علی فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران از موافقت ستاد تنظیم بازار برای افزایش ۱۵درصدی قیمت نان به شرط اصلاح چانه‌ نان در مجموعه صنعت تولید نان خبر داد و گفت: پیشنهاد نانوایان 30 درصد افزایش نرخ بود که با آن موافقت نشد. بنده در جایگاه رئیس اتاق اصناف ایران شخصاً با افزایش قیمت نان مخالف هستم و معتقدم نان باید تک‌نرخی باشد.


 محمدنوری/ زلزله‌ 3/7 ریشتری ساعت 21 و 48 دقیقه شامگاه روز یک‌شنبه بیست‌ویکم آبان ماه که در استان کرمانشاه حوالی «ازگله» در عمق 11 کیلومتری زمین روی داد، به اندازه‌ای شدید بود که در بیشتر استان‌ها و برخی کشورهای منطقه نیز احساس شد. به گفته نشنال‌جئوگرافیک این زمین‌لرزه وحشتناک در مرز ایران و عراق مرگبارترین زلزله سال ۲۰۱۷ انتخاب شد. براساس آخرین گزارش ستاد مدیریت بحران کشور، تعداد کشته‌شدگان ۴۳۲ نفر و تعداد مصدومان این حادثه نیز  حدود 8 هزار نفر
 بوده است.
با توجه به وسعت منطقه‌ای که در این زمین‌لرزه تحت تأثیر قرار گرفته است، برآورد دقیق خسارت‌های وارده به این زودی امکان ندارد. با این وجود درخصوص برآورد خسارت‌های اقتصادی این زمین‌لرزه مسئولان آمار و ارقام متفاوتی ارائه کرده‌اند. مجتبی نیک‌کردار، معاون‌ عمرانی استانداری کرمانشاه از برآورد خسارت دو هزار و 600 میلیارد تومانی واحدهای مسکونی، اداری و تأسیسات زیربنایی استان در زلزله اخیر خبر داد.
طبق برآورد اولیه، ۸۰۰ میلیارد تومان خسارت به واحدهای مسکونی، خدماتی و تجاری استان در مناطق زلزله‌زده وارد شده است. همچنین بر اساس برآورد اولیه، ۱۸۰۰ میلیارد تومان خسارت به ساختمان‌های دولتی و زیرساخت‌ها و تأسیسات زیربنایی استان در این مناطق وارد شده است. در این حادثه تلخ طبیعی ۳۱ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب دیده است که از این تعداد 11 هزار واحد مسکونی روستایی و پنج هزار واحد مسکونی شهری آسیب صد درصدی دیده‌اند.
استان کرمانشاه یکی از استان‌های مهم در تولید و پرواربندی گوسفند است. مطابق آمار اعلام شده 1930 روستا در این منطقه بر اثر زلزله تخریب شده‌اند که شغل اصلی ساکنان آن دامپروری بوده است. برآوردهای اولیه از تلفات 230 هزار واحدی دامی خبر می‌دهد.
با توجه به خسارت‌های وارده در این زلزله به مردم غیور مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه، ورود مناسب دولت در خدمت‌رسانی و یاری‌رسانی به مردم آسیب‌دیده ضروری است. در این زمینه اعلام شد که دولت ۶۵۹ میلیارد تومان برای تسهیلات و ۲۸۱ میلیارد تومان کمک بلاعوض به زلزله‌زدگان کرمانشاه را تصویب کرده است و به خانواده‌های آسیب‌دیده در روستاها ۲۵ میلیون و شهرها ۳۵ میلیون تومان وام پرداخت خواهد کرد. همچنین پنج میلیون تومان نیز به روستاییان و شش میلیون تومان هم به شهرنشینان کمک بلاعوض پرداخت خواهد شد و خانواده‌هایی که به مرمت خانه نیاز دارند، هم ۱۲ میلیون تومان وام و دو میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت
 می‌کنند.
در همین زمینه اعلام شد که افراد برای خرید لوازم خانه سه میلیون تومان وام و دو میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت خواهند کرد و برای اسکان موقت خانواده‌ها، در روستاها سه میلیون تومان و در شهرها پنج  میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می‌شود.
