در سومین همایش داروسازی نظامی و شرایط اضطراری مطرح شد
 حسن ابراهیمی/ سومین همایش داروسازی نظامی و شرایط اضطراری شنبه 22 مهر ماه در دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله الاعظم(عج) سپاه برگزار شد. در این همایش سردار «حسن عراقی‌زاده» رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح، سردار «احمد عبداللهی» معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کل سپاه، دکتر «غلامرضا اصغری» رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر «علیرضا جلالی» فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) درباره اهمیت موضوع دارو و داروسازی نظامی و فعالیت‌های سپاه در این حوزه سخنرانی کردند.

کمک سپاه برای احداث بیمارستان آوارگان میانماری
سردار «حسن عراقی‌زاده» رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در ابتدای سخنان خود در این همایش درباره وضعیت آوارگان میانمار، اظهار داشت: «در سفری که به تازگی به منظور بررسی وضعیت آوارگان میانمار به بنگلادش داشتیم، مشاهده کردیم که در یک ماه اخیر سازمان های بین‌المللی، مانند WHO و هلال احمر اقداماتی انجام داده‌اند که می‌توان به برپایی چادرهایی در قالب اردوگاه برای اسکان آوارگان اشاره کرد؛ ولی باز هم از نظر امکانات اولیه بهداشتی در تنگنا قرار دارند.
وی همچنین اضافه کرد: «این موضوع نیازمند کارهای زیربنایی است؛ از این رو مقرر شده است سپاه به منظور کمک به وضعیت بهداشتی و درمانی آوارگان میانمار، جمعیت هلال احمر کشورمان را در احداث بیمارستان صحرایی یاری دهد.»
رئیس اداره بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه تصریح کرد: «در بخش دارویی باید بسترهای از قبل تعریف‌شده‌ای را داشته باشیم؛ چون در زمان بروز حادثه امکان نیازسنجی وجود ندارد؛ از این رو افزون بر تنوع دارویی، اشکال بسته‌بندی نیز باید با توجه به شرایط بحرانی باشد.»
وی با بیان اینکه در زمینه صادرات دارو با وجود ظرفیت در منطقه، خیلی به آن توجه نکردیم، عنوان کرد: «در بخش دفاعی، به داروهای خاص و بسته‌بندی‌هایی در اشکال خاص نیازمندیم؛ برای نمونه برای تسکین درد مجروحان جنگی هنوز در جهان دارویی ساخته نشده و این موضوع هنوز حل نشده باقی ‌مانده است؛ پس این یکی از موضوعاتی است که در داروسازی نظامی باید به آن توجه کرد.»
سردار عراقی‌زاده گفت: «استفاده از تخصص داروسازان بالینی در کنار دیگر متخصصان در بیمارستان‌ها به شدت احساس می‌شود؛ بنابراین وجود مراکز مشاوره دارویی از اولویت‌هایی است که باید به آن در مراکز بهداشتی و درمانی نیروهای مسلح توجه کرد.»

تلاش سپاه تربیت داروساز و بومی‌سازی داروها 
سردار «احمد عبداللهی» معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سپاه در این همایش، اظهار داشت: «پس از پیروزی انقلاب اسلامی در کشورمان در بحث داروسازی به واسطه شرایطی که کشور با آن مواجه بود، با بهره‌مندی از روح خودکفایی در بعد کلان، پیشرفت‌های قابل تحسینی را به دست آورده‌ایم.»
 وی افزود: «در واقع تحریم و تنگناهای فراروی کشور مزید بر علت شد تا صنعت داروسازی کشور پیشرفت کند و بر همین اساس اکنون در منطقه رتبه نخست را داریم و حتی از پایین‌ترین قیمت در صنعت داروسازی در منطقه برخوردار هستیم.»
