حجت‌الاسلام رئيسی‌ تولیت آستان قدس رضوی در تجمع علمای مسلمین لبنان، گفت: همه جهان و حتی کشورهای غربی باید قدردان جبهه مقاومت و جوانان لبنان و سوریه و عراق باشند که با نثار جان خود اجازه تشکیل یک قلمرو مبتنی بر تروریسم را ندادند. اگر قلمرو داعش به عنوان دومین کانون تروریسم دولتی بعد از رژیم صهیونیستی در منطقه ایجاد می‌شد، یک غده سرطانی جدید برای صدور تروریسم شکل می‌گرفت که همه جهان را تهدید می‌کرد.

  محمدرضا مرادی/ عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر در حالی در سال 2013 با یک کودتا به قدرت رسید که در چهار سال گذشته، مصر نه تنها به عزت و اقتدار منطقه‌ای خود برنگشته است؛ بلکه عملاً دنباله‌رو آل‌سعود شده است. علاوه بر این وضعیت اقتصادی و امنیتی مصر نیز رو به وخامت است. در این اوضاع، السیسی به دنبال برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در ششم فروردین سال 97 است؛ اما نکته جالب این است که این انتخابات به نوعی فرمایشی است و نامزدهای مخالف السیسی از دور رقابت‌ها حذف شده‌اند. کميته ملي انتخابات مصر به صورت رسمي اعلام کرد «عبدالفتاح السيسي» رئيس‌جمهور کنوني و «موسي مصطفي موسي» رئيس حزب «الغد» اين کشور، شرايط قانوني لازم را براي نامزدي در انتخابات رياست‌جمهوري 2018 مصر دارا هستند. کميته ملي انتخابات مصر خاطرنشان کرد؛ عبدالفتاح السيسي، نامه حمايت 549 نماينده مجلس و تأيید حمايت 161 هزار و 707 نفر را به اين کميته ارائه کرده است؛ «موسي مصطفي موسي» نيز تأييد 20 نماينده را به اين کميته ارائه کرده است. براساس قانون انتخابات رياست‌جمهوري مصر، هر فرد براي نامزدي در اين انتخابات بايد حمايت دست‌کم 25 هزار شهروند مصري در 15 استان يا تأييد 20 نماينده مجلس را داشته باشد.
این در حالی است که رقبای السیسی از دور انتخابات خارج شدند. در ابتدا «خالد علی» وکیل حقوقی از کاندیداتوری برای انتخابات ریاست‌جمهوری مصر انصراف داد و در ادامه مهم‌ترین رقیب السیسی، یعنی «سامی عنان» رئیس پیشین ستاد کل ارتش مصر به اتهام تخلف از قوانین نظامی بازداشت شد. علاوه بر این هیئت‌عالی حزب لیبرال الوفد نیز با ثبت‌نام «سید بدوی» رئیس این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری مخالفت کرد. پیش از آن نیز «احمد شفیق» آخرین نخست‌وزیر دولت «حُسنی مبارک» رئیس‌جمهور مخلوع مصر نیز که برای نامزدی اعلام تمایل کرده بود، تحت فشارها انصراف داده بود.
این وضعیت سبب شده است تا بسیاری از گروه‌ها و شخصیت‌های مصری علیه این انتخابات یکسویه فعالیت خود را شروع کنند. شماري از شخصيت‌هاي مصري از جمله «عبدالمنعم ابوالفتوح» نامزد پيشين انتخابات رياست‌جمهوري و «محمد انورسادات» با بيان اينکه در اين انتخابات امکان رقابت سالم و شفاف وجود ندارد، آن را تحريم کرده‌اند. شخصیت‌های مصری در بیانیه‌ای با توصیف انتخابات ریاست‌جمهوری به «تئاتری طنزآمیز» از مردم خواستند انتخابات را تحریم کرده و نتیجه آن را به رسمیت نشناسند.
