نماینده یونیسف در یمن در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «راشاتودی» گفت: «از آغاز درگیری‌ها در یمن بیش از یک هزار و ۷۰۰ کودک کشته شده‌اند.»مریتکسل ریلانو گفت: «ما می‌دانیم که از آغاز درگیری‌ها در یمن یک هزار و ۷۲۱ کودک کشته شده‌اند. سه هزار نفر از کودکان هم به شدت زخمی شده‌اند. از سوی دیگر لین معلوف، مدیر بخش تحقیقات خاورمیانۀ سازمان عفو بین‌الملل با اشاره به اقدام ائتلاف به سرکردگی عربستان سعودی گفت: «تاکنون نقض‌های جدی و بی‌شماری اتفاق افتاده است.»
 قاسم غفوری/ ترامپ در حالی در مقام رئیس‌جمهور جدید آمریکا وارد کاخ سفید شد که کارنامه هشت ماه ریاست‌جمهوری‌اش بیانگر تحقق اصل حرکت آمریکا در مسیری پر تلاطم و البته رو به زوال از یک قدرت جهانی به کشوری در آستانه فروپاشی است. ترامپ در این دوران با سیاست مشت آهنین و هوچی‌گری جهانی تلاش کرده تا چنان وانمود سازد که توانسته اقتدار جهانی آمریکا را احیا و به قولی خود را ناجی کشور معرفی کند. این تصورات در حالی شاکله رفتاری ترامپ را تشکیل می‌دهد که ایالات متحده آمریکا از درون با تحولات چشمگیری همراه است که بر سیاست خارجی و آینده جهانی این کشور در جایگاه کشوری که ادعای قدرت مطلق جهان را دارد، تأثیرگذار خواهد بود. دو تحول مهم در این عرصه مشاهده می‌شود؛ نخست استمرار اعتراض‌های گسترده مردمی است که در قالب اعتراض‌ به سیاست‌های‌ ترامپ، نژادپرستی و بحران‌های اقتصادی و سیاسی صورت می‌گیرد؛ چنانکه حتی مردم از طرح اشغال واشنگتن سخن گفته‌اند و دیگری سیل استعفاها و برکناری‌ها در کاخ سفید و نزدیکان ترامپ است. به گونه‌ای که بیشتر حلقه ‌کاری ترامپ را صحنه ترک کرده و او هر روز تنهاتر از گذشته می‌شود، به طوری که برخی حتی استعفای وی را نیز مطرح کرده‌اند. روند جدایی از ترامپ نه تنها در حوزه کاخ سفید و ساختار امنیتی و اطلاعاتی؛ بلکه در حد سفارتخانه‌ها و مراکز خارج از آمریکا نیز رسیده و بسیاری یا استعفا داده یا علیه وی موضع‌گیری دارند. حال این سؤال مطرح می‌شود که آیا ارتباطی میان اعتراض‌های مردمی با استعفاها و برکناری‌ها وجود دارد و مجموع این تحولات چه پیامد‌هایی به همراه خواهد داشت؟آنچه در صحنه میدانی آمریکا در جریان است، اعتراض‌های مردمی به ساختار آمریکاست و نه شخص ترامپ. واقعیت این است که مردم، دیگر ساختار سرمایه‌داری را ناجی خود نمی‌دانند و خواستار تغییر آن هستند؛ چنانکه رآی مردم به ترامپ براساس همین خواسته بوده است. ترامپ بدون سابقه دموکراتی‌ یا جمهوریخواهی است و فقط با ثروت و نبوغ خود توانسته به ریاست جمهوری دست یابد.این مهم زمانی بیشتر نمود می‌یابد که در مبارزات انتخاباتی تمام ساختار جمهوریخواه و دموکرات و رسانه‌ها در کنار «هیلاری کلینتون» بودند؛ اما مردم به ترامپ رأی دادند تا مخالفت خود را با ساختار حاکم نشان دهند. اکنون نیز این اعتراض‌های خیابانی استمرار راه فاصله گرفتن مردم از ساختار حاکم است که در برخی مناطق همچون کالیفرنیا و تگزاس به سمت تجزیه‌طلبی نیز پیش رفته است. به عبارت دیگر می‌توان گفت؛ مردمی که برای فرار از ساختار حاکم به ترامپ رأی داده‌اند، به این نتیجه رسیده‌اند که تغییر فرد نمی‌تواند مطالبات ضد سرمایه‌داری آنان را محقق سازد؛ بنابراین مرحله جدید اعتراض‌ها را آغاز کرده‌اند که محور آن را مقابله با کل ساختار حاکم بر آمریکا تشکیل می‌دهد. 