سردار عبداللهی عنوان کرد: «در این بین، نقشی که نیروهای مسلح در حوزه داروسازی دارند، موجب شده است تا در کنار سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت به این بخش از صنعت کشور کمک‌هایی صورت گیرد.»
 وی بیان داشت: «مجموعه تلاش‌هایی که در حوزه صنعت داروسازی کشور صورت گرفته، سبب شده است تا حدود 100 کارخانه داروسازی و ده‌ها شرکت توزیع دارو و نیز چندین شرکت واردات دارو فعالیت داشته باشند؛ این تلاش‌ها همچنین سبب شده است 80 درصد داروهای مورد نیاز در داخل کشور تولید شود. به عبارت دیگر، از 2900 قلم داروی مصرفی کشور، دو سوم آن را در کشورمان تولید می‌کنیم.»
 معاون بهداشت و درمان سپاه خاطرنشان کرد: «سیاست‌های سپاه در حوزه دارو و ملزومات پزشکی عبارتند از: ارتقای دانش داروسازی و جایگاه آن در سپاه و نیروهای مسلح، تربیت و جذب نیروی انسانی مورد نیاز و نیز توانمندسازی نیروی متخصص داروساز، بهبود و ارائه هرچه بهتر خدمات دارویی، دسترسی به داروهای اختصاصی و ملزومات پزشکی مورد نیاز، بومی‌سازی و تولید دارو و ملزومات مورد نیاز و تأسیس و راه‌اندازی مراکز تولید داروهای گیاهی.»
سردار عبداللهی تصریح کرد: «میزان مصرف دارو در کشورمان نشان می‌دهد، فرهنگ استفاده از دارو را نداریم؛ از این رو سه برابر استانداردهای جهانی دارو مصرف می‌کنیم.»

سپاه نخستین یاری‌کننده مردم
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه سپاه پاسداران یکی از مردمی‌ترین سازمان‌ها در جهان به شمار می‌رود و کمک‌رسانی آن بسیار تعیین‌کننده است، گفت: «سپاه نخستین یاری‌کننده مردم در زمان بروز بحران‌ها و شرایط اضطراری بوده و هست.»
وی افزود: «دارو موضوع مهمی است که از چند جنبه به آن پرداخته می‌شود؛ از این رو باید نگاه ویژه‌ای به آن داشت. صنعت داروسازی یکی از پرسودترین صنعت‌های جهان پس از اسلحه‌سازی است. دارو همچنین یک کالای استراتژیک بوده و از آن می‌توان به منزله ابزار سیاست در جهان استفاده کرد.»
غلامرضا اصغری ادامه داد: «از طرفی دارو نیاز اساسی مردم بوده و توجه به آن ضرورت دارد. همه این مسائل نشان می‌دهد.  باید حداقل وابستگی‌ها را به واردات دارو داشته باشیم.»
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: «بیشتر داروهای جهان با فاصله کمی در ایران تولید می‌شود و این مسئله بسیار جای شکر دارد. همچنین به دلیل وضعیت جغرافیای ایران که روی خط زلزله قرار دارد و همچنین به دلیل اینکه دشمنان زیادی با انقلاب اسلامی داریم، توجه به شرایط اضطرار و بحران در حوزه داروسازی حائز اهمیت است.»
اصغری افزود: «هر سال در جهان بحران‌های مختلفی رخ می‌دهد و ما باید آمادگی داشته باشیم که کمترین آسیب را در زمان بحران ببینیم. همچنین، اقتصاد مقاومتی آسیب‌پذیری ما را به‌ شدت کاهش می‌دهد، بنابراین توجه به آن ضرورت دارد.»

متون فعلی کفایت تهدیدات جدید را نمی‌کند
دکتر «علیرضا جلالی» فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) هم در این همایش اضطراری اظهار داشت: «باید دانشجوی متعهد، انقلابی و جریان‌ساز تربیت کنیم. افزون بر آن، نیازمند تربیت استاد و نیز تهیه متن و محتوای انقلابی هستیم.»