به نظر می‌رسد که انتخابات ریاست‌جمهوری آینده مصر بیش از همه یک تئاتر خنده‌دار باشد؛ چرا که عملاً السیسی به عنوان تنها نماینده واقعی در انتخابات حضور دارد و همین مسئله فرمایشی بودن این انتخابات را ثابت کرده است. السیسی به دنبال یک رقیب سیاه‌لشکر در انتخابات آینده است و جالب اینکه موسی مصطفی از سرسخت‌ترین حامیان السیسی است که چند ماه پیش از تشکیل یک کمپین در دفاع از السیسی در انتخابات آینده خبر داده بود. علاوه بر این برخی کارشناسان معتقدند که تنگ‌نظری‌ها و حذف مخالفان در انتخابات ریاست‌جمهوری مصر می‌تواند به یک کودتا و درگیری نظامی بینجامد؛ چرا که بازداشت سامی عنان در سمت یک نظامی باسابقه حکایت از این دارد که درگیری و رقابت این بار در بین نظامیان مصر وجود دارد و همین مسئله به معنای شکاف در بین نظامیان است. در واقع می‌توان گفت که جنگ قدرت در حال حاضر در میان خود نظامی‌ها است. این در حالی است که رقابت پیش از این بین نظامی‌ها و غیرنظامی‌ها بود. این مسئله می‌تواند در آینده برای السیسی بسیار خطرناک باشد؛ زیرا وی تنها پشتوانه خود را نظامیان می‌داند و در بین مردم به دو علت محبوبیت چندانی ندارد. در درجه اول، وی با کودتا به قدرت رسیده است و این مسئله یک نقطه منفی برای او محسوب می‌شود. علاوه بر این در زمان ریاست‌جمهوری، وی نتوانسته است در بهبود وضعیت معیشتی مصر تأثیرگذار باشد و در نهایت مصر را به دنباله‌رو آل‌سعود تبدیل کرده و همین مسئله سبب انتقادهای بسیاری از او شده است. به ویژه اینکه وی دو جزیره «تیران» و «صنافیر» را به عربستان فروخت و عملاً حاکمیت مصر را مخدوش کرد.

   حسین عبداللهی‌فر/ در حالی که اصلاح‌طلبی در نظام جمهوری اسلامی به منزله یک جریان سیاسی با پشتوانه جناح چپ مذهبی درون حاکمیت فعالیت می‌کند و در حال حاضر نیز بخش‌هایی از قدرت را در اختیار دارد، برخی از چهره‌های شاخص این جریان از قرار گرفتن اصلاحات درون نظام و ورود به قدرت ناخشنود شده و در تقبیح آنها می‌گویند:
 «بسياري از اصلاح‌طلبان اين‌ روزها به همه‌ چيز و همه كس حال مي‌دهند به‌جز جريان و گفتمان اصلاح‌طلبي. نوش‌شان شامل حال ديگران و نيش‌شان شامل حال خودي‌هاست. اين عده كه سخت مشغول بازي‌ها و بازيگوشي‌هاي قدرت و سياست و منفعت و مصلحتند، دو دسته‌اند: نخست آنان كه بعد از تمهيدات و تدبيرهاي فراوان، بازی قدرت را تهييج و تحريك كردند تا دمي بر دوش آنان بنشيند و حالي هم به آنان بدهد... دوم، اصلاح‌طلباني هستند كه دويدند و دويدند تا سر كوه قدرت برسند و در اين مسير به هر كسي كه سر راه‌شان بود هم نان دادند و هم آب (چك سفيد)، اكنون كه در دامنه كوه قدرت هم جاي‌شان ندادند و نان و آب را هم از دست رفته مي‌بينند، حال و احوال خوشي ندارند و به زمين و زمان ناسزا مي‌گويند و از بي‌وفايي‌ها و بدعهدي‌ها و نارفيقي‌ها و بي‌مهري‌ها در آه و فغانند. گروه ديگر، اصلاح‌طلباني هستند كه به تماشاي بازي اين دو گروه نشسته‌اند. اينان خود دو دسته‌اند: نخست، تماشاگران منفعل و دوم، تماشاگران فعال. گروه نخست، اساساً فاقد حال هستند؛ اما گروه دوم نيز از ديدن حال و احوال سه گروه ديگر، حال و هوايي براي‌شان باقي نمانده و تمامي تلاش خود را معطوف زير سايه پا‌ك‌كن قرار دادن نام و نشان اين نوع اصلاح‌طلبان از در و ديوار جريان و گفتمان اصلاح‌طلبي می‌کند.» 
