سرلشکر محسن رضایی گفت: امروز اطلاعات ایران بزرگ‌ترین اطلاعات منطقه است و بعداً که اسرار و اسناد داعش منتشر شود، خواهید دید که ما در عمق داعش نفوذ کرده بودیم و فقط در سر مرز یا در سوریه و عراق با داعش نمی‌جنگیدیم. وقتی با دستور امام(ره) به فرمانده سپاه تهران دستور دادم که دیگر نباید هیچ هواپیمایی ربوده شود و گفتم که دو سه پاسدار باید در هواپیما حضور داشته باشند، همان ابتدا جلوی هشت مورد هواپیماربایی گرفته شد.

گزارش صبح صادق از اقدامات قرارگاه جهادی سپاه استان تهران در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه
 حسن ابراهیمی/ دو روز پس از وقوع زلزله در استان کرمانشاه سازمان بسیج سازندگی سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران در منطقه حضور یافته و با تشکیل قرارگاه جهادی سپاه سیدالشهداء(ع) به طور فعال در امر کمک‌رسانی و امداد اولیه به مردم زلزله‌زده روستاهای حومه دشت سر پل ذهاب درگیر می‌شود.  خبرنگار صبح صادق که با کاروان رسانه‌ای روابط عمومی سپاه سیدالشهداء(ع) به مناطق زلزله‌زده رفته، در گزارشی به این اقدامات اشاره می‌کند.

 خدمت‌رسانی 
به 1700 نفر از زلزله‌زدگان
سرهنگ عبدالله اصغری، مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) در این باره می‌گوید: «برای حادثه‌ای به این بزرگی باید برنامه‌ریزی دقیقی صورت می‌گرفت، سپاه‌های ۳۲ استان کشور پای کار آمدند و در نهایت، هفت روستا با جمعیت بالغ بر ۱۷۰۰ نفر به سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) محول شد.»

 توزیع غذای گرم
 میان زلزله‌زدگان
به گفته سرهنگ اصغری پس از انجام اقدامات اولیه در زمینه امدادرسانی، قرارگاه جهادی سپاه سیدالشهداء(ع) فرایند بازسازی و اسکان موقت اهالی روستاهای تحت پوشش خود را در دستور کار قرار داد و با هماهنگی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، احداث سکوی استقرار کانکس‌های اسکان موقت را آغاز کرد که توانست با همت متخصصان مجرب و عوامل اجرایی زبده در همان ابتدا بالغ بر 125 سکو را به منظور نصب کانکس اسکان موقت آماده کند.»
وی می‌افزاید: «تاکنون قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) بیش از 250 کانکس در روستاهای تحت پوشش این قرارگاه نصب کرده و در اختیار مردم منطقه گذاشته است. البته بنا به اعلام روابط عمومی سپاه سیدالشهداء(ع) 150 کانکس اسکان موقت که اهدایی مردم بوده نیز نصب و در اختیار هموطنان زلزله‌زده منطقه گذاشته شده است.»
سرهنگ سعید ادیبی، مسئول اجرایی سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) هم درباره اقدامات قرارگاه سازندگی سپاه استان تهران می­گوید: «مأموریت اول این قرارگاه جهادی، خارج کردن اجساد قربانیان از زیر آوار و نجات و مداوای مجروحان حادثه‌دیده و همچنین جمع‌آوری احشام زیر آوار مانده و دفن آنها بود که با هماهنگی دامپزشکی استان صورت گرفت. البته اسکان اضطراری هموطنان مصیبت‌زده از اقدامات اساسی و محوری این قرارگاه جهادی در این مرحله از فعالیت امدادرسانی خود بود.»
