محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در شرایط فعلی کشور مأموریت خطیری را به‌ خصوص در زمینه رصد و نظارت بر گران‌فروشی‌ها به‌عهده دارد. سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تنها سازمان تخصصی کنترل و بررسی قیمت، دوران ظهور و افولی را طی سالیان متوالی سپری کرده که باید از فساد مصون باشد و به نقطه اوج خود بازگردد. 
  محمدرضا مرادی/ عربستان در چند سال گذشته سطح روابط خود با رژیم صهیونیستی را از حالت پنهان به حالت نیمه‌آشکار درآورده است. در واقع از زمان سلطنت ملک سلمان سیاست‌های عربستان بر این امر استوار شده است که زمینه‌ها را برای برقراری روابط رسمی با صهیونیست‌ها فراهم کنند. از این رو در دو سال گذشته مقامات رسمی و نیمه‌رسمی عربستان دیدارهای متعددی با مقامات صهیونیستی داشته‌اند. در همین زمینه سه ماه پیش عزرائیل کاتز، وزیر اطلاعات و حمل‌ونقل اسرائیل، از ملک‌سلمان، پادشاه عربستان خواست از بنیامین نتانیاهو برای سفر به عربستان دعوت به عمل آورد و همچنین ولی‌عهد خود، یعنی محمدبن‌سلمان را برای پیشبرد منافع مشترک و مقابله با ایران راهی تل‌آویو کند. به تازگی نیز خبرگزاری‌های عربی از سفر محمدبن سلمان ولی‌عهد سعودی به سرزمین‌های اشغالی خبر دادند. خبر سفر محرمانه شاهزاده سعودی به سرزمین‌های اشغالی یک روز پس از آن منتشر شد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، روابط بین صهیونیست‌ها و جهان عرب هیچ‌گاه تا این اندازه عالی نبوده است. یک مقام اطلاعاتی اماراتی سفر مخفیانه محمدبن‌سلمان به فلسطین اشغالی را نتیجه فشارهای فزاینده‌ای داشت که به تازگی برای به رسمیت شناختن اسرائیل به عربستان وارد شده است. در همین حال، چند خبرنگار صهیونیست‌ نیز در صفحات شخصی خود در توئیتر مدعی شدند شاهزاده‌ سعودی که هفته گذشته به تل‌آویو آمد، «محمدبن‌سلمان» بود. هرچند وزارت خارجه رژیم صهیونیستی و عربستان هیچ واکنشی به این خبر نشان ندادند، اما رادیواسرائیل به نقل از اسپوتنیک، هدف از سفر این شاهزاده سعودی به سرزمین‌های اشغالی را گفت‌وگو با مقامات ارشد رژیم صهیونیست‌ها درباره پیشبرد مذاکرات سازش میان صهیونیست‌ها و فلسطینیان اعلام کرد.
اهمیت این سفر در آن است که بین ریاض و تل‌آویو هیچ رابطه رسمی وجود ندارد و در جهان عرب تنها دو کشور اردن و مصر با صهیونیست‌ها روابط رسمی دارند. اما در شرایط کنونی ایران به نقطه مشترک ریاض و تل‌آویو تبدیل شده است. همسویی عربستان و صهیونیست‌ها به ‌ویژه با محوریت ضدیت با ایران موضوع تازه‌ای نیست و اسنادی که «ویکی‌لیکس» به ‌تازگی در این‌باره منتشر کرده، نشان می‌دهد روند نزدیکی تل‌آویو و ریاض به سال‌های میانی دهه ٩٠ برمی‌گردد که عربستان برخی از شرکت‌های مرتبط با صهیونیست‌ها را از فهرست تحریم‌های خود خارج کرد. نزدیکی میان صهیونیست‌ها و عربستان در سال ٢٠٠٢ و با ارائه طرح صلحی از سوی ریاض قوت گرفت و در سال ٢٠٠٥ نیز با برداشته‌شدن تحریم‌های سطح سه و دو از سوی ریاض، ارسال پالس‌های مثبت به تل‌آویو ادامه یافت. بنا بر گزارش نیویورک‌تایمز، مئیر داگان، رئیس اسبق موساد، در سال ٢٠١٠ میلادی برای انجام مذاکراتی مخفی درباره برنامه هسته‌ای ایران به عربستان سفر کرد. در ماه‌های اخیر نیز اعطای حق مالکیت دو جزیره تیران و صنافیر به عربستان سبب می‌شود عربستان و مصر به صورت مشترک بر عبور و مرور کشتی‌های رژیم صهیونیستی از تنگه تیران نظارت داشته باشند که عملاً دریچه‌ای را برای همکاری بیشتر این دو رژیم باز می‌کند.
