سیدمحمدباقر عبادی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره معرفی نشدن وزیر پشنهادی علوم گفت: وزارت علوم یک وزارتخانه بسیار مهم و حساس است و از سویی به سال تحصیلی جدید هم نزدیک می‌شویم و این انتقاد وارد است که چرا برای تصدی وزارت علوم هنوز وزیری معرفی نشده است. در آموزش عالی کشور انبوه نخبگان و اعضای هیئت علمی حضور دارند، چیزی حدود 80 هزار عضو هیئت علمی در وزارت علوم مشغول به فعالیت هستند، با این وجود اگر کمی تأمل می‌شد دولت می‌توانست یک فرد مناسب را معرفی کند.
  محمدرضا بلوردی/ به تازگی داعش پس از شکست کامل در موصل و پس از آنکه پایگاه نخست خود در عراق را از دست داد، تلعفر را به منزله یکی از ولایت‌های مستقل خلافت خودخوانده اعلام کرد. منابع عراقی می‌گویند؛ پس از شکست کامل گروه تروریستی داعش در موصل و اعلام تلعفر در جایگاه مرکز جدید این گروه تروریستی در عراق، هسته رهبری داعش در عراق، تلعفر را به منزله ولایتی مستقل در خلافت خودخوانده داعش اعلام کردند. به گفته منابع محلی، تلعفر به صورت کامل در اختیار عناصر غیرعراقی داعش قرار دارد و پس از اعدام عناصر و رهبران عراقی داعش به دست نیروهای خارجی این گروه تروریستی، این شهر در اختیار نیروهای خارجی داعش قرار گرفته است. به همین دلیل ارتش عراق در یکی از آخرین عملیات‌ها علیه داعش روز سه‌شنبه بیست‌وسوم مردادماه، از آغاز عملیات آزادسازی شهر تلعفر از دست گروه داعش خبر داد. 
تلعفر در شمال عراق، دومین شهر استان نینوا است؛ که از سال 2014 تحت اشغال داعش قرار دارد. اگرچه موصل اولین و بزرگ‌ترین شهر استان نینوا است، اما براساس آمار منتشر شده در سال 2007، تلعفر با 80 هزار نفر جمعیت، دومین شهر بزرگ نینوا به شمار می‌رود. فاصله زمینی تلعفر با شهر موصل که به تازگی از اشغال داعش آزاد شده تنها 65 کیلومتر است و حالا نیروهای عراقی پس از عملیات موصل و بیرون راندن داعش از این شهر، تلعفر را نیز از اشغال داعش آزاد می‌کنند. در آستانه آغاز عملیات زمینی علیه داعش در شهر «تلعفر»، نیروهای ارتش، پلیس فدرال و حشد‌الشعبی از صبح جمعه با تجهیزات کامل راهی این شهر در استان نینوا شدند. شهر تلعفر در شمال‌غرب موصل، یکی از معدود شهرهای مهم باقی مانده در دست داعش در عراق است که ترکیب جمعیتی ترکمان، کرد، عرب، شیعه، سنی و مسیحی آن باعث حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.
تقریباً می‌توان گفت؛ تمام مناطق اطراف تلعفر پاک‌سازی شده و داعش در این منطقه محاصره است. این شهر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اهمیت تلعفر به موقعیت جغرافیایی این شهر بازمی‌گردد که حلقه ارتباطی بین سه کشور عراق، سوریه و ترکیه به شمار می‌آید. آن طور که کارشناسان امنیتی اعلام کرده‌اند، تلعفر در جایگاه پایگاه آموزشی داعش محسوب می‌شود. در صورتی که این منطقه پاک‌سازی شود، می‌توان گفت که مرکز اصلی آموزشی داعش از بین رفته است. همچنین پاک‌سازی این منطقه باعث آزادسازی تمام استان نینوا خواهد شد و مسیر زمینی به مرزهای سوریه را با سهولت همراه خواهد کرد. شایان ‌ذکر است که این شهر در مسیر بزرگراه شماره 47 قرار دارد که شهر «موصل»، مرکز استان نینوا را به مناطق مرزی سوریه مرتبط می‌کند.