وی خاطرنشان می‌کند: «در مرحله بعدی، قرارگاه جهادی سپاه سیدالشهداء(ع) با کمک واحد بسیج دانشجویی سازمان بسیج سازندگی، کار سرشماری و آمارگیری دقیق از تعداد خانواده‌­ها و تعداد نفرات فوتی و مجروح و نیز افراد سالم را در دستور کار خود قرار داد که گامی اساسی در امر امداد و تسریع هر چه بیشتر کمک‌رسانی به مردم منطقه بود. البته در این میان با راه‌اندازی آشپزخانه سیار، سه هزار بسته غذای گرم در میان خانواده‌های زلزله‌زده توزیع و پخش شد.»
سرهنگ ادیبی می‌گوید: «احداث سرویس­های بهداشتی و مدارس موقت جزء اساسی‌ترین دغدغه­‌های ما بود که به یاری خدا صورت گرفت و طی مراسمی صمیمانه و باشکوه کانکس مدرسه افتتاح شد.»
سید عقیل هاشمی، مدیر روابط عمومی سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران نیز از برگزاری اردویی جهادی با همراهی اهالی رسانه به مناطق زلزله‌زده سر پل ذهاب طی هفته گذشته خبر داد و عنوان داشت: «از اصلی‌ترین برنامه این اردوی جهادی‌ـ رسانه‌­ای گفت‌وگوی مستقیم و دوستانه اهالی رسانه با مسئولان و عوامل زحمتکش این قرارگاه جهادی بود که طی آن برنامه­ها، اقدامات و خدمات عمرانی و حمایتی ارائه شده به مردم مصیبت‌زده منطقه انعکاس یافت.»
هاشمی در تشریح برنامه‌­های این اردو می‌افزاید: «بازدید اهالی رسانه از روستاهای زلزله‌زده حومه منطقه سر پل ذهاب اصلی‌ترین محور اردوی جهادی و رسانه‌­ای قرارگاه سازندگی سپاه سیدالشهداء(ع) بود. طی این بازدیدها، خدمات انجام شده و در حال انجام برای مردم مصیبت‌زده این مناطق از سوی قرارگاه سازندگی سپاه استان تهران مورد توجه اهالی رسانه قرار گرفت. گفت‌وگوی صمیمانه خبرنگاران و گزارشگران با مردم زلزله‌زده و شنیدن مشکلات مردم از دیگر برنامه­‌های جالب و مؤثر این بازدید بود.»
مدیر روابط عمومی سپاه سیدالشهداء(ع) در حاشیه این اردوی جهادی و رسانه‌ای از حضور خودجوش و افتخاری یکی از خیرین مدرسه‌ساز کشور و سرپرست و حامی تیم شناگران جانباز و معلول آب‌های سرد و آزاد کشور و جهان در تیم اعزامی رسانه‌های استان تهران به مناطق زلزله‌زده روستاهای سرپل ذهاب خبر داد. 
هاشمی با بیان اینکه حضور این خیّر انقلابی، اصحاب رسانه و مسئولان تیم اعزامی سپاه را غافلگیر کرد، افزود: «آقای سلیمانی که یکی از رزمندگان بسیجی هشت سال دفاع مقدس بوده و سال‌ها در دوران جبهه و جنگ جان‌فشانی کرده است، اکنون نیز بنا به اقتضای زمان در عرصه جهادی دیگری وارد میدان شده است و با حضور در مناطق زلزله‌زده و اهدای 50 میلیون ریال هدیه به کودکان و برپایی جنگ‌های شاد برای کودکان روستایی سرپل ذهاب، اوقات شاد و مفرحی را برای کودکان زلزله‌زده فراهم کرد و لبخند را بر لبان اهالی روستا نشاند که این اقدام خداپسندانه و شاد کردن دل غمدیده مردمان زلزله‌زده جهاد فرهنگی محسوب می‌شود.»
به گفته مدیر روابط عمومی سپاه استان تهران، اجرای برنامه­های شاد و مفرح از سوی گروه اعزامی هنرمندان بسیج سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران برای کودکان و دانش‌آموزان روستاهای زلزله‌زده که با مدیریت معاونت روابط عمومی سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران برگزار شد، از مهم‌ترین و در خور توجه‌ترین برنامه‌های این اردوی جهادی و رسانه‌ای بود.
