نقشه لیبرال‌های اسلام‌گرا
حجت‌الاسلام سیدحمید روحانی گفت: «امروز دشمن ریشه‌های انقلاب اسلامی را شناسایی کرده و با جنگ تحمیلی، ترور، تحریم، کودتا و فتنه به دنبال متلاشی کردن انقلاب از درون است؛ اما هرگز نمی‌تواند به این نقشه شوم جامه عمل بپوشاند. برخی با تفکرات لیبرالیستی نمی‌خواهند انقلاب روی پای خود بماند و کشور مسیر توسعه و پیشرفت را طی کند. در واقع لیبرال‌ها با شعار اسلام راه سازش‌کاری با آمریکا را گشودند. شعار «فرزند کمتر؛ زندگی بهتر» و ترویج افزایش سن ازدواج، از جمله راهکارهای تحقق این برنامه‌ها در کشورهای اسلامی به منظور از بین بردن تفکر انقلاب است.»
 جبهه ملی هم نامه نوشته است!
حجت‌الاسلام حیدر مصلحی، وزیر اسبق اطلاعات گفت: «تلاش برای ناکارآمد جلوه دادن دین در اداره جامعه و زمینه‌سازی برای سکولاریسم یکی از اهداف دشمن است؛ تا جایی که جبهه ملی که امام راحل آن را مرتد خواند، به تازگی به وزارت کشور نامه نوشته و درخواست برگزاری راه‌پیمایی اعتراض‌آمیز کرده است. کسانی که در ناآرامی‌های اخیر میدان‌دار و پای کار بودند، از سوی منافقین و سلطنت‌طلب‌ها در شبکه‌های اجتماعی شناسایی شده و با گرفتن پول زیاد اقدام به اجرای نقشه دشمن کردند؛ به جز این افراد بیشتر کسانی که دستگیر شدند، افراد فریب‌خورده بودند.»
 کینه سلطنت‌طلبان از ائمه جمعه
سیداحمد خاتمی در کنگره 6 هزار و 200 شهید شهرستان اراک در مصلی بیت‌المقدس این شهر، تصریح کرد: «در جریان ناآرامی‌های اخیر کشور، به تعدادی از منازل ائمه جمعه، حوزه علمیه و چندین مسجد و حسینیه از سوی فریب‌خوردگان کشور خسارت وارد شد و این مهم بیانگر بغض و کینه سلطنت‌طلبان، منافقان و استکبار جهانی از جریان اسلام ناب محمدی(ص) است. برخی از افراد ائمه جمعه را وابسته به احزاب سیاسی دانسته‌اند. تنها مرجع و الگوی ائمه جمعه در سراسر کشور رهبر معظم انقلاب است و این قشر از جامعه به هیچ جناح و گروه سیاسی خاصی وابستگی ندارند.»
 حرف عجیب
جلال‌الدین فارسی، یکی از کاندیداهای مشهور اولین انتخابات ریاست‌جمهوری ایران که بنا به دلایلی از حضور در رقابت بازماند، سخنان تأمل‌برانگیزی درباره امام موسی صدر بر زبان رانده است. فارسی گفته است: «آقای موسی صدر قبل از پیروزی انقلاب که من در لبنان حضور داشتم و انقلابیون دور من بودند نه دور او، با شاه رابطه خوبی داشت، ایشان می‌گفت که ما باید با مسیحیان متحد شویم و یک آخوند به کلیسا برود و یک کشیش نیز در مسجد پیش‌نماز شود. وقتی چنین حرفی را زد، باید علیه او قیام می‌شد.» فارسی می‌افزاید: «ایشان باید به خاطر این حرف کشته می‌شد؛ اما ما دیدیم که ارزشی ندارد، هرچند قذافی او را کشت. قذافی به نهضت‌های انقلابی و ضد استعماری کمک می‌کرد، اما هر چه امام موسی صدر اقدام می‌کرد به او کمک نکرد. وقتی او را دعوت کردند او به آنجا رفت، من آنجا مراوده و از همه جزئیات اطلاع داشتم و در نهایت او را کشتند.»