تروریست‌های داعش پس از شکست در موصل و از دست دادن این شهر راهبردی امید خود در عراق را برای بقا از دست داده‌اند. در وضعیت کنونی تلعفر، به منزله یکی از آخرین پایگاه‌های داعش به شمار می‌رود و نیروهای عراقی به آزادی این شهر امید زیادی دارند؛ چرا که مبارزه ارتش عراق با داعش در مرزهای سوریه تا حدودی به آزادسازی این شهر نیز وابسته است. در صورت آزادسازی تلعفر عملیات در مرزهای سوریه با سهولت بیشتری پیگیری می‌شود. شهرستان تلعفر در مرکز و کانون مثلث مرزی است که اضلاع آن را عراق و ترکیه و سوریه تشکیل می‌دهند، به گونه‌ای که با مرز سوریه و همچنین ترکیه تنها 60 کیلومتر فاصله دارد. در حال حاضر تخمین ‌زده می‌شود حدود ٢٠٠٠ فرد مسلح در داخل و خارج تلعفر حضور داشته باشند که پیشروی نیروهای عراقی در عمل به تلفات گسترده اعضای تروریستی داعش در این شهر منجر خواهد شد. در واقع بعد از آزادسازی موصل، تلعفر در استان نینوا بزرگ‌ترین پایگاه گروه تروریستی داعش در منطقه محسوب می‌شود. به همین دلیل این منطقه برای داعش بسیار اهمیت دارد. بنابراین باید گفت؛ عملیات آزادسازی تلعفر بسیار حساس است و پیروزی سریع ارتش و نیروهای مردمی عراق می‌تواند میخ آخر بر تابوت داعش در عراق باشد.

   حسین عبداللهی‌فر/ شاید در اولین نگاه هیچ وجه اشتراکی میان اوضاع امروز کشور با سال‌های پیش از کودتای 28 مرداد ۱۳۳۲ به نظر نرسد؛ چرا که نه استبداد پهلوی تحت استعمار انگلیسی‌ها سلطنت می‌کند و نه ملی‌مذهبی‌ها در قالب دولت مصدق به ملی کردن صنعت نفت و کوتاه کردن دست استعمارگر پیر اقدام کرده‌اند تا مورد غضب آنها واقع شده باشند. آمریکا نیز امروز در صحنه سیاسی ایران نه تنها فعال‌مایشاء نیست؛ بلکه سفارتخانه‌ای هم ندارد تا بتواند با مکر و خیانت نسبت به دوستان روشنفکرمآب خود در اجرای کودتا مشارکت کرده و به طور رسمی به جای انگلیسی‌ها، استثمار مردم ایران را در پیش گیرد. 
با این وجود، نگاه موشکافانه به صحنه سیاسی کشور و راهبردها و تاکتیک‌های غرب، شباهت‌هایی را نشان می‌دهد که برآورد نقش و اهداف بیگانگان در کشورمان عبرت‌آموز و غفلت از آنها به دلیل تکرار در گذشته سبب ندامت‌ است. برخی از تشابهات مهم امروز و آن روز ملت و دولت ایران و دشمنانان آنها را می‌توان در مؤلفه‌های زیر خلاصه کرد.
۱ـ تلاش آمریکا برای بازگشت به کشور/ اگر آمریکایی‌ها در سال 32 برای اولین حضور رسمی‌شان در تسلط بر ایران، اقدام به کودتا علیه مصدق کردند، امروز با گذشت حدود 40 سال از تجربه شیرین 25 سال احساس مالکیت بر این کشور، تمامی جهد و جد خود را برای بازگرداندن آن روزها به کار گرفته و مشغول برنامه‌ریزی هستند.
۲ـ بد عهدی آمریکا در تعامل با ملت ایران/ اگر واشنگتن در ماجرای نفت ایران بدعهدی خود را نسبت به ملی‌گرایان که برای حذف انگلیس به دامان آمریکا پناه برده بودند، به اثبات رساند و برای نجات اقتصاد ایران حتی حاضر به خرید یک قطره نفت از دولت مصدق نشد، در ماجرای هسته‌ای نیز به غربگرایانی که همیشه مشکل اصلی را مذاکره نکردن و تعامل نداشتن با آمریکا می‌دانستند ثابت کرد که در هیچ حالتی حاضر به پذیرش تعهدات خود نیست و اساساً تعامل با کشورهای غیر خود را به جهت روحیات استکباری مایه خفت خویش می‌داند.