وی افزود: «بسیاری از متون پزشکی که تدریس می‌شود، هر چند دربرگیرنده پایه‌های تخصصی است، اما برای مأموریت‌های نظامی کفایت نمی‌کند؛ چون این متون و دانشی که وجود دارد، درباره تهدیدات نوین مباحث جدیدی ارائه نمی‌کند.»
 جلالی بیان داشت: «متن‌های علمی داروسازی باید با نگرش جدید به نیازمندی‌های نظامی کشورمان تدوین و تدریس شود؛ از این رو می‌توانیم با توجه به سابقه هشت سال دفاع مقدس، متن‌های‌ علمی مورد نیاز را تولید کنیم.»
 وی عنوان کرد: «پس با این دیدگاه این همایش یکی از اقداماتی است که می‌تواند راهکارهای لازم در مقابله با تهدیدات نوین را ارائه دهد.»

سردار سید مسعود جزایری گفت: ارتقای توان دفاعی کشور برای مقابله با رژیم فاسد آمریکا و مسیر توسعه بی‌وقفه خود را با انگیزه‌تر و مصمم‌تر از گذشته ادامه خواهیم داد و لحظه‌ای در دفاع از مظلومان در جای جای جغرافیای جهان دریغ نخواهیم کرد. سپاه امروز عزیزتر و پرتوان‌تر از هر زمان دیگر رؤیاهای کثیف سردمداران آمریکا را یکی پس از دیگری آشفته می‌کند و در ادامه این راه حرف‌های ناگفته فراوانی هست که در وقت خود جلوه‌های بیرونی آن را دولت ترامپ مشاهده خواهد کرد.


  علیرضا جلالیان/ تروریسم در واقع اقداماتی را شامل می‌شود که مبتنی بر آن، ترور صورت می‌گیرد. ترور در این تعاریف تفاوت‌هایی با جنگ دارد؛ اما نمی‌توان منکر این شد که عملیات تروریستی، ماهیت جنگی ندارد. تروریسم در واقع نوعی جنگ است که در آن، نوع سلاح و نوع فنون‌ متفاوت بوده و طرف مقابل در این جنگ یک طرف مخفی یا مایل به مخفی ماندن است. در سال‌های اخیر مفهوم تروریسم وسعت بسیاری یافته و امروزه در مواجهه با جمهوری اسلامی می‌توان مدعی شد که تروریسم دولتی هم وارد کارزار شده است. یکی از ابعاد تروریسم دولتی که تحت حمایت دولت‌های استکباری به ویژه آمریکا اجرا می‌شود «بیوتروریسم» است. استفاده از سلاح‌های بیولوژیک به صرفه‌تر از دیگر سلاح‌ها است. با وجود آنکه تحقیقات، تولید و نگهداری آن بسیار گران و در حد سلاح‌های راهبردی همچون کلاهک‌های هسته‌ای تمام می‌شود؛ اما تأثیر آن شاید چیزی بیشتر از این سلاح‌ها است و استفاده کننده از آن، ردی از خود باقی نمی‌گذارد؛ بنابراین بهترین سلاح در عصر حاضر برای اعمال تروریستی است که می‌توان با آن به صورت خیلی خاموش اقدام به ترور با اهداف مختلف کرد. این ترور می‌تواند، حتی دایره یک ملیت و بخشی از جهان را در بر بگیرد. اگرچه در گذشته، ترورهای بیولوژیکی با استفاده از شکل‌های ساده مواد شیمیایی سمی و عوامل بیماری‌زا بوده است؛ اما در سال‌های اخیر این نوع عملیات تروریستی شکل تازه و سازماندهی شده‌ای به خود گرفته، به صورتی که امروز می‌توان مدعی شد در عرصه‌های مختلف صاحبان دانش بیوتکنولوژی که مدعی سردمداری جهان هستند در اوضاع مختلف از این سلاح خاموش بهره می‌گیرند. استفاده گسترده از سلاح‌های بیولوژیکی در صنایع غذایی به ویژه در موضوع دستکاری ژنتیکی، یکی از این موضوعات است.