ضروری است،‌ دولت به هموطنانی که در این حادثه تلخ برخی از عزیزان خود را به همراه تمام دارایی‌شان از دست داده‌اند با کمترین زمان و سهل‌ترین روش کمک کند. و به گونه‌ای نباشد که هموطنان عزیز زلزله‌زده افزون بر درد و رنج خود در پیچ و خم دریافت کمک دولت گرفتار شوند.


 محمدابراهیم میانجی/  مسعود کرباسیان، وزیر اقتصاد پس از دیدار با دبیر کل سازمان جهانی گمرک در پاسخ به این پرسش که چرا همچنان شاهد قاچاق کالا از مبادی رسمی هستیم، گفت: «ما از مبادی رسمی قاچاق نداریم.» او تصریح کرد: «ممکن است داشته باشیم؛ اما نام آن قاچاق نیست و باید تخلف را از قاچاق جدا کرد.» کرباسیان با بیان اینکه در این موضوع حسابرسی پس از ترخیص را باید مد نظر قرار داد، افزود: «مثلاً کسی آمد و کالایی را اشتباه اظهار کرد، ما سیستمی داریم که تا سه سال می‌توانیم برویم بررسی کنیم و صحت آن را به ‌دست بیاوریم.» در خصوص تبیین موضوع قاچاق و تعاریف و مصادیق آن نکات زیر ضروری است.

تعریف لغوی قاچاق
قاچاق واژه‌ای ترکی و از نظر لغوی به معنای «کاری است که پنهانی و با تردستی انجام شود.» در ترمینولوژی حقوقی، قاچاق این‌گونه تعریف شده است: «حمل‌و‌نقل کالا از نقطه‌ای به نقطه‌ای (خواه دو نقطه مزبور در داخل کشور باشد «قاچاق داخلی»، خواه یک نقطه در داخل و یک نقطه در خارج باشد که آن را «قاچاق خارجی» می‌گویند) برخلاف مقررات مربوط به حمل‌ونقل، به طوری ‌که این عمل ناقض ممنوعیت یا محدودیتی باشد که قانوناً مقرر شده است.

تعریف قاچاق
 در قانون انحصار تجارت خارجی
بند الف از ماده (۱۱) قانون انحصار تجارت خارجی «قاچاق» را چنین تعریف کرده است: «کلیه اجناسی که برخلاف مقررات این قانون وارد مملکت می‌شود قاچاق محسوب و به نفع دولت ضبط و فروخته می‌شود و مرتکبین به حبس از ۶ ماه الی یک‌ سال محکوم خواهند شد.»
یکی از این مقررات، انحصار تجارت خارجی برای دولت است که در آن مقرر شده است: «تجارت خارجی ایران در انحصار دولت بوده و حق صادر کردن و وارد کردن کلیه محصولات طبیعی و صنعتی و تعیین میزان و شرایط ورود و صدور آنها در حدود مقررات این قانون به دولت واگذار می‌شود» و در آن ورود هر نوع از محصولات طبیعی یا صنعتی خارجی به ایران به استثنای موارد معینه، مشروط به شرط حتمی صدور محصولات طبیعی یا صنعتی ایرانی و با مراعات مقررات قانونی مربوط بوده و دولت مجاز است حق وارد کردن محصولات خارجی که خود نمی‌خواهد به طور مستقیم عهده‌دار شود، به شرط معینه و تحت مقررات مخصوص مانند اخذ مجوز از وزارت بازرگانی یا دیگر نهادهای ذی‌صلاح قانونی، به اشخاص یا مؤسسات مختلف تجاری
واگذار کند.

تعریف قاچاق
 بر اساس قانون امور گمرکی
ماده ۲۹ قانون امور گمرکی در ۱۱ بند مواردی از قاچاق را احصا و در بند ۱ آن به تعریفی مبادرت می‌کند که نسبت به دیگر بندها اهمیت خاصی دارد و مقرر می‌کند: «وارد کردن کالا به کشور یا خارج کردن کالا از کشور به ترتیب غیرمجاز مگر آنکه کالای مزبور در موقع ورود یا صدور ممنوع یا غیرمجاز یا مشروط نبوده و از حقوق گمرکی و سود بازرگانی و عوارض بخشوده باشد. این بند از یک اقدام که عبارت است از فعل مثبت مادی‌ـ در مقابل ترک فعل‌ـ که به وسیله افراد انجام می‌شود صحبت می‌کند، به نحوی که در این بند عمل وارد کردن یا خارج کردن خود پیکره جرم قاچاق محسوب می‌شود، اعم از اینکه اقدام، نوعی عمل ساده باشد یا مرکب، یعنی به وسیله انواع عملیات متقلبانه.