۳ـ سوء‌استفاده آمریکا از اوضاع بد اقتصادی کشور با اعمال تحریم/ اگر کاخ سفید در سال 32 میان مصدق و رژیم پهلوی، دومی را برای تأمین منافع خود مناسب‌تر ارزیابی کرد و برای حذف مصدق خرید نفت ایران را تحریم کرد، امروز هیچ انگیزه‌ای برای لغو تحریم‌های اقتصادی به جز تغییر رژیم یا رفتار دولت ایران ندارد.
۴ـ اتخاذ سیاست تغییر رژیم به جای تغییر رفتار/ از دیگر تشابهات امروز ایران با سال‌های کودتا این است که سیاست دولت جدید آمریکا مانند آن سال‌ها بر تغییر نظام اسلامی تمرکز یافته است، چنانچه وزیر خارجه فعلی این کشور اعلام کرد دولت ترامپ بنا ندارد مانند اوباما سیاست تغییر رفتار ایران را دنبال کند. 
۵ـ دامن زدن به اختلافات جناحی و سیاسی/ اگر در آن زمان واشنگتن موفق شد میان دو جریان مذهبی و ملی‌گرا اختلاف ایجاد کند، یا به آن دامن بزند تا مانع اجرای سیاست‌های خود علیه دولت و به نفع شاه شود، امروز نیز دقیقاً این سیاست را تحت عناوین حمایت از میانه‌روها و افراط‌گرایان یا اصلاح‌طلبان و اصولگرایان یا انقلابیون و غیر انقلابی‌ها دنبال می‌کند تا به هدف اصلی خود در چیرگی بر نظام اسلامی نائل شود.
۶ـ عملیات روانی پیچیده برای ناامیدی مردم از بهبود وضعیت/ مهم‌ترین وجه مشترک وضعیت امروز و آن روز کشور قرار گرفتن مردم در معرض عملیات روانی پیچیده آمریکا است. هدف از عملیات آن روز این بود تا مردم از اختلافات میان مصدق و آیت‌الله کاشانی و مسائل سیاسی خسته شده و عملاً امیدی به بهبود اوضاع اقتصادی از سوی دولت مصدق نداشته باشند. از این رو، در عمل نیز آمریکایی‌‌ها حاضر به کمک به دولت وقت ایران نشدند تا گشایشی در وضع مردم رخ ندهد. امروز نیز دقیقاً همان عملیات را در موضوع هسته‌ای اجرا می‌کنند و قرار است مردم ضمن گله از مخالفان برجام که در ظاهر به فکر مشکلات مردم نیستند، از دولت نیز به دلیل ناتوانی عملی در حل مشکلات نومید شوند تا خروجی آن ناکارآمدی نظام اسلامی باشد.

 افتتاح «نمایشی» یک «شبکه»
مدیرعامل مجمع فعالان فضای مجازی گفت: «متأسفانه افتتاح شبکه ملی اطلاعات در کشور تنها جنبه تبلیغاتی دارد و به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم مردم نمی‌توانند مزیت‌های این شبکه را به نحو شایسته درک کنند.» صرامی گفت: «بی‌توجهی به شبکه ملی اطلاعات باعث از دست دادن ظرفیت‌های اقتصادی در جامعه می‌شود.» وی تصریح کرد: «شبکه ملی اطلاعات سبب افزایش سرعت اینترنت با توجه به گردش اطلاعات در داخل کشور و کاهش هزینه استفاده از اینترنت به یک هشتم قیمت فعلی خواهد شد.»
 حصر مجرمان
 از سوی پیامبر(ص)
مرحوم هاشمی‌رفسنجانی در تفسیر سوره توبه می‌نویسد: «پیامبر(ص) پس از جنگ تبوک، سه نفر را در حصر قرار دادند.» در آیه 118 از سوره مبارکه توبه به ماجرای تخلف «کعب»، «مرارهًْ‌بن‌الربیع» و «هلال‌بن‌امیه» از دستور پیامبر(ص) برای حضور در جنگ تبوک اشاره شده است. مسلمانان پس از جنگ تبوک به دستور پیامبر اعظم(ص)، این سه نفر را تحریم ارتباطی کردند که مرحوم هاشمی‌رفسنجانی در تفسیر راهنما، این حرکت را «محاصره متخلفان» می‌نامد.
