سرلشکر باقری در همایش مهارت‌آموزی سربازان مطرح کرد
 حسن ابراهیمی/  رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مهارت‌افزایی سربازان در دستور کار نیروهای مسلح قرار گرفته است. ظرفیت نیروهای مسلح بسیار بالاست و هدف‌گذاری ما با وزارت کار، بسیج نیروها برای  مهارت‌افزایی سربازان است.
سردار سرلشکر محمد باقری در همایش مهارت‌آموزی سربازان اظهار داشت: «فرمانده معظم کل قوا، تولید و اشتغال را به مثابه جهت‌گیری اصلی کشور مشخص کردند. نیروهای مسلح در این مسئله به دنبال نقش‌آفرینی هستند و مهارت‌افزایی سربازان در دستور کار نیروهای مسلح قرار گرفته است. ظرفیت نیروهای مسلح بسیار بالاست و هدف‌گذاری ما با وزارت کار، بسیج نیروها برای افزایش مهارت در سربازان است.
 وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌ها و مسئولیت‌های ما در نیروهای مسلح مقابله با تهدیدات است، ادامه داد: «نیروهای مسلح تحت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا در مقابله با توطئه‌های استکبار موفق بوده و مشغول انجام مأموریت‌های خود در نیروهای مختلف هستند. سربازان در این فرآیند مسئولیت بسیار مهمی را برعهده دارند و بخش اعظم مسئولیت‌ها را بدنه نیروهای مسلح، یعنی سربازان انجام می‌دهند، هرچند بسیاری از مسئولیت‌ها را بسیجیان و ملت شریف ایران در قالب بسیج به انجام می‌رسانند.

مهارت‌افزایی 
برای تشکیل خانواده
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه توجه به نوآوری و تربیت سربازان مؤمن از مطالبات فرمانده معظم کل قوا است، اظهار داشت: «درصد مهارت‌افزایی و امید سربازان به تشکیل خانواده و زندگی باید مورد توجه قرار گیرد، همچنین سربازی باید خدمتی مقدس و تلاش برای عدم احساس تلف شدن وقت تلقی شود.»
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: «در نظر داریم با همکاری دستگاه‌های اجرایی دیگر گام‌های اساسی در این حوزه برداریم؛ باید توجه داشته باشیم و بدانیم مسئله اشتغال در سربازان تنها به مهارت‌افزایی برنمی‌گردد و توجه به فرهنگ کار و شرایط جامعه نیز می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در این زمینه داشته باشد.»

فرصت سربازی
سرلشکر باقری با بیان اینکه مسئولیت اصلی نیروهای مسلح دفاع از کشور است، خاطرنشان کرد: «ما به دنبال گرفتن جای نهادهای اجرایی در زمینه مهارت‌افزایی نیستیم؛ اما سربازی را یک فرصت بسیار مهم می‌دانیم که باید با استفاده از این فرصت بتوانیم جوانان را آماده کار با ویژگی‌های آنها بکنیم.»
وی افزود: «البته جوانان امروز با گذشته تفاوت داشته و غالباً تحصیلکرده هستند، همچنین فرهنگ و خانواده که از ارکان اصلی آماده کردن جوانان برای امر اشتغال هستند، با گذشته تفاوت دارد، ضمن اینکه ایفای نقش نیروهای مسلح و دستگاه‌های اجرایی یکی دیگر از ارکان موضوع اشتغال سربازان است.

سال همکاری
 دولت و نیروهای مسلح
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: «سالانه 400 هزار نفر کارت پایان خدمت می‌گیرند و ما سال 96 را سال همکاری و زمینه‌سازی میان دولت و نیروهای مسلح قرار دادیم و در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای با وزیر کار و البته ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، کمیته امداد و معاونت علمی ریاست‌جمهوری امضا شد.
سرلشکر باقری با بیان اینکه امروز مشی برخورد با سربازان بسیار بهبود یافته است، خاطرنشان کرد: «یکی از مسائلی که امروزه به آن توجه می‌شود مسئله رفاه و آسایش سربازان است، اما این موضوع بسیار گسترده است و سربازان نباید از دوره خدمت خود احساس بیهودگی کنند. سربازان نور دیدگان و فرزندان ما هستند و ما باید امکانات لازم را به بهترین شکل برای آنان فراهم کنیم.»
