کرد. آن روز حالت خاصی داشت. انگار دفعه‌ آخری بود که دخترمان را می‌دید. گفتم: «علی آقا چی شده؟ چرا کارهات با همیشه فرق داره؟ مگه قراره اتفاقی بیفته»؟ نگاه معناداری به من کرد و گفت: «این دفعه‌ آخره که شما و زینب را می‌بینم. حلالم کنید. ازت خواهش می‌کنم زینب من را زینب‌گونه بزرگ کنی.»
به نقل از همسر شهید
شب عملیات کربلای 1 لباس خیلی مرتبی پوشیده بود و از همه حلالیت می‌طلبید. گفتم: «چی شده؟» گفت: «ببین آقا مجید، این طور که معلومه باید خودمان را برای یک نبرد جانانه آماده کنیم. امشب عاشورا است و اینجا هم کربلا». بعد با دست به نیروهای گردان اشاره کرد و گفت: «اینها نیروهای گردان شهادتند، هیچ کدام نباید امشب جلوی دشمن کم بیاورند. گردان ما خط‌شکن است. اگر این گردان کپ کند و به دشمن یورش نبرد، بقیه‌ گردان‌ها حتماً به مشکل می‌خورند. باید امشب کاری کنیم که دشمن دیگر حتی فکر تجاوز به خاک ایران را هم نکند.»
به نقل از مجید صبری همرزم شهید 
شهید «علی‌اصغر صفرخانی» 10 شهریور 1343 در کرج دیده به جهان گشود. وی فرمانده واحد «آرپی‌جی» تیپ ذوالفقار لشکر ۲۷ و سپس فرمانده گردان ویژه شهادت بود که در عملیات کربلای 1 در ۹ تیر ۱۳۶۵ زمانی که تازه وارد ۲۱ سالگی شده بود، وظیفه شکستن خطوط دفاعی دشمن در منطقه مهران را بر عهده داشت. به دنبال شکسته شدن خطوط دشمن در محورهای تعیین شده، نیروهای سپاه اسلام برای آزاد‌سازی شهر مهران که در اشغال عراقی‌ها بود، به سوی این شهر روانه شدند. صبح ۱۰ تیر ۱۳۶۵ علی‌اصغر صفرخانی که همراه همرزمانش در حال حرکت بود، بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید.


سر‌لشکر باقری در جمع فرماندهان نیروی زمینی سپاه
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، قدرت موشکی ایران را دفاعی، غیر قابل مذاکره و معامله دانست و گفت: هم‌ردیف شمردن سپاه با گروه‌های تروریستی و اعمال تحریم‌های مشابه، ریسک بزرگی برای آمریکایی‌ها، پایگاه‌ها و نیروهای آنها در منطقه است.
سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در همایش فرماندهان نیروی زمینی که در مشهد مقدس برگزار شد با ارائه تحلیلی از وضعیت منطقه و جهان اظهار داشت: «با گذشت نزدیک به چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و حدود سه دهه از پایان دفاع مقدس، با وجود تداوم توطئه‌ها و تهدیدات متعدد جبهه دشمن و تشدید سرمایه‌گذاری ضد ایرانی اذناب منطقه‌ای آمریکا و رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران در اوج عزت، اقتدار و عظمت است و به راه نورانی و الهام‌بخش خود ادامه می‌دهد.»
وی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز قوی‌تر و موفق‌تر از همیشه، توان آمادگی و دفاعی خود را برای مقابله با تهدیدات حفظ و ارتقا بخشیده است، تصریح کرد: «جمهوری اسلامی ایران با تمرکز بر راهبرد ظرفیت‌سازی پیش‌رونده و متراکم دفاعی توانسته است، با دفاع جانانه از مرزهای کشور و جانفشانی مدافعان حرم و کمک به کشورهای محور مقاومت در مقابله با تروریست‌های تکفیری، صحنه نبرد را به مناطق دور‌دست منتقل کند و امنیت مثال‌زدنی را برای مردم خود به ارمغان بیاورد.»
وی تصریح کرد: «هم‌ردیف شمردن سپاه با گروه‌های تروریستی و جاری‌ کردن تحریم‌های مشابه آنان برای سپاه ریسک بزرگی برای آمریکا و پایگاه‌ها و نیروهای مستقر آنها در منطقه است.»
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به توصیه مجامع قانون‌گذاری آمریکا برای در نظر گرفتن احتیاط و عمق بیشتر نسبت به تصمیم‌گیری درباره اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران تأکید کرد: «قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران دفاعی است و هرگز قابل معامله و مذاکره در هیچ سطحی نیست.»
سردار ‌باقری در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از نقش نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مقابله با تهدیدات و برقراری امنیت در مناطق مرزی گفت: «در شرایطی که کشور با تهدیدات فرامنطقه‌ای، جنگ‌های نیابتی منطقه‌ای و کوتاهی برخی همسایگان در کنترل وضعیت امنیتی مرزهای مشترک مواجه است؛ نیروی زمینی نقش ممتازی را عهده‌دار شده است و با استقبال از مأموریت‌ها، در کمال شجاعت، ابداع و ابتکار و خلاقیت، مجاهدانه نقش بی‌بدیلی را در برقراری امنیت در شمال غرب، جنوب‌ شرق، شمال‌ شرق و جنوب غرب کشور ایفا کرده است.»
