یک کانال ضدانقلاب در ادامه دروغ‌پراکنی‌های خود، این بار با انتشار یک ادعای دروغین، گاف بزرگی داد. پس از انتشار کلیپی در کانال ضدانقلاب «آمدنیوز» و ادعای نمایشی بودن صحبت‌های فرمانده کل سپاه در برابر دوربین‌های رسانه ملی که طی مستندی پخش شد، مردم به صورت خودجوش با انتشار یک فیلم کوتاه و توضیحات بسیار ساده، سیاست تخریب سپاه و ایجاد تفرقه منافقین را به چالش کشیدند.


  محمدرضا مرادی/ شکست‌های متعدد عربستان در منطقه سبب شده است این کشور به دنبال نوعی جبران باشد. عربستان تلاش زیادی در شش سال گذشته برای غلبه بر محور مقاومت به عمل آورد؛ اما در نهایت در همه جبهه‌ها بازنده شد. حمله برق‌آسا و دو هفته‌ای یمن در سال 94 اکنون 32 ماه به طول انجامیده است و آل‌سعود در تیررس موشک‌های انصارالله قرار گرفته است. بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه امروز بیش از هر زمان دیگری موفق به شکست تروریست‌ها در سوریه شده و شهر البوکمال، آخرین شهر سوریه که در اشغال داعش بود، به تازگی آزاد شد و تلاش برای ایجاد موج تجزیه در عراق نیز با شکست مواجه شد. 
عربستان دلیل اصلی همه این شکست‌ها را به ادعای خود، ایران می‌داند و از همین رو به دنبال آن است که با ایران مقابله کند. ریاض به خوبی می‌داند هرگز توان رویارویی با ایران را ندارد؛ بنابراین به دنبال فشار وارد کردن بر متحدان ایران است. 
در این میان، حزب‌الله لبنان جایگاه ویژه‌ای دارد؛ چرا که حزب‌الله توانسته است هم در عرصه داخلی و هم در عرصه منطقه‌ای پروژه صهیونیستی‌ـ سعودی را با شکست مواجه کند. در عرصه داخلی پس از آنکه سال گذشته عربستان مجبور به عقب‌نشینی در برابر حزب‌الله شد و با گزینه حزب‌الله برای ریاست‌جمهوری موافقت کرد، تصمیم داشت از طریق سعد حریری نخست‌وزیر لبنان به نوعی حزب‌الله را به حاشیه براند؛ اما موفق نشد. از سوی دیگر، در عرصه خارجی نیز اقدامات حزب‌الله علیه تروریسم در سوریه و مقابله با تروریست‌ها در داخل لبنان نیز برخلاف نقشه‌های عربستان بود؛ به همین دلیل عربستان برای جبران شکست‌های خود سعی دارد لبنان را وارد آشوب و بی‌ثباتی کند. در همین راستا، «سعد حریری» نخست‌وزیر لبنان شنبه (13 آبان ماه) به صورت کاملاً ناگهانی و در ریاض از سمت خود استعفا کرد. استعفای حریری دقیقاً بلافاصله پس از دو سفر متوالی وی به عربستان سعودی و دیدار با مسئولان این کشور 
اعلام شد. 
نشریه بریتانیایی «ایندیپندنت» با انتشار مقاله‌ای به قلم «رابرت فیسک» اعلام کرد، استعفای سعد حریری از نخست‌وزیری لبنان نه به میل خود، بلکه به اجبار عربستان سعودی بود. پس از این استعفا، رسانه‌ها از اقامت اجباری و حصر خانگی سعد حریری گزارش‌هایی را منتشر کردند و در نهایت سیدحسن نصر‌الله، دبیر کل حزب‌الله لبنان هم اعلام کرد، حریری در زندان
 سعودی‌ها است. 