محمدرضا تاجیک با این توصیف از وضعیت اصلاح‌طلبان که در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد (10/7/96) بیان کرده، اکنون برای خروج این جریان از وضعیت فوق دست به کار شده و اقدام به تدوین راهبردی پنج مرحله‌ای با عنوان اصلاحات نسل پنجم کرده و در تشریح آن به روزنامه آرمان (7/11/96) می‌گوید:  
«برای برون‌رفت جریان اصلاحات از وضعیت کنونی من یک استراتژی چندگانه را تدوین کرده‌ام که به واسطه آن ما می‌توانیم گفتمان اصلاحات را در دهه پنجم انقلاب اسلامی بازتولید کنیم. جریان اصلاحات همچنان باید به عنوان یک آلترناتیو برتر در جامعه وجود داشته باشد و گفتمان و افق معنایی خود را حفظ کند.»
در بخش‌هایی از مراحل پنج‌گانه این راهبرد آمده است: «نیاز است که گفتمان اصلاحات با توجه به ذائقه نسل جدید بازتدوین و بازتقریر شود.»، «اصلاح‌طلبان باید از فضای فانتزی که دور خود تنیده‌اند خارج شوند.»، «نباید در گذشته زیبا باقی ماند، بلکه باید به فکر اکنون و بازنویسی گفتمان برای امروز بود.»، «در دهه پنجم انقلاب، گفتمان‌هایی در جامعه ما دارای استعداد هژمونی هستند که دارای گزاره‌های کنشی باشند.»، «اصلاح‌طلبان باید یک نوع غربالگری درونی داشته باشند تا سره از ناسره و «یاران غار» از «خاران راه» تشخیص داده شود.»، «نباید اجازه بدهیم برخی برای رسیدن به قدرت از گفتمان اصلاحات استفاده ابزاری کنند.»، «برخی در سال‌های اخیر به شکل‌های مختلف چهره لطیف جریان اصلاحات را خدشه‌دار و تیره و تار کرده‌اند و آن را در منظر افکار عمومی و نسل جدید مخدوش کرده‌اند.»، «گام بعدی این است که باید برخی اصلاح‌طلبان را محدودتر کرد و «منطقه فراغی» برای بازیگری نسل بعدی ایجاد کرد.»، «اصلاحات باید به اصل خود باز گردد. به نظر من جریان اصلاحات دیری ‌است از خود اصیلش فاصله گرفته و جای خود را به یک خود کاذب شبه ایدئولوژیک داده است. هرچه در مناسبات قدرت اتفاق می‌افتد، در نهایت به نام جریان اصلاحات تمام می‌شود. این جریان‌ها درگذشته نشان داده‌اند که حاضر نیستند در مواهب حضور در قدرت با جریان اصلاحات مشترک باشند، اما در بزنگاه‌ها همه هزینه‌ها و ضرر‌ها را به سمت جریان اصلاحات «هُل» می‌دهند. به همین دلیل جریان اصلاحات باید یک فاصله انتقادی با این جریان‌های حاضر در قدرت ایجاد کند.»


 سراغ کدخدا را می‌گرفت
در حالی که حزب منحله نهضت آزادی هیچ جایگاهی در کشور ندارد، یکی از اعضای این حزب به نام «هاشم صباغیان» خواهان گفت‌وگو میان احزاب و موضوع آشتی ملی شده و اظهار داشته است: «ما اتفاقاً این موضوع را پیگیری می‌کنیم که مجموعه‌های گوناگون با هم جمع شوند و روی محورهای مشترکی که نسبت به آن توافق دارند، فعالیت کنند. این یکی از راه‌هایی است که دنبالش هستیم؛ ولی امکانات اجازه نمی‌دهد.» وی گفت: «نهضت آزادی آمادگی این را دارد که بانی این گفت‌وگو و آشتی ملی شود. ما اجرای این امر را در برنامه خود داریم.» این حکایت همان ضرب‌المثلی است که به ده راهش نمی‌دادند، سراغ کدخدا را می‌گرفت!