 خط قرمزها را
 نشکستیم
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار با بیان اینکه حضور آقای رئیسی در انتخابات حجت شرعی بود، گفت: «این کاندیدا پاک بود و به بسیاری از مسائل به خاطر اینکه باید خطوط قرمز نظام را رد می‌کرد پاسخ نداد، در حالی که جریان مقابل از تمام خط قرمزها عبور کرد و خلاف شرعی نبود که انجام ندهد.»
خودروهای اروپایی 
چند برابرقیمت در ایران
خودروسازی کشور در شرایطی پس از توافق هسته‌ای و برجام میزبان برندهای خارجی شد که عرضه محصولات جدید با قیمت‌هایی بالا، نشان می‌دهد آنها رفتاری متفاوت از دیگر بازارهای جهانی خود را در ایران در پیش گرفته‌اند. به ‌عبارت بهتر، خودروهای خارجی جدید عرضه شده در بازار ایران طی چند ماه گذشته، جدای از اینکه قیمتی فراتر از پیش‌بینی‌ها و وعده‌ها دارند، در مقایسه با بازارهای جهانی نیز گران‌تر از آب درآمده‌اند. این موضوع به‌خوبی نشان می‌دهد، خودروسازان خارجی با آگاهی از نقطه ضعف اصلی بازار خودرو ایران که همان «ضعف رقابت» است، اقدام به عرضه محصولات خود با قیمتی فراتر از نرخ‌های جهانی کرده و مشتریان نیز به‌دلیل نبود گزینه‌های مشابه، به استقبال آنها رفته‌اند.
 زیان دو هزار میلیاردی
دولت در بازار موبایل
روزنامه جام‌جم نوشته است: «در حالی که دولت سالیانه هزار میلیارد تومان بابت قاچاق تلفن همراه به دلیل اجرا نشدن طرح رجیستری ضرر می‌کند، بیش از دو سال است که وعده اجرای این طرح به تعویق افتاده است تا زیان دو ساله دولت از قاچاق تلفن همراه به دو هزار میلیارد تومان برسد.»
مهریه 
همسر شهید حججی
آیت‌الله سعیدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قم با اشاره به سخنان پدر همسر شهید حججی درباره مهریه دخترش گفت: «همسر شهید حججی وقتی قباله ازدواج را تنظیم کردند، مسائل ارزشی را به عنوان مهریه ذکر کرده است. مهریه همسر شهید حججی 124 هزار صلوات بر محمد و آل محمد و حفظ قرآن با معانی است که شهید حججی موفق شد نیمی از قرآن را به شکلی که همسرش شرط کرده بود، حفظ کند.»
مهم‌ترین ویژگی عرفان‌های کاذب
فرقه‌های انحرافی به دلیل آنکه بسیاری از عقاید و اعمال‌شان برخلاف عقل و شریعت است و بیشتر افراد حتی معمولی نیز می‌توانند این تعارض را درک کنند، شیوه کاری‌شان بر این است که عقاید خود را در محفل‌ها و جلساتی دربسته و محرمانه به مریدان و اعضای خود القا می‌کنند و از ورود افراد نامحرم و به خصوص افراد عالم و دارای قدرت نقد جلوگیری به عمل می‌آورند تا مبادا ابعاد غیر منطقی و غیر شرعی افکار و رفتارشان آشکار شود.