هاشمی در این باره خاطرنشان کرد: «برپایی جنگ‌های شادی برای کودکان افزون بر ایجاد اوقات خوش برای کودکان نور امید و همیاری را در دل دیگر اهالی نیز روشن کرد و پیام‌ رسای جهادگران از طریق تریبون جنگ‌های شادی به گوش تمامی اهالی روستا رسید که ما تا آخرین لحظه در کنار تک‌تک خانواده‌های زلزله‌زده خواهیم ماند و آنها را تنها نخواهیم گذاشت.


همرزم شهيد مدافع حرم لعل محمد اميني
 احسان امیری/ عباس محمدی، پسر عمو و همرزم شهید مدافع حرم لعل محمد امینی است. وی که از نیروهای لشکر فاطمیون بود. فروردین ماه امسال (1396) در مسیر دفاع از حرم عقیله بنی‌هاشم به شهادت رسید. عباس محمدی درباره تفاوت نام خانوادگی خود و پسر عمویش می‌گوید: «در شناسنامه فاميلي من، محمدي ثبت شده است و فاميلي شهيد، اميني است. من متولد اول فروردين ماه سال 1363 در افغانستان هستم و بيش از 30 سال است كه در ايران زندگي مي‌كنم. خانواده لعل هم همزمان با ما مهاجرت کردند؛ اما اول به پاکستان رفتند و سال 1390 که او 17 سال داشت به ایران آمدند. او در پاکستان کارگری می‌کرد. پنج خواهر و دو برادر داشت؛ اما عمویم پیش از مهاجرت خانواده به پاکستان فوت شده بود. آنها هم کارگر مزارع بودند و روی زمین کشاورزی مردم کار می‌کردند. لعل به همراه خانواده‌اش اهل تسنن بودند؛ اما در اثر مطالعه بسیار‌ روی مسائل اعتقادی و دینی بعد از اینکه به ایران آمدند کل خانواده به مذهب شیعه مشرف شدند. او سال 1393 ازدواج کرد و با خانواده در کرمان زندگی می‌کردند.
در پاکستان كتاب‌هاي مختلفي را براي بالا بردن علم و آگاهي‌اش مطالعه مي‌كرد. يك‌سال بعد از تشکیل خانواده به ايران سفر كرد. وقتي به ايران آمد، آرام و قرار نداشت. كتاب‌هاي بسیاری را خواند و با توجه به درايتي كه داشت، شيعه شد. دو سال از آمدنش به ايران نگذشته بود كه بحث دفاع از حرم و حملات تروريستي آغاز شد.
وقتي كه مي‌خواست راهي ميدان جهاد شود با رفتنش مخالفت كردند؛ اما زماني كه به مسئولان ثابت شد كه ايشان با علم و آگاهي به مذهب تشيع روي آورده، قبول كردند كه مدافع حرم شود.
پسرعمويم سه بار اعزام شد. مرتبه اول، به سلامت بازگشت. در اعزام دوم، با توجه به حضورش در ميدان نبرد از ناحيه پا مجروح و براي درمان به عقب منتقل شد. همين مجروحيت در ميادين نبرد مانع اعزام سومش شده بود و مسئولانش مي‌گفتند بايد دوران درمانت را تكميل كني و بعد اعزام شوي، اما او اصرار داشت كه خيلي زود به منطقه بازگردد. اعزام سوم، پسرعمويم در ششم فروردین ماه ۱۳۹۶ به شهادتش در 23 سالگي منجر شد.
به گفته همرزمانش صبح روز عمليات در منطقه حلب گلوله یک تک‌تیراندازی به سرش اصابت می‌کند و به شهادت می‌رسد.