وی ادامه داد: «کشور ما دارای افتخارات فراوانی است و نیروهای مسلح نیز در این زمینه بی‌بهره نیستند؛ لذا ما باید با همکاری دیگر دستگاه‌ها و بهره‌گیری از بسترهای موجود تمام تلاش‌مان را برای رشد و جهش مهارت‌افزایی در سربازان به کار بگیریم.»

حساسیت نسبت
 به تک‌تک سربازان
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: «فرماندهان ما باید نسبت به تک‌تک سربازان و اینکه آموزشی که در این دوران فرا می‌گیرند چه نفعی برای آنها دارد، حساسیت داشته باشند.»
سرلشکر باقری در ادامه با قدردانی از اقدامات وزارت کار و سازمان فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: «امروز بار بزرگی بر دوش این عزیزان است و سازمان فنی و حرفه‌ای با گواهینامه‌های مهارتی که به جوانان اعطا می‌کند گام مهمی را در زمینه اشتغال آنها برمی‌دارد.»
وی با اشاره به نقش صدا‌وسیما در ترویج فرهنگ سربازی گفت: «سازمان صداوسیما نقش اساسی در فرهنگ‌سازی این مسئله دارد و ما انتظار داریم با اقداماتی که این سازمان انجام می‌دهد نگاه به سربازی بهبود پیدا کند. همچنین از فرماندهان‌مان در استان‌ها انتظار داریم تا نمونه‌های موفق را به صداوسیمای استان‌ها معرفی کرده و آنها را در قالب مستند به نمایش بگذارند تا این امر به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

طراحی سامانه متمرکز
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به اقدامات ستاد اجرایی و کمیته امداد حضرت امام(ره) تصریح کرد: «ستاد اجرایی فرمان امام(ره) مسئولیت طراحی سامانه مرکزی مدیریت این موضوع را برعهده دارد و این سامانه وظیفه دارد تا به ارزیابی نیاز کار در اقصی نقاط کشور و تطبیق آن با تخصص سربازان بپردازد. همچنین کمیته امداد حضرت امام(ره) نیز اتصال جوانان تحت پوشش خود به بازار کار را برعهده گرفته است.»
سرلشکر باقری با بیان اینکه وزارت ارتباطات نیز نقش مهمی در این زمینه دارد، خاطرنشان کرد: «ما فکر نمی‌کردیم کار ساده حمل‌ونقل اینترنتی بتواند اینچنین بازار کار را مهیا کند که هم مردم و هم شاغلان در این حوزه راضی باشند، ضمن اینکه بنده با وزیر ارتباطات نیز صحبت‌هایی درباره مهارت‌افزایی سربازان داشته‌ام تا آنها به ما کمک کنند.»
وی با بیان اینکه وزارتخانه‌های علوم، بهداشت و آموزش‌وپرورش که نقش تربیت جوانان را برعهده دارند نیز نقش مهمی در مهارت‌افزایی سربازان ایفا می‌کنند، گفت: «وزارتخانه‌هایی که به صورت تخصصی بازار اشتغال در اختیار آنهاست مجموعه‌هایی هستند که می‌توانند به ارتقای این مسئله مهم کمک کنند.»

شاخصه ارزیابی از یگان‌ها
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان تصریح کرد: «در آینده یکی از برنامه‌های مهم ما در بازرسی‌ها و ارزیابی از یگان‌های نیروهای مسلح همین موضوع است که جزو امتیازات تأثیرگذار خواهد بود و ما سالیانه برای این کار جشنواره برگزار کرده و از برگزیدگان قدردانی می‌کنیم.

امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در همایش حقوق دفاعی نیروهای مسلح با بیان اینکه تهدید اصلی در حوزه قدرت بازدارندگی با ابزار و پوشش حقوقی دنبال می‌شود، اظهار داشت: تقو‌یت قدرت بازدارندگی با رویکرد حقوق دفاعی و دفاع حقوقی یک رویکرد ارزشمند است. امروز با تهدید و تحریم توان دفاعی، نظامی و موشکی کشور مواجه هستیم که این کار دشمنان با هدف سیاسی و به منظور ایجاد محدودیت‌های بین‌المللی، تضعیف توان بازدارندگی، موشکی انجام می‌شود. 