تشکل 400 نفره برای انتخابات
محمود میرلوحی، عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: برای ایجاد وحدت در میان اصلاح‌طلبان قرار شد 400 تا 500 نفر از اصلاح‌طلبان از سراسر کشور جمع شوند و اشخاص حقیقی را انتخاب کنند. البته اینکه اسم این جمع چه باشد، معلوم نبود و برخی آن را «پارلمان اصلاحات» نامیدند؛ اما به ‌هر حال دوستان در شورای عالی به این جمع‌بندی رسیدند که جمع‌کردن 400 نفر از سراسر کشور در مدت باقی‌مانده تا انتخابات مجلس کار راحتی نیست؛ بنابراین به این نتیجه رسیدند که اشخاص حقیقی با سازوکار دیگری انتخاب و به شورا ملحق شوند. گفتنی است، شکل‌گیری پارلمان اصلاحات در شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان منتفی شده و این شورا این پیشنهاد را رد کرده است.
رهبری به شما اعتماد کرده است
حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر، عضو جامعه روحانیت مبارز، درباره رفتارهای احمدی‌نژاد و اقدام اطرافیان او برای گرفتن مجوز تجمع می‌گوید: توصیه من به ایشان این است که بهتر است از بعضی اطرافیان تأثیر نپذیرند و مستقل و سنجیده فکر کنند. به ویژه آنکه رهبر معظم انقلاب هم وی را به عنوان عضوی از مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کرده‌اند. وی گفت: باید اعتماد رهبری را ارج بگذارد و در شأن و جایگاه فردی که مصالح نظام را می‌خواهد، عمل کند. به عبارتی، آقای احمدی‌نژاد باید جایگاه خودش را بشناسد. امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) می‌فرمایند: «خدا رحمت کند فردی را که قدر خود را بداند و جایگاه خویش را بشناسد.» این حرف بزرگی است و همه باید در آن تدبیر کنند.
هراس‌افکنی سایبری
عضو سابق نیروی امنیت سایبری کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی در همایش امنیت سایبری در تل‌آویو، گفت: «تهدید هسته‌ای ایران در آینده است؛ اما تهدید سایبری ایران، تهدیدی فوری و نزدیک است». مارگالیت با ادعای اینکه ایران «ارتشی از هکرها» را در اختیار دارد، افزود: «زیرساخت‌های اجتماعی اسرائیل در معرض این تهدیدات و آسیب‌پذیر است.» همان‌طور که در زمینه موشکی مقامات صهیونیستی تلاش می‌کنند با اغراق درباره برد موشک‌های ایران، اروپا را در معرض حمله موشکی نشان دهند، مارگالیت در تلاش برای اینکه اروپا را نیز در معرض «تهدید سایبری» ایران قرار دهد، گفت، ۶۵ مورد از تأسیسات انرژی هسته‌ای در اروپا فعال هستند که رزمایش‌ها نشان داده است، این تأسیسات نسبت به حملات سایبری و هک‌شدن آسیب‌پذیر هستند.
کاهش امید از اصلاح‎طلبان
محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها و عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان درباره ناامیدی مردم از اصلاح‌طلبان گفت: البته امید داشتن به یک جریان سیاسی یا ناامیدی از آن، مانند اصلاحات یا اصولگرایان، امری نسبی است. یعنی در صورتی‌ که بنا باشد مردم از بین جریان‌های موجود سیاسی یک امید نسبی داشته باشند، به اصلاح‌طلبان بیش از اصولگرایان تمایل دارند؛ ولی به‌ هر حال امید مردم، با توجه به انتظاراتی که داشتند، رو به کاهش است.

   حسن خدادی/ همچنان که امام خامنه‌ای نیز بارها تأکید کرده‌اند، ما هنوز در مرحله‌ دولت‌سازی به سر می‌بریم و در حال گذار از دولت پیشااسلامی به دولت اسلامی هستیم. حال با توجه به اهمیت بررسی این مسئله، ضروری به نظر می‌رسد تا به معیارها و مؤلفه‌هایی که یک دولت در جامعه اسلامی که متفاوت از جامعه غیر اسلامی است، باید داشته باشد و در جهت تحقق آنها حرکت کند، پرداخته شود.