با توجه به این اوصاف، استعفاها و تمکین نکردن مقامات آمریکایی در رده‌های مختلف مدیریتی با خواسته‌های ترامپ، می‌تواند برگرفته از همین اعتراض‌های مردمی به ساختار باشد. در میان استعفاها یا برکناری‌ها به دلیل همراهی نکردن با ترامپ دو گزینه را می‌توان در نظر داشت؛ نخست عده‌ای که مخالفت مردم را تهدیدی برای آینده خود دانسته و ترجیح می‌دهند که میدان را ترک کنند تا در جمع متهمان و طردشدگان از سوی مردم نباشند. این عده فروپاشی ساختار را احساس کرده و به دنبال فرار از آن هستند و تلاش دارند تا در جمع عاملان این فروپاشی نبوده و خود را از پیامدهای استمرار اعتراض‌ها رها سازند. دسته دوم که از هر دو طیف جمهوریخواه و دموکرات بوده که بعضاً به دلیل ساختار نظام‌مند حاکم بر آمریکا با رفتن ترامپ نیز در مسند خود مانده‌اند، به دنبال حفظ نظام سرمایه‌داری هستند و این را در نشان دادن ناکارآمدی ترامپ جست‌وجو می‌کنند. شکست ترامپ در اجرای تعهداتش به مردم به منزله فردی که در خارج از چارچوب جمهوریخواه و دموکرات قدرت را در دست گرفته، مؤلفه‌ای برای نشان دادن ناکارآمدی ساختاری ورای این دو حزب است. این امر برای جمهوریخواه و دموکراتی که می‌خواهند خود را تنها جریان‌های حاکم در آمریکا نشان دهند، بسیار اهمیت دارد؛ بنابراین به شکست کشاندن دولت ترامپ را در اولویت داشته که استعفاهای صورت گرفته و البته همراهی نکردن با ترامپ که برکناری اجباری آنان را رقم می‌زند، نمودی از این رفتار است. نکته بسیار مهم آنکه اعتراض‌های مردمی با محوریت اعتراض به ساختار است، در حالی که دو جمهوریخواه و دموکرات برآنند تا آن را مصادره کرده و به نوعی، لیدری آن را عهده‌دار شده تا آن را به سمت خواسته‌های خود سوق دهند. آنها برآنند تا به جامعه چنان القا کنند که در ساختار حاکم بر آمریکا دیدگاه مشابه مطالبات مردمی وجود دارد و بنابراین حرکت مردم باید با بهره‌گیری از اقدامات و طراحی آنان باشد. به عبارتی دیگر، طراحان این سیاست به دنبال تغییر از درون و ایجاد نوع نئوسرمایه‌داری از درون ساختار سرمایه‌داری حاکم هستند.
با توجه به مجموعه گفتارهای مذکور از وضعیت درونی آمریکا می‌توان گفت که وضعیت درونی این کشور در مسیر زوال و گسست نه تنها میان مردم و ساختار؛ بلکه در وسعتی گسترده‌تر در درون ساختار حاکم قرار گرفته است و افرادی مانند ترامپ فقط با هوچی‌گری و فضاسازی جهانی به دنبال پنهان‌سازی این وضعیت هستند. جالب آنکه در گذشته، آمریکا با ایجاد جنگ خارجی (مانند 11سپتامبر) با این گسست مقابله می‌کرد؛ اما اکنون آمریکا توان استفاده از همین گزینه را نیز ندارد و لفاظی‌های جهانی آن علیه کره شمالی، ایران، روسیه و چین نیز فقط رفتارهایی بدون پشتوانه عملی‌ است که به یقین تاریخ مصرف آن چندان طولانی نخواهد بود و به اجبار باید از این هوچی‌گری‌ها دست برداشته و برای حل بحران درونی به انزوای خودخواسته روی آورد.

طرفداران تقابل‌جویی با ایران شناخت اندکی از ایرانی‌ها دارند
خبرگزاری فارس: «مارک فیتزپاتریک» معاون وزیر خارجه اسبق آمریکا تأکید کرد: «مقامات آمریکایی که با لحنی تقابل‌جویانه مطالباتی، مانند بازرسی از اماکن نظامی ایران را مطرح می‌کنند، شناخت اندکی از «روحیات ایرانی‌ها یا طبیعت انسان دارند. آمریکا خواستار آن است که بازرسان هسته‌ای از پایگاه‌های نظامی ایران بازدید کنند؛ اما تحت‌ نظر قرار دادن ایران به زور اسلحه، مسیری خطرناک است.» او در ادامه با اشاره به اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قبلاً در سال 2005 دو بار از پایگاه پارچین بازدید به عمل آورده، نوشته است: «چنین بازدیدهایی در همان فضای همکاری که امروز از فضای تقابل‌جویانه پیرامون برجام رخت بربسته‌اند، بیشتر امکان‌پذیر هستند. طرفداران مطالبات تقابل‌جویانه از تهران، درک اندکی درباره روحیات ایرانی‌ها یا در کل درباره طبیعت انسان دارند.»