در واقع اکنون که دوران نبرد با داعش به روزهای پایانی خود نزدیک شده است و ایران از جمله برندگان این نبرد است، صهیونیست‌ها و عربستان که بازندگان واقعی دوران مبارزه با داعش بوده‌اند، سعی دارند برای مقابله با ایران روابط خود را تقویت کنند. رژیم صهیونیستی نگران آن است که نیروهای تحت حمایت ایران به مرزهای جولان نزدیک شوند و عربستان همچنان از روند رو به رشد نفوذ ایران در منطقه نگران است. بنابراین این دو با تعریف کردن ایران به دشمن مشترک خود سعی دارند که به تدریج روابط خود را به سطح رسمی ارتقا دهند. از سوی دیگر عربستان در اوضاع کنونی به شدت تحت تأثیر سیاست‌های آمریکا است و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال آن است روند عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل را تقویت کند.
در مجموع می‌توان گفت، پادشاهی محمدبن‌سلمان و کودتای وی علیه محمدبن‌نایف ولی‌عهد برکنارشده عربستان که با حمایت‌های ترامپ انجام گرفت، هزینه‌های زیادی برای ریاض داشته است که شناسایی ریاض از جمله این هزینه‌ها بوده است.

   حسین عبداللهی‌فر/  یک جریان سیاسی هر از گاهی بر سر موضوع حصر سران فتنه جنجال رسانه‌ای ایجاد کرده و خواستار رفع حصر می‌شود. آخرین فضاسازی در این باره پس از شکل‌گیری دولت دوازدهم و بیماری یکی از سران فتنه شکل گرفت. در این فضاسازی اصلاح‌طلبان تلاش کردند به منظور ابراز ناخرسندی خود از ترکیب کابینه، از این طریق دولت را تحت‌فشار قرار داده و نتایج رفتار رئیس‌جمهور در بی‌توجهی به مطالبات این جریان را به وی گوشزد 
کنند. 
محصول این فشارها که به مجلس شورای اسلامی نیز کشید، تشکیل جلسه شورای عالی امنیت ملی بود که نتیجه‌ای جز تصمیم بر ادامه حصر نداشت و اصلاح‌طلبان متوجه بی‌ثمر بودن فشارهای خود به دولت شدند. به دنبال این ناکامی، جریان رسانه‌ای وابسته به اصلاح‌طلبان دست به کار شده تا نظام و رهبری آن را مقصر نشان داده و موج جدیدی را در این راستا تدارک
 ببیند. 
اظهارنظر جانشین سازمان اطلاعات سپاه مبنی بر ورود نکردن رهبری در موضوع حصر سران فتنه در همین راستا ارزیابی می‌شود. سردار نجات تأکید کرد: «حصر سران فتنه بنا به تقاضای قوه ‌قضائیه و تصویب شورای عالی امنیت ملی صورت گرفته و حتی یک رأی مخالف نداشته است.» پیام این سخن به مدافعان رفع حصر این است که راه‌حل این مسئله از طریق شورای‌عالی امنیت ملی است و راه‌حل دیگری ندارد.
 اینکه بیان این واقعیت چه تأثیری بر تاکتیک این جریان داشته باشد، مشخص نیست؛ اما مسلم است که موضوع رفع حصر برای کاسبان رفع حصر به منزله یک راهبرد در دستور کار قرار دارد و بعید است از منافع این کاسبی به سادگی چشم‌پوشی کنند.