من يك روز بعد از شهادتش متوجه موضوع شدم. يكي از بستگانم كه همراه لعل محمد بود عكس بعد از شهادتش را براي‌مان در فضاي مجازي ارسال كرد و من هم متوجه شهادت پسرعمويم شدم. بعد از پيگيري موضوع بعد از 13فروردين ماه، پيكرش را براي‌مان آوردند. در بردسير كرمان مراسمي برايش برگزار كرديم و در گلزار شهدا به خاك سپرديم. 
اخلاق حسنه، مهرباني، تواضع و فروتني‌ او زبانزد بود. سرش به كار خودش بود و با كسي كار نداشت. همه دوستان و همرزمانش از جمله برادر من كه با ايشان همرزم بود از دلاوري و شجاعت‌شان صحبت و همواره حماسه‌سرايي‌هاي لعل را ياد مي‌كنند.»


  علیرضا جلالیان/ در اصول ده‌گانه جنگ اصل غافلگیری یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که عمده استراتژیست‌های طول تاریخ زندگی بشر هم به آن توجه 
داشته‌اند.
 اگر به این امر قائل باشیم که مهم‌ترین موضوع برای تصمیم‌گیری دقیق و مؤثر، اطلاعات دقیق،‌ مؤثر و کامل است، پس در موضوع ایجاد غافلگیری برای دشمن باید به مدیریت اطلاعات رسیده به دشمن پرداخت تا بتوان در دشمن ایجاد اشتباه محاسباتی کرد و از همین محل اقدام غافلگیرانه را در زمانی که دشمن انتظار آن را ندارد، انجام داد. 
در مفید و مؤثر بودن اقدام غافلگیرانه همین بس که می‌تواند در دشمن ایجاد یک شوک قوی کند و زمانی که این شوک ایجاد شد به دلیل تمرکز نداشتن دشمن روی مسائل و به‌هم‌ریختگی رشته‌های فکر و تصمیم می‌توان به هر نحو ممکن ضربه را به آن وارد کرد. در واقع، غافلگیری نه تنها باید موجب به‌هم‌ریختگی در صفوف و وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری دشمن شود؛ بلکه باید محملی برای ایجاد ضربه بعدی به دشمن تلقی شود و با وارد کردن شوک و استفاده از بهت پس از شوک بتواند ضربه کاری را به دشمن وارد
کند.
 بر همین مبنا یکی از مهم‌ترین شیوه‌ها در نبرد ناهمتراز مبتنی بر اصل غافلگیری است، به این معنا که نحوه عملکرد را طوری تنظیم کرد که اطلاعات دقیق از وضعیت و احوالات جبهه خودی به دست افراد، شبکه‌های اطلاع‌رسانی و رسانه و عوامل به دست دشمن نرسد، یا آنکه این اطلاعات مدیریت شده واصل شود و منجر به نوعی تصمیم‌گیری ناقص و به دور از واقعیت در دشمن و پیش‌بینی‌های او شود و در زمانی که انتظار آن از سوی دشمن نیست، اتفاقی بیفتد که دشمن غافلگیر شود. جمهوری اسلامی ایران همواره سعی داشته است تا از همین نحو رفتار به برقراری توازن از طریق اوج‌گیری قدرت ناهمتراز در مقابل قدرت بالای تراز او مبادرت ورزد و معادلات قدرت را در مقابل دشمن مدیریت کند. از همین رو با توجه به اینکه همواره یکی از دغدغه‌های دشمن جمع‌آوری اطلاعات دقیق از وضعیت کشور بوده است، در همین راستا از همه توان رصد فضایی، سیستم اشلون، شبکه‌های جاسوسی منافقین و ضد انقلاب، رصد فضای مجازی، استفاده از ابزار سازمان‌های جهانی و... خود بهره می‌برد.
 در این میان یکی از رموز موفقیت سپاه در مقابل دشمنان این بوده است که بخش عمده‌ای از فعالیت‌ها و عملکردهای خود را مبتنی بر اصل غافلگیری انجام داده و توانسته در بیشتر صحنه‌ها چند قدم از دشمن جلوتر حرکت کند. اما به منظور تداوم این امر توجه به چند نکته لازم و ضروری
است. 