روایت‌های پدرانه و مادرانه از شهید مدافع حرم محمود شفیعی
 احسان امیری/ سال 1394 بود که محمود شفیعی برای دفاع از حریم اهل‌بیت(ع) به سوریه رفت و مزد سال‌ها جهاد خود را از خداوند متعال گرفت و شربت شهادت را نوشید؛ اما پیکرش در منطقه جاوید‌الاثر شد. حال پس از دو سال، پیکر این شهید جهادگر مدافع حرم از طریق آزمایشDNA  شناسایی شده است.
شهید شفیعی از سال 1380 مشغول فعالیت‌های جهادی در مناطق محروم غرب کشور بوده است؛ به‌ گونه‌ای که در کنار فعالیت‌های عمرانی از فعالیت‌های فرهنگی‌ـ تربیتی در قبال مردم منطقه و نیروهای جهادی همراه خود غافل نبوده است. همچنین در طول مدت مبارزه با تروریست‌ها در سوریه رسیدگی به اوضاع زندگی محرومان سوری دغدغه ایشان بوده و حتی به‌ صورت شبانه به همراه هم‌رزمانش برای محرومان منطقه وعده غذایی آماده می‌کرده است. وی افزون بر فعالیت‌های فرهنگی‌ـ تربیتی در اسلامشهر و فعالیت‌های مستمر جهادی در کرمانشاه، چند سال نیز در شهرستان پیشوا مشغول فعالیت‌های فرهنگی‌ـ تربیتی بوده است. او دو بار به سوریه اعزام شد و در تاریخ 29 آذر 1394 در جبهه دفاع از حریم اهل‌بیت(ع) در سوریه شهد شیرین شهادت را نوشید. 
پدر شهید شفیعی درباره ویژگی‌های فرزندش می‌گوید: «محمود دومین فرزندم بود و فوق‌العاده پسر خوبی بود. او هم فرمانده پایگاه بسیج بود و هم در اردوهای جهادی فعالیت می‌کرد. سعی می‌کرد بچه‌ها اهل قرآن و مسجد و اهل جهاد باشند. خودش هم بسیجی بود. هوای همه بچه‌ها را داشت و حلقه معرفت برای‌شان برگزار می‌کرد. هدف محمود این بود که بچه‌ها زود ازدواج کنند؛ به همین دلیل شرایط را برای ازدواج بچه‌ها فراهم می‌کرد. در قالب گروه‌های جهادی برای خانه‌سازی مناطق محروم می‌رفت و به مردم آن مناطق کمک و به مشکلات آنان رسیدگی می‌کرد. او از حقوق خودش به دیگران کمک می‌کرد. یک بار نشد که وارد خانه شوم و او تمام‌‌قد بلند نشود. به من و مادرش بسیار احترام می‌گذاشت. اگر بین دوستانش ناراحتی و اختلافی بود، سعی می‌کرد این اختلاف را برطرف کند.
زمانی که عازم سوریه شد، به ما درباره رفتنش به سوریه نگفت، زمانی هم که به شهادت رسید، هشت یا نُه ماه مشخص نبود شهید شده و پس از نُه ماه گفتند که به شهادت رسیده است؛ اما باز هم یقین نداشتند، البته به من الهام شده بود او همان اول شهید شده است. ما راضی به رضای خدا هستیم و وقتی گفتند محمود شهید شده است، گفتیم این امانتی بود که خداوند به ما داد و در راه اسلام و اهل‌بیت(ع) رفته است که راه بدی نیست؛ از این رو ما احساس ناراحتی نداشتیم و خدا را شکر می‌کنیم که در این راه تمام هستی‌اش را داد.»
مادر شهید شفیعی نیز می‌گوید: «محمود از وقتی که به دنیا آمد، هوایی بود و من نمی‌دانستم چه دسته گلی دارم. به دنیا آمدنش با تولد امام حسن(ع) مصادف بود. 
به دیگران خیلی کمک می‌کرد و دست خیر داشت. او مرتب به اردوهای جهادی می‌رفت و شب که می‌شد غذای بچه‌های جهادی را جمع می‌کرد و برای فقرای آن روستاها می‌برد. محمود در خانواده ما نمونه بود. همیشه می‌گفت مادر دعا کن من راه امام حسین(ع) را بروم و  شهید شوم. خدا را شکر می‌کنم که محمود با شهادتش ما را سرافراز کرد، آن شیری که من به او دادم و آن نانی که پدرش به او داده، حلالش باشد.»