نکته قابل توجه در این موضوع آن است که مدافعان رفع حصر بزرگ‌ترین مخالفان آن نیز هستند و افول آن را به زیان خود می‌دانند. از همین رو، می‌توان گفت در ماجرای رفع حصر سران فتنه جای موافق و مخالف عوض شده و اصلاح‌طلبان بی‌دلیل و بدون مدرک مخالفان سیاسی خود را موافق ادامه حصر معرفی می‌کنند. این در حالی است که رفع حصر در شرایط طبیعی موافقان بسیاری دارد که مهم‌ترین آنها عبارتند از: 
اولین موافقان رفع حصر، ملت ایران و شاکیان خصوصی سران فتنه‌اند که در انتظار اجرای عدالت درباره مجرمان فتنه 88 هستند. بی‌تردید، اعمال قانون درباره متخلفان سبب کاهش جرم‌های بزرگ و افزایش امنیت می‌شود. 
موافق بعدی رفع حصر، دستگاه قضایی است که آماده محاکمه آنها بوده، اما نسبت به تمکین فتنه‌گران و جریان حامی آنها نگرانی دارد.
نیروها و دستگا‌ه‌های امنیتی را باید بزرگ‌ترین حامی رفع حصر معرفی کرد که در این زمینه مسئولیت داشته و خواسته آنها کاهش ضریب احتمالات امنیتی ناشی از حصر است؛ اما آنها دغدغه افزایش مسائل امنیتی ناشی از رفتارهای تنش‌آفرین سران فتنه و حامیان آنها را پس از حصر نیز دارند.
دولت هم خواستار رفع حصر بوده و از بین رفتن زمینه فشار جریان‌های سیاسی و فضاسازی آنها را به سود خود می‌داند؛ اما از نوع رفتار سران فتنه و برخورد آنها با دولت که می‌تواند آرامش فعلی جامعه را تحت‌تأثیر خود قرار دهد، نگران است.
بیشترین سود رفع حصر نصیب جریان اصولگرا می‌شود که بی‌دلیل موافق ادامه حصر معرفی شده است. در حالی که جریان رقیب‌ بیشترین بهره‌برداری را از این سوژه کرده و در آینده نیز برای برخی اهداف انتخاباتی خود به آنها نیاز دارد و جریان اصولگرا هزینه آن را می‌پردازد.
نظام مقتدر اما مظلوم جمهوری اسلامی هم که بیشترین هزینه را به دلیل فتنه‌گری سران فتنه متحمل شده و همچنان در این رابطه هزینه می‌پردازد، موافق اصلی رفع حصر به شمار می‌رود.  


نرخ سود سوئد و سوئیس منفی است؛ یعنی بانک‌ها از پولدارها سود دریافت می‌کنند! اقتصاد وقتی در مسیر درست خود قرار بگیرد، قطعاً درآمدها و قدرت خرید مردم بالا می‌رود، سیل سرمایه‌گذاری و پس‌اندازها به سمت بانک‌ها روان می‌شود، نقدینگی کاهش خواهد یافت و سود بانکی به خودی‌ خود کم خواهد شد و به تعادل خواهد رسید.
 ائتلاف تا دم پاستور
محمدرضا تاجیک، مشاور سابق رئیس دولت اصلاحات درباره عملکرد روحانی و چرخش او می‌گوید: «من عملکرد فعلی روحانی را بازگشت به اصل خویش می‌دانم. روحانی در انتخابات ۹۶ به قول مولانا از نیستان ببریده شد و در یک فضایی قرار گرفت که چندان با طبیعتش همگون نبود. در انتخابات‌های ۹۲ و ۹۶ فضایی ایجاد شد که روحانی لاجرم در دفتر گفتمانی خود، تجدیدنظر کرد. اوراقی به آن افزود و آن را رنگین کرد. در یک سیاست توسعه‌یافته، سخن از حرکت ائتلافی متضمن دولت ائتلافی است. قرار نیست که تا دم پاستور ائتلافی باشد و از دم پاستور به بعد، غیرائتلافی. کدام منطق و عقلانیت سیاسی چنین حکم می‌کند که از حیاط تا بام‌ خانه متعلق به اصلاح‌طلبان و از بام تا ثریا متعلق به دیگران باشد؟»
آغاز انحراف در شهرداری!