11ـ تحول‌گرایی
بی‌شک دولتی که از ایجاد تغییر و تحولی که زمینه‌های رشد و توسعه و تعالی کشور در همه زمینه‌های موجود را مهیا می‌کند، ترس و واهمه داشته باشد، یقیناً نیز نخواهد توانست پیشرفت چندانی داشته باشد. در واقع دولت باشد شجاع و جسور باشد و آنگاه که تشخیص داد ساختار یا سیاستی نادرست و غیرمعقول است با قاطعیت تمام در اسرع وقت آن را اصلاح کرده و در جهت بهبود آن برآید. برای همین رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «نفس اينكه انسان حالت دليرى در مقابل مشكلات داشته باشد و تصميم بگيرد كه براى رفع مشكلات اقدام بكند، چيز باارزشى است.»(2/6/1387)
12ـ خدمت به مردم
بر هیچ‌کس پوشیده نیست که خدمت به مردم به‌ویژه اقشار آسیب‌پذیر و مستضعفان که زحمات بسیاری برای انقلاب کشیده‌اند، در اصل یکی از اهداف عالیه انقلاب است که امام راحل و رهبر معظم انقلاب نیز بارها و به کرات مسئولان مختلف دولتی را نسبت به این امر توصیه‌های فراوان کرده‌اند. به گونه‌ای که رهبر معظم انقلاب خدمت به مردم را گفتمان اصلی دولت اسلامی و فلسفه وجودی مسئولان دانسته و تأکید دارند: «هیچ مسئله‌ای نباید مسؤلان را از خدمت به مردم غافل کند.»(2/6/1392)
13ـ حرکت در مسیر تحقق عدالت و پیشرفت اسلامی
از منظر رهبر معظم انقلاب تکیه بر عدالت به معنای عام آن اساسی‌ترین و محوری‌ترین اصل یک حرکت الهی است. ایشان همزمان با آغاز دهه توسعه و عدالت می‌فرمایند: «در این مرحله از انقلاب، هدف عمده عبارت است از؛ ساختن کشوری نمونه که دارای چهار رکن اصلی است: رفاه مادی، عدالت اجتماعی، روحیه و آرمان انقلابی و ارزش‌های اخلاقی اسلام.»(2/6/1387) در این راستا رهبر معظم انقلاب بر این اعتقادند، هر یک از این چهار رکن اصلی اگر ضعیف شود یا از میان برود، بقای انقلاب و عبور آن از مراحل گوناگون ممکن نخواهد شد.
این در حالیست که معظم‌له مشروعیت دولت را منوط به عدالتخواهی و نیز مبارزه با فساد و تبعیض دانسته و تأکید دارند: «درباره مشروعيت حرف‌هاى زيادى زده مى‏شود، بنده هم از اين حرف‌ها بلدم، اما حقيقت قضيه اين است كه اگر ما دنبال عدالت نباشيم، حقيقتاً من كه اينجا نشسته‏ام، وجودم نامشروع خواهد بود؛ يعنى هر چه اختيار دارم و هر چه تصرف كنم، تصرف نامشروع خواهد بود؛ ديگران هم همين‏طور. ما براى عدالت و رفع تبعيض آمده‏ايم. ما آمده‏ايم جامعه را از مواهب الهى خودش كه مهم‌ترين مواهب الهى در عدالت وجود دارد و همچنين مواهب اخلاقى و معنوى برخوردار كنيم.»(5/6/1382)
14ـ سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد
همچنان که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید دارند، فساد اژدهای هفت سری است که سخت جان بوده و به آسانی از بین نمی‌رود. سختی مبارزه با فساد و ایجاد سلامت اقتصادی به حدی است که ممکن است برخی دولت‌ها مدعی مبارزه با فساد باشند؛ اما در عمل اقدامی مؤثر نکنند.