عربستان سعی دارد با ملتهب کردن اوضاع لبنان، زمینه‌های درگیر کردن حزب‌الله در داخل کشور را فراهم کند تا این جنبش از بازیگری در منطقه باز داشته شود. در واقع، عربستان می‌کوشد از این طریق به نوعی زمینه را برای خلع سلاح حزب‌الله فراهم کند. در اولین سخنرانی زنده سعد حریری نیز که یک‌شنبه شب منتشر شد، وی در شرایطی که به نظر می‌رسید به شدت تحت کنترل است و کلماتی را تحت فشار به زبان می‌راند، از لزوم تبدیل شدن حزب‌الله به یک حزب سیاسی سخن گفت. در واقع، این همان هدف اصلی عربستان است تا با تقلیل جایگاه حزب‌الله به یک حزب سیاسی زمینه خلع سلاح آن را فراهم کند. در اوضاع کنونی، عربستان از تبدیل شدن حزب‌الله به یک الگوی منطقه‌ای به شدت هراس دارد؛ چرا که ریاض بارها اعلام کرده است هدف اصلی تشدید حملات در یمن مقابله با ایجاد حزب‌الله دوم (انصارالله) در مرزهای جنوبی عربستان است. از این رو فتنه جدید عربستان با این هدف صورت گرفته است که زمینه‌های خلع سلاح حزب‌الله فراهم شود. تشدید تحریم‌های حزب‌الله از سوی آمریکا نیز که به تازگی صورت گرفت، در همین راستا ارزیابی می‌شود، اما نکته‌ای که آل‌سعود در این زمینه فراموش کرده، این است که حزب‌الله در جامعه لبنان نهادینه شده و این حزب دیگر جزئی از هویت لبنان شده است؛ بنابراین تلاش‌ها برای حذف آن بی‌فایده خواهد بود.

   حسین عبداللهی‌فر/ وقتی موشک «برکان 2» از سوی ارتش یمن شلیک شد و پس از طی هزار کیلومتر سالن‌های اصلی فرودگاه بین‌المللی پایتخت عربستان را تخریب کرد، واکنش‌های تند سیاسی و روانی مقامات سعودی که باخت خود را در برابر سلاح راهبردی انصارالله حتمی می‌دیدند، پیش‌بینی می‌شد؛ اما موج تخریبی ترکش‌های آن بر امنیت ملی و مسائل سیاسی داخل ایران باورناپذیر به نظر می‌رسید. 
منازعه سیاسی ناشی از شلیک این موشک از آنجا آغاز شد که روزنامه «کیهان»، خرسندی خود از این برتری نظامی را نشان داد و وعده داد ابوظبی هدف بعدی است. 
این در حالی بود که مقامات عربستان که نتوانسته بودند اصابت موشک انصارالله را پنهان کنند، این شلیک را به ایران نسبت داده و مدعی محفوظ بودن حق دفاع از
 خود شدند. 
ادعای واهی و البته قابل پیش‌بینی دولتمردان ناپخته آل‌سعود سبب شد تا برخی در داخل کشور احساس خطر کرده و با نابخردانه خواندن تیتر کیهان، خواستار توقیف این روزنامه شوند. خواسته‌ای که برای چند روز محقق شد؛ اما ماجرا به اینجا ختم نشد و عده‌ای که به دنبال گرفتن ماهی خود از این آب گل‌آلود بودند، با به صدا درآوردن ناقوس جنگ در منطقه تنها راه جلوگیری از جنگ را آغاز «برجام موشکی» قلمداد کردند. 
نقیب‌زاده، کارشناس روابط بین‌الملل در سرمقاله «آرمان» نوشت: «بهتر است ما هم با آغاز مذاکره خطر جنگ و تحریم را از سر بگذرانیم. اگر مذاکره نکنیم ممکن است که اروپایی‌ها مواضع تند و تیز آمریکایی‌ها را در این مورد همراهی کنند.
 عربستان نیز یکی از کشورهایی است که به طور مستقیم می‌تواند از سامانه‌های موشکی ایران آسیب و لطمه جدی ببیند. بنابراین عربستان هم از این موضوع حمایت می‌کند. البته عربستان همچون آمریکا مواضع تندوتیزی در قبال این موضوع دارد. اروپایی‌ها کار خودشان را خواهند کرد و سیستم تدافعی ایران را خواهند پذیرفت؛ اما این سؤال هم برای آنها وجود دارد که هدف این موشک‌ها دقیقاً چیست؟ چون دامنه و برد موشک‌های ایران ممکن است به اروپا هم برسد.»