«بیایید تصور کنیم اکنون محمدرضا عارف شهردار تهران بود و وی چنین انتصاب‌هایی را انجام داده بود.» روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب‌یزد با بیان نکته فوق نوشت: «آیا به راستی این نشریات به همین راحتی و سادگی از کنار این انتصاب‌ها رد می‌شدند؟ قطعاً خیر. در شرایطی که حتی «سخن نگفتن» و «سکوت» عارف مورد شدیدترین انتقاد‌ها و اعتراض‌ها قرار می‌گیرد، مشخص است که اگر او شهردار بود، اکنون چگونه به او می‌تاختند. چه بسا استاد زیبا‌کلام حکم اعدام وی را صادر می‌نمود! اما شهردار جدید به واسطه پشتیبانی رسانه‌های متعدد یک حزب خاص از وی، مورد پرسش قرار نمی‌گیرد. ممکن است همین موضوع مایه و آغاز انحراف باشد. شهردار سابق هم به لطف برپاکردن یک امپراتوری رسانه‌ای به راحتی از کنار ابهامات و سؤالات می‌جست.»
فتنه جدید
با حمایت رسمی نتانیاهو از طرح همه‌پرسی اقلیم کردستان عراق اقدام خطرناک بارزانی برای تجزیه عراق و آغاز دور جدید بحران در منطقه نمایان‌تر شد. بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با وجود مخالفت‌های داخلی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با تجزیه عراق، از طرح همه‌پرسی استقلال کردستان عراق حمایت کرد. در ژوئن سال ۲۰۱۰، زمانی که «فلاح مصطفی»، مسئول روابط خارجی اقلیم کردستان عراق، در گفت‌وگو با نیویورک‌تایمز، از رؤیای اقلیم کردستان عراق برای تبدیل شدن به «اسرائیل دوم» منطقه سخن گفت، کسی نقشه خیانت مسعود بارزانی را جدی نگرفت.
احزاب خانوادگی
غلامرضا انصاری، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی گفت: «در اوضاع فعلی درجازدن نیروهای سیاسی را کاملاً شاهدیم. نیروهای جوان گروه‌های اصلاح‌طلب نیز به دلیل عدم حضور تشکل‎ها در فضاى سال‎هاى قبل از ٩٢، عملاً در طول دو دهه گذشته حتی در عرصه کار تشکیلاتی کمتر فرصت خودنمایی و بروز و ظهور داشتند. حال آنکه بعضی احزاب، خانوادگی و چندنفره هستند. در بین احزاب بزرگ نیز تنها حزب اتحاد ملت است که این ضرورت را احساس کرده است.»
تعجب آمریکایی‌ها!
سخنان نسنجیده و نادرست رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، تعجب اندیشکده آمریکایی را هم برانگیخت. بنیاد دفاع از دموکراسی نوشت: «علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفته است اگر اتحادیه اروپا در برجام بماند، اما آمریکا از آن خارج شود، ایران از برجام خارج نخواهد شد. او توضیح نداده که در این صورت توافق عملاً چگونه توافقی خواهد بود؟» این اندیشکده می‌افزاید: «سخنان صالحی در حالی است که کمال خرازی(وزیر خارجه اسبق ایران) گفته است؛ اگر آمریکا از برجام خارج شود، برجامی باقی نخواهد ماند و باید سیاست‌های قبلی خود را پی‌ بگیریم.»