  علیرضا جلالیان/ در دوران دفاع مقدس آسمان ایران همواره مورد هجوم پرنده‌های جنگی مهاجم دشمن و موشک‌های رژیم بعث عراق بود. اوایل دهه 80 هم موضوع اشیای نورانی در آسمان ایران از جمله اخباری بود که هر هفته منتشر می‌شد. اما درباره ماهیت این اشیا حرفی زده نمی‌شد. اگرچه رهاورد همکاری‌های نزدیک ایران با ایالات متحده پیش از انقلاب اسلامی ایجاد یک اتحاد راهبردی بر اساس دکترین ستون‌های دوگانه نیکسون شده بود و ارتش ایران تابع ارتش ایالات متحده بود و تجهیزاتی که در اختیار ارتش ایران قرار گرفته بود در برخی از موارد در اختیار دیگر متحدان راهبردی آمریکا هم نبود که از آن جمله می‌توان ایجاد سامانه‌های راداری فوق پیشرفته آن دوران در ایران را نام برد که عمدتاً هم به سبب شناسایی و تسلط بر آسمان شوروی سابق در جنگ سرد ایجاد شده بود. اما انقلاب اسلامی موجب شد از یک سو مستشاران نظامی آمریکایی از ایران اخراج شوند و از سوی دیگر این تجهیزات عمدتاً به سبب عدم احساس نیاز از سوی نیروهای ارتش ایران برای تسلط بر آسمان شوروی استفاده نشده و معطل بماند. اما شروع دفاع مقدس و حمله سراسری ارتش بعث عراق به کشور ایران، فرماندهان باقی‌مانده ارتش که به انقلاب وفادار بودند را از خواب بیدار کرد، در همین فرصت ارتش عراق نیز با همکاری‌های اطلاعاتی آمریکا به سرعت بسیاری از تأسیسات راهبردی پدافند و راهداری احداث شده به دست آمریکا را بمباران کرد و عملاً پس از پذیرش قطعنامه یک‌سری تجهیزات مستعمل و ازکارافتاده در دست ایران وجود داشت که یا باید دور ریخته می‌شد، یا باید با هزینه‌های سنگین از کارشناسان آمریکایی برای تعمیر و بازسازی آنها استفاده می‌کردیم. همچنین تعداد زیادی رادار آنالوگ و بسیاری دیگر تجهیزات عمدتاً فرسوده شده بود که برای ایران ضعف محسوب می‌شد. ایران در دهه 70 توان پدافندی ضعیفی داشت؛ اما این همه ماجرا نبود. نیروی هوایی ارتش و سپاه بخش زیادی از توان خود را برای ایجاد امنیت و بازدارندگی روی توان پدافند هوایی گذاشتند و در طول حدود یک دهه با کار و تحقیقات و فراوان توانستند اولین گام‌های جهش در حوزه پدافند را بردارند. در این میان رهبر معظم انقلاب با تدبیری تاریخی در پایان سال‌های دهه 80 با تجمیع توان پدافندی کشور در قالب یک رده نیرویی از نیروهای مسلح قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) را در ذیل فرماندهی ارتش ایجاد کرد و با توجه به توان پدافند هوایی در نیروهای هوافضای سپاه این قرارگاه شاید تنها مجموعه‌ای از ارتش باشد که همکاری مستقیمی با بخش‌هایی از سپاه پاسداران دارد که در این زمینه می‌توان به تعیین یک سردار سپاه در جایگاه معاون هماهنگ‌کننده این قرارگاه اشاره کرد. امروز ایران امن‌ترین و پررفت‌وآمدترین آسمان منطقه را دارد که در همین آسمان بسیاری از پرنده‌های دشمن را شناسایی و رهگیری کرده و تعدادی از پرنده‌های بدون سرنشین دشمن را با هشدار یا با سامانه‌های پدافندی عملاً بی اثر کرده است. امروز دیگر اثری از آن اشیای نورانی نیست.
 اشرف سیف‌الدینی در کتاب «مادر پسران» خاطرات سرکار خانم تابنده چوپانی، مادر شهیدان محمود، سعید و مجید امینی‌نور را به رشته تحریر درآورده و در قالب کتاب به انتشارات دارخوین سپرده است. خانم تابنده چوپانی مادر 67 ساله‌ای است که هر سه پسرش را راهی جبهه‌های دفاع حق علیه باطل کرد، او می‌گوید که اگر باز هم پسری داشت، برای دفاع از حرم به سوریه می‌فرستاد.