 وی افزون بر گذاشتن موشک‌های دفاعی ایران روی میز مذاکره با اروپا، به خواسته دیگر غرب در زمینه محدودسازی قدرت منطقه‌ای جمهوری اسلامی نیز اشاره کرد و نوشت: «البته نکته دیگری که در مذاکرات هست، آن چیزی است که آنها مداخلات ایران در منطقه می‌نامند. آن‌گونه که از فحوای کلام مطبوعات و رسانه‌های اروپایی بر می‌آید، آنها برای ایران منافعی را در عراق و افغانستان به رسمیت می‌شناسند؛ ولی به طور مثال برای ایران منافعی در یمن قائل نیستند. بیش از این را مداخله‌آمیز می‌دانند و خواهان مذاکره در این زمینه هستند.»
وی در نتیجه این یادداشت خود می‌نویسد: «همان‌گونه که اروپایی‌ها دیگر شرط‌های قبلی خود را در مورد آینده سوریه تکرار نمی‌کنند و منافع ایران در سوریه را به رسمیت شناخته‌اند، به خوبی از نقش ایران در مبارزه با داعش آگاهند و البته به ‌این نتیجه هم رسیده‌اند که رفتن بشار اسد به بهتر شدن اوضاع سوریه منجر نخواهد شد، در مقابل ایران هم می‌تواند در صورتی که منافعش ایجاب کند، منافع متحدان اروپایی‌ را در مناطقی نظیر یمن به رسمیت بشناسد.»
البته این عجیب نیست که این وادادگی و چراغ سبز به غرب خطری برای امنیت ملی قلمداد نمی‌شود و کسی سخنی از توقیف روزنامه‌های منتشر کننده این مطالب به میان نمی‌آورد؛ اما تعجب‌آور این است که در هنگامه‌ای این پیشنهادهای مرعوبانه مطرح می‌شود که برجام یک بدون هیچ موفقیتی در بن‌بست قرار گرفته و برای کان لم یکن شدن روزهای برزخی خود را می‌گذراند. عده‌ای به خود جرئت می‌دهند با همان بهانه «کم کردن سایه جنگ»، موضوع مذاکرات موشکی را با وقاحت تمام در حالی مطرح کنند که از سوی همه مسئولان کشور خط قرمز و غیر قابل مذاکره اعلام شده است. 

   حسن خدادی/ رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار پرشور هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در شهریور ماه سال 1394، با هشدار درباره تلاش‌های فریبکارانه آمریکا برای نفوذ از برخی روزنه‌ها، «اقتصاد قوی و مقاوم»، «توسعه روزافزون علم» و «حفظ و تقویت روحیه انقلابی‌گری به خصوص در جوانان» را راه‌های دستیابی به اقتدار ملی و سه دلیل مقابله مقتدرانه با دشمنی‌های پایان‌ناپذیر شیطان بزرگ اعلام کردند. در واقع معظم‌له بر روی «اقتدار اقتصادی»، «اقتدار علمی» و «اقتدار انقلابی» تأکید داشتند. در این مقاله برآنیم شاخصه‌ها و سنجه‌های این هندسة اقتدار علمی را در اندیشة رهبری تبیین کنیم.
  1ـ مرجعیت علمی و عزت علمی/ یکی از دلایل موفقیت کشورهای غربی، تکیه بر علم است. به عبارتی، دلیل موفقیت آنها در بسیاری از زمینه‌ها علم است، همانطور که دلیل بسیاری از مشکلات آنها دوری از خداوند است؛ اما با همه این اوصاف، رهبر معظم انقلاب ما را به انصاف در تحلیل دعوت می‌کنند و به همین دلیل منصفانه به تحلیل پیشرفت‌های غربی می‌نشینند. به نظر ایشان سلطه و سیادت غرب و آمریکا (اصطلاحاً هژمونی آمریکا) ناشی از علم است. ایشان همچنین علم را مبنای تولید ثروت غرب می‌دانند. اگرچه مقداری از کسب ثروت ناشی از فریبکاری و خباثت و سیاست‌ورزی ماکیاولیستی است؛ بنابراین رهبر معظم انقلاب تأکید دارند: «کشور باید به عزت علمی برسد. هدف هم باید مرجعیت علمی باشد در دنیا»(24/9/1387)