 استیضاح به نفع پسرخاله‌
سهیلا جلودارزاده با بیان اینکه اصلاح‌طلبان به صحنه نیامدند تا روش‌های دوره احمدی‌نژاد را ادامه دهند، گفت: «برخی با لیست اصلاحات وارد مجلس و شوراها شدند؛ اما آمدند در فضای بخور بخور و جایگزین کردن کس و کارشان در جاهای مختلف افتادند؛ این عملکرد ناحق، درست همان چیزهایی است که یک بار اصلاحات را زمین زده است.» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: «گاهی مشاهده می‌کنیم که یک نماینده تلاش می‌کند یک وزیر را برای استیضاح به مجلس بکشاند و بعد از چند جلسه متوجه می‌شویم که مثلاً کل مشکل او با وزیر این است که می‌خواهد پسرخاله‌اش مدیرکل فلان جا شود.»


  محمدرضا مرادی/ «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر در سال ۲۰۱۶ دو جزیره «تیران» و «صنافیر» را در سفر سلمان‌بن‌عبدالعزیز پادشاه عربستان به قاهره، در مقابل دریافت کمک‌های اقتصادی به سعودی‌ها واگذار کرد. این مسئله در همان زمان با واکنش‌های متعددی مواجه شد و مردم و فعالان سیاسی مصر این اقدام را خیانت السیسی دانستند و اعتراض‌های زیادی علیه این خیانت صورت گرفت. اکنون برخی خبرها نشان‌دهنده این است که عربستان به صورت پنهانی جزیره تیران را از مصر تحویل گرفته است. جزیره تیران که موقعیتی استراتژیک دارد، بخشی از استان سینای جنوبی مصر است و خلیج عقبه را به دریای سرخ متصل می‌کند. در جنگ شش روزه، رژیم صهیونیستی دو جزیره تیران و صنافیر را اشغال کرده بود و در پیمان ننگین سازش موسوم به کمپ دیوید این جزایر به مصر واگذار شد. گفته می‌شود، دو جزیره صنافیر و تیران هیچ منبع نفتی یا آبی ندارند، اما از موقعیت استراتژیکی خاصی برخوردارند، به گونه‌ای که باید آن ‌دو را دروازه ورود به خلیج عقبه برشمرد که رژیم صهیونیستی، عربستان و اردن از آن برای عبور کشتی‌های خود استفاده می‌کنند.
در اختیار گرفتن جزیره تیران از سوی عربستان را باید گامی دیگر در راستای عادی‌سازی روابط عربستان و رژیم صهیونیستی دانست. این دو رژیم که با بحران شدید مشروعیت مواجه هستند، در سال‌های اخیر به ویژه از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا روند عادی‌سازی روابط را تشدید کرده‌اند. در این ارتباط، ژنرال انور عشقی از سوی عربستان که به طلایه‌دار عادی‌سازی روابط مشهور است، چندین بار با مقامات صهیونیستی دیدار داشته است؛ اما افزون بر این در شرایط کنونی عربستان با خطر انقلاب داخلی نیز مواجه است. محمدبن‌سلمان با اجرای برخی اصلاحات اجتماعی و اقتصادی قمار خطرناکی را شروع کرده است. در واقع،  بن‌سلمان بدون توجه به ساختارهای سنتی و متعصب حاکم بر جامعه عربستان در حال ایجاد نوعی فضای باز اجتماعی است.
 در واقع اصلاحات نابهنگام بن‌سلمان می‌تواند قشر سنتی جامعه عربستان را علیه وی بسیج کند. از سوی دیگر دستگیری شاهزاده‌های عربستان و همچنین کودتا علیه ولی‌عهد سابق، یعنی محمدبن‌نایف سبب به وجود آمدن گروه‌های مخالف در بین دربار سلطنتی علیه بن‌سلمان شده است و این مسئله احتمال کودتا علیه وی را افزایش داده است. نکته دیگر این است که بن سلمان به دنبال ماجراجویی در منطقه است و بارها از احتمال تقابل نظامی با ایران سخن 
گفته است. 