سعید امینی‌نور، اولین شهید خانواده است که در دوم اسفندماه سال 1340 متولد شد و 28 مهرماه 1360 در جنوب‌ دارخوین‌ به شهادت رسید. مجید و محمود هم با فاصله یک سال (در سال 1361) به شهادت رسیدند. مجید امینی‌نور در اول اردیبهشت ماه 1342 به دنیا آمده بود که اول مرداد 1361 در آبادان به شهادت رسید. اما شهید محمود(اسماعیل) امینی‌نور در عملیات رمضان(سال 61) زخمی شد، او را به بیمارستانی بردند که به دست عراقی‌ها افتاد. از سرنوشت او هیچ اطلاعی در دست نیست.
نویسنده کتاب از همان ابتدا جریان آشنایی‌اش با خانواده امینی‌نور را تعریف کرده و در بخش‌های مختلف کتاب که فقط به وسیله ستاره‌هایی از هم جدا شده‌اند، داستان جلسات گفت‌وگویش با مادر شهیدان را تعریف کرده است. 
گفته‌های جذاب مادر شهیدان که حتی جزئی‌ترین رفتار اطرافیان را هم به خاطر داشته و بیان کرده است، توانسته کاستی‌های آن را به خوبی پوشش دهد. این کتاب از طرح جلد ساده و زیبایی بهره می‌برد که در میان کتاب‌های تولیدی ناشران دفاع مقدس در شهرستان‌ها زبانزد است. جلد این اثر را محمدکاظم شمسایی طراحی کرده است.
این کتاب 191 صفحه‌ای با بهای 10000 تومان دربردارنده تصاویری رنگی از شهیدان امینی‌نور است که در پایان آن ضمیمه شده است.


پشت قبضه‌ 82 نشسته بود که یک گلوله وسط تخته سنگ روبه‌رویش خورد، کمانه کرد و در چشم حسین فرو رفت. خون زیادی از چشمش می‌رفت. بچه‌ها آنقدر اصرار کردند که برای درمان به عقب رفت، ولی بعد از چند روز با چشم باندپیچی شده به خط برگشت. زخمش خیلی خطرناک بود، به طوری که برای درمان به تهران منتقل شد، اما از بیمارستان فرار کرد و به منطقه برگشت تا کنار نیروهای گردان باشد.
به نقل از برادر نقوی همرزم شهید
 حسین قبل از اینکه به جبهه برود، بارها گفته بود می‌خواهد دکتر شود، اما وقتی جنگ شروع شد، به منطقه رفت و همانجا ماندگار شد. پدرش همیشه می‌گفت: «تو که می‌خواستی دکتر شوی، پس چرا به جبهه رفتی و درس را رها کردی؟» او می‌خندید و می‌گفت: «برای من جبهه دانشگاه است. از دکتر شدن هم بهتر است.»
به نقل از مادر شهید حسین نادری
حسین نادری در سیرجان متولد شد و دوران دبستان را در مدرسه‌ سعدی این شهر سپری کرد و پس از طی دوره‌ راهنمایی، به دبیرستان امام خمینی(ره) سیرجان راه یافت و تحصیلات خود را در رشته‌ علوم تجربی ادامه داد. وی در این دوره، با اتحادیه‌ انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان همکاری کرد و در کنار تحصیل علم، مدارج تقوا و کمال را پیمود. در 15 سالگی برای اولین بار در قامت یک بسیجی به جبهه پا گذاشت و در گردان‌های رزمی سازمان‌ یافت و وارد سازمان ادوات شد. وی فرمانده‌ گروهان ضد زره، جانشین گردان ضد زره، فرمانده‌ گردان ضد زره و جانشین تیپ ادوات شد و سپس در جایگاه فرمانده‌ گردان 416 عاشورای لشکر 41 ثارالله انجام‌ وظیفه کرد. حسین نادری را جوان‌ترین فرمانده‌ گردان در نیروی زمینی سپاه می‌شناسند. او دوم مردادماه 1367 در عملیات الی‌بیت‌المقدس 7، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


 وام خرید مسکن چه شد؟
۰903۰۰۰9019/ چرا مسئولین سپاه درباره کدهای ۸۹ جواب قطعی نمی‌دهند؟
۰912۰۰۰8876/ پیگیری کنید وام حکمت خرید مسکن، پرداخت شود.