بر اساس اسناد به دست آمده شرکت‌های بین‌المللی که صاحبان آن خاندان‌های زرسالار یهودی و صهیونیست هستند، در این حوزه فعالیت‌های فراوانی را صورت می‌دهند و عمده این فعالیت‌ها از سوی پنتاگون پشتیبانی و اجرایی می‌شود. موضوع اصلی مد نظر این مجموعه از سردمداران اقتصادی، کاهش جمعیت جهان است. در واقع به سبب افزایش رو به تصاعد جمعیت کشورهای به قول آنها در حال توسعه و روند کاهش جمعیت در کشورهای توسعه‌یافته، تنها راه ادامه یافتن استیلای آنها بر جهان، کاهش جمعیت است و برای این منظور تمهیداتی را اندیشیده‌اند که عمده این تمهیدات در بیوتروریسم و ایجاد جنگ‌ها خلاصه می‌شود. تشدید آمار نازایی در کشور ما و دیگر کشورهای جهان، نمونه‌ای از این موضوع است. در این عرصه جمهوری اسلامی ایران به علت بیشترین تضاد با دنیای استکبار، در معرض بیشترین تهدید است و اصلی‌ترین یگان‌های مقابله با این تهدید، بهداری‌های نیروهای مسلح هستند. 
در این نمونه که نوع جدیدی از تهدید محسوب می‌شود؛ بهداری‌ها و مراکز علوم پزشکی نیروهای مسلح مسئولیت دارند. اگرچه لزوم آماده‌سازی تجهیزات در این حوزه اهمیت دارد؛ اما مهم‌تر از آن آمادگی پژوهشی در این مجموعه‌ها است.

پدر شهید مدافع حرم «رضا سنجرانی»
 احسان امیری/ در منطقه معروف به «کرار» بود. شهید «رضا سنجرانی» رزمنده مدافع حرم ایرانی از لشکر فاطمیون بود که در چهارمین اعزام خود، پس از جانبازی از ناحیه دست و پا در اول مهرماه و مصادف با دوم ماه محرم‌الحرام به مقام رفیع شهادت نائل شد. «یوسف سنجرانی» پدر این شهید بزرگوار می‌گوید: «من خودم نظامی بازنشسته‌ام که در جبهه‌های هشت سال دفاع مقدس حضور داشتم؛ اما مثل پسرم لایق شهادت نبودم، یادم می‌آید آن زمانی که جبهه می‌رفتم، هر بار که می‌آمدم با همان سن کم و دنیای کودکانه‌اش اصرار می‌کرد او را هم ببرم، خلاصه اینکه من سال‌ها نبودم و نقطه شروع حسینی شدن رضا و ارادتمندی وی به اهل‌بیت(ع) از همان روزها و سال‌هایی شروع شد که من جبهه بودم؛ اما مادرش بچه‌ها را مسجدی و هیئتی بار آورد. رضا بسیجی فعال، قاری قرآن و مداح اهل‌بیت(ع) بود. خودش دوست داشت تمام وقتش را صرف ائمه اطهار(ع) کند. بیشتر وقتش یا در مساجد می‌گذشت یا به آموزش در پادگان. طوری رفتار می‌کرد که انگار این روزمرگی‌ها برایش مهم نیست. از همان کودکی شوق لباس رزم داشت، با او خیلی صحبت می‌کردم که مثل دیگران درس‌ بخوان، سر کار برو و زندگی‌ات را بچرخان؛ اما رضا با تمام احترامی که برای خانواده قائل بود، همیشه حرف از هدفی بزرگ می‌زد و زندگی برایش با این پشت میزنشینی‌ها معنایی نداشت. من این را فهمیده بودم که رضا راهش را انتخاب کرده و روحش در قالب یک زندگی مادی و عادی نمی‌گنجد. به درخواست من در آزمون استخدام بانک ملی شرکت کرد و قبول شد. صبح تا عصر که در بانک بود؛ اما بلافاصله بعد آن یا خودش را به پایگاه بسیج می‌رساند یا کلاس‌های آموزش قرآنش در مساجد.