کناره‌گیری واشنگتن از برجام یک «اشتباه بسیار بزرگ» است
باشگاه خبرنگاران جوان: یکی از مقامات سابق وزارت خارجه آمریکا که در دوران دولت اوباما فعالیت داشت، ضمن تأکید بر اینکه تصمیم آمریکا به لغو برجام می‌تواند به انزوای واشنگتن منتهی شود، گفت: «کناره‌گیری واشنگتن از برجام یک «اشتباه بزرگ» است.» «رابرت هورماتس» قائم مقام سابق وزارت خارجه آمریکا در امور رشد اقتصادی، انرژی و محیط زیست که در دوران ریاست‌جمهوری اوباما فعالیت داشت،  تصریح کرد: «کناره‌گیری از برجام یک اشتباه بسیار بزرگ است؛ زیرا شواهدی مبنی بر این وجود ندارد که ایران در حال نقض برجام است.» هورماتس که معاون رئیس انجمن کیسینجر در نیویورک‌ است، تصریح کرد: «اگر واشنگتن با وجود آنکه هیچ شواهدی از نقض برجام از سوی ایران وجود ندارد، از توافق هسته‌ای کناره‌گیری کند، آمریکا از سوی هم‌پیمانان خود منزوی می‌شود... شرکت‌های آمریکایی آسیب می‌بینند و به نفوذ آمریکا در منطقه نیز خدشه وارد می‌شود.»
طرح جان بولتون برای خروج از برجام
خبرگزاری العالم: «جان بولتون» سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل طرحی را منتشر کرده که نحوه خروج آمریکا از برجام را مشخص کرده و گفته است قصد داشته آن را به رئیس‌جمهور کشورش ارائه دهد. «بولتون» در مقدمه‌ای که برای این طرح نوشته، با لحنی گلایه‌آمیز از دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای تأیید پایبندی ایران به برجام در دو گزارش به کنگره انتقاد کرده است. بولتون نوشته است: «من این شبه‌مقاله درباره ایران را برای استفاده عمومی در اختیار قرار می‌دهم؛ چرا که با تغییرات کارکنان کاخ سفید، ارائه آن به تیم ترامپ ناممکن خواهد بود. اگرچه ترامپ زمانی آنقدر لطف داشت که به من می‌گفت «هر موقع خواستی بیا اینجا و من را ببین»، اما فکر کنم آن روزها تمام
شده‌اند.»
 حضور ایران در سوریه واقعیتی است که باید پذیرفت
خبرگزاری تسنیم: رابرت فورد، سفیر سابق آمریکا در سوریه در گفت‌وگویی مطبوعاتی با اشاره به پیروزی بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه تصریح کرد، ایران در سوریه باقی خواهد ماند و «این امر واقعیتی است که باید آن را پذیرفت و کار زیادی نمی‌توانیم در قبال آن انجام دهیم.» وی افزود: «نگرانی تل‌آویو از حضور ایران در سوریه رو به افزایش است؛ چرا که ده‌ها هزار نفر از مبارزان طرفدار ایران حضور دارند که پس از پایان جنگ به دیار خود باز نخواهند گشت و اگر جنگ دیگری بین حزب‌الله و اسرائیل روی دهد، بسیاری از این مبارزان، حزب‌الله را تقویت خواهند کرد.»
حذف جایگاه شغلی هماهنگ‌کننده اجرای برجام
خبرگزاری مهر: تیلرسون به سناتور «باب کورکر» رئیس کمیته روابط خارجی سنا نوشته بود، وزیر امور خارجه آمریکا قصد دارد بیش از 30 جایگاه شغلی نمایندگان ویژه آمریکا در وزارت خارجه این کشور را تنزل رتبه دهد یا اینکه به طور کامل این پست‌های شغلی را حذف کند. وزیر امور خارجه آمریکا از طرح خود برای حذف چندین نماینده ویژه وزارت‌خارجه آمریکا، از جمله آنهایی که در بحث تغییرات اقلیمی و برجام نقش داشتند، پرده‌ برداشت.