کارشناسان غربی معتقدند، بن‌سلمان در برابر ایران دقایقی بیشتر توان ایستادگی ندارد و شکست وی در کشور فقیر یمن خود بزرگ‌ترین دلیل بر این مدعا است؛ از این رو رژیم صهیونیستی که در دوران بن‌سلمان موفق به نفوذ در دربار سعودی شده است، به دنبال آن است که در صورت وجود تهدید علیه بن‌سلمان به وی از طریق نظامی کمک بکند. در اختیار گرفتن جزیره تیران که سبب همسایه شدن تل‌آویو و ریاض خواهد شد، در این راستا قابل ارزیابی است.
 «عاصم الدسوقی» استاد تاریخ معاصر مصر در گفت‌وگو با روزنامه اینترنتی «رأی‌الیوم» درباره امضای توافق‌نامه ترسیم مرز دریایی بین عربستان و مصر و الحاق دو جزیره تیران و صنافیر به عربستان براساس این توافق‌نامه اعلام کرده است عربستان با این کار خواسته است با اسرائیل هم‌مرز شود. این مورخ مصری معتقد است، هدف عربستان از الحاق دو جزیره تیران و صنافیر چه بسا تمایل این کشور برای داشتن مرزهای زمینی مستقیم با رژیم صهیونیستی است که اجازه می‌دهد نیروهای صهیونیستی در صورت لزوم در داخل عربستان وارد عمل شده و به این کشور در مقابله با ایران و حوثی‌ها ـ در صورت شعله‌ور شدن جنگ ـ کمک کنند و وقوع چنین امری بعید نیست. در کل می‌توان تلاش‌های عربستان برای در اختیار گرفتن جزایر مصری را گامی دیگر در راستای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دانست.



   حسین عبداللهی‌فر/ رهبر معظم انقلاب اسلامی در آغاز ورود انقلاب ملت مسلمان ایران به چهلمین سال حیات خود، در جمع عده بسیاری از همافران نیروی هوایی ارتش به تلاش برخی متفکرنماها برای تولید فکر با هدف زیر سؤال بردن مبانی، اصول و بنیان‌های فکری انقلاب اشاره کردند و فرمودند: «می‌نشینند به‌ اصطلاح فکر ارائه می‌دهند که با پایه‌های انقلاب مخالفند؛ شما گاهی ممکن است مقالات اینها و نوشته‌های اینها را در بعضی از مطبوعات یا رسانه‌های الکترونیکی و مانند اینها ببینید؛ از اینها استفاده می‌کنند، پول می‌دهند، [می‌گویند] بنشینید علیه انقلاب و علیه پایه‌های انقلاب فکر تولید کنید.»
متأسفانه طی روزهای اخیر مصادیق نظرات و تفکرات این دسته از روشنفکرمآب‌ها در نشریات و رسانه‌های داخلی فراوانی بوده و هر یک تلاش دارند تا تحت عنوان ارزیابی و آسیب‌شناسی چهار دهه گذشته به شیوه‌های مختلف عملکرد نظام اسلامی و دستاوردهای انقلاب را زیر سؤال ببرند. در این میان عده‌ای اساس وقوع انقلاب اسلامی را اشتباه دانسته و عده‌ای دیگر مدعی فاصله انقلاب با اهدافش شده‌اند. 
رهبر معظم انقلاب علت افزایش این تلاش‌ها را ورود انقلاب به چهلمین سال خودش توصیف کرده و می‌فرمایند: «هدف‌ دشمن این است که از این استمرار و استقامت جلوگیری کند؛ انواع و اقسام تلاش‌ها را هم دارند می‌کنند برای همین [هدف].‌ از هر وسیله‌ای هم که بتوانند استفاده می‌کنند؛ از متفکّرنماها‌. بعضی‌ها هستند متفکّرنما‌یند، می‌نشینند به ‌اصطلاح فکر ارائه می‌دهند که با پایه‌های انقلاب مخالفند.» 
دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی و مزدوری برخی قلم‌به‌دست‌ها برای آنها تعجب‌برانگیز نیست؛ اما ترویج این گونه افکار از سوی برخی جریان‌های داخل قدرت و رسانه‌های رسمی کشور محل سؤال است. 