بنابراین ورود غیر قانونی کالا به کشور مطابق تعاریفی که در قوانین و مقررات کشور وجود دارد، قاچاق تلقی می‌شود، نه تخلف.
 اظهارات آقای کرباسیان در دوره وزارت در حالی مطرح شده که اردیبهشت ماه سال جاری رئیس‌کل گمرک در گفت‌وگو با یک نشریه گفته بود: «به هر حال با وجود اینکه حجم قاچاق کاهش یافته، اما ما همچنان این معضل را برای اقتصاد کشور تهدید می‌دانیم‌.» این ادبیات به آن معنا است که اولاً، وجود قاچاق از مبادی رسمی را قبول دارد و در وهله بعد، از کاهش آن سخن می‌گوید. حال چگونه ناگهان بعد از گذشت 6 ماه دیگر قاچاق از مبادی رسمی نداریم؟! در اینکه توان گمرک برای کشف قاچاق افزایش یافته شکی نیست، اما از اساس منکر این موضوع شدن تفکر خطرناکی برای مقابله با این پدیده شوم محسوب می‌شود. افزون بر این مباحث، آبان ماه امسال نیز فرود عسگری، رئیس‌ کل گمرک که پیشتر معاون کرباسیان بوده است در اظهاراتی گفته بود؛ 900 میلیون دلار قاچاق کالا پیش‌بینی پارسال از گمرک بوده است. البته وی ورود انبوه کالای قاچاق از مبادی رسمی را منکر شده بود.

تأیید ورود کالای قاچاق
 از مبادی رسمی
مرداد سال جاری نیز خورشیدی، سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا با تأیید ورود کالای قاچاق از مبادی رسمی گفته بود کمی بیشتر از 30 درصد از کالای قاچاق در سال 95 از مبادی اصلی بوده که حدود چهار میلیارد دلار است.
وزیر اقتصاد با وجود آمار ارائه شده از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز معتقد است قاچاق از مبادی رسمی نداریم. این در حالی است که فروردین ماه سال جاری پورابراهیمی، رئیس ‌کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری گفته بود؛ برآوردها حاکی از آن است که سالیانه حدود 20 تا 25 میلیارد دلار حجم کالای قاچاق به کشور است که بخشی از آن بعضاً از مبادی رسمی کشور صورت می‌گیرد. وی در آماری متفاوت از مسئولان ستاد قاچاق کالا عنوان کرد؛ حدود هفت میلیارد دلار از کالای قاچاق به کشور از مبادی رسمی صورت می‌گیرد.

ورود بیش از 70 درصد کالاهای قاچاق از مبادی رسمی
در همین زمینه سیدحسین نقوی‌حسینی در واکنش به صحبت‌های وزیر اقتصاد گفت: «به طور میانگین سالیانه 20 میلیارد دلار کالای قاچاق به کشور وارد می‌شود؛ به هیچ عنوان امکان ندارد که این حجم از کالای قاچاق، تنها از طریق مبادی غیررسمی به کشور وارد شده باشد. واردات از مبادی غیررسمی ممکن است با وسایل نقلیه کوچک یا با حیوانات به صورت محدود به کشور وارد شود، اما واردات از این مکان‌ها به صورت 10 یا 20 تریلی امکان‌پذیر نیست؛ بنابراین به جرئت می‌توان ادعا کرد که حداقل بیش از 70 درصد کالاهای قاچاق از مبادی رسمی و گمرکات به کشور ما وارد می‌شود.» وی افزود: «در اینجا اگر تخلف گمرکی هم صورت بگیرد در نهایت کالای قاچاق به کشور وارد خواهد شد؛ در واقع قاچاق بودن کالا منتفی نخواهد شد.»