 گزارشی از وضعیت اپوزیسیون ضد ایرانی در آمریکا
داریوش سجادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب مقیم آمریکا که در سال‌های پیش مواضع تندی علیه نظام داشت به تازگی در مصاحبه‌ای از ورشکستگی جریانات اپوزیسیون سخن به میان آورده و گفته است: «اپوزیسیون در خارج؛ ورشکسته‌ترین افرادی هستند که در ساختارهای معیشتی اروپا و آمریکا نتوانستند حل شوند و کوتاه‌ترین دیوار برای بالا رفتن را «دیوار سیاست» می‌بینند. در آمریکا مانند اپوزیسیون حرف زدن، بیزینس است و آمریکا برای آن بودجه می‌دهد. وگرنه افراد بزرگ آنها مانند؛ «سازگارا و گنجی» که اوج‌شان در سال 88 بود دیگر گم شده‌اند؛ زیرا این کار یک تجارت است. امروز اپوزیسیون یک جوک است. برای نمونه رضا پهلوی سال 1985 در پاریس سخنرانی کرد و گفت؛ به زودی همدیگر را در تهران ملاقات می‌کنیم، یک خانمی به او گفت؛ اگر در این ۱۰ سال سینه‌خیز هم می‌رفتیم به تهران می‌رسیدیم. بیشتر این افراد انگلیسی نمی‌دانند و در تجارت هم موفق نشدند و در نوستالژی گذشته خود مانده‌اند. آنها از فضای ایران دور هستند و در یک فضای ایزوله فقط خیال‌پردازی می‌کنند. بسیار متأسفم که عده‌ای در داخل، این سیگنال را به بیرون می‌دهند که اگر ما رأی بیاوریم، می‌توانیم سپاه را تضعیف کنیم. در کجای دنیا قدرت نظامی را در مقابل اجنبی تضعیف می‌کنند که در داخل این کار را انجام می‌دهند؟ این کار با این نیت انجام می‌شود که ما می‌توانیم مشکلات‌مان با آمریکا را حل کنیم، در حالی که اگر این گزاره «عوام‌فریبی» نباشد یک «خودفریبی» است.»

دلایل افزایش نرخ دلار
سیدحسن حسینی‌شاهرودی، عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رسیدن نرخ دلار به مرز چهار هزار تومان، درباره علت اصلی افزایش نرخ دلار با بیان اینکه پس از کاهش نرخ سود بانکی، برخی از سپرده‌گذاران پول‌های خود را از بانک‌ها خارج کرده‌ و به سمت ارز و طلا روانه کرده‌اند، افزود: «اگر در حوزه اقتصاد تصمیمات بخشی بگیریم اثرات سوئی همچون افزایش نرخ دلار و افزایش قیمت طلا را شاهد خواهیم بود.» وی با تأکید بر اینکه اگر می‌خواهیم با کاهش نرخ سود بانکی، نقدینگی را به سمت تولید ببریم باید زیرساخت‌های مناسبی ایجاد کنیم، اضافه کرد: «در صورتی نقدینگی وارد تولید می‌شود که چرخه تولید، صادرات و واردات به خوبی و با برنامه‌ریزی دقیق در خدمت رونق تولید باشد.» عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: «افزایش نرخ دلار برای تجاری که در حوزه صادرات فعالیت می‌کنند و نیاز به واردات مواد اولیه ندارند، مناسب است؛ اما به طور قطع فشار مضاعفی به تولیدکنندگانی که مواد اولیه از خارج وارد می‌کنند، وارد می‌‌شود.» حسینی‌شاهرودی با تأکید بر اینکه بالا رفتن نرخ دلار بر بودجه دولت تأثیر می‌گذارد و می‌تواند کسری بودجه را تأمین کند، اظهار داشت: «شخص رئیس‌جمهور مخالف افزایش نرخ دلار است؛ اما برخی از شخصیت‌های اقتصادی درون دولت قائل به این هستند که نرخ دلار واقعی نیست و باید به نرخ واقعی خود که بیشتر از اینهاست، برسد.»