2ـ جهاد علمی/ جهاد یکی از مفاهیم اساسی مکتب اسلام است. به عبارتی، واژه جهاد حکایت از امری مقدس و پر اجر و ثواب دارد. از منظر رهبر معظم انقلاب تولید علم امر مقدسی است. «من امروز به شما عرض می‌کنم... امروز تولید علم... یک جهاد است. مجاهد فی سبیل‌‌الله تولیدکننده است؛ باید هم علم را بیاموزیم و هم علم را تولید کنیم.»(1/1/1385)
3ـ علم به مثابه قدرت/ اندیشمندان مختلف سازوکارها و ابزارهای مختلفی را برای کسب قدرت برتر در سطح بین‌الملل متصور هستند. گروهی قائل به قدرت نظامی‌اند. گروهی هم روی مسئله انباشت ثروت تأکید دارند؛ اما نکته مهم این است که علم پایه و اساس بسیاری از قدرت‌ها است. به ویژه اینکه امروزه در عرصه نظامی هم تحولات و تغییرات اساسی با علم رخ خواهد داد و از طریق علم می‌توان انباشت ثروت را به درستی مدیریت کرد؛ از این رو رهبر معظم انقلاب معتقد است: «هر کسی که علم را پیدا کند، می‌تواند فرمانروایی کند؛ هر ملتی که عالم باشد، می‌تواند فرمانروایی کند؛ هر ملتی که دستش از علم تهی باشد، باید خود را آماده کند که دیگران بر او فرمانروایی کنند.» ایشان به حدیثی از امام علی(ع) اشاره می‌کنند: «العلم‌سلطان، من وجده صال و من لم یجده صیل علیه»؛ یعنی علم اقتدار است، علم مساوی است با قدرت.(13/11/1385)
 4ـ چرخه علم و فناوری/ زنجیره علم و فناوری دارای اجزایی است که عبارتند از؛ ایده و فکر، علم، فناوری، تولید و سپس بازار. رهاسازی هر یک از این حلقه‌ها زیان‌هایی را به دنبال دارد. یکی از تفاوت‌های اساسی کشورهای در حال توسعه و کشورهای پیشرفته (اعم از غربی و غیر غربی) در تکمیل این زنجیره نهفته است. به عبارتی در کشورهای پیشرفته زنجیره علم و فناوری به درستی تکمیل می‌شود. از این رو فعالیت علمی در نهایت سبب سوددهی به کلیت اجتماع می‌شود؛ اما در کشورهای در حال توسعه عموماً این زنجیره ناقص باقی می‌ماند.
 بنابراین رهبر معظم انقلاب روی تکمیل زنجیره علم و فناوری تأکید دارند. «... زنجیره‌ علم و فناوری... یعنی این زنجیره از ایده و فکر و سپس علم و سپس فناوری و سپس تولید و سپس بازار را ما باید تکمیل بکنیم والّا اگر چنانچه ما کار تحقیقاتی را کردیم، به فناوری هم رسیدیم، امّا مثلاً تولید انبوه نشد، یا بازار برایش پیش‌بینی نشد، این ضربه خواهد خورد؛ همه‌ اینها بایستی مورد توجّه قرار بگیرد و این زنجیره‌ کار علمی، تا تولید و بازار بایستی دنبال بشود؛ یعنی نگاه‌ها باید روی مجموع این زنجیره باشد.»(6/6/1392)

 رتبه ضدتروریستی ایران
«مؤسسه اقتصاد و صلح» (IEP) پنجمین نسخه از سلسله گزارش‌های «شاخص جهانی تروریسم» خود را منتشر کرد. در این شاخص، کشورهای جهان بر اساس میزان آسیب‌پذیری در برابر تروریسم رتبه‌بندی شده‌اند که طبق نتایج آن: در سال ۲۰۱۶ تعداد کشته‌های حملات تروریستی با کاهش ۱۳ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۵ (و ۲۲ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۴) به 25 هزار و 673 نفر رسید. ایران با رتبه ۵۳ نسبت به بسیاری از کشورهای منطقه و حتی اروپا در جایگاه بهتری قرار گرفت. (رتبه ایران در گزارش پیشین ۴۷ بوده است) این در حالی است که کشورهایی، همچون هند، ترکیه، فرانسه، عربستان، چین، آمریکا، روسیه، انگلیس، آلمان و سوئد به مراتب وضعیت بدتری نسبت به ایران دارند.