انگلیس: رسوایی تکان‌دهنده در زندان‌ها
رسوایی حقوق بشری مدعی حقوق بشر هر روز گسترده‌تر می‌شود؛ چنانکه ویدئوی شوک‌آوری منتشر شده که گفته شده مربوط به زندانی در انگلیس است که در آن زندانی‌ها برهنه و با چیزی شبیه طناب بسته شده‌اند و پس از مصرف ماده مخدر «زامبی» یا «اسپایس» وادار به مبارزه با یکدیگر، مانند سگ‌ها می‌شوند.این ویدئو که گفته شده در داخل زندان «فارست بنک» واقع در منطقه «سوئینتون گریترمنچستر» شهری در شمال غرب منچستر و حاشیه رود «ارویل» گرفته شده دو زندانی را نشان می‌دهد که کاملاً برهنه شده و ابتدا مانند حیوانات وحشی غریده و تلاش می‌کنند یکدیگر را گاز بگیرند. هر یک از این دو زندانی از سوی یک فرد که صورتش با نقاب پوشیده شده به وسیله چیزی شبیه طناب کنترل می‌شود. یک منبع خبری دیگر به «دیلی‌استار» گفت: «چنین اتفاقاتی نباید بیفتد؛ اما هر روزه رخ می‌دهند، چون سیستم دچار آشوب کامل شده است.»
میانمار: ارتش باز هم روهینگیا را هدف قرار داد
مسلمانان ایالت‌های غربی میانمار که این روزها حتی از دسترسی به بازار و آب آشامیدنی منع و به کوچ اجباری ترغیب می‌شوند، در مرز بنگلادش هدف گلوله سربازان ارتش قرار گرفته‌اند. مسلمانان میانمار بیشتر در ایالت‌های غربی و شمال غربی و به ویژه در ایالت «راخین» سکنی دارند.بودایی‌های راخین که حمایت ارتش و پلیس را دارند، دور روستاهای مسلمان‌نشین را سیم‌کشی کرده بودند تا آنها از دسترسی به محل کار، بازار فروش موادغذایی و چشمه تأمین آب آشامیدنی منع شوند.  اقلیت روهینگیا پس از فرار از آتش سلاح ارتش و آتش خشم بودایی‌ها، در انتظار یافتن راهی به منطقه‌ای آرام‌تر یا گذشتن از مرز، در مناطق جنگلی پر باران به صورت موقت اسکان می‌یابند که در بدترین و غیر‌انسانی‌ترین وضعیت مجبور به گذران روزگار هستند.
آمریکا: ادامه کشتار سیاه‌پوستان
در یک‌سالی که از نخستین اعتراض «کالین کپرنیک» گذشته است، دست‌کم 223 سیاه‌پوست آمریکایی به دست نیروهای پلیس کشته شده‌اند، حتی این احتمال وجود دارد که در این مقطع زمانی سیاه‌پوستان بیشتری به دست نیروهای پلیس کشته شده باشند. در بیش از 160 پرونده نژاد قربانیانی که بین 14 اوت 2016 و 14 اوت 2017 به دست نیروهای پلیس کشته شده‌اند، اعلام یا تأیید نشده است. پلیس آمریکا در کل 978 نفر را به ضرب گلوله کشته است. براساس بررسی‌های روزنامه «هافینگتون پست» 21 درصد از قربانیان را سیاه‌پوستان تشکیل می‌دهند. براساس این آمار و از آنجایی که افراد آفریقایی‌ـ آمریکایی در حدود 13 درصد از جمعیت آمریکا را تشکیل می‌دهند، در نتیجه احتمال آنکه آنها به دست نیروهای پلیس کشته شوند، بیشتر از سفیدپوستان است. گرچه گفته می‌شود بسیاری از قربانیان خشونت‌های پلیس، مسلح بوده‌اند؛ اما بسیاری از آنها سلاحی همراه نداشته‌اند.
اروپا: موج گسترده اسلا‌م‌هراسی
به گزارش «راشاتودی»، نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد یک‌پنجم اروپایی‌ها دوست ندارند همسایه مسلمان داشته باشند. براساس این تحقیقات، نگرانی‌ها درباره اسلام در اتریش(با 28 درصد) در بالاترین سطح و در فرانسه(با 14 درصد) در کمترین سطح است. این تحقیقات نشان داد 31‌ درصد از مردم در این پنج کشور، نمی‌خواهند در نزدیکی مهاجران‌ـ بدون توجه به مذهب آنها‌ـ زندگی کنند. بنیاد «برتلسمن» همچنین در گزارش خود به تبعیض بسیار زیاد علیه مسلمانان در بازار کار اروپا پرداخته است. در این گزارش آمده است؛ به ویژه در آلمان به مسلمانان دستمزد کمتری پرداخت می‌شود و از آنها معمولاً در مشاغل کم دستمزد استفاده می‌شود.