برای همین است که ایشان با بیان اینکه «منصب حکومتی جایگاه وسوسه‌انگیز قدرت و منابع مادی است.»(6/6/1392) به دولت توصیه می‌کنند: «مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، دور و در امان بماند.»(همان)

 ایران بالاترین رشد توسعه انسانی جهان را کسب کرد
گزارش دفتر توسعه سازمان ملل متحد نشان می‌دهد، جمهوری اسلامی ایران با افزایش شاخص توسعه انسانی که بر اساس معیارهایی چون؛ امید به زندگی، کیفیت نظام آموزشی، درآمد خانوار و... تعیین می‌شود، بالاترین رشد را در چهار دهه اخیر بین کشورهای جهان کسب کرده است. بر اساس جدیدترین گزارش توسعه انسانی سال 2016 که اوایل سال جاری منتشر شد، شاخص توسعه انسانی ایران به ۷۷۴/۰ از یک رسید که در مقایسه با نمره ۴۳۷/۰ ایران در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی بیش از ۳۳۷/۰ درجه افزایش نشان می‌دهد. این در حالی است که از بین 107 کشور جهان که از سال 1980 میلادی شاخص توسعه انسانی برای آنها محاسبه می‌شود، ایران طی این چهار دهه بالاترین رشد را در شاخص توسعه انسانی داشته است. پس از ایران، چین، نپال و ترکیه در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.
بر اساس گزارش سازمان ملل، رتبه جهانی جمهوری اسلامی ایران هم در این چهار دهه بیش از 41 رده صعود داشته و از جایگاه 110 در سال 1979، یعنی ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به جایگاه 69 در سال گذشته ارتقا یافته است. این گزارش خط بطلانی است بر پروپاگاندای کسانی که از سر جهالت یا خیانت، چهره وقیح رژیم پهلوی را بزک و سیمای انقلاب اسلامی را تخریب می‌کنند. 
ایرانیان حامی ساختار سیاسی کشورشان هستند
نتایج یک نظرسنجی جدید انجام شده از سوی دانشگاه مریلند آمریکا درباره اغتشاشات اخیر در ایران نشان می‌دهد، با وجود مشکلات و مطالبات اقتصادی، مردم ایران همچنان از ساختار سیاسی نظام جمهوری اسلامی حمایت کرده و خواستار ایجاد تغییر در آن نیستند. نشریه «واشنگتن‌پست» آمریکا با انتشار خلاصه‌ای از مطالعه آماری انجام شده مشترک دانشگاه «مریلند» و مؤسسه «ایران پل» معتقد است؛ تغییر نظام سیاسی در ایران از حمایت کم‌رنگ مردم در ایران برخوردار بوده و همچنین سیاست‌های نظام در سوریه و عراق نیز مورد حمایت ایرانیان قرار دارد. در بخش دیگر از این گزارش به حمایت‌های مداخله‌جویانه دونالد ترامپ از معترضان اشاره کرده و آمده است که براساس آمارهای اخذ شده، حمایت رئیس‌جمهوری آمریکا از اغتشاشات اخیر در ایران کمکی به مطالبات معترضان در کشورمان نکرده است. همچنین ۸۵ درصد از شرکت‌کنندگان ایرانی در این نظرسنجی، دولت آمریکا را بسیار نامطلوب دانسته‌اند. این درحالی است که ۵۴ درصد از مردم ایران با تغییر اساسی حکومت سیاسی در ایران ابراز مخالفت کرده و تنها ۹/۴ درصد از آنها خواستار چنین تغییری بوده‌اند. بر اساس آمارهای اخذ شده تنها ۲/۱۷ درصد از افراد شرکت‌کننده در این نظرسنجی با حضور ایران در سوریه و عراق مخالف بوده‌اند.هوشمندی ایرانیان و پیچیدگی آنان در فهم مسائل و شناخت دوست و دشمن در این نظرسنجی تأمل‌برانگیز است و نتایج این نظرسنجی در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی برای دشمنان و منافقان یأس‌آور خواهد بود.