 داعش چگونه از رقه فرار کرد؟
«بی‌بی‌سی»‌ فاش کرد: «بررسی‌ها نشان می‌دهد شبه‌نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا در زمان تصرف رقه، پایتخت داعش به ۲۵۰ عضو داعش اجازه خروج امن از شهر را داده‌اند. همچنین مشخص شده است در آستانه بازپس‌گیری شهر، از جمله ده‌ها نفر از اعضای خارجی داعش توانسته‌اند به همراه ۱۰ کامیون اسلحه و مواد منفجره از رقه خارج شوند. ائتلاف به سرکردگی ایالات متحده در آستانه تصرف رقه، اعلام کرده بود که به هیچ یک از اعضای خارجی داعش اجازه خروج از شهر را نمی‌دهد و این پیکارجویان! یا باید خود را تسلیم کنند یا بمیرند.»

اسلحه روی کانتینر!
سیدحسین نقوی‌حسینی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه برای راستی‌آزمایی آنچه در حوزه گمرک الکترونیکی ادعا می‌شود به گمرک بازرگان سر زدیم، گفت: «در مرز بازرگان در کمال تعجب مشاهده کردیم که این موضوع اصلاً واقعیت ندارد؛ برای نمونه در آنجا برای آزمایش دستگاه‌ها، اسلحه را روی یک تریلی قرار دادیم تا از دستگاه عبور کند و ببینیم آیا دستگاه نوع آن را تشخیص می‌دهد یا خیر، اما وقتی تریلی از دستگاه عبور کرد، اصلاً آن را تشخیص نداد!»

تسلیحات پیشرفته آمریکایی داعش
نشریه آمریکایی «میلیتاری تایمز» که به صورت تخصصی مسائل حوزه نظامی و امنیتی را بررسی می‌کند،  از دستیابی داعش به تسلیحات پیشرفته آمریکایی خبر داد. در فیلم جدیدی که داعش منتشر کرده، مسلسل‌های مخصوص ضدهوایی و دوربین حرارتی پیشرفته FLIR BHM با توانایی دید در شب و قدرت زوم بالا به ارزش بیش از پنج هزار دلار (بیش از 20 میلیون تومان) و یک اسلحه مجهز به صداگیر نوع M4 و دوربین‌های سه بعدی و... مشاهده می‌شود که این تسلیحات پیشرفته ساخت آمریکاست.

گزارش جهانی از افول تروریسم
مدیر سازمان جهانی «انستیتوی اقتصاد و صلح» اعلام کرد: «تروریسم در سوریه و عراق به شدت تضعیف شده است.» دنیل هسلوپ گفت: «از میان پنج کشوری که بیشترین حجم فعالیت‌های تروریستی در آنجا صورت می‌گیرد، چهار کشور موفق شده‌اند تروریسم را به طرز محسوسی کاهش دهند. این پنج کشور عبارتند: از سوریه، نیجریه، افغانستان، پاکستان و عراق. عراق بیشترین موفقیت را داشته و آمارها نشان می‌دهد میزان عملیات‌های تروریستی در سال ۲۰۱۷ به ۴۰ درصد سال‌های قبل رسیده است.»

تحریم بانک سپه از سوی آلمان
بنا به ادعای «جروزالم‌پست»، «اداره نظارت مالی فدرال آلمان» بانک سپه ایران را به اتهام واهی نقض قوانین اعتباری این کشور، مشمول یک ممنوعیت اعتباری قرار داد. سخنگوی اداره نظارت مالی فدرال آلمان گفت: «دلیل وضع این ممنوعیت اعتباری علیه بانک سپه ایران شعبه فرانکفورت آن است که این مؤسسه مالی شرایط مندرج در قوانین یک سازمان بازرگانی مطابق با بند (۲۵ a) را نقض کرده است.»


 علوم انسانی افرادی خودخواه و سودجو تحویل جامعه می‌دهد
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه شاکله علوم انسانی در ایران را جریان‌های فراماسونر پایه‌گذاری کرده‌اند، گفت: «این گروه‌ها به دنبال این هستند که استقلال کشور را از بین ببرند.» شهریار زرشناس با اشاره به پیوند شدید علوم انسانی با نئولیبرالیسم در سه دهه اخیر، اذعان داشت: «جریانی که با محوریت عبدالکریم سروش پس از انقلاب فرهنگی شکل گرفت، تماماً آموزه‌های غربی را سرلوحه کار خود قرار داد.» وی حاصل علوم انسانی کنونی را سبک زندگی‌ای‌ دانست که با مبانی مردم ما کاملاً در تضاد خواهد بود و در ذات خود افرادی خودخواه و سودجو تحویل 
جامعه می‌دهد.»