۰913۰۰۰1642/ چرا هیچ‌کس بابت ارشدیت‌ها پاسخگو نیست؟
۰913۰۰۰8478/ متأسفانه تحصیلات و ارتقای مدارک تحصیلی در سپاه‌های استانی مانند دیگر ارگان‌ها نیست و بر مبنای نظر معاونت نیروی انسانی است.
۰913۰۰۰0353/ متأسفانه در شهرستان «نطنز» استان اصفهان هیچ دکتر و بیمارستان و داروخانه با سپاه قرارداد ندارند و همکاران برای درمان مجبورند به شهرستان‌های مجاور بروند!
۰913۰۰۰6610/ نزدیک به یک سال است به افتخار بازنشستگی نایل شده‌ام؛ ولی تاکنون پاداش من پرداخت نشده است.
۰914۰۰۰8961/ شهید محسن حججی، الگوی مقاومت و پیروزی برای همه آزادگان جهان در مقابل استکبار جهانی است. انتقام همه شهدا به ویژه شهید حججی را از دشمنان اصلی خواهیم گرفت. 
۰916۰۰۰8725/ چرا سپاه پاسداران از فارغ‌التحصيلان دانشگاه پیام‌نور که انصافاً دانشگاهی بسیار خوب است و سطح علمی بالایی دارد، در استخدام و جذب ممانعت به عمل می‌آورد؟
۰916۰۰۰9270/ لطفاً درباره تفکر «ماکیاولیست و ماکیاولی مذهبی» و تطبیق آن با فضای سیاسی جهان و ایران قلم بزنید./ اصغری
صبح صادق: پیشنهاد می‌کنیم، اگر می‌توانید خودتان دست به کار شوید، اگر چیز خوبی از آب درآمد، چاپش با ما!
۰918۰۰۰0134/ چرا سپاه در طرح ملی قرآنی «بشارت»، حضور پررنگ نداشت؟/کریمی از اراک
۰918۰۰۰0224/ چرا مقالات و خاطراتی که درباره شهدا می‌فرستیم، مانند سال‌های قبل چاپ نمی‌شود؟
صبح صادق: مطالب‌تان نمی‌رسد یا ممکن است مناسب قالب‌های موجود نباشد. با تلفن‌های نشریه تماس بگیرید و با گروه داخلی هماهنگ کنید.
۰936۰۰۰4405/ لطفاً پیگیر ارشدیت‌های تحصیلی باشید، حداقل یک نفر توضیح بدهد که چرا ارتش و نیروی انتظامی اجرا می‌کنند ولی سپاه اجرا نمی‌کند.
۰938۰۰۰2309/ در آزمون دانشگاه افسری قبول شدم؛ ولی جواب آزمون پس از اعزام به دوره درجه‌داری مشخص شد.
۰938۰۰۰1228/ چرا منطقه عملیاتی جنوب در سال ۶۷ و ۶۸ را برای نیروهای وظیفه، جزء جبهه قبول نمی‌کنند؛ ولی شمال و شرق را قبول می‌کنند؟
۰939۰۰۰5312/ چرا وام حکمت مسکن تعطیل شده است؟ چون اجاره‌نشین هستم برای این وام چند ساله چه مبلغی از حقوق‌مون کسر می‌شود؟
۰939۰۰۰2112/ پیگیری کنید چرا اجناس اتکا نسبت به جاهای دیگر گران‌تر است؟
۰990۰۰۰9422/ لطفاً برای بسیجیان ویژه شاغل در سپاه، دوره عمومی را حذف بفرمایید، چون منطقی نیست برای تبدیل عضویت، بعد از 11 سال کار در سپاه و با داشتن سن بالا و چند فرزند، به این دوره بروند.
۰990۰۰۰1007/ در پایگاه چابهار مشغول خدمت هستم. با وجود سختی جان‌فرسای کار در شناور و هوای شرجی جنوب و مشکلات دیگر، آمادگی برای دفاع از مرزهای دریایی را داریم.
۰990۰۰۰6595/ مسئولان سپاه بدانند که قیمت غذای کارت یکسان‌سازی، تفاوت چندانی با بیرون ندارد. بهتر نیست کلاً کارت رو حذف کنند؟

با امضای تفاهم نامه بین دو نهاد انقلابی
 سید پرویز فتاح در مراسم امضای توافق‌نامه همکاری با رئیس سازمان بسیج مستضعفین، با بیان اینکه همکاری سپاه و بسیج با این نهاد از سال‌های گذشته وجود داشته؛ اما در دو سال اخیر این همکاری تقویت شده است، گفت: «هر طرحی که بسیج برای خدمت به نیازمندان اجرا کرده، تأمین منابع مالی آن را نیز برعهده گرفته است.»