حضور در فضای مجازی نباید بازی در زمین دشمن باشد، لذا توجه ویژه سپاه و کشور باید روی شبکه ملی اطلاعات و ایجاد و توسعه آن باشد، از سویی روند حرکت مبهم که سپاه از ابتدای انقلاب در بسیاری از امور پیگیری کرده باید مدیریت کرده ادامه یابد و بسیاری از امور را باید به دست شایعات سپرد، تا حقیقت؛ یعنی ایجاد ابهام خود می‌تواند دادن اطلاعات غلط
 تلقی شود.

«سه هزار شیشلیک» شرح خاطرات «محمد قاسم‌آبادی» آشپز لشکر ویژه 25 کربلاست که به کوشش «سیده فاطمه حسینی‌کوهستانی» جمع‌آوری و تدوین شده است و از دوران پیش از انقلاب آغاز می‌شود و تا سال‌های دفاع مقدس ادامه پیدا می‌کند.
روایت خاطرات ایثارگرانی، چون قاسم‌آبادی بعد تازه‌ای به تاریخ شفاهی دفاع مقدس می‌دهد و مخاطب، حرف‌های ناگفته‌ای از این دوران را می‌خواند. دفاع مقدس به دلیل مردمی بودن آن فقط منحصر به رزمندگانی نمی‌شود که در خط مقدم خدمت می‌کردند. بی‌شک، روایت سال‌های جنگ مستلزم داشتن نگاهی همه‌جانبه است که این مهم به اتکای انتشار چنین آثاری محقق خواهد شد. کتاب در 213 صفحه مصور تدوین شده و نشر «صریر» در 1000 نسخه آن را منتشر کرده است.
در قسمتی از متن کتاب می‌خوانیم:  «نشستنش بیشتر از 5 دقیقه طول نکشید. بعد از رفتنش به سختی از جایم بلند شدم و به سمت آشپزخانه رفتم. لنگان لنگان خودم را رساندم. الحمدلله آنجا بود. مرا که دید به شوخی گفت: پیرمرد تو که لنگ می‌زنی؟! هنوز درد داشتم، خودم را روی یک صندلی انداختم و گفتم: حاجی وضع منو که می‌بینی! موندم چطوری برم مریوان! اصلاً می‌رسم اونجا؟! جدی شد و گفت: این دستور آقا مرتضی است. باید به خودش بگیم. الآن زنگ می‌زنم اطلاع می‌دم ببینم چی می‌گه! تلفن را برداشت. تماس گرفت و حالم را برایش شرح داد. بعد ساکت شد و گوش داد و بعد تماس قطع شد. گوشی را سر جایش گذاشت. نگاهم کرد. می‌دانستم هیچ‌جوری قانع نمی‌شود و باید بروم! گفت: حاجی فقط گفت یه آمبولانس بگیری توش بخوابی و به منطقه بری، اونجا دستورات کار آشپزخونه رو بدی. همین! تکلیف، قطعی و مسلم بود! کمرم را محکم بستم. سفارش یک کانکس بزرگ را دادم و بچه‌ها تجهیزات را بارگیری کردند. تعداد 25 تا 30 نفر را هم انتخاب کردم و قرار شد فردا صبح حرکت کنیم.»