صهیونیست‌ها به گروگان‌های حزب‌الله تبدیل شده‌اند
به گزارش شبکه تی‌آر‌تی ترکیه؛ یکی از وزیران رژیم صهیونیستی با اشاره به تهدیداتی که این رژیم با آن روبه‌رو است، خواستار بهره‌ بردن از دوره ترامپ برای الحاق جولان اشغالی به این رژیم شد. گلعاد آردان وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار به رسمیت شناختن بلندی‌های جولان سوریه که در سال ۱۹۶۷ آنها را اشغال کرده‌اند، شد. این در حالی است که سران این رژیم جعلی از ترس جبهه مقاومت، خود را گروگان این جبهه می‌دانند. روزنامه «هاآرتص» در این باره نوشت: «ایران و حزب‌الله صدها نقطه راهبردی در اسرائیل را نشانه گرفته‌اند که هدف قرار گرفتن آنها به معنای کشته شدن هزاران نفر و نابودی تأسیسات نظامی و شهری است.» این روزنامه به صراحت اعتراف کرد: «قطعی نبودن سیاست مواجهه با حزب‌الله باعث شده تا اسرائیلی‌ها به گروگان‌های این گروه تبدیل شوند.» از سوی دیگر «گادی آیزنکوت» رئیس ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی هشدار داد، آرامش نسبی اوضاع در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی، آرامش پیش از طوفان است. به نوشته نشریه «یدیعوت آحارونوت»، آیزنکوت گفت: «چالش‌های بسیاری در انتظار ارتش اسرائیل است؛ زیرا حزب‌الله به سرعت در حال افزایش توانمندی‌های خود است.» وی تصریح کرد: «ارتش اسرائیل به صورت شبانه‌روزی در تلاش برای حفظ آمادگی خود است.» 
انقلاب اسلامی مرزهای جغرافیایی خودش را درنوردید
رئیس مرکز مطالعات فلسطین نهاد ریاست‌جمهوری در نشست دانشجویی حمایت از انتفاضه فلسطین، گفت: «انقلاب اسلامی ما مرزهای جغرافیایی خودش را درنوردیده و به قلوب سیاه‌پوستان و سفیدپوستان ورود پیدا کرده است.» صادق رمضانی ادامه داد: «حضرت امام(ره) همیشه به دو مبحث در حوزه فلسطین اشاره می‌کردند؛ یکی موضوع رژیم صهیونیستی و اسرائیل و یکی صهیونیسم جهانی بود.» وی افزود: «مسئله ما با نابودی اسرائیل تمام نمی‌شود. مکتبی به نام صهیونیسم جهانی در تاروپود جوامع انسانی، در نظام‌های بانکی در معاملات، در روابط سیاسی و دیپلماتیک بین کشورها ریشه دوانده است. این موضوع، مورد توجه امام قرار گرفت و ایشان فرمودند که ما باید آن را از بین ببریم؛ لذا مأموریت ما و شما در محدوده جغرافیایی فلسطین در غرب آسیا تمام نمی‌شود.»
رمضانی در ادامه گفت: «اگر به اذن خدا همان‌طور که رهبر معظم انقلاب خبر دادند، تا 25 سال آینده شاهد نابودی رژیم صهیونیستی باشیم و این امر محقق شود، مأموریت ما همچنان ادامه خواهد داشت. در واقع این مأموریت باید تا احیای اندیشه تمامی مستضعفان جهان ادامه داشته باشد.» وی اظهار داشت: «ما روزی را خواهیم دید که فلسطین آزاد شده است و ان‌شاءالله همان‌طور که آرزوی امام(ره) بود، در مسجدالاقصی همه با هم به نماز وحدت خواهیم ایستاد.»

  امین پناهی/ مدتی است که خارج‌نشین‌های مهربان‌تر از خودمان به ما و به اصطلاح «دایه‌های مهربان‌تر از مادر»، در حال فعالیت در فضای مجازی برای تغییر در فرهنگ، سیاست و سبک زندگی مردم ایران به نفع خود و به نفع دولت‌هایی هستند که نفع‌شان در نفع آنهاست.
آنها گاه با ایجاد کمپین‌ها و یافتن نقاطی که برخی نهادهای فرهنگی در آنها به هر دلیلی دچار کم‌کاری شده‌اند، تلاش می‌کنند مردم را در مقابل حاکمیت و در مقابل قانون اساسی کشور بشورانند و از آن برای عقده‌گشایی‌ها در مقابل نظامی که در طول چهار دهه ثابت کرده است مردمی‌ترین شکل حکومت‌داری در جهان است، استفاده کنند.