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در این مراسم با اشاره به اینکه سال گذشته، قرار شد با مشارکت بسیج، پنج هزار مسکن برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در مناطق محروم ساخته شود، گفت: «اکنون بیش از سه هزار واحد از این تعداد، تحویل داده شده و طبق برنامه قرار است تا پایان امسال واحدهای باقی‌مانده نیز تکمیل شود.»
وی با اعلام اینکه طبق این توافق‌نامه کمیته امداد با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین 10 هزار واحد مسکونی برای نیازمندان خواهد ساخت، افزود: «تعمیر و بهسازی 20 هزار واحد مسکونی و ساخت 10 هزار چشمه سرویس بهداشتی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد از دیگر موارد این توافق‌نامه است.»
فتاح ارائه خدمات بهداشتی و سلامت به 500 هزار مددجوی تحت حمایت این نهاد را یکی دیگر از موارد این توافق‌نامه عنوان کرد و گفت: «این خدمات با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی پزشکی، دندانپزشکی و تخصصی با تأمین تجهیزات تخصصی مورد نیاز از سوی دو طرف ارائه می‌شود.»
رئیس کمیته امداد از اجرای طرح‌های اشتغال‌زایی برای هفت هزار نیازمند با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین خبر داد و افزود: «با توجه به فعالیت هر دو نهاد در زمینه خودکفایی نیازمندان، با اجرای این توافق‌نامه می‌توان خدمات منسجم‌تری در زمینه آموزش مهارت‌های فنی‌وحرفه‌ای با توجه به توانایی مددجو و مقتضیات منطقه ارائه کرد.»
وی با اعلام اینکه مدت اجرای این توافق‌نامه سه ساله است، از همکاری در آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نیازمند و حمایت از خانواده‌های آنها، مشارکت در جذب حامیان طرح اکرام و ایتام و محسنین، ارائه خدمات حقوقی به مددجویان، تشکیل تعاونی‌ها‌ی اشتغال‌زایی، امدادرسانی در حوادث و سوانح غیرمترقبه به روستاهای محروم و حادثه‌دیده، پذیرش فرزندان مددجو به طور رایگان در مهدهای قرآنی مساجد و کمک به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان به منزله سایر موارد این توافق‌نامه نام برد.
رئیس کمیته امداد با اعلام اینکه سازمان بسیج پیش از این، هشت هزار فقره جهیزیه تهیه و در مناطق محروم کشور توزیع کرد، گفت:‌ «اکنون نیز با توجه به آغاز بازگشایی مدارس، کمیته امداد با مشارکت سپاه و بسیج 100 هزار بسته نوشت‌افزار و کیف برای توزیع میان دانش‌آموزان نیازمند تهیه کرده است که پیش از بازگشایی مدارس در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.»
سردار غلامحسین غیب‌پرور، رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه همه نهادها و دستگاه‌ها موظف به خدمت صادقانه به مردم هستند، درباره توافق‌نامه موردنظر توضیح داد: «پیش از این خدمات ارائه شده به مناطق محروم و نیازمندان بدون جغرافیای خاص انجام می‌شد و انسجام مورد نیاز را نداشت؛ اما با اجرای این توافق‌نامه گروه‌های جهادی و پزشکی به مدت سه تا پنج سال موظف به ارائه خدمات به یک منطقه مشخص می‌شوند تا به این شیوه کیفیت خدمات ارتقا یابد.»

همیشه وقتی حقوق‌ها رو می‌ریختن سریع می‌رفت 15 درصد حقوقش رو برمی‌داشت می‌داد خیریه یا کمیته امداد(ره)، این اواخر که حقوقش بالای دو میلیون شده بود قصد کرد که 20 درصد حقوقش رو به امور خیر اختصاص بده، از قضا یه خانواده بی‌بضاعت براش پیدا کردم و او ماهیانه بین چهارصد تا پانصد هزار تومان براشون واریز می‌کرد. برعکس همه ما هیچ موقع هم توی زندگی از لحاظ اقتصادی کم نمی‌آورد. می‌گفت حقوق پاسداری رو ضربدر کار خیر کردم، برکتش شامل حالم شد و خداروشکر الان همه چی دارم.