یک شب دختر بزرگم از پدرش خواست که غذا از بیرون بگیریم. خلاصه پس از اصرارهای بسیار پدرش پذیرفت و به من گفت «بریم غذا بگیریم و بیاوریم»؛ وقتی داشتیم می‌رفتیم، یک آقایی که همسرم را می‌شناخت، گفت «حاجی می‌شه یک دقیقه بیایی اینجا، یه خانواده‌ای داره در آب انبار زندگی می‌کنه و...»؛ وقتی با هم رفتیم و این خانواده را دیدیم، عیسی به آن خانواده کمک کرد! هنگامی که به خانه آمدیم، غذا از گلویش پایین نمی‌رفت و می‌زد به پیشانی‌اش و می‌گفت، «ما داریم چگونه زندگی می‌کنیم و مردم چگونه؟!»؛ گفتم حاجی، «ما چگونه زندگی می‌کنیم؟ ما حتی یک وسیله نقلیه هم نداریم». می‌گفت «نه شما ببینید این خانواده در آب انبار با یک دختر نوجوان چگونه دارد امورات خود را می‌گذراند»؛ بعد یادم می‌آید تا زمانی که آن پدر و مادر خانواده زنده بودند، هر طوری بود به آنها کمک
 می‌کرد.
به نقل از معصومه بوداقچی، همسر شهید عیسی یعقوبیان‌فرد
عیسی متولد چهارم مرداد ماه سال 1337 بود. او در کسوت یک بسیجی و معلم قرآن در بسیج فعالیت داشت. شروع دفاع مقدس برای او همزمان با شروع زندگی مشترکش بود. در سال 60 به هنگام گذراندن دوره سربازی وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و سال 62 به عضویت این نهاد درآمد و با تأسیس سپاه حفاظت هواپیمایی سال 64 برای پاسداری از امنیت هوایی ایران وارد این مأموریت خطیر شد. وی در نهایت در یکی از این مأموریت‌ها که سرتیم حفاظت هواپیمای حامل وزیر وقت راه و ترابری (رحمان دادمان) و هیئت همراه بود، ساعتی پس از پرواز در 27 اردیبهشت سال 80 به علت نقص فنی هواپیما و سقوط آن در نزدیکی شهر گرگان، به شهادت رسید.

جمع‌بندی تریبون 18

درست چند هفته پیش، در اواخر سال میلادی گذشته ترامپ عملاً دستور اجرای قانونی را که رؤسای جمهور قبلی آمریکا جرئت اجرا کردن آن را نداشتند، صادر کرد. اگرچه برخی این امر را ناشی از حماقت‌های او می‌دانند؛ اما عده‌ای هم اعتقاد دارند قوه عاقله صهیونیسم جهانی پشت سر این ماجراست. در ادامه جمع‌بندی نظرات شما همراهان گرامی درباره اهداف این اقدام را می‌خوانید.
سرپوش گذاشتن روی شکست طرح‌های آمریکا در منطقه/ عده‌ای معتقدند، ترامپ پس از شکست طرح‌های آمریکا در منطقه از جمله از هم پاشیدن داعش در سوریه و عراق و تحقق نیافتن طرح خاورمیانه جدید بازی تازه‌ای را برای سرپوش گذاشتن روی شکست‌های خود شروع کرده است. «وحيد احمدي» از زنجان، «حميد پاکزاد» از قوچان، «حسينعلي جعفرزاده» از اصفهان، «شفيعي» از شيراز، «علي پورفتحي» از خرم‌آباد، «عرب‌پور» از همدان، «حميده محمدي کرد عليوند» از خرم‌آباد، «محمد تقي‌زاده» از اروميه، «حيدر زوار» از آبدانان، «ياسر اکبري» از ايلام، «محمد نژادعلي» از دامغان، «قاسمي» از گناباد و «محسن يوسفي» چنین نظری دارند.
اسلام‌ستیزی/ «مريم وفايي» و «مصطفي صالحي» از کهنوج، «محمد زارعي برآبادي» از خواف و «محمد صابري‌فر» از کردکوي هدف ترامپ از معرفی بیت‌المقدس به پایتختی رژیم صهیونیستی را اسلام‌ستیزی می‌دانند.