برخی  سفارتخانه‌ها به کسب و کار مشغول هستند
نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس گفت: به صورت ناشناس بررسی از وضعیت سفارتخانه‌ها در مجلس نهم داشتم که وضعیت برخی از آنها مناسب نبود. محمد‌علی پورمختار، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مجلس نهم گزارش‌های متعددی از تخلفات در سفارتخانه‌های کشورمان در دیگر کشورها به کمیسیون اصل 90 واصل شده بود، گفت: «در همین راستا نیز گزارش‌هایی در کمیسیون تدوین شد که با پایان یافتن مجلس نهم، این موضوع مسکوت ماند.» وی با تأکید بر اینکه برخی از سفارتخانه‌های کشورمان در دیگر کشورها غیرفعال هستند، ادامه داد: «وزارت امورخارجه باید رویه انتخاب سفرا را حداقل در کشورهایی که مراودات بیشتری با جمهوری اسلامی ایران دارند، تغییر دهد و افرادی خارج از این وزارتخانه که قدرت و کارایی بیشتری دارند را انتخاب کند.» نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس با اعلام اینکه در برخی از سفارتخانه‌های ایران، سفرا در حوزه مأموریت خود فعال نیستند و به کسب‌وکار مشغول هستند، افزود: «امروز در زمینه بازاریابی، صادرات، واردات و مراودات مالی تجار مشکلاتی داریم و تجار بارها نسبت به این مسئله و نیز همراهی نکردن سفارتخانه‌ها گله کرده‌اند که این نشان از نداشتن کارایی سفیر است.» پورمختار با بیان اینکه در مجلس نهم و در سِمت رئیس کمیسیون اصل 90 به صورت ناشناس وضعیت برخی از سفارتخانه‌های کشور در خارج را بررسی کردم.


فتنه‌گران به دنبال سوری‌سازی ایران بودند
جانشین رئیس سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه نظام در مقابل فتنه‌گران از خود خویشتن‌داری نشان داد به امید اصلاح آنها و تغییر رویه 20 ماه از برخورد و محاکمه آنها خودداری کرد، گفت: «حصر فتنه‌گران زمانی اتفاق افتاد که آنها 20 ماه پس از انتخابات 88 در بهمن 89 به دنبال سوری‌سازی ایران بودند و می‌خواستند ناامنی‌های جدیدی به وجود بیاورند. «سردار نجات» در پایان و در جمع‌بندی سخنان خود اظهار داشت: «اعتراضات خیابانی و فتنه 88 از پیش برنامه‌ریزی شده بود و جریان فتنه با مخدوش کردن امنیت ملی و امیدوار کردن دشمنان نظام، ایجاد انشقاق میان مردم و زمینه‌سازی برای تحریم‌های اروپا و آمریکا مرتکب جنایات بزرگی شدند.» وی خاطرنشان کرد: «اگر امام(ره) زنده بودند، این افراد را مصداق یاغی دانسته و با آنها به شدت برخورد می‌کردند؛ اما رهبر معظم انقلاب به دلیل فضای غبارآلود، این‌گونه مصلحت ندانستند.» وی افزود: «رهبری یک‌بار هم در پیامی به نیروهای امنیتی فرمودند؛ اگر 50 نفر را دستگیر کردید و در میان آنها یک نفر بی‌گناه و 49 نفر گناهکار بودند، اگر نتوانستید آن یک نفر بی‌گناه را شناسایی کنید، حق ندارید هیچ‌کدام از آن 50 نفر را شب در بازداشت نگه دارید و باید همه آنها آزاد شوند. این نشان می‌دهد که نظام جمهوری اسلامی برای حفظ امنیت خود حاضر نیست، حتی به یک نفر ظلم شود.»


  محمدرضا بلوردی/ در بسیاری از مناطق وقتی که موضوع کشتار کودکان،‌ زنان و سالمندان،‌ آواره شدن غیرنظامیان و تخریب خانه‌ها مطرح می‌شود،‌ اثری هم از رژیم صهیونیستی نیز دیده می‌شود؛ چه با حضور مستقیم و نقض آشکار حقوق بشر و چه به صورت غیرمستقیم و در جایگاه حامی عاملان جنایاتی که صورت می‌گیرد. کشتار مسلمانان در میانمار و اقدامات نژادپرستانه حکومت این کشور علیه اقلیت «روهینگیا» از آخرین مواردی است که ردپای صهیونیست‌ها هم در آن دیده می‌شود. در وضعیتی که اقدامات وحشیانه حکومت میانمار علیه اقلیت مسلمان این کشور با محکومیت‌‌های ـ هر چند ظاهری ـ جامعه بین‌الملل و سازمان‌های حقوق بشری مواجه شده است؛ اما رهبران رژیم صهیونیستی همچنان به فروش سلاح به مقامات میانماری ادامه می‌دهند و وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تصریح کرده است با موضوع توقف فروش سلاح به دولت میانمار مخالف است؛ موضوعی که روزنامه رژیم صهیونیستی «هاآرتص» هم در گزارشی به آن پرداخته و در مطلبی  با عنوان «به رغم شدت گرفتن خشونت‌ها، اسرائیل فروش سلاح به میانمار را ادامه می‌دهد» آورده است که دولت صهیونیستی اصرار دارد تسلیحات خود را به دولت میانمار بفروشد و چشم خود را روی جنایات این کشور بسته است.