بخشی از این موارد به دلیل دیدگاه‌های نادرستی است که عده‌ای در ناتوانی از فهم حقیقت انقلاب دارند. به تعبیر رهبر معظم انقلاب اینهایی که خیال می‌کنند انقلاب یک جرقّه بود، زد و تمام شد، از شناخت حقیقت انقلاب خیلی دورند. در حالی که ایشان می‌فرمایند: «نخیر، انقلاب یک حقیقت زنده است، یک موجود زنده است که تولّد دارد، رشد دارد، قِوام دارد و عمر طولانی دارد در صورتی؛ و بیماری دارد، مرگ دارد، نابودی دارد، در صورت دیگری.»
اما خطای دیگر این افراد نوع نگاه به اصلاح‌گری و انجام اصلاحات است. کسانی که انقلاب را یک دگردیسی مستمر می‌دانند اشتباه‌شان این است که این تحول را متوجه اصول می‌کنند تا به هدف‌شان برسند، حال آنکه رهبر معظم انقلاب در همین سخنرانی خویش می‌فرمایند: «بنده بارها گفته‌ام، تغییر و تحوّل جزوِ ذاتِ زندگیِ انسان است، پس جزو ذات انقلاب هم هست؛ منتها چه‌جور تغییر و تحوّلی؟ تغییر و تحوّلی که اصول و مبانی در آن به‌ طور مستحکم ثابت می‌ماند... اصل ثابت است، ریشه محکم است، پایه‌ها همان پایه‌های اصلی و مستحکم [است]؛ نتایج، ثمرات، حواشی، روز‌به‌روز نوشَونده و جلوه‌گر در عالم حیات، در محیط زندگی انسان‌ها و جامعه و تقدیم‌کننده و اهداکننده‌ میوه‌های نو و میوه‌های جدید؛ این خصوصیّت انقلاب است، انقلاب ما این خصوصیّت را داشته.»
یکی دیگر از مشکل این افراد به نقطه‌ای باز می‌گردد که دقیقاً در تعارض با خواست اکثریت مردم مسلمان ایران است. کسانی که انقلاب را برای اهدافی به جز مذهب و اسلام می‌خواستند و به صراحت اصلی‌ترین مورد مخالفت خود را ارزشی بودن نظام ذکر می‌کنند. لذا ادعا می‌کنند انقلاب از مسیر اصلی‌اش فاصله گرفته است. در این باره می‌توان به اظهارنظر «هرمیداس باوند» اشاره کرد، آنجا که می‌گوید: «انقلاب 57 از آن آرمان‌ها و اهدافی که داشته است، فاصله گرفته است.» این دیدگاه را روزنامه ابتکار دقیقاً در نوزدهم بهمن درج کرده و در توضیح این ادعا به نقل از وی آورده است: «انقلاب 57 هم که صورت گرفت برای این بود که توسعه اجتماعی و اقتصادی پایدار باشد و از نظر سیاسی و آزادی احزاب و مطبوعات مشارکت مردمی که نقطه ضعف داشت تکمیل شود، اما از آنجا که مبنای انقلاب ارزشی بود و تخصصی نبود، با مشکلات کنونی مواجه
 هستیم.»


حاج‌حسین یکتا با بیان اینکه، جهاد امروز خدمت‌رسانی به مردم زلزله‌زده استان‌های کرمانشاه و کرمان است و همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمود برای حضور در این عرصه باید شتافت، گفت: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب باید بین فعالیت‌های فرهنگی و خدمات اجتماعی پیوند بزنیم. برای خدمت‌رسانی باید به دل خط زد و وارد میدان شد، نمی‌شود بیرون گود نشست و توقع پیشرفت داشت.


   حسن خدادی/ همچنان که امام خامنه‌ای نیز بارها تأکید کرده‌اند، ما هنوز در مرحله‌ دولت‌سازی به سر می‌بریم و در حال گذار از دولت پیشااسلامی به دولت اسلامی هستیم. حال با توجه به اهمیت بررسی این مسئله، ضروری به نظر می‌رسد تا به معیارها و مؤلفه‌هایی که یک دولت در جامعه اسلامی که متفاوت از جامعه غیر اسلامی است، باید داشته باشد و در جهت تحقق آنها حرکت کند، پرداخته شود.