حمایت مستقیم از رژیم صهیونیستی/ «مسعود همرنگ» از گرمي، «پاک» از تبريز، «مهدي اميري سردهلقي» از کرمانشاه و «شاهچراغ» از دامغان معتقدند، این اقدام بهترین و مهم‌ترین حمایتی بود که آمریکا می‌توانست به صورت مستقیم از رژیم صهیونیستی در مقابل جهان اسلام داشته باشد. «حمزه محمدي» از اهواز این امر را تقویت رژیم صهیونیستی در آستانه نابودی آن دانسته است.
محک زدن میزان حمایت‌های کشورهای عربی/ عده‌ای هم معتقدند، ترامپ با این کار شرایط کشورهای عربی همسو با خود را سنجید تا ببیند این کشورها تا چه میزان با سیاست‌های اصلی آنها همراه خواهند بود. «سميرا فيروزي» از خرمدره، «حسن ميرزايي» از شفت، «ابراهيم عسکري» از مهريز، «رضا خوش‌کلام» از بستان‌آباد، «مرتضي جعفري» از چغادک، «مالکي» از کردستان و «مهدي نژادعلي» از دامغان بر این موضوع اتفاق نظر دارند.
یهودی‌سازی قدس/ «معصومه زرين» از خوزستان، «علي دارش» از دهلران و «جمال کشاورزي» از خرامه این عمل را در راستای یهودی‌سازی قدس می‌دانند.
ایجاد اختلاف در جهان اسلام/ «حميدرضا سلماني» از سمنان و «حسين حسنوند» از کرمانشاه این کار ترامپ را با هدف ایجاد تفرقه و درگیری در جهان اسلام قلمداد کرده‌اند.
دیگر نظرات/ «فاطمه ارم» از بهشهر خشم از پيروزي جبهه مقاومت را بیان کرده است. «هادى رضانژاد» از آذرشهر معتقد است آنها به عامل وحدت جهان اسلام حمله برده‌اند. امید به چراغ سبز کشورهای عربی را نیز «ايرج حسن‌پور» از ياسوج بیان کرده است. انحراف افکار مسلمانان از پيروزي جبهه مقاومت را «آبدوني» از بوشهر ذکر کرده و فشار بیشتر بر فلسطینیان را «جواد آبي» از همدان بیان کرده است. تلاش برای تقویت رژیم صهیونیستی در شرایط امروز منطقه را «سميه رستمي» از جوانرود بیان کرده و «حسن شمس‌الديني» از رابر به ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی در شرایطی که جبهه مقاومت منطقه را برای آنها ناامن کرده، اشاره داشته است. «مصطفي آبکار» از تهران این اقدام را آخرین تیر آنها می‌داند که پرتاب شده و «ابوتراب رمضان‌پور» از تهران عامل این مسئله را حمایت کورکورانه ترامپ از رژیم صهیونیستی می‌داند. 
برندگان تریبون 18
«فاطمه ارم» از بهشهر/ «حسينعلي جعفرزاده» از اصفهان
 «مرتضي جعفري» از چغادک
پرسش تریبون 19
وظیفه دولت برای حل مشکلات مردم چیست؟

سردار سلامی

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: «۹ دی لیله‌القدر انقلاب و باطل‌السحر فتنه‌های دشمنان داخلی و خارجی بود که از هزاران ماه برای انقلاب درس‌آموزتر است.»
سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پنجمین یادواره شهدای قرآنی(سوره‌های سرخ) با بیان اینکه این ستارگان قرآنی نمونه‌های مجسم قرآن هستند، اظهار داشت: «اینها کسانی بودند که راه آرامش، امنیت، اعتبار و آبرو را برای ما گشودند و ما را به قله‌های رفیع افتخار رساندند و ما را سربلند کردند.»
وی با اشاره به اینکه شهدای قرآنی مصادیق روشن خروج از ظلمات جهل و ورود به وادی ایمن نور هستند، اظهار داشت: «این شهدا نه تنها تبلور قرآن هستند؛ بلکه خود عامل به آن و آیه‌ای از آیات قرآن هستند. آنها زنده‌اند و نزد خدا روزی می‌خورند.»