نکته مهم در این باره آنکه مسئولان امر در حوزه واردات و صادرات کالا به جای ارائه گزارش‌های غیر واقعی از وضعیت موجود در عرصه اقتصادی کشور با اندیشیدن تدابیر لازم، سازوکار مورد نیاز برای جلوگیری از بروز تخلف را فراهم کنند تا افزون بر کاهش ورود کالای قاچاق به کشور موجب رونق تولید داخلی و ایجاد اشتغال شوند.

 بزرگ‌ترین قرارداد ایرباس
به گزارش خبرگزاری رویترز، شرکت ایرباس در حاشیه نمایشگاه هوایی دبی از نهایی‌شدن بزرگ‌ترین قرارداد فروش تاریخ این شرکت به ارزش 5/49 میلیارد دلار خبر داد. بنا به اعلام این شرکت، قرار است ۴۳۰ فروند از هواپیماهای ایرباس به شرکت سرمایه‌گذاری ایندیگوی آمریکا واگذار شود.
 همکاری با کرسنت
شرکت انرژی دانا گاز مستقر در شارجه اعلام کرد: «اگر شرکت ملی نفت ایران تمایل خود را برای انتقال گاز از طریق خط لوله‌های موجود که تاکنون بی‌استفاده بوده، اعلام کند، تأسیسات نفتی کرسنت از شرکت‌های تابعه دانا گاز، آماده واردات گاز از ایران است.» پاتریک آلمن وارد، مدیر اجرایی شرکت دانا گاز در این زمینه گفته است: «تصور من این است که ایرانی‌ها نشان داده‌اند، آماده انتقال گاز هستند و ما نیز در شرکت دانا گاز آماده‌ایم؛ اما بدیهی است که ما باید اطمینان داشته باشیم عرضه گاز بدون وقفه و مستمر ادامه می‌یابد، البته ما می‌خواهیم اطمینانی درباره حجم و مدت زمان عرضه گاز نیز داشته باشیم.»
افزایش خرید طلا در ترکیه
پس از آنکه رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه از مقامات و مردم این کشور خواست که از دلار فاصله بگیرند، بانک مرکزی و مردم به جای دلار به خرید طلا روی آوردند. بنا به گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی و مردم ترکیه از ابتدای سال ۲۰۱۷ تاکنون ۴۷ تن طلا خریده‌اند که افزایش چند برابری را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.
درآمد فروش سیگار
براساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، دولت از محل دریافت مالیات بر فروش سیگار در شش ماهه نخست سال ۹۶، بالغ بر ۱۹۰ میلیارد تومان درآمد داشته است. این در حالی است که از مالیات بر فروش سیگار در سال ۹۶ باید بالغ بر ۴۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب شود که در شش ماهه نخست سال جاری بالغ بر ۱۹۰ میلیارد تومان آن کسب شده و با پیش‌بینی ۲۴۰ میلیارد تومان درآمد در شش ماهه نخست سال هنوز ۵۰ میلیارد آن وصول نشده است.