اما این بار شاهد فعالیت‌های جدید این طیف خارج‌نشین هستیم؛ فعالیت‌هایی که در واقع و در نهایت توطئه علیه حجاب و عفاف زن مسلمان ایرانی است. حجابی که زنان ایرانی حتی پیش از ظهور اسلام در ایران به آن آراسته بوده و برای حفظ حرمت انسانی‌شان از آن استفاده می‌کردند؛ حالا فردی در حال کمپین‌سازی برای مبارزه با حجاب در کشور است که خود به مشکلات اخلاقی شهره بوده و به دلیل همین مسائل و مصرف مواد روانگردان جلوی چشم فرزند خود در لندن مورد تجاوز گروهی قرار گرفته است.
اما واقعیت ماجرا چیست؟ آیا این خبرنگار ضد انقلاب به دلیل دغدغه‌ای که برای هم‌وطنانش دارد، همه تلاشش را صرف ایجاد ناهنجاری‌های مدنی در کشور می‌کند؟
اسناد و مدارکی که به تازگی در پایگاه مربوط به انتشار اطلاعات درباره دولت آمریکا منتشر شده است، نشان می‌دهد «مسیح علی‌نژاد» بین سال‌های 2015 تا 2018 سه قرارداد به ارزش بیش از 231 هزار دلار با «شورای مدیران خبررسانی» مشهور به «BBG» وابسته به دولت آمریکا منعقد کرده است. شورای مدیران خبررسانی، سازمانی مشتمل بر همه آژانس‌های خبری دولت آمریکا است که «صدای آمریکا»، «رادیو فردا»، «رادیو اروپای آزاد» و «رادیو آزادی» زیر نظر آن فعالیت می‌کنند. رسانه‌های غربی، با وجود بی‌توجهی عموم مردم به تبلیغات هنجارستیز و قانون‌شکنانه او تلاش زیادی برای بزرگنمایی اقداماتش انجام داده‌اند. 
این اسناد نشان‌دهنده این است که اپوزیسیون خارج‌نشین حتی درباره حرف‌هایی که به طرفداران خود می‌زند، صادقانه عمل نکرده است. در واقع، آنها به طرفداران خود به چشم یک عده سیاهی لشکر بی‌جیره و مواجب نگاه می‌کنند که حرکات‌شان سبب می‌شود پول‌های کلان از سوی دشمنان ملت ایران به جیب آنها سرازیر شود.
این به معنای آن است که شعارهای اعلامی در فضای مجازی برای این است که با اجرای این نمایش‌های خیابانی درآمد هنگفتی را کسب کنند. 
نکته بسیار مهم‌تری که باید به آن توجه شود که البته برخی از افراد در کشور هم به همین دلیل از چنین کمپین‌هایی استقبال می‌کنند، تلاش متحدانه معاندان خارجی و داخلی برای وارونه جلوه دادن مشکلات مردم است. در حالی که مردم به وضع معیشت، اقتصاد و اشتغال اعتراض دارند و البته اعتراض‌شان بحق نیز هست و باید مسئولان اجرایی آنها را بشنوند، برخی تلاش می‌کنند چند اتفاق خیابانی مبتنی بر ناهنجاری مدنی را چنان بزرگ کنند که گویی مشکل شماره یک کشور همین وضع حجاب است که باید حل شود.
نکته مهم دیگر اینکه اگرچه برخی از شبکه‌های اجتماعی اتفاقات درون نظام اسلامی را که نشان از شکست دشمنان ملت ایران است، به طور کامل بایکوت می‌کنند؛ اما همه تلاش‌شان را برای نشان دادن و بزرگنمایی چند مورد اتفاق اخیر در خیابان انقلاب تهران به کار گرفته‌اند تا آن را به یک اتفاق بزرگ و جنجالی تبدیل کنند. همه اینها نشانه وجود جبهه منسجم استکباری غرب در حوزه جنگ نرم در قبال ملت ایران است و این افرادی که در جایگاه اپوزیسیون در قبال نظام اسلامی دیده می‌شوند، تنها عروسک خیمه‌شب‌بازی مستکبران هستند که باید توجه کرد اینها نیز همچون پیشینیان‌شان برای اربابان خود تاریخ مصرف محدودی دارند و پس از آن به زباله‌دان تاریخ خواهند پیوست.