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: «9 دی ماه سال 88 یک شکوه بی‌نظیر و یک حماسه بی‌بدیل شکل گرفت که ملت ایران در آن با دو بال آگاهی و ایمان و بصیرت چشم فتنه را کور کرد و آرزوهای قبیله شیطان از آمریکا تا رژیم صهیونیستی و انگلیس و مزدوران داخلی را به گورستان سپرد و نشان داد در دفع آرزوهای دشمنان یک ملت هنرمند و حماسه‌آفرین است.»
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه 9 دی روز آزمایش بزرگ و حاصل درس‌ها و عبرت‌هایی بود که ملت بزرگ ایران آموخته بود، گفت: «ملت ما آموخته بود اگر امام مسلمین را در محراب تنها بگذاریم، حادثه غم‌انگیز ضربت خوردن امام علی(ع) تکرار می‌شود. ملت ایران از تاریخ آموخته بود اگر امام خویش را در صحنه جهاد تنها بگذاریم، ماجرای تنها گذاشتن امام حسن(ع) تکرار می‌شود و ابعاد عظیم آن حادثه را از ذهن خود گذرانده بود و می‌دانست که اگر امام حسین(ع) تنها و کم سپاه باشد، اصحابش شهید می‌شوند و کودکان حرم در میان تیغ‌های بیابان پابرهنه خواهند بود.»
وی افزود: «ملت ایران آموخته بود تنها راه سعادت مسلمانان، تبعیت از ولی امر مسلمین است. ملت ما همه‌جا با پیروی از فرمان امام خویش صحنه‌هایی از جهاد ساخته بود تا شکست‌هایی برای بزرگ‌ترین امپراتوری‌ها ثبت شود. همین شهدا نشانه‌های یک پیروزی عظیم در برابر ائتلافی از قدرت‌های تاریخ در فضای نابرابری قدرت هستند.»
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه در فتنه بزرگ 88 سیاست دنیای استکبار و حس شهرت‌طلبی کسانی که می‌رفتند دستاوردهای نظام را به پای بیگانگان ذبح کنند، میدان سختی برای انقلاب ساخته بودند، گفت: «در 9 دی و در دریای مواج انسان‌های شیفته اسلام، این فتنه از بین رفت. 9 دی لیله‌القدر انقلاب و باطل‌السحر فتنه‌های دشمنان داخلی و خارجی بود که از هزاران ماه برای انقلاب درس‌آموزتر است.»
وی افزود: «نظام ما پس از 9 دی دوباره بالنده شد و رشد کرد و زبانه‌های نفوذ ما تا شرق مدیترانه امتداد یافت و حل معادلات به ما گره خورد. همه سیاست‌های دشمن بر اساس تحریم و عملیات روانی و ارعاب و تهاجم شکست خورد.»
جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: «در پرتو انقلاب اسلامی نیروهای قدرتمندی در عراق، سوریه و یمن شکل گرفته و کاملاً صحنه وارونه شده و موازنه قوا تغییر یافته است. دشمنان ما امروز می‌بینند اقتدار ما هزاران کیلومتر از مرزها فاصله گرفته است و تلاش می‌کنند راهی از درون بگشایند؛ اما ملت ایران از تهدید فرصت می‌سازد و در تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها استادانه عمل می‌کند.»

وقتی که سه سال پیش گفتند؛ فرمانده پادگان هزینه هنگفتی رو صرف فضای سبز پادگان کرده، خیلی‌ها ناراحت بودند، تا اینکه امسال با بازنشسته‌های خودمون برای باغ‌های زیتون و انار توی پادگان قرارداد بستند، فرمانده پادگان می‌گفت؛ این زمین‌ها همه گنج هستند، حالا هم محیط پادگان خیلی مطبوع شده و هم اینکه خیلی‌ها دارن از اینجا نون می‌خورن و درآمدی هم برای پادگان فراهم شده که همه‌اش صرف توسعه فضای سبز می‌شه.