 سید فخرالدین موسوی/ روزنامه «همدلی» کاریکاتوری از محمود احمدی‌نژاد در حال سلفی گرفتن با مسکن مهر در مناطق زلزله‌زده با تیتر «آشی که تو پختی» بر صفحه اول خود نشاند و نوشت: «دیروز تصاویر زیادی از زلزله مهیب غرب کشور منتشر شد؛ اما تصاویر مربوط به ساختمان‌های ویران‌شده «مسکن مهر» در سرپل‌ذهاب، بیشترین توجه‌ها را به خود جلب کرد. تصویرهایی که در خود مفهومی فراتر از ویرانی یک ساختمان را نشان می‌دادند؛ آن مهرورزی معروف، آن حکمرانی میان‌مایه، آن لمپنیسم سیاسی و آن روزگاری را که ایران افتاده بود، دست طبقه‌ای نوظهور که هیچ‌جور نمی‌شد درست تحلیلش کرد، از بس که ریشه‌های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی‌اش ناپیدا بود»؛ اما سخنانی از این دست که ناگفته سو‌گیری‌های سیاسی‌اش پیداست، تنها مطلب این روزنامه‌ اصلاح‌طلب نبود؛ بلکه در اولین روز پس از حادثه شاهد حمله دسته‌جمعی رسانه‌های اصلاح‌طلب به پروژه مسکن مهر بودیم. روزنامه «شرق» در مطلبی با عنوان «کابوس مسکن بی‌مهر؛ دومین مجموعه مهرورزی در کرمانشاه فرو ریخت.» نوشت: «تصاویر گویاست؛ ساختمان‌های مسکن ‌مهر فروریخته‌اند و ساختمان‌های دیگر با تخریب‌هایی کمتر، هنوز بر قامت خود ایستاده‌اند. این نمای کلی از مسکن‌ مهر سرپل‌ذهاب است؛... ساکنان مسکن‌ مهرنشین‌ آنقدر نگرانند که آرام‌آرام آغاز به تخلیه مسکن‌های مهر کرده‌اند. خبر تخلیه مسکن مهر روانسر در استان کرمانشاه هم همان ساعات اولیه پس از انتشار تصاویر خرابی‌ها و قیاس مسکن‌ مهر و دیگر خانه‌ها، خبرساز شد و این پروژه را تبدیل به کابوسی ملی کرد.» روزنامه «قانون» در مطلبی با عنوان «گسلی به نام مسکن مهر» نوشت: «واقعیت تلخ مسکن مهر شب گذشته با شدت و حدّت هر چه تمام‌تر برملا شد؛ سرنوشتی که به سرعت به وقوع پیوست تا مسئولان با چشم خود حاصل بی‌تدبیری خود را ببینند.» روزنامه «بهار» در یادداشتی با عنوان «زلزله مهر» نوشت: «تصاویری که از وضع مجتمع‌های مسکن مهر در شهرهای زلزله‌زده در فضای مجازی منتشر شده است، به خوبی دلیل شدت تلفات در این زلزله در بخش ایرانی‌نشین جغرافیای حادثه را مشخص می‌سازد... مجتمع‌های مسکونی‌ای که بنا بود سرپناه فقرا باشند، حالا قاتل آنها شده‌اند و این مجتمع‌ها تنها مخصوص اسلام‌آباد غرب و قصرشیرین و کرمانشاه نیستند.» روزنامه دولتی «ایران» هم در گزارشی با عنوان «مسکنی که مزار شد» نوشت: «وضعیت مسکن مهر در سرپل‌ذهاب بدتر از بقیه جاهایی است که از صبح آنها را دیده‌ام. ساختمان‌های مکعبی که نمای آنها به کلی پایین آمده و اگر پس‌لرزه‌ای دیگر رخ دهد، چه بسا باقی‌مانده‌اش کاملاً فرو بریزد و تصویری شبیه به آن چیزی شود که در موصل و حلب دیده‌ایم»؛ البته این هجمه واکنش‌های زیادی را برانگیخت، ‌ابتدا و فقط چند ساعت پس از این تیتر، مدیر امور مسکن اداره کل راه‌ و شهرسازی استان کرمانشاه که از مدیران دولت اعتدال است، با اشاره به آسیب 576 واحد مسکن مهر در شهرستان سرپل‌ذهاب، اعلام کرد: «به دلیل حفظ ایستایی ساختمان از مجموع دو هزار نفر ساکن در این واحدها دو نفر جان خود را از دست دادند.» رسانه‌ها و برخی چهره‌ها نیز به شدت از این رویکرد اصلاح‌طلبان انتقاد کردند، چنانکه حسین شریعتمداری، مدیر مسئول «کیهان» که به تازگی به دلیل تیتری در دفاع از مردم یمن به اتهام تهدید امنیت ملی توقیف شده بود، می‌نویسد؛ «پرسشی هم از شورای عالی امنیت ملی، هیئت نظارت بر مطبوعات