   حسن خدادی/  ۱ـ اشتغال‌زایی و كارآفرینی/ من شعار امسال را «اقتصاد مقاومتی؛ تولید‌ و اشتغال» قرار می‌دهم؛ یعنی اقتصاد مقاومتی عنوان کلّی است، بعد تولید و اشتغال؛ این مجموع نقاطی است که بایستی همه بر روی آن متمرکز بشوند. مطالبه‌ من و مطالبه‌ مردم از مسئولین عزیز و محترم این است که بر روی این دو نقطه متمرکز بشوند و کارها را با برنامه‌ریزی انجام بدهند و ان‌شاءالله در پایان سال نتایج آن را بتوانند به مردم گزارش کنند.(30/12/۱۳۹۵)
۲ـ تقویت اقتصاد دانش‌بنیان/ ما باید مسئله‌ اقتصاد دانش‌بنیان را جدی بگیریم، این شرکت‌های دانش‌بنیان را واقعاً جدی بگیریم. شاید بتوان گفت میلیون‌ها جوان الآن در کشور هستند که اینها آماده‌ کارند که اگر یک کمکی به اینها بشود، می‌توانند واقعاً در این قسمت‌ها پیش بروند و بخش‌های مختلف را [فعال] کنند.(3/6/۱۳۹۵)
۳ـ كاهش وابستگى به نفت/ بارها گفته‌ایم که باید خودمان را از این مکیدن نفت و وابسته بودن به نفت به تدریج جدا کنیم و این را باید به تدریج کم کنیم. سیاست نفت و بالا پایین شدن نفت، دست دیگران است؛ نفت مال ما است، اما اختیارش دست دیگران است. باید بتوانیم اقتصاد کشور را مقاوم کنیم، جوری کنیم [که آن را] استحکام ببخشیم. این یکی از عوامل اقتدار است.(19/10/۱۳۹۵)
۴ـ تقویت تولید داخلی/ ما تکیه می‌کنیم روی تولید داخلی. بنده این همه تکیه کرده‌ام بر روی مصرف تولیدات داخلی. الآن هم دارم به شما می‌گویم، به مردم عزیز کشورمان می‌گویم، بروید سراغ مصرف تولید داخلی، کارگر ایرانی را ترویج کنید، کار ایرانی را ترویج کنید. متأسفانه واقعیت قضیه این‌جور نیست. در بخش‌های مختلف فرض کنید در وسایل زندگی منزل کارخانه‌های داخلی مشغول کارند، جنس مرغوب و خوب و برابر با جنس خارجی، گاهی هم بهتر از جنس خارجی، تولید می‌کنند؛ اما بازار که شما می‌روید، می‌بینید همه‌اش جنس خارجی است؛ چرا؟ اینها از کجا می‌آید؟ تأکید بنده بر روی اینکه جلوگیری از واردات محصولاتی که مشابه داخلی دارد، به‌ خاطر این است؛ راه این است.(11/5/۱۳۹۵)
۵ـ مبارزه با مفاسد اقتصادی/ حالا اسم فساد زیاد آورده می‌شود. حرف زدن راجع به فساد که فایده‌ای ندارد؛ با «دزد دزد» گفتن، دزد از دزدی دست برنمی‌دارد؛ باید رفت، وارد شد. مسئولان کشور، روزنامه که نیستند که راجع به فساد حرف می‌زنند. بله، روزنامه راجع به فساد ممکن است حرف بزند، من و شما که مسئول هستیم باید اقدام کنیم؛ حرف دیگر چیست؟ وارد بشوید؛ [اگر] بلدیم اقدام کنیم، جلوی فساد را به‌ معنای واقعی کلمه بگیریم.(9/2/۱۳۹۴)
۶ـ اجرای مراحل بعدی طرح تحول اقتصادی/ حالا می‌توانیم همین طور که آقای رئیس‌جمهور اشاره کردند، بگوییم زیرساخت‌ها و سازوکارها و موجودی در نظام اقتصادی کشور جواب نمی‌دهد. پس باید اول این طرح تحول اقتصادی انجام بگیرد. من این را نفی نمی‌کنم؛ ممکن است همین جور باشد. لیکن این جور نیست که ما کار را بن‌‌‌‌‌‌بست بدانیم؛ در را قفل‌‌‌‌‌‌شده بدانیم. نه، بالآخره باید حرکت کرد و پیش رفت. حالا این طرح تحول، لابد یک روزی از مجلس درمی‌آید؛ ممکن است با تغییراتی بیاید؛ ممکن است خصوصیاتی در آن لحاظ شده باشد؛ بالاخره باید کار را پیش برد. قوانین هم که زیاد دارید و سیاست‌های اصل ۴۴ را باید رصد بکنید، ببینید چقدر واقعاً پیش دارد می‌رود. خود دولت، دستگاه ریاست‌جمهوری، این کار را بکند.(18/6/۱۳۸۸)