 رژیم صهیونیستی درحالی فروش سلاح به میانمار را ادامه می‌دهد که اتحادیه اروپا و آمریکا فروش تسلیحات به این کشور را ممنوع کرده‌اند و همین امر سبب شده است تا سازمان‌های حقوق بشری انتقادهای گسترده‌ای به رژیم صهیونیستی داشته باشند؛ این سازمان‌ها تأکید می‌کنند که صهیونیست‌ها به تازگی بیش از 100 تانک و قایق جنگی و مقادیر بسیاری سلاح‌های سبک را به دولت میانمار فروخته‌اند. با اینکه یکی از شرکت‌های صهیونیستی در زمینه آموزش نیروهای ویژه میانماری در ایالت شمالی راخین (جایی که علیه مسلمان جنایت می‌شود) فعالیت می‌کند. 
البته موضوع فروش سلاح‌های صهیونیستی به دولت میانمار مسئله جدیدی نیست و پیشتر هم پایگاه خبری «واللا» که خبرهای نظامی و امنیتی صهیونیست‌ها را منتشر می‌کند،‌ گزارش داده بود که بین رژیم صهیونیستی و حاکمان نظامی میانمار ارتباطاتی وجود داشته است و همین نظامیان بودند که جنایات بسیاری را علیه مسلمانان روهینگیا مرتکب شده بودند. براساس گزارش پایگاه واللا، همکاری‌های نظامی بین رژیم صهیونیستی و میانمار از سال 1953 وجود داشته و همچنان هم ادامه دارد. طبق این گزارش برخلاف تحریم‌های سازمان ملل علیه حاکمان نظامی سابق میانمار، رژيم صهیونیستی در رأس کشورهایی است که به میانمار سلاح صادر می‌کنند؛ درحالی که مقامات این رژیم به خوبی می‌دانستند چه جنایت‌هایی علیه مسلمانان در این کشور صورت می‌گیرد و هدف از این کمک‌های نظامی هم سرکوب تظاهرات اعتراضی علیه نظامیان حاکم بود. 
پیشینه روابط میانمار و رژيم صهیونیستی به سال 1953 باز می‌گردد و «اونو» نخست‌وزیر میانمار، اولین مسئول خارجی بود که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده (1955) و با مقامات صهیونیستی ملاقات کرد؛ این ملاقات سبب گسترش روابط نظامی بین دو طرف شد و رژيم صهیونیستی هواپیماهای «اسپیت‌فایر» را در اختیار میانمار قرار داد. ضمن اینکه در ادامه هم در سال 1958 افرادی مانند؛ «بن گوریون،‌ موشه دایان و شیمون پرز» به میانمار سفر کردند و در سال‌های اخیر هم ژنرال «مین اونگ هلینگ» فرمانده کل ارتش میانمار،‌ کسی که مسئول کشتارهای مسلمانان روهینگیا است، از سرزمین‌های اشغالی دیدن کرده (2015) و با «رؤوفین روفلین»،‌ رئیس رژیم صهیونیستی،‌ «گادی ایزنکوت»،‌ رئیس ستاد ارتش و «موشه یعلون» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ملاقات کرد. همچنان که در سال 2016 نیز «میشل بن باروخ»،‌ رئیس بخش پشتیبانی امنیتی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به میانمار سفر کرد.