و دادستانی تهران در میان است و آن، اینکه نزدیک به ۱۰ میلیون نفر از مردم که عمدتاً از اقشار محروم و شریف کشورمان، یعنی قریب به ۱۲/۵درصد جمعیت کشور در ساختمان‌ها و مجتمع‌های مسکن مهر ساکن هستند. سؤال این است که آیا ایجاد دلهره و ترس از تخریب احتمالی مسکن و فروریختن آوار بر سرشان که روزنامه‌های زنجیره‌ای آن را در شیپورهای فریب خود می‌دمند، «خلاف مصالح و منافع ملی» نیست؟!... «مسکن مهر تابوت ساکنان آن است»! «از همین حالا باید تمامی ساکنان مسکن مهر در سراسر کشور تخلیه شوند»! «بعید نیست در آینده مسکن مهر شاهد آنچه در موصل و حلب دیدیم باشیم». علیزاده از کارشناسان سابق بی‌بی‌سی نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر در این باره می‌نویسد: ممکن است طی «اجرای» مسکن مهر هزار فساد و اشتباه رخ داده باشد؛ اما درد اشراف از همان روز اول، خود «ایده» صاحبخانه شدن چهارونیم میلیون خانوار فقیر و محروم، یعنی مستأجران بالقوه‌شان بود؛ دردشان طبقاتی بود؛ برای همین هم به جای اصلاح از طریق نقد کارشناسانه همیشه کل پروژه را تخریب کردند. آنها به کیفیت مسکن مهر اشاره می‌کنند و می‌گویند این پروژه خیانت بود؛ اما باید گفت نه به بزرگی خیانت همه کسانی که بقیه این سه دهه پس از جنگ، حتی یک واحد مسکونی برای محرومان و فقیران این کشور نساختند.
 مهدی فرهادی/ اگر به لوگوی شرکت اپل که یک سیب گاز زده است دقت کنیم، متوجه خواهیم شد که در نگاه اول فقط یک سیب گاز زده است؛ اما دارای معانی متعدد ضمنی است که کمتر کسی توانسته است، آن را بیان کند. لوگوی اپل براي مردم معانی مختلفی دارد، چون همه سیب را دیده و خورده‌اند و بسیاری هم این میوه را دوست دارند. 
به هر حال حقیقت گاز زده بودن سیب لوگوی اپل هنوز نامشخص است؛ زیرا برخی آن را یک تصویر گرافیکی می‌دانند و بعضی آن را به یک موضوع علمی ارجاع می‌دهند و برخی نیز کشف معنا در ارتباط با اجزای دیگر متون مرتبط می‌دانند. به باور اندیشمندان ابتدا معنای صریح دریافت می‌شود؛ اما این معنای ضمنی است که قدرت می‌دهد. آنها می‌گویند که هرکسی توان تبدیل معنای صریح به ضمنی را داشته باشد، توان ایجاد توده‌های قدرت را بر اطراف خود دارد. نظریه «برلو» اثبات می‌کند که در درون انسان‌ها می‌توان قدرت خارق‌العاده‌ای ایجاد کرد که افراد را به آن تجهیز کند؛ دیوید برلو می‌گوید: «در واقع کلمات در نهایت هیچ معنایی نمی‌دهند؛ بلکه معانی فقط در آدم‌ها هستند.» معانی مسبب پاسخ‌ها می‌شوند و شخصی هستند و درون‌ ارگانیسم انسانند. معانی آموخته می‌‌شوند. دارایی‌های ما محسوب می‌‌‌شوند. ما معانی را یاد می‌گیریم، بر آن می‌افزاییم، آنها را نابود می‌کنیم؛ اما قادر به یافتن‌شان نیستیم. آنها در ما هستند، نه در پیام. خوشبختانه معمولاً ما افرادی را می‌یابیم که معانی مشابه معانی ما دارند و در نتیجه می‌توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم. کسانی که با یکدیگر تشابه معنایی دارند، می‌توانند ارتباط برقرار کنند و اگر این تشابه را نداشته باشند، قادر به ارتباط با یکدیگر نیستند.
داستان «اختلاف در شکل پیل» حکایت از این دارد که همه ما نگاهی که به اشیا و رویدادها داریم، حکایت از معنایی دارد که درون ما است و باید گفت که معنا در درون انسان به تدریج ساخته می‌شود و برای این منظور کارهای فرهنگی دراز مدت و فرایندی، می‌تواند انسان‌ها را با قدرت معنای ضمنی، پیوسته‌تر کند.