چون مشکل قلبی دارم، مراعاتم را می‌کرد و خیلی حرف‌ها را به من نمی‌زد، فقط بعدها از همرزمانش شنیدم که چون رضا ایرانی بود با هزار التماس و درخواست کاری کرد که با رزمندگان و برادران افغانی در قالب لشکر فاطمیون عازم سوریه شود. چهار بار به سوریه اعزام شد، اولین بار دو سال پیش بود. یادم می‌آید یک روز آمد و گفت: «من تا به حال از بانک مرخصی نگرفته‌ام و حساب کرده‌ام به اندازه سه ماه مرخصی دارم.» به من چیزی نگفت؛ اما به همسرش گفته بود، می‌خواهد به سوریه برود. من بعدها فهمیدم که کجا رفته است. اوایل اصلاً راضی نمی‌شدم، نگران بچه‌هایش بودم؛ اما رضا می‌گفت: «کسی که من را حمایت کرده، فرزندانم را هم حمایت می‌کند.» و بالاخره رفت. من و مادرش به رضا افتخار می‌کردیم؛ اما نمی‌توانستیم نگرانش نباشیم. دومین بار که رفت، در «تدمر» از ناحیه پا مجروح شد، منتقلش کردند مشهد و با وجود عمل جراحی و جای‌گذاری پلاتین در پایش، باز هم می‌رفت پادگان برای آموزش، بار سوم که رفت از ناحیه دست هم مجروح شد. پیش از آخرین اعزام به رضا گفتم: «تو هم دستت و هم پایت مجروح شده، دیگر جایی برای رفتن نداری، چطور می‌خواهی دفاع کنی؟» رضا گفت: «می‌توانم» و باز رفت؛ ولی این آخرین رفتنش بود که بازگشتی نداشت.
همسر و فرزندان رضا را برده بودند سوریه، هم برای زیارت و هم اینکه رضا را ببینند، مأموریتش تمام شده بود، به او گفته بودند با همسرت برو مشهد؛ اما رضا اصرار داشت تاسوعا و عاشورا در منطقه بماند، رضا ماند و در نخستین روزهای محرم شهید شد.»

 کتاب «رقص روی یک پا» خاطرات شفاهی اسماعیل یکتایی ‌لنگرودی، آزاده و جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس است که به قلم مصطفی مصیب‌زاده به نگارش درآمده و انتشارات سوره مهر آن را در قالب یک اثر ملی منتشر کرده است.
یکتایی دو سال‌ونیم از عمر خود را در اردوگاه‌های عراق سپری کرد. او تا آخرین لحظه مبارزه کرد و به امید آزادی، روزهای تلخ تنهایی را پشت سر گذاشت تا اینکه شهریورماه 1369 لحظه رهایی فرا رسید.
روایت‌های او پیش از این در سال 1370 در همان اوان آزادی از اردوگاه‌های عراق در کتاب کوچکی با نام «تکریت 11» در حوزه هنری گرد آمد؛ اما کتاب «رقص روی یک پا» تقریباً همه آن چیزی است که «اسماعیل» از دوره کودکی تا «قربانگاه» اردوگاه‌های عراق در دل داشته و بر زبان جاری کرده است.