۷ـ مهار تورم/ کلید رونق اقتصادی که مورد تأکید رئیس‌جمهور محترم نیز است، مسئله تولید است. باید با استفاده از ظرفیت‌های فراوان داخلی، تولید را به حرکت درآورد تا رونق اقتصادی و افزایش صادرات غیرنفتی محقق شود. دولت باید بسته سیاست‌های اقتصادی خود را با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تطبیق دهد و مواردی را که با این سیاست‌ها منطبق نیست، حذف کند. ایشان تثبیت قیمت ارز و کنترل تورم را از اقدامات با ارزش دولت در یک سال گذشته برشمردند و افزودند: «نباید به این اقدامات بسنده کرد؛ زیرا این موارد قدم‌های اول هستند».(5/6/۱۳۹۳)

توئیتر رهبر ایران، دولت آمریکا را به سخره گرفت
توئیتر رهبر ایران با انتشار تصویر وی که کودکی سیاه‌پوست در بغل داشت در پیامی نوشت که ترامپ باید به جای دخالت در امور دیگر کشورها باید برتری سفیدپوستان را از بین ببرد. وبگاه انگلیسی دیلی‌میل در گزارشی به انتشار پیامی در توئیتر رهبر انقلاب پرداخت و نوشت: «رهبر ایران، آمریکا را به دلیل حادثه شارلوتسویل مسخره کرد.» دیلی‌میل نوشت: «توئیتر رهبر ایران با انتشار تصویر وی که کودکی سیاه‌پوست در بغل داشت در پیامی نوشت که ترامپ به جای دخالت در امور دیگر کشورها باید برتری سفیدپوستان را از بین ببرد. رهبر عالی ایران نیز به جمع بسیاری از منتقدان آمریکا پیوست و بیان داشت در صورتی که آمریکا قدرت دارد بهتر است امور کشور خود را اداره کند و این برتری نژاد سفیدپوستان را از بین ببرد و بهتر است در امور دیگر کشورهای دخالت نکند. اصولاً حادثه شارلوتسویل بر سر یک مجسمه از یک سرباز دوران برده‌داری آمریکا آغاز شد. از آن روز به بعد به انواع یادبودها و مجسمه‌ها در سراسر آمریکا حمله شد که عمده آنها با پاشیدن رنگ یا شکستن همراه بود. از یادبودهای هولوکاست گرفته تا مجسمه سربازان و سرداران جنگ داخلی ـ چه آنهایی که مخالف برده‌داری بودند و چه موافقان ـ همه مورد تعرض قرار گرفتند. روز شنبه، ۲۱ مرداد در شارلوتسویل گروه‌های نژادپرست تظاهرات کردند که ناگهان خودرویی به سمت معترضان به نژادپرستی حمله کرد که به کشته‌شدن یک نفر و زخمی‌شدن حداقل ۲۶ نفر منفجر شد.

برخی داخلی‌ها اسیر تحلیل‌های ناتو می‌شوند!
وزیر سابق اطلاعات با اشاره به قضیه فتح حلب اظهار داشت: «ناتو که یک قدرت نظامی در جهان است، تجزیه و تحلیلی درباره حلب ارائه داده و گفته بود با اقداماتی که داعش در آن منطقه انجام داده، فتح حلب به دست ارتش سوریه، حزب‌الله لبنان و دیگر گروه‌های مقاومت امکان‌پذیر نیست و با این وضعیت بشار اسد رفتنی است.» حجت‌الاسلام حیدر مصلحی در یادواره شهید باغبانی و شهدای حکیمیه اظهار داشت: «این تجزیه و تحلیل به گوش بعضی از افراد داخل ایران هم رسیده بود و وقتی به آنها می‌گفتیم که «با بشار اسد تماس گرفته و جویای احوال او شوید»، می‌ترسیدند چون فکر می‌کردند بشار اسد رفتنی است؛ اما زمانی که حلب فتح شد، همین افراد با بشار اسد تماس گرفتند. قطعاً فتح حلب یک فتح الهی بود و بدون کمک خداوند میسر نبود. راه‌پیمایی 20 میلیونی اربعین، نشان از احساسات پرشور مردم نسبت به امام حسین(ع) است.» وی همچنین با اشاره به قدرت شیعه گفت: «سال گذشته حدود 500 نفر از یک دانشگاه آمریکایی به ‌درخواست سازمان سیا در راه‌پیمایی اربعین حضور داشتند و سؤالاتی را از مردم می‌پرسیدند که جمع‌بندی آنها این بود که این جمعیت تهدیدی برای نابودی آمریکاست، همچنین اگر در اینترنت جست‌وجو کنیم با 14 میلیون مقاله با موضوع آمریکای در حال فروپاشی مواجه می‌شویم که خود آمریکایی‌ها آنها را نوشته‌اند و اکثراً به این موضوع اشاره دارند که منشأ نابودی آمریکا، انقلاب اسلامی است، در حالی که متأسفانه عده‌ای در ایران این حرف را قبول ندارند.