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به فعالیت‌های بهداشتی، درمانی و مردم‌یاری و محرومیت‌زدایی نیروی‌زمینی سپاه که توأم با پرداختن به مأموریت‌های‌ امنیتی در مناطق مرزی در دستور کار این نیرو قرار دارد، خاطرنشان کرد: «اقدامات تحسین‌برانگیز نیروی زمینی سپاه بخش اندکی از نقش‌آفرینی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در امر توجه به سازندگی، عمران و آبادانی کشور است.»


پس از بازنشستگی دوباره هوای دفاع داشت و رفت سوریه. با تیپ زینبیون کار می‌کرد. هر موقع مشکلات و معضلات فرهنگی و اجتماعی کشور مطرح می‌شد، همه ما را ارجاع می‌داد به مدل حزب‌الله در لبنان. خیلی روی این موضوع کار کرده بود، می‌گفت توی شب‌نشینی‌ها با رزمندگان حزب‌الله لبنان در سوریه وقتی بحث از وضعیت جنوب لبنان می‌شد، آنها با توجه به جوّ سواحل بیروت خیلی خوب توانسته بودند محیط جنوب لبنان را عاری از مفاسد و معضلات اجتماعی کنند که این برای‌مان خیلی جالب بود.  
چرا عده‌ای به دنبال جابه‌جایی
 مسائل اصلی و فرعی هستند؟
ششمین هم‌اندیشی پیامکی تریبون را به مسئله جا‌به‌جایی اولویت‌های فرعی با اصلی در کشور اختصاص دادیم که در ادامه نظرات شما همراهان گرامی می‌آید.
انحراف افکار عمومی
عده‌ای این مسئله را برای ایجاد انحراف در افکار و اذهان عموم مردم از مسائل اصلی و بازخواست نکردن مردم از آنها در این مسائل می‌دانند که از این میان می‌توان به «محمد نخعي» از بيرجند، «رضا ولي‌پور» از  ايوانغرب، «محسن قاسمي» از نهاوند، «علي محرمي» از چالدران، «محسن کوشکي» از خرم‌بيد، «حسين رضايي‌نژاد» از قاينات، «مجيد فياضي‌پور» از دهدشت و «حمد زارعي‌برآبادي» از خواف اشاره کرد.
سرپوش گذاشتن روی کم‌کاری‌ها و نقاط ضعف
سرپوش گذاشتن روی کم‌کاری‌ها، بی‌لیاقتی‌ها، اجرا نشدن وعده‌ها و انحرافات مسئله‌ای بود که عده‌ای دیگر از همراهان گرامی در این موضوع به آن اشاره کردند که از این میان می‌توان به «داوود محمدي» از زنجان، «جواد آبي» از همدان، «جمال کشاورزي» از خرامه، «محمدباقر رضايي» از لنده، «محمد تاجي» از کرج، «حمزه محمدپور‌چهل‌گز» از اردبيل، «حيدربكاء عين‌الدين» از بستان‌آباد و «عليرضا فيروزي» از خرم‌دره اشاره کرد.
نداشتن بصیرت و تشخیص
نداشتن بصیرت و تشخیص در میان همه دلایل به نظر خوش‌بینانه‌ترین حالتی بوده که از سوی همراهان گرامی بیان شده است که در این میان «احمد محمدي‌فرد» از آبيک و «مريم احمدي‌نبي» از بن بر این نظر تأکید داشتند.
شانه خالی کردن از مسئولیت‌ها و فرار از پاسخگویی
اما فرار از مسئولیت‌های اصلی و نبود پاسخگویی نسبت به مسئولیت‌ها دیگر دلیلی بود که به منزله روی دیگر سکه در مسئله سر پوش گذاشتن روی ضعف‌ها بیان شده که در این موضوع «مرتضي اميري‌نژاد» از بوئين‌زهرا، «سيدمحمد ميرنبي‌زاده» از بندرعباس و «شهربانو اکبري» از کرج به بیان نظراتی در این حوزه پرداختند.
بهره‌برداری سیاسی، حزبی و باندی
بهره‌برداري سياسي از جريان‌سازی مسائل فرعی و به حاشیه بردن نیازهای اساسی کشور برای کسب منافع شخصی، گروهی و باندی هم موضوعی بود که عزیزانی چون؛ «سيما ساريخاني» از خرمي، «بهروز رياحي‌نبي» از جزيره قشم و «ايمان آباد» از برازجان مطرح کردند.
رسیدن به منافع و اهداف خاص
اما عده‌ای دیگر منافع و اهداف خاص اعم از جاسوسی، مقابله با اصل نظام، آسیب‌زده به هویت و حیثیت ملی و از این قبیل را دیگر دلیل جا‌به‌جا کردن اولویت‌ها دانسته‌اند که «محمد کريم‌زاده»، «سيدمحمد خدايي» از اردکان، «عيسي رحيمي‌نيا» از زاهدان، «میثم ولي‌پور» از آشخانه، «الله‌قلي کوشکي» از خرمي، «حسين کوشکي» از صفاشهر و «حجت‌الله عبدي» از بروجرد بر این امر اشاره داشتند.
تعداد زیاد دیگری از همراهان گرامی نیز در این هم‌اندیشی با مضامینی شبیه به مواردی که در بالا اشاره شد، شرکت داشتند که به علت نبود فضای لازم از بیان نظرات خاص و اسامی آنها خودداری می‌کنیم.
برندگان تریبون ۷
«بهروز رياحي‌نبي» از جزيره قشم / «محمد نخعي» از بيرجند / «عيسي رحيمي‌نيا» از زاهدان.
پرسش تریبون ۸
مهم‌ترین معضل اقتصاد ایران را چه می‌دانید؟