این استاد دانشگاه، علوم انسانی شبه‌مدرن فعلی را مقلدانه و نسبت به علوم انسانی مدرن کشورهای متروپل ناکارآمدتر عنوان کرد و افزود: «علوم انسانی کنونی ما را به سمت بی‌عدالتی، فقر و مدیریت رانت‌خوار خواهد برد.» دکتر زرشناس تحول در ساختار اقتصادی و علوم انسانی را از ضروریات مهم وضعیت کنونی انقلاب دانست و تأکید کرد: «اگر می‌خواهیم بر ناکارآمدی‌ها غلبه کنیم، باید علوم انسانیِ اسلامی داشته باشیم.»

واشنگتن شریک جرم و جنایت‌های آل‌سعود در یمن است
عضو مجلس سنای آمریکا با انتقاد شدید از دولت این کشور، گفت: «اگر حمایت و پشتیبانی واشنگتن نبود، فاجعه انسانی یمن رخ نمی‌داد.» کریس مورفی با اشاره به شیوع وبای کلر در یمن، از مجلس سنا و دولت‌های اوباما و ترامپ انتقاد کرد و گفت: «طرحی را ارائه دادیم که به موجب آن نتوان اسلحه به آل‌سعود فروخت؛ اما این طرح با مخالفت مواجه شد. دولت‌های اوباما و ترامپ در این زمینه به یک اندازه مسئولیت دارند؛ هر دو در این راه کوتاهی‌های محسوسی کرده‌اند.» عضو حزب دموکرات درباره نقش ایالات متحده در این جنایت گفت: «بمب‌افکن‌های آل‌سعود از ما بنزین دریافت و با اطلاعات ماهواره‌ای و جاسوسی آمریکا اهداف حملات را مشخص می‌کنند.»
گفتنی است، با افزایش حجم و ابعاد جنایت انسانی یمن، اعتراضات کشورهای مختلف و سازمان ملل به مرور جدی‌تر می‌شود و همین موضوع سبب سرایت اعتراضات به درون هیئت حاکمه آمریکا شده است. روزنامه «دیلی‌تلگراف» چاپ لندن نیز با هشدار نسبت به وضعیت انسانی بسیار ناگوار ناشی از محاصره بسیار سخت آل‌سعود بر بنادر و فرودگاه‌های یمن نوشت: «بیش از ۵۰ هزار کودک طی یک ماه آینده در آستانه مرگ قرار دارند و با شیوع نوع جدیدی از باکتری کشنده دیفتریا که می‌تواند دستگاه تنفسی آنان را از کار بیندازد، اوضاع بسیار وخیم شده است.»

قاچاق کالا از مبادی رسمی ادامه دارد!
دقیقاً دو روز پس از آنکه مسعود کرباسیان، وزیر اقتصاد پس از دیدار با دبیرکل سازمان جهانی گمرک در پاسخ به این پرسش که چرا همچنان شاهد قاچاق کالا از مبادی رسمی هستیم، گفت که ما از مبادی رسمی قاچاق نداریم، وزارت اطلاعات اعلام کرد: «با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج)،‌ هزار و 128 کانتینر کالای قاچاق در گمرک بندرعباس کشف شده است.» روابط عمومی وزارت اطلاعات درباره جزئیات این موضوع چنین توضیح داده است: «در پی اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان هرمزگان و با هماهنگی دستگاه قضایی، یک باند سازمان یافته قاچاق کالا شناسایی و منهدم شد و ۲۳ نفر از اعضای آن دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.» روابط عمومی وزارت اطلاعات افزوده است: «در تحقیقات و بررسی‌های به عمل آمده، تعداد هزار و ۱۲۸ کانتینر قاچاق شامل لوازم اداری، خانگی، ورزشی، ساختمانی و هتل‌داری در سال‌های ۹۴ تا اوایل ۹۶ از سوی این عده اثبات شده است. در این تحقیقات مشخص شد متهمان با استفاده از اسناد مجعول و اظهار خلاف واقع و همچنین تبانی با برخی از کارکنان دستگاه‌های مختلف، اقدام به خروج غیرقانونی این میزان کالا از گمرک کرده‌اند.» گفتنی است، «مسعود کرباسیان» وزیر اقتصاد فعلی در دولت یازدهم ریاست گمرک کشور را عهده‌دار بوده است.