1۵ـ اهتمام ویژه به موضوع فرهنگ/ در اهمیت فرهنگ همین بس که گفته شود در اندیشه متعالی رهبر معظم انقلاب این مسئله، حتی از اقتصاد که یکی از حوزه‌های حیاتی هر جامعه‌ای می‌باشد نیز مهم‌تر است؛ چرا که در افکار و دیدگاه‌های دوراندیشانه رهبر معظم انقلاب؛ «فرهنگ به معنای هوایی است که ما تنفس می‌کنیم. اگر این هوا تمیز باشد، آثاری دارد و اگر کثیف باشد آثار دیگری دارد. فرهنگ یک کشور مانند هواست. اگر بخواهیم مصرف تولیدات داخلی به معنای واقعی کلمه تحقق یابد، باید فرهنگ تولید داخلی در ذهن مردم جا بیفتد.»(1/1/1393)
بنابراین اهمیت دادن به این مقوله که ساخت جامعه اسلامی مبتنی بر آن می‌باشد، یکی از ویژگی‌های مهمی است که دولت اسلامی باید آن را در خود متبلور سازد.
1۶ـ نظارت بر عملکرد زیرمجموعه‌ها/ دولت مجموعه بزرگی است که میلیون‌ها کارمند دارد. فقدان نظارت دقیق بر این مجموعه می‌تواند معضلات بسیاری برای مردم بیافریند و نیز صحت و پیشرفت کار در مجموعه دولت را کند سازد؛ بنابراین نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها و مدیران و زیرمجموعه‌های دولتی یکی دیگر از خصوصیات دولت در جامعه اسلامی از منظر رهبر معظم انقلاب است. در حقیقت نظارت بر عملکرد زیرمجموعه‌ها از طریق دستگاه‌های قدرتمند نظارتی نه تنها موجب تسریع در رسیدگی به امور ملت می‌شود، بلکه بیش از پیش نیز به ارتقای سلامت اداری و بهبود امور نهادها و دستگاه‌های زیرمجموعه دولتی می‌انجامد. درباره اهمیت این موضوع آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای 
می‌فرمایند:
«من اصرار و تأكيد دارم كه شما دوستان عزيز كه مسئولان بالا و مديران ارشد هستيد، مسئله‏ نظارت بر زيرمجموعه‏ خودتان را بسيار اهميت بدهيد. چشم‌هاى بينا و بصير و باز شماست كه وقتى در دایره مسئوليت‌تان مي‌چرخد، مي‌تواند صحت كار و پيشرفت كار را تضمين كند. اگر چنانچه شما غفلت كرديد، ممكن است در همان بخشى كه غفلت كرده‏ايد نابسامانى انجام بگيرد.»(2/6/1387)
1۷ـ مسئولیت‌پذیری/ مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی یکی دیگر از شاخصه‌های دولت اسلامی مطلوب از نظر رهبر فرزانه انقلاب است. در این باره نیز معظم‌له بیان می‌دارند: «مسئوليت‌پذيرى و پاسخگويى در هر بخشى كه ما هستيم، مسئوليت آن كارى كه برعهده گرفته‏ايم، اين را بپذيريم. زيرمجموعه، زيرمجموعه ماست، احساس مسئوليت كنيم. در هر نقطه‏اى مسئوليت تعريف‏شده‏اى وجود دارد، آن مسئوليت را بايستى پذيرفت.»(6/6/1385)
1۸ـ فراجناحی بودن دولت و عبور آن از جناح‌بندی‌های سیاسی/ فراجناحی بودن دولت و پرهیز از ایجاد رویکردهای دوقطبی در جامعه با شعارها و دعواهای سیاسی و در کنار آن عبور دولت از جناح‌بندی‌های سیاسی، یکی دیگر از شاخصه‌هایی است که از منظر رهبر معظم انقلاب، دولت در جامعه‌ای که به نام اسلام و مبانی دین بنا شده است باید از آن برخوردار باشد؛ چرا که دوقطبی کردن جامعه آن هم از سوی دولت که مسئول امور اجرایی کشور است، نه تنها موجب هدر رفتن انرژی دولت می‌شود، بلکه به تشدید اختلافات داخلی و تشتت بیش از پیش آرا در جامعه و همچنین دلزدگی و خستگی مردم از دولت نیز می‌انجامد.