«رقص روی یک پا»، حاصل 50 ساعت گفت‌وگوی نویسنده با یکتایی است که در آن سعی شده بدون دخل و تصرف در گفته‌های راوی و با نهایت امانتداری و همچنین با زبانی ساده و روایت محور پیش برود. در خاطرات این کتاب همواره سعی بر رونمایی و شناساندن بخش کوچکی از تاریخ این مرز و بوم است. کتاب در 14 بخش یا روایت به بیان خاطرات خودگفته‌ اسماعیل یکتایی می‌پردازد که تکیه‌ اصلی کتاب روی بخش دفاع مقدس و جنگ و دوران اسارت یکتایی است و علاوه بر زندگی او، زندگی دیگر رزمندگانی که همرزم او بودند هم روایت شده است. کتاب پر است از لحظات شیرین و تلخی که واقعیت جنگ و اسارت بوده است و تاریخ را با زبان داستانی روایت می‌کند.  کتاب «رقص روی یک پا» نوشته‌ مصطفی مصیب‌زاده و به سفارش حوزه هنری استان گیلان در 518 صفحه با شمارگان 2 هزار و 500 نسخه و به بهای 18 هزار تومان به کوشش انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب شده است.

با اینکه برای ادامه تحصیل تلاش فراوانی کرده بود، زمانی که مبارزات انقلابی تشدید شد، ترک تحصیل کرد و گفت پس از پیروزی در مبارزه ادامه تحصیل می‌دهم؛ اما پس از پیروزی انقلاب هم مبارزات ادامه پیدا کرد و انقلاب به محافظ نیاز داشت، از این رو در سنگر بسیج فعال شد و زمانی که دشمن بعثی حمله کرد، سریع دنبال اعزام به جبهه رفت و دیگر فرصتی به او دست نداد که ادامه تحصیل بدهد؛ اما مستقیم و بدون دیپلم به دانشگاه جبهه رفت و دانش‌آموخته شهادت شد. 
به نقل از خانواده شهید فرامرز خانی‌نژاد
شهید فرامرز خانی‌نژاد در سال ۱۳۴۲ در خانواده کوچک و محرومی در روستای بالامحله چورکوچان از توابع شهرستان آستانه‌اشرفیه به دنیا آمد. اگر چه پدر و مادر شهید مانند بیشتر مردم روستا از نعمت خواندن و نوشتن محروم بودند؛ ولی با همه مشکلات فرزندان‌شان را راهی شهر کردند تا آموختن را بیاموزند. در حین تحصیل چیزی که مقدم شد، انقلاب بود و بعد جنگ تحمیلی. در تظاهرات مردمی در بدو پیروزی انقلاب به همراه هم‌رزمان دیگرش مردم را به راه‌پیمایی و مبارزه تشویق می‌کرد. با شروع جنگ، جزء اولین کسانی بود که به جبهه اعزام شد. در عملیات‌های زیادی شرکت داشت و بارها مجروح شد. این در حالی بود که خانواده‌اش از مجروحیت فرامرز اطلاع نداشتند. وی در سال ۶۲ ازدواج کرد. پس از ازدواج هم از حضور در خط‌ مقدم نبرد باز نماند؛ اما سه سال بعد و پیش از تولد فرزندش به شهادت رسید. وصیت کرد اسم پسرش را جابر بگذارند. سرانجام در سالگرد ازدواجش در عملیات کربلای 5 روز 23 دی‌ ماه سال 65 در حالی که مسئول مخابرات گردان مالک‌اشتر بود، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

0914۰۰۰7642/ نیروی انسانی سپاه فکری به حال بازنشستگی پنج سال ارفاقی کارمندان پاسدار 25 سال خدمت با مدرک دیپلم کند که نه جایگاه مسئولیتی می‌گیرند و نه ارتقایی دارند.
0910۰۰۰7845/ از مسئولان خواهش می‌کنم دوره‌های طولی، مانند دوره عالی را به دو صورت غیر حضوری و حضوری برگزار کنند.
0936۰۰۰7642/ ساعات کاری بعدازظهر در نواحی و حوزه‌ها بازدهی ندارد؛ چون خستگی و نبود مراجعات مردمی سبب رخوت شده است.