توتال مردم و دولت ایران را به تمسخر گرفته است
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اظهارات اخیر مدیرعامل شرکت نفتی فرانسوی توتال مبنی بر اینکه در صورت اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران قرارداد با این کشور را رها خواهیم کرد، اظهار داشت: «پس از انقلاب اسلامی همواره شاهد بازی‌های تلخی از سوی شرکت‌هایی، نظیر توتال علیه کشورمان بوده‌ایم.»
محمداسماعیل سعیدی اذعان داشت: «سال گذشته نیز که زمزمه‌های قرارداد مجدد دولت با این شرکت در زمینه پروژه‌های نفتی مطرح شد، به مسئولان دولتی متذکر شدیم که توتالی‌ها به عهدشکنی، پیمان‌شکنی و تبعیت از سیاست‌های آمریکایی‌ها شهره هستند و از حسن نیت طرف ایرانی سوءاستفاده خواهند کرد، بنابراین نباید بار دیگر این اجازه به آنها داده شود که ملت ایران را به تمسخر بگیرند که هر لحظه خواستند قرارداد را به حال خود رها کنند.»
وی تأکید کرد: «وزارت نفت باید در مقابل اظهارات مدیرعامل این شرکت واکنش مناسبی نشان دهد و برخورد جدی داشته باشد.» شاکری، کارشناس اقتصادی هم درباره وضعیت ریسک قرارداد توتال گفت: «تعجیل توتال در موضع‌گیری ناامیدانه درباره تحریم‌های احتمالی ایران نشان می‌دهد بازگشت تحریم هیچ ریسکی برای توتال ندارد و تمام ریسک متوجه ایران است!»

  دکتر یدالله جوانی/ پدیده عظیم و اعجاب‌برانگیز اربعین با حضور عاشقان و زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) از حدود یک‌صد کشور جهان، پدیده‌ای نیست که بتوان به راحتی از کنار آن عبور کرد. راه‌پیمایی بزرگ اربعین در مسیر نجف تا کربلا، پدیده منحصر به فردی است که ابعاد و زوایای گوناگونی برای بررسی دارد. عجیب آن است که هرکس با وجود برخی از سختی‌های سفر، موفق به حضور در این راه‌پیمایی بزرگ می‌شود، از خدا می‌خواهد همه سال توفیق زیارت اربعین سالار شهیدان و شرکت در این اجتماع عظیم انسانی را نصیبش بگرداند. اجتماع بزرگ و راه‌پیمایی بی‌نظیر اربعین را می‌توان از بعد فردی و تأثیر آن بر معنویت‌افزایی و تهذیب نفس، از بعد بین‌المللی و ارتباط میان ملت‌های مسلمان و حتی پیروان ادیان توحیدی و همچنین از بعد سیاسی و فرهنگی مطالعه کرد. مختصات مراسم اربعین، ‌به گونه‌ای است که می‌توان به درستی آن را یک پدیده هویت‌ساز در جهان اسلام دانست. جهان اسلام و مسلمانان برای عبور از وضعیت کنونی، ‌نیازمند کسب هویت واقعی خود براساس تعالیم و آموزه‌های اسلام ناب هستند. شواهد، قراین و مطالعات اولیه انجام شده بر روی راه‌پیمایی عظیم اربعین در سال‌های اخیر،‌ نشان می‌دهد این پدیده شگفت‌انگیز‌ از ظرفیت‌های لازم برای هویت‌سازی در جهان اسلام برخوردار است. مسلمانان برای رهایی از چنگال‌ مستکبران عالم به سرکردگی آمریکا،‌ برای رهایی از دست دولت‌های مستبد، فاسد و وابسته به قدرت‌های شیطانی ‌و برای پایان‌بخشی به نفوذ صهیونیسم بین‌الملل در برخی از سرزمین‌های اسلامی، نیازمند مؤلفه مبارزه در وجود خود هستند. 