معظم‌له درباره اهمیت توجه به این مسئله تأکید دارند: «جناح‌بندی‌های سیاسی اشکالی ندارد؛ اما نباید جامعه را به دو قطب تبدیل کرد؛ زیرا این کار موجب دلزدگی و خستگی مردم و شکننده‌شدن محیط جامعه می‌شود.»(5/6/1393)

 جنگ  سخت در انتظار رژیم صهیونیستی 
روزنامه «جروزالم‌پست» در گزارشی این موضوع را که جنگ بعدی در جبهه شمالی به چه شکل خواهد بود، بررسی کرده و به نقل از مقامات ارتش نوشته است: «چیزی که مشخص است، این است که سومین جنگ لبنان،‌ یک نبرد خشن و سهمگین خواهد بود که جان هزاران نفر را خواهد گرفت.» ژنرال «یوسی کوپرواسر» رئیس پروژه تحولات منطقه‌ای خاورمیانه در اندیشکده اورشلیم با بیان اینکه حزب‌الله هزاران هزار راکت و موشک در اختیار دارد، توضیح داد: «این راکت‌ها طی ساعات اولیه نبرد به سمت شهرها، روستاها، نیروگاه‌های تولید انرژی و زیرساخت‌های نظامی اسرائیل شلیک خواهد شد.» تحلیلگران امنیتی رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه حزب‌الله زرادخانه‌ای شامل 130 هزار تا 150 هزار راکت و موشک کوتاه، میان و دوربرد به علاوه 50 هزار سرباز در اختیار دارد، تخمین می‌زنند که روزانه 1500 تا 2000 راکت و موشک به اسرائیل شلیک شود؛ موشک‌هایی که برد آنها به 100 تا 300 کیلومتر می‌رسد. این در حالی است که در جنگ دوم با لبنان در سال 2006 روزانه 130 تا 180 راکت به اراضی اشغالی شلیک می‌شد. این کارشناسان عقیده دارند حزب‌الله در جنگ بعدی، با استفاده از تونل‌ها و هواپیماهای بدون سرنشین نیز اسرائیل را هدف قرار می‌دهد. همچنین جنگ بعدی با حزب‌الله، فقط در جبهه مرزهای لبنان نخواهد بود و رزمندگان بسیاری از سوریه و غزه، به اسرائیل حمله می‌کنند.

خشم رژیم صهیونیستی از حجت‌الاسلام رئیسی 
حضور هفته پیش حجت‌‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در جمع رزمندگان جبهه مقاومت در نقطه صفرمرزی لبنان با فلسطین اشغالی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است.
 روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» دراین باره نوشت: «رئیسی طی بازدید نظامی از مناطق جنوب لبنان در مرز با اسرائیل، با مقامات لبنانی دیدار و گفت‌وگو کرد.»
شبکه «العربیه» عربستان ضمن انعکاس این خبر در تحلیل این بازدید، گفت: «بازدید رئیسی از مناطق مرزی جنوب لبنان تنها سه روز پس از تهدید نتانیاهو صورت می‌گیرد که نسبت به حضور نظامی ایران در خاک لبنان هشدار 
داده بود.»
 شبکه تلویزیونی «فاکس‌نیوز» آمریکا نیز به واکنش رژیم صهیونیستی در این زمینه پرداخت و گفت: «حضور رئیسی به همراه فرماندهان نظامی لبنان در جنوب این کشور، واکنش نماینده دائم اسرائیل در سازمان ملل را در پی داشت. وی اعلام کرد، این اقدام تهدیدی علیه اسرائیل است.» 