بازی بزرگ ایران در منطقه و شکایت صهیونیست‌ها
روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست در یادداشتی از افزایش قدرت ایران در منطقه غرب آسیا ابراز نگرانی کرده است. در این یادداشت که با عنوان «بازی بزرگ ایران» منتشر شده، آمده است: «ایران احتمالا درگیر ساخت کارخانه‌های موشکی در ‌شمال سوریه است. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند که سوریه در حال ساخت کارخانه‌های موشکی با الهام گرفتن از ایران است. این تأسیسات که چندان کوچک هم نیستند، به کارخانه‌های موشک‌های سطح به سطح ایران شباهت دارند. این شاهد جدیدی از تلاش‌های چندگانه این کشور برای تقویت قدرت خود در خاورمیانه می‌باشد. 
همچنین طبق گزارش‌ها ایران ناوهای جنگی خود را به اقیانوس اطلس اعزام می‌کند. این کشور عمیقاً در عراق نفوذ کرده و از شبه‌نظامیان شیعه موسوم به حشدالشعبی حمایت می‌کند که اکنون بخشی از نیروهای دولتی عراق هستند. در حالی که داعش درحال شکست خوردن است، گروه‌های نیابتی طرفدار ایران، خلأ ایجاد شده در بیابان‌های غربی عراق و باریکه‌ای در سوریه که به رود فرات ختم می‌شود را پر کرده‌اند. این امر به ایجاد پلی زمینی از تهران تا رود فرات می‌انجامد؛ دالانی از نفوذ و قدرت که تاکنون بی‌سابقه بوده است. برای گزارش‌دهی در این باره یک هیئت متشکل از مقامات عالی‌رتبه اطلاعاتی اسرائیل در هفته‌های آتی به واشنگتن سفر خواهند کرد.»


 سهم ما از اقتصاد جهانی 25 صدم درصد است
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: «با جمعیت 80 میلیون نفری ۲/۱ درصد از جمعیت جهان را دارا هستیم، اما سهم ما از اقتصاد جهانی 25 صدم درصد است که در واقع به یک‌پنجم از حق‌مان رسیده‌ایم که این مشکل را باید وزارت اقتصاد و دارایی حل کند.» وی تصریح کرد: «به وزیر اقتصاد گفتم چهار سال وقت داری که سهم 25 صدم درصد ایران از اقتصاد جهانی را افزایش‌ دهی و در صورتی‌که نتوانی آن را به 50 یا 75 صدم درصد برسانی، در واقع نتوانسته‌ای کاری انجام دهی.» 
عسگراولادی گفت: «ما در اقتصاد جهانی مغبون شده‌ایم و غبن ما فاحش است، باید آن را رفع کنیم.» وی افزود: «باید با مردم جلسات مشورتی داشته باشیم و دقت کنیم که مشکلات آنها چیست و آنچه حق قانونی آنها است، مورد توجه قرار دهیم.» عسگراولادی درباره کاهش نرخ سود بانکی گفت: «تا وقتی دولت به بانک‌ها بدهی داشته باشد، از نرخ سود بانکی کاسته نمی‌شود.» وی افزود: «وقتی بانکی 23 درصد بهره می‌دهد، نمی‌تواند سود خود را پایین بیاورد. بانک وقتی می‌تواند سود خود را کاهش دهد که 10 درصد بدهد و 12 درصد بگیرد.» گفتنی است، بانک جهانی با اشاره به رقم ۹۰ تریلیون دلاری تولید ناخالص داخلی جهان در سال ۲۰۱۱ اعلام کرد ایران با سهم 4/1 درصدی از این رقم هجدهمین اقتصاد بزرگ جهان شناخته‌ شده است.