مسلمانان تنها در پرتو مبارزه می‌توانند به عظمت واقعی و در شأن اسلام دست یابند. اربعین آن پدیده منحصر به فردی است که می‌تواند روح مبارزه در راه خدا و کسب عزت اسلامی را در مسلمانان عالم زنده کنند. رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی استان‌های آذربایجان شرقی و قم در هفته گذشته، ‌با تجلیل از پدیده باشکوه و حیرت‌انگیز راه‌پیمایی اربعین، این راه‌پیمایی عظیم را نشانه گسترش روح مبارزه و مجاهدت در راه خدا و آمادگی برای شهادت‌ در همه جهان اسلام دانستند و فرمودند: «حضور این جمعیت عظیم از نقاط مختلف دنیا با وجود تهدیدهای تروریستی، ‌پدیده‌ای عظیم و نشان‌دهنده اوج گرفتن تفکر مبارزه در راه خدا و آمادگی عمومی و همگانی 
در این راه است.» 
مراسم راه‌پیمایی بزرگ اربعین، به دلیل ظرفیت‌های فراوانی که برای تعالی‌بخشی به مسلمانان دارد،‌ به شدت مورد بایکوت خبری رسانه‌های غربی قرار دارد. رسانه‌های غربی که برخی حوادث جهان اسلام را با آب و تاب گزارش داده و درباره آن تحلیل و تفسیر می‌کنند، نسبت به پدیده شگفت‌انگیز اربعین سکوت پیشه کرده‌اند. سکوت غربی‌ها در این زمینه، خود دلیل مستقلی برای عظمت این پدیده و ظرفیت‌های آن برای هویت‌سازی صحیح و رهایی‌بخش در جهان اسلام است. البته محل تردیدی نیست و نباید تردید داشت که دشمنان اسلام و مسلمانان، برای از بین بردن ظرفیت‌‌ها و قابلیت‌های این پدیده عظیم، ‌از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد؛ از این رو مسلمانان و دست‌اندرکاران این حرکت فوق‌العاده راهبردی در عصر حاضر، باید مراقب مکرها و حیله‌های شیطانی دشمنان باشند. 
شرط لازم برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های اربعین به منظور هویت‌سازی،‌ شناخت درست و درک عمیق از این پدیده است. پدیده‌ای که از اساس یک حرکت فرهنگی و تولیدکننده قدرت نرم برای مسلمانان به شمار می‌آید. این پدیده ابعاد کیفی و کمّی داشته و اساساً بعد کیفی آن بر بعد کمّی‌اش غلبه دارد. 
محتوای اصلی این حرکت عظیم فرهنگی و روح کلی حاکم بر آن، ‌پیام اصلی حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در نهضت خونین کربلاست که فرمودند: «هیهات منا الذّله»؛ این پیام شعار اصلی همه انسان‌های آزادی‌خواه، ‌عدالت‌گرا، حق‌طلب، ظلم‌ستیز و عزت‌طلب است. جهان اسلام در عصر کنونی، ‌بیش از هر زمان دیگر نیازمند الهام گرفتن از این پیام عاشورای امام حسین(ع) است. اربعین مختصاتی را در سال‌های اخیر پیدا کرده است‌ که نشان می‌دهد قابلیت رساندن این پیام به همه انسان‌ها و به ویژه مسلمانان را دارد. غرب از همین پیام هویت‌ساز وحشت دارد؛ اما به طور قطع،‌ پدیده عظیم اربعین هر سال نسبت به سال‌های قبل، مشعشع‌تر خواهد شد. داعش که محصول مشترک مثلث شوم آمریکا، رژیم صهیونیستی و آل‌سعود است، به عراق آمد تا به گفته صریح سخنگوی این گروه تکفیری و تروریستی،‌ کربلا، نجف، ‌کاظمین و سامرا را با خاک یکسان کند. این در حالی است که اکنون دوران داعش در عراق پایان یافته و عظمت کربلای حسین با پدیده عظیم اربعین بالا گرفته است. در جبهه استکبار، شاید صهیونیست‌ها بیش از همه نگران باشند. به طور قطع سردمداران رژیم صهیونیستی با مشاهده راه‌پیمایی عظیم اربعین، ‌به یاد جمله تاریخی حضرت امام خمینی(ره) می‌افتند که فرمودند: «راه قدس از کربلا می‌گذرد.» آری، آنان باید هم بترسند؛ چرا که، روند تحولات نشان می‌دهد، قدس از هر زمان دیگر به رهایی نزدیک‌تر شده است.