اندیشکده‌ صهیونیستی بگین‌سادات
اندیشکده صهیونیستی بگین‌سادات در مطلبی با عنوان «۳۹ سال پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران»، نوشت: «نفوذ تغییری که با ورود آیت‌الله امام خمینی(ره) در سال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷ شمسی) در ایران به وجود آمد، در حال حاضر انکارناپذیر است. این تغییر چیزی جز بازسازی هویت، ارزش‌ها، هنجارها و الگوهای تفکر پیرامون جهان‌بینی رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله خمینی(ره) نبود.» این اندیشکده با اشاره به اینکه جنگ هشت ساله‌ عراق علیه ایران، اگرچه موجب از دست رفتن زندگی و اموال بسیاری شد؛ ولی در عین حال به ساختن مفهوم اعتماد به ‌نفس انجامید، نوشت: «نگاهی به سی‌ونه سال گذشته نشان‌دهنده‌ دستاوردهای حکومت دینی ایران است که این کشور را قادر ساخته است در برابر ناآرامی‌های داخلی و چالش‌هایی که با نقش خارجی‌ها به وجود آمده و حاکمیت کشور را بعد از انقلاب دستخوش تهدید ‌کرده است، مقابله کرده و بایستد... 
دیگر دستاورد پس از انقلاب حکومت ایران، پیروی از بنیانگذار جمهوری اسلامی است که کم‌وبیش چهار دهه از فلسفه‌ تشکیل حکومت آن گذشته است... آیت‌الله خمینی(ره) موفق به پیشبرد نفوذ منطقه‌ای ایران با استفاده از گروه‌های نیابتی الهام‌گرفته از ایران شد و این دستاورد مهمی برای حکومت ایران پس از انقلاب بوده است.»
 نادیده  گرفتن برنامه‌های ترامپ درباره ایران
روزنامه «واشنگتن‌پست» در گزارشی به نقل از برخی مقامات این کشور گزارش داد، رئیس پنتاگون در ماه می به درخواست رئیس‌جمهور آمریکا برای ارائه طرح‌هایی درباره گزینه‌های نظامی علیه ایران جواب رد داد. در این گزارش آمده است: «جیمز متیس، وزیر جنگ آمریکا در یک سال اخیر یاد گرفته است از اقدامات ترامپ که آنی و بدون فکر قبلی است، جلوگیری کند. اواخر ماه می بود که در یک لحظه حساس، مقامات آمریکایی به طور فزاینده‌ای از رفتار تهاجمی ایران نگران شده بودند. متیس برای چند هفته بود که در برابر خواسته‌های کاخ سفید برای ارائه گزینه‌های نظامی در مقابل ایران مقاومت کرده بود. در آن زمان ترامپ از پنتاگون خواست مجموعه‌ای از طرح‌ها ارائه کند که شامل هدف قرار دادن کارخانه‌های تولید موشک‌های بالستیک ایران یا هدف قرار دادن قایق‌های تندروی ایرانی شود. رئیس‌جمهور آمریکا درباره قایق‌های تندروی ایرانی از اعضای دولتش سؤال می‌کرد: «چرا ما نمی‌توانیم آنها را غرق کنیم؟» اما پس از تأکید‌های ترامپ، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و اعضای دفترش درخواست رئیس‌جمهور را در یک تماس ویدیو کنفرانسی با وزیر جنگ مطرح کردند که متیس این درخواست را رد کرد.» «فرید زکریا» تحلیلگر سی‌ان‌ان درباره رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید: «ترامپ برای خطوط قرمز ترسیم شده خود استراتژی ندارد.»


امین پناهی/ چهلمین بهار آزادی طلوع کرد و وارد چهلمین سالی شدیم که نظام جمهوری اسلامی به برکت پیروزی انقلاب اسلامی در این سرزمین حکم‌فرما شده است. از نگاهی دیگر، می‌توانیم بگوییم وارد چهلمین سال دشمنی‌های دشمنان نظام اسلامی با ملت ایران و دشمنی آنان با استقلال و آزادی مردم ایران شده‌ایم. دشمنان ملت ایران هر سال بیش از سال پیش در حق نظام اسلامی و مردم دشمنی کرده‌اند و البته ملت ایران نیز پاسخ دندان‌شکنی به آنها داده است.