  امین پناهی/ سال 1388 سالی پر از اتفاقات خوب و بد بود که یاد کردن از آن روزها قلب انسان را به درد می‌آورد. سالی که اتفاقی بزرگ در آن رخ داد و بیش از 80 درصد مردم پای صندوق‌های رأی آمده و به تمامیت جمهوری اسلامی رأی آری دادند. پس از مشخص شدن نتایج آرا، نامزدهای بازنده با رأی مردم سر ناسازگاری گذاشتند و کام ملت را تلخ کردند. در واقع، در سالی که قرار بود نظام اسلامی به پشتوانه این رأی عظیم و تاریخی در جهان و منطقه حرف‌های جدیدی بزند و موقعیت جدیدی برای خود تثبیت کند، خودخواهی و خودبرتربینی متوهمانه دو نفر که خود را بی‌هیچ پایه و اساسی پیروز انتخابات می‌پنداشتند، باعث شد تا این فرصت ویژه بسوزد و از بین برود. یادمان نرفته است که چه روزهای سخت و غم‌انگیزی بود. به خاطر داریم روزی را که رهبرمان با گریه به درگاه امام‌شان و در پیشگاه ملت تضرع می‌کردند و از فتنه‌ای می‌گفتند که خواص را در گردوغبارش غرق می‌کند. ایشان بارها از فتنه‌گران خواستند تا راه‌شان را از دشمنان خدا جدا کنند؛ اما آنها کر و کور شده بودند. رافت و رحمت اسلامی و به پشتوانه اندک سابقه‌ای که در انقلاب داشتند، سبب شد که نظام اسلامی از محاکمه‌شان چشم بپوشد. 
تا اینکه چند روز پیش خبری در کانال‌های معاند و از سوی جیره‌خواران آل‌سعود دست به دست شد که گفته می‌شد یکی از سران فتنه دست به اعتصاب غذا زده است. اعتصابی که به ظاهر یک روز هم دوام نیاورد؛ وی یک خواسته مهم داشت؛ آن هم اینکه او را در یک دادگاه صالح محاکمه کنند. ظاهر این گزاره درست و منطقی است که البته خواسته بسیاری از انقلابیون نیز همین است؛ اما سؤال اینجاست که اگر دادگاه مزبور برپا شود و دادگاه، آقایان فتنه‌گر را به اعدام یا حبس محکوم کند، آیا خود و طرفداران‌شان به آن تمکین خواهند کرد؟ کسانی که در سابقه‌شان تمکین نکردن به رأی و خواسته مردم و از آن مهم‌تر بیش از هشت ماه آشوبگری و به آشوب کشیدن کشور وجود دارد چه تضمینی وجود دارد، که در مقابل دادگاه و عدالت اسلامی هم همین رویه را پیش نگیرند؟
چرا که هنوز سران فتنه با گذشت هشت سال از اتفاقاتی که در کشور راه انداختند و آسیب‌هایی که زدند و خون‌هایی که در خیابان‌ها جاری کردند، عذرخواهی نکرده‌اند. 
اما گاهی برخی گزاره‌ای مطرح می‌کنند مبنی بر اینکه حصر نه منطبق بر قانون است و نه شرع. درباره قانونی بودن یا نبودن این نوع مجازات باید گفت، این مصوبه شورای‌عالی امنیت است. مصوبه‌ای که رئیس‌جمهور هم که ادعای حقوقدان بودن دارد، پای آن را امضا کرده است. حال چطور یک حقوقدان می‌تواند پای یک مسئله غیرقانونی امضا بزند؛ اما درباره شرعی بودنش هم باید کمی به تاریخ رجوع کنیم. جنگ جمل که به اتمام می‌رسد رفتار امیرمؤمنان علی(ع) با عایشه که فرد شماره یک فتنه بود، به دلیل اینکه روزی همسر پیامبر(ص) بوده با بقیه تفاوت دارد. نه ایشان را می‌کشند و نه زندانی می‌کنند، او را سوار بر جمل، با کمال احترام به محل زندگی‌اش منتقل کرده؛ اما از هرگونه فعالیت‌های سیاسی او جلوگیری می‌کنند؛ یعنی او تا زمانی‌که امیرالمؤمنین(ع) در جایگاه خلافت بود، از سوی نیروهای حکومتی محافظت می‌شد. گاهی مصلحت اسلام، مسلمین و افراد این است که محاکمه‌شان در دادگاه عدل الهی صورت پذیرد و تمام مصلحت‌اندیشی نظام اسلامی برای افرادی است که روزی برای خدمت به مردم قدمی برداشته‌اند.