0939۰۰۰7613/ پیشنهاد می‌شود قانونی وضع شود تا سربازان وظیفه در حین خدمت از سوی شورایی مرکب از فرماندهان و مسئولان مربوطه به طور دقیق ارزیابی شوند و نمره آنان در کارت پایان خدمت‌شان قید شود. بدیهی است پس از خدمت سربازی تأثیر بسزایی در استخدام و موقعیت اجتماعی آنان دارد. 
0912۰۰۰5465/ در صفحه 38 مجله آشنا شماره 204 از مزیت‌های محصولات تراریخته و در صفحه 7 هفته‌نامه صبح صادق شماره 818 از مضرات آنها گفته شده، کدام درست است؟
صبح صادق: موضوع تراریخته‌ها در دست بررسی است و برخی از آنها در سازمان پدافند غیر عامل از نوع تهدیدات بیولوژیک است و شما باید از مجله آشنا درباره استنادشان در این زمینه بپرسید.
0922۰۰۰6123/ ساختمان‌های سپاه به نام شهدای بزرگوار مزین شود. متأسفانه، در بعضی رده‌ها به جای اسامی شهدا از شماره‌گذاری استفاده می‌شود.
0935۰۰۰3255/ آیا شماره «۳۰۰۰۹۹۰۰۳۳» سامانه سردار صفری است؟
صبح صادق: خیر، فقط در پایین این ستون شماره‌های ارتباط با ایشان درج می‌شود و تنها راه ارتباط با سردار صفری هم همان شماره‌ها است.
0935۰۰۰5241/ این عکس که در قسمت پاسداران خورشید درباره شهید مدافع حرم ستار عباسی در هفته‌نامه صبح صادق قرار دادید، مربوط به شهید ملکشاهی است، نه ستار عباسی.
صبح صادق: مراتب عذرخواهی ما به خانواده ایشان اعلام شد و عکس ایشان در صفحه 4 نشریه شماره قبل چاپ شد.
0921۰۰۰7934/ جامعه تشنه تفکر انقلابی است و نیازمند دارد تا رسانه‌هایی، همچون صبح صادق، مجله آشنا و... که مختص داخل سازمان است، به صورت ویژه و کارشناسی شده در میان طیف‌های مختلف نشر پیدا کند.
0916۰۰۰2418/ چرا حقوق شهریور رزمندگان معسر واریز نشد؟ لطفاً مسئولان نیروی انسانی پاسخ دهند.
0936۰۰۰7125/ آقای ترامپ فکر کرده خود را به دیوانگی بزند می‌تواند زوال آمریکا را به عقب بیندازد، ولی نمی‌داند که اگر ما به سیم آخر بزنیم پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را سالم نمی‌گذاریم.
0917۰۰۰9764/ در آستانه اربعین حسینی در شهر اهواز تا سوسنگرد میزبان زائران اربعین حسینی هستیم. اما متأسفانه امسال دست‌هایی در کار است که هزینه‌های سفر را زیاد کند.
0935۰۰۰2861/ کارت‌های یکسان‌سازی با این وضعیت، بود و نبودش تفاوت ندارد، بهتر است که جمع شود.
0918۰۰۰1281/ بخشی از بسیجیان کد 89 هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند. هپچ خدماتی هم نداریم. لطفاً سریع‌تر تعیین تکلیف کنید.

سرلشکر صفوی در جمع نیروهای مسلح استان کرمانشاه
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: «توطئه دشمنان و بازتاب ناامنی‌ها در عراق و تأثیر آن بر امنیت منطقه و با توجه به نزدیکی اربعین حسینی، لزوم هوشیاری بیشتر دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی را می‌طلبد.»
سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در بازدید از آمادگی‌های رزمی و عملیاتی یگان‌های نظامی و انتظامی استان کرمانشاه و در جمع نیروهای مسلح منطقه با اشاره به ظرفیت و توانمندی استان کرمانشاه و ضرورت توجه به ویژگی‌های بومی این منطقه، گفت: «استان کرمانشاه یک حوزه گسترده جغرافیایی هم در رابطه با مرزهای ایران و عراق و هم در رابطه با وسعت سرزمینی و تنوع طوایف و مذاهب و جمعیت دو میلیون نفری است.»
وی افزود: «تنوع تهدیدات احتمالی در این استان از سوی نیروهای تکفیری همجوار با مرزهای ایران و احتمال نفوذ آنها و همچنین تهدیدات داخلی و مشکلات در زمینه ترانزیت مواد مخدر، قاچاق سلاح و مشروبات الکلی یا ایجاد ناامنی‌ها گسترده است.»
صفوی ادامه داد: «مردم استان مردم مؤمن شجاع، نجیب و صبوری هستند که پیش از جنگ در جریان ناامنی‌های استان کردستان و ایجاد امنیت پایدار فداکار بودند و در جریان جنگ تحمیلی از خود رشادت‌ها و فداکاری‌های بسیاری نشان دادند و حدود ده هزار شهید و بیست هزار جانباز تقدیم انقلاب کردند و فقط شهر کرمانشاه حدود 1200 بار مورد هجوم هوایی و موشکی قرار گرفت.»
صفوی در برآورد و تشریح آمادگی‌های اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای مسلح استان گفت: «قرارگاه نجف اشرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که سه استان همدان، کرمانشاه و ایلام را تحت پوشش خود در مسائل دفاعی و امنیتی دارد، در سطح قابل قبولی از نظر آمادگی‌های دفاعی و امنیتی است و یگان‌های تحت امر این قرارگاه از اشراف اطلاعاتی خوبی نسبت به جریان‌های تکفیری سلفی و گروهک‌های ضد انقلاب برخوردارند و ارتباط  اطلاعاتی خوبی با دستگاه‌های امنیتی مرتبط دارند.»
وی افزود: «آمادگی‌های دفاعی یگان‌های رزم سپاه را در بخش سپاه نبی اکرم(ص) استان و قرارگاه نجف اشرف در سطح عالی ارزیابی کردیم.»
صفوی درباره آمادگی‌های اطلاعاتی و عملیاتی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران مستقر در استان گفت: «قرارگاه غرب ارتش و یگان‌های ارتش به خوبی در منطقه و مرز مستقر هستند و از آمادگی‌های رزمی خوبی برخوردارند. هماهنگی بین سپاه، ارتش و ناجا در استان، بسیار خوب است و مسئولان و مردم استان از امنیت حاصل و نیروهای مسلح حمایت خوبی دارند.»
وی تصریح کرد: «استان کرمانشاه یک محور مواصلاتی است که استان‌های مختلف و استان‌های مرزی از این منطقه رفت‌وآمد می‌کنند و نیروی انتظامی نیز در بخش مرزها و استان که در حقیقت لبه تماس حکومت با مردم است، نیرویی هوشیار است که با توجه به تنوع مأموریت خود و به عنوان ضابط قوه قضائیه، توانسته است به خوبی مأموریت خود را انجام دهد و امنیت پایدار و عمومی را در استان کرمانشاه ایجاد کند.»

می‌گفت: «من سرباز ولایتم. هرجا انقلاب نیاز داشته باشد و به من بگویند آنجا می‌روم و با جان و دل کار می‌کنم.» هر جا که می‌رود واقعاً با جان و دل کار می‌کند. اطرافیان می‌گویند که فلانی در حد فرمانده است، اما او را گذاشته‌اند جانشین، ولی اصلاً برایش مهم نیست. او یک مدیر انقلابی است. محبوب دل همه است. با وجود جانبازی بالای 70 درصد شاید جزو فعال‌ترین فرماندهان است. سردار علی فضلی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین شهید زنده و الگویی است برای نسل جوان پاسداران.