چهل سال است که خط سیر دشمنان نظام اسلامی و رسانه‌های مزد و مواجب بگیرشان این بوده است که نشان دهند مردم از نظام اسلامی دلسرد شده و نظام هم از مردم فاصله گرفته است. این اتفاقات در ایامی، همچون انتخابات‌ها و راه‌پیمایی‌ها نمود بیشتری پیدا می‌کند. هر چند هر ساله و در جریان همین اتفاقات سیاسی، ملت مشت محکمی بر دهان دشمن می‌زنند؛ اما دشمن دست از دشمنی‌اش بر نمی‌دارد و این رویه را تکرار می‌کند که البته با گذشت زمان برخلاف پیش‌بینی‌های آنها شکست‌های‌شان سهمگین‌تر هم شده است.
اما با کمی تأمل متوجه می‌شویم، دلیل این همه تبلیغات و هزینه‌هایی که برای به راه انداختن عملیات روانی علیه ملت ایران صورت می‌گیرد، تنها یک موضوع است. با بازگشت به گذشته و نگاهی دقیق به تاریخ کشورهای جهان، همواره دو دسته از کشورها را می‌بینیم؛ دسته اول که البته تعدادشان از انگشتان یک دست هم تجاوز نمی‌کند، کشورهایی هستند که استعمارگر به شمار می‌آمدند و دسته دیگر که بیشتر کشورهای آن روز دنیا در این دسته قرار می‌گرفتند، کشورهای استعمارشونده یا به بیان دقیق‌تر  کشورهایی که مستعمره بودند. این روند سال‌های سال در جهان حاکم بود؛ به گونه‌ای که برای ملت‌هایی که تحت استعمار قرار گرفته بودند، این تفکر وجود داشت که همواره باید تحت سلطه دیگری باشند. این تفکر نه تنها در میان ملت‌ها، که در میان دولت‌های‌شان نیز شکل گرفته و نهادینه شده بود. 
اما در این میان تنها یک کشور بود که توانست با تکیه بر مردم خویش در منطقه‌ای که کاملاً زیر یوغ استکبار بود، سر برآورد و شعار استقلال‌طلبی سر دهد. از این رو برخلاف آن چیزی که مستکبران پیش‌بینی می‌کردند، نظامی مردمی بر سرکار می‌آید. در مقابل، دشمن راه مقابله با تصمیم ملت را در پیش می‌گیرد و همه تلاشش را برای از بین بردن این نظام به کار می‌بندد؛ اما آنچه در واقعیت اتفاق می‌افتد و شاهد آن هستیم، این است که دشمن در طول چهار دهه گذشته با هیچ روشی نتوانسته است ملت ایران را به زانو درآورد و او را به تسلیم وادار کند. از حمله نظامی گرفته تا تحریم و تهدید هیچ یک کارساز نبود و ملت ایران در سایه نظام اسلامی روز به روز بر موفقیت‌های خویش افزوده و به پیش رفته است. 
دلیل اینکه دشمن با وجود مشاهده مقاومت ملت و پای فشردن ملت بر تصمیم خود، باز هم دست از دشمنی خود برنمی‌دارد، این است که او به درستی دریافته است نه تنها پیروزی انقلاب اسلامی پایان ماجرا نبوده است؛ بلکه حتی آغازی بر بیداری ملت‌های مظلوم جهان برای داشتن استقلال و آزادی از یوغ استعمارگران بوده است. این همان چیزی است که دشمنان ملت ایران را می‌ترساند و آنها را به تکاپو وا می‌دارد تا با به راه انداختن عملیات‌های روانی به ملت‌های جهان این‌گونه وانمود کنند که نظامی که بر مبنای رأی واقعی مردم به وجود آمده، نتوانسته است مردم خویش را اقناع کند. 
اما ملت ایران پاسخ این یاوه‌گویی‌ها را همواره با حضور پرشکوه خودشان همانند آنچه دیروز در سراسر کشور به نمایش درآمد، به دشمنان داده‌اند؛ به گونه‌ای که حتی خود دشمنان و رسانه‌های‌شان توانایی ایستادگی در مقابل سیل خروشان حضور ملت را ندارند و در نهایت مجبور به اعتراف می‌شوند. گفتنی است، این اتفاق نمی‌افتد مگر به واسطه وحدت و همدلی مردمی که خود انقلاب کردند و پای آرمان‌های آن ایستاده‌اند.